مشاهده نسخه کامل
: بهترین دوربین 2 مگا پیکسل مال کدام گوشی هست؟
RedDragon
25-02-2007, 08:59
يه بار ديگه چيزيو که نوشتي بخون ميفهمي کي تعصبي!
dark fear
25-02-2007, 14:58
خوب شما یه عکس بزارید ببینم ماله شما چه جوریه....
بیا اینم عکس ببینم دیگه چی میگید دانلود کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dark fear
25-02-2007, 15:11
تورو خدا نگاه کن کا 750 رای اورده ؟؟؟ اخه چرا ....
دی 600 بهترین 2 مگاپیسلی البته ان 70 یزره بهتر از دی 600 میگیره
اگر d600 بهترین است پس چرا یه ذره از n70 ضعیف تر است ;)
n70 یکی از ضعیف ترین دوربین ها رو داره من خودم مقایسه کردم خواستم لینک مقایسه رو هم بذارم ولی دوستان
گفتن خودمون میدونیم n70 ضعیف است البته با d600 کار نکردم ولی این جور که میگید یه ذره از n70 ضعیف تر است
پس حرفی برای گفتن ندارد بهترین دوربین ها :
w810
با اختلاف کمی n90
.
.
.
.
.
.
n70
با اختلاف بسیار کمی d600
دوست عزیز شما کلاس چندم هستید : علکی . یزره :biggrin:
امید وارم این تاپیک مثل اون یکی ویران نشه:)
dark fear
25-02-2007, 15:29
شبیه این عکس رو قبلا گذاشته بودم ولی این یکی خفن تر و به مراتب با کیفیت تر از اونه حتما این رو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M.etallic.A
25-02-2007, 21:00
من که تو این عکسها هیچ برتری ندیدم. مثلا اگه یکی با یه دوربین از یه منظره معمولی عکس بگیره و یکی با یه دوربین ضعیفتر از یه گل سرخ عکس بگیره ... شما میای میگی دومی بهتره چون گلش سرخه ؟ الان فعلا v3x دستم نیست فردا پس فردا میاد یه عکس میگیرم به همتون ثابت میشه...
دوست عزیز حرفت درسته
منم n90 ندارم تا به همه ثابت کنم.
دلیل رای های زیاد w810 و k750 اینه که زیاد بین مردم هست. ولی ان90 خیلی کم هست.
mahyarSAMSUNG
26-02-2007, 01:56
من دبلیو 810 رو قبول دارم ولی 750 رو 2 ریال هم قبولش ندارم معلومه همه روی این گوشی تعصبی رای دادن چون گوشیه خودشونه . ان 90 هم خوبه ولی اینجور که معلومه کا 750 بهتر میگیره >>>> عمراااااااااااااااااااااا بهتر بگیره .
دی 600 هم گفتم دی بعضی شرایط ضعیف تره یعنی 2 تا عکس با هر کدوم گرفتم در یکی ان 70 بهتر بود و در یکی هم دی 600 خوب گرفته بود ولی برای کا 750 و دبلیو 700 همه ی عکسهای دی 600 خوب افتاده بود
بچه ها یه چیر عیب که دارم شاخ در میارم : دبلیو 700 با اتوفوکاس کی دیده ؟؟؟؟ همسایومون داره !!!! خودش هم اصلا نمیدونه چی هست !!!! یعنی وقتی دکمه ی عکاسی رو فشار میدی مثل کا 750 یه کادر شبز ظاهر میشه و بعد لنز رو عقب و جلو میبره و برای عکس برداری حاضر میکنه !!!! ولی دبلیو 700 اون یکی همسایمون دکمه رو فشار میدی عکس میگیره .
اون یکی که اتو فوکاس داره عکسهاش توی کامپیوتر با camera model دبلیو 800 سیو میکنه ؟؟ پرسیدم گفتم فلش دبلیو 800 روشه ؟؟؟ درسته همچسن چیزی داریم ؟؟؟؟
من دبلیو 810 رو قبول دارم ولی 750 رو 2 ریال هم قبولش ندارم معلومه همه روی این گوشی تعصبی رای دادن چون گوشیه خودشونه . ان 90 هم خوبه ولی اینجور که معلومه کا 750 بهتر میگیره >>>> عمراااااااااااااااااااااا بهتر بگیره .
دی 600 هم گفتم دی بعضی شرایط ضعیف تره یعنی 2 تا عکس با هر کدوم گرفتم در یکی ان 70 بهتر بود و در یکی هم دی 600 خوب گرفته بود ولی برای کا 750 و دبلیو 700 همه ی عکسهای دی 600 خوب افتاده بود
بچه ها یه چیر عیب که دارم شاخ در میارم : دبلیو 700 با اتوفوکاس کی دیده ؟؟؟؟ همسایومون داره !!!! خودش هم اصلا نمیدونه چی هست !!!! یعنی وقتی دکمه ی عکاسی رو فشار میدی مثل کا 750 یه کادر شبز ظاهر میشه و بعد لنز رو عقب و جلو میبره و برای عکس برداری حاضر میکنه !!!! ولی دبلیو 700 اون یکی همسایمون دکمه رو فشار میدی عکس میگیره .
اون یکی که اتو فوکاس داره عکسهاش توی کامپیوتر با camera model دبلیو 800 سیو میکنه ؟؟ پرسیدم گفتم فلش دبلیو 800 روشه ؟؟؟ درسته همچسن چیزی داریم ؟؟؟؟
مطمئنی w700 با اوتو فوکوس!!!!!!!
w800 نیست؟
mahyarSAMSUNG
26-02-2007, 03:23
نه به خدا دبلیو 700 بود . خیلی خیلی عجبیه انشا الله اگه شد میخوام ازش فیلم بگیرم تا باورتون بشه . دبلیو 800 که قیافش تابلو
dark fear
26-02-2007, 14:20
نه به خدا دبلیو 700 بود . خیلی خیلی عجبیه انشا الله اگه شد میخوام ازش فیلم بگیرم تا باورتون بشه . دبلیو 800 که قیافش تابلو
دوست من شاید میخاد مسخرت کنه آخه شنیدم قاب w700 با w800 قابل تعویض است
راست-ستاره-چپ-چپ-ستاره-چپ-ستاره
اگر رمز بالا رو بزنی مشخصات کلی گوشی رو میاره برو تو گزینه اول و بعد یه پنجره باز میشه ازدوباره بزن گزینه اول
مدل گوشی رو میگه
dark fear
26-02-2007, 14:25
من که تو این عکسها هیچ برتری ندیدم. مثلا اگه یکی با یه دوربین از یه منظره معمولی عکس بگیره و یکی با یه دوربین ضعیفتر از یه گل سرخ عکس بگیره ... شما میای میگی دومی بهتره چون گلش سرخه ؟ الان فعلا v3x دستم نیست فردا پس فردا میاد یه عکس میگیرم به همتون ثابت میشه...
من از یه منظره هم عکس گذاشتم اصلا کیفیتش قابل مقایسه نیست با عکسایی که شما گذاشتی
اصلا عکس شما تار است صورت مردم معلوم نیست
dark fear
26-02-2007, 14:33
دوست عزیز حرفت درسته
منم n90 ندارم تا به همه ثابت کنم.
دلیل رای های زیاد w810 و k750 اینه که زیاد بین مردم هست. ولی ان90 خیلی کم هست.
قبول دارم k750 زیاد است و این یکی از دلایل رای های زیادش است ولی w810 زیاده:blink: من دست هیشکی
ندیدم درسته که از n90 کمتر است ولی نه اونقدر که باعث بشه w810 رای هاش اینقدر بیشتر باشه
در ضمن n90 داییت که هست مگه چند وقت چند وقت میبینیش ؟ هر وقت دیدیش یه عکس بگیر بذار:)
dark fear
26-02-2007, 15:32
امروز میخوام برم خونه یکی از فامیلامون با یه عکس میخوام سورپرایزتون کنم (پسر عموم یه چیز خفن داره عکس میگیرم
میذارم فعلا نمیگم چیه تا غافلگیر بشین تا پس فردا خدا حافظ
mahyarSAMSUNG
27-02-2007, 01:30
دوست من شاید میخاد مسخرت کنه آخه شنیدم قاب w700 با w800 قابل تعویض است
راست-ستاره-چپ-چپ-ستاره-چپ-ستاره
اگر رمز بالا رو بزنی مشخصات کلی گوشی رو میاره برو تو گزینه اول و بعد یه پنجره باز میشه ازدوباره بزن گزینه اول
مدل گوشی رو میگه
نه خیر جناب اون اصلا دنبال این چیزا نیست گفتم که اصلا نمیدونم اتوفوکاس چیه . اون رفته گفته یه دبلیو 700 بدید که پیشنهاد بابام هم بود که بهش گفته . الان شنیدم که فریمور دبلیو800 روشه :blink: :blink: :laughing:
قبول دارم k750 زیاد است و این یکی از دلایل رای های زیادش است ولی w810 زیاده:blink: من دست هیشکی
ندیدم درسته که از n90 کمتر است ولی نه اونقدر که باعث بشه w810 رای هاش اینقدر بیشتر باشه
در ضمن n90 داییت که هست مگه چند وقت چند وقت میبینیش ؟ هر وقت دیدیش یه عکس بگیر بذار:)
دوست من درسته ولی 810 زیاد نباشه کم هم نیست اونم تا 2 ماه دیگه جواد میشه. قبول کن
هر وقت ان 90 رسید دستم عکس میگیرم. چشم.
dark fear
28-02-2007, 13:11
دو ستاره شدنم رو به خودم تبریک میگم:biggrin: :cool: :thumbsup: :rambo: :king:
اه حیف شد مسافرتمون لغو شد میخواستیم بریم خارج اهواز چند عکس قشنگ مینداختم ...
آخه اهواز هم منظره طبعی داره :sad: خونه ما تو اهواز نیست حدود 20 کیلو متر فاصله داره (منازل سازمانی شرکت بزرگ فولاد خوزستان) چند تا عکس خفن از نزدیکیای خونمون گرفتم براتون میذارم :
از کنار (konar) عکس گرفتم (احتمالا اسمش رو نشنیدید اما اسم یکی از درخت های خانواده کنار رو شنیدید سدر رو
میگم) سدر میوه نداره اما کنار داره میوه ای کوچک تغریبا اندازه آلبالو کوچیکا داره اگه برسه نارنجی مایل به قرمز و شیرین و خوشمزه میشه
از اکالیپتوس (ocaliptus) عکس گرفتم درختی که مخصوص خوزستان است داروی بخور از این درخت به وجود میاد برگی کشیده و نوک تیز داره قدیما برگ اکالیپتوس رو تو دیگ میجوشوندن و بخور میکردن
از یه منظره عکس گرفتم اگه توجه کنید پایین چمن زرد است اینا همون گلای زردی هستند که شبیه بابونه اند و قبلا عکسی ازشون گذاشته بودم :biggrin:
امید وارم لذت ببرید و سری به اهواز بزنید :biggrin:
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dark fear
28-02-2007, 13:29
موترولا v3x چقدر ضعیفه .......
این عکس در تاپیک "قرار دادن عکس هایی که با موبایل گرفته شده " دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) too poor
fery joon
28-02-2007, 15:12
آخه اهواز هم منظره طبعی داره :sad: خونه ما تو اهواز نیست حدود 20 کیلو متر فاصله داره (منازل سازمانی شرکت بزرگ فولاد خوزستان) چند تا عکس خفن از نزدیکیای خونمون گرفتم براتون میذارم :
از کنار (konar) عکس گرفتم (احتمالا اسمش رو نشنیدید اما اسم یکی از درخت های خانواده کنار رو شنیدید سدر رو
میگم) سدر میوه نداره اما کنار داره میوه ای کوچک تغریبا اندازه آلبالو کوچیکا داره اگه برسه نارنجی مایل به قرمز و شیرین و خوشمزه میشه
از اکالیپتوس (ocaliptus) عکس گرفتم درختی که مخصوص خوزستان است داروی بخور از این درخت به وجود میاد برگی کشیده و نوک تیز داره قدیما برگ اکالیپتوس رو تو دیگ میجوشوندن و بخور میکردن
از یه منظره عکس گرفتم اگه توجه کنید پایین چمن زرد است اینا همون گلای زردی هستند که شبیه بابونه اند و قبلا عکسی ازشون گذاشته بودم :biggrin:
دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش درخت شناسی و جغرافیای اهواز :biggrin: :laughing:
dark fear
28-02-2007, 16:21
آموزش درخت شناسی و جغرافیای اهواز :biggrin: :laughing:
آدم باید چیزی رو که میبینه بدونه چیه بد میگم :laughing:
اکالیپتوس کی مخصوص اهواز هست. ما هم داریم تو کرمانشاه. که ما همیشه استفاده میکنیم.
عکسات کیفیتشون از قبل بد تر بود.
ناراحت نشی.
jack_panosyan
01-03-2007, 09:03
به نظر من کیفیت عکسای k750 خیلی خوبه و اینکه اونقدر که من با گوشیهای مختلف عکس گرفتم گوشیهای سونی اریکسون تو تاریکی خیلی بهتر از نوکیا عکس میگیرن ولی کیفیت فیلمبرداری تو نوکیا بهتره.جهت اطلاع دوستانی هم که لنز carl zeiss رو ملاک خوب بودن عکس قرار میدن باید بگم و هر کسی که یه چیزی میگه سریع میگن لنزش carl zeiss هستش باید بگم که گوشی n93 هم لنزش همین مارک هستش ولی عکساش به اندازه
k750 هم کیفیت نداره چه تو روشنی و چه تاریکی اینم بگم که گوشی خودم n93 هستش پس این حرف رو رو حساب تعصب نمیزنم(برام سخته که اینو قبول کنم ولی حقیقت رو باید گفت تا دوستان دیگه تو انتخابشون اشتباه نکنن) امیدوارم به هیچکدوم از دوستان برنخورده باشه
dark fear
01-03-2007, 13:06
اکالیپتوس کی مخصوص اهواز هست. ما هم داریم تو کرمانشاه. که ما همیشه استفاده میکنیم.
عکسات کیفیتشون از قبل بد تر بود.
ناراحت نشی.
اولا پست بالا کاملا تایید میشه
درسته اکالیپتوس تو جا های دیگه هم است ولی با مطالعاتی که کردم اولین جایی که تو ایران اکالیپتوس داشته اهواز بوده بگذریم در مورد کیفیت باید بگم من به شخصه از عکس هایی که از نمای نزدیک گرفته میشه خوشم میاد و سه چهارتا میگیرم بهترین رو انتخاب میکنم مثلا گل و .... اون کنار ها کجاش بی کیفیت تو یکیشون کناری که نزدیک بود تارافتاده بود (خیلی نزدیک بود با چشم معمولی هم نمیشه از اون فاصله فکوس کرد)اندازه کنار که دستت هستدیدی چقدر کوچیک بودن و من از چه فاصله ای گرفتم چه اندازه شده ... به نظر من کنار ها خیلی خوب افتادن
در مورد مناظر هم یه عکس بیشتر نمیگیرم .خوب شد خوب شد وگرنه عکس دیگری نمیگیرم آخه خیلی هم مناظرقشنگی نداریم اینجا . یکی از مناظر هم که نخل و ... داره با کیفیت افتاده (شانسی ) اگه منظره قشنگی هر جایی دیدم با حوصله میشینم عکس میگیرم اینجا شمال نیست که تازه تو هیچ جای دیگه اهواز چنین مناظری گیر نمیاد
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که اگه من زیاد عکس بگیرم صدای بقیه تو تاپیک به نشانه اعتراض در میاد
dark fear
01-03-2007, 13:52
به نظر من کیفیت عکسای k750 خیلی خوبه و اینکه اونقدر که من با گوشیهای مختلف عکس گرفتم گوشیهای سونی اریکسون تو تاریکی خیلی بهتر از نوکیا عکس میگیرن ولی کیفیت فیلمبرداری تو نوکیا بهتره.جهت اطلاع دوستانی هم که لنز carl zeiss رو ملاک خوب بودن عکس قرار میدن باید بگم و هر کسی که یه چیزی میگه سریع میگن لنزش carl zeiss هستش باید بگم که گوشی n93 هم لنزش همین مارک هستش ولی عکساش به اندازه
k750 هم کیفیت نداره چه تو روشنی و چه تاریکی اینم بگم که گوشی خودم n93 هستش پس این حرف رو رو حساب تعصب نمیزنم(برام سخته که اینو قبول کنم ولی حقیقت رو باید گفت تا دوستان دیگه تو انتخابشون اشتباه نکنن) امیدوارم به هیچکدوم از دوستان برنخورده باشه
دوست من منظورتون رو کاملا متوجه نشدم : کیفیت k750 خیلی خوبه .......... k750 هم کیفیت نداره نه تو روز نه تو شب;)
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که اگه من زیاد عکس بگیرم صدای بقیه تو تاپیک به نشانه اعتراض در میاد
نه شما عکستو بگیر کسی اعتراض نمیکنه:cool:
dark fear
02-03-2007, 09:03
نه شما عکستو بگیر کسی اعتراض نمیکنه:cool:
شما به من امید میدی:happy: باشه ما اینجا یه منطقه داریم به اسم (دریاچه صنایع فولاد) البته همچین هم دریاچه
نیست یه گودی بزرگه که دورش حصار کشیدن بعد توش ماهی های بزرگ و مرغابی و ... هست دور و ور این دریاچه ما
اینقدر سرسبز و قشنگه که مثل شمال میمونه البته فعلا اینجا وضعیت هوا خوب نیست (هوا گرد و خاکی و زرد رنگ است) تا فردا پس فردا که هوا خوب شد میرم از اوجا عکس میذارم (اونجا بیشتر منظره داره تا گل و .... سعی میکنم
یه منظره قشنگ رو بگیرم ) موفق باشید:biggrin:
farid ejay
02-03-2007, 15:58
از نظر من بهتری گوشی از لحاظ رزلیشن و رنگ خود w810 است
من با k750 و گوشی های دیگر امتحان کردم هیچ کدوم 810 نمیشه
حالا اینجا میان میگن n70 که نه رنگ داره نه فوکوسکه اصل کار دوربین رو فوکوس کردن است
و دیگر راحت بودن در حالت عکس برداری هست که با w810 به راحتی یک دوربین ciber shot میتوان عکس گرفت:laughing:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farid ejay
02-03-2007, 16:02
اصلا نمی شه با n70 از نزدیک عکس انداخت تار میندازه:ohno:
farid ejay
02-03-2007, 16:06
البطه یک واقعیتی رو هم بگم که گوشی هایی که لنز carl zeiss دارند dpi 300 دارند ولی sony ericsson ها dpi 72 دارند
از نظر من بهتری گوشی از لحاظ رزلیشن و رنگ خود w810 است
من با k750 و گوشی های دیگر امتحان کردم هیچ کدوم 810 نمیشه
حالا اینجا میان میگن n70 که نه رنگ داره نه فوکوسکه اصل کار دوربین رو فوکوس کردن است
و دیگر راحت بودن در حالت عکس برداری هست که با w810 به راحتی یک دوربین ciber shot میتوان عکس گرفت:laughing:
جمله اخرت راحتی در عکاسی .خداییش ان90 با 200 طرف میچرخه ورو هرکجا بخوای عکس میگسره. میتونی تو ماشین از بغل دستیت عکس بندازی که اصلا نفهمه.
شما گیر دادی به ان 70 که فوکوس نداره. نوکیا یه گوشی زده به اسم ان90. چون دوربینش بهتره ازش حرف نمیزنی؟؟؟؟؟؟؟؟
البطه یک واقعیتی رو هم بگم که گوشی هایی که لنز carl zeiss دارند dpi 300 دارند ولی sony ericsson ها dpi 72 دارند
اون الکیه
چون گوشی 6630 هم همین دی پی ای رو داره
6270
و ....
dark fear
03-03-2007, 18:29
مسخره نکنید اما این dpi به چه درد میخوره
M.etallic.A
03-03-2007, 21:03
مسخره نکنید اما این dpi به چه درد میخوره
تعداد پیکسلها در واحد سطح ... یا بهتر بگم چگالی پیکسل... ممکنه یه دوربین مثلا 10 مگاپیکسل باشه اما dpi پایین باشه ... در این صورت عکس بزرگ و بی کیفیت میشه ... یه مثال ریاضی :
یه دوربین دو مگاپیکسلی یعنی 2000000 پیکسل داره عکسی که میندازه... حالا اگر عکسش با dpi مثلا 200 پیکسل در سانتی متر مربع باشه ... این دو تارو تقسیم برهم کنی میشه ....
10000 یعنی سایز عکسش ده هزار سانتی متر مربعه یعنی 100 سانتی متر در 100 سانتی متر یا یک متر مربع ...
البته اینهایی گفتم در صورتیه که عکس مربع باشه یعنی طول و عرضش یکی باشه ...
اون الکیه
چون گوشی 6630 هم همین دی پی ای رو داره
6270
و ....
چرا الکیه؟ چون اسم گوشی نوکیا. گناهش اینه
absorb3000
04-03-2007, 01:06
oooooooooooonly 810
oooooooooooonly 810
دلیلش اینه که شما خودت این گوشی رو داری درسته؟
farid ejay
04-03-2007, 10:52
dpi یعنی تفکیک پذیری
مثلا من خودم 810 دارم عکسهای بسیار عالی میندازه ولی برای کار من که با فتوشاب کار می کنم و میخوام عکسها رو سلکت کنم چون dpi پایین هست وقتی رو عکس zoom میکنم مرز بین اجسام تار هست و معلوم نیست :cool:
dark fear
04-03-2007, 15:54
ما هم فیض بردیم پس dpi به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ولی نمیتونه برای یک دوربین خوب کافی باشه
چرا الکیه؟ چون اسم گوشی نوکیا. گناهش اینه
نه ببخشید
اشتباه کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
05-03-2007, 11:44
ما هم فیض بردیم پس dpi به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ولی نمیتونه برای یک دوربین خوب کافی باشه
به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ؟
dpi خودش یعنی کیفیت... وقتی dpi بالا باشه کوچکترین جزئیات تو عکس میفته... اتفاقا یکی از راههای تشخیص یک دوربین خوب اینه که ببینیم dpi چنده ...
dark fear
05-03-2007, 13:27
به بهتر شدن کیفیت عکس کمک میکنه ؟
dpi خودش یعنی کیفیت... وقتی dpi بالا باشه کوچکترین جزئیات تو عکس میفته... اتفاقا یکی از راههای تشخیص یک دوربین خوب اینه که ببینیم dpi چنده ...
دوست من یکم فکر کن (من که نمیدونستم فهمیدم) v3x و n70 رو در نظر بگیر به احتمال زیاد دوتاشون dpi بالا تری
نسبت به w810 دارن ولی کیفیت عکسشون به مراتب (زیاد) از w810 پایین تره n70 که دیگه همه قبول دارن که
پایین تره اما v3x رو که شما میگی بهتره یه سری به تاپیک "قرار دادن عکس هایی که با موبایل گرفته اید" بزن
یه شخصی که خودش v3x داره چند تا عکس گذاشته (در شرایط مختلف) انصافا خودت مقایسه کن پس
dpi بالا نمیتونه باعث بشه کیفیت عکس خیلی بالا بره
عکس با ان90 از یه گربه گرفتم. البته نمیتونه ارزشهای ان90 رو ثابت کنه.
D E V I L
07-03-2007, 12:13
ببخشيد دوستان فرق دوربين 750-800-810 SE چيه؟
من كه تو سايت GSMARENA تو يكي از مقايسه هايي كه بين w800 با n90 شده بود خوندم هيچ فرقي بين W800 با K750 نيست
اينم لينكش
dark fear
07-03-2007, 13:32
ببخشيد دوستان فرق دوربين 750-800-810 SE چيه؟
من كه تو سايت GSMARENA تو يكي از مقايسه هايي كه بين w800 با n90 شده بود خوندم هيچ فرقي بين W800 با K750 نيست
اينم لينكش
دوست عزیز یه نگا به امضای من بکن برو تولینکش (k750 هم یه چیزایی تو مایه های w700 است فقط دوربینش بهتره)
نمیدون چرا تو اون مقیسه ان90 اونجوری عکس انداخته.عجیبه. انصافا خیلی بهتر میگیره.
dark fear
09-03-2007, 12:07
من متاسفانه به دلائل زیادی نمیتونم از خونه بیرون بزنم این عکس هایی رو که گذاشتم وقتی داشتم از مدرسه میومدم
گرفتم (ساعت 12:30) از هر منظره ای که میخواستم عکس بگیرم خورشید بالاش بود نمیذاشت عکس خوب بیفته
از یه مرغابی عکس گرفتم و یک گل (از سایه ی مرغابی میتونید بفهمید خورشید چطور بوده) یه عکس هم
وقتی با اتوبوس واحد داشتیم میرفتیم بازار (برای خرید عید) از پشت پنجره گرفتم (کیفیتش چنگی به دل نمیزنه ولی
برای اون سرعت واقعا خوبه یه ذره هم تصویر کش نیومده) البته عکس های بالا نمیتونه ارزش های w810 رو ثابت
کنه :biggrin: دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
D E V I L
09-03-2007, 12:11
دوست عزیز یه نگا به امضای من بکن برو تولینکش (k750 هم یه چیزایی تو مایه های w700 است فقط دوربینش بهتره)
دوست عزيز مقايسه جالبي كردي.دمت گرم
ولي منظور من از اون سوال اين بود كه چرا تو نظر سنجي هر سه تا گوشي رو گذاشتن در حالي كه دوربين هرسه عين همه.اگه بجاي سه تا گوشي مثلا K750 يا w810 رو ميزاشتند و از هر برند هم يه گوشي كه 2مگاپيكسليش بهترينه ميزاشتند فكر كنم عادلانه تر بود.مثلا جاي v3x خيلي خاليه
در ضمن در اين صورت ديگه كساني كه طرفداري بي جهت براي نوكيا ميكنند فكر نكنم روي اومدن تو اين تاپيك رو داشتند.
اون مقايسه سايت gsmarena كه فكر كنم معتبرترينن سايت در ضمينه موبايل هستش ديگه بيانگر همه چيزه.
موفق باشيد...
dark fear
09-03-2007, 16:14
دوست عزيز مقايسه جالبي كردي.دمت گرم
ولي منظور من از اون سوال اين بود كه چرا تو نظر سنجي هر سه تا گوشي رو گذاشتن در حالي كه دوربين هرسه عين همه.اگه بجاي سه تا گوشي مثلا K750 يا w810 رو ميزاشتند و از هر برند هم يه گوشي كه 2مگاپيكسليش بهترينه ميزاشتند فكر كنم عادلانه تر بود.مثلا جاي v3x خيلي خاليه
در ضمن در اين صورت ديگه كساني كه طرفداري بي جهت براي نوكيا ميكنند فكر نكنم روي اومدن تو اين تاپيك رو داشتند.
اون مقايسه سايت gsmarena كه فكر كنم معتبرترينن سايت در ضمينه موبايل هستش ديگه بيانگر همه چيزه.
موفق باشيد...
با حرفت صد در صد موافقم به جز یه مورد : دوربین k750 و w800وw810 اصلا یکی نیست من خودم شخصا مقایسه کردم من هم تا وقتی
مقایسه نکرده بودم فکر میکردم یکین
راست میگی اصلا 3250 حتی لیاقت نامزد شدن برای بهترین دوربین رو نداره یا n70 و n72 دقیقا مثل هم و هر دو مذخرفن
mahyarSAMSUNG
10-03-2007, 03:37
کا 750 بدترین 2 مگاپیکسلی . شانس اوردم که دبلیو 810 رای اورده وگرنه اگه کا 750 رای اورده بود خود کشی میکردم
dark fear
10-03-2007, 10:28
کا 750 بدترین 2 مگاپیکسلی . شانس اوردم که دبلیو 810 رای اورده وگرنه اگه کا 750 رای اورده بود خود کشی میکردم
دوست من نمیخام الکی باهات مخالفت کنم ولی k750 به هیچ عنوان بد ترین نیست اگر شخصا (با فریمور جدید)
مقایسه کرده باشید از n70 که خیلی بهتر میندازه در هر شرایتی در ضمن تا زمانی که 3250 هست هیچ دوربینی
نمیتونه بد ترین باشه
D E V I L
10-03-2007, 12:39
دوست عزيز برات متاسفم كه d600 تو نظر سنجي شركت نكرده!
ولي اين باعث نميشه K750 رو بدترين گوشي اعلام كني.چون اگه يه بار عكسهاي 3250 رو ميديدي مي گفتي خاك بر سر نوكيا!!!
اينم يادت باشه ايندفعه خاستي k750 رو خراب كني بهت پيشنهاد ميكنم در مورد دوربينش اصلا نظر نده چون خيلي زود كم مياري.
موفق باشيد...
من اصلا d600 یادم نبود که تو نظر سنجی شرکتش بدم. این به معنی بدیش نیست .من یادم نبود. کا750 هم که دیگه خز شده وهمه هم هرچی دارن بهترینه. به همین دلیل عشق کا750 هستن. ولی دوربین بدی نداره
mahyarSAMSUNG
11-03-2007, 02:47
ولي اين باعث نميشه K750 رو بدترين گوشي اعلام كني.چون اگه يه بار عكسهاي 3250 رو ميديدي مي گفتي خاك بر سر نوكيا!!!
اينم يادت باشه ايندفعه خاستي k750 رو خراب كني بهت پيشنهاد ميكنم در مورد دوربينش اصلا نظر نده چون خيلي زود كم مياري.
موفق باشيد...
ببین اتفاقا من خیلی خوشحال شدم که دی 600 توی نظر سنجی نیست .:tongue: . چون اون وقت نمیتونستم ببینم که کا 750 با تعصب تونسته بهتر از دی 600 باشه . خوب یه چیز طبیعیه همه کا 750 دارن و بدون نگاه کردن به عنوان تاپیک میان کا 750 رو انتخاب مبکنن . عکسهای 3250 هم خیلی بده خودم میدونم ولی ان 90 عالیه . دبلیو 810 عالیه دبیلو 700 مثل کا 750 مضخرفه :sad:
dark fear
11-03-2007, 13:39
موفق باشيد...
دوست عزیز شما حق داری ولی کمی تند رفتی اگه همین جوری پیش بره تاپیک منحرف میشه از شما و
samsung d600 میخام کمی رعایت کنید .
راه بهتری هم است : با گوشی هاتون عکس بگیرید و این جا بذارید ما که بی طرفیم قضاوت میکنیم
ONLY_NOKIA
11-03-2007, 14:36
بابا برا چي دي 600 رو نذاشتيد اگه دي 600 بود به اون راي مي دادم
البته يه عده بدون اطلاعات الكي ميان به كا 750 راي ميدن
ولي w810 بد نيست
dark fear
11-03-2007, 16:52
والا K750 بد نیست درسته بخاطر این که زیاده خیلی رای اورده و اکثرا از روی تعصب رای دادن ولی دوربینش خیلی
خوبه تو کل نوکیا فقط N90 ازش بهتره البته (شنیدم N71 هم بهتره که چون خودم ندیدم باور ندارم)
تو سامسونگ هم راستش با هیچ گوشی کار نکردم ولی آقای Samsung_d600 میگن گوشیشون کمی از N70 ضعیف تره K750 هم که دوربینش خیلی از N70 بهتره (اینو مطمئنم چون خودم شخصا مقایسشون کردم)
mahyarSAMSUNG
12-03-2007, 03:06
کا 750 اصلا بهتر از ان 70 نیست . ان 70 عکسهای صاف و شفافی میگیره ولی کا 750 سر تا پا نویر و رنگ زرد در عکس داره
کا 750 اصلا بهتر از ان 70 نیست . ان 70 عکسهای صاف و شفافی میگیره ولی کا 750 سر تا پا نویر و رنگ زرد در عکس داره
کا 750 زرد عکی میکیره تایید میشه
dark fear
12-03-2007, 15:00
چند تا منظره خفن دیگه فکر کنم جای هیچ حرفی رو نداره فوق العاده است
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ابعادشون رو کوچک کردم تا حجمشون کم بشه همشون ذو هم 800 کیلو بایت هستند)
mahyarSAMSUNG
13-03-2007, 02:20
یعنی حجمش با این که کم شده. شده 800 کیلوبایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!
dark fear
13-03-2007, 13:07
یعنی حجمش با این که کم شده. شده 800 کیلوبایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!
نه بابا چه خبره 5.4 عکسه اول دانلود میکردید خیلی قشنگن
نه بابا چه خبره 5.4 عکسه اول دانلود میکردید خیلی قشنگن
خوب بود ممنون
mahyarSAMSUNG
14-03-2007, 02:55
یعنی در این تاپیک میشه عکس گذاشت ؟؟
dark fear
14-03-2007, 13:06
اگه عکس نذاریم پس به چه حسابی قضاوت کنیم باید بر اساس حقایق قضاوت بشه نه بر اساس شنیده ها
چرا نشه؟؟؟؟؟؟
mahyarSAMSUNG
17-03-2007, 02:34
خوب . حالا میدونم چیکار کنم . بعد عید میبینمتون توی همین تاپیک .
ShahabSAMSUNG
17-03-2007, 12:23
نظرتون راجع به دوربین 2 مگاپیکسل گوشی SAMSUNG i750 چیه؟
به نظرم که ترکونده. دوربین 2 مگ و این عکسا؟؟؟!!!
RedDragon
17-03-2007, 20:53
شهاب عكسا كار خودتن يا نه!!
ShahabSAMSUNG
17-03-2007, 21:12
عکس ها کار دوست خوبم، محمد هست که بحرین زندگی می کنن.
این گوشی هم ایران نیومده.
اون گوشی که گفتی samsung i750 خوب عکس انداخته خداییش
به نظر من که به این خاطر 810 و 750 رای آوردن که همه دارن
هر چیزیم که داشته باشین بهترینه دیگه
مخصوصا 750
farid ejay
24-03-2007, 10:43
850 wرا یادتون رفت:13:
اینم عکس:
dark fear
24-03-2007, 17:30
نظرتون راجع به دوربین 2 مگاپیکسل گوشی SAMSUNG i750 چیه؟
به نظرم که ترکونده. دوربین 2 مگ و این عکسا؟؟؟!!!
با شما نیستم به اون دوستتون بگید واقعا خجالت داره با این کار میخاد چه چیزی رو ثابت کنه عکس های دوستتون
یا اصلا به هیچ موبایلی تعلق نداره یا از اینترنت گرفته و بدجور دست کاری شده امید وارم آقاشهاب در این جنایت بزرگ :31: دست نداشته باشه :41: دلیل میخای بعدا میگم ولی مطمئن باشید اون عکسا مال اون گوشی نیست:13:
pedram_ashena
24-03-2007, 19:31
D600 هم عكساي خيلي نازي ميندازه البته تو روز و نور طبيعي(پدربزرگ 2ربين 2مگا تو ايرانه)
ShahabSAMSUNG
24-03-2007, 19:35
دوربین 2 مگ فقط i750
نمونه عکس قبلاً ازش گذاشتم.
850 wرا یادتون رفت:13:
اینم عکس:
فک کنم اون موقع که نظر سنجی گزاشتم w850 هنوز نیومده بود.:31:
dark fear
25-03-2007, 12:37
دوربین 2 مگ فقط i750
نمونه عکس قبلاً ازش گذاشتم.
قبلا گذاشتی البته مال i750 نبود
به من بگید dpiعکس های i750 چقدر است تا ثابت کنم اون عکسا مال i750 نیست
ShahabSAMSUNG
26-03-2007, 14:27
قبلا گذاشتی البته مال i750 نبود
به من بگید dpiعکس های i750 چقدر است تا ثابت کنم اون عکسا مال i750 نیست
دقیقاً مال خود SAMSUNG i750 بود.
البته در ایران نیست و یکی از دوستانم که در بحرین این گوشی رو داره زحمت عکس ها رو کشیده بود.
باورش مشکله که یه دوربین 2 مگ بتونه اون عکس ها رو بگیره ولی حقیقت داره.
اصلاً هم نیاز به اثبات نیست. هر جور دوست داری فکر کن. نمی خوام باهات کل کل کنم که. بچسب به همون سونی اریکسون.
مخصوصا 750
درست میگی. اینجا منطق حکم نمی کنه. متاسفانه ایرانی جماعت، بدجور متعصبه.
مخصوصا 750
قبول دارم...ولی فکر نکنم همه ی کسانی که رای دادن این طوری باشه...من که نظر همونه که رای دادم...
dark fear
26-03-2007, 17:04
اثبات این که عکسی که شهاب گذاشته بود و مدعی بود مال i750 است به این موبایل تعلق ندارد
اگر روی هر عکسی که با دوربین عکاسی یا موبایل گرفته باشید راست کلیک و در قسمت properties
summary و سپس advenced بزنید تمام اطلاعات عکس رو میده و میگه مال چه گوشی است و چه ابعادی داره
و dpi اون چنده و.... ولی اگر مال دوربین و موبایل نباشه (مثلا همین والپیپر هایی که توی اینترنت و همه جا هست)
فقط ابعاد و dpi و چند تا چیز دیگه رو میده و دو تا عکس شهاب این وضعیت رو دارن یعنی از روی اطلاعات عکساش
معلومه که مال هیچ موبایل یا دوربین دیجیتالی نیست
ببین آقا شهاب خودت شروع کردی چرا یه بحث بدون دعوا نمیکنی الان خواستم یه چیز بنویسم خشمم رو خوردم و گفتم
چه فایده ای داره واقعا متاسفم.... اون دوستت samsung d600 هم چند تا پست داد ولی دعوا نکرد و به خوشی گذشت
اما شما ...
خلاصه خواهش میکنم نه تنها با من بلکه با هیچ کس دیگری دیگه اونجوری حرف نزن :10: :11: :31:
dark fear
26-03-2007, 17:05
این عکس رو تو یه اتوبان گرفتم یه ماشین از اون سمت و ما از سمت مخالف میرفتیم (مستحضرید که تو اتوبان نمیشه
سرعت کم رفت) میخواستم از اون ور جاده بگیرم یدفه این ماشینه جلوش سبز شد
لطفا قالپاقش رو نگاه کنید (به اون قسمتی که آموزش دادم برید و مطالب رو ببینید . برید از هر جایی که میخاید با موبایل عکس بگیرید همین وضعیت
رو داره یعنی حتما در قسمت اطلاعات باید مدل موبایل باشه)
dark fear
26-03-2007, 17:35
قبول دارم...ولی فکر نکنم همه ی کسانی که رای دادن این طوری باشه...من که نظر همونه که رای دادم...
کاملا درسته قبول دارم تعداد اونایی که w810 دارن از n90 دار ها بیشتره ولی به هیچ وجه تعداد w810 دارها رو
نمیشه با k750 دار ها مقایسه کرد پس چرا رای های w810 بیشتره:31:
ShahabSAMSUNG
27-03-2007, 00:02
اثبات این که عکسی که شهاب گذاشته بود و مدعی بود مال i750 است به این موبایل تعلق ندارد
اگر روی هر عکسی که با دوربین عکاسی یا موبایل گرفته باشید راست کلیک و در قسمت properties
summary و سپس advenced بزنید تمام اطلاعات عکس رو میده و میگه مال چه گوشی است و چه ابعادی داره
و dpi اون چنده و.... ولی اگر مال دوربین و موبایل نباشه (مثلا همین والپیپر هایی که توی اینترنت و همه جا هست)
فقط ابعاد و dpi و چند تا چیز دیگه رو میده و دو تا عکس شهاب این وضعیت رو دارن یعنی از روی اطلاعات عکساش
معلومه که مال هیچ موبایل یا دوربین دیجیتالی نیست
ببین آقا شهاب خودت شروع کردی چرا یه بحث بدون دعوا نمیکنی الان خواستم یه چیز بنویسم خشمم رو خوردم و گفتم
چه فایده ای داره واقعا متاسفم.... اون دوستت samsung d600 هم چند تا پست داد ولی دعوا نکرد و به خوشی گذشت
اما شما ...
خلاصه خواهش میکنم نه تنها با من بلکه با هیچ کس دیگری دیگه اونجوری حرف نزن :10: :11: :31:
من که بد حرف نزدم :13:
چرا به دل می گیری؟
ولی دارم میگم که این عکسا مال اون گوشیه.
اگه خودم اطمینان نداشتم، هرگز مطرح نمی کردم.
درسته تو سرعت عکس کشیده میشه
M.etallic.A
27-03-2007, 10:31
این عکس رو تو یه اتوبان گرفتم یه ماشین از اون سمت و ما از سمت مخالف میرفتیم (مستحضرید که تو اتوبان نمیشه
سرعت کم رفت) میخواستم از اون ور جاده بگیرم یدفه این ماشینه جلوش سبز شد
لطفا قالپاقش رو نگاه کنید (به اون قسمتی که آموزش دادم برید و مطالب رو ببینید . برید از هر جایی که میخاید با موبایل عکس بگیرید همین وضعیت
رو داره یعنی حتما در قسمت اطلاعات باید مدل موبایل باشه)
[I
تو آموزش دادي ؟
تو تاپيك 3 مگاپيكسلي ها من و بقيه بچه ها 10 صفحه قبل اين موضوع رو گفته بوديم. تو هم بودي اگه يادت باشه بحث dpi بود... شما اون موقع از ما سوال ميكردي در اين مورد.... حالا اومدي همون مطلب رو اينجا آموزش دادي به قول خودت ؟ البته گفتن نداره چون اين خيلي موضوع ساده و پيش پا افتاده ايه .... فقط خواستم بگم تا ...........
dark fear
27-03-2007, 11:42
تو آموزش دادي ؟
تو تاپيك 3 مگاپيكسلي ها من و بقيه بچه ها 10 صفحه قبل اين موضوع رو گفته بوديم. تو هم بودي اگه يادت باشه بحث dpi بود... شما اون موقع از ما سوال ميكردي در اين مورد.... حالا اومدي همون مطلب رو اينجا آموزش دادي به قول خودت ؟ البته گفتن نداره چون اين خيلي موضوع ساده و پيش پا افتاده ايه .... فقط خواستم بگم تا ...........
خواستی بگی تا .......... چی ؟
مگه بده آدم چیزی رو که یاد میگیره به بقیه یاد بده ؟ تازه من از شما یاد نگرفتم از آقای رامین (r@min) (فکر کنم اینجوری
نوشته میشد) در همین تاپیک یاد گرفتم
dark fear
27-03-2007, 11:47
درسته تو سرعت عکس کشیده میشه
این پست چه معنی داره به کی جواب دادی حرف کی رو تایید کردید :18:
آها فهمیدم یکی قبلا گفته بود اون عکس تو سرعت گرفته نشده وگر نه کش میومد و شما حرفش رو تایید کردی
(چقدر باهوشم :21: ) ولی در جواب دوتاتون میگم: قسم میخورم سرعت زیاد بود آخه کی تو اتوبان با سرعت کم میره
تازه حتی اگر با سرعت کم هم میرفت(که قسم میخورم نمیرفت) ما در جهت مخالف میرفتیم و گرفتن اون عکس
کار هر گوشی نیست:5:
dark fear
27-03-2007, 11:53
من که بد حرف نزدم :13:
چرا به دل می گیری؟
ولی دارم میگم که این عکسا مال اون گوشیه.
اگه خودم اطمینان نداشتم، هرگز مطرح نمی کردم.
شما مطمئن باش مال اون نیست شاید دوستتون به شما دروغ گفته یا عکس خوب دم دست نداشته چند تا عکس از
اینترنت گرفته به شما داده ولی در هر صورت مطمئن باش اون عکس مال اون دوربین نیست چون این روشی که
آموزش دادم ببخشید بقیه آموزش دادن منم یاد آوری کردم; یک روش کاملا مطمئن هست و هیچ وقت اشتباه نمیکته
میتونی از اون آقای متالیکا هم بپرسی (که کاملا طرف دار نوکیا است)شاید حرف اون رو بیشتر قبول داشته باشی
dark fear
27-03-2007, 18:11
فکر کنم دیگه هیچ جای بحثی باقی نذاشتن
farid ejay
28-03-2007, 10:35
اقای just iran
عکس را که در نور کم و در حرکت و با سرعت زیاد بگیری عکس کشیده می شود
ولی اگر همین کار را شما در نور زیاد انجام بدی این عکس العمل کمتر می شود
و اگر شما در نور زیاد یا افتاب بگیری این عمل بسیار کم اتفاق می افتد
امتحان کنید:5:
dark fear
28-03-2007, 13:11
دوستان از این به بعد از سایت divshare برای آپلود استفاده کنن واقعا سایت خوبیه خیلی پر سرعت با امکان آپلود چند عکس باهم
خیلی سریعه سایت خیلی خوبیه بعد از این که آپلودتون تموم شد به شما forum link رو میده که شما باید اینجا کپی کنید تا مثل عکس های زیر بشه
برای دیدن در اندازه واقعی روی عکس ها کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dark fear
28-03-2007, 13:14
اقای just iran
عکس را که در نور کم و در حرکت و با سرعت زیاد بگیری عکس کشیده می شود
ولی اگر همین کار را شما در نور زیاد انجام بدی این عکس العمل کمتر می شود
و اگر شما در نور زیاد یا افتاب بگیری این عمل بسیار کم اتفاق می افتد
امتحان کنید:5:
منظورتون رو درست متوجه نشدم اگه منظورتون اینه که شما هم میتونستید عکس بگیرید چون نور مناسب بود
باید بگم والا اون موقع نمیتونستم به خورشید بگم کمتر نور بده ولی فکر نمیکنم خیلی
تاثیر داشته باشه حالا بعدا امتحان میکنم:31:
دوستان از این به بعد از سایت divshare برای آپلود استفاده کنن واقعا سایت خوبیه خیلی پر سرعت با امکان آپلود چند عکس باهم
خیلی سریعه سایت خیلی خوبیه بعد از این که آپلودتون تموم شد به شما forum link رو میده که شما باید اینجا کپی کنید تا مثل عکس های زیر بشه
برای دیدن در اندازه واقعی روی عکس ها کلیک کنید
دوست عزيز عكسهاي خيلي خوبي گرفتي ببينم شما با برنامه كه كيفيت رو تغيير ندادي ؟
راستي عكس بگير با سايز بزگرش و با ACD see تغييرش نده تا ببينم ورژن دوربين دبليو 810 چيه !!
ان 90 اگر ظاهر و ابعاد مناسبي داشت قابل رقابت بود دوربين خوب به چه قيمتي آخه ؟؟!!
گوشي هاي سوني هم خيلي جالب عكس نميگيرن نمونش دبلوي 810 مخصوصا اينايي كه تو ايران هستن سامسونگم كه تو 2 مگا ها مشكل رنگ داره !
فکر کنم دیگه هیچ جای بحثی باقی نذاشتن
فكر كنم شما فكر مكيند دوربين يعني فقط در روز عكس گرفتن آقا شما در نور كم يا تو شب يا ابري عكس بگير ببين چطور ميشه !
dark fear
28-03-2007, 15:44
دوست عزيز عكسهاي خيلي خوبي گرفتي ببينم شما با برنامه كه كيفيت رو تغيير ندادي ؟
راستي عكس بگير با سايز بزگرش و با ACD see تغييرش نده تا ببينم ورژن دوربين دبليو 810 چيه !!
نه عزیزم من به دو دلیل اندازه عکسا رو تغییر میدم 1.چون حجمشون خیلی کمتر میشه و برای من که از سرعت
خیلی پایینی استفاده میکنم و میخوام عکسای زیادی رو آپلود کنم مشکل پیش میاد2.دوستانی که از opera استفاده
میکنن در دیدن این عکس ها در اندازه واقعی مشکل دارن
بیا دوتا عکس خیلی قشنگ یکی با فلش و دیگری بی فلش (اگه منظورت همون ورژنی است که به جای acd see باید بنویسه فکر کنم تو w810 های
مختلف متفاوت باشه حالا میل خودته)
dark fear
28-03-2007, 16:26
فكر كنم شما فكر مكيند دوربين يعني فقط در روز عكس گرفتن آقا شما در نور كم يا تو شب يا ابري عكس بگير ببين چطور ميشه !
این دیگه چطور ایراد گرفتنه ؟ خب یک دوربین رو باید در بهترین شرایط آزمایش کرد معلومه اگر نور کم باشه کیفیت پایین تر میاد ولی این
چیز تابلوییه و همه هم میدونن سونی اریکسون تو شب و نور کم بهتر میگیره من هیچ موبایلی رو (به جز k800) ندیدم توشب تاریک بدون نویز عکس
بگیره تو تاریکی این رو دارم
بعدا چند تا دیگه میگیرم
dark fear
28-03-2007, 17:44
ان 90 اگر ظاهر و ابعاد مناسبي داشت قابل رقابت بود دوربين خوب به چه قيمتي آخه ؟؟!!
گوشي هاي سوني هم خيلي جالب عكس نميگيرن نمونش دبلوي 810 مخصوصا اينايي كه تو ايران هستن سامسونگم كه تو 2 مگا ها مشكل رنگ داره !
دوست من این یک جواب و بحث بی دعوا است و من الان خیلی ریلکسم لطفا تا آخرش رو بخون و با منطق جواب بده
1.ظاهر و قیمت n90 چه ربطی به دوربینش داره ؟ اینجا بحث اینه که بهترین دوربین چیه نه مناسب ترین تازه به نظر من n90 خیلی هم خوشکله فقط در حالت بسته زیاد جالب نیست
2.ببین اینا با هم جور در میاد :1.با w810 خیلی خوب عکس گرفتی 2.سونی اریکسون جالب نمیگیره نمونش w810 :18:
2.همه میگن سونی اریکسون تو صدا و عکس بهترینه نمونش w810 که حتی منتقداش هم میگن یکی از بهترین دوربین های 2 مگا پیسل است
3.یعنی چی اینایی که تو ایران استخوب نیست یعنی برای ایران سفارشی بدرد نخور میسازن قابل توجه تو اکثر اینایی که تو ایران است غیر قانونی و از طریق کشور های عربی وارد میشن یعنی اونایی که تو کشور های عربی هست
هم خوب نیست (شوخی)> (لطفا جای دیگه اینا رو نگو بهت میخندن:27: )
4.وقتی میگی سامسونگ مشکل رنگ داره یعنی همه 2 مگا پیکسلیهای سامسونگ باید مشکل رنگ داشته باشن
در صورتی که این طور نیست این چند وقته از i750 تعریف میشنوم
5.یعنی در باره نوکیا نظری نداری
6.اینجا تاپیک بهترین دوربین 2مگا پیکسل است نه 2 مگا پیکسلی های خوب حالا شما بین این همه 2 مگاپیکسل های مختلف و بدرد نخور بهترین رو انتخاب کن چیکار داری خوبه یا بده
7.حالا که به نظر تو n90.w810 sony ericsson.samsung بدرد نمیخورن پس چی خوبه بهنظر تو بهترین چیه
farid ejay
29-03-2007, 10:11
اینم هوای ابری با w850
دوست من این یک جواب و بحث بی دعوا است و من الان خیلی ریلکسم لطفا تا آخرش رو بخون و با منطق جواب بده
1.ظاهر و قیمت n90 چه ربطی به دوربینش داره ؟ اینجا بحث اینه که بهترین دوربین چیه نه مناسب ترین تازه به نظر من n90 خیلی هم خوشکله فقط در حالت بسته زیاد جالب نیست
2.ببین اینا با هم جور در میاد :1.با w810 خیلی خوب عکس گرفتی 2.سونی اریکسون جالب نمیگیره نمونش w810 :18:
2.همه میگن سونی اریکسون تو صدا و عکس بهترینه نمونش w810 که حتی منتقداش هم میگن یکی از بهترین دوربین های 2 مگا پیسل است
3.یعنی چی اینایی که تو ایران استخوب نیست یعنی برای ایران سفارشی بدرد نخور میسازن قابل توجه تو اکثر اینایی که تو ایران است غیر قانونی و از طریق کشور های عربی وارد میشن یعنی اونایی که تو کشور های عربی هست
هم خوب نیست (شوخی)> (لطفا جای دیگه اینا رو نگو بهت میخندن:27: )
4.وقتی میگی سامسونگ مشکل رنگ داره یعنی همه 2 مگا پیکسلیهای سامسونگ باید مشکل رنگ داشته باشن
در صورتی که این طور نیست این چند وقته از i750 تعریف میشنوم
5.یعنی در باره نوکیا نظری نداری
6.اینجا تاپیک بهترین دوربین 2مگا پیکسل است نه 2 مگا پیکسلی های خوب حالا شما بین این همه 2 مگاپیکسل های مختلف و بدرد نخور بهترین رو انتخاب کن چیکار داری خوبه یا بده
7.حالا که به نظر تو n90.w810 sony ericsson.samsung بدرد نمیخورن پس چی خوبه بهنظر تو بهترین چیه
دوست عزيز براي ارزيابي دوربين ، كل گوشي رو هم حساب ميكنن نه فقط خود دوربين ...
زياد تعريف كردن از روي تعصب از يه مدل همين ميشه مثل دبليو 810 كه يك عكس رو خوب ميگيره يه عكس رو مزخرف !
فعلا وقت ندارم باهات صحبت كنم .....
dark fear
29-03-2007, 15:52
دوست عزيز براي ارزيابي دوربين ، كل گوشي رو هم حساب ميكنن نه فقط خود دوربين ...
زياد تعريف كردن از روي تعصب از يه مدل همين ميشه مثل دبليو 810 كه يك عكس رو خوب ميگيره يه عكس رو مزخرف !
فعلا وقت ندارم باهات صحبت كنم .....
اگه واقعا با w810 کار کرده باشی این رو نمیگفتی ....
اگه وقتی میخای عکس بگیری پس از فشار دادن دکمه عکس برداری تا آخر;دستت رو تکون ندی به هیچ وجه
بد نمیفته تازه برای اونایی که دستشون خیلی لرزش داره حالت 4 عکس پشت سر هم گذاشته شده
که مثل n70 نیست که یه عکس بگیری بعدیش رو سه ساعت بعد
دوستان توجه کنند اول میگه با w810 خوب گرفتی بعد میگه w810 بدرد نمیخوره بعد میگه بعضی اوقات خوب و
بعضی اوقات بد میگیره
Sasan Info
29-03-2007, 19:40
اگه وقتی میخای عکس بگیری پس از فشار دادن دکمه عکس برداری تا آخر;دستت رو تکون ندی به هیچ وجه
بد نمیفته تازه برای اونایی که دستشون خیلی لرزش داره حالت 4 عکس پشت سر هم گذاشته شده
دوستان توجه کنند اول میگه با w810 خوب گرفتی بعد میگه w810 بدرد نمیخوره بعد میگه بعضی اوقات خوب و
بعضی اوقات بد میگیره
عزيزم بايد بگم كه دوربين هاي گوشي نوكيا تفاوت هاي زيادي دارند اما دوربين هاي سوني اريكسون تقريبا يكسان اند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-nokia n90
2-sony ericsson w810
3-sony ericsson k750
4-nokia n70
5-nokia 3250
اگه توجه كني سوني اريكسون ها نزديك هم هستند اما نوكيا يكي در صدر جدول قرار داره و بقيه در زير جدول
و ميبينيم كه كيفيت دوربين n90 از همه بيشتر است چون از لنز زايس استفاده ميكند اما بقيه هيچكدام ندارند(حتي n70)
در ضمن اينو هم بگم كه من n90 ندارم كه ازش طرفداري كنم
من فعلا n73 music edition دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی اوقات بد میگیره
دوست عزيز ببينم من مگر با شما دشمن هستم كه اينطو صحبت ميكني ...
دوست عزيز گفتم عكسهايي كه شما گرفتي خوب هستند كه البته در روز و نرو خوب دبليو 810 يكمي خوب ميگيره ...
ولي به نظرماومد شايد كمي دست كاري شده باشه به هر حال ...
به نظر من دوربن خوب در همه حالات است مثل كا 800 ...
بعدشم من نگفتم كل دوربين هاي سامسونگ بد ميگيره گفتم در بعضي از مدل هاش رنگ هارو خوب تحليل نميكنه ...
مگر نه به نظرم بهترين دوربين هنوز همون پي 850 سامسونگه ....
dark fear
30-03-2007, 11:53
عزيزم بايد بگم كه دوربين هاي گوشي نوكيا تفاوت هاي زيادي دارند اما دوربين هاي سوني اريكسون تقريبا يكسان اند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-nokia n90
2-sony ericsson w810
3-sony ericsson k750
4-nokia n70
5-nokia 3250
اگه توجه كني سوني اريكسون ها نزديك هم هستند اما نوكيا يكي در صدر جدول قرار داره و بقيه در زير جدول
و ميبينيم كه كيفيت دوربين n90 از همه بيشتر است چون از لنز زايس استفاده ميكند اما بقيه هيچكدام ندارند(حتي n70)
در ضمن اينو هم بگم كه من n90 ندارم كه ازش طرفداري كنم
من فعلا n73 music edition دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر سجنی که n70 و 3250 تو اون رتبه دارن معلومه کلش درست نیست دوست من بهتر از n70 گوشی های زیادی هست بهتر از k750 هم پیدا میشه
n90 اگه لنز کارل زایس داره میتونی از بقیه نوکیا ها بهتر بدونیش ولی نمیتونی از w810 بهتر بدونی چون w810
اونقدر با n70 و ... فاصله داره که حتی لنز کارل زایس هم نمیتونه اونا رو بهتر از w810 ;ki اینم باید در نظر بگیری که
اگه w810 لنز کارل زایس نداره به جاش چیزای دیگه ای کیفیتش رو بهتر کرده و شاید این چیزا بیشتر از لنز کارل
زایس تاثیر گذار باشه
dark fear
30-03-2007, 12:02
دوست عزيز ببينم من مگر با شما دشمن هستم كه اينطو صحبت ميكني ...
دوست عزيز گفتم عكسهايي كه شما گرفتي خوب هستند كه البته در روز و نرو خوب دبليو 810 يكمي خوب ميگيره ...
ولي به نظرماومد شايد كمي دست كاري شده باشه به هر حال ...
به نظر من دوربن خوب در همه حالات است مثل كا 800 ...
بعدشم من نگفتم كل دوربين هاي سامسونگ بد ميگيره گفتم در بعضي از مدل هاش رنگ هارو خوب تحليل نميكنه ...
مگر نه به نظرم بهترين دوربين هنوز همون پي 850 سامسونگه ....
میخاستی تهمت هم بزنی که ... بیخیال
عزیزم k800 سایبر شات است چون شما همیشه با اون عکس میگیری فکر میکنی اونایی که سایبر شات نیستن
بعضی موقع ها بد و بعضی اوقات خوب میگیرن ؟
عزیزم k800 سایبر شات است چون شما همیشه با اون عکس میگیری فکر میکنی اونایی که سایبر شات نیستن
دوست عزيز تهمت چيه ديگه ....
دوست عزيز سايبر شات بودن كا 800 كه مشخصه ....
نه ممكنه حتي همين كا 800 هم بعضي وقتها در شرايط خاص عكس خوبي نگيره پس من نگفتم چون سايبر شات نيستن عكسهاي متفاوتي ميگرند !
M.etallic.A
30-03-2007, 12:56
اصلا شما میدونید سایبرشات یعنی چی ؟؟؟ هر چی میشه میگید سایبر شات ؟؟ نه یکی واسه من توضیح بده سایبرشات چیه ؟
mahyarSAMSUNG
30-03-2007, 16:42
سایبر شات هم زیاد مالی نیست . من که دوریین دی 600 رو با کا 800 مقایسه کردم با اختلاف کمی کا 800 بهتر بود تازه بعضب عکسها هم دی 600 بهتر گرفته بود . نگران نباشید مقایسه رو میزارم براتون
dark fear
30-03-2007, 17:55
اصلا شما میدونید سایبرشات یعنی چی ؟؟؟ هر چی میشه میگید سایبر شات ؟؟ نه یکی واسه من توضیح بده سایبرشات چیه ؟
تا اونجایی که من شنیدم سایبرشات یک سیستم لرزش گیر قوی است و عکاسی را آسان میکند
farid ejay
31-03-2007, 10:08
شما باید این رو هم حساب کنید که w810 گوشی نه دوربین دیجیتال :13:
سایبر شات هم زیاد مالی نیست . من که دوریین دی 600 رو با کا 800 مقایسه کردم با اختلاف کمی کا 800 بهتر بود تازه بعضب عکسها هم دی 600 بهتر گرفته بود . نگران نباشید مقایسه رو میزارم براتون
مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....
جدي نگير كمي شوخي بود ...
تا اونجایی که من شنیدم سایبرشات یک سیستم لرزش گیر قوی است و عکاسی را آسان میکند
سايبر شات به تنهايي لرزش گير دوربين ديجيتال نيست ....
اين امكان بسته به مدل گوشي اضافه ميشه به دوربين ....
تقريبا عكاسي با دوربين هاي سوني ساده است و اين نام هم به همين موضوع شناخته شده ...
سايبر شات هم يه نام تجاري بيش نيست كه شايد با كيفيت مناسب دوربين هاي سوني تلفيق شده ....
M.etallic.A
31-03-2007, 12:13
جواب هاتون زیاد درست نبود... cyber shot به دوربین های ساخت سونی میگن که یه سری مشخصه های ویژه دارن. تو ویکی پدیا نوشته یه خط تولید دوربین های دیجیتال ....
مهمترین مشخصه این نوع دوربینها سرعت بالای شاتر اونهاس که میتونن تو زمان خیلی کم شاتر رو باز و بسته کنن و لحظه ای عکس بگیرن. و اما در مورد k800 درسته نوشته cyber shot ولی این یه جور حقه تبلیغاتی بوده چون دوربین k800 کاملا سایبرشات نیست . مثلا لنز کارل زایس که روی همه دوربینهای cyber shot نصبه رو k800 نیست. البته واسه اینه که نوکیا قرارداد انحصاری با کارل زایس بسته تا از بین شرکتهای تولید کننده گوشی فقط واسه دوربینهای گوشی های نوکیا لنز تولید کنه ....
dark fear
31-03-2007, 13:51
جواب هاتون زیاد درست نبود... cyber shot به دوربین های ساخت سونی میگن که یه سری مشخصه های ویژه دارن. تو ویکی پدیا نوشته یه خط تولید دوربین های دیجیتال ....
مهمترین مشخصه این نوع دوربینها سرعت بالای شاتر اونهاس که میتونن تو زمان خیلی کم شاتر رو باز و بسته کنن و لحظه ای عکس بگیرن. و اما در مورد k800 درسته نوشته cyber shot ولی این یه جور حقه تبلیغاتی بوده چون دوربین k800 کاملا سایبرشات نیست . مثلا لنز کارل زایس که روی همه دوربینهای cyber shot نصبه رو k800 نیست. البته واسه اینه که نوکیا قرارداد انحصاری با کارل زایس بسته تا از بین شرکتهای تولید کننده گوشی فقط واسه دوربینهای گوشی های نوکیا لنز تولید کنه ....
دوست من این چیزا چرا باید تو این بحث باشه این جا بحث بهترین 2 مگا پیکسل است اینا چه ربطی به این جا دارن شما و اون دوست k800 دار
دارین بحث ها و دعوا های تاپیک بهترین 3 مگا رو اینجا میارین لطفا کمی رعایت کنید:41:
M.etallic.A
31-03-2007, 15:36
دوست من این چیزا چرا باید تو این بحث باشه این جا بحث بهترین 2 مگا پیکسل است اینا چه ربطی به این جا دارن شما و اون دوست k800 دار
دارین بحث ها و دعوا های تاپیک بهترین 3 مگا رو اینجا میارین لطفا کمی رعایت کنید:41:
اصلا ربطی به دوست k800 دار نداره من دیدم شماها دارید از cyber shot حرف میزنید خواستم ببینم این همه میگید سایبرشات اصلا میدونید چی هست یا نه
دوست عزيز حرف هاي شما متين .... من هم تقريبا ميخواستم هچين منظوري رو برسونم كه شما بهتر ارائه كرديد !
mahyarSAMSUNG
01-04-2007, 02:35
مهيار جان شما فعلا مقايسه كا 750 با دي 600 رو ارزيابي دقيق بكن ..... عجله نكن دي 600 رو با كا 800 مقايسه كني ....
جدي نگير كمي شوخي بود ...
خوب وقتی عکسهارو گذاشتم اونوقت میبینی که دی 600 یعنی چی :10: :10:
my_consort_is_my_life
01-04-2007, 11:02
خوب وقتی عکسهارو گذاشتم اونوقت میبینی که دی 600 یعنی چی :10: :10:
دوست من شما خيليي عشق سامسونگي ها.من مطمئنم كه دوربين هاي سامسونگ به كيفيت نوكيا وسوني اريكسون نمي رسه.:10:
farid ejay
02-04-2007, 10:32
من با d900 عکس انداختم از نظر رنگ حتی به پای w810 هم نرسید :13:
من با d900 عکس انداختم از نظر رنگ حتی به پای w810 هم نرسید :13:
دوست عزيز شما اگر بيشتر دقت ميكرديد متوجه واظح بودن و رنگهاي طبيعي عكسهاي دي 900 ميشديد !
ShahabSAMSUNG
02-04-2007, 15:58
SAMSUNG i750
pocket pc
در مورد اون نکته properties هم فکر کنم چون پاکت پی سی هست اینطوره.
من که مطمئن شدم که با همین گوشی خودش عکس گرفته چون عکسهایی که از ماشین خودش بود رو دیگه نمیشه از اینترنت گرفته باشه!!!! اگه می خوای عکسای ماشینش رو بزارم ببینی.
mahyarSAMSUNG
03-04-2007, 02:23
دوست من شما خيليي عشق سامسونگي ها.من مطمئنم كه دوربين هاي سامسونگ به كيفيت نوكيا وسوني اريكسون نمي رسه.:10:
زیاد مطمئن نباش . راستشو بگو عکس های سامسونگ رو دیدی ؟:13: :13:
SAMSUNG i750
pocket pc
در مورد اون نکته properties هم فکر کنم چون پاکت پی سی هست اینطوره.
من که مطمئن شدم که با همین گوشی خودش عکس گرفته چون عکسهایی که از ماشین خودش بود رو دیگه نمیشه از اینترنت گرفته باشه!!!! اگه می خوای عکسای ماشینش رو بزارم ببینی.
شهاب جان سلام
ببينم شما منظورت محمد ه ....؟
نبابا عكساش ماله خودشه واسه چي شك كردي بهش !؟
ShahabSAMSUNG
03-04-2007, 13:56
به به. آرش گل خودمون. کجا بودی تا حالا که ندیدیمت؟
والا من شک ندارم که عکسا رو با همون گوشی خودش i750 میندازه. ولی just iran میگه تو properties باید نوع دوربین رو سامسونگ نوشته باشه. من این مسئله رو با خود محمد مطرح کردم اونم چند تا عکس از ماشینش گذاشت که همینطوری که گرفته بود، همونطور آپلودش کرده بود. ولی بازم نوع دوربین رو ننوشته بود. بازم به محمد گفتم. گفت فکر کنم به خاطر اینه که این i750 یه پاکت پی سیه.
در هر حال محمد گفت چیکار داری، هر کی می خواد باور کنه، هر کی هم نمی خواد، باور نکنه!!
واسه همین هم من اینا رو گفتم.
فقط n91 چون خودم دارم!!!
ان91 در حده ان 70
ولی ان 90 یه چیزه دیگس
mahyarSAMSUNG
04-04-2007, 02:42
ان 90 و ان 70 عالین . از اونها که نباید رای می اوردن خیلی خیلی بهترن
به به. آرش گل خودمون. کجا بودی تا حالا که ندیدیمت؟
والا من شک ندارم که عکسا رو با همون گوشی خودش i750 میندازه. ولی just iran میگه تو properties باید نوع دوربین رو سامسونگ نوشته باشه. من این مسئله رو با خود محمد مطرح کردم اونم چند تا عکس از ماشینش گذاشت که همینطوری که گرفته بود، همونطور آپلودش کرده بود. ولی بازم نوع دوربین رو ننوشته بود. بازم به محمد گفتم. گفت فکر کنم به خاطر اینه که این i750 یه پاکت پی سیه.
در هر حال محمد گفت چیکار داری، هر کی می خواد باور کنه، هر کی هم نمی خواد، باور نکنه!!
واسه همین هم من اینا رو گفتم.
ممنون شهاب جان !
ما همينجاييم
هر از چند گاهي ميايم ميريم ! :11:
sabasistem_co
10-04-2007, 18:14
اين حرفا را ول كنيد فقط W810
اين حرفا را ول كنيد فقط W810
دوست عزيز در دوربين دبليو 810 چه چيزه متمايزي ديدي ....
تنها دليل خوب بودن دوريين نسبت به ابعاد دبليو 810 است ....
خداییش در حق ان90 ظلم شد
باید 60 تا رای میاورد
810 51 رای
ان 90 19 رای:41:
اكتروس جان مطمئن باش با اينكه خودم تا حالا ان 90 نداشتم ولي انصاف اينو ميگه كه حداقل به خاطر دوبين خوبش تو اين رده بايد راي بيشتري مي اورد !
my_consort_is_my_life
11-04-2007, 21:57
فقط W810
واقعا معرکس
فقط W810
واقعا معرکس
مل گیبسون بچه کجا کرمانشاه هستی همشهری؟
دیدی تا خودت 810 گرفتی شد بهترین دوربین:5:
خدایشش با ان90 عکس انداختی ببینی معرکه یعنی چی؟
my_consort_is_my_life
12-04-2007, 10:18
مل گیبسون بچه کجا کرمانشاه هستی همشهری؟
دیدی تا خودت 810 گرفتی شد بهترین دوربین:5:
خدایشش با ان90 عکس انداختی ببینی معرکه یعنی چی؟
دوست من سلام خوبی همشهری
می دونی من ان 73 داشتم اون واقعا معرکس
در ضمن من بچه گذرنامه ام
خوشبختیم از آشنایی با شما
همه جوره در خدمتیم
دوست من سلام خوبی همشهری
می دونی من ان 73 داشتم اون واقعا معرکس
در ضمن من بچه گذرنامه ام
خوشبختیم از آشنایی با شما
همه جوره در خدمتیم
نوکرتم
منم بچه خیام
خدایشش بهترین 2 مگایی ان90
عکس انداختی باهاش؟
فقط K750 چون خیلی راحت هک میشه من علان خودم درایور W900 ریختم ر.ش وکلی در کیفیت عکس تغییر ایجاد کرده تازه 17 فریم در پانیه هم فیلم می گیره
my_consort_is_my_life
13-04-2007, 08:04
نوکرتم
منم بچه خیام
خدایشش بهترین 2 مگایی ان90
عکس انداختی باهاش؟
نه والا ملی تعریفشو زیاد شنیدم
حتی شنیدم به خاطر دوربینش هست که ویبره نداره
انشاالله هماهنگ می کنم می بنمت دوست من .
نه والا ملی تعریفشو زیاد شنیدم
حتی شنیدم به خاطر دوربینش هست که ویبره نداره
انشاالله هماهنگ می کنم می بنمت دوست من .
شما مغاره داری؟
توپاساژ ارگ
dark fear
17-04-2007, 13:21
actors تو این عکسا رو دیده بودی و اینقدر از n90 تعریف میکردی ؟ همش تو کلوپ n90 بود
اصلا فکر نمیکردم n90 اینطوری بگیره w810 خیلی بهتره
شما رفتی گشتی بدترین عکسارو که گرفته شده ییدا کردی
بعد میری بهترین عکسی که با دوربین 810 گرفتی باهاش مقایسه میکنی
نمیشه که
810 هم عکس اینجوری داره
dark fear
17-04-2007, 17:07
شما رفتی گشتی بدترین عکسارو که گرفته شده ییدا کردی
بعد میری بهترین عکسی که با دوربین 810 گرفتی باهاش مقایسه میکنی
نمیشه که
810 هم عکس اینجوری داره
نه دوست من من نرفتم بگردم یه دفه به کلم زد و فهمیدم شاید تو کلوپ n90 یه چیزایی گیرم بیاد
بعد درصفحات 1 و 2 شخصی 4 تا عکس گذاشته بود من سه تاشو گذاشتم دوربین n90 فوقش میخاد
چقدر بهتر بگیره از اون تابلو دو تا عکس گرفته بود یعنی دوتاشون اتفاقی این طور شدن خیلی بعیده
ary_sani
17-04-2007, 17:28
فقط دبلیو 810 بهترین دوربین رو داره
البته این نظر من بود
farid ejay
17-04-2007, 17:37
تایید میشود:5:
نه دوست من من نرفتم بگردم یه دفه به کلم زد و فهمیدم شاید تو کلوپ n90 یه چیزایی گیرم بیاد
بعد درصفحات 1 و 2 شخصی 4 تا عکس گذاشته بود من سه تاشو گذاشتم دوربین n90 فوقش میخاد
چقدر بهتر بگیره از اون تابلو دو تا عکس گرفته بود یعنی دوتاشون اتفاقی این طور شدن خیلی بعیده
هر جوری میخوای قضا وت کن
ولی اون یه تابل. بود و در محیط بسته
دیگه میخوای چی کارکنه دوربین
از یه فضای سبز مثل شما عکس ننداخته بودکه
dopanjereh
19-04-2007, 18:01
دوربین n90تو دوربین های دو مگاپیکسلی از همشون سر تره مخصوصا لنز دوربین ان 90 توپه به قول معروف ترکونده من خودم دبلیو 800 دارم نمونه عکسش رو دیدم منظورم نمونه عکس n90 هست که باهاش گرفتم و توی کامپیوتر باز کردم کیفیت تا حدی بود که منو جانباز کرد
بابا اینکه معلومه . عکس برداری با کیفیت 810 در دو مگا پیکسلی ها وجود نداره .
میبینم رقابت اصلی هم بین 810 و 750 هست . فکر نکنم هیچ کدوم به 810 برسند .
میبینم رقابت اصلی هم بین 810 و 750 هست . فکر نکنم هیچ کدوم به 810 برسند .
دلیلش کاملا مشخصه خز شدن بیش از حد
یعنی هر کی میبینی اگه یکم مایه دار باشه 810 میگیره. اگه نه زیاد مایه دار نباشه 750
اگه پول نداشته باشه کا300
ولی خدایشش عکس با ان90 بنداز خودت قضاوت کن
دوربین n90تو دوربین های دو مگاپیکسلی از همشون سر تره مخصوصا لنز دوربین ان 90 توپه به قول معروف ترکونده من خودم دبلیو 800 دارم نمونه عکسش رو دیدم منظورم نمونه عکس n90 هست که باهاش گرفتم و توی کامپیوتر باز کردم کیفیت تا حدی بود که منو جانباز کرد
نگه کن چه قد بچه خوبیه خودش و800 داره ولی میگه ان90 بهتره
واقعیت رو میگه
دمت گرم دادا
یه طرفدار ان90 پیدا شد آخرش:11:
بابا هي نگيد دبليو 810 دوربينش بهترينه .....!
دبليو 810 در صورتي كه نرم افزار دوربينش خوب باشه ميتونه عكسهايه خوبي بگيره !
actors تو این عکسا رو دیده بودی و اینقدر از n90 تعریف میکردی ؟ همش تو کلوپ n90 بود
اصلا فکر نمیکردم n90 اینطوری بگیره w810 خیلی بهتره
دوست عزيز به نظر من اتفاقا عكسهاي خوبي بودن با اينكه محيط نور كمي داره خوب گرفته نويزشم در زووم بالا مشخصه رنگها هم خيلي طبيعي هستن !
dark fear
20-04-2007, 16:31
دوست عزيز به نظر من اتفاقا عكسهاي خوبي بودن با اينكه محيط نور كمي داره خوب گرفته نويزشم در زووم بالا مشخصه رنگها هم خيلي طبيعي هستن !
من موندم شما چه خصومتی با W810 دارید بابا شفاهد رو ببینبد و حقایق رو قبول کنید (عجب حرفی زدم :5: )
چند تا عکس با کیفیت برات بذارم ؟ تا باور کنی ؟
فعلا اینا رو ببین و منتظر بعدی و بهترش باش
Sasan Info
20-04-2007, 16:40
خوب اينا كه هيچ كدومشون باز نميشه كه
Sasan Info
20-04-2007, 16:43
باز هم بشه كه عكساش از اون عكسايي كه تو كلوپ n90 زده بود فكر نكنم بهتر بشه
dark fear
20-04-2007, 16:49
خوب اينا كه هيچ كدومشون باز نميشه كه
همشون باز میشه ! کلیک کن روی عکس کوچیک یه صفحه باز میشه یکم وایسا تا عکس بیاد با این که روی
دانلود بزن ! کاری نداره که
Sasan Info
20-04-2007, 16:53
روشون كليك كردم يه پنجره باز شد اما عكسه بالا نيومد و خراب شد
نكنه بايد دانلود كنم ؟!
یکی پیدا نشد که ان 90 داشته باشه بره از 2 تا گل عکس بگیره
حاله این 810 رو بگیریم
dark fear
21-04-2007, 13:32
روشون كليك كردم يه پنجره باز شد اما عكسه بالا نيومد و خراب شد
نكنه بايد دانلود كنم ؟!
فکر نکنم اشکال از من و سایت باشه برا من که میاد اگه میخای بزرگش رو بذارم
اگه نمیاد رو دانلود بزن
dark fear
21-04-2007, 13:35
یکی پیدا نشد که ان 90 داشته باشه بره از 2 تا گل عکس بگیره
حاله این 810 رو بگیریم
----> کلوپ n90
نگران نباش من به یکیشون پیام خصوصی دادم و گفتم یه عکس با کیفیت برام بفرسته خودت تاحالا چند بار n90
دستت بوده چرا یه عکس خوب نگرفتی بذاری من که کم کم دارم بهت شک میکنم (ببخشیدا ولی آدمیزاده )
دلیلش کاملا مشخصه خز شدن بیش از حد
یعنی هر کی میبینی اگه یکم مایه دار باشه 810 میگیره. اگه نه زیاد مایه دار نباشه 750
اگه پول نداشته باشه کا300
ولی خدایشش عکس با ان90 بنداز خودت قضاوت کن
خز خودتی . ( شوخی )
ولی من این کارو کردم . با توجه به عکسایی که تو نت بود . لینکشو پیدا کردم برات میزارم .
----> کلوپ n90
نگران نباش من به یکیشون پیام خصوصی دادم و گفتم یه عکس با کیفیت برام بفرسته خودت تاحالا چند بار n90
دستت بوده چرا یه عکس خوب نگرفتی بذاری من که کم کم دارم بهت شک میکنم (ببخشیدا ولی آدمیزاده )
بابا به خدا دیگه داییم ندیدم
ولی 1 دونه گزاشتم
خز خودتی . ( شوخی )
ولی من این کارو کردم . با توجه به عکسایی که تو نت بود . لینکشو پیدا کردم برات میزارم .
چه کاری کردی؟
خز خودتی سونی اریکسون (شوخی:5:
dopanjereh
29-04-2007, 00:02
:10: :10: n90را با w810 مقایسه کردم دیدم n90 کجا w810 کجا N90 خیلی واقعی عکس میگیره
خلاصه کنم خداییش من فقط دوربین و صدای مکالمه برام اهمیت داره دوربین N90 حرف نداره قیمت اومد 360 ولی دوباره رفته بالا شده 430 خیلی رفت بالا دوربین کارل زیس که مخصوص دوربین دیجیتال هست رو با موبایل مقایشه میکنید من خودم n90 ندارم ولی نمونه عکسهاشو دیدم خیلی عالی و زنده میگیره میدونید چیه هر کی گوشی داره از گوشی خودش طرفداری میکنه فکر میکنن این جوری قیمت گوشیشون میره بالا
اونهایی هم که اطلاعات و یا نمونه عکسهای گوشی های دیگه رو ندیدن میان از بزرگی و نداشتن ویبره N90 حرف میزنن بیکار زیاد داریم
:40: :10:
M.etallic.A
29-04-2007, 00:37
بابا n90 که دیگه صحبتش نیست .... خاک بر سر دختری که که با n90 کشته بشه.....
Metalzadeh
29-04-2007, 00:39
سلام
من خودم K610i دارم
دوربینش تعریفی نداره
ولی قاعدتا گوشی که دوربین کارل زایس داشته باشه حتما کارش درسته مثل N90 N91
بعدش هم W810i خوبه ;)
:10: :10: n90را با w810 مقایسه کردم دیدم n90 کجا w810 کجا N90 خیلی واقعی عکس میگیره
خلاصه کنم خداییش من فقط دوربین و صدای مکالمه برام اهمیت داره دوربین N90 حرف نداره قیمت اومد 360 ولی دوباره رفته بالا شده 430 خیلی رفت بالا دوربین کارل زیس که مخصوص دوربین دیجیتال هست رو با موبایل مقایشه میکنید من خودم n90 ندارم ولی نمونه عکسهاشو دیدم خیلی عالی و زنده میگیره میدونید چیه هر کی گوشی داره از گوشی خودش طرفداری میکنه فکر میکنن این جوری قیمت گوشیشون میره بالا
اونهایی هم که اطلاعات و یا نمونه عکسهای گوشی های دیگه رو ندیدن میان از بزرگی و نداشتن ویبره N90 حرف میزنن بیکار زیاد داریم
این دوستمون کلملا درست میگه ان 90 واقعی عکس میگیره
این مهمه
dark fear
29-04-2007, 13:24
این دوستمون کلملا درست میگه ان 90 واقعی عکس میگیره
این مهمه
من تا وقتی که چند تا عکس با کیفیت n90 نبینم چیزی نمیگم لنز کارل زایس که دلیل نمیشه
میخای چند مدل دوربین دیجیتال بهت معرفی کنم که کارل زایس نباشه ولی نسبت به اونایی که کارل زایس
دارن خیلی بهتر و با کیفیت تر بگیره ؟
ولی در کل دو تا دوربین بهترین هستن حالا به نظر شما n90 کمی بهتر به نظر من w810
منطق میگه باید دو تا از با کیفیت ترین عکسایی که دوتاشون گرفتن رو با هم مقایسه کرد
یا در شرایط مساوی مقایسه کرد (که فعلا امکان پذیر نیست)
dark fear
29-04-2007, 13:26
شما که مقایسه کردید دلیلی دارید ؟ عکساش رو دارید ؟ چرا با n90 که مقایسه کردید چند تا عکس نمیذارید
dark fear
29-04-2007, 13:48
actors این عکس رو هم دیده بودی گلایی که من میذاشتم کجا این کجا از رنگ آبیش هم معلومه طبیعی عکس
گرفته
دوست عزیز این عکس آنچنان کیفیتی نداره
شما میری با کیفیت تریت عکساتو با این مقایسه میکنی.
dark fear
30-04-2007, 12:56
عزیز جون اینو تو کلوپ n90 دیدم
در ضمن من به آقای mohammad که از مدیران هم هستن (و فکر کنم تاپیک کلوپ n90 رو هم خودشون زده بودن)
چند بار پیغام خصوصی دادم و اونم امروز جواب داد
کمکم کن دوست عزیز
خواهش میکنم چند عکس با کیفیت n90 برام بفرست ضروریه
چند تا از شما تو کلوپ n90 دیدم ولی نمیدونم اونا دیگه
حداکثر کیفیت دوربینشه (نمیگم بده ها میخام بدونم بهتر هم میگیره ؟)
خواهش میکنم چند تا با کیفیت برام بفرست
سلام دوست من
احوال شما؟
راستش من مدتی نبودم...
عکس هایی که تویه تاپیک گذاشتم از بهترین و با کیفیت ترین عکس هاست...
موفق باشی-قربانت-محمد
actors جون اگه به من اعتماد نداری میتونم برات از صفحه جوابش با یه نرم افزار عکس بگیرم بذارم
dark fear
30-04-2007, 13:04
عزیز جون اینو تو کلوپ n90 دیدم
در ضمن من به آقای mohammad که از مدیران هم هستن (و فکر کنم تاپیک کلوپ n90 رو هم خودشون زده بودن)
چند بار پیغام خصوصی دادم و اونم امروز جواب داد
کمکم کن دوست عزیز
خواهش میکنم چند عکس با کیفیت n90 برام بفرست ضروریه
چند تا از شما تو کلوپ n90 دیدم ولی نمیدونم اونا دیگه
حداکثر کیفیت دوربینشه (نمیگم بده ها میخام بدونم بهتر هم میگیره ؟)
خواهش میکنم چند تا با کیفیت برام بفرست
سلام دوست من
احوال شما؟
راستش من مدتی نبودم...
عکس هایی که تویه تاپیک گذاشتم از بهترین و با کیفیت ترین عکس هاست...
موفق باشی-قربانت-محمد
actors جون اگه به من اعتماد نداری میتونم برات از صفحه جوابش با یه نرم افزار عکس بگیرم بذارم
dopanjereh
30-04-2007, 17:37
شما که مقایسه کردید دلیلی دارید ؟ عکساش رو دارید ؟ چرا با n90 که مقایسه کردید چند تا عکس نمیذارید
بله نمونه عکسش رو هم دارم میفرستم
dopanjereh
30-04-2007, 17:57
این هم نمونه عکسها دوست عزیز:31:
فکر کنم تا حالا تو عمرت n90 ندیده باشی و گرنه طرف گوشی خودتو نمیگرفتی:46:
من خودم w800 دارم ازش خیلی هم راضیم ولی زوم که میدم عکسها رو برفکی میشه همه سونی اریکسون ها همین جوری هستم ولی دوربین دیجیتال دارم با لنر کارل زیس که خیلی راضی هستم ازش:40:
این هم مقایسه بفرمایید ؟:10:
حجم عکسها رو کم کردم
اما رزوشن های سونی اریکسون W800 هست : 1632*1224
و رزو شن های نوکیا N90 هم هست : 1600*1200
نمونه عکس W800
نمونه عکس N90
مثلا همین پست بالا
مبینی که چه قد طبیعی انداخته
dopanjereh
01-05-2007, 11:41
این هم نمونه عکسهایی از n90 هست که از یکیش رو از گل انداختم اون یکی هم تو خونه هست توی تاریکی
البته فلش گوشی رو از تنظیمات خاموش کردم با این حال میبینید که توی تاریکی کم نمیاره ولی n90 تو روز یا توی روشنایی خیلی خوب میندازه خواستی مقایسه کنی فلش گوشی خودتون رو خاموش کن توی تاریکی عکس بنداز ببین کدوم بهتره
در ضمن البته گوشی سونی اریکسون بد عکس نمیندازه ولی باید قبول کنیم که به پای N90 هم نمیرسه من خودم w800 رو خیلی مقایسه کردم ولی هر جا که عکس میگرفتم و مقایسه میکردم عکسهای N90 یه جوریه .خوب باید هم حق داد چون لنزش خوبه ولی گوشی خودم هم خوب میندازه ولی اگر خواستید فرقش رو خوب متوجه بشید عکس هایی که با گوشیتون میگیرید رو توی سیستم بریزید و توی کامپیوتر باز کنید وقتی عکس رو باز کردید به عکس zoom بدید یعنی بزرگنمایی عکس رو بزنید متوجه میشید که عکس رو برفکی و خیلی بد نشون میده ولی برای N90 رو zoom دادم برفکی نشون نداد
حتما مقایسه کنید خودتون
عکس از گل با گوشی N90 گرفته شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dopanjereh
02-05-2007, 16:57
w810 به این خاطر نظر زیاد آوورده چون خیلی زیاد شده و کسانی که هم که این نوع گوشی رو دارن زیاد هستش بدش رو نمیگم ولی داره مثل k750 جوات میشه ولی N90 کم دست کسی دیدم w800 هم توی بازار کم هستش و چیز جالب رفته بودم علاء الدین گوشیمو بفروشم گفتن گوشی تمیزی هست ولی ما نمیخریم w800 چراش رو به من نگفت کسی میدونه جریان چیه چرا w800 نمیخرن از یکی پرسیدم میگه چون توی بازار کم هستش و خرید و فروشش ضرر هست کسی اطلاعات دقیق تری داشت بگه /؟
نمای دوربین w800 و k750 از پشت
dopanjereh
02-05-2007, 17:08
نمای دوربین N90
این هم مقایسه اندازه گوشی N90 با k750
dopanjereh
02-05-2007, 17:09
این هم نمای دکمه شاتر گوشی n90
dopanjereh
02-05-2007, 17:10
نمونه عکس w800 با خود w800گرفته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2مگايي هاي Seاز نوكيا بهترن اين يه واقعيته!
farid ejay
03-05-2007, 09:45
نمونه عکس w800 با خود w800گرفته شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کلک تو دستت که n90 با n90 داری عکس می گیری:13:
Saman-tci
03-05-2007, 10:19
بهترین دوربین 2 رو N90 داره واقعا عالیه
dark fear
03-05-2007, 13:01
بهترین دوربین 2 رو N90 داره واقعا عالیه
چون خودتون دارید ؟
dark fear
03-05-2007, 13:14
این هم نمونه عکسها دوست عزیز:31:
فکر کنم تا حالا تو عمرت n90 ندیده باشی و گرنه طرف گوشی خودتو نمیگرفتی:46:
من خودم w800 دارم ازش خیلی هم راضیم ولی زوم که میدم عکسها رو برفکی میشه همه سونی اریکسون ها همین جوری هستم ولی دوربین دیجیتال دارم با لنر کارل زیس که خیلی راضی هستم ازش:40:
این هم مقایسه بفرمایید ؟:10:
حجم عکسها رو کم کردم
اما رزوشن های سونی اریکسون W800 هست : 1632*1224
و رزو شن های نوکیا N90 هم هست : 1600*1200
نمونه عکس W800
نمونه عکس N90
اولا کیفیت دوربین w810 از w800 بهتره دوما عکس های بالا با acd see تغییر داده شدن شده ممکنه دستکاری در حد تغییر ابعاد باشه پس اگه ابعاد اصلی رو بذارید میشه اعتماد کرد چهارما عکسی که با w800 گذاشتید اتفاقی این طوری شده چون کیفیت w800 بهتر از ایناس
dark fear
03-05-2007, 13:29
این هم نمونه عکسهایی از n90 هست که از یکیش رو از گل انداختم اون یکی هم
عکس از گل با گوشی N90 گرفته شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من این عکس بالایی با k750 گرفته شده (امیدوارم از عمد نباشه) شما اینقدر تعریف و تمجید کردی از k750
(که w800 ازش بهتره)
اینا عکسات بودن ؟ توکه از عکس k750 اینقدر تعریف میکنی پس حتما عکسای w810 رو ندیدی
dopanjereh
03-05-2007, 20:47
دوست عزیز w800 و w810 هر دوتاشون دوربینشون یکی هست مطمئن شدم زیاد تو باغ نیستی وگرنه این حرف رو نمیزدی
هر دو دوربین یکی هست و هر دو یک جور عکس میگیره
قبول کن که سری دبلیو برفکی میگیره خودم هم دارم w800 درسته عکس رو باز میکنی توی کامپیوتر خوبه ولی وقتی یه ذره به عکس زوم میدی تازه میفهمی سونی اریکسون فقط به درد واکمن میخوره تا دوربین
در ضمن دوست عزیز گوشی شما w810 گوشی خوبی هست ولی هیچ وقت دوربین گوشی موبایل رو با دوربین کارل زیس دوربین دیجیتالی یکی نکن بهترینم لنز در دوربین دیجیتالی از همین لنز کارل زیست استفاده شده که N90 هم این دوربین رو داره
البته لنز سایبر هم که در k800 به کار رفته واقعا حرف نداره
میشه گفته سایبر شات و کارل زیس واقعا بی رقیب هستن
M.etallic.A
03-05-2007, 21:43
سایبرشات لنز نیست. فقط یه تکنولوژی که شامل لنز کارل زایس هم میشه.... بیشتر میشه گفت یه اسم تجاریه... پس لطفا کارل زایس و سایبرشات رو با هم مقایسه نکنید که دو تا چیز جدا از هم هستن. در ضمن k800 سایبرشات نیست سونی سر k800 دارا کلاه گذاشته....
سایبرشات لنز نیست. فقط یه تکنولوژی که شامل لنز کارل زایس هم میشه.... بیشتر میشه گفت یه اسم تجاریه... پس لطفا کارل زایس و سایبرشات رو با هم مقایسه نکنید که دو تا چیز جدا از هم هستن. در ضمن k800 سایبرشات نیست سونی سر k800 دارا کلاه گذاشته....
از كجا معلومه كارل زايس خودمون هم الكي نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
dopanjereh
03-05-2007, 23:40
فعلا که شما سر کارل زیس و سایبر شات رو کلاه گذاشتی
خودت فروشنده نیستی آقای محترم لطفا بی خود نظر نده تشکر
M.etallic.A
04-05-2007, 00:25
از كجا معلومه كارل زايس خودمون هم الكي نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
نه عزیز خیالت راحت باشه....
فعلا که شما سر کارل زیس و سایبر شات رو کلاه گذاشتی
خودت فروشنده نیستی آقای محترم لطفا بی خود نظر نده تشکر
بابا سایبرشات فقط یه اسمه که سونی رو دوربین های دیجیتالش گذاشته... همه این دوربینها هم به لنز کارل زایسشون معروفن. حالا یه گوشی هم زدن به اسم k800 چون اسم سایبرشات تو دنیا معروف شده و طرفدار داره با خودشون گفتن اسم اینم بزاریم سایبرشات هم اسم قشنگیه و هم خوب بازاریابی میشه.... یکی نیست بگه اگه این سایبرشاته پس لنز کارل زایسش کو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من فروشنده نیستم کاش بودم آخه وقتی میبینم این فروشنده ها چطور پول در میارن حسودیم میشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز خیالت راحت باشه....
بابا سایبرشات فقط یه اسمه که سونی رو دوربین های دیجیتالش گذاشته... همه این دوربینها هم به لنز کارل زایسشون معروفن. حالا یه گوشی هم زدن به اسم k800 چون اسم سایبرشات تو دنیا معروف شده و طرفدار داره با خودشون گفتن اسم اینم بزاریم سایبرشات هم اسم قشنگیه و هم خوب بازاریابی میشه.... یکی نیست بگه اگه این سایبرشاته پس لنز کارل زایسش کو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من فروشنده نیستم کاش بودم آخه وقتی میبینم این فروشنده ها چطور پول در میارن حسودیم میشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه حرفيه....واقعا توي دنياي دوربين ديجيتال سوني اونجا هم اول نيست!نيكون,كاسيو,كنون اينا هميشه بهترينن اينطور نيست؟
dopanjereh
این عکس گل رو با کا750 گرفتی
یه عکس تووووووووووپ ار ان90 بزار حال کنیم.
اينم يه حرفيه....واقعا توي دنياي دوربين ديجيتال سوني اونجا هم اول نيست!نيكون,كاسيو,كنون اينا هميشه بهترينن اينطور نيست؟
درسته عکاسای حرفه ای بیشتر از کنون ونیکون استفاده میکنن
dark fear
04-05-2007, 09:37
دوست عزیز w800 و w810 هر دوتاشون دوربینشون یکی هست مطمئن شدم زیاد تو باغ نیستی وگرنه این حرف رو نمیزدی
هر دو دوربین یکی هست و هر دو یک جور عکس میگیره
قبول کن که سری دبلیو برفکی میگیره خودم هم دارم w800 درسته عکس رو باز میکنی توی کامپیوتر خوبه ولی وقتی یه ذره به عکس زوم میدی تازه میفهمی سونی اریکسون فقط به درد واکمن میخوره تا دوربین
در ضمن دوست عزیز گوشی شما w810 گوشی خوبی هست ولی هیچ وقت دوربین گوشی موبایل رو با دوربین کارل زیس دوربین دیجیتالی یکی نکن بهترینم لنز در دوربین دیجیتالی از همین لنز کارل زیست استفاده شده که N90 هم این دوربین رو داره
دوست عزیز من از همون اولی که عکس k750 زو به جای n90 گذاشتی فهمیدم تو باغ نیستی این حرف رو که زدی فهمیدم کیلومتر ها تا باغ فاصله داری کی گفته دوربین w800 و w810 یکیه ؟ چون خودتون دارید ؟ حتما فکر میکنید
به جز شکل و صدا هم فرقی با هم ندارن بهتره یه سری به این تاپیک بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه فکر میکنید دروغ میگم امشب فردا شب دوستم رو که w800 داره رو میبینم برات مقایسه میکنم میبینی
دوست خوب من لنز کارل زایس که باعث تبدیل یک دورین موبایل به دوربین دیجیتال نمیشه چیزای خیلی مهم تری
از مگا پیکسل و لنز وجود داره که کیفیت دوربین رو تضمین میکنه بهتره اول اطلاعاتی به دست بیاری بعد بیای بگی
D E V I L
05-05-2007, 13:11
اينم يه عكس باحال كه با k750 گرفتم
D E V I L
05-05-2007, 13:14
اينم يكي ديگه
D E V I L
05-05-2007, 13:20
بازم ميگيد n90؟ آره! پس اين يكي رو ببينيد.
D E V I L
05-05-2007, 13:26
راستي چون اندازه عكسها بزرگه تو صفحه درست ديده نميشه.تو كامپيوتر save كنيد بعد ببينيد.
اين يكي رو هم ميزارم ديگه كافي.فكر كنم ديگه نميگيد n90?!
توی دوربینهای 2 مگ k750 از همشون بهتره چرا؟
چون فوکوس داره چون کسی نمیاد به خاطر دوربین 2 مگ 360 ,350 تومان بده n70 و....
چه از لحاظ عکس وچه از نظر اقتصادی از همه بهتره
مثلا من خودم k750 ا در کامپیوتر با d600 و w700 مقایسه کردم هر دو تا را می خوره
کسی هم که بخواد بالای 350 تا 400 پول بده واسه دو مگا پیکسل عاقلانه تره که یخورده دیگه بزاره روش 3 مگ
بخره
dark fear
05-05-2007, 18:20
توی دوربینهای 2 مگ k750 از همشون بهتره چرا؟
چون فوکوس داره چون کسی نمیاد به خاطر دوربین 2 مگ 360 ,350 تومان بده n70 و....
چه از لحاظ عکس وچه از نظر اقتصادی از همه بهتره
مثلا من خودم k750 ا در کامپیوتر با d600 و w700 مقایسه کردم هر دو تا را می خوره
کسی هم که بخواد بالای 350 تا 400 پول بده واسه دو مگا پیکسل عاقلانه تره که یخورده دیگه بزاره روش 3 مگ
بخره
این که k750 به صرفه است و از خیلی از دوربین گوشی های گرون قیمت هم بهتره که دلیل نمیشه بهترین باشه
شما اگه با n90 که 360 تومنه یا w810 که 250 تومنه یا w800 که 270 تومنه مقایسه کنی میبینی از سه تاشون ضعیف تره درضمن اینجا بحث به صرفه ترین دوربین نیست بهرترینه حالا میخاد 1 ملیون تومن باشه یا 50 هزار تومن
dopanjereh
05-05-2007, 21:09
دوست عزیز اون عکسی که گذاشتم عکس گل رو اشتباهی هم نام توی Pc بود که اپلود کردم در ضمن من نمیگم همه حرفها رو کارل زیس و سایبر شات میزنن نه کانن و خیلی لنزهای دیگه هست از این ها خیلی سرتره ولی قبول کنید برای یه موبایل یه لنز هر چند نا شناس و و لنزی که هم کهمعروف نباشه همین که لنز دوربین دیجیتال توش باشه کلی مزیت گوشی رو میبره بالا
حالا بر فرض میاییم میگیم که w810 شما خیلی بهتره ولی پس چرا این قدر گیرونه عزیز
من n90 دستم نیست برای دوستم بود چند تایی گرفتم مقایسه کنم اگر دستم بود حتما میزاشتم
خودتون هم میدونید N90 ندارم که بخوام طرفش رو بگیرم ولی چیزهایی که توی عکس برداری و فیلم برداریش دیدم فهمیدم واقعا عکسهاشو فیلم هاش حرف نداره البته قبول دارم این گوشی مزیت های بد هم داره ولی این تایپیک فقط برای رقابت دومگاپیکسلی ها است مه باید قبول کنید با این که نوکیا n90 گوشی چرتی هستی ولی روی دوربینش و لنزش نمیتونید ایراد بزارید
این که k750 به صرفه است و از خیلی از دوربین گوشی های گرون قیمت هم بهتره که دلیل نمیشه بهترین باشه
شما اگه با n90 که 360 تومنه یا w810 که 250 تومنه یا w800 که 270 تومنه مقایسه کنی میبینی از سه تاشون ضعیف تره درضمن اینجا بحث به صرفه ترین دوربین نیست بهرترینه حالا میخاد 1 ملیون تومن باشه یا 50 هزار تومن
تایید میشه
dopanjereh
06-05-2007, 14:13
نمونه های عکس گرفته شده توسط N90 :
این مطلب رو از سایت . کپی کردمtarashe
dopanjereh
06-05-2007, 14:29
بررسي گوشي اسمارت فون نوكيا N90 از لحاظ دوربین
مدل N90 يك Smartphone بسيار مجهز به همراه يك دوربين دومگاپيكسلي با لنز معروف Carl-zeiss كه در دوربينهاي ديجيتال سوني به كار رفته است، چشم هر بينندهاي را خيره ميكند. به همراه اين دوربين، يك صفحه نمايش با دقت بالا، مكمل خوبي است كه نوكيا از آن غافل نبوده و اين دستگاه را خاص كاربراني ساخته است كه ميخواهند لحظه لحظه زندگي خود را ثبت نمايند
اندازه و طراحي :
جون من اندازه رو نسبت به كا750 سوني نگاه كنيد !!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دستگاه با ابعاد 113*51*24 ميليمتر و وزن 173گرم، از تمام مدلهاي قبلي شركت نوكيا كه از Platform سري 60 استفاده كردهاند، بزرگتر است. علت اين اندازه بزرگ، به راحتي در يك نكته تجاري است و آن، قراردادن يك دوربين دو مگاپيكسلي با لنز Carl-zeiss، فلاش در محل زانوي گوشي، و يك صفحه نمايش خارجي، اندازههايي بزرگتري ميطلبد.
غير از عمق رنگ 65 هزار با دقت 128*128 پيكسل صفحه نمايش داخلي نكته خاصي ندارد.
نمايش قدرت سيگنال، مقدار باتري، يك عكس پسزمينه، نمايشگر زمان، و نام تماس گيرنده، تمام امكانات نمايشگر داخلي است. البته اين صفحه نمايش، براي دوربين اين گوشي كار مكانياب را بازي ميكند و امكان عكاسي بهتري را به كاربر ميدهد. براي فعالكردن اين حالت، تنها لازم است لنز را از جهت آماده به كار خود، در هر جهتي كه ميخواهيد، به بچرخانيد و بلافاصله تصويربرداري نماييد. اين مزيت، زماني خود را آشكار مي كند كه سرعت، اهميت دارد.
نگاهي به بيرون و درون دستگاه :
به سمت خارج N90 نگاهي بيندازيد، يك پورت (كه توسط با يك پلاستيك حفاظت شده است) را خواهيد يافت كه محل نصب RS-MMC و ورودي برق گوشي است و با شارژرهاي استاندارد نوكيا همخواني ندارد. البته يك مبدل همراه دستگاه، اين موضوع را به راحتي حل كرده است.
نگاهي به داخل :
صفحه نمايش دوم يكدوم اينچي با دقت 352*416پيكسل و عمق رنگ 262 هزاررنگ، به دستگاه جلوه خاصي داده است. كاربر ميتواند نور صفحه نمايش را همانند نمايشگر در محدوده وسيعي تنظيم نمايد. تصوير فوقالعاده واضح اين صفحه نمايش، مديون پيكسلهاي فوقالعاده نزديك به هم آن است. البته امكان چرخش 100درجهاي براي كاربراني كه فكر ميكنند 180درجه چرخش را در دست دارند، كمي ناراحتكننده است.
البته بازوي چرخشي اين گوشي، ميدان عمل را گسترده كرده است و اين محدوديت را تاحدي پوشش ميدهد
دوربين :
دوربين دو مگاپيكسلي اين گوشي، عكسهايي با دقت 1600*1200 پيكسل ميگيرد. امكاناتي نظير تنظيم مقدار نوردهي، تنظيم نور سفيد و فو... خودكار به همراه نرمافزار قوي دستگاه كه از سيستم Pict Bridge پشتيباني ميكند، اين دوربين را بسيار كامل كرده است.
تكنولوژي Pict Bridge اجازه اتصال مستقيم دستگاه به چاپگرهايي را ميدهد كه از اين تكنولوژي استفاده ميكنند مانند canon IP 3000 تا بدون واسطه كامپيوتر، عكسها را پرينت نمود. اين دوربين امكان فيلمبرداري با كيفيت QCIF را دارد. متأسفانه دكمه سفت شاتر دستگاه و قدرت كم فلاش (5/1متر)، نقاط ضعيف اين دوربين ميباشند.
نرم افزار :
نرمافزارهاي همراه اين گوشي، مجموعه كامل و خوبي هستند و از آن جمله ميتوان Adobe Acrobat Reader ،Opera Browser و نرمافزار پخش موسيقي را نام برد كه از فرمتهاي AAC و MP3 حمايت ميكند.
متأسفانه هنوز نوكيا در زمينه همزمانسازي، نقطه ضعف دارد و در اين زمينه راهحل و نرمافزار جامعي را ارائه نداده و كاربر را در مجموعهاي از نرمافزارهاي گوناگون رها ميكند.
اما با اين وجود، نوكيا دوباره نشان داد كه هنوز ميتواند محصولاتي به بازار ارائه كند كه در نوع خود منحصر به فرد باشد. توانايي بالاي اين گوشي در عكسبرداري و صفحه نمايش خوشرنگ آن به همراه، امكان گسترده اتصالي و مجموعه نرمافزارهاي همراه در نوع خود بينظير است. البته بايد به ضعف نهفته در اين گوشي، براي همزمانسازي توجه داشت.
اينم لينكهاي عكسهاي گرفته شده با ان90
قابل توجه اون دسته از دوستانی که گیر داده بودن نمونه عکسهاشو ببنن این هم عکس و نمونه عکس
سایز بزرگش هم بود ولی متاسفانه مدت زمانش تموم شده
مطمئن باشید دوربين ان90 از دوربين ان70 سرتره و اهداف توليد ان 90 بر پايه دوربين بوده است
dopanjereh
06-05-2007, 14:34
بايد به اوني كه گفته ك750 عكاسيش بهتره بايد بهش خنديد.شك نكن كه كيفيت عكاسي و فيلمبرداري n90 عاليه.ك750 اصلا گوشي نيست.
dopanjereh
06-05-2007, 14:36
just iran گوشی شما گوشی خوبی هست ولی یادتون باشه ما اومدیم درباره دوربین وکیفیت عکاش بگیرم نیودیم عیبو ایراد بزاریم اون زمانی که N90 اومده بود هر کی N90 رو میدید صلوات میفرستاد حالا شما هم همینکارو بکن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dark fear
06-05-2007, 16:07
بررسي گوشي اسمارت فون نوكيا N90 از لحاظ دوربین ......
[
دوست من ممنون که زحمت میکشی ولی اینجا که جای این کارا نیست میتونی یه تاپیک بزنی بررسی حرفه ایه n90
این جا فقط نمونه عکس دوربین باید گذاشت تازه نمونه عکسی که خودت گرفته باشی نه مال اینترنت باشه منم میتونم برم چند تا عکس خفن از w810 تو اینترنت پیدا کنم بیارم یا چند تا عکس بی کیفیت از n90 بذارم ! در ضمن
این جور پستای طولانی رو فکر نکنم کسی بخونه
dopanjereh
06-05-2007, 18:25
دوست عزیز من فقط درباره دوربینش صحبت کردم
در ضمن کسی نگفته که فقط بیاد از خودت حرف بزن
Geeksboy
06-05-2007, 18:29
هیچی k750 نمیشه...دوربین p990 هم فکر کنم 2 مگا پیکسل هست...نه؟!
dopanjereh
06-05-2007, 20:19
اون آقایونی هم که میخوان طرف گوشی خودشون رو بگیرن و بیان بگم مثلا w810 خوبه درسته ما وقتی از گل و گیاه عکس میگیریم زیاد نمیتونیم فرقش رو بفهمیم ولی وقتی از آدم عکس میگیری میتونی جاهی صورت که تیره افتاده و یا بد افتاده قشنگ تشخیص بدی ولی از گل عکس بندازید دقت زیادی میخواد که بفهمید کجای عکس بد افتاد و چه رنگهایی رو بد میگیره
dopanjereh
06-05-2007, 20:21
هیچی k750 نمیشه...دوربین p990 هم فکر کنم 2 مگا پیکسل هست...نه؟!
آره دوربینش حرف نداره واقعا که دیگه روی نوکیاد73 و نوکیا n93 رو کم کرده واقعا هم دوربینش حرف نداره من که این گوشی رو بیشتر دست افغانی ها میبینم :27:
dark fear
07-05-2007, 13:18
اون آقایونی هم که میخوان طرف گوشی خودشون رو بگیرن و بیان بگم مثلا w810 خوبه درسته ما وقتی از گل و گیاه عکس میگیریم زیاد نمیتونیم فرقش رو بفهمیم ولی وقتی از آدم عکس میگیری میتونی جاهی صورت که تیره افتاده و یا بد افتاده قشنگ تشخیص بدی ولی از گل عکس بندازید دقت زیادی میخواد که بفهمید کجای عکس بد افتاد و چه رنگهایی رو بد میگیره
اگه رو لینک بزنید بهتره چون فقط عکس رو میاره اما اگه رو عکس کلیک کنید در قالب سایت میارش
دیگه چی ؟
dopanjereh
07-05-2007, 14:30
از اقای just iran هم ممنون ولی دوست عزیز به نظر شما عکس برداری و فیلم برداری w810 با w800 خیلی فرق میکنه ؟؟؟؟
میشه خواهش کنم یه نمونه فیلم برداریش رو اپلود کنی ممنون میشم
dopanjereh
07-05-2007, 14:32
just iran شما میتونید از نظر فیلم برداری هم با n90 مقایسه کنی اگر واقعا بتونی ثابت کنی که فیلم برداریش هم از n90 بهتر به جرات میتونم بگم اون پولی که برای w810 میدیم میارزه و ارزش داره
نمونه عکسهای گوشی شما رو دیدم واقعا عالی بود البته تو روز اینطور عکس میگرفت اگر نمونه عکسی از شب هم بزاری ممنونت میشم
در ضمن عکس ها فوق العاده بود ولی خواستم بپرسم توی تنظیمان خودکار بود برای عکس برداری یا تنظیمات رو دستی تنظیم کرده بودین
مثلا تنظیمات همین عکسی که گذاشتید در حالت روز آفتابی گذاشته بودید یا روی auto بود؟؟؟
dark fear
07-05-2007, 14:49
just iran شما میتونید از نظر فیلم برداری هم با n90 مقایسه کنی اگر واقعا بتونی ثابت کنی که فیلم برداریش هم از n90 بهتر به جرات میتونم بگم اون پولی که برای w810 میدیم میارزه و ارزش داره
نمونه عکسهای گوشی شما رو دیدم واقعا عالی بود البته تو روز اینطور عکس میگرفت اگر نمونه عکسی از شب هم بزاری ممنونت میشم
در ضمن عکس ها فوق العاده بود ولی خواستم بپرسم توی تنظیمان خودکار بود برای عکس برداری یا تنظیمات رو دستی تنظیم کرده بودین
مثلا تنظیمات همین عکسی که گذاشتید در حالت روز آفتابی گذاشته بودید یا روی auto بود؟؟؟
من اصلا جرات نمیکنم فیلم برداری w810 رو با n90 مقایسه کنم چون ابعاد فیلمش دو برابر w810 است
فیلم برداری w810 و w800 رو مقایسه نکردم ولی فکر نمیکنم خیلی فرقی کنن الان گوشیم در حال تعمیر
است دوستم زد رید بش اساسی گوشی تو جیبم بود با پا زد توش lcd شکست 90 تومن رو دست خودش خرج
گذاشت ! lcdیش هم نمیدونم چی داره که این قدر گرونه مال k750 30 تومن بود الان هم lcd 810 تو بازار
نیست یارو سفارش داده از تهران بیاد حالا تا بیاد ....
تنظیمات هم نه فقط بعضی موقع ها که میبینم عکس سفید رنگه میذارمش رو حالت مهتابی (ولی همیشه نه)
این عکس رو ندیدی ....
dark fear
07-05-2007, 16:10
اینم یه عکس معمولی تو نور کم (5 دقیقه قبل از اذان مغرب) (عکس از واقیت روشن تر است چون رو حالت مهتابی
گذاشته بودم وگر نه نور خیلی کم بود) البته بهترشو هم داشت منتظر باشید بعدا میذارم
dopanjereh
07-05-2007, 17:11
بابات عکسها دستت درد نکنه خودم دارم گوشیمو میفروشم میخوام n90 بگیرم تا بتونم همه گوشیها رو مقایسه کنم زیاد ضرر نداره برام میخرم اگر خوب نبود دوباره w810 برمیدارم
موفق باشی دوست عزیز منتظر عکسهای N90 باشید میام دوباره
dark fear
07-05-2007, 18:28
بابات عکسها دستت درد نکنه خودم دارم گوشیمو میفروشم میخوام n90 بگیرم تا بتونم همه گوشیها رو مقایسه کنم زیاد ضرر نداره برام میخرم اگر خوب نبود دوباره w810 برمیدارم
موفق باشی دوست عزیز منتظر عکسهای N90 باشید میام دوباره
بابا تو دیگه کی هستی به خاطر یه مقایسه میخای این کار رو بکنی حتما خیلی مایه داری آخه خیلی هم ضرر
میکنی n90 به جز دوربینش فکر نکنم خیلی چیز خوبی باشه ها بزرگ و سنگین با مصرف باتری زیاد به خاطر دو
lcd بودنش کند است و زیاد هنگ میکنه مهم تر از همه آنتن دهیش خیلی خوب نیست من نمیخوام بزنم توذوقت
ولی فکر کنم داری کار اشتباهی میکنی حالا میل با خودته تو که مایه داری خوشت نیومد عوضش میکنی خواستم
یه نصیحت دوستانه کنم (ناراحت نشدی که بهت گفتم مایه دار ؟) یادم رفت بگم قیمت موبایل صرصام آور زیاد
شده
dopanjereh
07-05-2007, 20:10
راستش ده هزار ضرر میکنم درسته ولی برای مقایسه نیست میخوام بینم چی هست البته امشب قرار بود بگیرم سیصد هزار که جور نشد ولی دنبال دبلیو هشتصد و ده هم هستم که کارکرده نیست یا اگر هم هست ده هزار فقط فرق داره راستش من اصلا گوشی صفر نمیخرم چون هر سه ماه عوض میکنم
این دبلیو هشتصد هم اولین گوشی سونی اریکسون من هست چون قبلش نوکیا 7610_ و 6260_6630_ 6060_ و چهار سال پیش هم 6600 داشتم ولی سونی اریکسون خوشم اومد ولی یه بدی داره اون هم اینکه سونی اریکسون امکاناتش خوبه ولی نوکیا انتن دهیش خوبه
توی سفره خونه هم که بودیم موبایل دوستم n90 هست قسمت آنتن دهیش رو سه بود ولی برای من که گوشیم w800 بود روی صفر وقتی هم زنگ میزد به من میگفت مشترک کورد نظر در دسترس نمیباشد در ضمن اون سفره خونه هم زیر زمینی بود
ولی حالا موندم چون از سونی اریکسون w800 خسته شدم هم قیافش مخصوصا اینکه w700 رو هم که میفروشن فروشش هم زیاده دیگه w800 هم جوات شده دبلیو هشتصدو ده هم کم کم راستش یه گوشی سنگین میخوام منظورم وزنش نیست از نظر قیافه ولی اگر این عکسهایی که شما فرستادی واقعا برای گوشی خودت باشه میتونم بگم یه عکاس حرفه ای هستی ولی دوست من یه مشگلی که داشتم یکی از پست های شما رو خوندم که نوشته بودید قسم خوردید که دوربین w810 از w800 بهتره و بهتر عکس میگیره راستش نوکیا ان 90 خیلی بررگه و ویبره هم نداره و کند کار میکنه خودم شخصا باهاش کار کردم مخصوصا وقتی توی گالری میری ولی این w810 هم چشمم رو گرفت حال معلوم نیست یه کدومشون رو میگیرم آنتن رو مقایسه میکنم اگر یکی بودن W810 رو بر میدارم
اصلا فیم برداری ان90 با 810 قابل مقایسه نیستو
N90 MP4 میگیره 810 3GP
خیلی فرق میکنه.
ولی میشه عکاسیشونو با هم مقایسه کرد.
ولی انصافا میشه رو فیلم برداری ان90 حساب کرد.
sony ericsson فقط 2یا 3مدل داره که با رزولوشنی بهتر از qcif فیلم می گیره.
sony ericsson فقط 2یا 3مدل داره که با رزولوشنی بهتر از qcif فیلم می گیره.
درسته
ولی فک کنم سری P
VGA بگیره
درسته
ولی فک کنم سری P
VGA بگیره
w900 هم انگارفیلم qvga 240*320 می گیره
سری p هم p990 شاید ولی p910 اصلا عکس vga میگیره.
آخر نفهميديم بهترين 2 از كدوم لحاظ!؟
عكاسي يا فيلمبرداري؟
Saman-tci
12-05-2007, 11:56
آخر نفهميديم بهترين 2 از كدوم لحاظ!؟
عكاسي يا فيلمبرداري؟
فیلم برداری : N90 عکسبرداری : سری W سونی اریکسون
فیلم برداری : N90 عکسبرداری : سری W سونی اریکسون
ايول واقعا درست گفتي!:10:
dark fear
12-05-2007, 13:03
ايول واقعا درست گفتي!:10:
dark fear وارد میشود :5: :8:
کی گفته درست گفت !
بهترین فیلم برداری از آن 6688 و 6680 است ابعاد فیلم اینا دوبرابر n90 است کیفیتشون هم عالیه
حالا از بحث فیلم برداری خارج شیم تاپیک داره منحرف میشه یه تاپیک برا بهترین فیلمبرداری هم هست
در مورد بهترین عکس هم باید بگم سری w که عکس برداری یکسانی ندارن ولی در کل همشون عالی میگیرن
ولی همشون که در حد بهترین نیستن مثلا W550 جز ضعیف ترین دوربین های 1.3 است و یا W700 ...
dark fear
12-05-2007, 13:03
مثل این که امام رضا ما رو طلبیده و به احتمال زیاد در تابستان (از طرف شرکت فولاد خوزستان ) به مشهد
مقدس اعزام خواهیم شد و اگر خدا بخاد تا اون موقع موبایلم درست شده و چند تا عکس در سطح لالیگا
میگیرم :5:
همشهري چه دل پري از Seداري!!!!:46: :46: :46:
همشهري چه دل پري از Seداري!!!!:46: :46: :46:
با کدوممون بودی
بچه کجایی؟
در ضمن بهترین 2 مگایی در عکاسی ان90
dark fear
23-05-2007, 14:46
با کدوممون بودی
بچه کجایی؟
در ضمن بهترین 2 مگایی در عکاسی ان90
من متولد پاوه هستم ولي اصليتم اهوازيه !البته توي تهران بزرگ شدم.خوشبختم:10:
kazem000
23-05-2007, 21:35
چرا توی نظر سنجی دبلیو 850 نیستش؟
من متولد پاوه هستم ولي اصليتم اهوازيه !البته توي تهران بزرگ شدم.خوشبختم:10:
خوبه تو شهر ما یعنی کرمانشاه به دنیا اومدی
دیگه اینجایی حساب میشی:5:
منم خوشبختم. مخلصیم
چرا توی نظر سنجی دبلیو 850 نیستش؟
وقتی این تایپیکو زدم هنوز نیومده بود
من كوچيك شمام اين افتخار منه!:10:
Amin_0913
25-05-2007, 13:21
به نظر من سونی اریکسون سری کا دوربیناش خوبه
فكر نميكنم سريه kسوني بجز k750دو مگا پيكسليه ديگه اي داشته باشه ولي اگه منظور شما مقايسه دوربين 750 و دو مگاهاي سريه wبايد بگم دوربين هردو مشابه هم هستن.
حالا Rjoun به نظر تو کدوم بهتره
من نظرم رو n 90 هستش
ali_chenger
25-05-2007, 23:46
1_w900
2_w810
3_کا750
2 مگاپیکسلی فقط سونی البته در عکسبرداری:46:
در فیلمبرداری فقط w900 میتونه با نوکیا رقابت کنه پس نتیجه میگیریم فیلمبرداری فقط نوکیا:46:
darkshahab
26-05-2007, 00:23
فقط W810i
عکس میگیره هلو
حالا Rjoun به نظر تو کدوم بهتره
من نظرم رو n 90 هستش
والا اكتور جون خدمت بگم سريه اول k750خيلي خوب بودن ولي الانياش ديگه خوب نيستن من هم با تو هم عقيده ام n90بايد از بقيه بهتر باشه.
من هنوزم معتقدم كه دبليو 810 خيلي هم خوب نميگره و گوشي هاي ديگر هم مثل دبليو 810 و شايدم بهتر عكس بگيرن !
من هنوزم معتقدم كه دبليو 810 خيلي هم خوب نميگره و گوشي هاي ديگر هم مثل دبليو 810 و شايدم بهتر عكس بگيرن !
100% تائيد ميشه!
Saman-tci
27-05-2007, 12:00
تو فیلمبرداری N90 واقعا عالیه .....
D E V I L
28-05-2007, 22:32
شديدا تائيد ميشه.من خودم با كا750 مقايسه كردم بهتر كه نيست بدتر هم هست.:5:
شديدا تائيد ميشه.من خودم با كا750 مقايسه كردم بهتر كه نيست بدتر هم هست.:5:
نه
به نظر من از کا 750 بهتره
نه
به نظر من از کا 750 بهتره
سريه اولشون خوب بودن نه الانشون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.