مشاهده نسخه کامل
: كم خرج ترين راه خنك كردن سيستم
Left_Hook
04-01-2007, 00:29
به نظر شما بهترين و كم خرج ترين راه براي خنك كردن سيستم چيه ؟
آيا اين منطقيه كه مثلاً سه تا فن رو درست روبروي Mainboard براي Cpu و Gpu به كار ببريم ؟ به برد صدمه نميزنه ؟
مي دونم كه خريدن يه كولر بهتر براي CPU مي تونه دمارو خيلي پايين بياره ، ولي راه حل كسي كه $$ اضافي نداره چيه ؟
من توي دفترچه Mainboard خوندم كه نبايد يه فن روبرو يا كنار فن CPU باشه ، چون باعث مي شه فن CPU درست كار نكنه . آيا اين درسته ؟ در مورد كارت گرافيك چطور ؟
Main : Asus P5W DH Deluxe
CPU : Core 2 duo E6300
RAM : 2*512 OCZ Dual chanel
VGA : Aopen Gforce 6600GT 128Mb
PSU : ACbel 400 W
zonealarm
04-01-2007, 01:17
کونرو همین طوری هم یخچاله!
چیز اضافه ای نمی خواد.
مگه برای اورکردن خفن که در این صورتم هرچی بیشتر پول بدی
همون قدر آش می خوری.
اون فن اضافي كه توي پكيج مادربرد هست براي موقعيه كه از water cooling استفاده بشه. با فن خود cpu ضرورتي به استفاده از اون نيست. ولي فن هاي كيس مخصوصا اونهايي كه درست روبروي مادربرد به داخل كيس ميدمند به نظر من خيلي موثره. ميشه دماي هارد و گرافيك و cpu رو قبل و بعد از كار كردن فن ها مقايسه كرد تا اهميتشون مشخص بشه.
Lord_theOne
05-01-2007, 08:14
ببين عزيز شما اگر پشت فن هوايي با قدرت بفرستيد فن سي پي يو بادي نمي تواند به سي پي يو برساند يا قدرتش كم مي شود مي توانيد از دوتا فن رو ميزي استفاده كنيد پشت سرهم قرار بده و ببين بادي از جلويي در مي ايد؟
من به شما پيشنهاد مي كنم از دوتا يا سه تا فن براي كيس استفاده كن كه همشون هوا را بياورند بيرون
M O H S E N
06-01-2007, 15:32
من که خودم دو تا سی پی یو دارم
وقتی که یکیش گرم میکنه خیلی زود سیستم رو میخاموشم و سی پی یو رو میعوضم
M O H S E N
06-01-2007, 15:34
راه حل جالبیه نه؟
Lord_theOne
07-01-2007, 06:30
روش جالبي نيست
سلام
میشه بگی این روش رو از کجا یاد گرفتی؟:blink: :blink: :blink: :blink:
اگه درست متوجه شده باشم روزی چند بار باید جابجایی سی پی یو داشته باشی
و این اصلا منطقی ودرست نیست
بهتر اینه که اگه نیازی به سی پی یو دوم نداری بفروشیش و دوتا فن بگیری ببندی روی کیست
و باقی پولشو بزاری توجیبت اینقدم خودتو عذاب ندی;)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کتاب گینس راه شما همین الان ثبت شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جا اینکه بالا باشی پای پی سی همش باید سرمون تو کیس باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Left_Hook
09-01-2007, 02:26
یک سوال دوستان :
من برنامه های CoreTemp و SpeedFan رو برای اندازه گیری دمای CPU ، نصب کردم .
دو تا Prime95 نصب کردم که Stability رو امتحان کنم . هر کدوم رو روی یکی از Core های CPU تنظیم کردم .
برنامه SpeedFan دمای CPU رو در حالت Ideal=29C و در حال Load=55C نمایش میده .
ولی برنامه CoreTemp دمای CPU رو در حالت Ideal=36C و در حال Load=63-66C نمایش میده .
BIOS دما رو 30C نمایش میده .
توی Tomeshardware.com خوندم که این دو برنامه از یک سنسور مشابه برای خوندن دمای CPU استفاده می کنند .
به نظر شما علت این اختلاف چیه ؟
SpeedTrap is Enabled
CPU : Core 2 duo E6300 (working on defult core speed)
Using stock cooler for CPU
mahyarSAMSUNG
09-01-2007, 03:18
برو بچ منم یه سوال این کولر چیه که گفتند من میخوام یه فن بخرم و بزارم دقیقا روی در کیس که روبروی فن سی پی یو میشه بده یا خوبه اون کولرها چنده ؟؟؟؟؟ چون وقتی درجه حراراتش میره بالا ( 50 درجه ) بازی گیر میکنه دمای سی پی یوم هم میشه 48 درجه و هارد هم 44 درجه
يه جا خوندم كه مادربرد هاي با سوكت LGA براي حداكثر 20 بار نصب cpu تضمين مي دن. چون تو اين سوكت پايه هاي cpu داخل سوكت هست و آسيب پذيريش بالاست. پس بهتره بي جهت CPU رو از سوكت خارج نكنيم.
یک سوال دوستان :
من برنامه های CoreTemp و SpeedFan رو برای اندازه گیری دمای CPU ، نصب کردم .
دو تا Prime95 نصب کردم که Stability رو امتحان کنم . هر کدوم رو روی یکی از Core های CPU تنظیم کردم .
برنامه SpeedFan دمای CPU رو در حالت Ideal=29C و در حال Load=55C نمایش میده .
ولی برنامه CoreTemp دمای CPU رو در حالت Ideal=36C و در حال Load=63-66C نمایش میده .
BIOS دما رو 30C نمایش میده .
توی Tomeshardware.com خوندم که این دو برنامه از یک سنسور مشابه برای خوندن دمای CPU استفاده می کنند .
به نظر شما علت این اختلاف چیه ؟
SpeedTrap is Enabled
CPU : Core 2 duo E6300 (working on defult core speed)
Using stock cooler for CPU
علتش اينه كه سنسور مادربرد دما رو كمتر نشون ميده. اينو همه كساني كه asus دارند ميگن. فقط با استفاده از Core temp يا Intel tat ميشه دماي واقعي cpu c2d رو فهميد.
براي روش درست استفاده از جريان هوا براي خنك كردن كيس هم يك مقاله آموزشي خوب پيدا كردم:
mahyarSAMSUNG
11-01-2007, 03:39
من رفتم 3 تا فن گرفتم کامپیوترم 15 درجه خنک تر از دفعه های پیشش شد اصلا هم صدا ندارن
K A R I M I
11-01-2007, 05:20
من رفتم 3 تا فن گرفتم کامپیوترم 15 درجه خنک تر از دفعه های پیشش شد اصلا هم صدا ندارن
من الآن روی سیستمم کلا 10 فن نصبه !
درجه کل کیسم هم از 26 در جه بالا تر نمی ره ( توی اتاق گرم )
صدا هم نداره .
آقا برای کسانی مثل من که برای جلو کیس اصلا جای فن ندارن چی پیشنهاد می کنید
دو تا جای او دی دی رو باز کردم هوا بیاد
میشه روش فن بست؟
خلاصه برای جاهایی که جای فن نیست فن بستن
عملی هست؟
Lord_theOne
11-01-2007, 06:43
مافيا شما بايد كيس خود را در جاي خنك نگهداري كنيد و از فنهاي هارد استفاده كنيد گرافيك خود را فن دار كنيد
حداقل بايد يك جاي فن داشته باشد و آنجا را يك فن بسيار قوي خوب براي كيس بگير كه هوا را خارج كند تنها راه همين هست
لورد جان گرافیک فن داره
+ 2 فن 8 در عقب
+ فن سی پی یو
فن های هارد موجود در بازار هم خیلی در پییت به نظر میان
سفارش یه فن درست حسابی زلمان دادم
ممنون از پاسخ شما لورد جان
من الآن روی سیستمم کلا 10 فن نصبه !
درجه کل کیسم هم از 26 در جه بالا تر نمی ره ( توی اتاق گرم )
صدا هم نداره .
حتما دماي اتاق هم حدود 26 درجه هست وگرنه صد تا فن هم نمي تونه كيس رو خنك تر از دماي محيط كنه چون فقط هوا رو به جريان مي اندازه و دما رو با محيط متعادل مي كنه. مگر فن هاي آبي براي CPU. و اينكه صدا نداره خيلي عجيبه چون براي من كه كارت گرافيكم اصلا فن نداره و پاورم هم فنش اصلا صدا نداره، يك فن كيس رو كه بكار مي اندازم صداش چند برابر فن cpu ميشه چه برسه به ده تا...
K A R I M I
11-01-2007, 18:19
بله Mezzo جان . نمایشگر روی کیس من که اینو نشون میده !
من قبلا که از فن های کمتری استفاده می کردم و cpu اینتل داشتم این درجه به 38 هم می رسید و هشدار این نمایشگر امان من رو بریده بود و به خاطر همین از کار اندخته بودمش . وقتی که cpu رو amd گرفتم و تعداد فن هام رو به 10 رسوندم درجه روی نمایشگر کیس از 26 بالاتر نمیره و صداش از موقعی که فن اینتل داشتم کمتره شده !
حتما فن هاي خوبي استفاده مي كني كه شداشون اينقدر كمه. به هر حال مهم اينه دماي كيس رو خوب نگه داشتند. من كه دو تا فن كيس دارم كه بخاطر سر و صدا از كار انداختمشون اعصاب ما همينطوريش هم خرابه...
mahyarSAMSUNG
12-01-2007, 03:48
بچه ها یه سوالی چندتا فن میشه داخل کیس گذاشت من یدونه اضافه کردم دمای سی پی یو وقتی بازی میکنم میشه 43 درجه حالا رفتم یه فن دیگه گرفتم میترسم روش بزارم که یه وقت بسوزه . بزارم ؟؟؟
بچه ها یه سوالی چندتا فن میشه داخل کیس گذاشت من یدونه اضافه کردم دمای سی پی یو وقتی بازی میکنم میشه 43 درجه حالا رفتم یه فن دیگه گرفتم میترسم روش بزارم که یه وقت بسوزه . بزارم ؟؟؟
43 که بالا نیست !!!
اگه رو کیس جا داره گذار
اما 43 تو لود اصلا بالا نیست با فن معمولی
Lord_theOne
12-01-2007, 05:40
Mezzo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان اگر فنهاي شما هواي داخل كيس را به بيرون منتقل كنند مشكل حل مي شود و دما بسرعت پايين مي آيد من با سه تا فن كيس تقريبا به همچين دمايي مي رسم البته اگر خنك باشد فضا ولي روي درجه 30 تا 33 در هواي گرم بيشتر نمي شود و در هواي معمولي به 25 هم مي رسد اگر خنك باشد 21 درجه موفق باشيد
mahyarSAMSUNG
13-01-2007, 03:36
یعنی پاورم نسوزه من از این میترسم
یه چیز دیگه من خودم از عمد یه کاری کردم که هوا رو بیرون نکشه بلکه وارد کن اینطوری بده ؟؟؟؟؟؟؟ من اینطوری گذاشتم 6 درجه سرد تر شده قبلا 50 درجه بود !!!!
اصولش اینه که از چند جا باد خنک بیاد
جایی هم برای خارج شدن باد گرم داشته باشی
که فن ها رو جوری بسته میشه که اون جایی که قرار هست باد گرم خارج شه باد به سمت بیرون هدایت شه
روی فن ها نوشته طرز بستن رو
Lord_theOne
13-01-2007, 06:47
اگر فن روي در كيس وصل مي شود حتما آنها را طوري تنظيم كن كه هوا را بياورند بيرون
[من یه cpu 3.0 HT دارم . دماش 37 درجه است . با آورکلاک به 3.3GHZ میشه 55-57 درجه . البته موقع تبدیل فیلم.
cpu usage 85-95% . میخواستم ببینم خطری نداره .
ممنون.:santa:
من یه cpu 3.0 HT دارم . دماش 37 درجه است . با آورکلاک به 3.3GHZ میشه 55-57 درجه . البته موقع تبدیل فیلم.
ممنون.
من یه cpu 3.0 HT دارم . دماش 37 درجه است . با آورکلاک به 3.3GHZ میشه 55-57 درجه . البته موقع تبدیل فیلم.
ممنون.
تبديل فيلم از معدود كارهاييه كه با فعال بودن HT به اون Cpu usage مي رسه وگرنه معمولا از 50% بالاتر نمي ره. بنابر اين دما رو تا حداكثر بالا مي بره.. به نظر من تا زير 60 درجه جاي نگراني نيست. حتي گفته ميشه در پردازنده اوركلاك شده تا 70 هم جا داره ولي بنظر من همون 60 ماكزيمم خوبه.
mahyarSAMSUNG
14-01-2007, 03:43
اگر فن روي در كيس وصل مي شود حتما آنها را طوري تنظيم كن كه هوا را بياورند بيرون
اتفاقا روی در کیس نصب کردم ولی خودم خواستم که هوا رو بده داخل چون دیدم سی پی یو هم همین کارو میکنه :laughing: :laughing:
حالا یکی بگه اون فن دوم رو چی کار کنم بزارم . 2 تومن پولشو دادم :happy: :happy:
پاورم 500 وات نسوزه ؟؟؟؟ بابام پیچارم میکنه :biggrin: :biggrin:
از راهنمایتون متشکرم.
این دمای 60 درجه رو از کجا میدونین؟جایی نوشته شده ؟
mahyarSAMSUNG
15-01-2007, 03:24
باید حدود 45 تا 60 تومن بدی کیس بخری که درجه حرارت رو هم بهت نشون بده من که 46 تومن خریدم
بابا منظورم اینه که از کدوم سایت :blink:
بعدشم با نرم افزارهای مادربورد میشه فهمید+ rivatuner
دوستان این فنهای آبی چطورن ؟
چقدر کارایی دارن و طول عمرشون چقدره؟
آخه میخوام یکی بخرم.
Lord_theOne
16-01-2007, 05:56
Zinter جان اينجا بحث كن
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.