ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استاداي ويژوال بيسيك لطفا كمكم كنيد

kourosh_sos
31-12-2006, 01:27
سلام عرض ميكنم خدمت دوست عزيزم
دوستان بي مقدمه عرض کنم بنده مشغول نوشتن يک برنامه با ويژوال بيسيک هستم که الان در نوشتن يک قسمت از برنامه که الان خدمتتون عرض ميکنم گير کردم
ميخوام کاري کنم که وقتي داريم با کانکشن هاي ويندوز از طريق دايال آپ به اينترنت وصل بشيم اگر کانکشن ارور داد مثلا ارور 691 برنامه بنده بصورت خودکار لود بشه مهم نيست که پيغامي ميده مهم اينه که وقتي ارور داد برنامه بنده فقط لود بشه همين حالا موندم چيکارش کنم
گفتم که از شما استاد عزيزم کمک بگيرم بعد اگر براتون زحمتي نيست سورسشو برام قرار بديد چون با توضيح دادن معمولي متوجه نميشم بايد کد باشه خلاصه ممنون ميشم کمکم کنيد قول ميدم تو برنامه اسم شما رو هم به همراه ايميل قرار دهم بازم ممنون .

kourosh_sos
31-12-2006, 20:05
چرا آقا هي تاپيك مارو انتقال ميدن بزارين به جوابمون برسيم ديگه بابا

sa3er
31-12-2006, 20:36
کاربر محترم.... شما سوال مرتبط با Visual Basic رو در انجمن اصلی برنامه نویسی مطرح کردید در صورتی که ما انجمن و زیر مجموعه ویژوال بیسیک داریم.

قطعا هدف از انتقال کمک به شما ست و این که زودتر به جواب برسید.

black_storm
20-01-2007, 20:46
شما اول باید با خطاهای مدم آشنا بشین !

a_mohammadi_m
05-02-2007, 12:04
با سلام
ويندوز براي هر كاري يك Message مي فرسته به برنامه مربوطه اش
شما بايد برنامه ات دائما فعال باشه و تمام پيغامهاي ويندوز رو بررسي كنه ( Hock كنه ) بعد كه پيغام مربوط به خطاي مودم به برنامه خودش ارسال مي شه اول شما اون رو دريافت كنيد و پردازش نماييد
( توابع API ويندور يك دور سير كن پيدا مي كني )

root professional
07-02-2007, 21:42
آقايان اگر برنامه ران نباشد اجرا كردنش توسط FeedBack ويندوز تقريبا غير ممكن است و اگر چنين كاري بكنيد هر آنتي ويروس به درد نخوري جلوي كار شما را مي گيرد البته جناب محمدي Hoock به معني قلاب درست است ببخشيدها.

a_mohammadi_m
25-02-2007, 09:52
با سلام
اولا ممنون كه يادآوري كرديد در مورد Hoock
ثانيا قلاب همون كاري را كه عرض كردم انجام مي دهد يعني منتظر يك رويداد خاص مي شود
ثالثا اگر ويروس كش به برنامه درحال اجرا گير دهد مي شود بهش فهماند كه اين برنامه مجاز است تا ديگر به آن برنامه گير ندهد مثلا در Kasper برنامه را به ليست Trusted اضافه مي كنيم به اين صورت كه وقتي ويروس كش گير داد خودش مي پرسد و ما بهش جواب مورد نظر رو ميديم

kourosh_sos
26-02-2007, 18:50
سلام
حالا دوستان بايد چيکار کرد منم خودم ميدونم برنامه بايد run باشه
من با توابع API آشنايي ندارم
لطفا sample code قرار دهيد تا بيشتر متوجه بشم
ممنون