مشاهده نسخه کامل
: چطوری درایوی را فرمت کنم
من به دلیل اینکه از قدیم با این عادت کرده بودم که با سی دی ویندوز98 (داس) درایوی را که می خوام فرمت کنم حالا به مشکل برخوردم با درایو هایی که سیستم اونها Ntfs هست چه طوری به فرض ویندوزشون را پاک کنم یا فایل هایی که توش هست با خوده سی دی ویندوز Xp میشه این کار را کرد اگر راه دیگه ای دارید پیشنهاد کنید
من درایو رو دیلیت می کنم و دوباره میسازمش . خیلی هم سریع و اسون .توی همون صفحه ای که بازدن دکمه L درایو پاک و بازدن
دکمه ی C درایو ساخته میشه...البته نمی دونم راه درستی هست یا نه ولی خب چاره ای ندارم.
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه دیگری نیست واقعا این مساله که ظاهرا خیلی ساده هست من بی تجربه هستم شما ها چی
pesar_tanha
08-01-2007, 14:46
دوست عزیز اگه منظورت از تو خود ویندوزه که باید روی یه درایو مثلا" درایو ( D ) رو میخای فرمت کنی
باید روش راست کلیک کنید بعدش گذینه format رو انتخاب میکنید بعد رو file systeml میتونی 2 تا فرمت انتخاب کنید
ntfs / fat32 اینجوری ار تو خود ویندوز فرمت میشه
خوب من می خوام بدون ویندوز فرمت کنم این را را که بلدم
pesar_tanha
09-01-2007, 18:55
خوب من می خوام بدون ویندوز فرمت کنم این را را که بلدم
بطور خلاصه میگم
شما باید ویندوز از طریق داس نصب کنید بعد از اینکی F8 زدین به صفحه بعدی که رفتین اونجا اگه شما ویندوز از قبل داشتین فقط یه درایو میشناسه اونم C هستش که توش ویندوز نصبه اینجا باید دکمه Esc بزنید تا بقیه پارتیشن های هارد نشون اونوقت اگه میخاستی تمام هارد فرمت کنی میتونی پارتیشن های هارد پاک کنید شما میری روی درایو سی و دکمه D را فشار میدهید بعدش دکمه L بعدش میری رو درایو دی و بقیه درایو ها این عمل انجام میدی
بعد کل هاردت یه پارتیشن میشه اونجا باید
دکمه C رو فشار دهید بعدش میزان هارد بشما نشون میده شما اگه میخای مثلا" یه درایو 20 گیگ بزاری میزنی 20000 که این میزان 19/9/... گیگ میشه بعدش برای بار دوم این کار میکنید و خلاصه هر چی چند تا میخاستی پارتیشن درست کنید این عمل انجام میدی
و اگه میخاستی یه درایو فرمت کنی بعد از اف 8 که رو هر درایو که میخاستی ویندور نصب کنی اونو انتخاب میکنی و و از شما در خواست میکنه میگه F بزنید برای فرمت این درایو
اگه خوب توضیع ندادم منو ببخش سرم شلوغ بود تند تند تایپ کردم
اگه مشکلی داشتی منو اد کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما از داس هموی صفحه آبی هست که به نام Windows Setup معروف است
راستی دوست عزیز میشه ویندوز را تو یک درایو دیگه نصب کرد و بعد از نصب با برنامه پارتیشن مجیک اون درایوی را که می خوام فرمت کنم
REZ1_MAHTAB
10-01-2007, 17:38
سلام
همون صفحه آبی Windows Setup درسته
نه بهتره اول فرمت کنی بعد ویندوز نصب کنی
اینطوری مطمئنی اشکالی که به خاطرش فرمت می کردی بر طرف شده
pesar_tanha
10-01-2007, 19:35
khaiyam
سلام
آره منظورم همون صفحه Windows Setup هستش
اول فرمت کن بعد ویندوز نصب کن اگه تو کامپیوترت چیزی مهیمی نداری کل هارد پارتیشن بندی کن اول پارتیشن ها رو پاک کن بعد دوباره پارتیشن بندی کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.