ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش سیمکارت مخابرات و خریدن سیمکارت ایرانسل

sadid
05-01-2007, 19:26
سلام دوستان
من یه سیمکارت صفر مخابرات دارم حالا میخوام نظرتون رو راجع به فروش اون و خریدن یه سیمکارت ایرانسل بدونم قبلا تاپیکهایی رو راجع به این زمینه خوندم و ظاهرا ایرانسل همه چیزش خوبه بجز:
۱) هزینه مکالمه اونم نه به خاطر ۵ تومن گرانتر بودن بلکه به خاطر اینکه هزینه رو دقیقه‌ای حساب میکنه؟
۲) پوشش کم شبکه که ظاهرا موقتیه و بعدا رفع میشه
-------------------------------------------------------------------
خوب حالا چند سوال دارم که امیدوارم بتونین کمکم کنین؟
۱) اپراتور اول طول پالس رو چقدر میگیره؟(اگه درست اصطلاحشو گفته باشم ایرانسل که یه دقیقه میگریه)
۲) این وضعیت یعنی محاسبه بر اساس طول پالس یه دقیقه همیشگیه؟
۳) برقراری تماس از شبکه ایرانسل به 091x ممکنه؟ Sms چطور؟ قیمتش فرقی میکنه؟
۴) نظر کلیتون راجع به این کار چیه؟

ببخشید که همچین رسمی شد و از طرفی هم تعداد سوالها زیاد شد ولی امیدوارم بتونم از راهنماییهاتون استفاده کنم؟

ShahabSAMSUNG
06-01-2007, 19:30
خب همونطوره که میگی. فعلاً محاسبه مکالمه اش برحسب دقیقه است.
پوشش هم بستگی به محل زندگی ات داره. تا آخر امسال 70 شهر و تا پایان سال بعد 300 شهر تحت پوشش خواهند بود.
سرویس های اینترنت، ام ام اس و جی پی آر اس تا آخر امسال راه می افته.
شنیدم که اپراتور اول طول پالس رو 45 ثانیه می گیره و طول پالس برای هر دو اپراتور همیشگی هستش.
برقراری تماس و sms هم از ایرانسل ممکنه و قیمتش رو ایرانسل محاسبه می کنه (دقیقه ای 499 ریال، SMS هم 13 تومان و در ساعات شلوغ 16 تومان) همونطور که می دونی تماس گرفتن از ایرانسل هیچ فرقی نداره که کجا هستی و به کجا زنگ می زنی. فقط دقیقه ای 499 ریال هستش.

این رو بگم که شبکه ارتباطات سیار با ایرانسل واقعاً لج هست و مدتی بود که با SMS به سیم کارت های دولتی مشکل داشتیم (که درستش کردند) ولی هنوز هم در جایی که خیلی راحت می تونی با تلفن ثابت شماره ایرانسل رو بگیری و در دسترس هستی، با سیم کارت های دولتی به این راحتی نمی تونی شماره ایرانسل رو بگیری و این پیغام رو میده: Number not in use البته این مورد هم با مذاکرات حل خواهد شد.
البته حق هم دارن بیچاره ها. صف پس دادن سیم کارت ها رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی چندین ساعتی که ملت الاف شده بودند، بارها و بارها شاهد دعواهای گوناگون مردم با مسئولین پست بانک بودیم که نشان از نارضایتی مردم داشت.

PC-PC
06-01-2007, 19:36
منم دلم می خاد نتیجه این بحث رو بدونم چون منم تو این دوراهی موندم

پسر افغان
07-01-2007, 00:22
ادم بيايد پيش شماره 0912150 را ول كند و 0935 بخرد؟
خنده مياورد

jooya
07-01-2007, 00:40
خنده مياورد

آره راست میگه اونوقت دیگه نمیتونی شماره بدی چه بد :biggrin:
کاش قبل از اومدن یه چیزی فرهنگش می یومد
مال من ****0912206 ، و با ماشینم هم سته ;) ولی بازم میگم چیزه دولتی اونم از نوع مخابراتیش مفتشم گرونه

atrin777
07-01-2007, 00:45
خنده مياورد

من خودم هم 912 دارم ولي اين صحبتها را ديگه بريزيد دور اين حرف ها مال گذشته ها بود

الان بايد به امكانات توجه كرد
مثلا چرا اينو در نظر نميگيري كه ميتوني يه شماره رند و خوشگل اونم به انتخاب خودت داشته باشي

تازه اگر تماس هاس شهرستان هم داشته باشي كه ايرانسل خيلي بهتر جواب ميده

Ali_Reza_Nazari
07-01-2007, 00:47
يعني چي پالسش 45 ثانيه است؟؟
يعني از 1 تا 45 ثانيه پول 45 ثانيه گرفته ميشه؟

ShahabSAMSUNG
07-01-2007, 01:19
خنده مياورد

اصلاً هم خنده نمی آورد !!
تعصب رو کنار بذار و اینجا رو بخون:

تنها مزیت 912 اینه که الان همه جا آنتن داره. در بقیه موارد 935 خیلی سر تر هست.
ضمناً هیچ وقت تا چیزی رو امتحان نکردی درباره اش اظهار نظر نکن. افتاد؟

يعني چي پالسش 45 ثانيه است؟؟
يعني از 1 تا 45 ثانيه پول 45 ثانيه گرفته ميشه؟

نه خیر. یعنی هر 45 ثانیه 449 ریال برای شما محاسبه میشه (واحد شمارش 45 ثانیه است نه یک دقیقه) ولی در ایرانسل هر یک دقیقه 499 ریال محاسبه میشه.
گرفتی؟

PC-PC
07-01-2007, 04:11
این mms و سایر ویژگی های ایرانسل از کی فعال می شه؟

MaFia
07-01-2007, 04:33
من که تصمیم گرفتم حتما این کار رو انجام بدم
نسبت به هزینه
و منی که اصلا تماس زیادی ندارم
از این ور هم خط 0912 داره شدید افت قیمت پیدا می کنه
پس 100% در اولین فرصت این کار رو انجام می دم
تنها نکته منفی این هست که خط ایرانسل فعلا به علت بازار و موجود بودن زیاد کسی بخرش نیست دیگه از من

MaFia
07-01-2007, 04:33
این mms و سایر ویژگی های ایرانسل از کی فعال می شه؟
فکر می کنم گفتن بهار سال جدید

پسر افغان
07-01-2007, 08:22
مگر ما با خط چه كار خواهيم كرد كه حرف از امكانات ميزنيد من 11 سال اين خطو دارم و هيچ گاه اي را عوض نمكنم شماره رند خشگلي هم كه دوستان وگفتند اي خط من يكي از رندترين شماره هاست ولي با كد 912150 نه 935...
خودتان را گول نزنيد

sadid
07-01-2007, 13:07
ممنون دوستان:)
به احتمال زیاد سیمکارتمو میفروشم
ولی دوستانی که مطلع هستند میتونن بگن تا چه حدی میشه خوشبین بود که حساب هزینه بر اساس دقیقه یه جورایی کم بشه مثلا اگه من به طور متوسط طی هر مکالمه ۲۰ ثانیه صحبت کنم (خوب چرا sms نزنم!:biggrin: !!!) باید 2.25 (با ضریب پالس 45/60)برابر میزان کارکرد واقعی هزینه کنم:blink:

من کرمانشاه هستم و ظاهرا بزودی فعال میشه میتونم سیمکارتمو الان بفروشم و بعد مثلا یه ماه دیگه یه ایرانسل بگیرم چون قیمت سیمکارت دولتی که قطعا افت خواهد کرد اما فیمت ایرانسل چطور؟

ShahabSAMSUNG
07-01-2007, 21:58
مگر ما با خط چه كار خواهيم كرد كه حرف از امكانات ميزنيد من 11 سال اين خطو دارم و هيچ گاه اي را عوض نمكنم شماره رند خشگلي هم كه دوستان وگفتند اي خط من يكي از رندترين شماره هاست ولي با كد 912150 نه 935...
خودتان را گول نزنيد

بله متوجه شدیم. شما خط خودتون رو نگه دارید. مرسی از اظهار نظرتون.
ولی ما ترجیح میدیم بجای اینکه 350هزار تومن رو بخوابونیم تو گوشی، 150هزار تومن بخوابونیم و راحت تر هم صحبت کنیم.

پسر افغان
07-01-2007, 22:00
ايرانسل هم تازست داغ است

ShahabSAMSUNG
08-01-2007, 01:05
ايرانسل هم تازست داغ است

خیلی ممنون از گزارشی که لحظه به لحظه ارائه میدی.

شما استفاده نکن یه وقت گوشتون نسوزه. جیزززه.

پسر افغان
08-01-2007, 01:58
خیلی ممنون از گزارشی که لحظه به لحظه ارائه میدی.

شما استفاده نکن یه وقت گوشتون نسوزه. جیزززه.

شما بي ادب هستيد و در فكر خود بامزه ولي من براي اينها كه امدند و خريدند گذشته است

پسر افغان
08-01-2007, 02:02
بله متوجه شدیم. شما خط خودتون رو نگه دارید. مرسی از اظهار نظرتون.
ولی ما ترجیح میدیم بجای اینکه 350هزار تومن رو بخوابونیم تو گوشی، 150هزار تومن بخوابونیم و راحت تر هم صحبت کنیم.

شما لازم نيست به من گفته كه چه كار كنم جوري از راحتي صحبت ميكنيد انگار ما ميخواهيم صحبت كنيم نميتوانيم اين دليل ها را براي خود اورده نه ما خود را گول نزنيد الان همه جا انتن دارد مانند 7 سال پيش نيست كه حرف از راحتي ميزنيد

vahid_mota
09-01-2007, 00:42
[QUOTE=PC-PC;791413]این mms و سایر ویژگی های ایرانسل از کی فعال می شه؟[/Qسرويس اينترنت و ايميل از بهمن ماه و mms هم تا آخر سال ضمنا من براي اون دوستي كه ميگفت آدم روش نميشه شماره بده بگم سيم كارت از يه كالاي لوكس در اومده و به كالاي كاربردي تبديل شده پس شركتي موفق تره كه امكانات بيشتر با قيمت كمتر ارائه بده

Ali_Reza_Nazari
09-01-2007, 00:45
ببخشيد اشتباهي دوبار دكمه ارسال رو زدم

Ali_Reza_Nazari
09-01-2007, 00:46
اصلاً هم خنده نمی آورد !!
تعصب رو کنار بذار و اینجا رو بخون:

تنها مزیت 912 اینه که الان همه جا آنتن داره. در بقیه موارد 935 خیلی سر تر هست.
ضمناً هیچ وقت تا چیزی رو امتحان نکردی درباره اش اظهار نظر نکن. افتاد؟

نه خیر. یعنی هر 45 ثانیه 449 ریال برای شما محاسبه میشه (واحد شمارش 45 ثانیه است نه یک دقیقه) ولی در ایرانسل هر یک دقیقه 499 ریال محاسبه میشه.
گرفتی؟

سلام
يعني اينطور كه من فهميدم
مثل كلاس درس كه هر 45 دقيقه يك ساعت محاسبه ميشه
اينجا هم هر 45 ثانيه يك دقيقه حساب ميشه؟
پس براي همين هستش كه پول موبايل بيشتر از كاركردش مياد؟
منبعي براي اين مطلبتون داريد؟

ShahabSAMSUNG
09-01-2007, 13:59
راستش خیر. منبع ندارم. ولی همه اینو می گن.

syamak790
09-01-2007, 15:37
سلام
مي خواستم بدونم ايرانسل تا قزوينم آنتن ميده ؟ يا اصلا قزوين هم ساپورت مي كنن؟
اونوقت س م س مشكلي نداره براي فرستادن به خطاي مخابرات ، يعني ميرسه ؟ يا چند تايي بايد فرستاد تا يكيش برسه
ممنون ميشم

whoami
09-01-2007, 17:09
شما لازم نيست به من گفته كه چه كار كنم جوري از راحتي صحبت ميكنيد انگار ما ميخواهيم صحبت كنيم نميتوانيم اين دليل ها را براي خود اورده نه ما خود را گول نزنيد الان همه جا انتن دارد مانند 7 سال پيش نيست كه حرف از راحتي ميزنيد

اصلا دلايل حرفاتون مشخص نيست ! اين 11 سالي كه از خطوط استثنايي :puke: مخابرات ايران استفاده كردين ! ايران تشريف داشتين ؟ اصلا موبايلتون روشن بوده تو اين 11 سال؟
عزيز جان شما يا كارمند تبليغاتي IRTCI تشريف دارين يا با كسي دعواتون شده اومدين اينجا اعصاب مردم و خورد مي كنيد يا اينكه 11 سال پيش 2 ميليون پول خط دادي الان با اين قيمت ها سوزش پيدا كردين !!!
تو اون سالها گوشي و خط يه چيز تجملي بود كارايي اش هم همينطور ولي الان فرق كرده جزو واجبات سبد خريد خانواده اس (بعضي وقتا از نون شب واجب تر !) خيلي ها كل كاسبي شون با موبايل و ...
پس هركي كيفيت بهتر و قيمت پايينتر ارائه بده مردم همون و مي خوان .;)

ShahabSAMSUNG
09-01-2007, 19:11
سلام
مي خواستم بدونم ايرانسل تا قزوينم آنتن ميده ؟ يا اصلا قزوين هم ساپورت مي كنن؟
اونوقت س م س مشكلي نداره براي فرستادن به خطاي مخابرات ، يعني ميرسه ؟ يا چند تايي بايد فرستاد تا يكيش برسه
ممنون ميشم

برای اینکه بدونی قزوین کی راه می افته، به شماره 09351300000 زنگ بزن و بپرس.
س م س هم اکثراً فوری می رسه. فقط ممکنه بعضی وقتا یه کم دیر برسه. (این لجبازی دولت کی می خواد تموم شه؟)
ولی از سیم کارت های دولتی که شماره ایرانسل رو میگیری، باید چند بار بگیری تا زنگ بزنه. بارهای اول و دوم ممکنه بنویسه: Number not in use
در صورتی که از تلفن ثابت، خط تالیا، تلفن کارتی یا هر خط دیگه ای غیر از خط IR-TCI بگیری، همون دفعه اول می گیره.
(این شرکت ارتباطات سیار هم داره شورشو در میاره)

PC-PC
10-01-2007, 20:55
مطالبی که دوستان گفتن غیر چند مورد که همیشه تو تاپیک ا وجود داره کاملا سودمند بود
ممنون از همه دوستانی که کمک می کنن
فکر می کنم من هم ایرانسل بگیرم فقط یه سوال هزینه sms در ایرانسل چه قدر هستش؟

habibinaj
10-01-2007, 22:22
من که همین کار رو کردم، ir-tci رو فروختم یه ایرانسل خریدم

ShahabSAMSUNG
10-01-2007, 22:36
فکر می کنم من هم ایرانسل بگیرم فقط یه سوال هزینه sms در ایرانسل چه قدر هستش؟

هزینه ارسال هر sms معمولاً 13 تومان (2 تومان ارزانتر از دولتی) و در ساعات ترافیک sms (مانند اعیاد) هر کدام 16 تومان است.

mosi7616
13-01-2007, 19:58
من پول ریختم برای شماره رند
شما خبر دارین چند روزه میاد

mosi7616
13-01-2007, 20:06
کسی خبر داره سیمکارتای ایرانسل که از طریق اینترنت ثبت نام شده چند روزه تحویل داده می شه
می گن تماس گرفته می شه ولی هنوز با من تماس گرفته نشده

BABAKAM
14-01-2007, 23:21
براي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اطلاعات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بيشتر
ايرانسل
بهتره
من
همه
سيمکارتهارواستفاده
کردم
فقط
ايرانسل
خدمات
بهتر
برتر

Nvidia
14-01-2007, 23:26
منم 100% این کارو میکنم !
چون دیگه از این ارتباطات سیار لعنتی خسته شدم

arman4459
15-01-2007, 00:48
رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران گفت: تمام سيم كارت‌هاي تلفن‌همراه باقي مانده ثبت نام شده در سال 84 كه در حدود يك ميليون و 500 هزار سيم‌كارت است، از اواخر دي ماه تا اوايل بهمن ماه جاري پشت سرهم واگذار مي‌شوند.
وفا غفاريان در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام اين كه از 28 دي ماه واگذاري سيم كارت‌هاي ثبت نامي‌سال 84 آغاز مي‌شود، اظهار كرد: در تلاشيم قبل از آغاز دور جديد ثبت نام سيم كارت تلفن همراه دولتي در بهمن‌ماه امسال، واگذاري سيم‌كارت‌هاي باقي مانده به اتمام برسد.
او با اشاره به اين كه در كل در حدود يك ميليون و 450 هزار، آمار استرداد فيش‌هاي تلفن همراه است، گفت: در اين ماه با اعلام آخرين فرصت مهلت استرداد فيش‌ها، در حدود 200 هزار مورد مسترد شده است.
پيش از اين رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران به خبرنگار ايسنا گفته‌ بود: در تلاشيم ثبت نام جديد سيم‌كارت تلفن‌همراه دولتي را از دوازده بهمن‌ماه سال جاري آغاز كنيم.
غفاريان عنوان كرده بود: ثبت‌نام سيم‌كارتهاي اعتباري دولتي نيز همزمان با ثبت نام سيم‌كارت‌هاي معمولي انجام‌ مي‌گيرد.
او همچنين قبلا خاطرنشان كرده بود: اگر ميزان استرداد فيش‌ها بالا باشد، سعي خواهيم كرد تمام سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه باقي مانده از‌ ثبت‌نام سال 84 را در اين ماه واگذار كنيم.

arman4459
15-01-2007, 00:54
تهران- خبرگزاري كار ايران

سيم كارت دولتي تلفن همراه در بازار آزاد، امروز هم با كاهش قيمت تا سقف 30 هزار تومان روبه رو شد.
به گزارش خبرنگار ايلنا, طبق اظهار فروشندگان، سيم كارت كد 7 تلفن همراه همچنان با كاهش قيمت روبه رو است و استقبالي از آن صورت نمي‏گيرد.
بر اين اساس، در بازار امروز تهران، سيم كارت كد 7 با 5 هزار تومان كاهش 310 هزار تومان خريداري شد و 320 هزار تومان به فروش رفت.
همچنين، سيم كارت صفر كد 2 با 10 هزار تومان كاهش به 570 هزار تومان در خريد و 580 هزار تومان در فروش قيمت داده شد.
براساس اين گزارش، سيم كارت صفر كد 3 با 30 هزار تومان كاهش به 450 هزارتومان در خريد و 460 هزار تومان در فروش رسيد و سيم كارت صفر كد 4 نيز370 هزار تومان خريداري و380 هزار تومان به فروش رفت.
اين در حالي است كه قيمت سيم كارت صفر كد 6 و 5 با كاهش قيمت 380 هزار تومان در خريد و 390 هزار تومان در فروش اعلام شد.
لازم به ذكر است, سيم كارت كاركرده كدهاي يك, دو , سه , چهار , پنج و شش به ترتيب 570 , 470, 390, 310, 320 و 310 هزار تومان خريداري مي‏شود و 580 , 480, 400, 320, 330, 320 هزار تومان به فروش مي‏رسد.
سيم كارت اعتباري تاليا 85 تا 90 هزار تومان در بازار خريد و فروش مي‏شود.
گفتني است, قيمت سيم كارت‏هاي فوق در فروشگاه‏هاي مختلف بين 5 تا 10 هزار تومان در نوسان است.

arman4459
15-01-2007, 00:56
-استفاده مشترك ایرانسل, تالیا و اپراتور اول از سایت‌‏های Bts به هیچ نتیجه مشخصی نرسیده است.
هندس علیرضا قلمبر دزفولی, مدیرعامل شركت ارتباطات سیار ایرانسل, درگفت و گو با ایلنا, با بیان این مطلب, اظهارداشت: طرح استفاده از سایت‌‏های مشاع از سوی ایرانسل ارائه شده است ، اما تا این لحظه كار به جای مشخصی نرسیده است.
وی، با تاكید بر این كه برای استفاده مشترك از آنتن‌‏های Bts شركت تالیا موافقت اولیه خود را اعلام كرده است، خاطرنشان كرد: با اپراتور اول تاكنون به نتیجه مشخصی نرسیده‌‏ایم.
مهندس دزفولی, همچنین در خصوص پوشش شبكه ایرانسل در تهران, گفت: پوشش تهران كامل شده است و در حال حاضر در حال مذاكره با مسوولان متروی تهران برای نصب تجهیزات هستیم.
وی، خاطرنشان كرد: تا پایان سال جاری، پوشش شبكه ایرانسل در متروی تهران تكمیل خواهد شد.

amoz
16-01-2007, 07:20
من یه سوال دارم که همینجا مطرح می کنم:
سیمکارت صفر کد 2 با پیش شماره ی 0913 را چند بفروشم خوبه؟
اینجا (اصفهان) می خوان 365 هزار بخرن. ولی قیمتی که هر شب تو اخبار اقتصادی می گه خیلی فرقشه؟
چیکار کنم؟
تهران جایی هست که خط شهرستان بخره؟

habibinaj
16-01-2007, 13:22
من میگم این کارو نکنید من این کارو کردم الان بسیار پشیمونم ایرانسل فعلاً بدرد نمی خوره، من الان موندم چی کار بکنم آخه ایرانسل هم اصلاً فروش نداره 150 هزار تومان ضرر.

rmb_ali
16-01-2007, 13:44
البته شما شايد الان مشكل انتن داشته باشي ولي مطمئن باش اگر يك ماه ديگه ميفروختي اين پولو بهت نميدادن

BABAKAM
16-01-2007, 22:34
ايرانسل
در
حاضر
39تاشهرآنتن
ميده

BABAKAM
16-01-2007, 22:38
912
هر
روز
ارزونتر
ازديروز

BABAKAM
16-01-2007, 22:39
فقط
ارانسل
با
امکاناته
رايگان

ShahabSAMSUNG
16-01-2007, 23:54
ايرانسل
در
حاضر
39تاشهرآنتن
ميده

چند تا؟؟؟!!!!!!
پس چرا تو سایتش فقط 7 تا شهر هست؟

siroos
18-01-2007, 23:13
eena ke gofti alie vali harvaght mms o gprs rah oftad mana khabar konid motasefane eenja harfa amal hadeaghal 20 sall baham faasele daran

siavash_Skh
19-01-2007, 01:20
سلام

من فعلآ با اين كار مخالفم چون اول كارشه درسته مزاياي زيادي داره ولي بيايد و منطقي فكر كنيد به نظر من همه جا در دسترس بودن اولويت داره به Mms و اينترنت و اين امكانات جانبي
موبايل يعني چيزي كه اگه تو جاده گير كردي مشكلي پيش اومد بتوني ازش استفاده كني نه اينكه فقط تو شهر ها آنتن بده اونم فقط تو چند شهر محدود
در ضمن با وضعي كه پيش اومده ارتباطات سيار هم به خودش مياد اونم يه كارايي مي كنه

عجله نكنيد با تمام تفاسير هنوز ارتباطات سيار موبايله يه سال صبر كنيد بعد عوضش كنيد

BABAKAM
20-01-2007, 09:13
سايتش فقط جاهايي که سيم کارت توزيع شده رو مينويسه

p990
20-01-2007, 12:37
اين اينترنت كه صحبتش هست حالا سرعتش چنداست؟
آيا سيم كارت هاي دولتي هم اين امكان رو پيدا ميكنن كه مثل ايرانسل در آينده نزديك به اينترنت وصل بشن؟
لطفا در مورد سرعتش بيشتر توضيح بديد.

ShahabSAMSUNG
21-01-2007, 00:07
در مورد سرعت نمی دونم چون هنوز دستم نرسیده که امتحانش کنم.

اوپراتور اول خیلی وقته که داره میگه: راه میندازم، راه میندازم. ولی کو عمل؟؟؟!!!

تا دو سال دیگه هم راه نمیندازه.