مشاهده نسخه کامل
: چند کلیپ برای موبایل
باسلام
لطفا در اینجا فقط فیلم برای موبایل بگذارید و وجود هر چیز دیگری به جز فیلم موبایل ممنوع
:)(نظر ندادن=نامردی)
(نظر دادن نشانهی شخصت شما)
فیلمی از کتک زدن داور در فوتبال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirtaker
30-12-2006, 20:41
ممنون حالا ماباشخصیت شدیم نظردادیم
ممنون حالا ماباشخصیت شدیم نظردادیم
خیلی از شما ممنونم که با شخصیت خود جواب مرا دادی
اینم یکی دیگه شیرجه زدن یک مرد در استخر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلم از توگوشی زدن یک مرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه این کلیپ طنز است:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه مسابقی بولینگ قشنگه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه در مورد کلیپهات یه توضیهی بده.
با تشکر...
Hamid110
31-12-2006, 07:52
سلام . .
در مرود کلیپ ها اگه ممکنه توضیح بدید . .
در ضمن کلیپ هایی رو که میدونید اینجا باید قرار ندید . . رو قرار ندید . . چون
نام تاپیک رو هم ویرایش کردم . .
موفق باشید . .
با تشکر از شما دوست عزیز که به من کمک کردید چشم توضیح میدم
اینم کلیپی از مستر بین در ارایش گاه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کیلیپ باور نکردنی از بیلیارد بازی کردن یک مرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid110
31-12-2006, 13:23
با تشکر از شما دوست عزیز که به من کمک کردید چشم توضیح میدم
سلام . .
ممنون از زحمات و همکاری شما . .
موفق باشی . .
اینم فیلمی از تک چرخ زدن یک ماشین :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلمی از یک مرد که golf بازی میکنه چه کارا که نمی کنه قشنگ فقط نظر یادتون نره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلمی از سیگار کشیدن یک سگ:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فیلمی از کتک زدن جکی جان:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .
ممنون از زحمات و همکاری شما . .
موفق باشی . .
ممنون از لطف شما امیدوارم شما هم موفق باشی
خیلی عالی بود.
منتظر بقیه ی کلیپهات هستم.
با تشکر...
maqmaqkilik
03-01-2007, 01:59
موفق باشي
ضمنان كليپ بيليارد خيلي علي بود دستت طلا
shazdeh23
03-01-2007, 02:41
اینم یک کیلیپ باور نکردنی از بیلیارد بازی کردن یک مرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود.
دست گلت درد نکنه.
hamid_hitman47
03-01-2007, 14:34
مرسی دوست عزیز ........واقعا کیلیپات جالب بودن......
سلام میبخشید چند روزی نبودم
اینم یک فیلم خنده دار از یک پاندا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کلیپ از ماشین بازی عجیبه :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از رانندگی یک زن وشوهر :خنده داره:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کلیپ از رانندگی یک زن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کلیپ عجیب از پارک کردن یک ماشین:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مرسی داری
ادامه بدبد ..........
اینم یک کلیپ از یک دروازه بان فوتبال ...............نگاه نکنی از دست رفته .....................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کلیپ خنده دار از گربه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMIR_EVILPRINCE
09-01-2007, 14:19
کسی کلیپ یک دختر ایرانی که داخل کلاس میرقصه ویه کلیپ دیگه که دوتا زن ایرانی که داخل خیابون دعوا میکنن رو داره
اگه بزارین ممنون میشم.
با سلام
یه انتقاد
این کلیپ ها بیشتر قدیمی هستند
با سلام
یه انتقاد
این کلیپ ها بیشتر قدیمی هستند
سلام
درسته ولی خیلی ها ندیده اند:)
دستت درد نكنه.
اما اين چيزي كه تو امضات نوشتي آدما ياده اتوبوسا ميندازه:ارايه بليط نشانه شخصيت شماست.:biggrin:
کسی کلیپ یک دختر ایرانی که داخل کلاس میرقصه ویه کلیپ دیگه که دوتا زن ایرانی که داخل خیابون دعوا میکنن رو داره
اگه بزارین ممنون میشم.
سلام
متسفانه ندارم ولی اگه گیرم بیاید برای شما میذارم:)
اینم یک کلیپ از یک 206 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کلیپ خنده دار:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه.
اما اين چيزي كه تو امضات نوشتي آدما ياده اتوبوسا ميندازه:ارايه بليط نشانه شخصيت شماست.:biggrin:
چه خوب که با این مطلب توانستم شما رو به یاد بلیط دادن در اتوبوس بیندازم:biggrin:
اینم یک کلیپ از موتور سواری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کلیپ از فوتبال بازی کردن گاو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک کلیپ از بازی بیلیارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
enimonte
23-01-2007, 22:27
اگه بزارین ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
capitan haduk
06-03-2007, 22:46
اينجا كسي كليپي از ورزش بانوان داره؟
soheil_104
09-03-2007, 20:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک مشکل داره عزیز من که نتونستم دانلود کنم
من هم دنبال دعوای دو زن هستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.