PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا راه حل عملی برای اجرای Soul Reaver 2 روی یندوز xp هست؟

Free_swallow
01-01-2007, 14:00
سلام
هر چی راه حل بود و به فکرم می رسید که این بازی روی xp اجرا بشه نشد که نشد! دوستان راه حلی سراغ دارند
شبیه سازی نیست که بشه محیط 98 روی xp برای اجرای بازیها شبیه سازی کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E H D I
01-01-2007, 14:49
دقيقا يادم نيست كه من چطوري اجرا كردم اين بازي رو روي XP اما چيزي كه يادمه اينه كه اجرا شد به هر حال. اگه اشتباه نكنم با ريختن patch 1.02 درست شد مثل اينكه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين هم كرك:

براي شبيه سازي محيط ويندوز 98 مي تونين روي فايل اجرايي بازي راست كليك كنين و از Properties به زيانه Compatibility برين و از اونجا گزينه Windows 98 رو فعال كنين.

Free_swallow
01-01-2007, 18:52
دقيقا يادم نيست كه من چطوري اجرا كردم اين بازي رو روي XP اما چيزي كه يادمه اينه كه اجرا شد به هر حال. اگه اشتباه نكنم با ريختن patch 1.02 درست شد مثل اينكه.

اين هم كرك:

براي شبيه سازي محيط ويندوز 98 مي تونين روي فايل اجرايي بازي راست كليك كنين و از Properties به زيانه Compatibility برين و از اونجا گزينه Windows 98 رو فعال كنين.

سلام اقا مهدی
تمام این کارهارو انجام دادم نشد که نشد من عاشق سری این بازیها هستم! این 2 شم همون زمان گرفتم سیدی مشکل داشت تا یکی 2 ماه پیش سالمش پیدا کردم ولی هرکاری کردم نمیشه!
ان پچ هم قبلا گرفته بودم حول حوش 11-12 مگ.
شما مطمن هستید بازی اجرا کرد!؟؟
از یه طرف نمی تونم 98 بریزم!
به هر حال ممنون

Oracle_Eldorado
05-01-2007, 02:13
اگه منظورت از اين بازي مال Ps1 هستش كه با همه ي مبدل ها ميشه
اگه منظورت از اين بازي مال Ps2 هستش كه اگه سيستم خفني داشته باشي باز هم با مبدل ميشه
اگه هم مبدل نداري توي اين تاپيك ها يه جستجو كن حتماً پيدا ميكني

Free_swallow
05-01-2007, 17:29
اگه منظورت از اين بازي مال Ps1 هستش كه با همه ي مبدل ها ميشه

اگه منظورت از اين بازي مال Ps2 هستش كه اگه سيستم خفني داشته باشي باز هم با مبدل ميشه
اگه هم مبدل نداري توي اين تاپيك ها يه جستجو كن حتماً پيدا ميكني

سلام
دوست عزیز soul reaver 2 اصلا قبل از اینکه برای ps2 بات برای Pc امد ولی برای 98 و me