PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اساتید چند تا سئوال اساسی از لپ تاپ

r3za
04-01-2007, 02:19
1- معمولا چند وقت به چند وقت باید باتری نوت یوک رو تعویض کرد؟
2- باطری 9سلولی با 6 سلولی چقدر تفاوت قیمت و ساعت کار کرد داره؟
2- آیا نوت بوک به طور مستقیم با برق کار می کنه؟
3- به نظر شما بهترین لپ تاپی که می تونم تا 1300000 بخرم چیه؟
پیشاپیش از جواب هاتون ممنون

Lord_theOne
05-01-2007, 08:10
من فقط مي تونم بگم بهت شما لپ تاپ سري VAIO ماله شركت سوني هست بگيري هم سبك هست كارش عالي هست
CPU را Centerio انتخال كن

dead_makers
05-01-2007, 12:40
mazerat mikham alan teh nistam laptopam farsi suport nemikone majboram fingilisi type konam
1-chand sali tol mikeshe
2-kheili fargh dare,9celolia nazdike 2 sat bishtar kar mikonan(albate betore miangin)khob gheymateshonam kheili ziade(6celloli hodode 70tomane-9celloli hode130)
3-be tore mostaghiam ham kar mikone-omoman notebook ha overcharj daran ke badaz sharj shodane batry mostaghim az bargh kar mikonan va batry az jaryan kharej mishe.mese desktop kar mikone
4-ama dar morede khare
age faghat mikhay beri to interneto az in harfaba 600 700 toman mitoni ye celeron begiri(modele cpu)ham batrish bishtar omr mikone ham monasebe
age mikhay kare graphiki kone man pishnehad mikonam DELL INSPIRON 6400 begir.1225000 tomane.beiar alli hast khodam daram
age mikhay bazi koni dar sathe herfie ba in pol nemitonichizi bekhari;)
dar morede sony vaghean ziba o shakil hast ama az nazare karai hich farghi ba dell nadare masalan batryo lcd dell male sony hast cpu har doro intel misaze kholase tanha fargheshon to mainboar va ssemble kardaneshe.faghat sony bekhatere esmesh 300 ta hata 400 hezar toman gerontar az model haye moshabehe dell hast

siyanor
06-01-2007, 15:44
سلام دوست عزیز
برای خرید لب تاب من قیمت که در ایران هست رو ندارم ولی اگه محدودیت مالی دارید میتونید لبتابهای زیر رو هم بر انداز کنید
simens
HP
Dell
toshiba(مدل p4 رو من بیشتر قبول دارم)
acer (بهتره که بزاری واسه اخرین انخاب چون زیاد .... نیست)
و اگه محدودیت مالی ندارید طبق گفته ی دوست عزیز اقای lord میتونید سونی رو بگیرید که به محافظت بیشتری تیاز داره

iranspg
07-01-2007, 19:50
1- معمولا چند وقت به چند وقت باید باتری نوت یوک رو تعویض کرد؟
2- باطری 9سلولی با 6 سلولی چقدر تفاوت قیمت و ساعت کار کرد داره؟
2- آیا نوت بوک به طور مستقیم با برق کار می کنه؟
3- به نظر شما بهترین لپ تاپی که می تونم تا 1300000 بخرم چیه؟
پیشاپیش از جواب هاتون ممنون

1- اگر زمانی که لپ تاپ توی برق هست باطری رو در بیاری تا 3 سال هم بهت جواب میده.در غیر اینصورت 9 ماه نشده باطری ضعیف میشه=تعویض 140 هزار تومانی.

2- حدودا 40 تومان و 1.5 ساعت.

3- بله بطور مسقیم با برق کار میکنه و بهترین کار اینه که باطری رو از لپ تاپ جدا کنید.

4- من سری Vaio رو پیشنهاد می کنم. ولی اگه نخواستی به نظر من Dell گزینه مناسبی هست. البته در کل به نوع استفاده شما بر میگرده.

موفق باشی