ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لینوکس با محیطی زیبا

nemanaldin
03-01-2007, 01:58
سلام
من توزیعی می خوام که مثل knoppix محیطش زیبا باشه

Alireza_Shafaei_PCworld
03-01-2007, 02:18
SUSE 10.2 معرکس
ولی Live نیست!

pishguy
03-01-2007, 16:48
فدورا کور 6 هم بسیار زیبا باز طراحی شده

Bayazee
03-01-2007, 18:26
خوب مشکل خود ناپیکس چیه ؟
اگر ازش خوشتون می یاد استفاده کنید ! توزیع کامل و بسیار خوب و سریعی هست .

l3L4ck./-\Ng3L
04-01-2007, 03:02
اووممم عزیزم ببین موضوع زیبا یی لینوکس نیست .. به نظر من ویندوز هم زیباست ..
مهم این هست که کاربر چه استفاده ای از آن میخواهد ببرد ..
مثلآ من یه پروگرمر هستم ویندوز برای من سیستم عامل خوبی نیست پس به سراغ لینوکس یا ... میرم
اما اگه به خواهم مثل یه کاربر نورمال .. چه میدونم فیلم ادیت کنم سایت طراحی کنم .. به نظر من ویندوز مناسب تر هست ...
در ضمن به نظر من دبیان تو لینوکس بهترین هست

rootnt
04-01-2007, 11:41
زيبايي يه چيزيه كه در ويندوز ، لينوكس و هر سيستم عاملي مي تونه باشه
با تغيير theme و wallpaper در هر توزيعي مي تونيد لينوكسي زيبا داشته باشيد (مثل آدمها)

Bayazee
04-01-2007, 15:45
اووممم عزیزم ببین موضوع زیبا یی لینوکس نیست .. به نظر من ویندوز هم زیباست ..
مهم این هست که کاربر چه استفاده ای از آن میخواهد ببرد ..
مثلآ من یه پروگرمر هستم ویندوز برای من سیستم عامل خوبی نیست پس به سراغ لینوکس یا ... میرم
اما اگه به خواهم مثل یه کاربر نورمال .. چه میدونم فیلم ادیت کنم سایت طراحی کنم .. به نظر من ویندوز مناسب تر هست ...
در ضمن به نظر من دبیان تو لینوکس بهترین هست

بنظر من اگر منطق و اساس اپن سورس رو در نظر بگیریم گفته شما درست نیست ! ما بحثمون بر سر حق و حقوق و فرهنگ نرم افزار آزاد هست ! شما انگار می گید تو زمنیه برنامه نویسی خوبه ولی بقیه رو یه کوچولو دزدی کنیم خوبه ! بنظرم دیگه الان لینوکس برای طراحی وب سایت و کارای گرافیکی هم فوق العاده خوبه ! و نیازی نداره از ویندوز و .. استفاده کنیم .
در مورد زیبایی هم انسان زیبایی رو دوست داره و اگر محیطی به نظرش زشت باشه بعد از مدتی ازش زده می شه . زیبایی ویندوز داره شبیه به اسباب بازی یا وسایل فانتزی اتاق بچه ها می شه ! زیادی زرق و برق دادن که باعث کم شدن سرعت و ... می شه . حالا این زیبایی هم نسبی هست ! شاید یکی از محیط سیاه کنسول خوشش بیاد و زیبا بدونه ! یکی از ویندوز ! اما در کل زیبا بودن یک محیط خیلی مهمه . (شورش در نیاد ! شیرنی زیاد دل آدمو می زنه !)
در مورد دبیا هم باز من نظر دیگری دارم ! بعد از گفتن این نکته که این موضوع عم نسبی هست باید بگم بنظر من دبین اصلا برای دیسکتاپ و کار یک آدم معمولی و حتی برنامه نویس خوب نیست ! و در زمنیه سرور پایداری و کارایی مطلوبی داره ! ولی خودش خیلی قدیمی هست و کار باهاش مشکلاتی رو داره ! دلیل پیدایش ابونتو هم همین بوده ! دبین برای کار های یک فرد معمولی و کارای روزانه و دفتی و برنامه نویسی و ...