مشاهده نسخه کامل
: بهترین دوربین 3 مگاپیکسلی مال کدوم گوشیه؟ نظر بدین
zizoo_68
06-03-2007, 22:08
اینم چند تا عکس دیگه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا با اجازتون عکسایی که گذاشتید به دو دلیل عمرا توسط n73 گرفته نشده:(من عکساتو ندیدم ولی)
اولا حجمش 950 کیلو بود در حالی که n73 نهایتش (image quality_max)می شه 800 کیلو بایت
دوم اینکه وقتی با n73 عکس می گیری اسم عکس رو شماره می زنه مثلا:26012007103 و فکرم نکنم که شما حوصله داشته باشی وقتی می خوای اپلود کنی اسمش رو تغییر بدی
طی چند روز آینده می خوام عکس با هر دو گوشی بگیرم و اپلود کنم.منتظر باشید
M.etallic.A
06-03-2007, 22:09
لطفا به این دو عکس دقت کنید :
fery joon
06-03-2007, 22:12
آقا با اجازتون عکسایی که گذاشتید به دو دلیل عمرا توسط n73 گرفته نشده:(من عکساتو ندیدم ولی)
اولا حجمش 950 کیلو بود در حالی که n73 نهایتش (image quality_max)می شه 800 کیلو بایت
دوم اینکه وقتی با n73 عکس می گیری اسم عکس رو شماره می زنه مثلا:26012007103 و فکرم نکنم که شما حوصله داشته باشی وقتی می خوای اپلود کنی اسمش رو تغییر بدی
جناب بی دلیل به دوستمون تهمت نزن ;) کی گفته عکسای ان73 از 800 کیلو بایت بیشتر نیست؟ من خودم عکس دارم که 1.1 مگا هم شده البته تو فضای بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزودی چندتا عکس میزارم دهنتون باز بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندروز نبودیم باز این کا800 دارا دور برداشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( شوخی بید ))
M.etallic.A
06-03-2007, 22:20
شما مثل اینکه اطلاعاتت در مورد گوشی n73 در حد نزدیک به صفره ... در مورد دلیل اولت باهات موافقم که n73 با اینکه عکسهاش کیفیت عالی دارن ولی حجمشون عاقلانه س مثلا گوشی دوست من که n80 عکسهاش به مراتب بی کیفیت تر از n73 ولی حجمشون بالایه یک مگابایته همین k800 هم عکسهاش حجیمه بدون دلیل ... ولی n73 حداکثر دیگه یک مگابایت بشه ولی کیفیتش فوق العادس ...
کی گفته نهایتش میشه 800 ؟ مگه شما تعیین میکنی حجمش رو ؟ من عکسی گرفتم با همین n73 که حجمش 1.02 مگابایت بود پس دلیل اولت که هیچی پر ...
دلیل دومت رو میزارم به حساب آماتور بودنت و یه چیز جدید هم یاد بگیر اینجا
کاور دوربین رو باز کن بعد برو تو قسمت setting و بعد برو تو قسمت default image name و بزارش رو حالت text و کلمه پیش فرضش image که میتونی تغییرش بدی و هر چی بزاری و هر عکسی که میگیره یه دونه بهش اضافه میکنه مثلا image066 یا image067 و...
با این چیزهایی که گفتی از الان حدس میزنم چجوری میخوای عکس بگیری ....
M.etallic.A
06-03-2007, 22:29
خوب اون تفاوت dpi که گفتم اینجا تو این عکس خودش رو نشون میده ... یکی از دوستان با k800 همچین عکسی بگیره ببینم اونم مثل n73 جزئیات رو ثبت میکنه ... ( به تار عنکبوت دقت کنید)
(((***))) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم یه عکس تو اتاق با نور کم تنظیمات اتوماتیک ... ( از ساعت گرفتم که دیگه کسی نیاد اینجا بگه روز بوده )
(((***))) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم دیگه کلوز آپ رو ترکونده ... هوا ابری تنظیمات رو حالت close up :
متاسفانه من اینجا گل و طبیعت این چیزا دم دستم نیست که عکسای خوشگل بگیرم هوای شمال هم که ابریه اگه آفتاب شد میرم پارک جنگلی نزدیک خونمون اونجا سوژه زیاده ...
zizoo_68
06-03-2007, 22:32
شما مثل اینکه اطلاعاتت در مورد گوشی n73 در حد نزدیک به صفره ... در مورد دلیل اولت باهات موافقم که n73 با اینکه عکسهاش کیفیت عالی دارن ولی حجمشون عاقلانه س مثلا گوشی دوست من که n80 عکسهاش به مراتب بی کیفیت تر از n73 ولی حجمشون بالایه یک مگابایته همین k800 هم عکسهاش حجیمه بدون دلیل ... ولی n73 حداکثر دیگه یک مگابایت بشه ولی کیفیتش فوق العادس ...
کی گفته نهایتش میشه 800 ؟ مگه شما تعیین میکنی حجمش رو ؟ من عکسی گرفتم با همین n73 که حجمش 1.02 مگابایت بود پس دلیل اولت که هیچی پر ...
کاور دوربین رو باز کن بعد برو تو قسمت setting و بعد برو تو قسمت default image name و بزارش رو حالت text و کلمه پیش فرضش image که میتونی تغییرش بدی و هر چی بزاری و هر عکسی که میگیره یه دونه بهش اضافه میکنه مثلا image066 یا image067 و...
اقای حزب اللهی واقعا که حرفه ای هستی .یعنی در این حد که بتونی اسم عکس رو تغییر بدی(وای ...بابا حقتو خوردنا)
اولا گفتم که من n73 ندارم دوستم داره.طبیعیه که از این امکاناتش با خبر نباشم (k800 این رو نداره)و ربطی هم به اماتور بودن نداره دوم اینکه k800 نهایتش می شه 900 کیلو بایت و در برابر کیفیتش اصلا حجیم نیستش.حالا عکس که گذاشتم توش موندی می فهمی.
ولی شما واقعا حرفه ای هستی.من که حسودیم شد
M.etallic.A
06-03-2007, 22:42
ولی شما واقعا حرفه ای هستی.من که حسودیم شد
خداییش بیاید قضاوت کنید من گفتم حرفه ای هستم ؟ نه شما بگید من چنین چیزی گفتم ؟
اولا گفتم که من n73 ندارم دوستم داره.طبیعیه که از این امکاناتش با خبر نباشم (k800 این رو نداره)و ربطی هم به اماتور بودن نداره
فدات بشم سعی کنی همیشه در مورد چیزی که در موردش اطلاعی نداری نظری ندی و یا اگه خیلی این درخواست سختیه حداقل سعی کن دیگران رو براساس چیزی که نمیدونی زیر سوال نبری...
دوم اینکه k800 نهایتش می شه 900 کیلو بایت
من دیوونه این نهایتتم... یعنی دیگه آخرشه ...
حالا عکس که گذاشتم توش موندی می فهمی.
خوب بی خیال عکس بزار ببینم ولی تورو خدا تو دیگه نرو از مورچه و دست و گلهای رنگارنگ عکس نگیر ...
خوب بی خیال عکس بزار ببینم ولی تورو خدا تو دیگه نرو از مورچه و دست و گلهای رنگارنگ عکس نگیر ...
باید هم عکسهای منو مسخره کنی، چون با اینکه آماتوری عکس گرفتم، توش موندین. نه پس بیاد از تار عنکبوت عکس بگیره؟:blink:
حرفهای دوستمون شدیدا تایید میشه
zizoo_68
06-03-2007, 22:53
خب لبنان جان تواضع داری حتما.یعنی نمی تونم تعریف هم بدم.این قدر بدبین شدین به k800 ها
باشه بابا من معذرت می خوام ولی...
خب حالا نهایتش(چون دیوونش هستی گفتم) من عکسامو می زارم ولی می دونم که قانع نمی شید
ولی حرفه ای هستی
M.etallic.A
07-03-2007, 12:21
باید هم عکسهای منو مسخره کنی، چون با اینکه آماتوری عکس گرفتم، توش موندین. نه پس بیاد از تار عنکبوت عکس بگیره؟:blink:
باور میکنی من اصلا اون تار عتکبوت رو با چشم خودم ندیدم اینقدر نازک بود بعد تو کامپیوتر که ریختم دیدم ... من اصلا قصدم عکس گرفتن از اون نبود ...
only k800
لطفا به این دو عکس دقت کنید :
خوشتیپ جون این عکسم 300 دی پی آی هستش
از کا800 هم با کیفیت تره این :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
M.etallic.A
07-03-2007, 22:13
متوجه نشدم چی گفتی ... فقط خوش تیپش رو گرفتم... از کجا فهمیدی من خوش تیپم کلک ... نکنه آشنایی...
M.etallic.A
07-03-2007, 22:30
آهان تازه عکست لود شد گرفتم چی میگی ....
خدایا ما داریم با کیا بحث میکنیم ؟ عزیزم تو واقعا در مورد رزولوشن dpi و سایز عکس چی میدونی ؟ باید یه مقاله آموزشی بنویسم اینجا ؟ بابا این دیگه خیلی سوتی بود خداییش ...
بزار یه چیزی بگم حوصله نوشتن مقاله ندارم. میشه تو فتوشاپ یه عکس dpi 10 رو به dpi 1000 تبدیل کرد. ولی به نظرت فرقی میکنه ؟ نه نمیکنه چون فقط همون لحظه تولید عکس همون لحظه که عکس گرفته میشه اون dpi که گرفته میشه مهمه... بعدا کم یا زیادش کنی فرق چندانی نمیکنه ...
البته این توضیحات ربطی به تو نداشت چون من تا اونجا که فهمیدم تو فرق رزولوشن و dpi رو نمیدونی... واسه همین یه عکس رزولوشن پایین و dpi بالا گذاشتی اینجا که چی ؟؟؟
ای بابا هر چی می خوام توضیح ندم نمیشه ببین dpi یعنی چگالی پیکسل... یعنی تعداد پیکسل در واحد سطح...خوب تا اینجا رو داری ؟ این عکسی که تو گذاشتی dpi بالا داشت اما سطحش کم بود... بزار واضحتر بگم این عکس تو مثل یه تیکه سنگه که چگالی بالایی داره ( dpi ) اما چون حجمش کمه و وزنشم ( رزولوشن) کمه... عکسای k800 شبیه چوبه یعنی چگالی پایین داره حجمش زیاده وزنشم زیاده...
M.etallic.A
07-03-2007, 22:36
n73....................
M.etallic.A
07-03-2007, 22:42
........................
اینهمه وقت طلف کردی واسه چی اینا نه فرق رزولیشن و Dpi رو میدونن نه قبول میکنند N73 رو
در خوب بودن دوربين ان 73 شكي نيست ...
ولي ببينم اول كدوم مدل ساخته شد و بعد كدوم مدل در مرحله بعد ساخته شد ...نوكيا اصلا يادش بود تا اين كا 800 نيومده بود ...
M.etallic.A
08-03-2007, 12:42
در خوب بودن دوربين ان 73 شكي نيست ...
ولي ببينم اول كدوم مدل ساخته شد و بعد كدوم مدل در مرحله بعد ساخته شد ...نوكيا اصلا يادش بود تا اين كا 800 نيومده بود ...
k800 : فوریه 2006 و دو ماه بعد n73 در آوریل 2006 ....
اینهمه وقت طلف کردی واسه چی اینا نه فرق رزولیشن و Dpi رو میدونن نه قبول میکنند N73 رو
جوجو .....باز خودت رو نخود آش کردی ؟
Dpi مخفف dot per inch هستش و اصلا ربط به کیفیت عکس نداره
منم این عکس رو در جواب متالیکا گذاشتم که هم رزولوشین عکس رو ببینه هم کیفیتش رو
در ضمن اون زمانی که تو به سیب زمینی می گفتی دیب دمینی من با فوتوشاپ و امسال اینها کار می کردم:laughing:
این موضوع dpi رو باید به متالیکا بگی که نگه ماله ان73 بیشتر از کا800 هستش پس ان 73 با کیفیت تره:laughing:
من با کیفیت ترین عکس ها رو دیدم که یا 72 dpi یا 92 dpi هستش
دوربین کا 800 هم از همه نظر سر تر از ان 73 هستش
پس دیگه بحثی نیست:blush:
در ضمن آقای سوتی ...تلف رو با ت 2 نقطه می نویسن نه با ط دسته دار:laughing::laughing:
خوشم میاد ان 73 هم مثل طرفدار هاش هستش
:laughing:
zizoo_68
08-03-2007, 13:59
آهان تازه عکست لود شد گرفتم چی میگی ....
خدایا ما داریم با کیا بحث میکنیم ؟ عزیزم تو واقعا در مورد رزولوشن dpi و سایز عکس چی میدونی ؟ باید یه مقاله آموزشی بنویسم اینجا ؟ بابا این دیگه خیلی سوتی بود خداییش ...
بزار یه چیزی بگم حوصله نوشتن مقاله ندارم. میشه تو فتوشاپ یه عکس dpi 10 رو به dpi 1000 تبدیل کرد. ولی به نظرت فرقی میکنه ؟ نه نمیکنه چون فقط همون لحظه تولید عکس همون لحظه که عکس گرفته میشه اون dpi که گرفته میشه مهمه... بعدا کم یا زیادش کنی فرق چندانی نمیکنه ...
البته این توضیحات ربطی به تو نداشت چون من تا اونجا که فهمیدم تو فرق رزولوشن و dpi رو نمیدونی... واسه همین یه عکس رزولوشن پایین و dpi بالا گذاشتی اینجا که چی ؟؟؟
ای بابا هر چی می خوام توضیح ندم نمیشه ببین dpi یعنی چگالی پیکسل... یعنی تعداد پیکسل در واحد سطح...خوب تا اینجا رو داری ؟ این عکسی که تو گذاشتی dpi بالا داشت اما سطحش کم بود... بزار واضحتر بگم این عکس تو مثل یه تیکه سنگه که چگالی بالایی داره ( dpi ) اما چون حجمش کمه و وزنشم ( رزولوشن) کمه... عکسای k800 شبیه چوبه یعنی چگالی پایین داره حجمش زیاده وزنشم زیاده...
سلام حاج اقا
ببخشیدا خوبه که شما هم درباره چیزی که اطلاع نداری صحبت نکنی.
به قول خودت عکس های n80 از n73 بی کیفیت تره.ولی می شه بگی که چرا اوون هم 300 dpi هست؟از اون دسته از کسانی که n80 دارن تقاضا دارم که پست بدن تا حاج اقا فکر نکنه من دروغ می گم
(شما که حرفه ای هستی وضعت اینه وای به حال ما اماتور ها)
ولی هنوزم می گم که اخر حرفه ای هستی.منتظر عکسام باشید
دوستان عزیز.. در نبود کمال عزیز هم شما باید رعایت کنید... این تاپیک نظر سنجی است نه... دعوا ...سر 2 برند...
بهتره این بحث ها رو تموم کنید...بهتره این کلوپ رو به راه کج نبرید....
فقط نظر بدین و مقایسه کنید....
اینجوری بهتره....
M.etallic.A
08-03-2007, 14:02
در ضمن اون زمانی که تو به سیب زمینی می گفتی دیب دمینی من با فوتوشاپ و امسال اینها کار می کردم:laughing:
این موضوع dpi رو باید به متالیکا بگی که نگه ماله ان73 بیشتر از کا800 هستش پس ان 73 با کیفیت تره:laughing:
در ضمن آقای سوتی ...تلف رو با ت 2 نقطه می نویسن نه با ط دسته دار:laughing::laughing:
رفتی تو اینترنت سرچ کردی مخففش رو پیدا کردی ؟؟؟ ببین تو اصلا از کل مسئله پرتی ... چرا پست منو کامل مطالعه نکردی ؟ ببین تغییر dpi بعد از گرفتن عکس تاثیری نداره اما اون لحظه که عکس گرفته میشه dpi خیلی مهمه خودت میگی dot per inch یعنی تعداد نقاط در یک اینچ مربع... حالا بگو ببینم 72 نقطه در یه اینچ با کیفیت تره یا 300 نقطه ؟ من نگفتم 72 dpi یا 92dpi بی کیفیته... اتفاقا 72dpi یه استاندارده ... بیشتر عکسها 72dpi هستن . ولی خوب 300 دیگه آخرشه ... حرف نداره ...
عزیزم تو این دو سه تا پست آخرت که کاملا سوتی بود... مخصوصا که اون عکس 300dpi رو گذاشتی اولش واسه من لود نشد بعد که لود شد گرفتم منظورتو کلی خندیدم... ولی دیگه تو پستم 60 تا smile نفرستادم که... سعی کردم اشتباهت رو بهت گوشزد کنم و راهنماییت کنم اما مثل اینکه مرغ یه پا داره... قضاوت به عهده دیگران ...
L O V A B
08-03-2007, 14:06
نشنیده میگیریییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییم:angry:
zizoo_68
08-03-2007, 14:29
رفتی تو اینترنت سرچ کردی مخففش رو پیدا کردی؟؟؟
مگه همه مثل شما حرفه ای هستن؟
جواب من هم یادت نره
سلام حاج اقا
به قول خودت عکس های n80 از n73 بی کیفیت تره.ولی می شه بگی که چرا اوون هم 300 dpi هست؟از اون دسته از کسانی که n80 دارن تقاضا دارم که پست بدن تا حاج اقا فکر نکنه من دروغ می گم
دمت گرم
خیلی باحال گفتی:biggrin:
مطمئنم که هیچی حالیش نیست این متال:ohno: :laughing: :laughing:
خوذش میره سرچ می کنه بعد به ما میگه
متال جونم
شما برو یه عکس از کا 800 یه عکسم از ان 73 بگیر بزار کنار هم و زوم هم بکون
ببینم ان 73 بهتره یا کا800
مطمئن باش که بوق میزنه ان 73 با 300 dpi
L O V A B
08-03-2007, 16:24
دمت گرم
خیلی باحال گفتی:biggrin:
مطمئنم که هیچی حالیش نیست این متال:ohno: :laughing: :laughing:
خوذش میره سرچ می کنه بعد به ما میگه
متال جونم
شما برو یه عکس از کا 800 یه عکسم از ان 73 بگیر بزار کنار هم و زوم هم بکون
ببینم ان 73 بهتره یا کا800
مطمئن باش که بوق میزنه ان 73 با 300 dpi
اگه با این لحن به به پست دادنت ادامه بدی شک نکن به زودی بن میشی;)
بابا چرا اين قدر خودتون و عذاب ميديد؟؟؟؟؟
ما اين همه عكس و سند و مدرك و عكس فول سايز و ........
گذاشتيم اينا مي گن ك 800 بهتره!!
چرا بي خودي ما خودمون و خسته كنيم(اصل اينه كه ما خودمون مي دونيم كدوم بهتره).!!!
نظر بقيه هر چي كه مي خواد باشه باشه وقتي اين همه عكس و مي بينن بازم مي گن منتظر باشيد من بر مي گردم و توهين مي كنن به بقيه!!
چه تاثيري داره ما بيام خودمون و اينجا هلاك كنيم!!
وقتي ك800 تونست فيلم برداري MP4 بكنه اون وقت تازه ميشه ما بيايم ان 73 رو با ك 800 از لحاظ دوربين مقايسه كنيم!
تا اون وقت حالا كلي راه مونده سوني بره تشتكش و بسازه تا شايدروزي تونست همچين كاري بكنه!!
هميشه كه همه جا عكس فقط فقط مهم نيستش و يا مدرك بر بهتر بودن!!
فعلا تا اون روز ان 73 داره خداييش رو مي كنه!!!
بزاريد اينا هم براي خودشون حال كن ادم نبايد دله جوونا رو بشكونه كه بزاريد اينا هم فكر كنن ك 800 دوربينش بهتر از ان 73 هستش(ارزو كه بر جوانان عيب نيستش).
من نمي گم بده دوربينش ولي ماله ان 73 اصلا قابل مقايسه با ك800 نيستش!
تا سوني بخواد به نوكيا برسه نوكيا ان 79 رو داده بيرون!!!اون موقع سوني تازه داره روي ك 820 داره تمركز مي كنه!
كه شايد بتونه نيمي از ايرادات ك800 رو بگيره و با طرحاي يكنواختش و تكراريش(هي يه مميز ميزنه ته عدد گوشي يه گوشي مي ده بيرون)بعد مي گه گوشي ساختيم!
در كل N73 به عنوان اولين تجربه نوكيا توي عكس برداري توپ درومده و تونست روي سوني رو كم كنه و در بد ترين شرايط نميشه گفت نوكيا بده كمه كم با هم كيفيت ها برابري مي كنن(اگر ان 73 بهتر نباشه كه هستش!).
و توي جي اس ام ارنا توي مقايسه هم گفته شده نوكيا خيلي بهتر و با كيفيت تر هستش عكسش توي كامپيوتر(ديگه نقدش و همه خوندن).
ولي كو گوشه شنوا!!!
بي خيال بابا!!!
fery joon
08-03-2007, 18:19
من دیگه حال و حوصله جروبحث با این کا800 دیا رو ندارم
تا کور شود هرآنکه موفقیت ان73 را نتواند دید :tongue: :tongue: :tongue:
M.etallic.A
08-03-2007, 19:40
سلام حاج اقا
منم به تبعیت از بقیه بحث رو تموم میکنم . فقط اجازه بدید جواب این دوست خوبم رو بدم تا بعدا نگه کم آورد ...
اول یه سوال داشتم شما پستهای منو کامل نمی خونید ؟ یا اینکه میخونید ولی متوجه نمی شید ؟ اگه اینجوریه بگید واضحتر توضیح بدم ، ساده بگم....
تو کیفیت یه عکس فقط dpi مهم نیست اما یکی از مهمترین عوامل dpi ... اولا n80 اتوفوکوس نداره کلا نمیشه رو دوربینش حساب کرد... من گفتم بی کیفیته چون درسته dpi بالا داره ولی بقیه عوامل موثر تو کیفیت عکس رو نداره ... مثل همین عکسی که دوست عزیز گذاشته بود dpi بالا داشت ولی کیفیت نداشت . خوب مفهمومه ؟؟؟
بازم میگم dpi یکی از مهمترین عوامل کیفیت عکسه که تو این مورد n73 خیلی بالاتر از k800 ....
اگه چنانچه باز هم مفهوم نبود بگید تا مطلب رو بیشتر باز کنم...
zizoo_68
08-03-2007, 20:04
منم به تبعیت از بقیه بحث رو تموم میکنم . فقط اجازه بدید جواب این دوست خوبم رو بدم تا بعدا نگه کم آورد ...
اول یه سوال داشتم شما پستهای منو کامل نمی خونید ؟ یا اینکه میخونید ولی متوجه نمی شید ؟ اگه اینجوریه بگید واضحتر توضیح بدم ، ساده بگم....
تو کیفیت یه عکس فقط dpi مهم نیست اما یکی از مهمترین عوامل dpi ... اولا n80 اتوفوکوس نداره کلا نمیشه رو دوربینش حساب کرد... من گفتم بی کیفیته چون درسته dpi بالا داره ولی بقیه عوامل موثر تو کیفیت عکس رو نداره ... مثل همین عکسی که دوست عزیز گذاشته بود dpi بالا داشت ولی کیفیت نداشت . خوب مفهمومه ؟؟؟
بازم میگم dpi یکی از مهمترین عوامل کیفیت عکسه که تو این مورد n73 خیلی بالاتر از k800 ....
اگه چنانچه باز هم مفهوم نبود بگید تا مطلب رو بیشتر باز کنم...
می دونستم که هرچی بگم یه دلیل مزخرف براش داری. تا به در بسته می خوری یه چیز دیگه می گی.فکرم می کنی که اخرشی.حیف که نمی بینمت تا معنی اماتور بودن رو بهت نشون بدم
ولی جا نزن عکسام هنوز مونده
fery joon
08-03-2007, 20:16
تروخدا ببینین این کا800 دیا کم میارن همش پست توهین آمیز میدن واقعا جای تاسف داره ;)
درضمن منم یه چندتا عکس میخوام بزارم حالا داشته باشین تا بعد
M.etallic.A
08-03-2007, 20:29
نمی دونم والا چی بگم دیگه ... اگه منو میدیدی چیکار میکردی ؟ میزدی منو ؟ :)) ...
zizoo_68
08-03-2007, 20:39
نمی دونم والا چی بگم دیگه ... اگه منو میدیدی چیکار میکردی ؟ میزدی منو ؟ :)) ...
نه بابا این حرفا چیه.منظورو نگرفتی.
گفتم اگه همدیگرو می دیدیم می فهمیدی اماتور کیه حرفه ای کیه.فکرم نمی کنم این تایپیک جاش باشه پس خواهشا تایپیک رو خراب نکن.فقط پست قبلیمو خوب گرفتی چی گفتم؟
خب من که مثل بعضی ها بیکار نیستم دم به دقیقه پست بدم تا پستام زیاد بشه.پس تا عکسامو اپ نکردم دیگه پست نمی دم
جدی دیگه حال و حوصله کل کل نیست
یه نگاه به تعداد آرای گوشی ها بندازید در بالای صفحه همه چی دستگیرتون میشه
و از اون مهم تر نظر داوران بین المللی که کدوم گوشی رو انتخاب کردند هم همچنین
بازم میگم اینجا هر کسی از گوشی خودش طرفداری می کنه این اصلا فایده نداره
بهترین نظر ...نظر داوران هستش که کا 800 هست
بابای:blush:
M.etallic.A
08-03-2007, 22:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودمو نخود آش میکنم. من جوجم.
دادش خوبه من این تایپیکو زدم.
در ضمن دیگه نبینم اینجوری پست بدی.و توحین کنی.
MESHKIPOSH
09-03-2007, 11:13
نه بابا این حرفا چیه.منظورو نگرفتی.
گفتم اگه همدیگرو می دیدیم می فهمیدی اماتور کیه حرفه ای کیه.فکرم نمی کنم این تایپیک جاش باشه پس خواهشا تایپیک رو خراب نکن.فقط پست قبلیمو خوب گرفتی چی گفتم؟
خب من که مثل بعضی ها بیکار نیستم دم به دقیقه پست بدم تا پستام زیاد بشه.پس تا عکسامو اپ نکردم دیگه پست نمی دم
ببين عشق رو داري
آخه اسكول از اول تايپك به جاي اينكه بحث كني داري زر اضافه ميزني هي هيچي نميگم
اگه قدرت بحث داري - پس بحث كن - نه اينكه هي جنگ اعصاب راه بندازي -- تو اگه 2 سال هم بود با فتوشاب كار ميكردي حرف هاي دوستمون ( حزب الله ) رو ميفهميدي
راستي اگه عشق اينو داري كه بهت بگن حرفه اي - يه ندا بده شناسنامت رو عوض كنم و اسمت رو بذار حرفه اي تا يه موقع بعدا عقده نشه برات
البته از بقيه دوستان بخاطر لحنم معذرت ميخوام - ولي فقط حواهش ميكنم پست هاي قبلي اين آقا عشق حرفه اي رو ببينيد تا بفهميد من چي ميگم
amirtaker
09-03-2007, 13:00
آقااین تایپیک روکه دارین به گندمیکشید یکی شاخ میشه اون یکی هم کم نمیاره آقاکسی فکرمیکنه خیلی بلده بزارواسه ی خودش اینجاقراره باهم به بحث وگفتگوبپردازیم نه اینکه فکرمیکنیم بلدیم به رخ اون یکی بکشیم نترسین اینجاخیلی هاهستن که خیلی چیزهابلدن ولی به خاطرحرمت دیگران جیکشون هم درنمیادحالایکی میادیک ذره چیزهم بارش نیست میادقپی درمیکنه برین صفحه های اول روببین درست دارن باهم تبادل نظرمیکنن هیچ دلیل نداره این قدرتعصبی صحبت کنیم این تایپیک اصلا تایپیکی خوبی نشدچون هرکسی اون گوشی روداره به او رای میده بدون هیچ منطقی بدنیست یک ذره با جنبه باشیم.دیگه خیلی مودبانه بود.
zizoo_68
09-03-2007, 13:14
ببين عشق رو داري
آخه اسكول از اول تايپك به جاي اينكه بحث كني داري زر اضافه ميزني هي هيچي نميگم
اگه قدرت بحث داري - پس بحث كن - نه اينكه هي جنگ اعصاب راه بندازي -- تو اگه 2 سال هم بود با فتوشاب كار ميكردي حرف هاي دوستمون ( حزب الله ) رو ميفهميدي
راستي اگه عشق اينو داري كه بهت بگن حرفه اي - يه ندا بده شناسنامت رو عوض كنم و اسمت رو بذار حرفه اي تا يه موقع بعدا عقده نشه برات
البته از بقيه دوستان بخاطر لحنم معذرت ميخوام - ولي فقط حواهش ميكنم پست هاي قبلي اين آقا عشق حرفه اي رو ببينيد تا بفهميد من چي ميگم
به احترام بقیه دوستان هی چی نمی گم.جواب ابلهان هم که ....
از دوستان خواهش دارم تایپیک رو بخونن بعد قضاوت کنن که کیا توهین کردن.واقعا که:sad:
ali_saeedi
09-03-2007, 13:42
بابا k 800 رنگ طبیعی شکل رو نشون نمیده
چه طوری شما بهش اینهمه رای میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
چون طرف دار های سونی اریکسون چشم بسته حرف میزنن
RedDragon
09-03-2007, 14:05
زیزو ،مشکی پوش، متالیکا یکم رعایت کنید!!
سر دو تا گوشی افتادین به جون هم انجمن مال این نیست که با هم دعوا کنید!!!!
من خودم از طرفدارای سونی اریکسونم ولی اینو بگم
داورا فقط و فقط در قسمت عکس به k800 رأی دادن نه چیز دیگه
به قول یکی از دوستان مقایسه کردن این دو تا کاملاً اشتباهه
مثل اینه که بخوای یه رولزرویسا با یه پورشه مقایسه کنید!!!!!
حداقل احترام کساییا که تاپیکو میخونن داشته باشید!!!
زیزو ،مشکی پوش، متالیکا یکم رعایت کنید!!
سر دو تا گوشی افتادین به جون هم انجمن مال این نیست که با هم دعوا کنید!!!!
من خودم از طرفدارای سونی اریکسونم ولی اینو بگم
داورا فقط و فقط در قسمت عکس به k800 رأی دادن نه چیز دیگه
به قول یکی از دوستان مقایسه کردن این دو تا کاملاً اشتباهه
مثل اینه که بخوای یه رولزرویسا با یه پورشه مقایسه کنید!!!!!
حداقل احترام کساییا که تاپیکو میخونن داشته باشید!!!
دوست عزیز ما هم داریم دوربین رو مقایسه میکنیم.
قبول دارم که تایپیک داره خرب میشه
رعایت کنید .دوستان
zizoo_68
09-03-2007, 14:27
سلام دوستان
می بینم که هنوز روی ان73هیا کم نشده
اگه می شه یه زحمت بکشین تو گوگل این کلماته کلیدی رو تایپ کنین
best mobile best on camera یا روی لینکه زیر کلیک کنین بعد اگه حتی کمی زبان بلد باشید می بینید تمام سایتها k800 رو بهترین می دونن.امیدوارم دیگه پی برده باشید
سلام RedDragon جان.قوربونه ادم چیز فهم
این پست page 8 منه.تو، تو این پست زر اضافه می بینی یا حرف توهین امیزی؟
من نمی دونم دیگه چی بگم.ولی اگر کسی از من ناراحت شده من معذرت می خوام ازش. امیدوارم منو ببخشه
M.etallic.A
09-03-2007, 15:05
داور و مسابقه و... اینا رو بریزید دور..بحث هم تعطیل .. عکس میزاریییییییییییم...
dark fear
09-03-2007, 16:43
یکی از دوستای من n73 داره پس فردا میبینمش بعد ....
dark fear
09-03-2007, 16:53
اگر dpi یکی از مهم ترین عوامل بود اگه یه گوشیی dpi بالا داشت حداقل متوسط رو به بالا بود اما n80 ...
اصلا dpi به چه درد میخوره ؟ چه فرقی تو کیفیت ایجاد میکته ؟ بگین تا با یه گوشی dpi بالا عکس بذارم که اون
مورد رو نداشته باشه
MESHKIPOSH
09-03-2007, 17:12
سلام RedDragon جان.قوربونه ادم چیز فهم
این پست page 8 منه.تو، تو این پست زر اضافه می بینی یا حرف توهین امیزی؟
من نمی دونم دیگه چی بگم.ولی اگر کسی از من ناراحت شده من معذرت می خوام ازش. امیدوارم منو ببخشه
خدا وكيلي ببينيد كه چه جوري اين فرد داره M_ETALLIC_A عزيز رو كه حرف منطقي ميزنه تحقير ميكنه
قضاوت با خودتون - دوستان عكس بذارن
M.etallic.A
09-03-2007, 23:32
اگر dpi یکی از مهم ترین عوامل بود اگه یه گوشیی dpi بالا داشت حداقل متوسط رو به بالا بود اما n80 ...
اصلا dpi به چه درد میخوره ؟ چه فرقی تو کیفیت ایجاد میکته ؟ بگین تا با یه گوشی dpi بالا عکس بذارم که اون
مورد رو نداشته باشه
عزیز ما گفتیم n80 کیفیتش نسبت به n73 پایینه نگفتیم که دیگه کلا به درد نمیخوره ... در حد متوسط به بالاست...
در اینکه dpi به چه درد میخوره فکر کنم پستهای قبلی من و بقیه بچه ها رو بخونی متوجه میشی ...
fery joon
10-03-2007, 02:49
آقایون و خانما من چندتا عکس گذاشتم ولی زیاد هنری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بزرگیه خودتون ببخشید قول میدم در اسرع وقت بازم عکس بزارم ولی این عکسایی که گذاشتم حتما ببینین چون خیلی باکیفیته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سه تا عکس تو تاریکی
;)
آقایون و خانما من چندتا عکس گذاشتم ولی زیاد هنری نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بزرگیه خودتون ببخشید قول میدم در اسرع وقت بازم عکس بزارم ولی این عکسایی که گذاشتم حتما ببینین چون خیلی باکیفیته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سه تا عکس تو تاریکی
خدا وکیلی همش بی کیفیت هستش نسبت به کا800
fery joon
10-03-2007, 12:16
;)
باشه قبول شما یه چندتا باکیفیتشو با کا800 بزار ما هم ببینیم :blink: :puke:
fery joon
10-03-2007, 12:26
تازه این عکسا که گذاشتم همینجوری جلو دستم بود گذاشتم
منتظر باشین عکسای جدیدتر و جالب تر در راهه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه عزيزه دله من چرا خدا وكيلي مي گي!!!
مردونه 3 مگا پيكسلي به اين با حالي ديدي عكس بگيره يه نفر نيومد اينجا با ك 800 يه عكس فول ساليز بزاره همه پيچوندن!!!
بعدش مي گن بي كيفيته!
خدا وكيلي فري جون عكسات نازه ناز بودن!!
دستت درست!
راستي در باره ان 80 هيچ كسي نمي گه كيفيتش بده عكسهاي ان 70 هم 300 دي پي اي هستش!!!
ان 80 هم يه چيزي مثله ان 70 توي روز و توي نور خوب عكس مي گيره مخصوصا از اجسام ثابت!!!
ولي متحرك رو به خاطر نداشتن فوكوس نمي تونن خوب بگيرن!
جاي بحثي نمي مونه كسي هم منكرش نميشه اولين گوشي 3 مگا پيكسلي بود و توي زمان خودش جايزه هم برد!
ولي ديگه دوره دوره ان 73 هستش!!!!:cool:
اخه عزيزه دله من چرا خدا وكيلي مي گي!!!
مردونه 3 مگا پيكسلي به اين با حالي ديدي عكس بگيره يه نفر نيومد اينجا با ك 800 يه عكس فول ساليز بزاره همه پيچوندن!!!
بعدش مي گن بي كيفيته!
دستت درست!
دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبود..؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ولی K800 زودتر اومد. اینو خود متالیکا میگه. ولی فکر کنم اولین 3 مگاپیکسلی P850 سامسونگ بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zizoo_68
10-03-2007, 13:36
سلام
من عکسامو با هر دو گوشی گرفتم.ولی حالا مونده تو تاریکی مطلق که اونم شب می گیرم و همشونو براتون آپلود می کنم.
در ضمن منو ببخشید که گفتم n73 بیشتر از 800 کیلو نمی گیره امروز باهاش 1.3 مگ هم گرفتم
fery joon
10-03-2007, 14:05
دستت درست!
!!!!:cool:
چاکریم عزیز :happy:
دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبود..؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ولی K800 زودتر اومد. اینو خود متالیکا میگه. ولی فکر کنم اولین 3 مگاپیکسلی P850 سامسونگ بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجدان های بیدار خودشون عکسارو مقایسه کنن و نظر بدن ;)
دیگه؟ نبود..؟
ببخشید ولی K800 زودتر اومد. اینو خود متالیکا میگه. ولی فکر کنم اولین 3 مگاپیکسلی P850 سامسونگ بود نه مي دونم!!!
من منظورم توي نوكيا ها بود كه 3 مگ اولي بود بعد جاييزه بهترين دوربين رو هم برد!!!
اينم كه ك800 يا ان 73 كدوم زود تر اومدن رو والا نمي دونم!
ولي واقعا با وجدان هاي اين سايت بيان بگن كدوم عكس بهتره!!!
وجدان های بیدار قبلا قضاوت کردن، نتیجه نظرسنجی اینو میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
10-03-2007, 17:44
وجدان های بیدار قبلا قضاوت کردن، نتیجه نظرسنجی اینو میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشتش ریزه من نمیبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink: نمیشد تو یه کاغذ بزرگتر مینوشتی :biggrin: :laughing:
M.etallic.A
10-03-2007, 18:00
N73
تو اتاق نیمه تاریک کنار پنجره ...( هوا اینجا به شدت بارونیه )
نوشتش ریزه من نمیبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :blink: نمیشد تو یه کاغذ بزرگتر مینوشتی :biggrin: :laughing:
شرمنده، حواسم نبود اینقدر ریزه. وقتی با ذره بین نگاش کردم اینو نوشته بود:
Sony Ericsson K800 : 60
Nokia N73 : 51
با سلام
اینم یه سری عکس از کا 800 خودمون
اصلا حرفه ای نیست اما بدکم نیست
کیفیت هاشم توپه
عکس اول بیانگر اتو فوکوس
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
عکس های بعدی از مناطق خارج از مشهد(طرقبه و شاندیز) تو نور کم و هوای ابری طرف بعد از ظهر
[من این عکس هارو برداشتم چون حجمشو کم کرده بودم کیفیت از بین رفته بود
از 2 باره آپ می کنم
only k800
fery joon
10-03-2007, 19:16
آقا این چه وضعیه خب یه جا آپلود میکردی لینکشو میزاشتی :blink:
تو رو خدا نیگا کنین به این عکسا میگن با کیفیت توپ اونوقت به عکسای من میگن بی کیفیت :blink: :blink: :puke:
خداوکیلی نیگا کنین با اینکه عکساش تو فضای بیرونه چقدر ماته عکساش :puke:
تازه من بیشتر عکسام تو فضای بسته بود حالا بزارین یه چندتا عکس از فضای بیرونم میزارم اونوقت معلوم میشه چی به چیه :laughing:
به دور از هر گونه تعصب با اینکه عقیده بر اینه که کا800 دوربینش بهتره
ولی عکس های این دوستمون اصلا خوب نبود
حتی از و810 منم بدتره
M.etallic.A
10-03-2007, 21:08
با سلام
اینم یه سری عکس از کا 800 خودمون
اصلا حرفه ای نیست اما بدکم نیست
کیفیت هاشم توپه
عکس اول بیانگر اتو فوکوس
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
عکس های بعدی از مناطق خارج از مشهد(طرقبه و شاندیز) تو نور کم و هوای ابری طرف بعد از ظهر
[من این عکس هارو برداشتم چون حجمشو کم کرده بودم کیفیت از بین رفته بود
از 2 باره آپ می کنم
only k800
شما خودت عکسها رو کوچیک میکنی ؟ یا دوربینت رو دومگاپیکسل تنظیمه ؟ بابا یه عکس 3 مگاپیکسلی از k800 بزارید ببینیم چیه ؟
بابا دمتون گرم یه عکس با ن73 عین من بذارید :
تو رو خدا اگه ن73 میتونه اینجوری عکس بگیره بذارید
در ضمن انقدر ... نباشید
همه ی داورای بین المللی گفتن که ک800 بهترین 3 مگاپیکسلی هست (تو عکس)
بعد یکی میاد میگه داورای بین المللی رو ولش
اون یکی میاد میگه هر موقع سونی تونست فیلمبرداریش رو توپ کنه بیاد حرف بزنه
آخه مومن بحث سر فیلمبرداری هست ؟ سر عکاسیه
انقدر هم به دی پی آی گیر ندین
دوربین Canon S3IS هم عکساش از 100 دی پی آی بالاتر نیست بعد شما ....
6630 هم 300 دی پی آی هست ولی .....
در ضمن ن73 دارها برین به فکر رنگ بنفش عکساتون باشید
در ضمن امیدوارم قضیه این عکس رو نپیچونین
amirtaker
11-03-2007, 11:12
حالاکه خیلی ازاون هایی که کا800 خریدن به شدت پشیمونن الکی هم شایعه نباف دوست من.(رنگ بنفش)
حالاکه خیلی ازاون هایی که کا800 خریدن به شدت پشیمونن الکی هم شایعه نباف دوست من.(رنگ بنفش)
شما داری شایعه میکنی که خریدارن K800 پشیمونن. من حداقل 15-20 نفر رو از نزدیک میشناسم که K800 دارن و اصلا هم پشیمون نیستن. اینم از اون حرفا بود.
اینم قضیه رنگ بنفش که R@R#M@N گفت:
عکس اول با K800 گرفته شده:
اینم همون سوژه که با N73 گرفتن:
عکسها هم مال GSMArena هستن. نیازی به توضیح هست؟
zizoo_68
11-03-2007, 22:13
سلام
عکسارو اپ کردم
عکس از یه متن
k800: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n73: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فضای باز
تاریکی مطلق
البته وقت نبود که برم از فضای باز (کوه) عکس بگیرم. ولی با گوشیه خودم (k800) عکس گرفتم که تو پست بعدیم می زارمشون
به نظر میرسه تو عکس از متن ان73 فلاش نزده؟
سلام
عکسارو اپ کردم
عکس از یه متن
فضای باز
تاریکی مطلق
البته وقت نبود که برم از فضای باز (کوه) عکس بگیرم. ولی با گوشیه خودم (k800) عکس گرفتم که تو پست بعدیم می زارمشون
عزيزه دله من شما كه مي خواي ك 800 رو سلطان نشون بدي چرا عكس مي زاري؟؟؟؟
من كه به شخصه اين مقايست و قد يه برنج هم قبول ندارم!!
اوني بايد مقايسه كنه كه واقعا الله وكيلي عكس و بزاره!!
من تا عمر دارم نظرم روي ان 73 هستش و بس و ك800 دوربينش به خوبي ان 73 نيستش(چه فيلم چه عكس).
حالا در باره متن هاي عكس گرفته شده!!!
عكسه ك 800 ساعت 12 صبح عكس گرفته ولي ماله ان 73 ساعت 10 شب!
اينجا بريد و ببينين.كنار اون قسمت ها يه نقطه هاي قرمزي گذاشتم كه راحت پيدا كنين!
ماله ان 73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم ك 800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن تمام عكسهاي ك 800 با يك برنامه اديت شدن كه اسمه برنامه رو هم در عكس ك800 كنارش علامت زدم!!
اگر متن خواستيد يه سر به بازي سنتر بزنين يه 4 يا3 ماه پيش من از مجله بازي رايانه عكس گرفته بودم بريد كيفيت واقعي عكس گرفتن از متن رو ببينين پيدا كردم مي زارمشون چه توي شب و چه توي روز توپ مي گيره در حالت كلوز اپ.
توي شب و روز هم كه اصلا عكسها رو قبول ندارم(عمرا ان 73 اين جوري نمي گيره لا اقل توي روز!!)!
عمرا ك 800 اين جوري عكس نمي گيره!!هر چي هم كه باشه!
در ضمن معرفت دوستان اين قدر بود براي مقايسه دمتون گرم!(لا اقل من و متال و فري جون)عكسهايي كه گذاشتيم كيفيت واقعي خودشون بودن و نه اديتي و نه چيزه خواصي روي عكسها به كار برده بوديم)
اگر مي خواستيم راه هاي زيادي بود براي گول زدن دوستان!
ك800 خدا بريد حال كنين!خدايي ديگه ارزش نداره ادم وقتش و بزاره اينجا!
zizoo_68
12-03-2007, 12:11
عزيزه دله من شما كه مي خواي ك 800 رو سلطان نشون بدي چرا عكس مي زاري؟؟؟؟
من كه به شخصه اين مقايست و قد يه برنج هم قبول ندارم!!
اوني بايد مقايسه كنه كه واقعا الله وكيلي عكس و بزاره!!
من تا عمر دارم نظرم روي ان 73 هستش و بس و ك800 دوربينش به خوبي ان 73 نيستش(چه فيلم چه عكس).
حالا در باره متن هاي عكس گرفته شده!!!
عكسه ك 800 ساعت 12 صبح عكس گرفته ولي ماله ان 73 ساعت 10 شب!
اينجا بريد و ببينين.كنار اون قسمت ها يه نقطه هاي قرمزي گذاشتم كه راحت پيدا كنين!
ماله ان 73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم ك 800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن تمام عكسهاي ك 800 با يك برنامه اديت شدن كه اسمه برنامه رو هم در عكس ك800 كنارش علامت زدم!!
اگر متن خواستيد يه سر به بازي سنتر بزنين يه 4 يا3 ماه پيش من از مجله بازي رايانه عكس گرفته بودم بريد كيفيت واقعي عكس گرفتن از متن رو ببينين پيدا كردم مي زارمشون چه توي شب و چه توي روز توپ مي گيره در حالت كلوز اپ.
توي شب و روز هم كه اصلا عكسها رو قبول ندارم(عمرا ان 73 اين جوري نمي گيره لا اقل توي روز!!)!
عمرا ك 800 اين جوري عكس نمي گيره!!هر چي هم كه باشه!
در ضمن معرفت دوستان اين قدر بود براي مقايسه دمتون گرم!(لا اقل من و متال و فري جون)عكسهايي كه گذاشتيم كيفيت واقعي خودشون بودن و نه اديتي و نه چيزه خواصي روي عكسها به كار برده بوديم)
اگر مي خواستيم راه هاي زيادي بود براي گول زدن دوستان!
ك800 خدا بريد حال كنين!خدايي ديگه ارزش نداره ادم وقتش و بزاره اينجا!
حتما تفاوت اینقدر فاحش بوده که این پستا رو دادید
والا با هیچ برنامه ای عکسارو ادیت نکردم وکیفیتشون رو دستکاری نکردم حتی ادیتور خود گوشی (اینقدر هم خدا رو قبول دارم که قسم دروغ نخورم).می دونستم همچین حرفی می زنید برا همین ادیت شده عکسا رو هم می زارم.اوون علامتی قرمزی هم که تو عکست گذاشتی می تونی از متال بپرسی که چیه
در ضمن خودت می گی متن.پس چه فرقی داره که صبح باشه یا شب.والا اینم زیر نور چراغ گرفتم
amirtaker
12-03-2007, 13:21
شما داری شایعه میکنی که خریدارن K800 پشیمونن. من حداقل 15-20 نفر رو از نزدیک میشناسم که K800 دارن و اصلا هم پشیمون نیستن. اینم از اون حرفا بود.
اینم قضیه رنگ بنفش که R@R#M@N گفت:
عکس اول با K800 گرفته شده:
اینم همون سوژه که با N73 گرفتن:
عکسها هم مال GSMArena هستن. نیازی به توضیح هست؟
حالاشمامیگی شایعه نباف باشه غلط کردم من ازاون هایی که پرسیدم اینجوری گفتن به حرحال هرکی نظری داره ومن به نظردیگران احترام میزارم.درضمن مابه چشم های خودمون اطمینان داریم ونیازی نیست سایته دیگری برای مااحضارنظربکنه من این روکاملاقبول داریم گاهی وقت ها کیفیت کا800واقعان محشره که خودم زبون بندمیادولی گاهی وقت ها دربرابران 73 کمی ضعیف نشون میده به نظرمن این دوغیر قابل مقایسه هستندحالا هرچه قدرمیخواهین توسروکله هم بزنین تاهمینجوری دعوا توی فروم بیشتربشه.
والا با هیچ برنامه ای عکسارو ادیت نکردم وکیفیتشون رو دستکاری نکردم حتی ادیتور خود گوشی (اینقدر هم خدا رو قبول دارم که قسم دروغ نخورم).می دونستم همچین حرفی می زنید برا همین ادیت شده عکسا رو هم می زارم.اوون علامتی قرمزی هم که تو عکست گذاشتی می تونی از متال بپرسی که چیه
در ضمن خودت می گی متن.پس چه فرقی داره که صبح باشه یا شب.والا اینم زیر نور چراغ گرفتم
ببین فدات شم با هیچ نرم افزاری میکس نشده مطمئن باش
من خودمم کا800 دارم و توی همه عکس ها همین طوری می نویسه
خدا وکیلی اصلا نمیشه کا800 رو با ان 73 مقایسه کرد
دمت گرم زیزو
کا 800 سروره:cool:
واسه ثابت کردن اینکه کا800 عکساش تو شب مثل این حتی بهتره خودم واستون یه عکس از تاریکی مطلق می زارم
خدا رو شکر می کنم که بالاخره روی این ان 73 ها کم شد
منم سعی می کنم که کمترم بکنم :biggrin:
والا با هیچ برنامه ای عکسارو ادیت نکردم وکیفیتشون رو دستکاری نکردم حتی ادیتور خود گوشی (اینقدر هم خدا رو قبول دارم که قسم دروغ نخورم).می دونستم همچین حرفی می زنید برا همین ادیت شده عکسا رو هم می زارم.
شما برو فكر كن اختلاف اين قدر فاحشه كه ك800 سلطان شد و ان 73 برده!
اصلا ما با هم بحثي نداريم!!!
خوده همه بچه ها گوشي ها رو دارن!!
خودشون قضاوت مي كنن!!!
من چيزي رو كه ببينم بهش ايمان دارم نه چيزي رو كه يه نفر بزاره! خودش تاييد كنه!!!!
عزيز ديگه شما بايد خوب فرقه شب و روز و بفهمي!!در ضمن عكسي كه فلشش آف باشه توي شب مي خواي برات قدر canon عكس بگيره!!
من اصلا قدره يه ارزن هم اين عكسها رو قبول ندارم!
منم با گوشي اديت كردم!!!عكسهاي زيادي رو ولي هيچي نمي نويسه!!!(البته ماله سوني رو تا به حال نديدم!)ولي بالاخره اديت شده!
دوستاي ديگه هم مي تونن تست كن!!!
ببين عزيزم من اصلا نمي خوام رقابت كنم و يا كاره ديگه اي من مي خوام دروغ نگيد!!!
اصلا اون كيفيت عكسها توي كته خوده نوكيا نمي ره چه برسه به من و يا خومده سوني اريكسون هم وقتي اين عكس رو با نوكيا بگيد گرفتم ببينه خدايي اونم قبول نمي كنه!!!!
براي نمونه چند تا عكس مي زارم!!!
ببينين!!!
تا فرقه روز و شب براتون مفهوم بشه!
اينم يه عكس توش شب ساهتش هست مي تونين ببينين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مي تونين توي عكس بالا ببنين كه كناره هاي بالا كمي تاري دارن و فقط اونجايي كه توي نور فلش هستش خوبه!
اينم عكسه دوم توي روز! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا توي عكسه بالا تا 5 تا زوم كنين امروز گرفتم!ببينين الله وكليلي با عكسه ايشون قابل مقايسه هستش!امام حسيني؟؟
بازم عكس از نوشته خواستيد بگيد براتون بزارم!
اخه عزيزه من شما برو خودت و گول بزن(حالا شايدم گوشي ان 73 شما مورد داشته مورد كه چه عرض كنم خراب بوده).
در ضمن من حوصله كل كل ندارم يه مدت كل كل كرديم 3 تا يوزرمون بسته شد!
بي خودي خودم و خسته نمي كنم!!
شما برو حال كن ك 800 كيفيتش از canon هم بهتر(يا هر دوربينه ديگه كه مد نظرتون بهتر)!!
يوهووووو!
اين عيدي ما به شما!
در ضمن من حوصله كل كل ندارم يه مدت كل كل كرديم 3 تا يوزرمون بسته شد!
بي خودي خودم و خسته نمي كنم!!
شما برو حال كن ك 800 كيفيتش از canon هم بهتر(يا هر دوربينه ديگه كه مد نظرتون بهتر)!!
يوهووووو!
اين عيدي ما به شما!
در صورتی نظر بدید که نظر شما رو پرسیده باشن
اینجوری بهتره
:blink:
در صورتی نظر بدید که نظر شما رو پرسیده باشن
اینجوری بهتره
:blink:
اگر شما كمي دقت كنين مي بينين كه نوشته بنده نقل قول شده!
پس طرف ديگه بحث بنده هستم!
اين و كه درك مي كنين؟:biggrin:
يا بيش تر از ادب براتون حرف بزنم؟نمي دونين وقتي 2 نفر با هم حرف مي زنن يكي نمي پره وسط؟؟؟؟
اگر شما كمي دقت كنين مي بينين كه نوشته بنده نقل قول شده!
پس طرف ديگه بحث بنده هستم!
اين و كه درك مي كنين؟:biggrin:
يا بيش تر از ادب براتون حرف بزنم؟نمي دونين وقتي 2 نفر با هم حرف مي زنن يكي نمي پره وسط؟؟؟؟
دوست کوچولوی من
طرفدارای سونی اریکسون کا 800 یک نفر نیستن
پس نمی تونی بگی وقتی با یکی صحبت می کنی ….
با کمال احترام عرض می کنم
.....:rolleye:
fery joon
12-03-2007, 15:06
منم اصلا این عکسا و این مقایسه رو قبول ندارم ;)
خدا شاهده عکسایی هم که گذاشتم بدون هیچگونه دستکاری یا ادیت بود خداوکیلی :) حالا عکسای شمارو نمیدونم
من که عمرا باور ندارم ان73 اینجور عکس بگیره چون خودم تاحالا کلی عکس گرفتم هیچوقت اینجوری نبوده :blink:
شاید به قول دوستمون پوول ان73 شما مشکلی داشته
یه چیزم بگم توی عکس گرفتن زاویه یه دست و حالت گرفتن عکس در کیفیت عکس خیلی تاثیر داره
zizoo_68
12-03-2007, 15:18
اینم عکسای ادیت شده:(k800)
متن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریکی مطلق:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تو می گی من با n73 عکس نگرفتم؟مگه خودت عکس summary ندادی گفتی ساعتش فرق داره.ندیدی جلوی camera model نوشته n73.یا فکر می کنی که می شه اینم تغییر داد
من جای شما بودم دیگه پست نمی دادم
تازه عکسای زیبایی که با k800 (تو فضای ازاد)گرفتم مونده اونارو ببینی دیگه چی می گی؟
اینم عکسای ادیت شده:(k800)
متن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخته:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریکی مطلق:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تو می گی من با n73 عکس نگرفتم؟مگه خودت عکس summary ندادی گفتی ساعتش فرق داره.ندیدی جلوی camera model نوشته n73.یا فکر می کنی که می شه اینم تغییر داد
تازه عکسای زیبایی که با k800 (تو فضای ازاد)گرفتم مونده اونارو ببینی دیگه چی می گی؟
ندیدم هیچ سایتی بتونه ادعا کنه که کیفیت عکسبرداری K800 بهتر از N73 اه )به جز در شب)
به همین دلیل مطمئنم که عکس های شما مشکل داره
100 درصد
در ضمن... این تاپیک روزهای آخرش رو داره طی میکنه
اینجا رسما شده محل دعوا نه بحث حرفه ای
fery joon
12-03-2007, 16:28
کمال جون ما به عشق این تاپیک زنده ایم قفلش نکنی افسردگی میگیریم :sad:
دوست کوچولوی من
طرفدارای سونی اریکسون کا 800 یک نفر نیستن
پس نمی تونی بگی وقتی با یکی صحبت می کنی ….
با کمال احترام عرض می کنم
.....
خيلي حال كردم!!
بازم شما ما رو كوچولو ديدي!!!
دمت گرم!!پس شما هم طبق گفته خودت حق نداري بياي و بگي نظر ندي بهتره!!
ديگ به ديگ ميگه روت سياه!
عزيزم شما بگو من كدوم قسمتش و برات تغيير بدم!!!
تغيير بدم و بزارم!
ندیدم هیچ سایتی بتونه ادعا کنه که کیفیت عکسبرداری K800 بهتر از N73 اه )به جز در شب)
100 درصد
كاملا موافقم!!!
من همون جي اس ام آرناي خودمون رو نسبت به 10 تا سايته موبايله ديگه قبول دارم!!!
و بس چون نقداش واقعا حرفه اي هستش و راست و حسيني مي گه به دور از هر گونه حرف و حديثي!!!!!
پس جاي بحثي نمي مونه!!!
خدا روشكر فرق تاريك و روشنم كه فهميديد!
كمال جون اگر بحث سالم باشه و مفيد و يك طرفه نباشه اين تاپيك چرا بسته شه!!
ماشالله ريزم هستم اصلا توي چشم نمي يام وقتي بن شم!كسي بو نمي بره!
من که عمرا باور ندارم ان73 اینجور عکس بگیره چون خودم تاحالا کلی عکس گرفتم هیچوقت اینجوری نبوده
خدايي منم از همين ناراحت شدم!اصلا باورم نميشه اونم در حالت كلوز اپ اين جوري عكس بگيره!!!
براي همين خيلي ناراحت شدم وگرنه اصلا من پست نمي دادم!!!
خوب منتظر بحثهاي سالم هستيم!!
به دلیل اینکه بعضی از دوستان اصلا رعایت نمیکنن
تا الان 2 نفر از دوستانی کع اینجا از لحن نامناسب استفاده کردن اخطار گرفتند و 2 نفر دیگه هم باید بگیرند(کسایی که هفته گذشته جو رو خراب کرده بودن)
یه باره دیگه بیخیال میشم، اما در صورتی که دومرتبه بحث بالا بگیره دیگه بدون شک قفل میشه و یا حتی تراش
پس لطفا بیشتر رعایت کنید و در صورتی که موردی مشاهده کردید، اطلاع بدید تا قبل از اینکه بحثی شکل بگیره با شخص مورد نظر برخورد بشه
ممنون
zizoo_68
12-03-2007, 22:50
عزيزم شما بگو من كدوم قسمتش و برات تغيير بدم!!!
تغيير بدم و بزارم!
عزیز جون وقتی ازش عکس بگیری که هر کاری بخوای می تونی سرش بیاری.
منظورم خود summary عکس بود.
از متال جان هم خواهش دارم بیاد بگه من دروغ می گم یا نه.فقط خواهش می کنم از روی تعصب حرف نزنه و با منطق نظرشو بگه
fery joon
12-03-2007, 23:11
منتظر باشین امشب بعد از برنامه نود میام یه سری عکس جدید و باحال میزارم ;)
بروبچ شرمنده دیشب نتونستم عکسارو بزارم :blush: امروزم چندتا عکس توپ گرفتم همه رو امشب میزارم :)
فقط بدونین این عکسا پوزه کا800 رو به خاک میمالونه :biggrin:
پست های پشت سر هم!
ادغام شد
Kamal_iut
عزیز جون وقتی ازش عکس بگیری که هر کاری بخوای می تونی سرش بیاری.
منظورم خود summary عکس بود.
از متال جان هم خواهش دارم بیاد بگه من دروغ می گم یا نه.فقط خواهش می کنم از روی تعصب حرف نزنه و با منطق نظرشو بگه
اهان!!!!
بابا عزيز مگه من خدايي از روي تعصب حرف زدم؟؟؟؟؟
شما هم دروغ نگفتي من ازت معذرت مي خوام!
ولي اون عكسهايي كه من گذاشتم!ديدي؟؟؟
اصلا قابل مقايسه با عكسهاي شما نيستش!
ان73 طرف خراب بوده مطمون!باش!
من كه عمرن باورم نميشه اون عكسها ماله ان73 سالم باشه!
fery joon
13-03-2007, 23:33
اینم از عکسهای جدید و توپ در فضای باز :happy: ببینین و حال کنین با دوربین ان73 :rolleye: هرکی نبینه نیمی از عمرش بر فناست :biggrin: ببینم باز این کا800 دیا روشون میشه کل کل کنن ;)
100 درصد
اول اینکه پست بالا 100 تایید میشه
از دوستان خواهش میکنم مودبانه به بحث ادمه بدن
من تا حالا 3یا 4 تایپیکم قفل شده .اصولا تایپیکهای جنجالی میزنم
رعایت کنید تا این قفل نشده
fery joon
14-03-2007, 02:12
بابا دمتون گرم یه عکس با ن73 عین من بذارید :
تو رو خدا اگه ن73 میتونه اینجوری عکس بگیره بذارید
در ضمن انقدر ... نباشید
همه ی داورای بین المللی گفتن که ک800 بهترین 3 مگاپیکسلی هست (تو عکس)
بعد یکی میاد میگه داورای بین المللی رو ولش
اون یکی میاد میگه هر موقع سونی تونست فیلمبرداریش رو توپ کنه بیاد حرف بزنه
آخه مومن بحث سر فیلمبرداری هست ؟ سر عکاسیه
انقدر هم به دی پی آی گیر ندین
دوربین Canon S3IS هم عکساش از 100 دی پی آی بالاتر نیست بعد شما ....
6630 هم 300 دی پی آی هست ولی .....
در ضمن ن73 دارها برین به فکر رنگ بنفش عکساتون باشید
در ضمن امیدوارم قضیه این عکس رو نپیچونین
این دوتا عکسم واسه شما هرچند با عجله گرفتم ;) بازم از این عکسا میزارم برات اینو در نظر داشته باش که من این عکسارو شب با نور فلاش گرفتم و حول حولکی
دفعه بعد خیلی بهترشو میزارم برات
M.etallic.A
14-03-2007, 12:02
اینم از عکسهای جدید و توپ در فضای باز :happy: ببینین و حال کنین با دوربین ان73 :rolleye: هرکی نبینه نیمی از عمرش بر فناست :biggrin: ببینم باز این کا800 دیا روشون میشه کل کل کنن ;)
والسلام و علیکم و رحمت الله و برکاته....
این دوتا عکسم واسه شما هرچند با عجله گرفتم ;) بازم از این عکسا میزارم برات اینو در نظر داشته باش که من این عکسارو شب با نور فلاش گرفتم و حول حولکی
اصلا غیر قابل مقایسه نیست:laughing:
دمه همون کا800 خودمون:blush:
M.etallic.A
14-03-2007, 22:19
M.etallic.A
14-03-2007, 22:25
شرمنده تاپیک ترکید... ولی میخواستم کیفیت رو لمس کنید.
M.etallic.A
14-03-2007, 22:26
بالایی تو اتاق با نور کم و دومی هم مشخصه دیگه.
fery joon
14-03-2007, 22:45
اصلا غیر قابل مقایسه نیست:laughing:
دمه همون کا800 خودمون:blush:
اولا به شما دوست عزیز توصیه میکنم حتما عکسایی که گذاشتم نیگا کنی ;) در ثانی من که گفتم با عجله و توی نور کم عکسارو گرفتم
گرفتن چنین عکسی تمرکز بالایی میطلبه حالا به موقع دوباره عکس اینجوری با کیفیت بهتر میزارم برات عزیز
شرمنده تاپیک ترکید... ولی میخواستم کیفیت رو لمس کنید.
شرمنده هان اما این رنگ بنفش بد تو ذوق میزنه:ohno: :laughing:
تو عکس دوم که افتضاح هستش
ببخشیدا البته.........:blush:
M.etallic.A
17-03-2007, 14:51
اولا شما منظورتون از بنفش چه رنگیه ؟ آخه من بنفش نمیبینم... دوما اینکه معذرت میخوام تو باغچه خونه ما گلهای رنگارنگ نبود که عکس بگیرم. فکر میکنم موضوع عکس مهم نباشه چون بحث رو کیفیته... سوما اصلا نیازی به این حرفها نیست عکسهایی که fery joon گذاشته رو دیدی ؟ دیدی که نوشتم والسلام و علیکم و رحمته الله و برکاته ... یعنی دیگه تموم... منظورم بحث بود.
این دوتا عکسم واسه شما هرچند با عجله گرفتم بازم از این عکسا میزارم برات اینو در نظر داشته باش که من این عکسارو شب با نور فلاش گرفتم و حول حولکی
ممنون فریدون جان
خودت قضاوت کن کدوم بهتر بود ؟
ببین به این میگن رنگ بنفش:10:
اینم یه عکس دیگه از ک800
از بادکنکی که توش آب هست و میترکه :
انصافا عکسهای فری جون باکیفیت بودند
fery joon
18-03-2007, 02:05
ممنون فریدون جان
خودت قضاوت کن کدوم بهتر بود ؟
عزیزم اولا من اسمم فرزاد هستش که مخففش میشه فری :31: من که توضیح دادم که اون دوتا عکسو با عجله و توی نور کم گرفتم حالا سر فرصت بهترشو میزارم برات شما چرا گیر دادین به این دوتا عکس لطفا اون سری کامل عکسو که گذاشتم ببینید :27:
درضمن من قضیه این بادکنکرو نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نفهمیدم شما به کجای این عکس مینازین و واستون جالبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس دیگه از ک800
از بادکنکی که توش آب هست و میترکه :
خدا وكيلي من از گلش با زور و زحمت عكس مي گيرم!
چه برسه اين جوري!!
اين بادكنكه اصلا هم جالب نبود ولي قبلي كه گذاشته بوديد خدايي قشنگ بود!
بعد چه جوري ميشه اين جوري عكس مي گيريد!من 2 ساعت تلاش كردم اصلا اب اونجوري نمي يفتاد!
عينه اب روون مي رفت!!
خدا وكيلي من از گلش با زور و زحمت عكس مي گيرم!
چه برسه اين جوري!!
اين بادكنكه اصلا هم جالب نبود ولي قبلي كه گذاشته بوديد خدايي قشنگ بود!
بعد چه جوري ميشه اين جوري عكس مي گيريد!من 2 ساعت تلاش كردم اصلا اب اونجوري نمي يفتاد!
عينه اب روون مي رفت!!
بادکنکه داره میترکه
یه بادکنک رو پر از آب کنید بعد بترکونیدش ببینید اصلآ بادکنک دیده نمیشه ولی با این سرعت شاتر بادکنک داره میترکه وثابت گرفته شده
آب هم قطره قطره توی سینک میچکه و عکس رو گرفتم
عزیزم اولا من اسمم فرزاد هستش که مخففش میشه فری من که توضیح دادم که اون دوتا عکسو با عجله و توی نور کم گرفتم حالا سر فرصت بهترشو میزارم برات شما چرا گیر دادین به این دوتا عکس لطفا اون سری کامل عکسو که گذاشتم ببینید
درضمن من قضیه این بادکنکرو نفهمیدم یعنی نفهمیدم شما به کجای این عکس مینازین و واستون جالبه
ببخشید همه اونایی که اسمشون فریدون هست رو میگن فری
حالا یه عکس خوب بگیر
انصافا عکسهای فری جون باکیفیت بودند
نافت رو با ن73 زدن
خدايي يه چيزي بگم!
من تا بيام باد كنك و بتركونم و تا بخوام عكس و بگيرم صد در صد خودمم با بادكنك تركيدم!
من عكس توي سرعت گذشاتم قبلا توي صفحه هاي قبل توي موبيلستان هم(شما هستيد اونجا بيش تر عكس مي زارم و گذاشتم) گذاشتم!
ولي اين جوري خدايي اصلا نمي تونم عكس بگيرم!
از اين عكسا تا دلتون بخواد براتون مي گيرم!
كيفيتو ببينين!
نافت رو با ن73 زدن
دوست من من بی خود دفاع نمیکنم
خداییش عکی پول رو ببین
شما هم نافت رو با کت800 زدن. در ضمن شما خودت هم کا800 داری .دیگه باید طرفداری کنی
metal_militia
18-03-2007, 23:29
دوستان من بلا خره با جفت گوشي ها يك جا عكس گرفتم
با جفت رفيقام هم كه صاحب گوشي بودند نشستيم و عكسا رو بررسي كرديم(عكس ها هستش اگه بخايين ابلود كنم)
ك800 روي رنگ ابي و سياه كمي نويز دارد
ن73 توي محيط باز رنگ سبز و خاكستري رو كمي غير طبيعي ميگيره
همين و همين اينا كه مشكل نشد!!!!!!!!!
راستي اينم بگم ب990 از جفتشون بهتر عكس ميگيره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M.etallic.A
19-03-2007, 00:33
ب 990 چیه ؟
tcom_mobile
19-03-2007, 00:33
دوستان من بلا خره با جفت گوشي ها يك جا عكس گرفتم
با جفت رفيقام هم كه صاحب گوشي بودند نشستيم و عكسا رو بررسي كرديم(عكس ها هستش اگه بخايين ابلود كنم)
ك800 روي رنگ ابي و سياه كمي نويز دارد
ن73 توي محيط باز رنگ سبز و خاكستري رو كمي غير طبيعي ميگيره
همين و همين اينا كه مشكل نشد!!!!!!!!!
منظورتون از ب990 همون پ990 سوني هستش P990????
metal_militia
19-03-2007, 00:47
ديگه يكم اي كيو خرج كنيد من كي بردم حرف ب يعني ب نداره
همون p990
fery joon
19-03-2007, 01:18
عجیبا غریبا :18: پ990 2 مگا پیکسلیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
metal_militia
19-03-2007, 01:43
دوستان همش به مگا پيكسل نيست كه
فاصله كانوني دوربين پ990 (دكمه پ درست شد) از ك800 هم بيشتره
k800=f5.2
p990=f5.5
k750=f4.8
اين فاصله كانوني از مگا پيكسل خيلي مهم تره كه اصلا توجه نميشه (البته پارامتر هاي مهم ديگري هم هستند )
fery joon
19-03-2007, 01:53
دوستان همش به مگا پيكسل نيست كه
فاصله كانوني دوربين پ990 (دكمه پ درست شد) از ك800 هم بيشتره
k800=f5.2
p990=f5.5
k750=f4.8
اين فاصله كانوني از مگا پيكسل خيلي مهم تره كه اصلا توجه نميشه (البته پارامتر هاي مهم ديگري هم هستند )
درسته ولی من عمرا باور ندارم که پ 990 بهتر از ان73 عکس بگیره :13:
شما اولین کسی هستی که این حرفو میزنی
metal_militia
19-03-2007, 02:00
برو ببين و باور كن
اگر تو تجربه من شك داري خب ميتوني هم نپزيري
دوست من ك800 داشته والان پ990 و عك هاي پ990 تو خيلي جاها از ك800 بهتر بوده
و همچنين ك800و ن73 خيلي به هم نزديكند
اصلا هر جور دوست داري برداشت كن
برو ببين و باور كن
اگر تو تجربه من شك داري خب ميتوني هم نپزيري
دوست من ك800 داشته والان پ990 و عك هاي پ990 تو خيلي جاها از ك800 بهتر بوده
و همچنين ك800و ن73 خيلي به هم نزديكند
اصلا هر جور دوست داري برداشت كن
سلام متال جون ارادت داريم! شديد!
عزيز يه چيزي مي گم!ناراحت نشو اين دو تا رو اصلا با هم از يك جهت بهشون نگاه نكن!
اين عكي و كه ديگه من نگرفتم!
ماله جي اس ام ارناس!اينا توي رزولوشن اصلي هستن!!
عكسه1! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عكسه 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا توي رزولوشن كوچك تر!1024 در 768 هستش!(چه قدر بهتر شد!).
عكس 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عكسها با رزولوشن واقعي رو ديدي؟چه قدر تار بود ولي ماله ان 73 اينا رو توي اون رزولوشن واقعي هم ببينين بازم توپه(ماله ان 73 كه همين طوره).
عكسهاي ان 73 هم كه توي صفحه هاي قبل هست توي روز و شبو همه چي!!!
شما بدونين اگر دوربين پي 990 در حد يا نزديك به ان 73 و ك 800 بود مقايسه ميشد!
درست مثله مقايسه اي كه بين الجي 5 مگا پيكسلي و ك 800 و ان 73 انجام شد!!!
بدونين اندازه عكس برداري اون تازه 1200 در 1600 هستش و لي ماله ان 73 و ك 800 2048x1536 هستش!!!
همين ديگه خودتون بگيريد!اصلا مقايسشون درست نيستش!
M.etallic.A
19-03-2007, 12:56
راستش اگه از اون زاویه ای که متال جون نگاه کنه نگاه کنیم من عکس گوشی داداشم (v3x ) رو با کیفیت تر از n73 می دونم. اما اون زاویه اشتباهه ... مگاپیکسل خیلی مهمه چون جزئیات ثبت شده تو یه دوربین با مگاپیکسل بالا خیلی بیشتره ... فاصله کانونی تو کیفیت عکس چه تاثیری داره ؟ دوربینی که اتوفوکوس داره دیگه فاصله کانونی براش فاکتوری محسوب نمیشه...
metal_militia
20-03-2007, 01:23
من به گفته جي اس ام كاري ندارم
خودم وقتي دوستم ك800 رو داد و پ990 گرفت اينو متوجه شدم
البته حق با شماست در صورت پيرينت گرفتن عكس ك800و ن73 كيفيت بهتري دارد
ولي ت مانيتور 17 اينچ من چيزي معلوم نشد
M.etallic.A
23-03-2007, 23:33
Pavaraghy
23-03-2007, 23:49
M_etallic_a عزیز این عکسها مال دوربین کدوم گوشیه؟
M.etallic.A
23-03-2007, 23:50
نظرتون راجع به دوربین n73 چیه ؟؟؟؟ عکسها رو کوچیک کردم تا زود لود بشن. k800 تو هم میتونی از این عکسا بگیری؟؟؟
M.etallic.A
23-03-2007, 23:50
M_etallic_a عزیز این عکسها مال دوربین کدوم گوشیه؟
n73.......
Pavaraghy
23-03-2007, 23:53
جدا؟یعنی تغییری روشون اعمال نکردی؟؟؟؟؟؟؟
فقط ک800
به نظرم که بهترینه
M.etallic.A
24-03-2007, 10:37
جدا؟یعنی تغییری روشون اعمال نکردی؟؟؟؟؟؟؟
نه هیچ تغییری فقط کوچیکشون کردم که حجمشون کم بشه همین.
M.etallic.A
24-03-2007, 21:54
پرشین گیگ = آشغال ترین فضای اینترنتی
fery joon
25-03-2007, 01:23
نمیدونم چرا این کا800 دیا هیچ عکس نمیزارن روشونم که کم نمیشه :41: رو که رو نیست سنگ پا قزوینه :31:
dark fear
25-03-2007, 18:23
نه هیچ تغییری فقط کوچیکشون کردم که حجمشون کم بشه همین.
میشه بگی با چه نرم افزاری کوچیکشون کردی خواهش میکنم دروغ نگو چون میفهمم
M.etallic.A
25-03-2007, 21:55
میشه بگی با چه نرم افزاری کوچیکشون کردی خواهش میکنم دروغ نگو چون میفهمم
ای شیطون از کجا می فهمی ؟ :)) مثل اینکه صفحات قبلی تاپیک رو نخوندی ؟ میری تو summary .....
بی خیال بابا .... با ACD See کوچیک کردم.
نمیدونم چرا این کا800 دیا هیچ عکس نمیزارن روشونم که کم نمیشه رو که رو نیست سنگ پا قزوینه
ما که عکس گذاشتیم
منتظرم تو همون عکس آبی رو که قرار بود بگیری بذاری رو بگیری بذاری
در ضمن یه نگاهی به نظر سنجی بنداز و روتو کم کن
M.etallic.A
26-03-2007, 12:56
ما که عکس گذاشتیم
خودتم میدونی که این نظرسنجی دوزار نمی ارزه .... عکس بزارید بابا ....
fery joon
26-03-2007, 18:47
ما که عکس گذاشتیم
عزیز دوتا عکس قطره و بادکنک گذاشتی این که نشد
یه چندتا عکس مثل عکسایی که من و متالیکا گذاشتیم بزار :19: درضمن نظرسنجی کشکه مدرک((عکس)) رو کن :5:
اون عکس قطره رو هم میزارم برات عجله نکن فعلا
هاهاها می بینم که طرفدارای nokia حسابی پشم و پیله هاشون ریخته! :31: عزیز من چرا ناراحت میشید خوب معلومه که نوکیا تو امکانات از نظر کمیت خوبه(آفتابه لگن هفت دس) , ولی کیفیت متعلق به SE هستش(شام و ناهار هیچی)!:21:
ما که عکس گذاشتیم
اون موقع که ان73 همیشه اول بود یادته
کسی حرفی از نظر سنجی نمیزد
حالا.............
به نظر من امکان داره دستهایی پشت پرده بوده باشه:5: :10:
M.etallic.A
27-03-2007, 10:27
اون موقع که ان73 همیشه اول بود یادته
کسی حرفی از نظر سنجی نمیزد
حالا.............
به نظر من امکان داره دستهایی پشت پرده بوده باشه:5: :10:
بعيد نيست ... ثبت نام كردن تو اين سايت مجانيه ديگه .... وگرنه اگه كاربراي ديگه ميومدن و عكسها رو ميديدن شك نكنيد نظرشون رو n73 بود. به هر حال نظر سنجي معتبر نيست....
dark fear
27-03-2007, 12:05
ای شیطون از کجا می فهمی ؟ :)) مثل اینکه صفحات قبلی تاپیک رو نخوندی ؟ میری تو summary .....
بی خیال بابا .... با ACD See کوچیک کردم.
پس چرا وقتی میری همون جا نمیگه با چه برنامه ای ؟!!!؟؟:18:
M.etallic.A
27-03-2007, 12:53
پس چرا وقتی میری همون جا نمیگه با چه برنامه ای ؟!!!؟؟:18:
عزیزم برای اینکه اونجا وقتی می نویسه که شما رو عکس edit کنی . مثلا تو فتوشاپ چون یه برنامه اختصاصی برای کار کردن رو عکسه... وقتی یه عکس توش باز کنی و بعد سیو کنی اون قسمت می نویسه فتوشاپ ... ولی چون acd see برنامه اختصاصی ویرایش عکس نیست و بیشتر برای مدیریت و نمایش عکسه ... و در کنارش ابزاری هم برای resize , rotate و ... داره . اگه از این ابزارش استفاده کنی اون قسمت دیگه نمی نویسه acd see .... یعنی واسه یه resize کردن ساده نمیاد اونجا بنویسه ACD See ....
منظورمو متوجه شدی ؟؟
M.etallic.A
27-03-2007, 15:39
یا الله ... اینم یه عکس دیگه از n73 .... دوستانی که میخوان تو نظرسنجی شرکت کنن لطفا یه نگاهی به عکسها هم بندازن همینطوری عشقی نظر ندن.
fery joon
27-03-2007, 16:02
یه عکس بسیار زیبای دیگه بعد از یه هوای بارونی :5: ببینین از دستتون نره :20:
بعيد نيست ... ثبت نام كردن تو اين سايت مجانيه ديگه .... وگرنه اگه كاربراي ديگه ميومدن و عكسها رو ميديدن شك نكنيد نظرشون رو n73 بود. به هر حال نظر سنجي معتبر نيست....
من که مثل شما بیکار نیستم
اونموقعی هم که ن73 اول بود معلوم بود کار کیه .....
شما خودتون از این راه به ن73 رای میدادین و ....
واقعآ متاسفم
یه چندتا عکس مثل عکسایی که من و متالیکا گذاشتیم بزار درضمن نظرسنجی کشکه مدرک((عکس)) رو کن
اون عکس قطره رو هم میزارم برات عجله نکن فعلا
عکس هم تو چند صفحه قبل گذاشتم
منتظرم
عزیزم برای اینکه اونجا وقتی می نویسه که شما رو عکس edit کنی . مثلا تو فتوشاپ چون یه برنامه اختصاصی برای کار کردن رو عکسه... وقتی یه عکس توش باز کنی و بعد سیو کنی اون قسمت می نویسه فتوشاپ ... ولی چون acd see برنامه اختصاصی ویرایش عکس نیست و بیشتر برای مدیریت و نمایش عکسه ... و در کنارش ابزاری هم برای resize , rotate و ... داره . اگه از این ابزارش استفاده کنی اون قسمت دیگه نمی نویسه acd see .... یعنی واسه یه resize کردن ساده نمیاد اونجا بنویسه ACD See ....
منظورمو متوجه شدی ؟؟
برو .... خودتی
با ای سی دی سی هم کوچیک کنی توی مشخصات مینویسه
این عکس رو سیو کن و بعد تو مشخصاتش ببین (با ک800 گرفتم) :
M.etallic.A
28-03-2007, 17:33
برو .... خودتی
با ای سی دی سی هم کوچیک کنی توی مشخصات مینویسه
این عکس رو سیو کن و بعد تو مشخصاتش ببین (با ک800 گرفتم) :
ای بابا ... واقعا میبینی اینارو ؟؟؟ اگه اون قسمت اسم برنامه نوشته بود میگفتن نگاه کن با برنامه گرفته ادیت کرده ... حالا که ما یه جوری کردیم که ننویسه گیر دادن به این که چرا هیچی ننوشته ... عزیز من راه داره ... حتی میشه summary رو ادیت کرد ولی خوب من اینجا نمی گم چجوری چون میترسم بعضی ها برن تو یه تاپیک دیگه به اسم خودشون آموزش بدن ... در ضمن بگو ببینم شما چجوری تو acd see عکسها رو resize کردی ؟ بگو از کدوم قسمت ؟ و ورژن acd see رو هم بگو ...
fery joon
28-03-2007, 17:37
dark fear
28-03-2007, 18:22
هیچ کدوم از شما ها خونه هاشون نزدیک هم نیست یا هم شهری نیستین که بتونین عادلانه مقایسه کنید ؟
dark fear
28-03-2007, 18:31
یا الله ... اینم یه عکس دیگه از n73 .... دوستانی که میخوان تو نظرسنجی شرکت کنن لطفا یه نگاهی به عکسها هم بندازن همینطوری عشقی نظر ندن.
بابا اینا چه عکسایی که میذارید من با w810 بهتر از شما میگیرم این عکس رو فقط با acd see کوچیک کردم اگه باور
ندارید یه عکس با اندازه واقعی بذارم
dark fear
28-03-2007, 18:34
یه راهنمایی برای k800ی ها : تو سونی اریکسون در فضای بیرون از خونه بهترین حالت;حالت شب همراه با حالت مهتابی
است
dark fear
28-03-2007, 18:39
ای بابا ... واقعا میبینی اینارو ؟؟؟ اگه اون قسمت اسم برنامه نوشته بود میگفتن نگاه کن با برنامه گرفته ادیت کرده ... حالا که ما یه جوری کردیم که ننویسه گیر دادن به این که چرا هیچی ننوشته ... عزیز من راه داره ... حتی میشه summary رو ادیت کرد ولی خوب من اینجا نمی گم چجوری چون میترسم بعضی ها برن تو یه تاپیک دیگه به اسم خودشون آموزش بدن ... در ضمن بگو ببینم شما چجوری تو acd see عکسها رو resize کردی ؟ بگو از کدوم قسمت ؟ و ورژن acd see رو هم بگو ...
تیکه میندازی بی وجود مگه بده آدم چیزی رو که بلده به دیگران یاد بده :41:
خودت رو لو دادی حالا هیچ کس بهت اعتماد نداره ما از کجا بدونیم عکس هایی که میذاری بدون دست کاری
هستند:21:
dark fear
28-03-2007, 18:41
اگه واقعا این عکس دست کاری نشده باشه خیلی خوب افتاده:5:
M.etallic.A
28-03-2007, 19:27
تیکه میندازی بی وجود مگه بده آدم چیزی رو که بلده به دیگران یاد بده :41:
خودت رو لو دادی حالا هیچ کس بهت اعتماد نداره ما از کجا بدونیم عکس هایی که میذاری بدون دست کاری
هستند:21:
مودب باش پسر ...
در ضمن با عذرخواهی از بقیه واسه من هیچ اهمیتی نداره که کی چی فکر میکنه ؟ من همینطوری رفاقتی عکسهایی که میگیرم رو میزارم اینجا ... اصلا حال و حوصله دستکاری هم ندارم ... خدا رو شکر n73 طوری عکس میگیره که دیگه نیازی به دستکاری نیست... من نمیدونم شماها چرا همش شک دارید ؟ واقعا عکسهای n73 اینقدر باکیفیت هستن که باورش سخته ؟ معلومه که اینطوریه ....
fery joon
28-03-2007, 20:08
اگه واقعا این عکس دست کاری نشده باشه خیلی خوب افتاده:5:
نه عزیز مطمئن باش دستکاری نشده اصلا عکسای ان73 نیاز به دستکاری نداره اینقده باکیفیته
در ضمن اینقده مرد هستم که دروغ نگم :5: واقعا عکس زیباییه منم خودم وقتی انداختم تو کامپیوتر حال کردم البته با اندازه واقعی ببینی خیلی قشنگتره من کوچیکش کردم با acdsee
چند پست قبل لینکشو گذاشتم
میخوام چندتا از عکسای قبلی رو هم کوچیک کنم بزارم چون بعضی دوستان به خودشون زحمت نمیدن لینکو باز کنن
اینو گذاشته بودم نمیدونم دیدید یا نه با k800 گرفته شده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟اگه خواستید اندازه اصلیش رو هم که دست نخورده رو می کنم!
M.etallic.A
28-03-2007, 23:12
ولی خداییش n73 یه چیز دیگس مخصوصا تو حالت close up ....
تیکه میندازی بی وجود مگه بده آدم چیزی رو که بلده به دیگران یاد بده
هستند
دوست عزیز آموزش دادن که اجباری نیست....بهتره با هم بهتر برخورد کنین..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی فری جون این عکس خیلی خشکله... از کجا گرفتی؟!!!(یعنی واسه کجاست)
fery joon
29-03-2007, 03:32
عزیزم این عکس از یه دریاچه هستش که نزدیکیای خونمونه :31:
dark fear
29-03-2007, 15:55
دوست عزیز آموزش دادن که اجباری نیست....بهتره با هم بهتر برخورد کنین..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بابا مگه من چی گفتم این طور میکنید عجب آدمای زود رنجی (سوسول)
korosh bozorg
29-03-2007, 17:20
آیا گوشی با دوربین بیشتر از 3 مگا پیکسل از سونی اریکسون وجود دارد؟
dark fear
29-03-2007, 17:42
آیا گوشی با دوربین بیشتر از 3 مگا پیکسل از سونی اریکسون وجود دارد؟
فکر نکنم باشه ولی به احتمال زیاد شرکت سونی اریکسون برای رقابت با n95 گوشی رو طراحی کرده یا خواهد
کرد و برای این رقابت باید دوربین خوبی در نظر گرفته شده باشه
Sasan Info
29-03-2007, 17:56
سلام من تازه عضو شدم و اطلاعات ام در مورد گوشي موبايل بالاست
در حال حاضر من گوشي نوكيا ان73 music edition دارم و ازش راضي هستم(مخصوصا دوربينش)
بايد بگم كه دوربين هر دو گوشي n73 و k800 تقريبا يكسان هستند فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
البته اگر از دوربين اين دو گوشي بگذريم بايد به اين نكته توجه كنيم كه n73 از ويندوز سري سوم s60 بهره ميبرد در صورتي كه k800 اصلا ويندوز ندارد
فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
البته اگر از دوربين اين دو گوشي بگذريم بايد به اين نكته توجه كنيم كه n73 از ويندوز سري سوم s60 بهره ميبرد در صورتي كه k800 اصلا ويندوز ندارد
خیلی دلیل مزخرفی بود . بایست بدونید که syber shot های سونی هم از این لنز استفاده میکنند در ضمن تنها عامل موثر در کیفیت دوربین(دیجیتال) لنز آن نیست.:19: عکس ها هم حرف منو تایید میکنند:31:
Sasan Info
29-03-2007, 18:32
عزيز من اين يكي از هزار دليل است
در ضمن اگر اين گوشي دوربين خوبي هم نداشت باز هم همين رو انتخاب ميكردم به دليل ويندوزي كه در بارش توضيح دادم
Farbod_h
29-03-2007, 18:51
عزيز من اين يكي از هزار دليل است
در ضمن اگر اين گوشي دوربين خوبي هم نداشت باز هم همين رو انتخاب ميكردم به دليل ويندوزي كه در بارش توضيح دادم
نمردیم فهمیدیم ان 73 ویندوز داره ! :38:
اگه من ان 73 داشتم قطعن هر چه زودتر می فروختمش دیگه خیلی خیلی خزش کردن :41:
ehsanmaximoos
29-03-2007, 18:58
salam.
man beyne entekhabe gooshye k750 va w800 mondam.
lotfan mano rahnamayi konid
اولا اینجا درباره دوربین حرف میزنیم دوما این ویندوز! شما همچین آش دهن سوزی هم نیست!:21:
درضمن جانehsanmaximoos ضمن اینکه عضویتت رو تبریک میگم :11: -اینجا جای سئوال شما نیست :41: ولی...w800 بگیری بهتره خیلی.البته اگه بتونی w810 بگیر خودتو راحت کن حواستم جمع کن کلاه سرت نره خوب تو انجمن ها تحقیق کن همه چیز میاد دستت.:20:
Sasan Info
30-03-2007, 01:37
نمردیم فهمیدیم ان 73 ویندوز داره ! :38:
اگه من ان 73 داشتم قطعن هر چه زودتر می فروختمش دیگه خیلی خیلی خزش کردن :41:
عزيزم نه شركت نوكيا مال بابامه نه با سوني اريكسون اختلاف دارم
به هر هال اين نظر منه و به نظر من اگه گوشي ويندوز نداشته باشه آدم خفه ميشه:2:
چون هيچ كاري نميشه باهاش كرد
اگه نارات شدي =>:11:
Sasan Info
30-03-2007, 01:43
salam.
man beyne entekhabe gooshye k750 va w800 mondam.
lotfan mano rahnamayi konid
اگه پول كافي نداري با k750 كارت حل ميشه اما اگه پول زياد داري برو w810 بگير:20:
Farbod_h
30-03-2007, 01:55
عزيزم نه شركت نوكيا مال بابامه نه با سوني اريكسون اختلاف دارم
به هر هال اين نظر منه و به نظر من اگه گوشي ويندوز نداشته باشه آدم خفه ميشه:2:
چون هيچ كاري نميشه باهاش كرد
اگه نارات شدي =>:11:
دوست عزیز و گلم به هر سیستم عاملی ویندوز نمی گن ! سیستم عامل گوشی شما سیمباینه . سری 60 ورژن 3
سمارت فونا(در معنای خاص) و پاکت پی سی ها ویندوز موبایل دارن
M.etallic.A
30-03-2007, 12:43
در حال حاضر من گوشي نوكيا ان73 music edition دارم و ازش راضي هستم(مخصوصا دوربينش)
بايد بگم كه دوربين هر دو گوشي n73 و k800 تقريبا يكسان هستند فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
عزیز شما طوری گفتی اطلاعات من بالاس که من حسابی حواس خودم رو جمع کردم .....
اول میگی :
بايد بگم كه دوربين هر دو گوشي n73 و k800 تقريبا يكسان هستند فقط كمي دوربين n73 كيفيتش بيشتره
بعد میگی :
اگه توجه كنيم در n73 از لنز زايس ، يعني بهترين مارك لنز در جهان استفاده شده در نتيجه كيفيت آن را به طور چشمگيري از k800 بيشتر است
من نفهمیدم آخر کیفیتش کمی بیشتره یا به طور چشمگیر بیشتره ؟
در ضمن اون ویندوز سری سوم s60 نیست. سیمبین سری 60 ورژن 9.1 .... با نام تجاری : symbian s60 3rd edition
M.etallic.A
30-03-2007, 12:48
خیلی دلیل مزخرفی بود . بایست بدونید که syber shot های سونی هم از این لنز استفاده میکنند در ضمن تنها عامل موثر در کیفیت دوربین(دیجیتال) لنز آن نیست.:19: عکس ها هم حرف منو تایید میکنند:31:
cyber shot ....
دوربینهای دیجیتال cyber shot از این لنز استفاده میکنن نه گوشی های سونی اریکسون... قرارداد انحصاری استفاده از لنزهای کارل زایس در گوشی موبایل بین نوکیا و شرکت کارل زایس بسته شده ... همینطور که قرارداد انحصاری استفاده از این لنزها در دوربین دیجیتال بین سونی و کارل زایس بسته شده ....
Sasan Info
30-03-2007, 14:52
من نفهمیدم آخر کیفیتش کمی بیشتره یا به طور چشمگیر بیشتره ؟
عزيزم من منظور من اينه كه تفاوت آن ها را ميتوان تشخيص داد اما زياد هم نيست :46:
Sasan Info
30-03-2007, 15:07
دوست عزیز و گلم به هر سیستم عاملی ویندوز نمی گن ! سیستم عامل گوشی شما سیمباینه . سری 60 ورژن 3
سمارت فونا(در معنای خاص) و پاکت پی سی ها ویندوز موبایل دارن
منظور من هم همون سيمباينه نه ويندوز كامپيوتر
البته همون پاكت پيسي هاي PDA هم به كامپيوتر اصلي نميرسند:41:
cyber shot ....
دوربینهای دیجیتال cyber shot از این لنز استفاده میکنن نه گوشی های سونی اریکسون...
من هم چنین چیزی نگفتم.صحبت من اینه که اگر قبول کنیم که لنز کارل زایس مرغوب ترین لنز دنیاست باز هم این دلیلی کافی برای بهتر بودن n73 نیست.(دوربین ها ی سایبر شات سونی هم که از لنز کارل زایس استفاده می کنند بهترین دوربین های دیجیتال دنیا نیستند)خود شما هم بهتر میدونید که دوربین ، تنها لنز نیست بلکه اجزای دیگرش هم بسیار مهم هستند.پس وقتی k800 از یک مثلا فلاش~ حرفه ایی استفاده میکنه این نه تنها اسما یک مزیته، بلکه واقعا موثره :5:
M.etallic.A
03-04-2007, 19:04
ولی لنز هم بی تاثیر نیست. یکی از مهم ترین اجزا لنزه ... شفافیتی که لنز باید داشته باشه و اون دقت که تو انحناش هست و فاصله دقیق کانونیش همه اینا مهمه ....
من امروز یه عکس با حالت کلوز آپ و فلش با ن73 انداختم و یه عکس هم با حالت داکیومنت ک800 با فلش از همون سوژه گرفتم
الان میخام بخوابم ولی فردا آپ میکنم میذارم
تفاوت رو احساس کنید
بابا بیخیال
شما که اطلاعاتت در باره موبایل زیاده جایی نگی ن73 ویندوز داره بهت میخندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم اون فروشنده گفته ویندوز داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول میگی کیفیت دوربین دو گوشی یکسانه بعد میگی کیفیتش به طور چشمگیری از ک800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یه روده راست تو شکمتون نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N 73 رای 64
K800 رای 74
فاجعه در حال شکل گیریه
دوستان جنگو همينجا تموم كنيد چراكه هيچكدوم از طرفين كوتاه نميان! در ضمن به نتيجه هم نميرسيد چرا كه هم n73 و هم k800 بهتريناي بازارن و قدرتشونم توي يه سطحه!
سلام
اومدم این2 تا عکس رو که قولشو داده بودم بذارم :
ان 73 با حالت کلوزآپ :
ک800 با حالت داکیومنت :
سلام
ان 73 با حالت کلوزآپ :
ک800 با حالت داکیومنت :
دوست من مقايسه شما كمي تا قسمتي مشكوكه چرا كه اصولا فلاشه k800 قوي تره وبايد پرنورباشه وبايد پول و صفحه زيري رو كاملا روشن ميكرد
برعكس n73 كه فلاشش ضعيفتره اين 200 تومني رو ناپديد كرده شما بايد فلاش هردورو يا خاموش ميكردي يا هردو روشن به نظر من ماكرو n73 نسبت به k800 يه كم بهتره ولي اين دو عكس كه يه چيز ديگه رو ميگه!
Sasan Info
16-04-2007, 21:20
عكسها رو جا به جا زدي 100%
M.etallic.A
16-04-2007, 22:19
سلام
ان 73 با حالت کلوزآپ :
ک800 با حالت داکیومنت :
این الان مقایسه بود ؟ فلش k800 رو خاموش کردی ماله n73 رو روشن بعد از فاصله نزدیک عکس گرفتی ؟ بابا ایول به تو با این مقایسه ت .... احتمالا به شما دو تا ماشین واسه مقایسه بدن تو باک یکیش بنزین سوپر میریزی تو یکی دیگه روغن سوخته....
پست بالا تایید میشه
فلاش کا800 خاموشه
فلش كا 800 خاموش نيست
100% هم درست ميگم
شما كه ك800 نداريد لطفآ اظهار نظر نكنيد
درسته فلاش ك800 خيلي پر نور تر هست و اگه با حالت اتو اين عكس رو ميگرفتم 200 تومني سفيد ميشد
اما حالت داكيومنت ك800 يه جوري هست كه فلاش رو كم نور تر ميزنه و عكس رو هم بعد از گرفتن تاريكتر ميكنه
اگه من يه عكس با حالت داكيومنت از (مثلآخونه) با فلاش بگيرم عكس تاريك ميشه
گفتم كه ك800 حرفه اي تره
درضمن عكسها جابه جا نيست
خدا وكيلي اينقدر با تعصب حرف نزنيد.هركي از عكاسي گوشي خودش تعريف ميكنه.
من با هردويه اين گوشي ها عكس گرفتم و عكساي k800 واقعي تر از n73 بود.هرچي باشه k800 سايبرشات هست و گزينه هاي بيشتر و حرفهاي تري نسبت به n73 داره درست مثل دوربين هاي ديجيتال سوني.
من خودم m600 دارم كه همونطور هم كه ميدونيد دوربين نداره(اينا گفتم كه نگيد خودم k800 دارم)
فلش كا 800 خاموش نيست
100% هم درست ميگم
شما كه ك800 نداريد لطفآ اظهار نظر نكنيد
درسته فلاش ك800 خيلي پر نور تر هست و اگه با حالت اتو اين عكس رو ميگرفتم 200 تومني سفيد ميشد
اما حالت داكيومنت ك800 يه جوري هست كه فلاش رو كم نور تر ميزنه و عكس رو هم بعد از گرفتن تاريكتر ميكنه
اگه من يه عكس با حالت داكيومنت از (مثلآخونه) با فلاش بگيرم عكس تاريك ميشه
گفتم كه ك800 حرفه اي تره
درضمن عكسها جابه جا نيست
دوست من شما بايد سفيديه صفحه عكس و ISO رو تنظيم ميكردي اون موقع هر چقدر ميخواستي n73 فلاش بزنه تاثيري نداشت درضمن درسته نخورديم نون گندم ولي ديديم دست مردم ماهم k800 داشتيم ميدونم توي حالت داكيومنت اگه سوژه يكم دور بشه تيره ميفته وشما از عمد فاصله رو كم كردي تا نور فلاش سوژه رو روشن كنه و درمورد n73 كه اگه اجازه بفرمائي اظهارنظر كنم در مورد n73 كه شما اونو روي حالت كلوزاپ ياهمون ماكرو گذاشتي و وضعيت بالانس سفيدي روي صفر و ISO رو روي حالت اتو گذاشتي كه 100% دوربين n73 نميتونه سوژه رو توي اون فاصله كم و با اين تنظيمات ناقص خوب شكار كنه! حالا من ديگه نميدونم k800 چيكار ميكنه ولي اينو بگم شرايط براي مقايسه بايد مساوي باشه شما 100% تنظيمات k800 رو انجام دادي بعد عكس گرفتي ولي n73!؟
توي مقايسه GSM بين w800 وn90 وقتي w800 برنده شد همه شما GSM بهترين سايت دونستيد ولي وقتي توي سه مگاپيكسلي ها n73 از k800 برد شايع كرديد عكسا دستكاري شدن!!!
ولي بازم ميگم شما بايد تنظيمات n73 رو كامل انجام ميدادي حتما امتحان كن بعد مقايسه رو انجام بده!
درضمن من منكر قدرت عكاسي k800 نميشم و واقعا قبولش دارم ولي n73 رو هم دسته كم نگيريد
دوست من شما بايد سفيديه صفحه عكس و ISO رو تنظيم ميكردي اون موقع هر چقدر ميخواستي n73 فلاش بزنه تاثيري نداشت درضمن درسته نخورديم نون گندم ولي ديديم دست مردم ماهم k800 داشتيم ميدونم توي حالت داكيومنت اگه سوژه يكم دور بشه تيره ميفته وشما از عمد فاصله رو كم كردي تا نور فلاش سوژه رو روشن كنه و درمورد n73 كه اگه اجازه بفرمائي اظهارنظر كنم در مورد n73 كه شما اونو روي حالت كلوزاپ ياهمون ماكرو گذاشتي و وضعيت بالانس سفيدي روي صفر و ISO رو روي حالت اتو گذاشتي كه 100% دوربين n73 نميتونه سوژه رو توي اون فاصله كم و با اين تنظيمات ناقص خوب شكار كنه! حالا من ديگه نميدونم k800 چيكار ميكنه ولي اينو بگم شرايط براي مقايسه بايد مساوي باشه شما 100% تنظيمات k800 رو انجام دادي بعد عكس گرفتي ولي n73!؟
توي مقايسه GSM بين w800 وn90 وقتي w800 برنده شد همه شما GSM بهترين سايت دونستيد ولي وقتي توي سه مگاپيكسلي ها n73 از k800 برد شايع كرديد عكسا دستكاري شدن!!!
ولي بازم ميگم شما بايد تنظيمات n73 رو كامل انجام ميدادي حتما امتحان كن بعد مقايسه رو انجام بده!
درضمن من منكر قدرت عكاسي k800 نميشم و واقعا قبولش دارم ولي n73 رو هم دسته كم نگيريد
سلام دوست عزیز
من یه 1 هفته ای نبودم سر بزنم
ولی در جواب شما بگم که اگه بخای برای یه عکس گرفتن با ن73 از یه حالت نزدیک این همه وقت صرف تنظیمات کنی باید این گوشی رو بندازی بیرون
در ضمن دست من نبوده که
من ک800 رو رو حالت داکیومنت گذاشتم + فلاش روشن
و ن73 رو هم رو حالت کلوز آپ گذاشتم + فلاش روشن
در نتیجه میفهمیم که آپشن های ن73 واقعآمزخرفه که باید بشینی برای یه عکس این همه تنظیم کنی ولی ک800 با فشار دادن چند تا دکمه میتونی یه عکس توپ بگیری
در ضمن کی گفته بهترین کمرافون ن73 شده
توی همون جی اس ام آرنا اعلام شد که بهترین کمرا فون ک800 هست و ما هیچ حرفی نزدیم بلکه شما گفتید که عکسا دستکاری شده
داداش ما كوچيك شماييم!:10:
هرچي شما بگي ماهم ميگيم چشم!:46:
rezasafa2000
03-05-2007, 17:15
کاملا مشخصه که n73 خیلی سرتر از d900 هست ولی از لحاظ قیمت d900 کاملا به صرفه تره
کاملا مشخصه که n73 خیلی سرتر از d900 هست ولی از لحاظ قیمت d900 کاملا به صرفه تره
بيچاره d900!:41:
تعداد فقط های فری ضرب در 2 k800
داداش ما كوچيك شماييم!
هرچي شما بگي ماهم ميگيم چشم!
چاکرم
خیلی کوچیکیم
fery joon
03-05-2007, 20:54
تعداد فقط های فری ضرب در 2 k800
جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
M.etallic.A
03-05-2007, 22:07
سلام دوست عزیز
من یه 1 هفته ای نبودم سر بزنم
ولی در جواب شما بگم که اگه بخای برای یه عکس گرفتن با ن73 از یه حالت نزدیک این همه وقت صرف تنظیمات کنی باید این گوشی رو بندازی بیرون
در ضمن دست من نبوده که
من ک800 رو رو حالت داکیومنت گذاشتم + فلاش روشن
و ن73 رو هم رو حالت کلوز آپ گذاشتم + فلاش روشن
در نتیجه میفهمیم که آپشن های ن73 واقعآمزخرفه که باید بشینی برای یه عکس این همه تنظیم کنی ولی ک800 با فشار دادن چند تا دکمه میتونی یه عکس توپ بگیری
در ضمن کی گفته بهترین کمرافون ن73 شده
توی همون جی اس ام آرنا اعلام شد که بهترین کمرا فون ک800 هست و ما هیچ حرفی نزدیم بلکه شما گفتید که عکسا دستکاری شده
طوری میگه این همه وقت انگار دو سه تا گزینه عوض کردن چه قدر طول میکشه.... ببین عزیز من اون مقایسه تو واقعا مزخرف بود نه آپشن های n73 ....
خوب تو باید شرایط رو واسه هر دو مساوی کنی. ممکنه یکی با دو تا تغییر بره رو حالت کلوزآپ و یکی دیگه با 5 تا تغییر ...
حالا تو میگی چون اولی رو دو تا چیزشو تغییر دادم دومی هم باید با دو تغییر عکس بگیره ؟
Sasan Info
03-05-2007, 23:54
طوری میگه این همه وقت انگار دو سه تا گزینه عوض کردن چه قدر طول میکشه.... ببین عزیز من اون مقایسه تو واقعا مزخرف بود نه آپشن های n73 ....
خوب تو باید شرایط رو واسه هر دو مساوی کنی. ممکنه یکی با دو تا تغییر بره رو حالت کلوزآپ و یکی دیگه با 5 تا تغییر ...
حالا تو میگی چون اولی رو دو تا چیزشو تغییر دادم دومی هم باید با دو تغییر عکس بگیره ؟
بابا اينو ولش كن
اگه اين طوري بود كه نميومدن رو اين دوتا گوشي فوكوس اتوماتيك بذارن كه
هر دو تا گوشي فوكوس اتوماتيك داره كه علاوه بر تنظيم زوم ديگر كارها هم مثل نور مكان عكس برداري و... رو هم تنظيم ميكنه
به هر حال اون ديگه بستگي به كيفيت دوربين داره اما نميدونم كه چرا اينا ميگن k800 بهتره:2:
بچه ها تنظيم n73 رو انجام دادم ولي دستم يكم لرزيد ولي بايد عكس ماكرو n73اين طوري باشه!
M.etallic.A
04-05-2007, 00:32
R@R#M@N جان یاد بگیر.... با n73 اینجوری عکس میگیرن نه اونجوری که تو گرفتی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rjoun
دمت گرم برا عکست. یاد بگیرین
من جفت حالتا رو روی کلوز آپ گذاشتم (مال ک800 روی داکیومنت و ن73 روی کلوز آپ)
کلآاین عکسها رو گذاشتم که متوجه آپشنهای دقیق و سرعت عکاسی در ک800 بشید
مثلآ تو میخای از یه مورچه عکس بگیری اونم تو شب با ن73 تا بری تنظیم کنی مورچه ه رفته خونشون
یا یه مثال دیگه
کلی گفتم بدونید که ک800 یه کمرا حرفه ای هست
این بحث رو هم همینجا تموم میکنم
IMANOKIA
04-05-2007, 12:04
به نظر من بهترين گوشي 3 مگا پيكسلي مال ان95 است شك نكنيد:27:
ضمنا يادتون باشه 5 منهاي 2 مساوي است با 3:27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27: :27:
Rjoun
دمت گرم برا عکست. یاد بگیرین
چاكرتيم داش Actors!
دوستان تنظيمات دوربين k800 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا شما بگو k800 چطور خودش فلاش ميزنه اونم به صورت اتوماتيك!؟n73 روي حالت كلوزاپ بود فلاشش اتوماتيك بود معلومه كه عكست خراب ميشه!
ولي k800روي حالت ماكرو بود و فلاشش هم اتوماتيك بود ولي روي حالت داكيومنت بود! اون گزينه اخري كه توي هيچكدوم از عكساي بالا نيست! ما خودمون هم k800داشتيم! اگه k800داكيومنت شده ISO ,N73هم بايد تنظيم ميشد! كه من كردم و عكس گرفتم!
از شما به خاطر عكسات ومقايسه ات ممنونم موفق باشي!:11:
كلوزاپ بود فلاشش اتوماتيك بود معلومه كه عكست خراب ميشه!
ولي k800روي حالت ماكرو بود و فلاشش هم اتوماتيك بود ولي روي حالت داكيومنت بود! اون گزينه اخري كه توي هيچكدوم از عكساي بالا نيست! ما خودمون هم k800داشتيم! اگه k800داكيومنت شده ISO ,N73هم بايد تنظيم ميشد! كه من كردم و عكس گرفتم!
از شما به خاطر عكسات ومقايسه ات ممنونم موفق باشي!
متوجه منظورت نشدم ؟
اگه منظورت اینه که ک800 حالت داکیومنت نداره که باید بگم اگه خودت این گوشی رو داشته باشی میدونی که داره
M.etallic.A
04-05-2007, 16:15
مثلآ تو میخای از یه مورچه عکس بگیری اونم تو شب با ن73 تا بری تنظیم کنی مورچه ه رفته خونشون
یا یه مثال دیگه
عزیز دلم من از وقتی این گوشی رو خریدم از خودم دو سه تا بیشتر عکس نگرفتم حالا تو میگی از یه مورچه تو شب عکس بگیرم ؟
در ضمن بره خونشون کاری نداره که در میزنم میگم یه لحظه تشریف بیارین دم در یه عکس ازتون بگیرم.!!!
متوجه منظورت نشدم ؟
اگه منظورت اینه که ک800 حالت داکیومنت نداره که باید بگم اگه خودت این گوشی رو داشته باشی میدونی که داره
نه بابا منظوره من اين بود كه گزينه داكيومنت توي اين عكس هايي كه گذاشتم نيست! وگرنه k800داكيومنت داره! ولي انصافا تنظيماته k800رو با n73 مقايسه كن! ببين n73 با اون تنظيمات اماتوريش چطور پابه پا k800مياد!
دوست من توي قدرت عكاسيه k800هيچ شكي نيست ومن يكي واقعا اين گوشي رو قبول دارم!
یا یه مثال دیگه
بابا ما اينقدر بيكاريم كه از اون سوژه به اون ريزي عكس بگيريم!؟:18:
حداقل يه مثال بهتري ميزدي! مثلا ميگفتي از يه پرنده كه ميخواد پرواز كنه عكس بگيريم!:10:
fery joon
04-05-2007, 17:09
عزیز دلم من از وقتی این گوشی رو خریدم از خودم دو سه تا بیشتر عکس نگرفتم حالا تو میگی از یه مورچه تو شب عکس بگیرم ؟
در ضمن بره خونشون کاری نداره که در میزنم میگم یه لحظه تشریف بیارین دم در یه عکس ازتون بگیرم.!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sasan Info
04-05-2007, 19:23
یا یه مثال دیگه
مورچه كه هيچه من با n73 از ميكروب هم عكس گرفتم:31:
Sasan Info
04-05-2007, 19:26
بيا اينم عكسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
Rjoun جان سلام
میخاستم یه عکس تو این مایه هایی که من گذاشتم بگیری (با ن73) بذاری(البته بدون فلاش ) البته هر تنظیمی دوست داری بکن
اینم 2 تا عکس با ک800 :
M.etallic.A
04-05-2007, 21:17
خداییش شفافیت n73 رو نداره .... اینم دو تا عکس از من :
خداییش شفافیت n73 رو نداره .... اینم دو تا عکس از من :
عکسات قشنگ بودن ولی شفافیتش که نسبت به 2 تا عکس بالایی من کمتره
؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
tcom_mobile
04-05-2007, 23:08
Rjoun جان سلام
میخاستم یه عکس تو این مایه هایی که من گذاشتم بگیری (با ن73) بذاری(البته بدون فلاش ) البته هر تنظیمی دوست داری بکن
غلط نكنم اين عكسا مال پانل 206 هستش:5:
غلط نكنم اين عكسا مال پانل 206 هستش
درسته!!!!
چه قدر دقیقی
درسته!!!!
چه قدر دقیقی
تابلو که 206
تنها ماشینی کیلومترش اعداد فرده
ولی خداییش عکسهای ان 73 عالیه تو روز
fery joon
05-05-2007, 01:35
ویرایش شد............................................:4 1:
دوستان چرا من عکسو آپلود میکنم بعد آدرسشو تو قسمت وارد نمودن عکس میزارم ولی عکسو تو صفحه نمیزاره فقط لینکشو میزاره؟ :41:
تابلو که 206
اااااا
نمیدونستم
عکسای جفتشون عالیه ولی کلی بخای بدونی (از هر نظر(شب و آپشن و ...)ک800 سرتره)
MESHKIPOSH
05-05-2007, 21:38
من یه سوال داشتم در مورد N73من وقتی از متن ( در حالت نزدیک ) عکس میگیرم اصلان نوشته ها معلوم نیست ( من وارد نیستم ) فکر کنم فوکوس رو انجام نمیده ....یا ...برای اینکه از متن بخوبی عکس بگیرم باید چه تنظیماتی انجام بدم؟؟؟؟؟ از دوستان خواهش میکنم در مورد تنظیمات N73 یه مقدار توضیح بدن و راهنمایی کنن ...چون ان 73 خیلی تنظیمات حرفه ای داره
Rjoun جان سلام
عكس توي روز دارم از كيلومتر شماربذارم قبوله؟
اااااا
نمیدونستم
عکسای جفتشون عالیه ولی کلی بخای بدونی (از هر نظر(شب و آپشن و ...)ک800 سرتره)
100% درست ميگي زنون k800واقعا بي رقيبه!
عكس توي روز دارم از كيلومتر شماربذارم قبوله؟
نه دیگه !!!!!!!!!!
میخام کیفیت ن73 رو تو شب ببینم
اگه زحمتشو بکشی ممنونت میشم
tcom_mobile
05-05-2007, 23:51
تابلو که 206
حالا ديگه شما نزن تو ذوق ما
مني كه از ديروز تاحالا سوار خر بودم الان اومدم تو رووم ديگه چه انتظاري داري؟؟:31: نه 206 نداشتم و نديدم.
ماشينش ولي خيلي داغ كرده و بنزينشم كمه يه هشداري به شووفره بدين بي زحمت:27:
تابلو که 206
بابا دقت.من با اينكه خيلي سوار شدم اصلا متوجه فرد بودن اعدادش نشدم.
بابا دقت.من با اينكه خيلي سوار شدم اصلا متوجه فرد بودن اعدادش نشدم.
بابا ما خراب ماشینیم
با 405 دنده 4 170 تا کولر روشن رفتم
عکسش تو دنیای اتومبیل. انجمن متفرقه
.البته رقمی نیستیم.
ببخشید موضوع رو بهم زدم.
نه دیگه !!!!!!!!!!
بابا گیر دادی به تقطه ضعف ان73!!!!!
:31:
بیا تو روز .
انگار به شب علاقه داری:5:
fery joon
06-05-2007, 01:56
با 405 دنده 4 170 تا کولر روشن رفتم
.
ایول ایول مثل خودمی :31: :27:
arash_zp
06-05-2007, 03:01
دوربين n80 و n91 چطورند ؟
دوربين n80 و n91 چطورند ؟
بازم درباره دوربين n80 ميشه يه حرفي زد اما n91 هيچ حرفي برا گفتن نداره.دوربين 2 مگ با كيفيت افتضاح.:31:
Amin_0913
06-05-2007, 13:41
فقط N73 خوبه
نه دیگه !!!!!!!!!!
دوست من اعتراف ميكنم N73 توي نايت مود ضعيفه ولي خداوكيلي شما چند بار توي عمر گوشيت از كيلومتر شمار بدون فلاش اونم توي شب عكس ميگيري!؟ هردو گوشي واقعا عكسهاي توپي ميگيرن واصلا باهم نميشه مقايسه شون كرد!:46: بهتره جنگ و اينجا تموم كنيم چون هيچكدوم از طرفين كوتاه نميان!
موفق باشي:10:
من یه سوال داشتم در مورد N73من وقتی از متن ( در حالت نزدیک ) عکس میگیرم اصلان نوشته ها معلوم نیست ( من وارد نیستم ) فکر کنم فوکوس رو انجام نمیده ....یا ...برای اینکه از متن بخوبی عکس بگیرم باید چه تنظیماتی انجام بدم؟؟؟؟؟ از دوستان خواهش میکنم در مورد تنظیمات N73 یه مقدار توضیح بدن و راهنمایی کنن ...چون ان 73 خیلی تنظیمات حرفه ای داره
وقتي ميخواي از يه نوشته عكس بگيري صرف نظر از فاصله كه بايد خودشما اونو تنظيم كني يه سري تنظيمات ديگه هم هست كه مربوط به گوشي هست.
1.حالت اسكن مود گوشي خودت رو از حالته Aبه حالت كلوزاپ تغيير بده كه علامت اون يه گل كوچيكه
2.نوع فلاش رو هم با توجه به نور محيط تغيير بده
3.در محيط كاملا تاريك كه احتياج به فلاش داري ISO رو روي درجه LOWبذار كه عكست مات نشه
4.موقع عكس گرفتن و عمليات فوكوس خودكار گوشي وقتي اون فريم يا همون مربع وسطي به رنگ قرمز درمياد عكس نگير وقتي سبز ميشه و يه بوق كوتاه ميزنه بگير اينجوري عكست توپ ميشه
اگه بازم سوالي هست درخدمتيم
موفق باشي
n73 بهتره :5:
منظوره من عكسشون بود كه باهم برابرن!:46:
fery joon
06-05-2007, 16:03
ان73 سرور و سالار کا800 :8:
tcom_mobile
06-05-2007, 17:38
فري جون از شما بعيده....
fery joon
06-05-2007, 20:42
فري جون از شما بعيده....
چی از من بعیده احمد جون :8: :31:
دوست من اعتراف ميكنم N73 توي نايت مود ضعيفه ولي خداوكيلي شما چند بار توي عمر گوشيت از كيلومتر شمار بدون فلاش اونم توي شب عكس ميگيري!؟ هردو گوشي واقعا عكسهاي توپي ميگيرن واصلا باهم نميشه مقايسه شون كرد! بهتره جنگ و اينجا تموم كنيم چون هيچكدوم از طرفين كوتاه نميان!
موفق باشي
گفتم شاید با فلش بگیری (شوخی)
درسته ولی ......
گفتم شاید با فلش بگیری (شوخی)
درسته ولی ......
ولي چي؟:13:
n73 فعلا 69 رای
کا 800 با 84 رای اوله
حق ان 73 خورده شده
fery joon
01-06-2007, 15:38
دوتا عکس بسیار زیبای دیگه که با ان73 گرفتم :27: :40:
fery joon
01-06-2007, 16:50
چندی پیش دوستان با کا800 از یه 200 تومنی پاره پوره عکس گرفته بودن :31: منم دیدم 200 تومنی به کلاس ان73 نمیخوره یه عکس از 5000 تومنی میزارم :27:
M.etallic.A
01-06-2007, 21:56
فری جون دمت گرم. کم پیدایی یا ما کم میبینیمت ؟
fery joon
01-06-2007, 22:00
فری جون دمت گرم. کم پیدایی یا ما کم میبینیمت ؟
به به متالیکای عزیز :10:
والا یه مدته سرم شلوغه واسه همین کمتر آفتابی میشم :19:
چاکریم :11: :40:
M.etallic.A
01-06-2007, 22:29
سرت شلوغه ؟ من شک کردم. دختر داری شوهر میدی ؟ داماد بهتر از من گیر آوردی ؟ من دوسش دارم. عشقمه نصفمه عمرمه و .... من میخـــــــــــــــــوام !!!!
fery joon
02-06-2007, 02:27
سرت شلوغه ؟ من شک کردم. دختر داری شوهر میدی ؟ داماد بهتر از من گیر آوردی ؟ من دوسش دارم. عشقمه نصفمه عمرمه و .... من میخـــــــــــــــــوام !!!!
دامادی که یه کار واسه پدرزنش انجام نده به چه درد میخوره :19:
فری دمت گرم برا عکسات
چاکریم اکتورز جان :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.