ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام یک را بیشتر می پسندید

ماراتون
02-01-2007, 00:45
1- من بین انتخاب چند مدل مادربرد گیر کردم کمک کنید
مدلهای مادربرد:

MSI - K9N Neo-F
MSI - K9N Ultra
MSI - K9N SLI Platinum

ASUS - M2N4-SLI

EP-MF570 SLI

قیمتها رو تو این لینک دیدم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته چند تا سوال دیگه هم داشتم :
2- ایا مدلهای SLI بخرم به صرفه است یا نه چون من فعلا یک کارت دارم و قرار نیست دوتاش کنم و میخواستم بدونم کارت گرافیک SLI مدلش فرق داره یانه

3-ایا مدل Ultra MSI فناوری SLI رو داره یا نه

4- قیمت EP-MF570 SLI چقدر هست. بدون SLI چقدر در میاید . اخه مشخصات توپی داشت (پشتیبانی از 16گیگابایت رم)

5- اصلا این مدل مادربرد AMD خوبه یا اینکه بهتره نسبت به اینده یک مدل دیگه رو انتخاب کنم (میخوام در آینده برای تعویض سی.پی.یو مشکل نداشته باشم)

ممنون که جوابم میدید (داشتیم زندگیمونو میکردیما اینا هر روز مدل عوض میکنن)

kakihot
02-01-2007, 08:05
از نظر من که با همشون کار کردم epox واقعا بهتره و پدر و مادر دار تر هم هست

kakihot
02-01-2007, 08:07
msi سری am2 واقعا ...
اصلا طرف msi و giga نرو

ماراتون
02-01-2007, 23:49
msi سری am2 واقعا ...
اصلا طرف msi و giga نرو

کلا به نظر شما am2 بهتره یا همون سوکت 939 . اخه من msn-k8n neo4 دارم ازش خیلی راضی هستم ولی میگفتن قراره از این به بعد روی سوکت 940 کار بشه ترسیدم از مدار خارج بشه . برای همین خواستم عوض کنم. اگه قیمت epox هم حدودش رو داری بگی ممنون میشم

Bahram.EE
03-01-2007, 08:05
يه مسئله کلي هست اين که فروش asus در سال 2006 برابر با مجموع فروش giga ,msi,elitegroup که خودش يه توضيح کامله ولي براي AMD حرفه اي تر از DFI نداريم حدود 95% محصولات DFI براي AMD هست و ارتباط اين شرکت با AMD ار بقيه به مراتب بيشتره همون طور که حتما ديديد تنها Main توليد شده با RD600 ازDFI بود.

Lord_theOne
03-01-2007, 08:41
MSI - K9N SLI Platinum اين توپ هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينهم توپتره

Gabana
03-01-2007, 15:49
سلام
مادربورد MSI سري AM2 يه مشكل بد داشتند كه Restart يا خاموش مي شدن - قرار بود رفع بشه ولي تا الان من نمي دونم حل شده يا نه . به نظر من MSI K9N SLI Platinum خيلي قوي هست يعني بين اين چند تايي كه گفتي اين از همه بهتره
باز به نظر خودم انتخاب بعدي مي توني Epox MF 570 SLI باشه كه مادربورد خيلي خوبيه - امكانات خوب و قيمت مناسب .
M2N4 SLI هم بين اينا مدل خوبي نيست
====
اما اينكه SLI بخري يا نه بستگي به خودت داره - به نظر من براي يوزر خانگي اصلا احتياجي نيست چراكه تمام بازي ها رو مي توني با يه كارت خوب انجام بدي و اصلا به قدرت SLI احتياجي نداري
====
در مورد AM2 هم بايد بگم كه بهترين انتخابه - چراكه به گفته AMD نسل جديد پردازنده هاش با سوكت AM2+ در واقع Backward Compatible هستن و روي AM2 هم سوار ميشن . پس در مورد تعويض پردازنده هم در آينده مشكلي نداري.

موفق باشي /.

ماراتون
03-01-2007, 16:30
با تشکر از نظر دوستان و کمکتون . دستتون درد نکنه

کسی میدونه قیمت Epox MF 570 SLI چقدره