مشاهده نسخه کامل
: دماي بالاي CPU intel 3.00GHZ روي مادر بورد ASUS P5N SLI
از وقتي اين مادر بورد گرفتم دماي سي پي يو تا 65درجه هم ميرسه البته دماي چيپست مادر بورد هم خيلي بالاست .ميخواستم منو راهنمايي كنيد؟
برای 3 گیگا کمی غیر عادیه
میشه فن و پاور را برسی کنی
پاور را برای برسی ولتاژ ها و فن هم سی پی یو و سیستم را نگاه کن
نبايد اينقدرها باشه.
چيپستش بايد Nforce 570 SLI باشه. كلا مصرف اينها بالاست.. پاور چي استفاده كرديد؟
درسته چيپستش Nforce 570 كه با يه هيدسينگ بزرگ خنك ميشه كه البته هر وقت بهش دست ميبزنم ميسوزونه
و پاوري كه استفاده ميكنم پاسكال 500w بيگ فن .
اينم بگم كه دوره فن سي پي يو تا 4500 هم بالا ميره .
راستي كارت گرافيكم 7600gt كه اونم داغ ميكنه.
worya_sh
02-01-2007, 13:56
خوب من یه پیشنهاد دارم اونم اینکه خمیر سلیکون بگیری و روی سی پی یو بزنی چون احتمال میدم که مشکل از اینجا باشه .
آقا منم همین مشکلو دارم CPU من 3 فوله main گیگاست (965P-S3) دمای CPU در حالت عادی 47 تا 50 درجه است دور فنم حدود 1600 اما وقتی ازش کار می کشم میره تا نزدیک 65 اما هیچ وقت از 65 بالاتر نرفته دور فنم می ره رو 3600 .هر روشی هم که می شناختم انجام دادم مثلا بایوس مادر بورد رو آپدیت کردم خمیر سیلیکون زدم و .. تازه کیسم 3 تا فنه اضافه هم داره توی کیس مثله یخچال می مونه . راستش من به ولتاژ شک دارم اما نی دونم چه جوری باید بفهمم درسته یا نه من همه ولتاژهارو با Speedfan می بینم اما نمی دونم عادیه یا غیر عادیه .
می خواستم اگه این دوستمون مشکلش حل شده بیاد بگه چی کار کرده .
MOHAMMAD2010
15-02-2007, 09:43
-----------------------------------------------------
Mahdi_Moosavi
15-02-2007, 11:59
این cpu اصلا همیشه . همه جا که من دیدم دماش بالا هستش. یکی از دوستام همین مشکل رو داره وقتی دماش
بالا میره یعنی 60 به بالا یه کم performance ش ضعیف میشه . ضمنا ربطی به پاور هم نداره . پاور دوستم
green 580 watt بود همین مشکل رو داشت.
من دقت کردم دیدم هر چقدر هم دماش میره بالا یعنی می رسه به نهایتش 65 هیچ تاثیری توی سرعتش نداره من اینو تست کردم . مثلا بازی اجرا کردم با نهایت گرافیک (rainbow six vegas) بعد در هین بازی فتوشاپ و کورل باز کردم باهاش کارای سنگین کردم اما نهایت CPU Usage من می رفت روی 75 % دمای من همون 62 تا 64 بود تازه دو تا بازی (carbon) همزمان اجرا کردم بازم هیچ تاثیری نداشت من دو تا بازی رو فقط با یکم افت فریم اجرا می کردم .
شاید اصولا دمای اینا بالاست .دور فن چطور تو حالت عادی 1600 موقع کار 3600 این کم نیست ؟
Lord_theOne
16-02-2007, 07:12
Bios مادربردت را عوض كن احتمال زياد درست مي شود
آقا منم همین مشکلو دارم CPU من 3 فوله main گیگاست (965P-S3) دمای CPU در حالت عادی 47 تا 50 درجه است دور فنم حدود 1600 اما وقتی ازش کار می کشم میره تا نزدیک 65 اما هیچ وقت از 65 بالاتر نرفته دور فنم می ره رو 3600 .هر روشی هم که می شناختم انجام دادم مثلا بایوس مادر بورد رو آپدیت کردم خمیر سیلیکون زدم و .. تازه کیسم 3 تا فنه اضافه هم داره توی کیس مثله یخچال می مونه . راستش من به ولتاژ شک دارم اما نی دونم چه جوری باید بفهمم درسته یا نه من همه ولتاژهارو با Speedfan می بینم اما نمی دونم عادیه یا غیر عادیه .
می خواستم اگه این دوستمون مشکلش حل شده بیاد بگه چی کار کرده .
منم دقیقا همین مشکلو بااین مدل مین و سی پی یو داشتم ......حتی مین نو رو بردم نمایندگی و بزور گفتم اشکال از مین هست و اون بیچاره ها هم بی سوال و جواب عوضش کردن....اما قضیه ادامه داشت.........
تا زنگ زدم به یکی از نمایندگی های اینتل تو خارج.......ازشون که پرسیدم گفتن عادیه...و....اصولا دمای نرمال کاری این مدل اینتل بین60تا70هست........
حتی یکبار دما تا93 هم رفت بالا....(هیت سینک رو درست جانزده بودم):blush: اما هیچ مشکلی پیش نیومد....حتی سیستم ریست هم نشد!!!!کارمیکرد راحت:blink:
توی رندر کردن ویا کارای گرافیکی سنگین هم هیچوقت cpu usageام از68درصد بالانرفته..........(بازی رو امتجان نکردم)
با توجه به صحبتای اون بابا خارجیه که بهش گفتم خریدمو کردم و فقط ازش راهمنائی میخوام........
گمون نکنم مشکلی باشه.......جالا گیرم مثل من یه فن اضافه هم نصب کن تا دمای نرمال برسه به 45
منم دقیقا همین مشکلو بااین مدل مین و سی پی یو داشتم ......حتی مین نو رو بردم نمایندگی و بزور گفتم اشکال از مین هست و اون بیچاره ها هم بی سوال و جواب عوضش کردن....اما قضیه ادامه داشت.........
تا زنگ زدم به یکی از نمایندگی های اینتل تو خارج.......ازشون که پرسیدم گفتن عادیه...و....اصولا دمای نرمال کاری این مدل اینتل بین60تا70هست........
حتی یکبار دما تا93 هم رفت بالا....(هیت سینک رو درست جانزده بودم):blush: اما هیچ مشکلی پیش نیومد....حتی سیستم ریست هم نشد!!!!کارمیکرد راحت:blink:
توی رندر کردن ویا کارای گرافیکی سنگین هم هیچوقت cpu usageام از68درصد بالانرفته..........(بازی رو امتجان نکردم)
با توجه به صحبتای اون بابا خارجیه که بهش گفتم خریدمو کردم و فقط ازش راهمنائی میخوام........
گمون نکنم مشکلی باشه.......جالا گیرم مثل من یه فن اضافه هم نصب کن تا دمای نرمال برسه به 45
دستت درد نکنه یه خورده دلم رو قرص کردی .فعلا با این CPU می سازیم تا پول یه Core 2 Due در بیاد ، می ریم اونو میندازیم .;)
Pars mahdi...
23-02-2007, 02:24
سلام دوست عزيز كامپيوتر من هم اين مشكل را داشت من برنامه اي نصب كردم كه ميزان جريان برق ودماي قطعاتم را ميزد من ديدم كه ميزان جريان برق درست نيست واخطار ميزند از اين جا فهميدم كه بايد پاورم را عوض
كنم وبعد من پاور قويتري خريدم كه اسمش يادم نيست فقط ميدانم 700وات است نصب كردم ديدم كه دما و جريان
برق قطعاتم درست شده دماي عادي سي پي يو38درجه در موقع كار كشيدن 47درجه ودماي عادي مادربرد 33درجه
در حال كاركشيدن 35درجه شده ودماي كارت گرافيكم هم پايين امده ضمنا من يك فن هم روي كارت گرافيكم نصب
كردم كه دماي عادي35درجه درحال كار كشيدن 45درجه شده و شمانبايد فن اضافي روي كيس نصب كنيد همين يك دونه فن ان هم به صورتي كه هواي داخل كيس را به بيرون هدايت كند نصب كنيد براي اين كه ميزان جريان به هم نخورد يك دونه فن كافيست
امتحان كنيد صد در صددرست ميشود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.