مشاهده نسخه کامل
: *** بچه های خوزستان (خونگرم)****
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
ONLY AHWAZ
15-09-2007, 01:02
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامي گرم خدمت اقا مسعود گل عزيز
مسعود خان بابا دمت گرم واقعا کار درستي کردي که اين پست هارو حذف کردي بابا دمت گرم :10::10::10::10::10::40::40::40::40::40::11::11::1 1::11::11::11:
مخلصيم بااجازه:31::31:
ویرایش شد ...
رفتیم تا دوستان دوباره بیاییند
ویرایش شد ...
سینا! چرا سینا...
به میثم عزیز بگو. نه. میثم رو توی زحمت ننداز...
به بابک بگو...
در ضمن لطفآ آبروی ما رو هم نبرید...
حالا هم بیایید سر مثلث یا فلکه حاج مرادی تا بهتون بگم...
کمی هم براتون بقصم...
عجم ها نخونن که عاجز میشن و نم فهمن...
مو حالم رفتم وا خفتم. صبا ببینمتون
موفق باشید
ویرایش شد ...
ONLY AHWAZ
15-09-2007, 01:27
محمد رضا جان سلام
بابا 1 سوتی دادم اساسی
آبروم پیش سینا رفت
بهم گفت به نظر من توهین نکرده
ولی میدم مدیرا تا درستش کنند
من فکر کردم درستش نمیکنه و میفرستاتم دنبال نخود سیاه
پست دادم بچه ها درستش نمیکنه پ خ بدید
که ناراحت شد
گفت من کی گفتم درستش نمیکنم
راست هم میگفت من اشتباهی خوندم
آخه من فینگلیشم خوب نیست و همیشه فارسی مینویسم
هیچی آبرومون رفت و با کلی معضرت خواهی از دلش در آوردم
ولی شانس آوردم هم نزدیک بود بن شم ( چشمک ) :دی
و سلامي گرم خدمت مسعود خان عزيز
اشکال نداره بازم دمت گرم که براي اين کار قدمي ور داشتي:40::40::40::11::11::11::10::10::31::31:
ما خاک پاي شما هم هستيم :10::10::10::10::40::40::40::11::11::11::11::11::1 1::11::31::31:
ویرایش شد ...
Pillx جان منظورت همون پست 754 بود ديگه نه؟
آخه به اينا ميگن پست نه تاپيك(تاپيك همينه كه صفحه بنديه و پستها توش قرار دارن عزيز)
ممنون.
ویرایش شد ...
rezapazahr
15-09-2007, 01:43
سلام
چييييييييييييييك
چاره ذغالت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مر بهلم بن بوئي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كل بچون دزفيل ( ا سيه پوشون تا صحرابدر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برزمشون اينچون تا عرض ارادت كنن خدمت مديريت محترم سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته اينجاش پاچه خواري بود)
آخي چقدر دزفولي حرف زدن مزه ميده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت ويرايش پست ها هم ممنونم آقا مسعود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان شاءالله تا باشه اتحاد بچه هاي گل خوزستاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا علي
عزيز من شما به پست ميگي تاپيك.
در ضمن 764 چيه؟
ONLY AHWAZ
15-09-2007, 01:49
محمد رضا منظور تایپیک 754 رو متوجه شدی؟؟
اگه شدی واسه من هم بگو
لطفا پ خ
سلامي دوباره خدمت مسعود خان عزيز
راجب به پست 754 من نمي دونم من sodier جان عزيز رو گرفتم منظور ايشون اين بود که نه به ميثم جان عزيز بگو نه به سينا جان گل گلاب به بابک خان بگو (ببخشيد من فقط تا اين جاشو فهميدم) شايدم گيراييم ضعيفه
خاک پاي همه ي بروبچ خوزستانيم هستيم :11::11::11::10::10::10:
ویرایش شد ...
kont_prince
15-09-2007, 02:04
سلام ...... فروغ که به سوالای اصلی من جواب نداد....اینقده بدم میاد سوالمو جواب ندن که نگو
فروغ خانم عقاید هر کس به خودش مربوطه....حالا وایسا on بشی تا ارشادت کنم
راستی همه بچه ها on هستن.....یه قرار چتی چیزی نمیزارید؟؟؟
Rock Magic
15-09-2007, 09:02
سلام دوستان
مسعود ممنون که زحمت پستها رو کشیدی(با سینا ):11:
این بحث عرب و عجم خوبه که ریشهش تو این تاپیگ کنده شد(oggh ):2:
دستان این بحثای دینی هیچ عاقبت خوشی جز قفل شدا یا به ترش رفتن تاپیک نداره..نشون به اون نشونی که یه تاپیک بود به نام ختم قران که اونم به ترش رفت(دیگه جه برسه به این بحثا):21:
یعنی چی چرا سینا ؟؟
یعنی چی توی زحمت ننداز؟؟
سینا و میثم نداره
سینا و میثم انقدر به کاربراشون لطف دارند که روی ما رو زمین نندازند
لازم نیست شما سنگ بقیه رو به سینه بزنید
کی آبروی شما رو بردیم؟؟
میشه واضح تر بگید
میشه واضح تر صحبت کنید؟
ما اینجا بحس عرب و عجم نداریم همه خوزستانی هستند و همه ایرانی
متاسفانه زبان دزفولیتون هم ضعیفه
آخه سینا که توی فروشگاه فعالیت داره. میثم توی انجمن
اما برای یک کار کوچک نمیشه ادمین رو خبر کرد... مدیران بخش رو باید گفت...
که الآن باید بابک رو بگید...
یه بار گفتم اما بهتره دوباره هم بگم. باید به مدیر انجمن بگید که انجمن مترفقه مدیر نداره پس بابک رو باید بگید...
با اون حرف های نژاد پرستی که اول تاپیک هست !
که بهتره حذف بشند...
عجم به دزفولی یعنی زبانی غیر از دزفولی... که منطور این بود به زبان دزفولی هست
و غیر دزفولی ها سعی نکنن چون خسته میشند و چیزی نمیفهمند.
خوب باشه توی پست های بعدی بهتر حرف میزنم :D
اگر من زبان دزفولیم ضعیفه شما رفتارتون :13: خوب نیست...
در آخر مثلث و فلکه حاج مرادی. دو مکان معروف دزفول هست! اینو هم نمیدونید؟
ما که دیگه از این تاپیک رفتیم و اصلآ از رفتارتون خوشم نمیومد...
پست من حالت شوخی و ... بود..
سلام
چييييييييييييييك
چاره ذغالت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مر بهلم بن بوئي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كل بچون دزفيل ( ا سيه پوشون تا صحرابدر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) برزمشون اينچون تا عرض ارادت كنن خدمت مديريت محترم سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته اينجاش پاچه خواري بود)
آخي چقدر دزفولي حرف زدن مزه ميده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت ويرايش پست ها هم ممنونم آقا مسعود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان شاءالله تا باشه اتحاد بچه هاي گل خوزستاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا علي
ا ولا بر بچون صحرا بدر..
پستت پسندوم بید...
مو حالم کار داروم. بای
بچه ها یادمه سال 83 که آموزشیمون دزفول بود ازپایگاه شکاری جیم میزدیم و میرفتیم علی کله شنا جون چه صفایی میداد خداییش (درست میگم دیگه علی کله نه؟؟؟؟
ویرایش شد ...
سلام
منظور بدی نداشتم. واقعآ منظور بدی نداشتم...
منظورم این بود که ادمین ها کارای خیلی خیلی بیشتری و مهم تری دارند!
اگر هم لحن بدی داشتم ببخشید...
در ضمن من با اون دوستی بودم که بحث های در مورد نژاد میکرد...
و حرف شما رو که گفته بودید همه ایرانی هستیم رو تایید میکنم...
آخه واقعآ خودتون هم این رو گفتید . خوب نیست توی صفحه اول در مورد نژاد و این چیزا حرف زد
من هم نمیدونستم شما دزفولی نیستید.
الآنم این حرفا رو بزاریم کنار و با هم دوست باشیم...
و حالا هم در خدمت شما و خوزستانی ها و ایرانی های عزیز هستم...
حرف آخر : اگر مایل هستید عس هایی از بنا های قدیمی شهر دزفول براتون بزارم!
موفق و پیروز باشید...
بچه ها یادمه سال 83 که آموزشیمون دزفول بود ازپایگاه شکاری جیم میزدیم و میرفتیم علی کله شنا جون چه صفایی میداد خداییش (درست میگم دیگه علی کله نه؟؟؟؟
سلام
بله . همون علی کلله هست...
خاطرات خوبی ازش دارم...
راستی حرف شنا و عجم بود یاد عجم کش افتادم...
بزودی براتون توضیحاتی در مورد این مکان میدم... که چرا این اسمش رو گذاشتن عجم کش!
فعلآ بای
ویرایش شد ...
منم اهوازی هستم از کیانپارس -
hadious جان به تايپيك خودت خوش اومدي
ايشالا بيشتر بيايي ها
ما رو تنها نزاري دلمون واست تنگ ميشه
خوزستانی های عزیز (کمی از خودمون تعریف کنیم ، که عقده ای نشیم) قضیه امضای مشترک چی شد ؟؟؟؟
rezapazahr
15-09-2007, 14:27
ا ولا بر بچون صحرا بدر..
پستت پسندوم بید...
مو حالم کار داروم. بای
خواهش ميكنم جديدا دزفولي حرف زدنم بهتر شده...
rezapazahr
15-09-2007, 14:29
خوزستانی های عزیز (کمی از خودمون تعریف کنیم ، که عقده ای نشیم) قضیه امضای مشترک چی شد ؟؟؟؟
هيچي
گفتيم اگه موافقيد با امضاي من و آقا ناصر يه نظر كوچولو بديدو...
كه كسي به خودش همچين زحمتي نداد
رضا جان دوستان نظر دادن ( چند صفحه قبل ) عده ای قبول کردند و عده ای خیر اون هایی که قبول کردند گذاشتند و اونهایی که قبول نکردند نگذاشتند
من پیشنهاد میکنم در گام اول تمامی افرادی که در خوزستان زندگی میکنند ( شهر مهم نیست )
جلوی محل سکونت 1 جمله ای بنویسند.
پیشنهاد از من جمله از شما
فقط باید طوری باشه که در دید بیننده فوران نشان دهنده استان خوزستان باشه
متن پیشنهادی رو بگید؟؟
kont_prince
15-09-2007, 16:08
سلام دوست عزیز....امضای منو رضا رو که میبینی.....ما گفتیم این امضا رو موقتا بزاریم تا یه امضای خوب جور کنیم
که متاسفانه نه کسی این امضا رو گذاشت نه کسی به خودش زحمت داد بهترشو بزاره:13:
به هر حال من که فعلا بجز این امضا امضای خوب دیگه ای نمیبینم:21:
پدر و مادر من هر 2 دزفولي هستند ولي من متولد اهوازم
اگه محل تولد خودم شرطه بله اهوازي هستم
فرقی نداره. هم دزفولی و هم اهوازی ...
خوب حالا یه موضوعی بگید کمی حرف بزنیم..
ویرایش شد ...
Doyenfery
15-09-2007, 18:28
سلام به همه دوستان
این 10-20 صفحه اخیر این تاپیکو طوطی وار خوندم ..
تنها چیزی که به نظرم رسید بگم این بود که این تاپیک متاسفانه نوز بی نظمه .!
صندلی داغ چی شد ؟
خوب بود تاپیک صندلی داغ خوزستان رو از تاپیک تفکیک می کردید .(خیلی بهتر بود)
سلام به همه دوستان
این 10-20 صفحه اخیر این تاپیکو طوطی وار خوندم ..
تنها چیزی که به نظرم رسید بگم این بود که این تاپیک متاسفانه نوز بی نظمه .!
صندلی داغ چی شد ؟
خوب بود تاپیک صندلی داغ خوزستان رو از تاپیک تفکیک می کردید .(خیلی بهتر بود)
ایشالا سایه شما بالا سر ما باشه
و از تجربه بالاتون کمال استفاده رو بکنیم
این پست فقط برای بالا آمدن تایپیک و به جوش آمدن غیرت خوزستانی ها برای پست دادن بوده و هیچ ارزش دیگری نداره
rezapazahr
15-09-2007, 22:05
این پست فقط برای بالا آمدن تایپیک و به جوش آمدن غیرت خوزستانی ها برای پست دادن بوده و هیچ ارزش دیگری نداره
:31::31::31::31:
په اچه کسی اینجو نیس
په بچون کولایید
په اچه تریکوتون خووان
بچون مئ خسته بیوستومه
هیچکی نم آیه
کاش رضا بود
قدرشو ندونستیم حالا میدونیم که نیستش
من که خسته شدم خوش به غیرت خوزستانی ها من از اول ماه 120ساعت توی این فروم خرج کردم
ولش میکنم بره پایین
دوستان خدا حافظ
تا روژان نیاد منم نیستم
تا که بودیم نبودیم کسی *** کشت ما را غم بی هم نفسی
تا که رفتیم همه یار شدند *** خفته ایم و همه بیدار شدند
قدر آن شیشه بدانید که هست *** نه در آن موقع که افتاد , شکست
nakhoda_abbas
16-09-2007, 00:34
سلام
بابا من كه نمردم
عزيزم
ما مياريمش بالا
ما هم كه داريم برا اسباب كشي جمع و جور مي كنيم
خب بگزريم
ببخشيد ميشه آقاي soldier خودتو يكم معرفي كني آخه من اولين باره كه شما رو تو اين تايپيك مي بينم
خب برا امضا هم حـــــــــــــــيــــــــ ـــــــــف فتوشاپ 9 ندارم و گرنه يه امضا محشر برا تون درست مي كردم
ولي زحمتش بگردن مسعود جان بيفته بهتره( فعلا):21:
درباره محل سكونت فعلا پيشنهادي ندارم
دارم دنبال يه جمله خوب ميگردم
شما بگید از امضا چی میخواید
توش چی نوشته باشه
رنگش چی باشه
من سعیم رو میکنم
rezapazahr
16-09-2007, 00:45
په اچه کسی اینجو نیس
په بچون کولایید
په اچه تریکوتون خووان
بچون مئ خسته بیوستومه
هیچکی نم آیه
سلام
اچه نسم
راسي برارم اچه اغذ قصه كردنت ضايع بيد جيگر (معلمت كي بيده؟) ( رو به خودم: حالا نه خيلي حرف زدن خودت خوبه؟)
نمهلم تاپيك افت پايين ( په هم گرمش تا نيفته )
از اين مي ترسم كه اگه روزي اين تاپيك با اون صندلي داغ و سنگينش بيفته پايين رو سر كسي چه خاكي رو سرمون بايد بريزيم؟
:31::31::31::31::31::31::31::31:
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
rezapazahr
16-09-2007, 01:00
مو دزپیلیم ضعیفه براروم
ندونم کجا رووم تمیرن کنوم
نه کلاسی هیچی سی مون نونده نه
همی چار کلمه هم که تروم قصه کنوم جونم نه سه بالا مخوا درایه
ننههههههههههههههههههههههه ه؟
تميري؟ (خداي نكرده سوء تفاهم نشه اين يه اصطلاح رايج بين دزفولياس)
تنوخدا (تكيه كلام مامان بزرگاي دزفوليه)
په مگه مادر و پدرت دزفولي باهم حرف نميزنن؟(اين خودش يه كلاسه آموزشيه ديگه...)
خوب بخوابي
يا علي
ONLY AHWAZ
16-09-2007, 02:10
بالا خره اين مصاحبه رو گذاشتم :11::11::11::11:
گفتگو با حبيب زرگرپور، گرافيست شركت رايانه اي جورج لوكاس
بعيد است كسي اهل فيلم و سينما باشد و يكي از فيلمهاي نشانه ها، طوفان كامل ، جنگهاي ستاره اي : تهديد شبح ، جومانجي و ماسك را نديده يا لااقل اسمشان به گوشش نخورده باشد. اهل فيلم نيستيد؟ اهل بازي چطور؟
پس حتما لااقل يك بار پشت فرمان ماشين هاي خوش بد و روي Need for Speedكه داشتنشان بيشتر از يك كليك خرج بر نمي دارد، نشسته ايد.
ممكن است اين اسمها به نظر بي ربط بيايند، اما لااقل يك وجه مشترك دارند: آدمي به اسم حبيب زرگرپور كه در جلوه هاي ويژه و گرافيك رايانه اي همه اين طرحهاي موفق نقش داشته است. حبيب زرگر پور ايراني است. در 19اسفند 1343در تهران به دنيا آمده.
ليسانس مهندسي مكانيكش را از دانشگاه UBCدر ونكور كانادا گرفته و در 1992در گرايش طراحي صنعتي مقطع فوق ليسانس از كالج مركز هنر طراحي در پاسادنا فارغ التحصيل شده است.
بعد از يك سال كار به عنوان گرافيست ، حبيب آنقدر دانش ، تجربه و علاقه داشت كه وارد ILMشود. ILMرا كه مي شناسيد؟
موسسه جلوه هاي بصري و ويژه اي كه جورج لوكاس در 1975آن را براي طراحي جلوه هاي بصري اولين نسخه از جنگهاي ستاره اي ايجاد كرد و الان با داشتن بيش از 1000كارمند و كسب 14اسكار براي جلوه هاي بصري و 14اسكار ديگر براي موفقيت هاي فني و مشاركت در توليد بيش از 200فيلم از جمله سري هاي هري پاتر، اينديانا جونز، جنگهاي ستاره اي و... مردان سياهپوش ، پارك ژوراسيك ، تايتانيك ، كاسپر، اي تي ، نجات سرباز رايان و بسيار فيلم عظيم ديگر بزرگترين شركت طراحي جلوه هاي بصري در دنيا به شمار مي رود.
حبيب كارش را در ILMبا فيلم ماسك به عنوان هنرمند جلوه هاي رايانه اي آغاز كرد، با فيلم هاي سفرهاي ستاره اي : نسلها 1995، گردباد 1996، سفرهاي ستاره اي : برخورد اول 1996 و چشمان مار 1998 به كارش ادامه داد و در 1999آنقدر در ILMشناخته شده بود كه در فيلم جنگهاي ستاره اي: تهديد شبح ، سرپرستي تيم گرافيك رايانه اي به او سپرده شود.
3فيلم آخر او عبارتند از طوفان كامل 2000، هويت بورن و نشانه ها 2002كه در هر سه ، سرپرست ارشد جلوه هاي بصري بوده است.
از بين اين فيلمها، زرگرپور يك بار براي طوفان كامل و يك بار براي گردباد نامزد دريافت جايزه اسكار بهترين جلوه هاي بصري شد و براي همين 2فيلم ، جايزه بهترين موفقيت هاي فني در جلوه هاي ويژه بصري را به همراه ديگر همكارانش از جشنواره فيلم بفتا دريافت كرد.
علاوه بر اين ، يك بار هم در سال 2001به عنوان استاد مايا (نرم افزار پايه توليد جلوه هاي رايانه اي ) انتخاب شد. حبيب ، اين اواخر، تيم انيماتورهاي شركت بازي سازي EAرا نيز در ساخت جلوه هاي بصري براي نسخه زيرزميني بازي پرطرفدار Need for Speedياري كرد.
متني كه در زير مي آيد، خلاصه مصاحبه 3سايت اينترنتي با اوست.
در ILMبه شما مرد ذره اي Particle Manمي گويند. درست است؟
اين لقب را بعد از شبيه سازي ابر پيچاني از ذرات سبز رنگ در فيلم ماسك به من دادند. جاهايي كه جيم كري ، ماسك را به صورت مي زند.
و اين عشق به ذرات ادامه پيدا كرد؟
بله ، از شبيه سازي سه بعدي ذرات در سفر ستاره اي ، جومانجي ، گردباد و جنگهاي ستاره اي هم استفاده كردم.
يواش يواش كارم به سيارات هم كشيده شد و موفقيت در شبيه سازي موجهاي عظيم جزر و مدي در صحنه آخر فيلم چشمان مار، من و بقيه همكارانم در ILM را متقاعد كرد كه جريان متلاطم آب را هم مي شود شبيه واقعيت و به صورت كاملا رايانه اي ساخت.
و طوفان كامل را ساختيد؟
طوفان كامل از جهاتي دشوارترين طرحي است كه رويش كار كرده ام. تقريبا همه داستان فيلم در يك كشتي اسير طوفان مي گذرد.
اصولا يكي از سخت ترين چيزها در جلوه هاي بصري ، شبيه سازي آب است كه در طوفان كامل اين دشواري با اضافه شدن طوفان هاي سهمگين و جريان هاي متلاطم آب چند برابر شده بود. غير از اين موجها، نكات ظريف ديگري وجود داشت ، مثل روجك هاي يك متري كه روي سرموجهاي 25متري تشكيل مي شدند. بعد هم كف و مه و ذرات ريز آب كه همه جا پراكنده بودند.
اينها يعني مكانيك سيالات و اين جان اندرسن استاد دانشهاي جوي و اقيانوسي دانشگاه ويسكانسين بود كه به ما كمك كرد همه جزييات فيزيكي اين ماجرا از موجهاي بزرگ گرفته تا سطح مولكولي ذرات آب را در شبيه سازي در نظر بگيريم.
در 340نما از فيلم ، جلوه هاي بصري رايانه اي به كار رفته كه از اين تعداد در 90نما، همه چيز، حتي بازيگرها، كاملا رايانه اي هستند. در بقيه صحنه ها هم ، آب يا چيزهاي ديگر شبيه سازي شده اند. يك تيم 120نفره براي اين كار داشتيم. نتيجه هم واقعا خوب از كار درآمد.
به عقب برگرديم. چه شد كه وارد دنياي گرافيك رايانه اي 3بعدي شديد؟
اولين با در 1985و از طريق برادرم سهيل با گرافيك رايانه اي آشنا شدم. سهيل آن موقع در ورتيگو كار مي كرد. يكي از اولين خانه هاي گرافيك رايانه اي در ونكوور.
اول سعي كردم در مدلسازي ماشين هاي اسپرت كمكش كنم ، اما در نهايت غرق كار شدم و فهميدم كه اين رشته بزودي در صنعت سرگرمي كاربرد خيلي گسترده اي پيدا خواهد كرد، اما آنچه آدرنالين مرا تحريك كرد و به طرف كار هلم داد، اين بود كه يكي از ماشين هاي سه بعدي قرمز رنگ و اسپرت من در نمايشگاه Siggraphپذيرفته شد و به نمايش درآمد. آنجا بود كه فهميدم در زندگي حرفه اي ام مي خواهم به كدام طرف بروم.
اين شد كه در 1988وارد كالج مركزي طراحي پاسادانا شدم ، تا طراحي صنعتي بخوانم. در تابستان 1990دوستم دوناتروجيلو از من خواست تا به همراه او در مصاحبه يك شبه يك شغل طراحي شركت كنم.
تمام شب را كار كرديم و صبح بعد از پلاستر زدن ديوارهاي پوشيده از طرح ، براي همكاري در توليد فيلم ماجراهاي شهر دايناسوري استخدام شديم.
كار شروع شد و در عرض چند ماه با 3نفر كارمند 58نما طراحي كرديم كه هر چند مجموعا 5/3 دقيقه اش كاملا رايانه اي بود ولي در زمان خودش ركوردي به حساب مي آمد.
بعد از اين وارد شركت MrFilmشدم تا سال 1993كه به ILMآمدم.
بيشتر از چه نرم افزاري براي اين كار استفاده مي كنيد؟
در اغلب طرحهاي تحقيقاتي كه شامل ذرات ، شبيه سازي اجسام صعب و تكنيكهاي پيشرفته مدلسازي هستند از Mayaاستفاده مي كنم.
انعطاف پذيري فرمانها، Plug-inهاي ++ Cو توانايي هاي زياد Mayaبر هر چيزي روي صحنه تاثير مي گذارد.
البته قبل از ظهور مايا من از كاربران پروپاقرص Dynamationبودم و در فيلم گردباد هم از ابزار ذره ساز آن براي توليد طوفان و جريان هاي پيچشي استفاده كردم.
آينده اين صنعت در 5سال آينده را چطور مي بينيد؟
بعضي زمينه ها در صنعت جلوه هاي بصري و رايانه اي است كه در 5سال آينده شاهد پيشرفت هاي زيادي خواهد بود. جذاب تر از همه ، حضور يك انسان تمام ديجيتال در يك فيلم زنده و اكشن است كه البته به سرمايه گذاري زيادي نياز دارد اما پس از انجام آن ، دست ما براي استفاده از اين تجربه در كاربردهاي خلاقانه تر و بهتر از فناوري و دميدن روح بيشتر در اين شخصيت هاي ديجيتال بازتر خواهد بود.
علاوه بر اين ، با اين جهش و خيز عظيم در بازار بازي هاي رايانه اي ، سرعت سخت افزارها و پردازنده ها افزايش قابل توجهي پيدا كرده است. ما الان در نقطه اي هستيم كه طراحي جلوه ها با شباهت عكس وار به واقعيت و به صورت real - time روي رايانه هاي شخصي دم دست ، رفته رفته امكانپذير مي شود و به نظر من در 5سال آينده ، شاهد به حقيقت پيوستن اين پديده خواهيم بود.
در اوقات فراغتتان چكار مي كنيد؟
دوست دارم فقط بنشينم جلوه هاي بصري فيلمها را ببينم و به جاهايي كه واضح است به وسيله رايانه ايجاد شده ، دقت كنم و دليل آن را بفهمم.
علاوه بر اين پياده روي هاي طولاني در دنياي واقعي براي من مثل يك كلاس درس است. يك چشم انداز تازه از چيزهاي واقعي. اجسام و الگوي سايه آنها در آب و هواي مختلف را تماشا مي كنم.
الهام از همين ها مي آيد. اين چيزها را - هر چند ناخودآگاه - موقع كار روي جلوه هاي ويژه در نظر مي آورم.
و يك جمله حكيمانه براي آنهايي كه مي خواهند وارد دنياي گرافيك سه بعدي شوند.
در دام جزييات فني گرفتار نشويد و چشم و ذهنتان را متوجه نتيجه كار بكنيد. بعضي وقتها، شيفته پيچيدگي و جزييات مي شويم و فراموش مي كنيم كه كل كار را چقدر راحت تر مي شد انجام داد.
برگرفته از jamejamdaily
من که در بست مخلصشم چون يکي چون کارش عاليه و هم بچه ايرانه وهم بچه ابادان خوزستانه :40::40::40::40::40::11::11::11::11::11::11::10::1 0:
اينم لينک اصلي مصاحبه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند تا عکس ديگه هم از استاد حبيب زرگرپور ميزارم :10::10::10::40::40::11::11:
rezapazahr
16-09-2007, 02:19
بالا خره اين مصاحبه رو گذاشتم :11::11::11::11:
گفتگو با حبيب زرگرپور، گرافيست شركت رايانه اي جورج لوكاس
بعيد است كسي اهل فيلم و سينما باشد و يكي از فيلمهاي نشانه ها، طوفان كامل ، جنگهاي ستاره اي : تهديد شبح ، جومانجي و ماسك را نديده يا لااقل اسمشان به گوشش نخورده باشد. اهل فيلم نيستيد؟ اهل بازي چطور؟
پس حتما لااقل يك بار پشت فرمان ماشين هاي خوش بد و روي Need for Speedكه داشتنشان بيشتر از يك كليك خرج بر نمي دارد، نشسته ايد.
ممكن است اين اسمها به نظر بي ربط بيايند، اما لااقل يك وجه مشترك دارند: آدمي به اسم حبيب زرگرپور كه در جلوه هاي ويژه و گرافيك رايانه اي همه اين طرحهاي موفق نقش داشته است. حبيب زرگر پور ايراني است. در 19اسفند 1343در تهران به دنيا آمده.
ليسانس مهندسي مكانيكش را از دانشگاه UBCدر ونكور كانادا گرفته و در 1992در گرايش طراحي صنعتي مقطع فوق ليسانس از كالج مركز هنر طراحي در پاسادنا فارغ التحصيل شده است.
بعد از يك سال كار به عنوان گرافيست ، حبيب آنقدر دانش ، تجربه و علاقه داشت كه وارد ILMشود. ILMرا كه مي شناسيد؟
موسسه جلوه هاي بصري و ويژه اي كه جورج لوكاس در 1975آن را براي طراحي جلوه هاي بصري اولين نسخه از جنگهاي ستاره اي ايجاد كرد و الان با داشتن بيش از 1000كارمند و كسب 14اسكار براي جلوه هاي بصري و 14اسكار ديگر براي موفقيت هاي فني و مشاركت در توليد بيش از 200فيلم از جمله سري هاي هري پاتر، اينديانا جونز، جنگهاي ستاره اي و... مردان سياهپوش ، پارك ژوراسيك ، تايتانيك ، كاسپر، اي تي ، نجات سرباز رايان و بسيار فيلم عظيم ديگر بزرگترين شركت طراحي جلوه هاي بصري در دنيا به شمار مي رود.
حبيب كارش را در ILMبا فيلم ماسك به عنوان هنرمند جلوه هاي رايانه اي آغاز كرد، با فيلم هاي سفرهاي ستاره اي : نسلها 1995، گردباد 1996، سفرهاي ستاره اي : برخورد اول 1996 و چشمان مار 1998 به كارش ادامه داد و در 1999آنقدر در ILMشناخته شده بود كه در فيلم جنگهاي ستاره اي: تهديد شبح ، سرپرستي تيم گرافيك رايانه اي به او سپرده شود.
3فيلم آخر او عبارتند از طوفان كامل 2000، هويت بورن و نشانه ها 2002كه در هر سه ، سرپرست ارشد جلوه هاي بصري بوده است.
از بين اين فيلمها، زرگرپور يك بار براي طوفان كامل و يك بار براي گردباد نامزد دريافت جايزه اسكار بهترين جلوه هاي بصري شد و براي همين 2فيلم ، جايزه بهترين موفقيت هاي فني در جلوه هاي ويژه بصري را به همراه ديگر همكارانش از جشنواره فيلم بفتا دريافت كرد.
علاوه بر اين ، يك بار هم در سال 2001به عنوان استاد مايا (نرم افزار پايه توليد جلوه هاي رايانه اي ) انتخاب شد. حبيب ، اين اواخر، تيم انيماتورهاي شركت بازي سازي EAرا نيز در ساخت جلوه هاي بصري براي نسخه زيرزميني بازي پرطرفدار Need for Speedياري كرد.
متني كه در زير مي آيد، خلاصه مصاحبه 3سايت اينترنتي با اوست.
در ILMبه شما مرد ذره اي Particle Manمي گويند. درست است؟
اين لقب را بعد از شبيه سازي ابر پيچاني از ذرات سبز رنگ در فيلم ماسك به من دادند. جاهايي كه جيم كري ، ماسك را به صورت مي زند.
و اين عشق به ذرات ادامه پيدا كرد؟
بله ، از شبيه سازي سه بعدي ذرات در سفر ستاره اي ، جومانجي ، گردباد و جنگهاي ستاره اي هم استفاده كردم.
يواش يواش كارم به سيارات هم كشيده شد و موفقيت در شبيه سازي موجهاي عظيم جزر و مدي در صحنه آخر فيلم چشمان مار، من و بقيه همكارانم در ILM را متقاعد كرد كه جريان متلاطم آب را هم مي شود شبيه واقعيت و به صورت كاملا رايانه اي ساخت.
و طوفان كامل را ساختيد؟
طوفان كامل از جهاتي دشوارترين طرحي است كه رويش كار كرده ام. تقريبا همه داستان فيلم در يك كشتي اسير طوفان مي گذرد.
اصولا يكي از سخت ترين چيزها در جلوه هاي بصري ، شبيه سازي آب است كه در طوفان كامل اين دشواري با اضافه شدن طوفان هاي سهمگين و جريان هاي متلاطم آب چند برابر شده بود. غير از اين موجها، نكات ظريف ديگري وجود داشت ، مثل روجك هاي يك متري كه روي سرموجهاي 25متري تشكيل مي شدند. بعد هم كف و مه و ذرات ريز آب كه همه جا پراكنده بودند.
اينها يعني مكانيك سيالات و اين جان اندرسن استاد دانشهاي جوي و اقيانوسي دانشگاه ويسكانسين بود كه به ما كمك كرد همه جزييات فيزيكي اين ماجرا از موجهاي بزرگ گرفته تا سطح مولكولي ذرات آب را در شبيه سازي در نظر بگيريم.
در 340نما از فيلم ، جلوه هاي بصري رايانه اي به كار رفته كه از اين تعداد در 90نما، همه چيز، حتي بازيگرها، كاملا رايانه اي هستند. در بقيه صحنه ها هم ، آب يا چيزهاي ديگر شبيه سازي شده اند. يك تيم 120نفره براي اين كار داشتيم. نتيجه هم واقعا خوب از كار درآمد.
به عقب برگرديم. چه شد كه وارد دنياي گرافيك رايانه اي 3بعدي شديد؟
اولين با در 1985و از طريق برادرم سهيل با گرافيك رايانه اي آشنا شدم. سهيل آن موقع در ورتيگو كار مي كرد. يكي از اولين خانه هاي گرافيك رايانه اي در ونكوور.
اول سعي كردم در مدلسازي ماشين هاي اسپرت كمكش كنم ، اما در نهايت غرق كار شدم و فهميدم كه اين رشته بزودي در صنعت سرگرمي كاربرد خيلي گسترده اي پيدا خواهد كرد، اما آنچه آدرنالين مرا تحريك كرد و به طرف كار هلم داد، اين بود كه يكي از ماشين هاي سه بعدي قرمز رنگ و اسپرت من در نمايشگاه Siggraphپذيرفته شد و به نمايش درآمد. آنجا بود كه فهميدم در زندگي حرفه اي ام مي خواهم به كدام طرف بروم.
اين شد كه در 1988وارد كالج مركزي طراحي پاسادانا شدم ، تا طراحي صنعتي بخوانم. در تابستان 1990دوستم دوناتروجيلو از من خواست تا به همراه او در مصاحبه يك شبه يك شغل طراحي شركت كنم.
تمام شب را كار كرديم و صبح بعد از پلاستر زدن ديوارهاي پوشيده از طرح ، براي همكاري در توليد فيلم ماجراهاي شهر دايناسوري استخدام شديم.
كار شروع شد و در عرض چند ماه با 3نفر كارمند 58نما طراحي كرديم كه هر چند مجموعا 5/3 دقيقه اش كاملا رايانه اي بود ولي در زمان خودش ركوردي به حساب مي آمد.
بعد از اين وارد شركت MrFilmشدم تا سال 1993كه به ILMآمدم.
بيشتر از چه نرم افزاري براي اين كار استفاده مي كنيد؟
در اغلب طرحهاي تحقيقاتي كه شامل ذرات ، شبيه سازي اجسام صعب و تكنيكهاي پيشرفته مدلسازي هستند از Mayaاستفاده مي كنم.
انعطاف پذيري فرمانها، Plug-inهاي ++ Cو توانايي هاي زياد Mayaبر هر چيزي روي صحنه تاثير مي گذارد.
البته قبل از ظهور مايا من از كاربران پروپاقرص Dynamationبودم و در فيلم گردباد هم از ابزار ذره ساز آن براي توليد طوفان و جريان هاي پيچشي استفاده كردم.
آينده اين صنعت در 5سال آينده را چطور مي بينيد؟
بعضي زمينه ها در صنعت جلوه هاي بصري و رايانه اي است كه در 5سال آينده شاهد پيشرفت هاي زيادي خواهد بود. جذاب تر از همه ، حضور يك انسان تمام ديجيتال در يك فيلم زنده و اكشن است كه البته به سرمايه گذاري زيادي نياز دارد اما پس از انجام آن ، دست ما براي استفاده از اين تجربه در كاربردهاي خلاقانه تر و بهتر از فناوري و دميدن روح بيشتر در اين شخصيت هاي ديجيتال بازتر خواهد بود.
علاوه بر اين ، با اين جهش و خيز عظيم در بازار بازي هاي رايانه اي ، سرعت سخت افزارها و پردازنده ها افزايش قابل توجهي پيدا كرده است. ما الان در نقطه اي هستيم كه طراحي جلوه ها با شباهت عكس وار به واقعيت و به صورت real - time روي رايانه هاي شخصي دم دست ، رفته رفته امكانپذير مي شود و به نظر من در 5سال آينده ، شاهد به حقيقت پيوستن اين پديده خواهيم بود.
در اوقات فراغتتان چكار مي كنيد؟
دوست دارم فقط بنشينم جلوه هاي بصري فيلمها را ببينم و به جاهايي كه واضح است به وسيله رايانه ايجاد شده ، دقت كنم و دليل آن را بفهمم.
علاوه بر اين پياده روي هاي طولاني در دنياي واقعي براي من مثل يك كلاس درس است. يك چشم انداز تازه از چيزهاي واقعي. اجسام و الگوي سايه آنها در آب و هواي مختلف را تماشا مي كنم.
الهام از همين ها مي آيد. اين چيزها را - هر چند ناخودآگاه - موقع كار روي جلوه هاي ويژه در نظر مي آورم.
و يك جمله حكيمانه براي آنهايي كه مي خواهند وارد دنياي گرافيك سه بعدي شوند.
در دام جزييات فني گرفتار نشويد و چشم و ذهنتان را متوجه نتيجه كار بكنيد. بعضي وقتها، شيفته پيچيدگي و جزييات مي شويم و فراموش مي كنيم كه كل كار را چقدر راحت تر مي شد انجام داد.
برگرفته از jamejamdaily
من که در بست مخلصشم چون يکي چون کارش عاليه و هم بچه ايرانه وهم بچه ابادان خوزستانه :40::40::40::40::40::11::11::11::11::11::11::10::1 0:
اينم لينک اصلي مصاحبه
من چند تا عکس ديگه هم از استاد حبيب زرگرپور ميزارم :10::10::10::40::40::11::11:
خيلي جالب بود:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11:
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
امضا وا پیگیری بوَ !
ای طور خو نمبو !
(من شوشتری - اهوازی هستم)
ویرایش شد ...
iها !!!
همی خوشو ! به قول امانیون : گریتش ، مهلیتش ...!
ها خوشَ !
به قول امانیون : گریتش ، مهلیتش ...!!!
ببخشید اشتب شده ، دوبار زدم !!!
شرمنده
reza_sunset
16-09-2007, 11:12
سلام. چند روز که اینجا نبودم انگار چند ساله نبودم. دلم اول برای رضا تنگ شده. بچه ها یه نظر دارم فکر کنید و جواب بدید. یه میتینگ 1 ساعتی بذاریم تو اهواز. من که سربندرم با با کله میام. لزومی هم نداره خونه یا یه جای خاص باشه. مثلاً یه فرهنگسرا یا...
این قضیه دزفیلی چیه؟ مونوم میخوام!!!
ببخشید اشتب شده ، دوبار زدم !!!
شرمنده
ویرایش شد ...
شرمنده ، نمیدونم چرا اینجوری شد ...!
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ایول به اهواز !!! ایول به خوزستان !!!
کولیو!
rezapazahr
16-09-2007, 14:28
آقا مسعود عكسات يكي از يكي قشنگترن
لطفا بيشتر بذار
ممنون
kont_prince
16-09-2007, 16:26
ميخوام چند عكس توپ از اهواز بزارم
عكس كوچيك و لينك عكس هاي بزرگ
سلام.....ببینم این همون اقایی نیست که اشکال میگرفت چرا عکس میزارید؟؟؟ مگه انجمن عکسه؟؟؟ حالا چی شد؟؟؟
شوخی کردم کارت خوبه ادامه بده
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
به دلیل مسایلی که خودم هم نمیدونم (به دستور مسئولین تاپیک) پست به طور کلی ویرایش (ویرایش به صفر) شد!
باتشکر ، سان!
ویرایش شد ...
Aminzikzak
17-09-2007, 00:25
بچه ها با 1 قرار کوتاه موافقید؟؟
موافقان دستا بالا
فردا شب ساعت 8 باغ معین (24 متری) ... خوبه؟
من الان تویه کفم که همتونو ببینم ... البته میدونم که شما هم لحظه شماری میکنید تا منو ببینید :31:
چقدر من پرو ام ...
خب آقا هرکی منظرشو بگه ...
ویرایش شد ...
Aminzikzak
17-09-2007, 01:06
باغ معین
ای ناقلا میخوای نزدیک خونتون باشه
با ساعت 8 موافقم
ولی همون نزدیکی ها پارک خوبی هست
نزدیک سینما ساحل
درست گفتم سینما ساحله فلکه شهدا
امین بلدی کجاست؟؟
آره دیگه همون باغ معینه ... بغل سینما ساحل. ... چندتا مجسمه هم داره سر نبش ، پیش کلانتری 14
باور کن از خونه ما تا اونجا سه کورس راهه ...
خواستم مرکز شهر باشه که همه بتونن بیان ...
ONLY AHWAZ
17-09-2007, 01:08
و سلامي گرم خدمت همه ي بروبچ باحال خوزستاني اين تايپيک :40::40::40::40::11::11:
و سلامي گرم خدمت مسعود خان عزيز
بابا دمت گرم واقعا گل کاشتي مخصوصا اون پستي که راجب به خوزستان صحبت کرده بودي :10::10::10::10::10:
واقعا من خودم نمي دونستم اولين دانشگاه و اولين تصويه اب مال استان خوزستانه :11::11::11::11::11::11:
واقعا اين استان اونقدر باارزشه که روش نمي تونن قيمت بزارن:5::5::5::5::8::8::8:
به خدا تو همين شوش و يا ايذه و شوشتر و دزفول و........ مي دونيد چقدر زير خاکي وعتيقه هست:41::41::41::41:
مي دونيد که موزه ي لوبر پاريس فقط يه طبقه ي اون مربوط ميشه اثار باستاني شوش :18::41:
اصلا اولين شهرها بين دو رود کارون و دجله و فراته اونوقت ما واقعا قدر استان خودمونو نمي دونيم :41::41:
در کل مسعود خان دمت گرم :11::11::11::11::11:
ONLY AHWAZ
17-09-2007, 04:34
من امروز چند تا عکس از استاد حبيب زرگرپورمي زارم که اميدوارم خوشتون بياد :11::11::11::11:
استاد حبيب زرگرپور و کولين کونر و بردن جايزه براي بازي NEED FOR SPEED MOST WANTED
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'Conner%20and%20Habib%20Zararpour%20Need% 20For%20Speed%20Most%20Wanted%20smaller.jpg
استاد حبيب زرگرپور در دفتر EA براي بازيNEED FOR SPEED MOST WANTED
استاد حبيب زرگرپور در جشنواره ي VES AWARDS 2007
استاد حبيب زرگر پور در محل کارش براي فيلم PERFECT STORM SHIP
استاد حبيب زرگر پور در محل کارش
واقعا اي کاش بيشتر قدر اين استادان رو بدونيم :41::41::46:
ویرایش شد ...
reza_sunset
17-09-2007, 10:50
بچه ها با 1 قرار کوتاه موافقید؟؟
موافقان دستا بالا
اگه میشه تو مهرماه از 10 به بعد بزاریم. چون ماها که اهواز نیستیم باید برنامه ریزی نیم تا بیاییم. از این حرفا!
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
ویرایش شد ...
سلام
pilix چقدر باحاله...
پارک طبیعت آبشار شوشتر رو تا حالا ندیدم..
اما اون پل رو دیدم . خیلی باحاله...
راستی. اینجا کجاست؟
خیلی برام آشناست :D
من هم چند تا عکس براتون میزارم. که کف کنید...
بای
ویرایش شد ...
راستی. یادم رفت. اگر در مورد بند میزون شوشتر مطلب داری بزار...
در مورد رودبند دزفول هم اگر دارید بزارید. اگر خودم پیدا کردم میزارم....
موفق باشید
خیلی جالب بود. دستت درد نکنه
kont_prince
17-09-2007, 15:37
نه چرا شوخی؟؟
شما اون عکس ها رو با اینها مقایسه میکنید؟؟
عکس های اون وقت یادته ؟؟
ولی فکر کردم این ها اینجا باشه بهتره عکس های بازیگران و گل و گیاه جاشون توی انجمن عکس باشه بهتره.
فقط خواستم دوستان یادشون بیاد کجا زندگی میکنند و انقدر خوزستانی داریم که فقط 5-6 نفرشون میاین اینجا.
شرمنده اگه ناراحت شدید
سلام.......من معذرت میخوام...ببخشید ولی عکسای که من گذاشتم مربوط به طبیعت بهبهان بود...
نکنه عکس مهر ارجان رو هم ندیدی؟؟؟؟ یا شاید اون عکسی که از مهر ارجان گذاشتم خیلی شبیه پروانه
یا خرچنگ بوده؟؟؟؟
دلیل فرار خیلی از خوزستانیارو من میدونم!!!! هیچکس تاب و تحمل توهین رو نداره! البته اگه یادت بیاد رضا چرا رفت:19:
سلام.......من معذرت میخوام...ببخشید ولی عکسای که من گذاشتم مربوط به طبیعت بهبهان بود...
نکنه عکس مهر ارجان رو هم ندیدی؟؟؟؟ یا شاید اون عکسی که از مهر ارجان گذاشتم خیلی شبیه پروانه
یا خرچنگ بوده؟؟؟؟
دلیل فرار خیلی از خوزستانیارو من میدونم!!!! هیچکس تاب و تحمل توهین رو نداره! البته اگه یادت بیاد رضا چرا رفت:19:
اوکی
خوب منظورت رو فهمیدم آقا ناصر
حالا که من توهین میکنم
من میرم
تمام پست هام توی اینجا رو از اول ویرایش میکنم
از مدیر هم میخوام بیاد پاکشون بکنه
دوستان گل معضرت میخوام
انگار وجودم باعث فراری دادن دیگران شده
من میرم و هروقت دلم تنگ شد به عنوان 1 میهمان میام نگاه میکنم
واقعا متاسفام...
یا علی
این هم آخرین پست من هست در این تایپیک
امیدوارم مثل دفعه قبل نشه که بر گردم
دفعه قبل هم رضا و محمد رضا گفته بودند و خودم هم دلم تنگ شده بود که بیام.
ممنون واسه آقا ناصر که شکم رو به یقین تبدیل کرد واسه رفتن.
از فروغ و همینطور ناصر که بیشتر از همه ناراحتشون کردم عذر میخوام
و امیدوارم حلالم کنید.
چند وقته که مشکلات خانوادگی بسیاری دارم ولی همیشه سعی کردم با روی خوش بیام اینجا.
یه فرووم دیگه هم دعوت به همکاری کرده ازم برای همکار انجمن شدن
که اگه شد از اینجا میرم , و اگه هم نشد همچنان هستم و حال دوستان رو به هم میزنم.
باز هم از همه شما عذر میخوام برای همه بدی هام
فقط نزارید تایپیک بره پایین
قربان همه شما کوچیکتون هستم
kont_prince
17-09-2007, 17:49
سلام.....من کاربرای خوزستانو واسه داوری میخوام....اگه منو محکوم میکنن بگن تا من دلیلمو واسه پستای
اخیرم بگم و اگه قانع نشدن از این تاپیک میرم
ولی اگه قانع شدن............
سلام
من از هیچ چیزی خبر ندارم. ولی لطفآ نگید میرم میرم ...
وایسید اینجا . داشتیم با این عکس ها و مطالب مفید حال میکردی...
سرچی هم کرده بودم. کلی چیز جالب پیدا کردم...
رودبند دزفول در سایت ویکیپدیا...
فهرست اماکن دیدنی شهر دزفول در سایت ویکیپدیا...
اگر بمونید و کنار هم باشیم کلی چیز باحال دیگه هم میزارم :)
موفق باشید
بوي بوي بوي بوي
چه خبره دوباره اين دعواها شروع شد
من 10 روز نبودم رفته بودم تهران
چقدر حال داد جاتون خالي بود
چقدر اتفاق افتاده تو اين 10 روز...
ONLY AHWAZ
18-09-2007, 01:17
و سلامي گرم خدمت خوزستاني هاي باحال اين تايپيک :10::10::11::11:
من واقعا ناراحت شدم که دوباره بچه ها دارن پراکنده ميشن :41::41:
بابا تازه تايپيک چون گرفته بود و افتاده بود رو دور باز همون قصه ي قديمي:41::41:
بابا چرا همش باهم جر و بحث ميکنيد اخه چرا انقدر باهم دشمني مي کنيد چرا انقدر باهم دعوا مي کنيد :41::41:
بابا به همون خدايي که مي پرستيد بدون تک تک شما يه لحظه هم اين تايپيک صفايي نداره :10::10::10::10:
پس ترو خدا انقدر دعوا نکنيد اقا مسعود و kont_prince جان من خاک پاي شما و همه ي بروبچ خوزستانم ترو خدا روي مارو زمين نندازيدو دوباره برگرديد:11::11::11::11::11::11::11:
rezapazahr
18-09-2007, 02:34
سلام
باز كه اين تاپيك رنگ جر و بحث به خودش گرفت.
آقا ناصر و آقا مسعود لطفا ديگه صحبت هايي كه قبلا بميون اومده پيش نكشيد.
كسي هم حق رفتن از اينجا رو نداره (يعني كه چي؟)
مگه صميميتي كه بين ماها اينجا وجود داره اجازه ميده خوبي هاي همديگه رو ناديده بگيريم و با يه كلمه بگيم " خداحافظ " .
هدف از راه انداختن همچين تاپيكي از روز اول اين بود كه ما اتحاد و همبستگيمون رو به بقيه نشون بديم نه اينكه بياييم از هم گسيختگي و عدم همبستگيمون رو سمبل اي كنيم و به غير خوزستانيها نشون بديم
كم تو اطرافمون جر و بحث و جنگ و دعوا پيش مياد كه مياييم باز به اينجا مي كشيمشون.
پس لطفا مثل دو تا پسر خوب سوء تفاهماتي كه پيش اومده رو ازهم ناديده بگيريد و روي اينجانب حقير رو هم زمين نندازيد و با هم در كنار هم مثل دو تادوست باشيد.
يا علي مدد
Rock Magic
18-09-2007, 02:39
اوکی
خوب منظورت رو فهمیدم آقا ناصر
حالا که من توهین میکنم
من میرم
تمام پست هام توی اینجا رو از اول ویرایش میکنم
از مدیر هم میخوام بیاد پاکشون بکنه
دوستان گل معضرت میخوام
انگار وجودم باعث فراری دادن دیگران شده
من میرم و هروقت دلم تنگ شد به عنوان 1 میهمان میام نگاه میکنم
واقعا متاسفام...
یا علی
سلام
جناب pillx شما هم نمیخواد سریع قهر کنی و بری آخه بنده خدا مگه چی گفت شما یا خیلی زودرنج هستی یا داری منت سره بچه های اینجا میزاری که بعده اینکه میخوای بری میای پستایی رو که دادی ویرایش میکنی اونم پستهای با ارزشی که واسشون زحمت کشیدی و معرفه خوزستانن....من نمیدونم حالا واسه چی متاسفید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا من قبالا هم تو این بحثا پا در میونی کرده بودمو از بچه ها خواسته بودم اینجا رو ترک نکنن ولی مثه اینکه اینجا بچه های حساسی داره....به هر حال نمیزاریم اینجا پایین بره:40:
Aminzikzak
18-09-2007, 10:17
تازه میخواستیم قرار ملاقات بذاریم ...
چی شد؟
بابا منو ببینید 1 سال تمومه هرکی هرچی دلش میخواد بهم میگه محل نمیذارم ...
از الان به بعد هم هستم، pillx تو هم باش ، خوش میگذره .
Rock Magic
18-09-2007, 19:32
بچه ها امروز اخبا رو داشتید :فرانسه ایران رو به حمله نظامی تهدید کرده:13:تمام شبکه های خارجی هم همش اخبارشون همینه:31:البته میدونم هیچ غلطی نمیکنن ولی باز دودش تو چشه خودمون میره...هنوز آثار جنگ قبلی تو روحمونه :2:
به نظر من كه تاپيك ما از هزار تا جنگ هم بدتره...
ONLY AHWAZ
19-09-2007, 01:34
و سلامي گرم خدمت خوزستاني هاي اين تايپيک
باز که من دوباره اومدم ولي دوستان نبودند بابا اقا ناصرخان اقا مسعود خان جون من اين تايپيک رو ول نکنيد ترو خدا دوباره برگرديد بابا الان تايپيک واقعا بدون وجود شما خيلي سوت و کوره روي مارو زمين نندازيد و باهم اشتي کنيد :10::10::10::10::10::10::11::11::11::11::11::11:
بابا حداقل به خاطر خوزستان اين تايپيکو ول نکنيد
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11:
ONLY AHWAZ
19-09-2007, 03:12
و سلامي گرم خدمت خوزستاني هاي اين تايپيک :11::11::11::11:
بچه ها ما واقعا چقدر چهره داريم و خودمونم خبر نداريم:41::41::41::41::41:
من تازه فهميدم که استاد ناصر تقوايي (کاغذ بي خط) و استاد احمد رضا درويش (دوئل) که کارگردانان استادي هستند بچه ي خوزستانند :10::10::10::10::10::11::11::11::11::11::11::11:
تازه جواد رضويان در برنامه ي ماه عسل گفت که زنم بچه ي ماهشهر خوزستانه:11::11::11::11::11::10::10::10:
دم همشونم گرم واقعا که همشون گل سرسبد هنر ايرانند:5::5::5::5::5::8::8::8::8::40::40:
Only Ahwaz جان
شما اسمتون چيه و كجاي اهوازين؟
اگه ميشه معرفي كنيد آشنا شيم...
Rock Magic
19-09-2007, 12:54
به نظر من كه تاپيك ما از هزار تا جنگ هم بدتره...
اینو خوب اومدی:27:من نمیدونم واسه چی اینقدر بچه ها حساس شدن سر کوچکترین چیزی داد و هوار میکنن.:13:
و سلامي گرم خدمت خوزستاني هاي اين تايپيک
بچه ها ما واقعا چقدر چهره داريم و خودمونم خبر نداريم
من تازه فهميدم که استاد ناصر تقوايي (کاغذ بي خط) و استاد احمد رضا درويش (دوئل) که کارگردانان استادي هستند بچه ي خوزستانند
تازه جواد رضويان در برنامه ي ماه عسل گفت که زنم بچه ي ماهشهر خوزستانه
دم همشونم گرم واقعا که همشون گل سرسبد هنر ايرانند:40::40:
سلام
اول یکم از این اسمایلایی رو که گزاشتی پاک کردم:31:واقعا دمشون گرم و باید افتخار کنیم که بچه ی این آب و خاکیم:10:
موفق باشی
ONLY AHWAZ
19-09-2007, 21:36
Only Ahwaz جان
شما اسمتون چيه و كجاي اهوازين؟
اگه ميشه معرفي كنيد آشنا شيم...
با سلام خدمت خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
و سلامي گرم خدمت SRT_71 جان عزيز و مخصوصا بچه هاي گل خوزستان :11::11::11::11:
SRT_71 جان عزيز من قبلا خودمو معرفي کرده بودم ولي به خاطر گل روي شما بازم خودمو معرفي مي کنم :11::10:
من محمد رضا هستم بچه ي اهواز و کيان اباد
مخلص همه ي بچه ها ي خوزستانم هستيم:11::11::11::11::11::11:
ONLY AHWAZ
19-09-2007, 21:48
سلام
اول یکم از این اسمایلایی رو که گزاشتی پاک کردم:31:واقعا دمشون گرم و باید افتخار کنیم که بچه ی این آب و خاکیم:10:
موفق باشی
و سلامي گرم خدمت شما دوست عزيز
Rock_.._Magic جان واقعا ما بايد افتخار کنيم که بچه ي اين اب و خاکيم :11::11::11::11:
من هميشه مي گردم دنبال چهره هاي خوزستاني و اينجا معرفي شون مي کنم و واقعا باعث افتخار منه که اين چهره ها رو توي اين تايپيک معرفي کنم :11::11::11::11:
من هم افتخار مي کنم که هم بچه ي خوزستانم هم بچه ي ايرانم :5::5::5::5::5::5:
rezapazahr
21-09-2007, 02:41
سلام
مثل اينكه خبري نيست؟
پس كجايييييييييييييييييييييي يييييد؟
rezapazahr
22-09-2007, 00:51
هي باشماهام ...
داداش چرا هي هي ميكني؟
فكر نكنم لفظ خوبي براي خبر كردن بقيه باشه.
ONLY AHWAZ
22-09-2007, 01:01
(ويرايش شد)
rezapazahr
22-09-2007, 01:16
داداش چرا هي هي ميكني؟
فكر نكنم لفظ خوبي براي خبر كردن بقيه باشه.
منظورم اين بود:
(همه رو به صورت اسلو موشن بخونيد)
سلامممممممممممممممممممممم ممم
اي عزيزان دل
اي پامادورها
اي نورچشمها
پس كجايي اي قربونتون برم
.
.
.
اي ول داداش.
حقا كه خوزستاني هستي.
و ما چاكر هر چي خوزستانيه هستيم.
(راستي بقيه كجان؟)
ممنون.
rezapazahr
22-09-2007, 01:32
اي ول داداش.
حقا كه خوزستاني هستي.
و ما چاكر هر چي خوزستانيه هستيم.
(راستي بقيه كجان؟)
ممنون.
ما هم مخلصيم رفيق (بزن قدش) چيك حواسم نبيد مه مانيتوري
نميدونم فكركنم چون هوا پسه زدن بيرون از تاپيك.
راستي زماني يه صندلي داغي برپا بود؟
ممنون
ياعلي.
ممنون
ياعلي.
انگار دزفولي هستي دادا.
منم بايد يكشنبه برم دزفول چون اونجا درس ميخونم.
يادش بخير بچه ها فروغ رو نشونده بودن روي صندلي و انواع سؤالهاي الكي رو ازش ميپرسيدند.
يادش بخير.........
rezapazahr
22-09-2007, 01:56
انگار دزفولي هستي دادا.
منم بايد يكشنبه برم دزفول چون اونجا درس ميخونم.
يادش بخير بچه ها فروغ رو نشونده بودن روي صندلي و انواع سؤالهاي الكي رو ازش ميپرسيدند.
يادش بخير.........
آره عزيز دل (ااااااا په ا خموني؟) ...
ميگم كدوم دانشگاش درس ميخوني؟
در ضمن اگه موافق باشيد نفر بعدي رو كه بايد رو صندلي بنشونيمش انتخاب كنيم.
Aminzikzak
22-09-2007, 01:57
ممنون
ياعلي.
ولته ایم ا خومونه ...
:38:
Rock Magic
22-09-2007, 02:04
سلام
باز خوبه برگشتید....ایول
خوب گفتید صندلی داغ ...کی میشینه؟؟
آره عزيز دل (ااااااا په ا خموني؟) ...
ميگم كدوم دانشگاش درس ميخوني؟
دانشكده فني و حرفه اي ذكتر عصاريان درس ميخونم و توي آزادگانه بالاتر از دانشگاه آزاد.
ممنون.:20:
Masoud_kp
22-09-2007, 02:22
دانشكده فني و حرفه اي ذكتر عصاريان درس ميخونم و توي آزادگانه بالاتر از دانشگاه آزاد.
ایولا من که دبیرستان دکتر عصاریانم وامسال اگه خدا بخواد دیپلم میگیرم!راستی یادم رفت خودم رو معرفی کنم مسعود کرخه پور(فامیلی خفن خوزستانی) مدتی دزفول زندگی کردیم اما الان اندیمشک هستم اما اصلیتم از بختیاریهای خوزستان هست!
خداییش من این تاپیک رو که تازه دیدم بال گرفتم !اویل به شماها که این تاپیک رو راه انداختید!
rezapazahr
22-09-2007, 02:22
منم تو دانشگاه آزادشم
دانشكدتون كجاي آزادگانه؟
rezapazahr
22-09-2007, 02:25
ایولا من که دبیرستان دکتر عصاریانم وامسال اگه خدا بخواد دیپلم میگیرم!راستی یادم رفت خودم رو معرفی کنم مسعود کرخه پور(فامیلی خفن خوزستانی) مدتی دزفول زندگی کردیم اما الان اندیمشک هستم اما اصلیتم از بختیاریهای خوزستان هست!
خداییش من این تاپیک رو که تازه دیدم بال گرفتم !اویل به شماها که این تاپیک رو راه انداختید!
خوش اومدي آفامسعود
مسعود اينجا مسعود اونجا مسعود همه جا...
منم تو دانشگاه آزادشم
دانشكدتون كجاي آزادگانه؟
روبروي راهنمايي و رانندگي
ONLY AHWAZ
22-09-2007, 02:28
و سلامي گرم خدمت خوزستاني هاي گل اين تايپيک:10::10::11::11:
به به بابا کجاييد جه عجب دوباره دور هم جمع شديد:11::11::11::11:
بابا مثل اينکه هي بايد به شما اکسون(امپول فشار)وارد کنن تا بيان :18::18::18::18::11::11:
بابا بچه ها ما تازه افتاديم رو دور نبايد بزاريم که اين تايپيک بخوابه:10::10::10::10::10::10::11::11::11::1 1:
در ضمن همين الان توي سايت سينماي ما داشتم مي گشتم ديدم که استاد مهران مديري مي خواد يه مجموعه ي 90 شبي ديگه بسازه که جريانش مال 6 قرن ديگه و توي مريخ مي گذره :18::18::18::18::18::18::18:
حالا معلوم نيست که مي خواد CD اون رو بده يا مجموعه اي بسازه ولي به احتمال زياد مي خواد مجموعه ي اون رو بسازه:8::8::8::8::8::8::8::5::5::5::5:
بچه ها ديگه جون هر کي رو که دوست داريد نزاريد اين تايپيک بخوابه:11::11::11::11::11:
rezapazahr
22-09-2007, 02:29
روبروي راهنمايي و رانندگي
ان شاءالله كه تو سال تحصيلي جديد موفق باشي
يا علي مدد
آقا مسعود خوش آمد ما رو هم بپذير دادا.
ممنون.
ان شاءالله كه تو سال تحصيلي جديد موفق باشي
يا علي مدد
اميدوارم شما هم موفق باشي كه ميدونم هستي.
يا حق.
rezapazahr
22-09-2007, 02:34
ميگم اگه بچه ها موافق باشن محمدرضا رو بنشونيم رو صندلي؟
ONLY AHWAZ
22-09-2007, 02:45
ميگم اگه بچه ها موافق باشن محمدرضا رو بنشونيم رو صندلي؟
و سلامي گرم خدمت اقا رضا و همه ي خوزستاني هاي اين تايپيک :10::10::10::11::11::11:
اقا رضا الان که فصل مدرسه هاست و من ممکنه کمتر بيام :10::10::10::10::11::11::11:
انشاالله تابستون اينده :11::11::11::11::11::11:
البته اگه منظورتون با منه:11::11::11::11:
ONLY AHWAZ
22-09-2007, 02:50
و سلامي گرم خدمت همه ي خوزستاني هاي اين تايپيک :11::11::11::11:
در ضمن بابا ما که عددي نيستيم پيش شما بزرگان :11::11::11::11::11:
من هنوز خيلي بايد دوندگي کنم تا به شما برسم :11::11::11::11:
rezapazahr
22-09-2007, 03:04
و سلامي گرم خدمت همه ي خوزستاني هاي اين تايپيک :11::11::11::11:
در ضمن بابا ما که عددي نيستيم پيش شما بزرگان :11::11::11::11::11:
من هنوز خيلي بايد دوندگي کنم تا به شما برسم :11::11::11::11:
خيلي عزيزي رفيق
حالا كجا تا رفتن و نشستن سر كلاسا
در ضمن از دوستان خواهش ميكنيم سريعتر سئوالاشونو مطرح كنن
ARYAN-44
22-09-2007, 03:08
سلام رفقای مشتی چطورین؟
خوشم میاد هر چی خوزستانی از دم بیدارن
سوسول بازی چیه ؟
سرشب مثل مرغ سرتو بزاری بخوابی!
dokhtare khorshid
22-09-2007, 07:20
:40:سلام دوستان :40:
خسته نباشيد.منم خوزستاني هستم.از دزفول.خوشحالم كه در جمع شما هستم.اميدوارم كه لحظات پرباري رو در كنار هم داشته باشيم.شاد و سلامت و پيروز باشيد.يا حق:11:
همه جاي ايران سراي من است
زنده باد ايران
زنده باد خوزستان
kont_prince
22-09-2007, 10:51
سلام دوستان اون اورانگوتان عوضی که اومده بود اینجا دعوا کنه(kont_prince رو میگم) کدوم گوریه؟؟؟
میخوام بزنم با بلوک سرشو رو اسفالت له کنم!!!!!!!!!!!
بابا ایول بهتون که اینقدر ماهید
منم قهر نکرده بودم بلکه از سه شنبه اومدم اهواز و اصلا نشد به اینترنت وصل بشم!!!!!!
راستی فروغ فردا میره دانشگاه یزد( آتیش بگیره دانشگاهی که این .......... توشه) واسش یه گودبای پارتی تو تاپیک بگیرید
که بفهمه ما همیشه به یادشیم( و البته به سادگی فراموشش میکنیم)
rezapazahr
22-09-2007, 12:59
:40:سلام دوستان :40:
خسته نباشيد.منم خوزستاني هستم.از دزفول.خوشحالم كه در جمع شما هستم.اميدوارم كه لحظات پرباري رو در كنار هم داشته باشيم.شاد و سلامت و پيروز باشيد.يا حق:11:
همه جاي ايران سراي من است
زنده باد ايران
زنده باد خوزستان
سلام
به تاپيك خودتون خوش اومديد :20::20:
موفق باشيد
Jimboo_Hecktor
22-09-2007, 13:00
من که شدم عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد دزفول البته بعد از 2 سال که تو اهواز شهر خودم داخل دانشگاه درس دادم
عجب شانسی داریم حالا بایس برم دزفول شاید من هم دیگه فرصت نکنم چیزی بنویسم از طرف من هم خداحافظ
rezapazahr
22-09-2007, 13:02
سلام دوستان اون اورانگوتان عوضی که اومده بود اینجا دعوا کنه(kont_prince رو میگم) کدوم گوریه؟؟؟
میخوام بزنم با بلوک سرشو رو اسفالت له کنم!!!!!!!!!!!
بابا ایول بهتون که اینقدر ماهید
منم قهر نکرده بودم بلکه از سه شنبه اومدم اهواز و اصلا نشد به اینترنت وصل بشم!!!!!!
راستی فروغ فردا میره دانشگاه یزد( آتیش بگیره دانشگاهی که این .......... توشه) واسش یه گودبای پارتی تو تاپیک بگیرید
که بفهمه ما همیشه به یادشیم( و البته به سادگی فراموشش میکنیم)
سلام آقا ناصر
بابا دمت گرم ديگه داشتي نگرانمون ميكردي ها
كلك نبودي يا نمي خواستي بيايي؟
يا علي مدد
Jimboo_Hecktor
22-09-2007, 13:05
من بچه اهوازم کیانپارس خیابون 3 غربی بیاین بگین استاد عباسی
kont_prince
22-09-2007, 19:57
من بچه اهوازم کیانپارس خیابون 3 غربی بیاین بگین استاد عباسی
اگه مطمئن نبودم که فامیل استاد عباسی منحصر به فرده نمیپرسیدم
ولی کلک تو کدوم استاد عباسی هستی؟؟؟ اخه منم استاد عباسیم(بزن قدش):10:
Silencer
22-09-2007, 23:32
ببخشید اشتباه شد
:31:
(FOROUGH)
23-09-2007, 02:32
سلام
ببخشید من یهو تاپیکو بیخیال شدم
2 روز یزد بودم اومد اهواز هم سرگرم خداحافظی و جمع کردن وسایلم بودم
به هر حال اومدم با شما هم خداحافظی کنم پون هم وقت متری رو باید واسه نت بذارم هم اینکه اینجا دیگه جای من نیست
امیدوارم تاپیک پر رونقی بمونه
خدانگهدار همگی
بابا ایول
همه استادن که...
سلام
به هر حال اومدم با شما هم خداحافظی کنم پون هم وقت متری رو باید واسه نت بذارم هم اینکه اینجا دیگه جای من نیست
خدانگهدار همگی
فروغ جان خدا نگهدار
انشالله هميشه موفق و پيروز باشيد:20:
...
قربان همه خوزستاني ها
خدانگهدار
سلام
چطورين؟
به نظر من همون صندلي داغ باحال بود
البته من اون موقع كه فروغ خانم رو صندلي نشسته بود نبودم متاسفانه
بچه ها بياين آقا ناصرو بشونيم رو صندلي
rezapazahr
23-09-2007, 22:07
سلام
خدانگهدار همگی
ان شاءالله هر كجا كه هستيد موفق باشيد(مخصوصا تو درس و زندگي)
دعاي خير ما بدرقه راهتون
يا علي مدد
rezapazahr
23-09-2007, 22:12
سلام
چطورين؟
سلام
من به آقا محمدرضا اين پيشنهاد رو دادم و ايشون نپذيرفت.
باشه من هم موافقم بايد ببينيم آقا ناصر چي ميگن.
يا علي مدد
kont_prince
24-09-2007, 00:56
سلام
چطورين؟
سلام ... اقا ناصر یا خود ناصر؟؟؟ والاه اقام کار داره نمیتونه بیاد :31: فعلا نه چون کمتر میام درواقع اصلا نمیام
سلام
من به آقا محمدرضا اين پيشنهاد رو دادم و ايشون نپذيرفت.
باشه من هم موافقم بايد ببينيم آقا ناصر چي ميگن.
يا علي مدد
ممنون که منو قابل دونستید ولی فعلا نه:41:
dokhtare khorshid
24-09-2007, 11:53
سلام و خسته نباشيد.
ممنونم دوست عزيزrezapazahr
يا حق.
rezapazahr
25-09-2007, 02:14
سلام
باز كه اينجا خوابيد...
reza_sunset
25-09-2007, 11:26
سلام. منم آخرین پستمو میگم خدمتتون. حدوداً یک ماه من تو این تاپیک حال کردم. مخصوصاً موقعی که رضا بود. اون که رفت. حیف شد.
اومدن یا رفتن من هم زیاد مهم نیست. چون مهمون بودم. هدف از این پست هم صرفاً خداحافظی هست از تمام عزیزان. امیدوارم همیشه برقرار باشین. خصوصاً تو این تاپیک.
یا علی.........
rezapazahr
26-09-2007, 12:15
سلام. منم آخرین پستمو میگم خدمتتون. حدوداً یک ماه من تو این تاپیک حال کردم. مخصوصاً موقعی که رضا بود. اون که رفت. حیف شد.
اومدن یا رفتن من هم زیاد مهم نیست. چون مهمون بودم. هدف از این پست هم صرفاً خداحافظی هست از تمام عزیزان. امیدوارم همیشه برقرار باشین. خصوصاً تو این تاپیک.
یا علی.........
سلام
آقا رضا خدانگهدار
ان شاءالله هميشه موفق وپيروز باشيد.
ما كه از دوستي با شما لذت برديم.
پيروز باشيد.
يا علي مدد
farhad200
26-09-2007, 16:09
ولی من اومدم منم بچه اهوازم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدي
مثل اينكه مدارس باز شده زياد تحويل نمي گيرن بچه ها
farhad200
27-09-2007, 00:34
ما ها که مدرسه ای نیستیم باید چیکار کنیم
rezapazahr
27-09-2007, 00:43
ما ها که مدرسه ای نیستیم باید چیکار کنیم
سلام
ورودتون به اين تاپيك رو تبريك ميگم
هيچي عشق دنيا رو بكن(ما كه فعلا دستمون تو حناي درس خوندنه...)
موفق باشيد
يا حق.
ONLY AHWAZ
27-09-2007, 22:01
اقا منم به نوبه ي خودم به همه ي خوزستاني هايي که تازه به اين تايپيک اومدن خوش اومد ميگم:10::10::10::10::10::10::10::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11:
در ضمن اقا ناصر دمت گرم که دوباره برگشتي به اين تايپيک:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
اقا ما هم هستیم رو ما هم حساب کنید
asimaa11@yahoo.com
28-09-2007, 16:21
دوستان برای بازدید گروهی از سازه های باستانی خوزستان چند روز بسنده است؟
به فرض اینکه میخواهید برای یک بازدید گروهی برنامه ریزی کنید. برای نمونه یک صبح تا ظهر فلان جا و عصر هم فلان جا و فلان جا و فردای آن روز سازهای باستانی شهری دیگر از خوزستان و ...
asimaa11@yahoo.com
28-09-2007, 16:25
دوستان برای بازدید گروهی از سازه های باستانی خوزستان چند روز بسنده است؟
به فرض اینکه میخواهید برای یک بازدید گروهی برنامه ریزی کنید. برای نمونه یک صبح تا ظهر فلان جا و عصر هم فلان جا و فلان جا و فردای آن روز سازهای باستانی شهری دیگر از خوزستان و ...ش
sajadlog
28-09-2007, 16:40
سلام من هم از بختیاری ها هستم.به نظرم عری ها ایرانی نیستن و بهتره خودشون روعرب حساب کنن.چون ایران مال ما آریایی ها است.
سلام من هم از بختیاری ها هستم.به نظرم عری ها ایرانی نیستن و بهتره خودشون روعرب حساب کنن.چون ایران مال ما آریایی ها است.
آقا خواهشا اينجا بحث عرب و عجم و ... در نيار داداش.
چون اينجا نژادپرستي نيست و فقط خوزستاني هست.
ممنون.
dokhtare khorshid
29-09-2007, 07:05
سلام بچه ها.خوبين.قبول باشه.
بابا اينجا هم دست بر نمي دارين از اين بحث هاي الكي.خيلي زشته. ادعاي فرهنگم ميكنيم و به آريايي بودنمون مينازيم ولي بحث هاي قوميتي راه ميندازيم.دوست عزيزي كه اين تاپيك رو راه انداختن نوشته بودن براي متحد كردن بچه هاي با حال خوزستان.ولي انجا همش جنگ قوميت هاست و خبري از اتحاد نيست.خوزستان فقط به عرب و لر و بختياري و ...........تعلق نداره.خوزستان متعلق به همه اونايي هست كه توش زندگي مي كنن و بهش عشق مي ورزن حتي اگه اصلا خوزستاني نباشن.اميدوارم ديگه از اين بحث ها اينجا خبري نباشه و هر چه هست دوستي و برادري باشه و از بودن در كنار هم لذت ببريم وقدر اين امكاناتي كه در اختيارمون هست رو بدونيم و از اينجا وسيله اي بسازيم براي بالابردن سطح دانسته هامون .واقعا حيفه اين همه وقت و پول هزينه كنيم واسه حرفاي بي ربط .
شاد باشيد و سلامت.يا حق
ببخشید بچه ها قاطی کردم.
ولی وجدانن خوزستان عجب شهریه.
darya.daryaie
30-09-2007, 14:36
من از اهوازم
Rock Magic
30-09-2007, 21:16
سلام دوستان
ببخشید که دیر به دیر میام ........آخه تلفن خونمون قطعه الانم دارم با اعمال شاقه پست میدم.....
خانم ها ..آقایون..لطفا بحثهای قومیتی رو دوباره راه نندازید...چون به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید...
منم که درسم تموم شده ولی به اونایی که مدرسه میرن بگم که قدر روزهایه مدرسه رو بدونن
بای
Rock Magic
30-09-2007, 21:17
ببخشید بچه ها قاطی کردم.
ولی وجدانن خوزستان عجب شهریه.
:blink::blink::blink:
Doyenfery
01-10-2007, 07:12
:blink::blink::blink:
چه حسن تفاهمی !!
عکس العمل من هم اگه زود تر این پستو دیده بودم همین می شد .. ولی یه دونش .. :blink:
01-10-2007, 07:18
سلام به همه برو بچه های خوزستان
دوباره برگشتم ...
البته باید دنبال سرباز جایگزین بگردم ..یکی دو تایی پیدا شده .
مونده موافقت پادگان ما
دیروز لشکر 7 بودم , بعد هم بیمارستان بقایی ...
که هر دو تعطیل شده بودن ساعت 12 :blink:
تو پادگان ما تایم از 6 تا 13:30 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش -.. اینجا 8-12 !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هیچ جا خوزستان نمی شه
! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ONLY AHWAZ
03-10-2007, 09:57
بابا چقدر خوزستاني داريم توي سايت:8::8::8::8::8::5::5::10::10::10:
دمتون گرم درضمن من فرارسيدن شب هاي قدر رو به همه ي مسلمين جهان تسليت عرض مي کنم
سلام.ازاينكه به هم استانيهام پيوستم خيلي خوشحالم..سر فرصت بيشتر ميام:11:
SAEED_BARCELONA
03-10-2007, 22:50
من تازه این تاپیکو دیدم و الا پاتوقم میشد. زیر آواتارم ببینید بچه کجام
kont_prince
04-10-2007, 10:21
سلام دوستان یه فکری به سرم زده که اگه دوستان پایه باشن خیلی محشره.......کسایی که میخواستن
درباره خوزستان مطلب جمع کنن فهمیدن که یه سایت جامع درباره خوزستان وجود نداره
خوب چرا خودمون دست به کار نشیم؟؟؟
یه وبلاگ خوب در باره خوزستان با مطالب متفاوت( عکس و خبرو این چیزا) بسازیم
قبوله؟؟؟(واسه من یه ادم پایه هم کافیه)
ONLY AHWAZ
04-10-2007, 18:00
سلام دوستان یه فکری به سرم زده که اگه دوستان پایه باشن خیلی محشره.......کسایی که میخواستن
درباره خوزستان مطلب جمع کنن فهمیدن که یه سایت جامع درباره خوزستان وجود نداره
خوب چرا خودمون دست به کار نشیم؟؟؟
یه وبلاگ خوب در باره خوزستان با مطالب متفاوت( عکس و خبرو این چیزا) بسازیم
قبوله؟؟؟(واسه من یه ادم پایه هم کافیه)
و سلامي گرم خدمت اقا ناصر گل :11::11::11::11:
بابا دمت گرم خيلي باحالي عجب ايده ي خفني :10::10::10::8::8::8:
فکر کنم بچه ها بيشتر موافق باشن:10::10::10::10:
بچه ها نظر تونو بگيد:11::11:
Aminzikzak
04-10-2007, 18:22
من تازه این تاپیکو دیدم و الا پاتوقم میشد. زیر آواتارم ببینید بچه کجام
کا خوشو امدی ...:10:
ONLY AHWAZ
04-10-2007, 21:13
بابا دمتون گرم چقدر کاربر خوزستاني داريم:10::10::11::11::8::8::8::5::5:
اقا ما مخلصيم خوش اومد ما رو هم بپذيريد:11::11::11::11::40::40::40:
kont_prince
05-10-2007, 15:48
و سلامي گرم خدمت اقا ناصر گل :11::11::11::11:
بابا دمت گرم خيلي باحالي عجب ايده ي خفني :10::10::10::8::8::8:
فکر کنم بچه ها بيشتر موافق باشن:10::10::10::10:
بچه ها نظر تونو بگيد:11::11:
خوب اگه موافقید راجع به اسم وبلاگمون نظر بدیم............چی باشه بهتره؟؟؟
SAEED_BARCELONA
05-10-2007, 16:08
خوب اگه موافقید راجع به اسم وبلاگمون نظر بدیم............چی باشه بهتره؟؟؟
بزار خوزستان 5 کیلومتر دمت گرم.:31:
khozestan5kmdemetgarm
خیلی طولانی میشه
hamikhan
05-10-2007, 16:24
طاعات وعباداتتان مقبول درگاه حق.من خوزستانی هستم .شبهای اهواز را خیلی دوست دارم.کاشکی طرح های زیبا یی برای زیبا سازی خوزستان به مسولین بدهیم.دست به کارشیم
SAEED_BARCELONA
05-10-2007, 17:34
اونا هم حتما توجه میکنن
سلام بچه ها
افراد جديد تو تاپيك مي بينم
ايول
خوش اومدين همگي
rezapazahr
06-10-2007, 20:40
سلام به همه بر و بچه هاي با حال خوزستاني
مربا سلام بر وبچ اقا رو من هم حساب کنید
Rock Magic
07-10-2007, 02:20
مربا سلام بر وبچ اقا رو من هم حساب کنید
به به چه عجب صاحب تاپیک پیداش شد:27:
این جمله رو یکی واسه من توضیح بده:42:
dokhtare khorshid
10-10-2007, 08:14
سلام بچه ها خسته نباشيد.
قبول باشه و پيشاپيش عيدتون مبارك.براي سايت خوزستان روي من هم ميتونيد حساب كنيد.لطفا هدفها و نيازها رو مشخص كنيد تا بدونيم چه چيزهايي لازم هست.اسم پيشنهادي من آواي جنوب .موفق باشيد و سلامت.يا حق
سلام بچه هاي حالتون خوبه؟
چه خبر از تاپيك؟
ايده سايت فكر خوبي اما خيلي وقت گيره و احتياج به تلاش زيادي داره!
هزينه اون هم به كنار.
در هر صورت نوكرتونم و خيلي خوشحال شدم دوباره اينجا سرو كلم پيدا شد!
خداحافظ!:40::40:
خرمشهر
قبل از جنگ
پل جدید ( اکنون)
Rock Magic
11-10-2007, 06:15
چه خبر از تاپيك؟
هزينه اون هم به كنار.
:18::18::18:
ببین کی اینجاس:40:
رضا جوووووووووووووووووووون .....کجایی تو ؟:19:فکر کردم دیگه نمیای:41:!!!بابا بیشتر سر بزن:10:
خیلی خیلی خوشحال شدم دوباره این طرفا دیدمت:11:
بای
:18::18::18:
ببین کی اینجاس:40:
رضا جوووووووووووووووووووون .....کجایی تو ؟:19:فکر کردم دیگه نمیای:41:!!!بابا بیشتر سر بزن:10:
خیلی خیلی خوشحال شدم دوباره این طرفا دیدمت:11:
بای
سلام داش محمد!
من كه خيلي خيلي خيلي خوشحال شدم دوباره برگشتم و در اول كار داش محمد خودم رو ديدم! بقيه كجان؟
خودت چه ميكني؟حال و اوضاع درس چطوره؟
مخلصتم :11:
Rock Magic
11-10-2007, 13:42
سلام داش محمد!
من كه خيلي خيلي خيلي خوشحال شدم دوباره برگشتم و در اول كار داش محمد خودم رو ديدم! بقيه كجان؟
خودت چه ميكني؟حال و اوضاع درس چطوره؟
مخلصتم :11:
عرضم به حضورت رضا جون منم خوشحالم که تو رو دوباره اینجا دیدم...اصلا امروز یه روز دیگس واسم:40:
والا اینجا یه سری قتلهای زنجیره ای اتفاق افتاد که ما قصر در رفتیم و بقیه دار فانی رو وداع کندن(چی گفتم):2:
منم الاف به تمام معنا ..پشت کنکور و .......................:13:
چاکرتم :11:
عرضم به حضورت رضا جون منم خوشحالم که تو رو دوباره اینجا دیدم...اصلا امروز یه روز دیگس واسم:40:
والا اینجا یه سری قتلهای زنجیره ای اتفاق افتاد که ما قصر در رفتیم و بقیه دار فانی رو وداع کندن(چی گفتم):2:
منم الاف به تمام معنا ..پشت کنکور و .......................:13:
چاکرتم :11:
نوكرتم!خيلي آقايي!كي كيو كشته؟ محمد من ناراحتي قلبي دارم اگه اينجا قاتل داريم بگو سريع در برم!حال و حوصله مردن رو ندارم!بابا بي خيال كنكور باش مثلا من كه پس كنكورم چه غلطي كردم؟!از زندگي و جوونيت استفاده كن و لذت دنيا رو ببر! كنكور هميشه هست.(دو كلمه هم از مادر شوهر عروس)موفق باشي محمد جان!
به به آقا رضا
سلام العليكم و رحمه الله:31:
نيستي آقا؟
كم پيدايي؟:27:
ONLY AHWAZ
12-10-2007, 13:53
چه خبر از تاپيك؟
هزينه اون هم به كنار.
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال P30 WORLD
و سلامي گرم خدمت اقا رضاي گل و گلاب :11::11:
بابا اقا رضا شما رفتي حاجي حاجي مکه :13::13:
ولي بازم دمت گرم که دوباره برگشتي
سلام بچه ها!
ممنون از لطفتون!من هم دلم براي تك تكتون تنگ شده بود!
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0:
Rock Magic
13-10-2007, 08:54
به به آقا رضا
سلام العليكم و رحمه الله:31:
نيستي آقا؟
كم پيدايي؟:27:
سلام
خانم / آقای Srt
میشه بگید فلسفه ی این عکس اواتورتون چیه:18:اصلا چی هست؟ پرتغال یا ...:21::2:
ببخشید فضولی میکنم ..یکم کنجکاو شدم:20:
سلام
خانم / آقای Srt
سلام
محمد جان اگه اجازه بدي من آناتومي اين ميوه رو براتون شرح بدم.
اين ميوه كه نام اصلي آن پدو است و نتيجه پيوند درخت پرتقال و كدو است.:18:
اين نظريه با نظريه هاي داروين هيچ فرقي نداره و همچنان بين علما اختلاف است كه آيا رگ ديه اين ميوه نارنج است يا خير. البته مي شود در نظريه ديگر بيان كرد كه اين يك پرتقال منگل است.
لطفا جاي ديگه خواستيد از اين مطلب فوق علمي استفاده كنيد حتما منبع اون رو بنويسيد!:27:
the undertaker
13-10-2007, 13:55
سلام دوستان
يك اهوازي ديگه به جمع تون اضافه شد.
البته بنده در تهران سكونت دارم چاكر بچه هاي پاداد و چهار راه زند
مخلصيم كا
سلام دوستان
يك اهوازي ديگه به جمع تون اضافه شد.
البته بنده در تهران سكونت دارم چاكر بچه هاي پاداد و چهار راه زند
مخلصيم كا
سلام رفيق
خوش اومدي!:10:
Rock Magic
13-10-2007, 23:59
سلام
محمد جان اگه اجازه بدي من آناتومي اين ميوه رو براتون شرح بدم.
اين ميوه كه نام اصلي آن پدو است و نتيجه پيوند درخت پرتقال و كدو است.:18:
اين نظريه با نظريه هاي داروين هيچ فرقي نداره و همچنان بين علما اختلاف است كه آيا رگ ديه اين ميوه نارنج است يا خير. البته مي شود در نظريه ديگر بيان كرد كه اين يك پرتقال منگل است.
لطفا جاي ديگه خواستيد از اين مطلب فوق علمي استفاده كنيد حتما منبع اون رو بنويسيد!:27:
هه هه هه :40:
ممنون رضا جون..حالا با تمام این تفاسیر این مبیوه میتونه به انسان کمک کنه:31:یا فقط بدرده خوردن میخوره:31:مهم تر آیا این میوه بیشتر شبیه چه چیزی است :21::2::31:
سلام
خانم / آقای Srt
سلام
خانم هستم
اين عكس فلسفه خاصي نداره
همينطوري گذاشتم
از رنگش خوشم اومد...:27:
the undertaker
17-10-2007, 14:29
عكس قشنگيه
ايول
JOOYANDE
17-10-2007, 17:14
منم خوزستانیم از بچه های مخ بهبهان اینجا کسی بهبهانی نیست
Rock Magic
17-10-2007, 20:39
سلان خوش اومدی :11:
چرا اتفاقا اینجا بهبهانی داریم ولی در حاله حاضر نیستن:19:
امروز تولد فروغ خانومه
بهش تولدش رو تبریک میگم.
ایشالا 100 سال دیگه با عزت و سلامتی زیر سایه پدر و مادرش زندگی کنه
اینم به افتخارش
Rock Magic
18-10-2007, 21:01
منم دوباره بهش تبریک میگم
Philx سرویس کردی تاپیک رو با این اسمایلا....
به به تبريك مي گم فروغ خانم
ايشالا 1000 سال عمر كني
kont_prince
18-10-2007, 21:42
من از بهبهانم ولی بهبهانی نیستم......جز من یکی دیگه هم هست که فعلا دم درس خوندنه:2:
سلام رفيق
خوش اومدي!:10:
رضا جان امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟؟؟ بی وفا حالا که از درد بی کامپیوتری میسوزم چرا؟؟؟؟:19:
Aminzikzak
18-10-2007, 22:03
تولده؟
فروغ کیه؟
من گشتم نبود ، لینک بدین ماهم آشنا شیم باشون.
به هرحال تبریک ....
ONLY AHWAZ
19-10-2007, 01:31
و سلامي گرم خدمت همه ي خوزستاني هاي خونگرم و باحال اين تايپيک:11::11::11::10::10:
اقا ماهم تولد فروغ خانوم عزيز را به ايشون تبريک مي گيم اميدوارم که هميشه سالم و سر حال باشند
تولدتان مبارک:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::10::10:
من هم خدمت فروغ خانم و ساير اعضاء اين روز خجسته رو تبريك و تهنيت عرض ميكنم و 100000 سال زنده باشيد و جالشو ببريد.:31:
ممنون.:5:
the undertaker
19-10-2007, 19:12
تولد تولد تولدت مبارك ... مبارك ... مبارك تولدت مبارك
(FOROUGH)
20-10-2007, 11:06
سلام دوستان
حسابی دیرم شده ولی گفتم اول جواب بدم بعد برم
ممنون از همگی خیلی لطف دارین
امین خان تبریک می گم همکار شدنتون رو
ناصر شما اینجا چی کار می کنی کسی که کنکور داره که تولد نمی ره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم از همه ممنون
قربان شما
فروغ
dokhtare khorshid
25-10-2007, 22:06
سلام بچه ها.خوبین
باز که اینجا سوت و کور شد.کجایین.اسم خوزستان رو تاپیک باشه و اینقد بی حال.
شاد باشید و سلامت .یا حق:11:
ONLY AHWAZ
26-10-2007, 01:52
اقا منم به سهم خودم تولد AMINZIKZAK را بهشون تبريک مي گم و هم همکار شدنشون رو به ايشون تبريک مي گم
انشالله که هميشه موفق و سربلند باشند:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::10::10::10::10::10::10::10: :10::10::10::10:
the undertaker
26-10-2007, 14:03
از اين مسايل بهتره بگذريم
بچه هاي گل اهوازي لطفا نظرتون رو راجع به پارك شهربازي اهواز واقع در فلكه پاداد بفرمائيد.
پيشرفت كرده يا پست رفت.
Rock Magic
26-10-2007, 14:20
بچه هاي گل اهوازي لطفا نظرتون رو راجع به پارك شهربازي اهواز واقع در فلكه پاداد بفرمائيد.
پيشرفت كرده يا پست رفت.
اگه اضافه شدنه وسایل جدیده بازی رو پیشرفت نگیم نه پیشرفت نکرده!!این وسایلی هم که اضافه شدن خیلی خطرین از لحاظ کیفیت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the undertaker
26-10-2007, 20:47
اگه اضافه شدنه وسایل جدیده بازی رو پیشرفت نگیم نه پیشرفت نکرده!!این وسایلی هم که اضافه شدن خیلی خطرین از لحاظ کیفیت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاملا درسته
امنيت ندارن :10: :20:
كه اين اصلا مسئله خوبي نيست ! :13:
rezapazahr
28-10-2007, 12:22
سلام به همه برو بچ گل خوزستاني
:40::40::40::40::40::40::40::40:
چه خبرا ؟
يا علي مدد.
اولا سلام
حالتون خوبه؟
به به آقا محمد شما نگران امنيت و خطرناك بودن وسايل بازي هستيد؟:41:
فكر كنم از سن من و شما ديگه گذشته باشه!:27:
خوب بچه ها چه خبرا؟
:40::40::40::40::40::40:
Rock Magic
11-11-2007, 15:16
اولا سلام
حالتون خوبه؟
به به آقا محمد شما نگران امنيت و خطرناك بودن وسايل بازي هستيد؟:41:
فكر كنم از سن من و شما ديگه گذشته باشه!:27:
خوب بچه ها چه خبرا؟
:40::40::40::40::40::40:
سلام رضا جون
نمیشه که بچه ها مردم رو به کشتن داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من دارم میرم پارک لاله .هر کی خواست بیاد:31:
:40::40::40:
خوب رضا جون خودت چی کار می کنی؟!خوبی؟
کم پیدایی..نمیگی دلمون میپوسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم
سلام رضا جون
نمیشه که بچه ها مردم رو به کشتن داد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من دارم میرم پارک لاله .هر کی خواست بیاد:31:
:40::40::40:
خوب رضا جون خودت چی کار می کنی؟!خوبی؟
کم پیدایی..نمیگی دلمون میپوسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم
:21:اي كلك
نكنه تو هم تاب بازي ميكني؟:27:
سلام خوبي؟:40:
اي بابا همين ورام يه چرخي ميزنم ميام ميرم...
:11::11::11::11::11:
Rock Magic
12-11-2007, 00:08
:10:
:21:اي كلك
نكنه تو هم تاب بازي ميكني؟:27:
سلام خوبي؟:40:
اي بابا همين ورام يه چرخي ميزنم ميام ميرم...
:11::11::11::11::11:
هه هه هه
آره دیگه خواستم یکی هولم بده که تاب بازی بیشتر بچسبه:27:
مخلصیم:40::10::40::11::40::11::40::10::40:
سلام بچول
خوبین؟ آقا من تازه این تاپیک رو پیدا کردم ولی خیلی تاپیکه ساکتیه
راستی هوا کی میخواد خنک بشه؟ کسی خبر نداره؟
RezaTayebiJ
12-11-2007, 01:03
سلام بچول
خوبین؟ آقا من تازه این تاپیک رو پیدا کردم ولی خیلی تاپیکه ساکتیه
راستی هوا کی میخواد خنک بشه؟ کسی خبر نداره؟
اهواز که این روزا خنک بید. :8:
ramin4116
12-11-2007, 09:17
بروبچ بیاین یه قرار بزاریم همه هم دیگه رو ببینیم
مــــــوافقـــــــم % 100
Aminzikzak
12-11-2007, 15:12
منم پایم ...
بروبچ شهرای دیگه هفته ای یه بار همدیگه رو میبینن ...
مثلا همین مشهدیا ... البته الان که حاج مهدی رفته دیگه نمیدونم بازم جمع میشن یا نه ...
خب همینجا روز روز و ساعت رو مشخص کنیم ...
هرکی نظرشو بگه ببینیم چه روزی بهتره.
امين جان تو ديگه نگوو
ديدم چطور اومدي
Mohammad_ch
12-11-2007, 15:36
منم پایتونم :10:
ramin4116
12-11-2007, 17:26
خوب بچه ها به نظرتون کجا برنامه بزاریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.