ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست كرك و يا سريال برنامه : (AntivirusGold 2.0 )

mohammad3000
10-06-2005, 12:19
سلام به دوستان گل..ببخشيد من دنبال سريال و يا كرك نر افزار AntivirusGold 2.0 هستم..من هر چي دو روزه گشتم پيدا نكردم..اگر دوست گلي كه تخصص در پيدا كردن داره خوشحال ميشم منو راهنمايي كنه در همين قسمت نظرات..چون واقعا بهش احتياج دارم...پس منتظر دوستان حرفه اي هستم.تا به من كمك كنند..با تشكر از سايت خوب شما....باي :wink:

nardin
10-06-2005, 14:11
من چيزي به اين اسم نديدم .
فقط اين هست:

Norton AntiVirus Gold 5.0

mohammad3000
10-06-2005, 15:19
سلام به مدير محترم اين بخش..من اين برنامه رو از اين آدرس دانلود كردم..حالا دليلشو نميدونم كه چرا شما نديدين..!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف كنين بهم كمك كنين...! ببينين چيزي پيدا ميشه؟!
راستي اين برنامه به
avg
هم معروفه...! ورژن اين برنامه هم 2 هست...!تو رو خدا كمك كنين كه خيلي واجبه..به اميد موفقيت شما...باي :oops:

mohammad3000
10-06-2005, 15:21
راستي ورژن خود سايت كه نوشته (سايت دانلود دهنده) ورژن 1...اما من نميدونم كدومه..به هر حال اگه يه چيزي بود كمك كنين..ممنونم.منتظرم..باي :(

Mehdi_Best
11-06-2005, 08:18
محمد جان من هم در تمام سايت هاي كرك جستجو كردم اما كرك يا سريالي براي اين آنتي ويروس نبود. شايد قبلا با اسم ديگه اي بوده و حالا عوض شده. اما اگه اين آنتي ويروس همون avg معروف باشه كه تاپيكي در موردش هست. در غير اينصورت بايد صبر كنيد تا كركش بياد.

امیر خوشنود
12-07-2005, 10:47
سلام راه حل مشكلت رو مي توني تويه اين لينك پيدا كني

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم مشكلت حل بشه