مشاهده نسخه کامل
: Resident Evil 2
bahraminter
04-01-2007, 00:10
با عرض سلام.من بازي رزيدنت ايول 2 را در رايانه كه بازي ميكردم بازي سيو نميشد. وقتي هم كه نسخه
play station ان را در رايانه اجرا كردم در مراحل اخر در يكجا گير ميكند.حتي سي دي را عوض كردم ولي
باز هم فرقي نميكند.البته رزيدنت ايول يك را با همين نرم افزار در رايانه تمام كرده ام.ايا اين بازي رزيدنت ايول 2
واقعا عيب دارد.لطفا اگر ميدانيد مرا راهنمايي كنيد.با تشكر.
Oracle_Eldorado
05-01-2007, 02:34
خوب ميتوني مبدل رو عوض كني يا ميتوني سي دي كه براي رايانه خريدي عوض كني يا بالعكس
سلام.
تو اوایل بازی Resident Evil 2 هستم .
تو اداره پلیس شهر.
همه جا رفتم .... همه جا رو گشتم .... ولی 80% در ها قفل اند .... می خوای بازشون کنی پیغامی می نویسه مبنی بر اینکه تو سوراخ کلید یه چیزی جاسازی شده ...
رفتم از تو گاز صندوق نقشه یه اداره پلیس رو هم گیر آوردم.
ولی موندم با کلی در بسته.
ARASH BAYAT
06-04-2007, 20:53
search (resident evil 2 walkthrough) on google
اینجا هر چی ps1 بخوای هست و فارسی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!!!!
فعلا سر فرصت مي خونم اگه حل نشد دوباره مزاحمتون مي شم !!
mostafa_gm
07-04-2007, 07:30
سلام.
تو اداره پلیس شهر.
همه جا رفتم .... همه جا رو گشتم .... ولی 80% در ها قفل اند .... می خوای بازشون کنی پیغامی می نویسه مبنی بر اینکه تو سوراخ کلید یه چیزی جاسازی شده ...
دفعه اوله رزيدنت اويل بازي ميكني؟
نه بابا..... اولين باريه كه Re2 رو بازي مي كنم!!!!
Oracle_Eldorado
07-04-2007, 17:15
سلام.
تو اداره پلیس شهر.
خوب شما يه توضيحي از قسمت هاي قبلي كه رفتي بزار . چون همه ي مراحل در اداره ي پليس هستش !
نکنه منظورت همان مجسمه بزرگ داخل ادره است
خوب شما باید تمام اون 20 درصد درهای باز رو بری بگردی حتما پیداش میکنی
من این بازی رو 8 بار تموم کردم در بار 6 یک شخصیت جدید غیر از لیون نامرد و دختره میده و در پایان 8 هم یک شخصیت دیگه که ماسک رو صورتشه اما داستان داستان لیونه حتی صداش هم صدای لیونه فقط ظاهرش فرق کرده
برای بدست اوردن کلید شما احتیاج به یک سکه داری که در دفتر stars درون کمد فلزی هست با ان میتونی کلید رو بگیری
خيلي ممنون از راهنمايي هاي دوستان عزيز !!
از Walkthrough استفاده كردم ! تمام مدت مجسمه هه جلو چشم بوده نديدمش!!!
هموني كه تو Hall هست و بايد سكه هه رو روش بزاري....
درخواست كمك در مورد ضعف بينايي!!!!!
نکنه منظورت همان مجسمه بزرگ داخل ادره است
خوب شما باید تمام اون 20 درصد درهای باز رو بری بگردی حتما پیداش میکنی
من این بازی رو 8 بار تموم کردم در بار 6 یک شخصیت جدید غیر از لیون نامرد و دختره میده و در پایان 8 هم یک شخصیت دیگه که ماسک رو صورتشه اما داستان داستان لیونه حتی صداش هم صدای لیونه فقط ظاهرش فرق کرده
برای بدست اوردن کلید شما احتیاج به یک سکه داری که در دفتر stars درون کمد فلزی هست با ان میتونی کلید رو بگیری
برای چی بهش می گی نامرد؟
B O L O T
09-04-2007, 00:21
برای چی بهش می گی نامرد؟
فكر كنم ---- رو دوست داري تعصبي شدي ها :21: :20:
....غیر از لیون نامرد و .....
آره بابا چرا بهش مي گي نامرد؟ گناه داره!!:20:
Oracle_Eldorado
09-04-2007, 00:47
راست ميگه . اگه مياي توي اين تاپيك بايد احترام همه ي شخصيت هاي بازي رو بگيري !
راستي يكي به من بگه آدا چطور در اويل 2 مرد . چون من با كلير رفتم جلو ، هيچ آدايي وجود نداشت
mostafa_gm
09-04-2007, 08:46
راست ميگه . اگه مياي توي اين تاپيك بايد احترام همه ي شخصيت هاي بازي رو بگيري !
راستي يكي به من بگه آدا چطور در اويل 2 مرد . چون من با كلير رفتم جلو ، هيچ آدايي وجود نداشت
یه کم بهتر: جزئیات دقیق یادم نیست.
Oracle_Eldorado
09-04-2007, 14:40
من تا جایی که یادم میاد پس از یک مراسم لب گرفتن از لیون تو بغلش میمیره. جزئیات دقیق یادم نیست.
میتونستی یکم بهتر بگی . ویرایش کن .
چون داستان در اویل 2 می تونست دو نوع متفاوت تموم بشه ایدا هم دو جور متفاوت مرد:
یکبار بوسیله مادر شری تیر خورد و پرت شد پایین
یکبار دیگه هم بوسیله اون هیولای کپسولی که در تعقیب لیون بود کشته شد چون خواست لیون رو نجات بده
جزئیات دقیق!!! هه!!!
mostafa_gm
10-04-2007, 09:02
میتونستی یکم بهتر بگی . ویرایش کن .
دیگه دیر شده چون qoute کردی.
ولی باشه. به خاطر شما.
برای چی بهش می گی نامرد؟
فکر کنم اکثر بچه ها که منو میشناسند میدوند که من و لیون دشمن خونی هم هستیم و سایه همو با تیر میزنیم من در بازی اویل 4 اکثر لیونو به کشتن میدادم
به هر حال یک مسله عشقی در میانه دیگه؟
اما باید بگم که لیون از اولین شخصیت های بازی های رزیدنت اویله و سابقه این بازی به کنسولهای خیلی قدیمی بر میگرده
Oracle_Eldorado
10-04-2007, 13:06
فکر کنم اکثر بچه ها که منو میشناسند میدوند که من و لیون دشمن خونی هم هستیم و سایه همو با تیر میزنیم من در بازی اویل 4 اکثر لیونو به کشتن میدادم
اما باید بگم که لیون از اولین شخصیت های بازی های رزیدنت اویله و سابقه این بازی به کنسولهای خیلی قدیمی بر میگرده
مسئله ی عشقی با شخصیت مجازی ؟!
حالا با کدوم ؟
اشلی یا آدا .
چون داستان در اویل 2 می تونست دو نوع متفاوت تموم بشه ایدا هم دو جور متفاوت مرد:
یکبار بوسیله مادر شری تیر خورد و پرت شد پایین
یکبار دیگه هم بوسیله اون هیولای کپسولی که در تعقیب لیون بود کشته شد چون خواست لیون رو نجات بده
جزئیات دقیق!!! هه!!!
ممنون از شما . فکر کنم وقتی که با لیون بازی رو بری میمیره چون در کلیر آدا وجود نداشت .
دیگه دیر شده چون qoute کردی.
ولی باشه. به خاطر شما.
ممنون از شما
خيلي داره جالب مي شه !!
آبروي ما ريخته شد . هر كي عنوان تاپيك رو مي بينه مي فهمه تازه دارم Evil2 رو بازي مي كنم!
ولي هيچ كس خبر نداره كه ما در واقع داريم جزئيات خيلي دقيق و اساسي رو مي گيم!!!!
و مسائلي كه مطرح مي كنيم كاملا غير عشقي وغير رمانتيكه!!!
داشتم شوخي مي كردم....!! تا باشه از اين مسائل و جزئيات دقيق!!!!!!
فكر كنم ---- رو دوست داري تعصبي شدي ها :21: :20:
مگه چشه؟
خب ازش خوشم می یاد
اگه اینطوره من از اشلی متنفرم چون آبروی هرچی دختره برده
فقط بلده هی ونگ ونگ کنه: لیون لیون!!!!
وقتی حرصم می گرفت یه خمپاره می زدم بهش بمیره یکم اعصابم راحت بشه
ایدا ولی خوبه
راستي من مشكلم حل شده ها !! و اگه دوست دارين عنوان تاپيك رو.......
ولي انگار كه اين تاپيكي كه من زدم بهانه اي شده برا دوستان كه حرف دلشون رو از يك روزنه اي به بچه ها برسونن.
دوستان اگر میخواهید از تمام سری رزیدنت اویل همراه راهنمای بازی و عکس و دمو کامل تمام سری اگاهی پیدا کنید سری به سایت زیر بزنید
playstation 3
13-04-2007, 06:33
evil 2 خيلي بازي خوبي ولي برادرم هر وقت ميزارم منيترسه
silenthill
14-04-2007, 03:26
[QUOTE=silentcloud;996117]مگه چشه؟
خب ازش خوشم می یاد
راستش منم از لیون اف کندی خوشم میاد و نباید به شخصیتها بازی ها توهین بشه چون بعضی ها با اونا بزرگ شدن و بهترین لذتهای زندگیشونو بردن . :20:
mostafa_gm
14-04-2007, 09:22
[QUOTE=silentcloud;996117]مگه چشه؟
خب ازش خوشم می یاد
راستش منم از لیون اف کندی خوشم میاد و نباید به شخصیتها بازی ها توهین بشه چون بعضی ها با اونا بزرگ شدن و بهترین لذتهای زندگیشونو بردن . :20:
اون جان اف كندي بود، اين يكي ---- اس كندي هست.
راستي من ديشب يه كد باحالشو پيدا كردم:
وسط بازي دكمه ي SELECT رو بزنيد
بريد تو Key Config
دكمه ي R1 رو نگه داريد و 10 بار مربع رو بزنيد تا Automatic يا Manual قرمز بشن!!!! مهمات اصلحه بي نهايت!!!!!
Oracle_Eldorado
14-04-2007, 14:36
راستي من ديشب يه كد باحالشو پيدا كردم:
وسط بازي دكمه ي SELECT رو بزنيد
بريد تو Key Config
دكمه ي R1 رو نگه داريد و 10 بار مربع رو بزنيد تا Automatic يا Manual قرمز بشن!!!! مهمات اصلحه بي نهايت!!!!!
این فقط در حالت روکی ( Rookie ) انجام میشه . بعدشم من اینو اولین روزی که بازی کردم بلد بودم .
اون جان اف كندي بود، اين يكي ---- اس كندي هست.
این دیگه کیه ؟
silenthill
15-04-2007, 04:14
اون جان اف كندي بود، اين يكي ---- اس كندي هست.[/quote]
فکر کنم برادر دوقولوشه :39:
Oracle_Eldorado
15-04-2007, 10:41
یعنی شما فرق F و S رو نمیدونی !!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!؟؟؟؟
*PiNk PaNTHeR*
16-05-2007, 21:59
اف کندی رییس جمهور آمریکا بوده قدیما.
راستی چطور با لیون بازی کنم؟ از اول؟(4 ساله بازی رو دارم تازه حسم کشیده. مگه چشه؟)
Oracle_Eldorado
17-05-2007, 12:31
اف کندی رییس جمهور آمریکا بوده قدیما.
راستی چطور با لیون بازی کنم؟ از اول؟(4 ساله بازی رو دارم تازه حسم کشیده. مگه چشه؟)
عزیز این بازی 2 سیدی هست.
با سیدی اول میتونی با لیون هم بازی کنی.
mostafa_gm
19-05-2007, 08:04
یعنی شما فرق F و S رو نمیدونی !!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!؟؟؟؟
دوستمون به جای لیون اس کندی اشتباها گفتن لیون اف کندی!
shadmehr_mir
07-06-2007, 19:42
Shadmehr_mir بابا گسی رمز اویل 2 رو می خواد بیا:سلکت رو میزنی میری تو تنظیمات دسته وقتی شکل دسته رو نشون داد
R1 وl1 رو میگی و 10 بار مربع رو میزنی و کلمه ی Manual قرمز شد تیر شما بی نهایت میشه
shadmehr_mir
07-06-2007, 19:50
تیر بی نهایت:
در حین بازی Selectرازده وسپس روی نوشته Key Configضربدر
بزنید وR1را نگهداشته10بارمربع :31: :31: را میزنیدتا Manulقرمزشود.
hojjat_game_carbon
08-06-2007, 23:17
این بازی قدیمی شده 4 ش اومده!
T O O M A J
09-06-2007, 09:36
این بازی قدیمی شده 4 ش اومده!
خسته نباشي:27: اما سري بازيهاي RE اونقدر عالي هستند كه آدم هر چقدر بازيمي كنه سير نمي شه:31:
*Necromancer
09-06-2007, 11:31
خسته نباشي:27: اما سري بازيهاي Re اونقدر عالي هستند كه آدم هر چقدر بازيمي كنه سير نمي شه:31:
بذار لا نون سير ميشي!:27: :31:
Oracle_Eldorado
09-06-2007, 12:20
خسته نباشي:27: اما سري بازيهاي RE اونقدر عالي هستند كه آدم هر چقدر بازيمي كنه سير نمي شه:31:
کاملا تایید میشه .
بذار لا نون سير ميشي!:27: :31:
دوست عزیز خیالت راحت ! این بازی انقدر قشنگه که اگه همون نون رو لای نون بربری و همه ی اونا رو لای نون تافتون بزاری باز هم سیر نمیشی !
Squall Leonhart
22-09-2009, 14:40
قديما وقتي كوچيك بودم ميرفتم كلوپ تقريبا 10 سال پيش بود. توي اويل 2 يه بازيكني مخفي بود مثل صابون بود. اينم عكسش هست. ميخواستم بدونم چطوري ميشه اونو آورد؟
يه بازيكن ديگه هم بود شبيه هانك اويل 4 بود، يعني ماسك داشت مثل اينكه سناريوش هم خيلي سخت بود. اون رو چطوري بايد بيارم؟
korokodil_avareh
23-09-2009, 10:53
قديما وقتي كوچيك بودم ميرفتم كلوپ تقريبا 10 سال پيش بود. توي اويل 2 يه بازيكني مخفي بود مثل صابون بود. اينم عكسش هست. ميخواستم بدونم چطوري ميشه اونو آورد؟
يه بازيكن ديگه هم بود شبيه هانك اويل 4 بود، يعني ماسك داشت مثل اينكه سناريوش هم خيلي سخت بود. اون رو چطوري بايد بيارم؟
آره این بازی یه چیزی تو مایه های Mercenaries هست
اون که به قول شما شبیه صابون هست اسمش Tufo بود این یکی هم که Hunk هست
در ضمن همین نسخه 2 یه بازی دیگه هم داشت که دقیقا شبیه Mercenaries نسخه 3 بود اسمش Re:2 Survivor بود که توی اون علاوه بر Leon و Claire میتونستید با Ada و Chris (برادر Claire و کاراکتر نسخه 5) بازی کنید
باز کردنشون سادس
شما باید یک بار با کلیر و یک بار با لیون در سناریوی A برید
و یک بار با کلیر و یک بار با لیون در سناریو ی B برید
و باید حتما توی این چهار بازی درجه ی A بگیرید ( یعنی به هیچ وجه از پانسمان یا گل استفاده نکنید)
و حتما هم باید با درجه ی Normal بازی رو تموم کنید
می بینم که همه تاپیکهای اویل اومده بالا ........
یادش بخیر ما چقدر سره این اچیومنتها اون موقع وقت گذاشتیم....
Oracle_Eldorado
23-09-2009, 12:36
( یعنی به هیچ وجه از پانسمان یا گل استفاده نکنید)
اون وقت ببخشید این کجاش سادس ؟! ( البته بدون اسلحه های بی نهایت )
حتما برای ایشون ساده بوده
غیر ممکنه که روی درجه نرمال ضربه نخوری....از زامبی ها و مجودات که بگذریم بالاخره boss های بازی می تونن حداقل یک ضربه رو به ادم بزنن
korokodil_avareh
23-09-2009, 19:44
اون وقت ببخشید این کجاش سادس ؟! ( البته بدون اسلحه های بی نهایت )
غیر ممکنه که روی درجه نرمال ضربه نخوری....از زامبی ها و مجودات که بگذریم بالاخره boss های بازی می تونن حداقل یک ضربه رو به ادم بزنن
راه حل ساده دیگه استفاده از گیم شارک هست که چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه:5:
Squall Leonhart
23-09-2009, 19:52
آره این بازی یه چیزی تو مایه های Mercenaries هست
اون که به قول شما شبیه صابون هست اسمش Tufo بود این یکی هم که Hunk هست
در ضمن همین نسخه 2 یه بازی دیگه هم داشت که دقیقا شبیه Mercenaries نسخه 3 بود اسمش Re:2 Survivor بود که توی اون علاوه بر Leon و Claire میتونستید با Ada و Chris (برادر Claire و کاراکتر نسخه 5) بازی کنید
منظورت همون Extreme Battle هست ديگه نه؟ :20:
باز کردنشون سادس
شما باید یک بار با کلیر و یک بار با لیون در سناریوی A برید
و یک بار با کلیر و یک بار با لیون در سناریو ی B برید
و باید حتما توی این چهار بازی درجه ی A بگیرید ( یعنی به هیچ وجه از پانسمان یا گل استفاده نکنید)
و حتما هم باید با درجه ی Normal بازی رو تموم کنید
ايني كه توضيح دادي ماله درجه S هست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه منظورت از باس اوني هست كه شبيه عروسكه و يه دامن سبز رنگ هم پوشيده! :31:(متاسفانه اسم شريفش رو نميدونم) بايد بگم وقتي با مشت ميخوابونه روي سر آدم مثل اينكه از جون آدم نميره لااقل من 5 دفه ازش تو سري خوردم ولي اصلا از جونم كم نشد. ولي بعد از اينكه مي افته توي مذاب ديگه نميشه كاريش كرد. ويليام بيركن هم مشكلي نيست چون خيلي كند هست و با مگنوم يا لانچر اسيدي راحت ميشه كارش رو ساخت.
بچه ها این تاپیک اصلاً ماله این حرفا نیست !
دو سه سال پیش یه مشکلی تو RE2 داشتم اومدم اینجا حل شد رفت خدافظ شما !
صفحات این تاپیک رو ورق بزنید کلی می خندید !
این کارو کردیم....:31:
rezadevilmaycry
23-09-2009, 23:16
غول بازی هم خب یک روش هایی داره ولی منم نگفتم یک ضربه رو نخوردم! :31:
+
منظورم از درجه ی A همون S بود!
یادش بخیر RE2 ! خداییش بازی شریفی بود . یعنی کلا تو ژانر وحشت واسه خودش جزو اسطوره ها بود .
اما ظاهرا قراره Remake ش کنن و طبق معمول کل بازی رو به گند بکشن !
Squall Leonhart
26-09-2009, 22:33
یادش بخیر RE2 ! خداییش بازی شریفی بود . یعنی کلا تو ژانر وحشت واسه خودش جزو اسطوره ها بود .
اما ظاهرا قراره Remake ش کنن و طبق معمول کل بازی رو به گند بکشن !
منبع خبري رو بگو. اميدوارم راست باشه. :11: من كه از الان ثانيه شماري ميكنم. :31: ولي باور كردنش خيلي سخته! :18:
منبع خبري رو بگو. اميدوارم راست باشه. :11: من كه از الان ثانيه شماري ميكنم. :31: ولي باور كردنش خيلي سخته! :18:
ای بابا ، من و خبرهای غیر واقعی ؟ :46::11:
البته برای Wii و اون اسباب بازیهای همراش ساخته میشه ، تمرکز بازی رو RE2 و RE:CV هست . عکس هایی که من ازش دارم بیشتر بازی RE2 رو پوشش میده و فکر کنم بطور کامل پوشش میده . تاریخ عرضه بازی هم 17 نوامبر هست .
در کل هر بازی ای که کاپکوم واسه Wii و نینتندو ریلیز کرده دیگه دست بقیه کنسول ها نرسیده . این یعنی یا Wii بخرید و بازی کنید و یا دموهاش رو فقط دانلود کنید !
اگه وقت شد تاپیکی راجع بهش میزنم و مفصل توضیح میدم ، اما جدا از همه اینها عکس های دمو رو که دیدم واقعا از نظر گرافیکی عالی بود ( اونم واسه Wii ) و همون عکس ها کافی بود تا تمام خاطرات RE2 واسم زنده بشه . :20:
Squall Leonhart
27-09-2009, 08:57
US Boxshot
UK Boxshot
The Darkside Chronicles‘s story is based on Resident Evil 2 and includes the popular characters, Leon S Kenney and Claire Redfield. Its on-rails style gameplay and active camera will create a more immersive “Chronicles” survival experience. As in the last installment, this is a first-person game with extreme shooting gameplay and interactive pathways. Filling in many of the missing pieces of storyline that were not covered in the original “Umbrella Chronicles”, Resident Evil: The Darkside Chronicles will give hardcore fans the chance to re-live some of the most classic moments of the Resident Evil franchise, while allowing new players to take advantage of the intense action-horror experience only possible on the Wii.
Gamers can choose to take on their enemies with the help of an A.I.-controlled character or enlist the help of a friend to fight via two-player co-op. Adding new dimension and strategy to the arcade-style gameplay in the “Chronicles” experience, the new Evade system will utilize the Wii Remote for a more intense experience when fighting enemies.
Capcom’s new Resident Evil “Classics” line will allow the new audience who has embraced the Wii to experience some of the greatest games in the Resident Evil franchise for the value price of $29.99. Both set to launch this year, the remake of Resident Evil and Resident Evil Zero have been refitted to support the Wii Remote, giving the Wii audience easy access to the rich characters and in-depth storylines of the series and the chance to experience both games on a new platform.
اينم منبعش :
تاريخ عرضهش هم 24 نوامبر 2009 هست كه ميشه 3 آذر 1388 :10:داستانش هم بر اساس اويل 2 هست و مثل اينكه اول شخص هم هست. فكر كنم با امولاتور Dolphin كه كنسول هاي Game Cube و Wii رو روي كامپيوتر شبيه سازي ميكنه بشه اين بازي رو انجام داد.
خوب با توجه به این تصاویر حتما شخصیت های لیون و کلیر با این چهره خواهند اومد که باز هم که لیون رو مثل یک
زامبی درست کردند تو انمیشن Degeration که لیون چهرش خیلی بد بود اینجا هم که خوب نیست
Claier هم که مثل بچه سوسول ها میمونه .......فقط خدا کنه این بازیو با این بازسازی به
گند نکشن .....
خوب با توجه به این تصاویر حتما شخصیت های لیون و کلیر با این چهره خواهند اومد که باز هم که لیون رو مثل یک
زامبی درست کردند تو انمیشن Degeration که لیون چهرش خیلی بد بود اینجا هم که خوب نیست
Claier هم که مثل بچه سوسول ها میمونه .......فقط خدا کنه این بازیو با این بازسازی به
گند نکشن .....
همونطور که عرض کردم کاپکوم تخصص خاصی در به گند کشیدن انواع رزیدنت ایول داره ، گرچه در مورد پروژه Re1:Remake کاملا موفق عمل کرد . همونطور که می بینید دارن زور میزنن Wii رو هم با اون همه کاستی هایی که داره هم رده PS3 و Xbox قرار بدن ، که دو تا بازی Re:UC و Re:DC واسه همین موضوع ریلیز شدن که احتمالا کمپانی نینتندو پول خوبی بهشون میده .
در مورد چهره ها هم شما کافیه یه سرچ در مورد Ali Larter تو گوگل انجام بدید تا ببینید مدل کلیر آیا اصلا شبیهش هست یا خیر ! قضاوت با خودتونه ! ( علی لارتر {Alison Elizabeth} تو سریال قهرمانان نقش نیک و جسیکا رو داشت که دو شخصیتی بود )
اینم یه چندتا عکس از محیط بازی :
این صحنه ها رو که بخاطر میارید ؟
و عکسی از خدابیامرز ، ویلیام بیرکن :
توی این عکس ها کاملا مشخصه که از نظر کیفیت تصویر و گرافیک کنسول wii هیچ حرفی برای گفتن در مقابل xbox 360 و PS3 نداره
گرافیک بازی مثل بازی های بازی های امروزی نیست و بیشتر به بازی های PS2 شبیه.....
کلا این کنسول wii هیچ وقت نظرم رو جلب نکرد
راستی بابت خبرها ممنونم..واقعا جالب بود
همونطور که عرض کردم کاپکوم تخصص خاصی در به گند کشیدن انواع رزیدنت ایول داره ، گرچه در مورد پروژه Re1:Remake کاملا موفق عمل کرد . همونطور که می بینید دارن زور میزنن Wii رو هم با اون همه کاستی هایی که داره هم رده PS3 و Xbox قرار بدن ، که دو تا بازی Re:UC و Re:DC واسه همین موضوع ریلیز شدن که احتمالا کمپانی نینتندو پول خوبی بهشون میده .
در مورد چهره ها هم شما کافیه یه سرچ در مورد Ali Larter تو گوگل انجام بدید تا ببینید مدل کلیر آیا اصلا شبیهش هست یا خیر ! قضاوت با خودتونه ! ( علی لارتر {Alison Elizabeth} تو سریال قهرمانان نقش نیک و جسیکا رو داشت که دو شخصیتی بود )
اینم یه چندتا عکس از محیط بازی :
این صحنه ها رو که بخاطر میارید ؟
این دو تصویر واقعا یادش بخیر ...لباس کلیر خودش یه چیز دیگست...
واقعا کنسول Wii نباید فکر رقابت بکنه مخصوصا از لحاظ گرافیک ...کنسول Wii
همون بهتر که روی بازی های ورزشی کار کنه چون واقعا خوب کار میکنه...و بسیار جالب هستش...
گرافیک بازی هم چیز دندان گیری نشون نمی ده...
راستی توی یکی از تصاویر هدف یا نشانه یه طرف دیگست لیون خودش این طرفیه این چه طوریاست..
توی این عکس ها کاملا مشخصه که از نظر کیفیت تصویر و گرافیک کنسول wii هیچ حرفی برای گفتن در مقابل xbox 360 و PS3 نداره
گرافیک بازی مثل بازی های بازی های امروزی نیست و بیشتر به بازی های PS2 شبیه.....
کلا این کنسول wii هیچ وقت نظرم رو جلب نکرد
راستی بابت خبرها ممنونم..واقعا جالب بود
خواهش می کنم دوست عزیز ، ممنونم :11:
این دو تصویر واقعا یادش بخیر ...لباس کلیر خودش یه چیز دیگست...
واقعا کنسول Wii نباید فکر رقابت بکنه مخصوصا از لحاظ گرافیک ...کنسول Wii
همون بهتر که روی بازی های ورزشی کار کنه چون واقعا خوب کار میکنه...و بسیار جالب هستش...
گرافیک بازی هم چیز دندان گیری نشون نمی ده...
راستی توی یکی از تصاویر هدف یا نشانه یه طرف دیگست لیون خودش این طرفیه این چه طوریاست..
همون سیستم شوتینگ مسخره Wii هست دیگه . البته این رو هم باید عرض کنم که Wii به خاطر قیمت ارزونش میزان فروشش فوق العاده بالاتر از Xbox و PS3 هست ، من که آمارش رو دیدم کلی تعجب کردم . کلا این کنسول کاربرای زیادی رو پوشش میده ، واسه همین نینتندو اینجوری با شرکتهایی مثل کاپکوم قرارداد میبنده .
برای GameCube یادتون هست که RE:Zero رو انحصاری انتشار دادن ؟! که هنوز حسرت بازی کردنش رو دلم مونده !
یا Re:Umberlla Chronicles که واسه Wii اومد و گرچه در حسرت بازی کردنش نیستم ولی انصافا دموهاش رو که می بینم واقعا لذت میبرم . کلا کاپکوم داره ذائقه کاربرانش رو تغییر میده ، احتمالا هم این تغییرات رو دور ژاپنی ها و ذائقشون میچرخه ! و بعد اروپا و آمریکای شمالی ! ایرانیها هم که کلا جزو آمار نیستن ، البته به غیر از بخش ضررهای ناشی از کپی غیرقانونی !
فکر کنم واسه این بازی یه تاپیک جداگانه بازبشه خوبه ، سعی می کنم چندتا خبر کامل و موثق از داستان و گیم پلی بازی ترجمه کنم :11:
همون سیستم شوتینگ مسخره Wii هست دیگه . البته این رو هم باید عرض کنم که Wii به خاطر قیمت ارزونش میزان فروشش فوق العاده بالاتر از Xbox و PS3 هست ، من که آمارش رو دیدم کلی تعجب کردم . کلا این کنسول کاربرای زیادی رو پوشش میده ، واسه همین نینتندو اینجوری با شرکتهایی مثل کاپکوم قرارداد میبنده .
برای GameCube یادتون هست که RE:Zero رو انحصاری انتشار دادن ؟! که هنوز حسرت بازی کردنش رو دلم مونده !
یا Re:Umberlla Chronicles که واسه Wii اومد و گرچه در حسرت بازی کردنش نیستم ولی انصافا دموهاش رو که می بینم واقعا لذت میبرم . کلا کاپکوم داره ذائقه کاربرانش رو تغییر میده ، احتمالا هم این تغییرات رو دور ژاپنی ها و ذائقشون میچرخه ! و بعد اروپا و آمریکای شمالی ! ایرانیها هم که کلا جزو آمار نیستن ، البته به غیر از بخش ضررهای ناشی از کپی غیرقانونی !
فکر کنم واسه این بازی یه تاپیک جداگانه بازبشه خوبه ، سعی می کنم چندتا خبر کامل و موثق از داستان و گیم پلی بازی ترجمه کنم
حتما دستت درست اطلاعات داری بده ما هم استفاده ای ببریم
RE:zero من بازی کردم واقعا عالی بود ...حالشو بردیم....وقتی شنیدم به Wii هم بازی یمده انحصاری دیگه
حالم از این کاپکم به هم میخوره ..کم کم به مگا درایو هم بازی میده..
سلام من یه مشکل دارم این کلیدی که دست یه ادم خوار است توی ان زیر زمینه من هر کاری که میکنم اون نمی یاد
وهر کاری میکنم وهر جوری هم که میروم gradeA را نمی گیرم اگر میشه راهنمایی کنید
Squall Leonhart
30-09-2009, 13:16
سلام من یه مشکل دارم این کلیدی که دست یه ادم خوار است توی ان زیر زمینه من هر کاری که میکنم اون نمی یاد
وهر کاری میکنم وهر جوری هم که میروم gradeA را نمی گیرم اگر میشه راهنمایی کنید
فكر كنم منظورت زيرگذر حياط اداره پليس باشه و منظورت از اون كليد هموني هست كه يه كمد لباس رو باز ميكنه. بايد تا اون زير زمين بدون برداشتن مهمات و غيره بري تا اون زامبي كه فكر ميكنم براد هست بياد و خيلي هم سخت جون هست. بايد 17 تا گلوگه بزني تا بميره. ميتوني اول بري گلوله ها رو از داخل اداره پليس برداري و بعد برگردي ناكارش كني :31:
اينم از گريدها :
اگه انلگليسيت ضعيفه برات ترجمه بكنم ولي خيلي تابلو هست!
سلام اقا دستت درد نکنه این گرید s را میشه بگی چچوری بگیرم
Squall Leonhart
30-09-2009, 16:16
سلام اقا دستت درد نکنه این گرید s را میشه بگی چچوری بگیرم
من خودم تا حالا موفق نشدم رنگ اس رو بيارم به خاطر اينكه 3 دقيقه وقت كم ميارم :31:
براي رنگ اس بايد اين موارد رو رعايت كني :
1. حداكثر در 30 : 1 (يك ساعت و سي دقيقه) بازي و تموم كني.
2. فقط يه دونه گياه سبز مصرف كني.
3. اسحله هات رو تقويت نكني.
4. از اسلحه هاي بينهايت استفاده نكني.
5. از هيچ اسلحه اي دو تا نداشته باشي.
سلام اقا خیلی این جوری سخته این رمزه که می کن تنظیمات دسته میریم و ار 1 و ال1 را میگریم و 10 بار مربع میزنیم من هر چقدر می زنم نمیشه لطفا راهنمایی کنید
Squall Leonhart
01-10-2009, 12:56
فقط بار اولی که در حیاط اداره پلیس میاد نمی جنگیدم باهاش
در بسیاری جاها هم ....میانبور میزدم...
من الان یه نسخه از این بازی رو دارم ولی در ویندوز xp کار نمیکنه
راهی است..؟؟؟
با استفاده از شبيه ساز ePSXe نسخه پلي استيشنش رو بازي كنه بهتر هست. چون هم گرافيكش بالاتر هست (به خاطر پلاگين هاي جديدي كه داره) و هم مزايايي از قبيل سيو كردن سريع در هر كجا كه بخايي داره :46:
ولي اگه ميخوايي حتما نسخه PC رو بازي كني بگو تا بگم!
با استفاده از شبيه ساز ePSXe نسخه پلي استيشنش رو بازي كنه بهتر هست. چون هم گرافيكش بالاتر هست (به خاطر پلاگين هاي جديدي كه داره) و هم مزايايي از قبيل سيو كردن سريع در هر كجا كه بخايي داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اگه ميخوايي حتما نسخه PC رو بازي كني بگو تا بگم!
نه حتما می خوام نسخه pc بازی کنم چون از سیو در هر کجا خوشم نمیاد اون موقع حس بازی میپره راحتر میشه
من تا حالا در زندیگیم از هیچ کد تقلب استفاده نکردم و در درجه hard بازیو بازی میکنم
البته اینو در نرمال میرم....اگه ممکنه بگید..؟؟؟
راستی الان میدونید چی بازی میکنم ...
دارم نسخه بازسازس شده Evil 1 رو روی گیم کاب بازی میکنم...واقعا گرافیکش فولیده..
نه حتما می خوام نسخه pc بازی کنم چون از سیو در هر کجا خوشم نمیاد اون موقع حس بازی میپره راحتر میشه
من تا حالا در زندیگیم از هیچ کد تقلب استفاده نکردم و در درجه hard بازیو بازی میکنم
نسخه PC مخصوص Win98 طراحی شده . که کارت گرافیک 1 مگ و رم 24 مگ میخواد :31:
اما یه راه حل دراه ، اونم اینه که ویندوز 98 نصب کنی شما که نمیشه ! پس راه حلش اینه که شما با VMWare یا شبیه سازهای دیگه ویندوز 98 رو نصب کنی و بعد بازی رو. انجام بدی . متاسفانه تمام نسخه هایی که داشتم از بین رفتن و من همچنان بدنبال دوستان قدیمیم هستم که این نسخه هارو ازشون بگیرم و بعد امتحان کنم :11:
دوست عزیز ، بازی می کنی به یاد ما هم باش . دلمون ترکید ! نه Re:Zero و نه Re:1 Remake ! هیچکدومو بازی نکردم و حسرتشون رو دلم مونده :37:
Squall Leonhart
01-10-2009, 13:48
خوب ميتوني از سيو سريع استفاده نكني! :31:
براي نسخه PC هم بايد فايل dxdiag رو از مسير
C:\WINDOWS\system32
پيدا كني و اجراش كني. بعدش از سربرگ Sound1 در Acceleration Level رو بزاري روي Basic .
با شبيه ساز دلفين داري بازي ميكني؟ سيستمت چيه؟ چند فريم ميگيري؟
با شبيه ساز دلفين داري بازي ميكني؟ سيستمت چيه؟ چند فريم ميگيري؟
چیو با شبیح ساز بازی میکنم اگه Evil 3 رو میگی نه مخصوص ماله نسخه pc هستش...
دوست عزیز ، بازی می کنی به یاد ما هم باش . دلمون ترکید ! نه Re:Zero و نه Re:1 Remake ! هیچکدومو بازی نکردم و حسرتشون رو دلم مونده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیبی نداره خودت بعدا واسه خودت یه گیم کاب میخربی باز یمیکنی...
چیو با شبیح ساز بازی میکنم اگه Evil 3 رو میگی نه مخصوص ماله نسخه pc هستش...
عیبی نداره خودت بعدا واسه خودت یه گیم کاب میخربی باز یمیکنی...
دوستان لطفا فقط در مورد نسخه ی 2 بحث کنید!
از این به بعد پست مربوط به نسخه ی دیگه ببینم پاک میشه
ام اقا خیلی این جوری سخته این رمزه که می کن تنظیمات دسته میریم و ار 1 و ال1 را میگریم و 10 بار مربع میزنیم اسلحه بي نهايت ميشه من هر چقدر می زنم نمیشه لطفا راهنمایی کنید
نميشه تا قول اخرش يه خون هم نخورد تا قولش 100 خون مي گيره جه كار بايد بكنم خودم تا رتبه A را گرفتم ولي ان خيلي سخته
ما که نفهمیدیم شما چی گفتی خودت فهمیدی؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نفهمیدیم شما چی گفتی خودت فهمیدی؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نه grade S خیلی سخته که با یک گیاه بری که قول اخری 3تا خون می گیره ونمیشه بری من درصفحه قبل دیده ام که دوستان این رمز را دادن ومن هر چقدر که میزنم نمیشه لطفا راهنمایی کنید رمز وقتی می زنم نمیشه سلکت رو میزنی میری تو تنظیمات دسته وقتی شکل دسته رو نشون داد
R1 وl1 رو میگی و 10 بار مربع رو میزنی و کلمه ی Manual قرمز شد تیر شما بی نهایت میشه
این رمز باید کاری انجام بدیم تا کار بده
AFSORDEH
08-12-2009, 22:16
من بازي رزدنت اويل 2 رو نصب كردم روي سيستمم....
متاسفانه در حين بازي به يه قسمت بازي كه ميرسم( اونجا كه بايد اون سكه هه كه روش عكس گوزنه رو بزاريم به اون مجسمه هه كه وسط هاله ) اونجا به محض اينكه سكه رو اونجا USE ميكنم از باري خارج ميشه و در محيط دسكتاپ اين صفحه ظاهر ميشه:
ظاهرا فايل r200.bin يه مشكلي داره كه من همين فايلو توي يه فروم از يه نفر كه كمك كرده بودن دانلود كردم و در همون پوشه ي zmove قرار دادم ولي فايده اي نداشت:13:
اگه از دوستا ن كسي بتونه كمك كنه ممنون ميشم:11::11::11::40::40:
ویندوزتون چیه؟
این بازی فقط روی ویندوز 98 جواب میده
دوست من اون بازی ناقص هستش...من که خودم هر کاری کردم درست نشد...شاید از دوستان کسی راه حل بدونه
ولی تا اینجا می دونم که حل شدنی نیست.
رزیدنت اویل 2 خیلی قدیمیه ، و سیدی هایی که توی بازار ما موجوده همشون ناقصن ، مگر بخواید با سیدی و مبدل پلی 1 بازی کنید یا از اینترنت دانلود کنید
+
من که این مشکل رو داشتم فایل r200.bin رو کلا حذف کردم درست شد
shabnam1986
14-02-2013, 12:13
re2 دو سی دی هست اما من ی نسخه گیر اوردم تک سی دی
کیفیتش پایین اومده؟
re2 دو سی دی هست اما من ی نسخه گیر اوردم تک سی دی
کیفیتش پایین اومده؟
نه
RE 2 دو تا سناریو داره که هر سناریو در یک دیسک روایت میشه (سناریو لیون و کلیر)
الان برای شما ممکنه یکی از این سناریو ها باشه که یک بازی کامل هستش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.