ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Update N73

hamedhzs
30-12-2006, 17:49
دوستان عزیز سلام
مدتی هست که در مورد گوشی n73 مطالبی هست که در مورد تبدیل کردنه N73 معمولی به موزیک ادیشن منتشر شده ولی ظاهرا نوکیا گفته که این تبدیل موفقیت آمیز نیست و توصیه کرده که update مخصوص n73 که در ماه نوامبر منتشر شده استفاده بشه و تمام مشکلات N73 معمولی از بین میره و تقریبا شبیه به موزیک ادیشن میشه البته بدون اینکه کلید مدیا ازبین بره یه سری به اینجا بزنید. منتظر نظراتتون هستم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_SAT
31-12-2006, 09:27
سلام
من با آخرین آپدیتی که سایت نوکیا
گذاشته بود گوشی رو آپدیت کردم
یکسری از مشکلاتش حل شد ولی
بازم مشکلات جدید اضافه شد
مثلآ بعد چند بار که به گوشیت زنگ بخوره
دیگه تو قسمت log گوشی نمیتونی شماره ها
رو بگیری یا ردیال کنی یا مثلآ از دفترچه تلفن شماره
بگیری مجبوری دستی شماره بدی البته با خاموش روشن کردن
مشکلش حل میشه یه مشکل دیگه هم که من دیدم ایته که
یه وقت های گوشی قاط میزنه و رو آیفون نمیره
که اون هم مثل مشکل قبلی باید یک بار گوشی خاموش روشن بشه

hamedhzs
31-12-2006, 21:01
البته نوکیا اعلام کرده بعد از این update برای تکمیل کردن این کار باید یه سری نرم افزارای دیگه رو هم دانلود کنی که من بعد از اون کار واقعا گوشیم رویایی شده با سرعت بسیار بالا و بدون عیب

*Shima*
31-12-2006, 21:15
خب میوزیک ادیشن که فرق زیادی با معمولی نداره به نظرم اگه کسی با همین معمولیش مشکلی نداره چه کاریه همچین ریسکی انجام بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi_z100
01-01-2007, 13:03
update کردنش چقدر طول میکشه
نمیشه اول دانلود کرد و بعد گوشی رو update کرد

mohammad hamed
01-01-2007, 13:58
آیا وقتی که update کردی و باز هم مشکل داشت می تونی به حالت قبل برگردی؟

hamedhzs
01-01-2007, 19:21
دوستان برای قوی تر کردن ارسال sms در N73 حتما این فایل رو که خود نوکیا معرفی کرده دانلود کنین:
دوستان تا اونجایی که بشه سعی میشه به این صورت برخی ایرادات این گوشی منحصر به فرد که در حال حاضر در بازار هم نایاب شده رفع بشه

srfarzaneh
03-02-2007, 17:37
دوستان برای قوی تر کردن ارسال sms در N73 حتما این فایل رو که خود نوکیا معرفی کرده دانلود کنین:
دوستان تا اونجایی که بشه سعی میشه به این صورت برخی ایرادات این گوشی منحصر به فرد که در حال حاضر در بازار هم نایاب شده رفع بشه

اگه میشه اون فایل های اضافه تر رو که خود نوکیا توصیه کرده بریزید رو هم بگید از کجا میشه دانلود کرد

kharkhon
16-02-2007, 03:27
thanks alot