ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقالات Elsevier و IEEE نمی خوای؟

صفحه ها : 1 [2] 3

tazehgi
20-04-2007, 18:40
Critical sections and producer/consumer queues in weak memory systems
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A new algorithm for simultaneous multiple entries in critical section in a distributed system

A fair distributed mutual exclusion algorithm

An analysis of message passing systems for distributed memory computers

Message passing for Linux clusters with gigabit Ethernet mesh connections
2005است
QMP-MVIA: a message passing system for Linux clusters with gigabit Ethernet mesh connections
يكي ديگراما مال 2004

واون دوتاي قبلي هم بگذاريد ممنون ميشم
من خودم قاط زدم با شبكه مثلا ناحيه بحراني تو شبكه قاط زدم
سيستم عامل دنبالشم!

متالیک
21-04-2007, 08:22
سلام

آقا من این مقاله رو می خواستم:

با تشکر فراوان

morkhoda
21-04-2007, 10:54
آقا از مقالاتي که برايم گذاشتي بسيار ممنونم.من در حال تحقيقات براي ستاد مبارزه با مواد مخدر مي باشم و چون مجلات فوق در ايران کمتر پيدا مي شود و يا اصلاً پيدا نمي شود مزاحم شما شدم.
زحمت ديگري هم براي شما داشتم .لطفاً مقالات زير را هم براي من پيدا مي کني.با تشکر مجدد.

a quick and automated method for profiling heroin sample for tactical intelligence purposes
Chemical profiling and classification of illicit heroin by principal component analysis, calculation of inter sample correlation and artificial neural networks

mir@
21-04-2007, 11:46
Critical sections and producer/consumer queues in weak memory systems ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A new algorithm for simultaneous multiple entries in critical section in a distributed system ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
An analysis of message passing systems for distributed memory computers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Message passing for Linux clusters with gigabit Ethernet mesh connections ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آخریش چیزی نبود. در حد نیم صفحه بود. لطفاً 3-4 تا بیشتر مقاله نخواهید. Abstract مقالات رو نگاه کنید که ببینید به کارتون میاد یا خیر.
ممنون :11:

ali20_2007
21-04-2007, 16:42
salam
bizahmat in paper ro download konin
mamnoon

tazehgi
21-04-2007, 17:27
ممنون اقا
A learning system for the problem of mutual exclusion in multithreaded programming

Evaluating and designing software mutual exclusion algorithms on shared-memory multiprocessors

A delay-optimal quorum-based mutual exclusion algorithm for distributed systems

Synthesis of mutual exclusion solutions based on binary semaphores

A new token passing distributed mutual exclusion algorithm

An efficient method for mutual exclusion in truly distributed systems

شرمنده اين چند تارو هم
هركدام كه بين 5تا 15صفحه است رو بگذار اگر كم يا زيادتر ازاين بود نگذار
خيلي خيلي ممنون

mir@
21-04-2007, 18:32
ممنون اقا
A learning system for the problem of mutual exclusion in multithreaded programming

Evaluating and designing software mutual exclusion algorithms on shared-memory multiprocessors

شرمنده اين چند تارو هم
هركدام كه بين 5تا 15صفحه است رو بگذار اگر كم يا زيادتر ازاين بود نگذار
خيلي خيلي ممنون

دوست عزیز،

شما می تونید عنوان مقاله؛ چکیده؛ تعداد صفحات؛ حجم؛ سال انتشار؛ کنفرانس یا مجله منتشر کننده و همه چیز رو ببینید.

من با این سرعت کم نمی تونم روزی 10 تا مقاله به شما بدم.

خودتون یه کم دقیق تر زحمت بکشید سرچ کنید و 3-4 تا فقط درخواست بدید.

ممنون

masih65
21-04-2007, 18:37
اميرجان ممنون از اينكه وقت گرانبهاتو صرف كمك به دوستان مي كني.

بازه‌ي فركانسي رادار تقريبا از 300MHz شروع و تا 300GHz ادامه دارد.

tazehgi
21-04-2007, 19:43

Timing-based mutual exclusion

اين 5تاروديدم توي همين تعداد است
ميدونم خيلي رو پيدا كردم
لطف كنيد اين چند تاروبگذاريد
ممنون

mir@
22-04-2007, 08:29
سلام

آقا من این مقاله رو می خواستم:

با تشکر فراوان

PHASE_TRANSFORMATIONS_IN_NANOCRYSTALLINE_.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:11:

mir@
22-04-2007, 08:32
آقا از مقالاتي که برايم گذاشتي بسيار ممنونم.من در حال تحقيقات براي ستاد مبارزه با مواد مخدر مي باشم و چون مجلات فوق در ايران کمتر پيدا مي شود و يا اصلاً پيدا نمي شود مزاحم شما شدم.
زحمت ديگري هم براي شما داشتم .لطفاً مقالات زير را هم براي من پيدا مي کني.با تشکر مجدد.

یعنی ستاد مبارزه با مواد مخدر کار علمی هم انجام میده؟!! مایه خوشحالیه.

a quick and automated method for profiling heroin sample for tactical intelligence purposes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Chemical profiling and classification of illicit heroin by principal component analysis, calculation of inter sample correlation and artificial neural networks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mir@
22-04-2007, 08:33
salam
bizahmat in paper ro download konin
mamnoon

Mining_biomedical_images_with_density-bas.PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mir@
22-04-2007, 08:35

Timing-based mutual exclusion

اين 5تاروديدم توي همين تعداد است
ميدونم خيلي رو پيدا كردم
لطف كنيد اين چند تاروبگذاريد
ممنون

A_new_token_passing_distributed_mutual_ex.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

An_efficient_method_for_mutual_exclusion_.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Timing-based_mutual_exclusion.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A_delay-optimal_quorum-based_mutual_exclu.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Synthesis_of_mutual_exclusion_solutions_b.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متالیک
22-04-2007, 10:23
PHASE_TRANSFORMATIONS_IN_NANOCRYSTALLINE_.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام آقا امیر
خیلی متشکر از این که کار ما رو انجام دادی
توی وبلاگت دیدم چیا نوشتی
وبلاگتون از لحاظ قال اشکال داره: 1. نمی شه نظر داد (سیستم نظر سنجی اشکال داره)، 2. پسوردهایی که گذاشته بودید معلوم نبودند
من حاضرم....
موفق باشید

mir@
22-04-2007, 11:11
سلام آقا امیر
خیلی متشکر از این که کار ما رو انجام دادی
توی وبلاگت :18: دیدم چیا نوشتی
موفق باشید

سلام عزیز دل،
اونجا وبلاگ من نیست برادر. :27:
ولی چون مفیدترین وبلاگیه که در عمرم دیدم (!) توی امضام گذاشتم.
پاینده باشید :11:

متالیک
22-04-2007, 11:36
سلام عزیز دل،
اونجا وبلاگ من نیست برادر. :27:
ولی چون مفیدترین وبلاگیه که در عمرم دیدم (!) توی امضام گذاشتم.
پاینده باشید :11:

سلام دوست عزیزم! ولی خدائیش مفید نسیت چون اصلا یوزر و پس توش نبود. :40:
اشتباهه دیگه پیش می آد حالا بیا یه وبلاگ بزن...

mir@
22-04-2007, 13:07
سلام دوست عزیزم! ولی خدائیش مفید نسیت چون اصلا یوزر و پس توش نبود. :40:
اشتباهه دیگه پیش می آد حالا بیا یه وبلاگ بزن...

نام کاربری و کلمه عبور (فارسی را پاس بداریم) در بخش نظرات گذاشته شده.

از افراد اندیشمندی مثل شما انتظار دقت بیشتر میره :31:

حالا من وبلاگ بزنم توش چی بنویسم؟

ارادتمند :11:

tazehgi
22-04-2007, 20:06
A_new_token_passing_distributed_mutual_ex.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

An_efficient_method_for_mutual_exclusion_.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Timing-based_mutual_exclusion.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A_delay-optimal_quorum-based_mutual_exclu.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Synthesis_of_mutual_exclusion_solutions_b.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اقا دستت درد نكنه
خيلي خيلي ممنونمشكلون حل كرديد
ممنون خيلي زحمت داديدم
مرسي

alino1
22-04-2007, 22:07
سلام
زحمت این 2 تا مقاله رو می کشی.
A Robust H¿ Control Method for Analyzing the Bullwhip Effect of the Reverse Logistics Supply Chain

3D virtual warehouse on the Web

oranoooss
22-04-2007, 22:21
سلام
بابت مقالات خیلی ممنون. کمک زیادی به من کردی:20:
یه سوال:
این لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گذاشته بودی، چرا هیچی باز نمی کنه؟ :41:
آدرس جدیدی از این وبلاگ داری؟

domanz111
22-04-2007, 23:02
سلام
من دو تا مقاله از ACM میخوام. پیشاپیش ممنونم.

A. Powell, G. Piccoli, and B. Ives, “Virtual teams: A review of current literature and directions for future research,” ACM Press, vol. 35, no. 1, pp. 6–36, 2004.

L. Dubé and G. Paré, “Global virtual teams,” Commun. ACM, vol. 44, no. 12, pp. 71–73, 2001.

mir@
22-04-2007, 23:25
سلام

A. Powell, G. Piccoli, and B. Ives, “Virtual teams: A review of current literature and directions for future research,” ACM Press, vol. 35, no. 1, pp. 6–36, 2004.

L. Dubé and G. Paré, “Global virtual teams,” Commun. ACM, vol. 44, no. 12, pp. 71–73, 2001.

سلام،

مهندس جان اینا رو از کجا پیدا کردی؟

ممکنه لینک بذاری؟

mir@
22-04-2007, 23:37
سلام
[/LEFT]

خوب، نگران نباش.

با اینکه نه IEEE بود نه Elsevier گفتم از زیر سنگ هم که شده باید این مقالات رو برای مهندس گیر بیارم. :27:

بفرمایید:

Virtual teams: A review of current literature and directions for future research ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Global virtual teams ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mir@
23-04-2007, 07:24
سلام
زحمت این 2 تا مقاله رو می کشی.
A Robust H¿ Control Method for Analyzing the Bullwhip Effect of the Reverse Logistics Supply Chain

3D virtual warehouse on the Web

سلام دوست عزیز،
مقاله اول من نمی دونم چه مشکلی داره. مثل اینکه توی سایت IEEE هم درست قرارش ندادن. یه مقاله 4 صفحه ای اون وقت 4 مگ. من در آینده باز سعی می کنم. فعلاً دومی:

3D virtual warehouse on the Web ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_manutd_2007
23-04-2007, 09:42
سلام . لطفا زحمت اين مقاله رو بكشيد !!
ieeexplore.ieee.org/iel5/10/17446/00804574.pdf

mir@
23-04-2007, 10:02
سلام . لطفا زحمت اين مقاله رو بكشيد !!
ieeexplore.ieee.org/iel5/10/17446/00804574.pdf

اینم پاسخ آنلاین به شما

A transconductance driven-right-leg circuit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dash Ashki
23-04-2007, 18:23
سلام...

اميرجان مقاله اي در مورد سيستم عامل (درمورد انحصارمتقابل ،ناحيه بحراني ،massage passing،سيستم فايل) يا همچين موضوعاتي ميتوني بزاري؟
شايد بايستي بهت لينكي چيزي ميدادم...اما نميدونم چجورياست اين لينك گزاشتن...;)

مرسي :)

.

mir@
23-04-2007, 20:56
سلام...

اميرجان مقاله اي در مورد سيستم عامل (درمورد انحصارمتقابل ،ناحيه بحراني ،massage passing،سيستم فايل) يا همچين موضوعاتي ميتوني بزاري؟

.

سلام رییس :31:

شما یا تشریف ببرید به دو تا آدرس زیر یه جستجو بکنید و مقاله مورد نظرتون رو عنوان (Title) کاملش رو بگذارید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا اینکه لااقل معادل انگلیسی اون کلمات کلیدی رو بدید که من خودم بتونم بگردم.

البته اگر خودت زحمت جستجو رو بکشی بهتره چون دقیقاً همونی رو می خوای که لازم داری ولی اگر من خودم یه مقاله ای پیدا کنم شاید خیلی به کارت نیاد.

Mahiar0
23-04-2007, 21:14
سلام...

.

داش اشكي تو پي تي گفتم كه صفحات قبل رو ببين چند نفري درخواست داده بودن
خودم هم درخواست داده بودم
اون صفحه تو پي تي هم ببين
اقا اميرزحمت كشيد دانلود كردو اينجا ها اپلود كرد

Message passing for Linux clusters with gigabit Ethernet mesh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Message-passing decoders and their application to storage systems ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A distributed deadlock resolution algorithm for the AND model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Critical sections and producer/consumer queues in weak memory systems ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

A new algorithm for simultaneous multiple entries in critical section in a distributed system ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
An analysis of message passing systems for distributed memory computers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Message passing for Linux clusters with gigabit Ethernet mesh connections ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

DivShare File - Backup_and_storage_management_in_distribu.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

DivShare File - XCPU__a_new__9p-based__process_management.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

DivShare File - The_process_management_component_of_a_sca.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دست اقا اميردرد نكند:11:

domanz111
24-04-2007, 08:43
سلام
به خاطر مقالات Acm تشکر فراوان.

ahmad45199
24-04-2007, 10:29
سلام آقا. دستت درد نكنه ببين مي‌توني مقالات زير رو برام پيدا كني.

801210990
24-04-2007, 12:17
salam
age mishe zahmat e inha ro ham bekesh

ieeexplore.ieee.org/iel5/60/19493/00900504.pdf?arnumber=900504
mamnoooooon

mir@
24-04-2007, 13:45
سلام آقا. دستت درد نكنه ببين مي‌توني مقالات زير رو برام پيدا كني.

سلام

An Antislipping Fuzzy Logic Controller for a Railway Traction System.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Neural network based estimation of friction coefficient of wheel and rail.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mir@
24-04-2007, 13:47
salam
age mishe zahmat e inha ro ham bekesh

ieeexplore.ieee.org/iel5/60/19493/00900504.pdf?arnumber=900504
mamnoooooon

An Automatic Load Shedding Scheme Including Pumped-Storage Units.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

801210990
24-04-2007, 15:36
امیر جان شرمنده
ieeexplore.ieee.org/iel5/9792/30878/01431788.pdf

مخصوصا دومی رو حتما برام بگیر
عاشقت

Omran_MB
24-04-2007, 16:56
كسي مي تونه از سايت interscience اين مفاله رو برام دانلود كنه...
خيلي حياطيه به خدا.
Flow, frequency, and uncertainty estimation for an extreme historical flood event in the Highlands of Scotland, UK (p 1460-1470)
David Cameron
Published Online: 10 Jan 2007
DOI: 10.1002/hyp.6321

آدرسشم اينه:

mir@
24-04-2007, 18:33
كسي مي تونه از سايت interscience اين مفاله رو برام دانلود كنه...
خيلي حياطيه به خدا.
Flow, frequency, and uncertainty estimation for an extreme historical flood event in the Highlands of Scotland, UK (p 1460-1470)
David Cameron
Published Online: 10 Jan 2007
DOI: 10.1002/hyp.6321

آدرسشم اينه:

سلام دوست عزیز،
میدونم باورت نمیشه. ولی یک ساعت و نیم دقیقاً به این در و اون در زدم تا بالاخره پیدا شد.

Flow, frequency, and uncertainty estimation for an extreme historical flood event in the Highlands of Scotland, UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دو تا تذکر کوچولو با عرض معذرت: حیاطی ----> حیاتی
توی امضاتون کلمه save باید به صورت saves باشه.

ahmad45199
26-04-2007, 10:31
خيلي آقايي
لطف كردي

morkhoda
26-04-2007, 13:40
سلام اميرآقا ، از مقالاتي که برام گذاشتي خيلي ممنونم.زحمت مي کشي اينها رو هم پيدا کني
Evaluation of links in heroin seizures
Qualitative and quantitative analysis of seized street drug samples and identification of source
heroin profiling:predicting the country of origin of seized heroin

mir@
26-04-2007, 14:59
سلام اميرآقا ، از مقالاتي که برام گذاشتي خيلي ممنونم.زحمت مي کشي اينها رو هم پيدا کني
Evaluation of links in heroin seizures
Qualitative and quantitative analysis of seized street drug samples and identification of source
heroin profiling:predicting the country of origin of seized heroin

Evaluation of links in heroin seizures ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Qualitative and quantitative analysis of seized street drug samples and identification of source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Heroin profiling:predicting the country of origin of seized heroin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Omran_MB
27-04-2007, 09:33
سلام دوست عزیز،
میدونم باورت نمیشه. ولی یک ساعت و نیم دقیقاً به این در و اون در زدم تا بالاخره پیدا شد.

Flow, frequency, and uncertainty estimation for an extreme historical flood event in the Highlands of Scotland, UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خيلي آقايي کردي واقعا دمت گرم. کارت درسته...

8501464
28-04-2007, 13:36
سلام
اگه زحمتی نيست مقالات زير از ieee :
ieeexplore.ieee.org/iel5/10669/33664/01601770.pdf
ieeexplore.ieee.org/iel4/5439/14685/00667650.pdf

ieeexplore.ieee.org/iel5/8698/27541/01226985.pdf:
(An analysis and a simulation of static frequency converter using three-phase rectifiers with almost sinusoidal input currents)

ممنون!

ahmad45199
28-04-2007, 14:36
مجدداً سلام.
با عرض تشكر بابت اون دوتا مقاله قبلي اگه ممكنه لطف كني ببيني اينا رو هم مي‌توني پيدا كني.
پيشاپيش از لطفتون ممنونم

mir@
28-04-2007, 16:19
عزیزان برای دسترسی مستقیم به مقالات IE*EE و Scien*ceDirec*t و هزاران منبع باارزش دیگر به سایت زیر بروید. دیتابیس مورد نظر را ( مثلاً همون دوتایی که گفتم) پیدا کرده و وارد شوید. سپس نام کاربری و کلمه عبور زیر را وارد کنید.
و بعد .....

برای اینکه اینکه پسورد برای مدت زمان بیشتری معتبر بماند به هیچ وجه آن را علنی نکنید لطفاً (خودتون ضرر می کنید ها :46: )

mir@
28-04-2007, 16:48
برای IE*EE این یکی خیلی از بالایی کامل تره. یعنی کامل کامله.

توی صفحه اول آی تریپل ای رو سرچ کنید بعد این یوزر و پس رو وارد کنید:

بازم میگم اینا رو علنی نکنید. نرید توی وبلاگ و این بازیا بنویسید. :5:

Bl@sTeR
29-04-2007, 12:00
من مقالاتی درباره
risk management
risk management planning
risk indentification
qualitative risk analysis
quantitative risk analysis
risk response planning
risk monitoring and control
Analysing & Costing Risk
میخوام.
دمت گرم و سرت خوش باد ای یار گرامی
يه كتاب بود برا اين نميخواي؟
A Guide to the Project Management Body of Knowledge
:46:

Mahiar0
29-04-2007, 19:17
اقا سلام اينو يكي ميخواست باعث خير براي يكي ديگه هم بشيم

ieeexplore.ieee.org/iel1/2438/1136/00027877.pdf?arnumber=27877

عنوان مقاله: IEEE guide to the installation of overhead transmission line conductors

mir@
29-04-2007, 21:53
اقا سلام اينو يكي ميخواست باعث خير براي يكي ديگه هم بشيم

ieeexplore.ieee.org/iel1/2438/1136/00027877.pdf?arnumber=27877

عنوان مقاله: IEEE guide to the installation of overhead transmission line conductors

دوست عزیز پست 295 رو نگاه کن.

عزیزانی که استفاده می کنن نظری پیشنهادی ... چیزی ندارن؟:31:

Mahiar0
30-04-2007, 09:58

دستت درد نكنه خيلي باحالي:11:

Bl@sTeR
30-04-2007, 12:05
دوست عزیز پست 295 رو نگاه کن.

تركوندي داداش ايول

Mahiar0
30-04-2007, 13:18
اقا امير درمورد مقاله پزشكي كجا ميشه گيراورد براي درس جمعيت وتنظيم خانواده يه مقاله درمورد
--- درزنان
ميخوام 4و5 صفحه انگليسي
علمي وخوب باشه نه از اينا كه توسايت هايي ... است

-------------
بعد از اديت
منظورم كاندوم
درزنان بود

searchman
02-05-2007, 16:57
با عرض سلام به دوستان
اگه این مقاله ها رو از IEEE برام بگزارید خیلی ممنون می شوم.

A distributed mutual exclusion algorithm for mobile computing environments

A quorum-based extended group mutual exclusion algorithm without unnecessary blocking

Empirical evaluation of distributed mutual exclusion algorithms

Results about fast mutual exclusion

A new approach of constructing information mutual exclusion in distributed systems

A general scheme for token- and tree-based distributed mutual exclusion algorithms

mir@
02-05-2007, 17:09
با عرض سلام به دوستان
اگه این مقاله ها رو از IEEE برام بگزارید خیلی ممنون می شوم.

A distributed mutual exclusion algorithm for mobile computing environments

A quorum-based extended group mutual exclusion algorithm without unnecessary blocking

Empirical evaluation of distributed mutual exclusion algorithms

Results about fast mutual exclusion

A new approach of constructing information mutual exclusion in distributed systems

A general scheme for token- and tree-based distributed mutual exclusion algorithms

پست 295 رو نگاه کن :11:

Mahiar0
02-05-2007, 22:19
اقا درمورد پست 301
كمكي ميتوانيد كنيد؟
4و5 صفحه هم باشه بسته
ممنون

searchman
03-05-2007, 00:36
پست 295 رو نگاه کن :11:
آقا خیلی لطف کردی

یا علی

haziriq
03-05-2007, 02:01
با عرض خسته نباشید میشه لطفا ابن مقاله ها را هم برای من بگذارید
1--
Fingerprint registration using genetic algorithms
Ammar, H.H.; Tao, Y.
Application-Specific Systems and Software Engineering Technology, 2000. Proceedings. 3rd IEEE Symposium on
Volume , Issue , 2000 Page(s):148 - 154
Digital Object Identifier 10.1109/ASSET.2000.888069
2--
Multi-resolution image registration using genetics

mir@
03-05-2007, 15:27
اقا امير درمورد مقاله پزشكي كجا ميشه گيراورد براي درس جمعيت وتنظيم خانواده يه مقاله درمورد
--- درزنان
ميخوام 4و5 صفحه انگليسي
علمي وخوب باشه نه از اينا كه توسايت هايي ... است

-------------
بعد از اديت
منظورم كاندوم
درزنان بود

اقا درمورد پست 301
كمكي ميتوانيد كنيد؟
4و5 صفحه هم باشه بسته
ممنون

کلمات کلیدی مورد نظرت رو به انگلیسی بنویس ببینم چه میتونم بکنام.

mir@
03-05-2007, 15:29
با عرض خسته نباشید میشه لطفا ابن مقاله ها را هم برای من بگذارید
1--
Fingerprint registration using genetic algorithms
Ammar, H.H.; Tao, Y.
Application-Specific Systems and Software Engineering Technology, 2000. Proceedings. 3rd IEEE Symposium on
Volume , Issue , 2000 Page(s):148 - 154
Digital Object Identifier 10.1109/ASSET.2000.888069
2--
Multi-resolution image registration using genetics

شما هم به پست شماره 295 همین تاپیک رجوع کن. اگر حل نشد هستم خدمتتون. :11:

Mahiar0
03-05-2007, 22:31
کلمات کلیدی مورد نظرت رو به انگلیسی بنویس ببینم چه میتونم بکنام.

woman condom

همين كلمه
درمورد condom است

mir@
04-05-2007, 14:52
woman condom

همين كلمه
درمورد condom است

دوست عزیز کلمه کلیدی شما، زیادی کلیدیه :31:
خواستم سرچ کنم جواب این اومد:27:

فیل*تر شکن درست و حسابی نداری؟
حالا صبر کن شاید از تو دانشگاه بتونم برم توش :46:

مقاله فارسی هم در این زمینه ها اگه بخوای هستا :21:

searchman
04-05-2007, 15:43
سلام
آقا امیر یوزر و پس پست 295 رو نمی گیره :

The system did not recognize the username and password entered..

mir@
04-05-2007, 16:19
سلام
آقا امیر یوزر و پس پست 295 رو نمی گیره :

The system did not recognize the username and password entered..
کار می کنه عزیزک. همین الآن امتحان کردم

اول میرید به اون آدرس.
توی صفحه ای که باز شده IE*EE رو سرچ می کنید (البته بدون ستاره)
دو تا نتیجه میاره. رو دومیش کلیک می کنید.
یه صفحه دیگه باز میشه.
توی دو تا فیلد اول همون کلمه رو می نویسید.

بعد هم میرید تو و به تمام منابع دسترسی خواهید داشت.

خوب بیــــــد ؟؟

mir@
04-05-2007, 16:53
اخوی یه مقاله راجع به اون قضیه برات پیدا کردم تووووووووووووپ :21:

Condoms—The need for predictable contraception ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چطوره؟

Mahiar0
05-05-2007, 19:06
اخوی یه مقاله راجع به اون قضیه برات پیدا کردم تووووووووووووپ :21:

Condoms—The need for predictable contraception ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چطوره؟

دستت درد نكنه
اره براي من هم ف*يلتربود :41:

دستت درد نكنه ممنون

mir@
05-05-2007, 20:40
سلام :20:

مقاله خانم Havva

CT-based attenuation correction in PET image reconstruction for the Gemini system.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برید به همون آدرس پست 295 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بعدش IE*EE رو سرچ کنید و توی صفحه باز شده، روی لینک دوم کلیک کنید و در دوفیلد زیر همون کلمه (هر دوش یکیه) رو بنویسید.

searchman
06-05-2007, 08:58
کار می کنه عزیزک. همین الآن امتحان کردم

اول میرید به اون آدرس.
توی صفحه ای که باز شده IE*EE رو سرچ می کنید (البته بدون ستاره)
دو تا نتیجه میاره. رو دومیش کلیک می کنید.
یه صفحه دیگه باز میشه.
توی دو تا فیلد اول همون کلمه رو می نویسید.

بعد هم میرید تو و به تمام منابع دسترسی خواهید داشت.

خوب بیــــــد ؟؟

عالیجناب
امیر خان
خیلی متشکرم
من آن یوزر و پسورد را مستقیما در خود ieee وارد کرده بودم.
در هر صورت از کمک و راهنمایی کاملت خیلی خیلی ممنونم.

habibinaj
07-05-2007, 16:01
دوستان خسته نباشيد

من pdf اين مقاله رو مي خواهم، البته اگه لطف كنيد و برام بگيريد يا ميل كنيد با يك جايي UP كنيد، ممنون!!

habibinaj@gmail.com

habibinaj
07-05-2007, 16:02
در ضمن خيلي واجبه و مسئله خيلي برام حياتي!!!

mir@
07-05-2007, 22:26
دوستان خسته نباشيد

من pdf اين مقاله رو مي خواهم، البته اگه لطف كنيد و برام بگيريد يا ميل كنيد با يك جايي UP كنيد، ممنون!!

habibinaj@gmail.com

در ضمن خيلي واجبه و مسئله خيلي برام حياتي!!!

دوست عزیز متاسفانه مقاله قدیمیه (1992)

مقالات sciencedirect متعلق به قبل از 1996-1997 بسیار سخت گیر میاد . :41:

بهتره بی خیال بشی.

habibinaj
08-05-2007, 08:23
دوست عزیز متاسفانه مقاله قدیمیه (1992)

مقالات sciencedirect متعلق به قبل از 1996-1997 بسیار سخت گیر میاد . :41:

بهتره بی خیال بشی.

ممنون که جواب دادید!!

reza13642125
08-05-2007, 17:07
سلام اگه زحمتي برات نميشه يه مقاله درباره ژيروسكوپ مي خوام ممنون (gyroscope )

mir@
08-05-2007, 18:20
سلام اگه زحمتي برات نميشه يه مقاله درباره ژيروسكوپ مي خوام ممنون (gyroscope )

نه عزیزم زحمتی نمیشه.

ولی خودت می تونی با مراجعه به پست 295 (Theory of direct frequency output vibrating gyroscopes)همین تاپیک هرچی دلت میخواد داونلود کنی. :31:

اینم یه مقاله:

Theory of direct frequency output vibrating gyroscopes.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mahiar0
09-05-2007, 18:53
اقا امير يه زحمت ديگر من زدم fuzzy logic اورد اما درمورد رياضي چيزي به اون صورت نياورد با همون يوزر وپسوردي كه گفتيد
راهنمايي ميكنيد كه مثلا چي ديگه بزنم كه مربوط بشه به
منطق فازي
كه مربوط بشه به رياضي گراف مكعب ..

mir@
09-05-2007, 21:03
اقا امير يه زحمت ديگر من زدم fuzzy logic اورد اما درمورد رياضي چيزي به اون صورت نياورد با همون يوزر وپسوردي كه گفتيد
راهنمايي ميكنيد كه مثلا چي ديگه بزنم كه مربوط بشه به
منطق فازي
كه مربوط بشه به رياضي گراف مكعب ..

IEEE مطلبی راجع به ریاضی محض نداره.

IEEE بیشتر در زمینه مهندسی برق و کامپیوتر و کنترل و امثالهم هست.

باید بری تو ScienceDirect دنبال مطالب ریاضی بگردی.

بازم سوالی بود ما هستیم. :11:

Mahiar0
09-05-2007, 22:05
IEEE مطلبی راجع به ریاضی محض نداره.

IEEE بیشتر در زمینه مهندسی برق و کامپیوتر و کنترل و امثالهم هست.

باید بری تو ScienceDirect دنبال مطالب ریاضی بگردی.

بازم سوالی بود ما هستیم. :11:

طريقه سرچ توش چطوري؟ تو قسمت رياضيش اول برم بعد توي باكس بالا تو تايتل اسم كلمه رو سرچ كنم؟

mir@
09-05-2007, 22:30
طريقه سرچ توش چطوري؟ تو قسمت رياضيش اول برم بعد توي باكس بالا تو تايتل اسم كلمه رو سرچ كنم؟

اول میری تو Science Direct روی لینک زیر کلیک می کنی.

بعد در صفحه بعد به صورت زیر وارد می کنی اطلاعات رو و روی Search کلیک می کنی.

بعد نتایج رو میبینی.

از مطالب گفته شده در پست 294 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای ورود به Science Direct استفاده کن. :11:

shakoori1985
11-05-2007, 14:01
salam amir jan man donbale magalati chand dar morede akharin micro metr haye digitalva nahveye karborde anha hastam lotfan har magalee dashti baram up kon mamnoon misham i

ehsan2373
11-05-2007, 18:43
سلام
من نیاز خیلی فوری به چند تا مقاله از IEEE دارم
اگه برام بفرستین ممنون می شم

mail: ehsan_asgarian@yahoo.com

fazi
11-05-2007, 19:58
سلام
من این مقاله رو لازم دارم. ممنون می شم در اختیارم قرار بدید.
البته می دونم که وقتتون رو می گیره ولی من واقعا لازمشون دارم.

mir@
11-05-2007, 23:32
salam amir jan man donbale magalati chand dar morede akharin micro metr haye digitalva nahveye karborde anha hastam lotfan har magalee dashti baram up kon mamnoon misham i

سلام
من نیاز خیلی فوری به چند تا مقاله از IEEE دارم
اگه برام بفرستین ممنون می شم

mail: ehsan_asgarian@yahoo.com

سلام

دوستان عزیز، هرسه به پست 295 مراجعه کنید.
اگر مشکلی بود هستم در خدمتتون.

fazi
12-05-2007, 09:26
ممنون لطف کردید. البته هنوز موفق نشدم. با سایت اول برای مقالم این مشکل رو دارم The content you requested is not included in your subscription.
با سایت دوم هم که گفتید کامل تره نمی تونم وارد شم.

Mahiar0
12-05-2007, 10:15
دستت درد نكنه
تو سابجكت ها هم رياضي رو انتخاب كردم

ممنون كه وقت ميگذاري

mir@
12-05-2007, 11:33
ممنون لطف کردید. البته هنوز موفق نشدم. با سایت اول برای مقالم این مشکل رو دارم The content you requested is not included in your subscription.
با سایت دوم هم که گفتید کامل تره نمی تونم وارد شم.

دوست عزیز توی پست 315 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه راهنمایی گذاشتم.

من خودم هم مقاله رو میگیرم آپلود می کنم میدم خدمتتون. :11:

mir@
12-05-2007, 21:12
عزیزان برای دسترسی مستقیم به مقالات IE*EE و Scien*ceDirec*t و هزاران منبع باارزش دیگر به سایت زیر بروید. دیتابیس مورد نظر را ( مثلاً همون دوتایی که گفتم) پیدا کرده و وارد شوید. سپس نام کاربری و کلمه عبور زیر را وارد کنید.
و بعد .....

برای اینکه اینکه پسورد برای مدت زمان بیشتری معتبر بماند به هیچ وجه آن را علنی نکنید لطفاً (خودتون ضرر می کنید ها :46: )

برای IE*EE این یکی خیلی از بالایی کامل تره. یعنی کامل کامله.

توی صفحه اول آی تریپل ای رو سرچ کنید بعد این یوزر و پس رو وارد کنید:

بازم میگم اینا رو علنی نکنید. نرید توی وبلاگ و این بازیا بنویسید. :5:

سلام :20:

برید به همون آدرس پست 295 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بعدش IE*EE رو سرچ کنید و توی صفحه باز شده، روی لینک دوم کلیک کنید و در دوفیلد زیر همون کلمه (هر دوش یکیه) رو بنویسید.

عزیزانی که مقاله IE*EE یا Science*direct میخوان از مطالب بالا استفاده کنن. IE*EE آدرس دومی خیلی کامل تره.

توجه بسیار مهم: کلمات ارائه شده به عنوان پسورد رو نباید توی سایت خود IE*EE وارد کنید. بلکه باید توی سایت کتابخونه مربوطه وارد کنید و از طریق کتابخونه به آی تریپل ای وصل بشید.

اگر مفید بود، لطفاً اینجا اعلام کنید که دیگران هم مطمئن بشن. :46:

fazi
13-05-2007, 09:14
سلام و ممنون که اینقدر خوب پاسخ می دید
متاسفانه من وقتی Search می کنم و روی Iee*E دوم کلیک می کنم. نمی تونه صفحه
رو باز کنه و خطای
The page cannot be displayed
رو می ده:(

mir@
13-05-2007, 10:55
سلام و ممنون که اینقدر خوب پاسخ می دید
متاسفانه من وقتی Search می کنم و روی Iee*E دوم کلیک می کنم. نمی تونه صفحه
رو باز کنه و خطای
The page cannot be displayed
رو می ده:(

دوست عزیز، احتمالاً از دانشگاهی یا یه جای عمومی میری. سعی کن از خونه یا کافی نت یا ... بری .:11:

mir@
13-05-2007, 18:02
سلام

سلام

مقاله شما رو گرفتم

با همون مطالب بالا. آدرس دوم

Can we make operating systems more reliable and secure?c ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fazi
13-05-2007, 19:01
من از خونه میرم و نمی دونم چرا موفق نمی شم. به هر حال بابت مقاله یک دنیا ممنون.

fazi
13-05-2007, 19:21
کارت اینترنتم رو که عوض کردم درست شد. این گل ها رو به عنوان تشکر قبول کن:11: :11:

mohsennowruzi
15-05-2007, 06:13
سلام من به این مقاله احتیاج دارم:
Cockburn, A. "Selecting a Project's Methodology", IEEE
دوستان اگه بتونند کمک کنند ممنون می شم
من فعلا کارم گیر همین مقاله هست
اگه براتون ممکنه زودتر جواب بدید چون من تا آخر هفته باید یه جوری این مقاله رو تهیه کنم
ممنون

fazi
15-05-2007, 09:34
پست 334 که امیر نوشته رو بخونید مشکلتون حل می شه.

mohsennowruzi
15-05-2007, 20:18
پست 334 که امیر نوشته رو بخونید مشکلتون حل می شه.
ممنون
مشکلم حل شد

Mahiar0
15-05-2007, 21:09
.اقا امير شما چطوري مقاله رو برميداري من روي pdfكليك ميكنم باز ميشه اما اونطوري لينك نيست كه بگذارد دانلود كنه بايد حتما بگذارم pdfكامل باز بشه بعد سيو كنم!

mir@
15-05-2007, 21:40
.اقا امير شما چطوري مقاله رو برميداري من روي pdfكليك ميكنم باز ميشه اما اونطوري لينك نيست كه بگذارد دانلود كنه بايد حتما بگذارم pdfكامل باز بشه بعد سيو كنم!

شما اگر از Fire Fox استفاده می کنی یک گزینه ای توی بخش Options داره که تعیین می کنه وقتی رو هر نوع فایلی کلیک می کنی، چی کارش کنه. داونلود کنه یا باز کنه. باید فایل های PDF رو انتخاب کنی که داونلود کنه و باز نکنه.

IE هم حتما همچین گزینه ای داره.

می تونی از داوتلود منیجر هم استفاده کنی. مثل IDM. وقتی روی فایل PDF کلیک می کنی اتوماتیک شروع میکنه به داونلود.

اما به هر حال اگر باز بشه بعدش SAVE کنی فکر نکنم از لحاظ زمانی فرق چندانی بکنه.

ali20_2007
22-05-2007, 19:54
salam
agar emkan darad in paper ha ro baram download konid

ba tashakkor

meysam2145
22-05-2007, 20:04
سلام
میشه اینارو لطف کنین:

mir@
23-05-2007, 09:08
salam
agar emkan darad in paper ha ro baram download konid

ba tashakkor

سلام
میشه اینارو لطف کنین:

سلام
به پست 334 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید. مشکلی بود در خدمتیم.

mx_2dar
23-05-2007, 14:05
امیر جون دوست دارم تو چقدر گلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا باورم نمیشه :18:

meysam2145
23-05-2007, 23:46
سلام
به پست 334 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید. مشکلی بود در خدمتیم.

آقا دمت گرم!!! بابا تو دیگه کی هستی....:11: :11:

parvin1987
24-05-2007, 14:35
سلام
خسته نباشید
اگه ممکنه می شه کسی برای من درباره ی منطق فازی در سخت افزار کامپیوتر از ieee مقاله بگیره
من پیدا می کنم ولی نمی تونم بگیرم!!!
دقیق تر اگه بخوام بگم : fuzzy flip flop یا کاربرد منطق فازی در طراحی کنترلر ها

مرسی

mohsennowruzi
24-05-2007, 14:50
سلام
من امروز وقتی می خواستم با شناسه کاربری و رمز luther واردسایت بشم موفق نشدم، پایین صفحه عبارت زیر نوشته بود:

Systematically downloading, distributing, or retaining substantial portions of information may result in loss of access to these resources by you or the entire University of Regina community

ظاهرا این شناسه کاربری غیر فعال شده، دوستان اگه شناسه کاربری دیگه‌ای دارن لطفا در اختیار ما هم قرار بدن، بقیه دوستان هم لطفا شناسه‌های کاربری رو همه جا فاش نکنند!

parvin1987
26-05-2007, 11:45
تو رو خدا یه نفر این مثاله رو برای من بگیره
من فقط پیداش کردم!!!

parvin1987
26-05-2007, 11:46
بی زحمت اینو هم یکی برای من بگیره

مرسی

aminsa
29-05-2007, 12:09
سلام امير جان خسته نباشی!

من شديداً دنبال اين دو مقاله هستم

S. Chen and Y. Wu, “Maximum Likelihood Joint Channel and Data Estimation
Using Genetic Algorithms,” IEEE Trans. Signal Proc., vol. 46, no. 5, pp.
1469-1473, May 1998.

J. Ayadi, E. de Carvalho and D. T. M. Slock, “Blind and Semi-Blind Maximum-
Likelihood Methods for FIR Multichannel Identification,” lEEE

ICASSP, vol. 6, pp. 3185 -3188, 1998.

aminsa
29-05-2007, 13:04
اقا مرسي
خودم پيدا كردم

bahar_pour
30-05-2007, 19:12
salam mamnoon misham agar in paper az IEEE ra baram peida konid .
Empirical model based control of nonlinear processes using approximate dynamic programming
Jong Min Lee; Lee, J.H.
American Control Conference, 2004. Proceedings of the 2004
Volume 4, Issue , 30 June-2 July 2004 Page(s): 3041 - 3046 vol.4

Mahiar0
01-06-2007, 15:39
اقا امير يه زحمتي دارم ميشه درمورد پردازنده هاي جديد (هنوز وارد بازار ايران نشده)يه دوتا مقاله 20 صفحه باشه عالي پيدا كرد خودم درمورد كلمات كليديش نميدانم ممنون ميشم

Mahiar0
01-06-2007, 15:40
اقا امير يه زحمتي دارم ميشه درمورد پردازنده هاي جديد (هنوز وارد بازار ايران نشده)يه دوتا مقاله 20 صفحه باشه عالي پيدا كرد خودم درمورد كلمات كليديش نميدانم ممنون ميشم

راستي توي كدوم سايت توي همين اصلي هست؟IEEE

mir@
01-06-2007, 16:15

خودت وقتی اینو نوشتی خجالت نکشیدی؟ :27:

آخه این چیه؟

ریزپردازنده های جدید که هنوز تو ایران نیومده:19:

:13:

Mahiar0
01-06-2007, 17:29
خودت وقتی اینو نوشتی خجالت نکشیدی؟ :27:

آخه این چیه؟

:19:

:13:

نمي دونم چرا اينطوري شد:31:

حالا:41:

mohammadaz
02-06-2007, 22:50
سلام
آقا دستت درد نکنه، تاپیک بسیار جالب ومفیدیه. ببخشید می خواستم ببینم میتونید این چند تا مقاله IEEE رو برام بذارین. خیلی ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدین.(چهارتای اول خیلی مهم هستن اگه براتون مقدور نیست همشون رو بذارین فقط همین چهارتا رو بذارین).

petersool
03-06-2007, 01:24
آقا میشه بگین آیا یه کتاب کامل یا یه مجله کامل رو بگیرین یا فقط تکه تیکه است؟

khoshshaans
03-06-2007, 09:49
sسلام دوستان
من دربدر دنبال دانلود مقالات از السویر هستم ولی هر کاری کردم نشد میشه بگید چجوری
انشالله 100 در دنیا یک در اخرت خیر ببینید:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :40: :40: :40: :40:

mir@
03-06-2007, 11:13
سلام
آقا دستت درد نکنه، تاپیک بسیار جالب ومفیدیه. ببخشید می خواستم ببینم میتونید این چند تا مقاله IEEE رو برام بذارین. خیلی ممنون میشم اگه این کارو برام انجام بدین.(چهارتای اول خیلی مهم هستن اگه براتون مقدور نیست همشون رو بذارین فقط همین چهارتا رو بذارین).

دوست عزیز، متاسفانه دسترسی من به IEEE به صورت کامل قطع شده. یعنی تمام کانال ها بسته شده. ولی یه دسترسی خیلی محدود فعلاً باقی مونده که مقالات مجلات بعد از 98 رو میده. می تونید ازش استفاده کنید. برای توضیحات بیشتر به پست 334 مراجعه کنید:

mir@
03-06-2007, 11:19
sسلام دوستان
من دربدر دنبال دانلود مقالات از السویر هستم ولی هر کاری کردم نشد میشه بگید چجوری
انشالله 100 در دنیا یک در اخرت خیر ببینید:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :40: :40: :40: :40:

اخوی شما هم از آدرس بالا استفاده کنید. (تا باطل نشده)

saber.k
05-06-2007, 12:27
سلام دوستان یه مقاله نسبتا بلند درباره مبانی الکترونیک میخواستم. درباره مقاومتها . دیودها . خازنها . ای سی . و .... saber_barsan@yahoo.com

mohammadaz
05-06-2007, 15:29
دوست عزیز، متاسفانه دسترسی من به IEEE به صورت کامل قطع شده. یعنی تمام کانال ها بسته شده. ولی یه دسترسی خیلی محدود فعلاً باقی مونده که مقالات مجلات بعد از 98 رو میده. می تونید ازش استفاده کنید. برای توضیحات بیشتر به پست 334 مراجعه کنید:

مرسی امیر آقا پسورد کار می کرد، خیلی بدردم خورد، ولی امروز هرکار کردم لاگین نشد!!!:10:

mir@
05-06-2007, 22:56
مرسی امیر آقا پسورد کار می کرد، خیلی بدردم خورد، ولی امروز هرکار کردم لاگین نشد!!!:10:

پست شما رو که خوندم داشتم قبض روح می شدم. گفتم اینم پرید.

ولی الآن امتحان کردم، همین الآنِ الآنِ الآن، کار کرد، هوراااااا....:7: :26:

خدا رو شکر :42:

fazi
08-06-2007, 10:06
سلام.
متاسفانه اکانت Ieee قطع شده.:41:
به هر حال اگه ذوباره یه اکانت پیدا کردید ممنون می شم در اختیار بقیه قرار بدید. :11:

semsimsom
14-06-2007, 00:22
اینم برای آقا محمد
موفق باشید
Fuzzy Neural Network
for Short-term Load Forecasting

semsimsom
14-06-2007, 00:32
salam mamnoon misham agar in paper az IEEE ra baram peida konid .
Empirical model based control of nonlinear processes using approximate dynamic programming
Jong Min Lee; Lee, J.H.
American Control Conference, 2004. Proceedings of the 2004
Volume 4, Issue , 30 June-2 July 2004 Page(s): 3041 - 3046 vol.4

اینم ieee برای bahar_pour

semsimsom
14-06-2007, 00:37
بی زحمت اینو هم یکی برای من بگیره

مرسی

Fuzzy Logic and its Hardware Implementation

semsimsom
14-06-2007, 00:42
تو رو خدا یه نفر این مثاله رو برای من بگیره
من فقط پیداش کردم!!!

Summary of fuzzy flip-flop
Ozawa, K.; Hirota, K.; Koczy, L.T.; Pedrycz, W.; Ikoma, N.;

ristovak
20-06-2007, 16:34
سلام

اگه ممکنه این مقاله رو برای من پیدا کنید:

Training neural networks: backpropagation vs. genetic algorithms
Siddique, M.N.H.; Tokhi, M.O.
Neural Networks, 2001. Proceedings. IJCNN apos;01. International Joint Conference on
Volume 4, Issue , 2001 Page(s):2673 - 2678 vol.4
Digital Object Identifier 10.1109/IJCNN.2001.938792

با تشکر

mir@
21-06-2007, 11:18
سلام

اگه ممکنه این مقاله رو برای من پیدا کنید:

Training neural networks: backpropagation vs. genetic algorithms
Siddique, M.N.H.; Tokhi, M.O.
Neural Networks, 2001. Proceedings. IJCNN apos;01. International Joint Conference on
Volume 4, Issue , 2001 Page(s):2673 - 2678 vol.4
Digital Object Identifier 10.1109/IJCNN.2001.938792

با تشکر
بفرمایید:

khoshshaans
03-07-2007, 17:44
:40: سلام امیر اقای گل و خیر
خدا بیشتر خیرت بده انشالله

اخوی این یوزر پسوده مث اینکه به فنا رفته:2:

به داد برس چکار کنیم

mir@
03-07-2007, 18:26
ببین این به دردت می خوره برادر:

.: Parham :.
09-07-2007, 19:40
دوستان لطف میکنید زحمت این مقاله رو بکشید:

Designing a dimmable high power factor electronic ballast forfluorescent lamps
do Prado, R.N.; Bonaldo, S.A.
Power Electronics Specialists Conference, 1999. PESC 99. 30th Annual IEEE
Volume 2, Issue , 1999 Page(s):1115 - 1120 vol.2
Digital Object Identifier 10.1109/PESC.1999.785651

mir@
09-07-2007, 23:24
دوستان لطف میکنید زحمت این مقاله رو بکشید:

Designing a dimmable high power factor electronic ballast forfluorescent lamps
do Prado, R.N.; Bonaldo, S.A.
Power Electronics Specialists Conference, 1999. PESC 99. 30th Annual IEEE
Volume 2, Issue , 1999 Page(s):1115 - 1120 vol.2
Digital Object Identifier 10.1109/PESC.1999.785651

بفرمایید پرهام خان،

mreza2007
13-07-2007, 11:29
سلام جناب امیر آقا
من تازه با این تاپیک آشنا شدم و خیلی از اون لذت بردم . واقعا دستتون درد نکنه.
می خواستم بدونم آیا براتون امکان داره این مقالات را برام پیدا کنید ؟ برای سایت Science direct هست.اگه شد می خواستم بدونم چه جوری میشه زحمات شما رو جبران کرد ؟ چون ممکنه از این به بعد زیاد مزاحمتون بشم >

mir@
13-07-2007, 11:42
سلام برادر،

این آدرسایی که گذاشتی به نظرم مشکل داره.

اگر عنوان مقاله (Title) رو بگذارید خیلی بهتره. اگر سایر مشخصات رو هم بگذارید که بیشتر کمک میکنه.

آدرس رو هم اگر میگذارید با استفاده از این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت کد بگذارید که اینطوری به هم نریزه.

mreza2007
13-07-2007, 11:44
با عرض پوزش ، اگه آدرس های بالا باز نشد ، اسم مقاله ها رو اینجا آوردم :
در ضمن می خواستم بدونم آیا راهی هست که بشه USER & PASS این سایت رو پیدا کرد؟:11:

Three-dimensional analysis of rows of piles as passive barriers for ground vibration isolation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 26, Issue 11, November 2006, Pages 1015-1027
G.Y. Gao, Z.Y. Li, Ch. Qiu and Z.Q. Yue

Vibration isolation by trenches in continuously nonhomogeneous soil by the BEM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 10, Issue 3, April 1991, Pages 172-179
K. L. Leung, I. G. Vardoulakis, D. E. Beskos and J. L. Tassoulas

Response of soil media due to impulse loads and isolation using trenches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 22, Issue 8, September 2002, Pages 695-702
R. K. Shrivastava and N. S. V. Kameswara Rao

Analysis of train-induced vibrations and vibration reduction schemes above and below critical Rayleigh speeds by finite element method ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 24, Issue 12, December 2004, Pages 993-1002
Shen-Haw Ju and Hung-Ta Lin

Three-dimensional analysis of rows of piles as passive barriers for ground vibration isolation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 26, Issue 11, November 2006, Pages 1015-1027

mreza2007
13-07-2007, 11:45
با عرض پوزش ، اگه آدرس های بالا باز نشد ، اسم مقاله ها رو اینجا آوردم :
در ضمن می خواستم بدونم آیا راهی هست که بشه USER & PASS این سایت رو پیدا کرد؟:11:

Vibration isolation by trenches in continuously nonhomogeneous soil by the BEM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 10, Issue 3, April 1991, Pages 172-179
K. L. Leung, I. G. Vardoulakis, D. E. Beskos and J. L. Tassoulas

Response of soil media due to impulse loads and isolation using trenches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 22, Issue 8, September 2002, Pages 695-702
R. K. Shrivastava and N. S. V. Kameswara Rao

Analysis of train-induced vibrations and vibration reduction schemes above and below critical Rayleigh speeds by finite element method ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soil Dynamics and Earthquake Engineering, Volume 24, Issue 12, December 2004, Pages 993-1002
Shen-Haw Ju and Hung-Ta Lin

mir@
13-07-2007, 12:01
دوست عزیز،

شما از این آدرس استفاده کنید:

ابتدا وارد صفحه بالا بشید.
بعد ScienceDirect رو پیدا کنید و روش کلیک کنید.
بعد اون یوزرنیم و پسورد رو وارد کنید و Enter بزنید.
بعد میتونید مقالاتتون رو بگیرید.

mreza2007
13-07-2007, 12:06
واقعا ممنون.لطف کردید.

mohammadaz
16-07-2007, 13:48
سلام
اگه زحمتی نیست ممکنه مقاله زیر که در IEEE است،برام بزارید.احتیاج زیادی بهش دارم.
با تشکر
Optimal Placement of UPFC in Power Systems Using Genetic Algorithm

hadadi
18-07-2007, 00:08
hi
would you please help me to download this paper from elsevier? thanks in advance
rhadadi@gmail.com
Alternative approaches to the theory of the banking firm

mir@
18-07-2007, 17:21
hi
would you please help me to download this paper from elsevier? thanks in advance
rhadadi@gmail.com
Alternative approaches to the theory of the banking firm

سلام قربان،

مقاله درخواستي شما متعلق به 27 سال پيشه.

اين مقالات قديمي در Elsevier بسيار سخت گير مياد.

شرمنده.

اگر مقاله بعد از 1994 خواستيد مي تونيد از همون اطلاعاتي كه 3-4 تا پست قبلي دادم استفاده كنيد. :11:

presi13
18-07-2007, 18:42
سلام

من این مقاله رو میخواستم:
Impact of storage on load management by utilities

آدرسش هم اینه:

اگه لطف کنید خیلی ممنون میشم.

mir@
18-07-2007, 23:17
بفرماييد اخوي

presi13
19-07-2007, 11:16
دستت درد نکنه امیرخان...یه دنیا تشکر:11:

mreza2007
19-07-2007, 11:38
سلام امیر آقا
خسته نباشید.
من چند تا مقاله از مجله Asce لازم دارم .می خواستم بدونم که آیا راهی وجود داره که خودم اونا رو دانلود کنم یا باید زحمتشونو به شما بدم ؟
ممنون

narges_msh
19-07-2007, 21:57
salam
man in chandta maghalaro az ieee mikham mishe vasam gir biarin? az koja mitunm passe ieee gir biaram???

مقاله ها
On robust H∞-based control design for flexible joint robots

A robust linear controller for flexible joint manipulators

mir@
19-07-2007, 22:05
salam
man in chandta maghalaro az ieee mikham mishe vasam gir biarin? az koja mitunm passe ieee gir biaram???

مقاله ها
On robust H∞-based control design for flexible joint robots

A robust linear controller for flexible joint manipulators

سلام

نرگس خانم و بقيه،

براي دسترسي به I*E*E*E به طور كامل از آدرس زير وارد بشيد و يوزرنيم و پسورد رو وارد كنيد و بعد آي تريپل اي رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد:

حتماً ميدونيد كه اينا زود باطل ميشه، پس زودتر هر چي مي خواهيد بگيريد!

mir@
19-07-2007, 22:08
سلام امیر آقا
خسته نباشید.
من چند تا مقاله از مجله Asce لازم دارم .می خواستم بدونم که آیا راهی وجود داره که خودم اونا رو دانلود کنم یا باید زحمتشونو به شما بدم ؟
ممنون

سلام آقا رضا (محمدرضا؟)

Title مقاله رو بگذاريد من ببينم مال كجاست و مثلاً زيرمجموعه Elsevier هست يا نه.

من نمي‌دونم اين ACSE چيه دقيقاً.

mreza2007
20-07-2007, 11:09
سلام امیر آقا
اسم مقاله ها اینه : ( ممنون)

“Simplified Design for Vibration Screening by Open and In-Filled Trenches “
by S. Ahmad, Assoc. Member, ASCE, (Asst. Prof., Dept. of Civ. Engrg., State Univ. of New York at Buffalo, 239 Ketter Hall, Buffalo, NY 14260) and T. M. Al-Hussaini, Student Member, ASCE, (Grad. Student, Dept. of Civ. Engrg., State Univ. of New York at Buffalo, 204 Ketter Hall, Buffalo, NY)
Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 117, No. 1, January 1991, pp. 67-88

"Design of Wave Barriers for Reduction of Horizontal Ground Vibration
by Tahmeed M. Al-Hussaini, (Grad. Res. Asst., Dept. of Civ. Engrg., State Univ. of New York at Buffalo, Amherst, NY 14260) and Shahid Ahmad, (Asst. Prof., Dept. of Civ. Engrg., 239 Ketter Hall, State Univ. of New York at Buffalo, Amherst, NY 14260)
Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 117, No. 4, April 1991, pp. 616-636

"Active Isolation of Machine Foundations by In-Filled Trench Barriers
by T. M. Al-Hussaini, (Assoc. Prof., 239 Ketter Hall, Dept. of Civ. Engrg., SUNY at Buffalo, Buffalo, NY 14260) and S. Ahmad, (Lecturer, Dept. of Civ. Engrg., Bangladesh Univ. of Engrg. and Technol., Dhaka, Bangladesh)
Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 122, No. 4, April 1996, pp. 288-294

“Amplitude Reduction of Surface Waves by Trenches “
by Genevieve Segol, Assoc. Member, ASCE, (Canadian Bechtel Ltd., Toronto, Ontario, Canada; formerly, Grad. Student and Research Assoc., Dept. of Civ. Engrg., Princeton Univ., Princeton, N.J.), John F. Abel, Member, ASCE, (Asst. Prof., Dept. of Structural Engrg., Cornell Univ., Ithaca, N.Y.; formerly, Research Assoc. and Lect., Dept. of Civ. Engrg., Princeton Univ., Princeton, N.J.), and Peter C.Y. Lee, Assoc. Member, ASCE, (Prof., Dept. of Civ. Engrg., Princeton Univ., Princeton, N.J.)
Journal of the Engineering Mechanics Division, Vol. 104, No. 3, May/June 1978, pp. 621-641

mreza2007
20-07-2007, 11:16
سلام امیر آقا
اسم مقاله ها اینه : ( ممنون)

#“Simplified Design for Vibration Screening by Open and In-Filled Trenches “

by S. Ahmad, Assoc. Member, ASCE, (Asst. Prof., Dept. of Civ. Engrg., State Univ. of New York at Buffalo, 239 Ketter Hall, Buffalo, NY 14260) and T. M. Al-Hussaini, Student Member, ASCE, (Grad. Student, Dept. of Civ. Engrg., State Univ. of New York at Buffalo, 204 Ketter Hall, Buffalo, NY)
Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 117, No. 1, January 1991, pp. 67-88#

#“Design of Wave Barriers for Reduction of Horizontal Ground Vibration “
by Tahmeed M. Al-Hussaini, (Grad. Res. Asst., Dept. of Civ. Engrg., State Univ. of New York at Buffalo, Amherst, NY 14260) and Shahid Ahmad, (Asst. Prof., Dept. of Civ. Engrg., 239 Ketter Hall, State Univ. of New York at Buffalo, Amherst, NY 14260)
Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 117, No. 4, April 1991, pp. 616-636 #

#“Active Isolation of Machine Foundations by In-Filled Trench Barriers”
by T. M. Al-Hussaini, (Assoc. Prof., 239 Ketter Hall, Dept. of Civ. Engrg., SUNY at Buffalo, Buffalo, NY 14260) and S. Ahmad, (Lecturer, Dept. of Civ. Engrg., Bangladesh Univ. of Engrg. and Technol., Dhaka, Bangladesh)
Journal of Geotechnical Engineering, Vol. 122, No. 4, April 1996, pp. 288-294 , (doi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])10.1061/(ASCE)0733-9410(1996)122:4(288)) #

#“Amplitude Reduction of Surface Waves by Trenches”
by Genevieve Segol, Assoc. Member, ASCE, (Canadian Bechtel Ltd., Toronto, Ontario, Canada; formerly, Grad. Student and Research Assoc., Dept. of Civ. Engrg., Princeton Univ., Princeton, N.J.), John F. Abel, Member, ASCE, (Asst. Prof., Dept. of Structural Engrg., Cornell Univ., Ithaca, N.Y.; formerly, Research Assoc. and Lect., Dept. of Civ. Engrg., Princeton Univ., Princeton, N.J.), and Peter C.Y. Lee, Assoc. Member, ASCE, (Prof., Dept. of Civ. Engrg., Princeton Univ., Princeton, N.J.)
Journal of the Engineering Mechanics Division, Vol. 104, No. 3, May/June 1978, pp. 621-641 #

J3
22-07-2007, 22:23
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا لطف مي كنيد اين مقاله ها رو براي من بگيريد؟

mir@
23-07-2007, 20:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآقا لطف مي كنيد اين مقاله ها رو براي من بگيريد؟

دوست عزيز

با استفاده از اينا خودت برو بگير:

توضيحات بيشتر چندتا پست بالاتر :11:

khoshshaans
24-07-2007, 17:28
سلام لا اين ايدي و پس وارد مي شود ولي هنگام دانلود دانلود نميكند و دوبار يوزر و پس مي خواهد :(

اجرت با خدا يه لينك ديگه بده
راستي اينها را چجوري پيدا مي كني
اگر يك روز ديگه ننوشتي ما چه خاكي به سر بريزيم؟

ممنوننننننننننننننننننننن ن:10::10::10::10::10::10:

mir@
24-07-2007, 18:49
سلام

نيازي به پسورد مجدد نداره. وقتي مقاله اومد روي لينك PDFش كليك راست كنيد و بعدش (در FireFox مثلاً) Save Link as

مثل اين شكل:

به هر حال اين پسوردها دائمي نيستند و ممكنه يه روز همه‌شون از بين برن. روي اينترنت هم بگرديد پيدا ميشه.

فعلاً هم من هستم خدمتتون.

موفق باشيد :11:

J3
25-07-2007, 17:01
دوست عزيز

با استفاده از اينا خودت برو بگير:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضيحات بيشتر چندتا پست بالاتر :11:
خيلي ممنون :40::40::40:

soheil.soroush
26-07-2007, 22:32
سلام. پسورد سایت springer و engineering vilage v رو ندارید؟ باید حتما لینک مقاله هارو بدم؟ آخه زیادن

soheil.soroush
26-07-2007, 22:34
منظورم از دومی همون engineering village بود.

fazi
27-07-2007, 10:57
امیر من یک دستت درد نکنه دیگه به شما می گم. مرسی بابت پسوردها.

mir@
27-07-2007, 13:13
سلام. پسورد سایت springer و engineering vilage v رو ندارید؟ باید حتما لینک مقاله هارو بدم؟ آخه زیادن

سلام

براي اسپرينجر اينا رو امتحان كنيد:

soheil.soroush
27-07-2007, 15:38
سلام

براي اسپرينجر اينا رو امتحان كنيد:

خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranesabz
02-08-2007, 12:48
سلام به دوستان.

اولا تشکر ویژه از امیر خان که اینقدر در حق دوستان لطف دارند.
و امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشید.

ثانیا پسوردی که برای IEEE گذاشته بودی، متاسفانه اکسپایر شده.
زحمتی برات داشتم،
اگر وقتشو دارین لطف کنید این مقاله رو آپلود کنید.

لطفا هر جایی بغیر از rapidshare .

Finite-difference time-domain method for electromagnetic radiation,interference, and interaction with complex structures
Tirkas, P.A.; Balanis, C.A.; Purchine, M.P.; Barber, G.C.
Electromagnetic Compatibility, IEEE Transactions on
Volume 35, Issue 2, May 1993 Page(s):192 - 203
Digital Object Identifier 10.1109/15.229421

و

Finite difference time domain analysis of electromagnetic radiationfrom shaped-end radiators
Beggs, J.H.; Luebbers, R.J.; Kunz, K.S.; Baca, E.
Antennas and Propagation Society International Symposium, 1992. AP-S. 1992 Digest. Held in Conjuction with: URSI Radio Science Meeting and Nuclear EMP Meeting., IEEE
Volume , Issue , 18-25 Jul 1992 Page(s):1957 - 1959 vol.4
Digital Object Identifier 10.1109/APS.1992.221487

و آخریش:

Finite-difference time-domain method for antenna radiation
Tirkas, P.A. Balanis, C.A.
Dept. of Electr. Eng., Arizona State Univ., Tempe, AZ;

This paper appears in: Antennas and Propagation, IEEE Transactions on
Publication Date: Mar 1992
Volume: 40, Issue: 3
On page(s): 334-340
ISSN: 0018-926X
References Cited: 16
CODEN: IETPAK
INSPEC Accession Number: 4196008
Digital Object Identifier: 10.1109/8.135478
Posted online: 2002-08-06 18:32:40.0

با تشکر از لطفت.
یا حق.

nima_dr1
05-08-2007, 13:02
سلام امير عزيز

آقا پس ورد جديد داری؟

کلی برات دعا می زنيم ها!!

mir@
05-08-2007, 18:33
متاسفانه كف‌گير خورده به ته ديگ !

هر وقت چيزي پيدا كردم حتماً ميذارم اينجا

fazi
05-08-2007, 18:57
مرسی امیر، لطف می کنی:11:

luckybuilding
06-08-2007, 05:06
سلام به دوستان.

اولا تشکر ویژه از امیر خان که اینقدر در حق دوستان لطف دارند.
و امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشید.

ثانیا پسوردی که برای IEEE گذاشته بودی، متاسفانه اکسپایر شده.
زحمتی برات داشتم،
اگر وقتشو دارین لطف کنید این مقاله رو آپلود کنید.

لطفا هر جایی بغیر از rapidshare .

Finite-difference time-domain method for electromagnetic radiation,interference, and interaction with complex structures
Tirkas, P.A.; Balanis, C.A.; Purchine, M.P.; Barber, G.C.
Electromagnetic Compatibility, IEEE Transactions on
Volume 35, Issue 2, May 1993 Page(s):192 - 203
Digital Object Identifier 10.1109/15.229421

و

Finite difference time domain analysis of electromagnetic radiationfrom shaped-end radiators
Beggs, J.H.; Luebbers, R.J.; Kunz, K.S.; Baca, E.
Antennas and Propagation Society International Symposium, 1992. AP-S. 1992 Digest. Held in Conjuction with: URSI Radio Science Meeting and Nuclear EMP Meeting., IEEE
Volume , Issue , 18-25 Jul 1992 Page(s):1957 - 1959 vol.4
Digital Object Identifier 10.1109/APS.1992.221487

و آخریش:

Finite-difference time-domain method for antenna radiation
Tirkas, P.A. Balanis, C.A.
Dept. of Electr. Eng., Arizona State Univ., Tempe, AZ;

This paper appears in: Antennas and Propagation, IEEE Transactions on
Publication Date: Mar 1992
Volume: 40, Issue: 3
On page(s): 334-340
ISSN: 0018-926X
References Cited: 16
CODEN: IETPAK
INSPEC Accession Number: 4196008
Digital Object Identifier: 10.1109/8.135478
Posted online: 2002-08-06 18:32:40.0

با تشکر از لطفت.
یا حق.

گفتم يه كم هم من نهضت امير :11:رو ادامه بدم.:31: حالا كه ايشون كفگيرش به ته ديگ خورده:18:

البته؛ الان يه كم وقت داشتم كه داونلود /آپلود كنم واسه همين وگرنه من فك نكنم مثل آقا امير:11: بتونم نهضتش رو ادامه بدم:46:

iranesabz
07-08-2007, 02:32
آقا دستت درد نكنه.
لطف كردي.
موفق باشيد.

searchman
07-08-2007, 12:12
سلام خدمت دوستان
اگه این مقاله ها رو از IEEE برام بزارید ممنون می شم

با تشکر

luckybuilding
07-08-2007, 20:18
سلام خدمت دوستان
اگه این مقاله ها رو از IEEE برام بزارید ممنون می شم

با تشکر

اينا هم خدمت شما::11:

اما چون زياد نمي تونم اينجا سر بزنم،در آدرس زير نوشتم:

كه چه طور مي تونين با من تماس بگيرين. سعي مي كنم تا اونجائي كه مي شه و مي رسم كارتون رو راه بندازم.:20:

ارادتمند

مسعود:40:

rezanew
08-08-2007, 07:31
سلام دوستان
اگه براتون امکانش هست من این مقاله ها رو می خواستم:

ieeexplore.ieee.org/iel5/6841/18393/00850150.pdf
ieeexplore.ieee.org/iel5/59/29221/01318688.pdf?arnumber=1318688
ieeexplore.ieee.org/iel5/7632/20826/00964917.pdf

ممنون از زحماتی که می کشین

ashkan_valentine
09-08-2007, 19:03
سلام ...
وقتتون به خیر!
ایول بابا ! اینجا دیگه کجاست !!!
واقعا" دستتون درد نکنه !

من هم یه چند تا مقاله از sciencedirect رو می خواستم اگه لطف کنید ممنون میشم !

A fuzzy logic-based computational recognition-primed decision model
Information Sciences, Volume 177, Issue 20, 15 October 2007, Pages 4338-4353
Yanqing Ji, R. Michael Massanari, Joel Ager, John Yen, Richard E. Miller and Hao Ying

A fuzzy AHP and BSC approach for evaluating performance of IT department in the manufacturing industry in Taiwan
Expert Systems with Applications, Volume 34, Issue 1, January 2008, Pages 96-107
Amy H.I. Lee, Wen-Chin Chen and Ching-Jan Chang

A causal analytical method for group decision-making under fuzzy environment
Expert Systems with Applications, Volume 34, Issue 1, January 2008, Pages 205-213
Chi-Jen Lin and Wei-Wen Wu

پیشاپیش از الطاف کریمانتون ممنون !
be happy

mir@
09-08-2007, 21:36
سلام

براي دسترسي به مقالات Science*Direct

بعد از ورود به صفحه دو تا كلمه يوزر نيم و پسورد رو بزنيد و بعد ساينس ديركت رو پيدا كنيد و بريد توش.

ستاره ها رو حذف كنيد. (براي مقاصد امنيتي گذاشته شده اند!!!)

mehd_ajami321i
09-08-2007, 21:48
password,username

ساينس دايركت روداري

mehd_ajami321i
09-08-2007, 21:49
سلام
من به دو سایت زیر و مقالاتش دسترسی دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همون Elsevier ( البته بعضی مجلاتش رو نه)
اگر مقاله ای خواستید مشخصات کاملش رو می تونید بگذارید اینجا.
سعی می شود در اسرع وقت جواب بدم
password,username

ساينس دايركت روداري

mehd_ajami321i
09-08-2007, 21:51
كارمن خيلي سنگينه (پروژهء فوق ليسانس)وفاصله تادانشگاه هم خيلي زياده(نمي توني پسورد روبرلي من ايميل كني)

mehd_ajami321i
09-08-2007, 21:56
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همون Elsevier ( البته بعضی مجلاتش رو نه)
password,username

ساينس دايركت روداري

mir@
09-08-2007, 22:00
سلام دوستان
اگه براتون امکانش هست من این مقاله ها رو می خواستم:

ieeexplore.ieee.org/iel5/6841/18393/00850150.pdf
ieeexplore.ieee.org/iel5/59/29221/01318688.pdf?arnumber=1318688
ieeexplore.ieee.org/iel5/7632/20826/00964917.pdf

ممنون از زحماتی که می کشین

برادر شما عجالتاً اينو داشته باش:

mehd_ajami321i
09-08-2007, 22:18
مقاله هاي راجع به موضوع هاني كامب (ضربه گير هاي لانه زنبوري) دربارگذاري ضربه اي مي خوام(نوسنده:wierzbicki) لطفا مربوط به سال هاي (1985)يازير ان باشد

mehd_ajami321i
09-08-2007, 22:32
من اسامي رو بالاي صفحه درمحل درج اسم سايت ها نوشتم ولي گفته نتونسته پيدا كنه

mir@
09-08-2007, 22:51
عزيزم 150 تا پست كه نميدن. يه بار گفتي ديديم ديگه باباجان.

براي ساينس ديركت از اين استفاده كن

ستاره ها رو پاك كن.

ولي مقالاتش مال بعد از 1995 هست. قبل از اون اصلاً گيرت نمياد. نگرد. سعي كن از كتابا استفاده كني.

موفق باشيد :11:

fazi
09-08-2007, 23:34
بابت پسورد جدید ممنون:11:

hasteh
18-08-2007, 11:23
سلام به همگي من نياز مبرم به اين مجلات ieee دارم .اگه کسي مي تونه برام پيداش کنه لطفا link upload را برام mail کنه .ممنون اميدوارم بتونم جبران کنم.:20:
ieeexplore.ieee.org/iel4/4234/16265/00752908.pdf?arnumber=752908 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ieeexplore.ieee.org/iel5/10511/33290/01578424.pdf?isnumber=33290&arnumber=1578424 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ieeexplore.ieee.org/xpls/abs_all.jsp?arnumber=1439234 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ieeexplore.ieee.org/iel5/10049/32242/01502979.pdf?arnumber=1502979 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ieeexplore.ieee.org/iel5/10050/32243/01505883.pdf?arnumber=1505883 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ieeexplore.ieee.org/iel5/9248/29346/01326852.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ieeexplore.ieee.org/iel5/9996/32111/01494685.pdf?arnumber=1494685 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
my mail:working1385@gmail.com

patan
20-08-2007, 13:46
با تشكر از زحمات جنابعالي : اگر ممكنه متن كامل اين مقاله را براي من بگيري
Qualitative modelling of an economic system using rule-based fuzzy cognitive maps
2004 IEEE International Conference on
Volume 2, Issue , 25-29 July 2004 Page(s): 659 - 664 vol.2

patan
20-08-2007, 13:57
اين مقاله را هم لطف كنيد ممنون مي شويم

smit110
21-08-2007, 14:20
با تشكر از زحمات جنابعالي : اگر ممكنه متن كامل اين مقاله را براي من بگيري
Qualitative modelling of an economic system using rule-based fuzzy cognitive maps
2004 IEEE International Conference on
Volume 2, Issue , 25-29 July 2004 Page(s): 659 - 664 vol.2
لینک زیر رو download کن!

moh132
24-08-2007, 12:07
سلام دوستان. من برای انجام پایان نامم به مقالات زیر احتیاج دارم. ممنون میشم اگه کسی دسترسی داره به سایت IEEE این مقالات رو برام بگیره و جایی upload کنه که بتونم بردارم. در ضمن اگه برای دوستانی که امکان ورود به سایت IEEE رو دارن دشواره که مقالات رو خودشون بگیرن لطفا پسورد و یوزرنیم اون رو برای ایمیل کنن تا خودم بتونم بردارمشون. عنوان مقالات مورد نیاز من به صورت زیر است:

1. A realtime dynamic traffic control system based on wireless sensor network
2. A study of Particle Swarm Optimization in Urban Traffic Surveillance System
3. A Vehicular Monitoring System with Power-Efficient Wireless Sensor Networks
4. An intelligent guiding and controlling system for transportation network based on wireless sensor network technology
5. An Operational model for Mobile Target Tracking in Wireless Sensor Networks
6. Architecture and simulation of sensor network system for urban surveillance
7. Architecture and simulation of sensor network system for urban surveillance
8. Collision prediction at intersection in sensor network environment
9. Real-time wide area tracking: hardware and software infrastructure
10. Scaling real-time telematics applications using programmable middleboxes: a case study in traffic prediction
11. Sensor networks for smart roads
12. The Research of Applying Wireless Sensor Networks to Intelligent Transportation System(ITS) Based On IEEE 802.15.4
13. The Security Routing Research for WSN in the Application of Intelligent Transport System
14. Using sensor networks for highway and traffic applications
15. Using sensor networks for highway and traffic applications
16. Visual surveillance system for monitoring of passenger flows at public transportation junctions
17. Wireless Sensor Networks Help to Improve the Traffic Safety in Residential Communities
18. WSN-based intelligent telematics system

athosain
02-09-2007, 19:34
سلام خسته نباشید
من به این مقاله احتیاج دارم .ممنون میشم
مقاله1
Fuzzy sliding mode controller design for uncertain time-delayed systems with nonlinear input
در سایت :

همینطور این مقاله2
Fuzzy Sliding Mode Control for Uncertain Nonlinear Systems
در سایت:
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ear+Systems

مرسی

mir@
03-09-2007, 11:12
سلام خسته نباشید
من به این مقاله احتیاج دارم .ممنون میشم
مقاله1
Fuzzy sliding mode controller design for uncertain time-delayed systems with nonlinear input
در سایت :

همینطور این مقاله2
Fuzzy Sliding Mode Control for Uncertain Nonlinear Systems
در سایت:
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ear+Systems

مرسی

سلام

برای گرفتن مقاله از اسپرینجر با این یوزر و پس Log In کنید:

اینم مقاله اولی از ساینس دیرکت

nima_snnaa
04-09-2007, 18:41
سلام
اگه لطف کنی چندا مقاله در مورد
reduction of inrush current
بذاری ممنون می شم

srh124
07-09-2007, 20:46
سلام . اين مقاله رو لطف مي كنيد
Design and implementation of open GIS component software
Haeock Choi; Kwangsoo Kim; Jonghun Lee

Coastal And Ocean Management Employing GIS And Other Tools, The Massachusetts Executive Office Of Environmental Affairsapos; Ongoing Efforts
Pelczarski, J.E.

توي ieee هست

mx_2dar
07-09-2007, 21:51
ستاره ها رو هم پاک کردم نرفت داخل مثل اینکه اشتباهه
امیر جان یه چک می کنی ممنون از زحمات بی دریغ شما :11:

electrozone
09-09-2007, 01:21
Thanks !!!!!!!!!!

سلام

mir@
09-09-2007, 11:06
ستاره ها رو هم پاک کردم نرفت داخل مثل اینکه اشتباهه
امیر جان یه چک می کنی ممنون از زحمات بی دریغ شما :11:

خوب این پسوردها به شدت موقتی هستند و سریع منقضی می شوند.

فعلاً هم ما دستمون خالیه.

هر وقت چیز جدیدی پیدا شد حتماً اطلاع میدم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bl@sTeR
09-09-2007, 11:24
خوب این پسوردها به شدت موقتی هستند و سریع منقضی می شوند.

فعلاً هم ما دستمون خالیه.

هر وقت چیز جدیدی پیدا شد حتماً اطلاع میدم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکرات ویژه من باب زحماتی که میکشین:11::21:

Mohammad
09-09-2007, 14:46
منم به شخصه از mir@ عزیز بخاطر زحماتش تشکر می کنم...
امیر جان هر وقت روبه راه شد چند تا مقاله در زمینه عمران رو می خوام زحمتش رو برام بکشی از سایت Elsevier ...

aslan_roland
09-09-2007, 17:19
به اینجا هم سری بزنید بد نیست، daneshyar.wordpress.com . من برای پایان نامه ازشون کمک گرفتم، خیلی به دردم خورد.

mir@
09-09-2007, 18:28
منم به شخصه از mir@ عزیز بخاطر زحماتش تشکر می کنم...
امیر جان هر وقت روبه راه شد چند تا مقاله در زمینه عمران رو می خوام زحمتش رو برام بکشی از سایت Elsevier ...

سلام

در رابطه با Elsevier مشكلي نيست. دسترسي دارم. (اكثر مقالات 1995 به بعد البته)

IEEE رو فعلاَ به بن‌بست خوردم.

athosain
09-09-2007, 19:48
خیلی ممنون
خسته نباشید
مرسی از زحماتتون

athosain
10-09-2007, 18:40
سلام و خسته نباشيد.
ميشه اين مقالات رو برام بذاريد.
مرسي
State feedback sliding mode control of a class of uncertain time delay systems
در

و
Dynamic anti-windup method for a class of time-delay control systems with input saturation
و
Sliding mode control design for uncertain time-delay systems subjected to a class of nonlinear inputs
و
Compensation of time-delay for control of civil engineering structures
و
Nonlocal stabilization via delayed relay control rejecting uncertainty in a time delay
در

nima_snnaa
14-09-2007, 01:07
salam age mishe maghalehay
reduction of inrush curren to
bezarid

linker
14-09-2007, 01:58
نام کاربری و پسورد IEEE

Username: SLAND409
Password: 72SKYEDI

Username: PRETOR01
Password: TUKKIES1

Username: PRETOR04
Password: TUKKIES4

Username: PRETOR02
Password: TUKKIES2

Username: PRETOR05
Password: TUKKIES5

Username: PRETOR03
Password: TUKKIES3

توضيحات:
در صورتي كه با پيام "All online seats are currently occupied, you should try to login after some minutes"مواجه شديد بقيه اسم (يوزر نيم) و پسورد ها را به كار بريد. همچنين ميتوانيد منتظر بمانيد تا اجازه ورود به شما داده شود.

انشا لا ............ كار كنه!

smit110
14-09-2007, 16:23
نام کاربری و پسورد IEEE

Username: SLAND409
Password: 72SKYEDI

Username: PRETOR01
Password: TUKKIES1

Username: PRETOR04
Password: TUKKIES4

Username: PRETOR02
Password: TUKKIES2

Username: PRETOR05
Password: TUKKIES5

Username: PRETOR03
Password: TUKKIES3

توضيحات:
در صورتي كه با پيام "All online seats are currently occupied, you should try to login after some minutes"مواجه شديد بقيه اسم (يوزر نيم) و پسورد ها را به كار بريد. همچنين ميتوانيد منتظر بمانيد تا اجازه ورود به شما داده شود.

انشا لا ............ كار كنه!

ما شالا! همه شون کار نمی کنند!!!:41:

linker
14-09-2007, 22:26
ي موقه ايي من استفاده ميكردم از اين ولي الان..................!

masoud_wow
15-09-2007, 00:56
mir@جان از تاپیک خوبت ممنون
میشه درمورد loud speaker desin هر موقع تونستی یه مطلب پیدا کنی

دنیروو
16-09-2007, 15:29
سلام امیر جان
خسته نباشی

اگر برات ممکنه این یک مقاله رو برای ما بگیر تا 100 در دنیا و 1000 در اخرت ثواب داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Artificial roughness effects on turbulent transfer

باز هم از زحمات بی دریغ شما متشکرم

breceivemail
17-09-2007, 11:08
مقاله زیر رو از IEEE میخواهم:

Parallel cellular programming for developing massively parallel emergent systems

متشکرم.

mir@
18-09-2007, 16:55
سلام امیر جان
خسته نباشی

اگر برات ممکنه این یک مقاله رو برای ما بگیر تا 100 در دنیا و 1000 در اخرت ثواب داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Artificial roughness effects on turbulent transfer

باز هم از زحمات بی دریغ شما متشکرم

mir@
18-09-2007, 16:56

Parallel cellular programming for developing massively parallel emergent systems

متشکرم.

متاسفانه دسترسي ندارم

شرمنده

دنیروو
18-09-2007, 17:00
امیر جان جا داره اینجا هم از زحمتی که کشیدی تشکر کنم

آن هم بدون هیچ گونه چشمداشتی
خدا برات بسازه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_j336
19-09-2007, 17:31
سلام آقا کسی آموزش pspice نداره بزاره البته نمی دونم جاش اینجا هست یا نه

luckybuilding
20-09-2007, 05:28

متشکرم.

arashdeljoo
22-09-2007, 01:05
salam dostan man tedady maghale lazem daram kasi mitoone komakam kone?

arashdeljoo
22-09-2007, 01:12
ba salam va tashakor az shoma dooste aziz ke kare mardomo rah mindazi. besiar mamnoon misham age lotf koni va in maghale ha ro baram az siencedirect download koni:

arashdeljoo
22-09-2007, 01:16
salam be shoma dooste aziz ke lotf mikoni va kare mardom ro rah mindazi
age lotf koni va in chand ta maghala ro baraye man download koni besiar mamnoon misham:
linke tamame maghaleha ro ham inja dadam age momkene inharo ham baram bardarid ama age na ke hichi:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18&_rdoc=3&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5945&_so rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=25&_acct=C000050221&_v ersion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=bdf4bd85d50d cfe05038054b29a3b0fe

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32&_rdoc=1&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5963&_so rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=8&_acct=C000050221&_ve rsion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=e681be2937c86 b914349eb50ba49f2eb

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32&_rdoc=5&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5695&_so rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=8&_acct=C000050221&_ve rsion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=865569e576c5d f0ed95fe605c08321f8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18&_rdoc=1&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5963&_so rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=25&_acct=C000050221&_v ersion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=adb764fbc124 40ff8e6d92ae59f79e11

ba tashakore faravan az shoma dooste aziz
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad
22-09-2007, 08:59
arashdeljoo جان...لطفا طبق قوانین فقط فارسی تایپ کنید!
پست هاتون رو به فارسی ویرایش کنید...

arashdeljoo
23-09-2007, 00:27
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز. اگر لطف کنید و این مقالات رو برای من بگذارید بسیار ممنون می شوم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21 18&_rdoc=3&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5945&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=25&_acct=C000050221&_v ersion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=bdf4bd85d50d cfe05038054b29a3b0fe

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 36 32&_rdoc=1&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5963&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=8&_acct=C000050221&_ve rsion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=e681be2937c86 b914349eb50ba49f2eb

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 36 32&_rdoc=5&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5695&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=8&_acct=C000050221&_ve rsion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=865569e576c5d f0ed95fe605c08321f8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21 18&_rdoc=1&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5963&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=25&_acct=C000050221&_v ersion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=adb764fbc124 40ff8e6d92ae59f79e11

با تشکر و سپاس فراوان

++PC
23-09-2007, 20:03
سلام به دوستان

من احتیاج به یه مقاله ای دارک که مال قبل از سال 97 هست. از دانشگاهمون این امکان رو ندارم که دانلود کنم. کسی می تونه به من کمکی بکنه. فقطه یه مقاله هست

ممنونم

mir@
23-09-2007, 20:58
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز. اگر لطف کنید و این مقالات رو برای من بگذارید بسیار ممنون می شوم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21 18&_rdoc=3&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5945&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=25&_acct=C000050221&_v ersion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=bdf4bd85d50d cfe05038054b29a3b0fe

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 36 32&_rdoc=1&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5963&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=8&_acct=C000050221&_ve rsion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=e681be2937c86 b914349eb50ba49f2eb

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 36 32&_rdoc=5&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5695&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=8&_acct=C000050221&_ve rsion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=865569e576c5d f0ed95fe605c08321f8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 21 18&_rdoc=1&_fmt=summary&_orig=search&_cdi=5963&_s o rt=d&_docanchor=&view=c&_ct=25&_acct=C000050221&_v ersion=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=adb764fbc124 40ff8e6d92ae59f79e11

با تشکر و سپاس فراوان

دوست عزيز شما خودت از اين چيزايي كه گذاشتي سر در مياري؟

اسم مقالات (Title) رو بده اگر دسترسي بود چشم

ارادتمند

mir@
23-09-2007, 21:09
سلام به دوستان

من احتیاج به یه مقاله ای دارک که مال قبل از سال 97 هست. از دانشگاهمون این امکان رو ندارم که دانلود کنم. کسی می تونه به من کمکی بکنه. فقطه یه مقاله هست

ممنونم

حالا شما عنوان مقاله رو بديد هرچند احتمالش زياد نيست ولي امتحانش ضرري نداره :5:

arashdeljoo
24-09-2007, 10:41

Dynamic multi-commodity capacitated facility location: a mathematical modeling framework for strategic
supply chain planning

An algorithm for the capacitated, multi-commodity multi-period facility location problem

A multiperiod two-echelon multicommodity capacitated plant location problem
European Journal of Operational Research, Volume 123, Issue 2, 1 June 2000, Pages 271-291
Y. Hinojosa, J. Puerto and F. R. Fernández

با تشکر و سپاس فراوان

mir@
24-09-2007, 14:31

Dynamic multi-commodity capacitated facility location: a mathematical modeling framework for strategic
supply chain planning

An algorithm for the capacitated, multi-commodity multi-period facility location problem

A multiperiod two-echelon multicommodity capacitated plant location problem
European Journal of Operational Research, Volume 123, Issue 2, 1 June 2000, Pages 271-291
Y. Hinojosa, J. Puerto and F. R. Fernández

با تشکر و سپاس فراوان

farhadgreat
25-09-2007, 06:24
سلام دوست عزیز
یه لطفی میکنی و این مقاله ها رو هم برای ما برداری:

A genetic algorithm for optimal operating parameters of VMI system in a two-echelon supply chain
European Journal of Operational Research, Volume 182, Issue 3, 1 November 2007, Pages 1433-1452
S.P. Nachiappan and N. Jawahar

A deterministic, multi-item inventory model with supplier selection and imperfect quality
Applied Mathematical Modelling, In Press, Corrected Proof, Available online 19 July 2007,
Jafar Rezaei and Mansoor Davoodi

A Fuzzy agent-based model for reduction of bullwhip effect in supply chain systems
Expert Systems with Applications, In Press, Corrected Proof, Available online 9 February 2007,
M.H. Fazel Zarandi, M. Pourakbar and I.B. Turksen

An intelligent adaptive system for the optimal variable selections of R&D and quality supply chains
Expert Systems with Applications, Volume 31, Issue 4, November 2006, Pages 808-825
Chen-Fang Tsai

An agent-based approach for supply chain retrofitting under uncertainty
Computer Aided Chemical Engineering, Volume 20, Part 2, 2005, Pages 1555-1560
Gonzalo Guillén, Fernando D. Mele, Francisco Urbano, Antonio Espuña and Luis Puigjaner

Advanced planning and scheduling with outsourcing in manufacturing supply chain
Computers & Industrial Engineering, Volume 43, Issues 1-2, 1 July 2002, Pages 351-374
Young Hae Lee, Chan Seok Jeong and Chiung Moon

A computerized causal forecasting system using genetic algorithms in supply chain management
Journal of Systems and Software, Volume 60, Issue 3, 15 February 2002, Pages 223-237
Bongju Jeong, Ho-Sang Jung and Nam-Kyu Park
فقط کافیه با کلمات زیر جستجو کنی:
supply chain model ga

ببخشید که یه کم زیاده
اما دستت درد نکنه که کار راه می اندازی

khoshshaans
25-09-2007, 09:48
ما هم براي جبران لطف آقا البته ذره اي اين ادرس و پسورد را كه امروز كار ميكند تقديم مي كنيم

930155470

khoshshaans
25-09-2007, 10:06
لطف آقا امير منظورمه @mir

mir@
25-09-2007, 10:40
فرهاد خان

با اطلاعاتی که آقای خوش شانس دادن امتحان کنید.

اگر نشد (که میشه) در خدمتیم.

ارادت

rash1382
26-09-2007, 14:11
لطفا اگر مي توانيد لينك دانلود استاندارد Ieee 80 رو بزارين. دستتون درد نكنه

farhadgreat
27-09-2007, 09:01
سلام آقا امیر

این لینکی که دادن کار نمی کنه. اگه کسی داره یه لینکی بده که کار کنه یا اگه میشه یه لطفی کنید این مقالات رو برام بزارید

ممنون

alireza_monfared
27-09-2007, 12:29
سلام دوستان.............

اگر مقالات زير رو كسي از عزيزان بتونه در اختيار من قرار بده بسيار ممنون ميشم :

(عنوان مقالات رو Bold و قرمز كردم و ساير توضحات هم در صورت لزوم زيرشه)

Mobility support enhancements for the WiMedia UWB MAC protocol
Chun-Ting Chou; del Prado Pavon, J.; Sai Shankar, N.;
Broadband Networks, 2005 2nd International Conference on
3-7 Oct. 2005 Page(s):136 - 142 Vol. 2
Digital Object Identifier 10.1109/ICBN.2005.1589735

-----------------------------------------

UWB MAC and network solutions for low data rate with location and tracking applications
Giancola, G.; Blazevic, L.; Bucaille, I.; De Nardis, L.; Di Benedetto, M.-G.; Durand, Y.; Froc, G.; Cuezva, B.M.; Pierrot, J.-B.; Pirinen, P.; Rinaldi, N.;
Ultra-Wideband, 2005. ICU 2005. 2005 IEEE International Conference on
5-8 Sept. 2005 Page(s):758 - 763
Digital Object Identifier 10.1109/ICU.2005.1570083

------------------------------------------

A radio resource control method in UWB MAC protocol design
Xu, H.; Ganz, A.;
Military Communications Conference, 2003. MILCOM 2003. IEEE
Volume 2, 13-16 Oct. 2003 Page(s):886 - 891 Vol.2
Digital Object Identifier 10.1109/MILCOM.2003.1290240

Delay analysis of DRP in MBOA UWB MAC
Haitao Wu; Yuan Xia; Qian Zhang;
Communications, 2006 IEEE International Conference on
Volume 1, June 2006 Page(s):229 - 233
Digital Object Identifier 10.1109/ICC.2006.254732

با تشكر.....
عليرضا.

++PC
27-09-2007, 15:47
سلام به همه دوستان

اگر تونستید زحمت این دو تا رو هم بکشید
از لطفتون ممنونم

Calculation of residual stresses induced during laser quench-hardening of steel
Journal Journal of Engineering Physics and Thermophysics
Publisher Springer New York
ISSN 1062-0125 (Print) 1573-871X (Online)
Issue Volume 61, Number 6 / December, 1991
DOI 10.1007/BF00872011
Pages 1534-1541
Subject Collection Engineering
SpringerLink Date Tuesday, December 28, 2004

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Laser surface modification of a 13.5% Cr, 0.6% C steel
Journal Journal of Materials Science
Publisher Springer Netherlands
ISSN 0022-2461 (Print) 1573-4803 (Online)
Issue Volume 26, Number 1 / January, 1991
Category Papers
DOI 10.1007/BF00576030
Pages 43-48
Subject Collection Chemistry and Materials Science
SpringerLink Date Tuesday, December 07, 2004

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

mir@
28-09-2007, 00:20
سلام دوستان.............

اگر مقالات زير رو كسي از عزيزان بتونه در اختيار من قرار بده بسيار ممنون ميشم :

(عنوان مقالات رو Bold و قرمز كردم و ساير توضحات هم در صورت لزوم زيرشه)

Mobility support enhancements for the WiMedia UWB MAC protocol
Chun-Ting Chou; del Prado Pavon, J.; Sai Shankar, N.;
Broadband Networks, 2005 2nd International Conference on
3-7 Oct. 2005 Page(s):136 - 142 Vol. 2
Digital Object Identifier 10.1109/ICBN.2005.1589735

-----------------------------------------

UWB MAC and network solutions for low data rate with location and tracking applications
Giancola, G.; Blazevic, L.; Bucaille, I.; De Nardis, L.; Di Benedetto, M.-G.; Durand, Y.; Froc, G.; Cuezva, B.M.; Pierrot, J.-B.; Pirinen, P.; Rinaldi, N.;
Ultra-Wideband, 2005. ICU 2005. 2005 IEEE International Conference on
5-8 Sept. 2005 Page(s):758 - 763
Digital Object Identifier 10.1109/ICU.2005.1570083

A radio resource control method in UWB MAC protocol design
Xu, H.; Ganz, A.;
Military Communications Conference, 2003. MILCOM 2003. IEEE
Volume 2, 13-16 Oct. 2003 Page(s):886 - 891 Vol.2
Digital Object Identifier 10.1109/MILCOM.2003.1290240

Delay analysis of DRP in MBOA UWB MAC
Haitao Wu; Yuan Xia; Qian Zhang;
Communications, 2006 IEEE International Conference on
Volume 1, June 2006 Page(s):229 - 233
Digital Object Identifier 10.1109/ICC.2006.254732

با تشكر.....
عليرضا.

mir@
28-09-2007, 00:41
hi, could you please download these articles for me?

mir@
28-09-2007, 01:00
سلام آقا امیر

این لینکی که دادن کار نمی کنه. اگه کسی داره یه لینکی بده که کار کنه یا اگه میشه یه لطفی کنید این مقالات رو برام بزارید

ممنون

از اينا استفاده كنيد

به جاي x حرف t بگذاريد و فاصله ها رو حذف كنيد.

mir@
28-09-2007, 01:01

عنوان استاندارد (Title) چيه برادر؟

alireza_monfared
28-09-2007, 08:27

بسيار بسيار ممنون از لطف شما امير جان:11:

1 دونه رو من فراموش كرده بودم كه اگه زحمت اين رو هم بكشيد........واقعا من رو شرمنده مي كنيد:

A novel design of IEEE 802.15.3 MAC over UWB
Yu Cai; Zihua Guo; Yao, R.
Vehicular Technology Conference, 2004. VTC2004-Fall. 2004 IEEE 60th
Volume 7, Issue , 26-29 Sept. 2004 Page(s): 5297 - 5301 Vol. 7
Digital Object Identifier 10.1109/VETECF.2004.1405113

------------------------

IEEE 80 رو راستش من تا حالا نشنيدم..........

اما IEEE 802 مجموعه اي از استانداردها هست كه براي شبكه هاي وايرلس ، اون هم معمولا از نوع Indoor يا نهايتا

شبكه هاي داخل شهري با برد كم استفاده ميشه..........

مع هذا حتي اگه IEEE 802 هم منظورتون باشه بايد شماره دقيق استاندارد رو مشخص كنيد

(مثلا IEEE 802.11 از استانداردهاي خيلي پركاربرد امروزي هست كه Research زيادي براي استفاده از اون در كاربردهاي مختلف انجام ميشه)

ميتونيد از اين سايت جهت تكميل اطلاعاتتون كمك بگيريد :

ضمن اين كه ظاهرا Document هاي بعضي استانداردها رو به صورت رايگان هم در اختيار كاربران قرار ميدن.

mx_2dar
28-09-2007, 09:54
استاندارد 80 فکر می کنم استاندارد برق باشه منم می خوام :19:

mir@
28-09-2007, 14:46

استاندارد 80 فکر می کنم استاندارد برق باشه منم می خوام :19:

اگه منظورتون اينه

IEEE guide for safety in AC substation grounding

كه

26 مگه :19:

شرمنده

:27:

mir@
28-09-2007, 15:03
بسيار بسيار ممنون از لطف شما امير جان:11:

1 دونه رو من فراموش كرده بودم كه اگه زحمت اين رو هم بكشيد........واقعا من رو شرمنده مي كنيد:

A novel design of IEEE 802.15.3 MAC over UWB
Yu Cai; Zihua Guo; Yao, R.
Vehicular Technology Conference, 2004. VTC2004-Fall. 2004 IEEE 60th
Volume 7, Issue , 26-29 Sept. 2004 Page(s): 5297 - 5301 Vol. 7
Digital Object Identifier 10.1109/VETECF.2004.1405113

------------------------

alireza_monfared
28-09-2007, 16:58

بسيار ممنون از لطف و توجه شما اميرجان:20:

ويرايش : مشكلي كه مطرح شده بود حل شد:20:

esadeghi
01-10-2007, 10:22
سلام
حال شما خوبه؟ من میتونم چند تا مقاله ازتون درخواست کنم؟
ضمنا من اگر تو IEEExplore ثبت نام کنم به همه مقالات و مجلات دسترسی دارم؟

aminsa
01-10-2007, 11:31
سلام اقا امیر خسته نباشی .دستت هم درد نکهکه به بقیه کمک میکنی
اگه ممکنه این 2 تا مقاله را برای من پیدا کن
مرسی
E.D. Castro, C. Morandi, Registration of translated and rotated
images using finite Fourier transform, IEEE Transactions on Pattern
Analysis and Machine Intelligence 9 (1987) 700–703.

و
P. The´venaz, M. Unser, An efficient mutual information optimizer
for multiresolution image registration, Proceedings of the IEEE
International Conference on Image Processing ICIP’98, Chicago, IL,
1998, pp. 833–837.

mir@
01-10-2007, 13:15
سلام
حال شما خوبه؟ من میتونم چند تا مقاله ازتون درخواست کنم؟
ضمنا من اگر تو IEEExplore ثبت نام کنم به همه مقالات و مجلات دسترسی دارم؟

سلام
شما چطوريد ؟

حالا يه تعداد كمي بگيد اگه دسترسي بود چشم

اگر بخواهيد طوري ثبت نام كنيد كه به همه مقالات و مجلات دسترسي داشته باشيد بايد مقادير هنگفتي پول بديد :19:

ولي اگر بخواهيد فقط به مقالات انجمن رشته خودتون دسترسي داشته باشيد .... فكر كنم ميشه سالي 150000 تا 200000 تومان

esadeghi
01-10-2007, 16:59
سلام
شما چطوريد ؟

حالا يه تعداد كمي بگيد اگه دسترسي بود چشم

اگر بخواهيد طوري ثبت نام كنيد كه به همه مقالات و مجلات دسترسي داشته باشيد بايد مقادير هنگفتي پول بديد :19:

ولي اگر بخواهيد فقط به مقالات انجمن رشته خودتون دسترسي داشته باشيد .... فكر كنم ميشه سالي 150000 تا 200000 تومان

اینا ماله بالاییه :19::19::19::19::19:

بازم از لطفتون ممنون:10::11:

hasan_godarzi
01-10-2007, 18:14
سلام
دوستان بنده هم به مقالات زیر اختیاج دارم.
پیشاپیش از محبتتون سپاسگذارم:20::11:

Neural Network Aided Dynamic Parameter Identification of Robot Manipulators
Fault identification for robot manipulators
Identification of Industrial Robot Parameters for Advanced Model-Based Controllers Design
Identification of robot manipulators using neural networks andgenetic programming

mir@
01-10-2007, 23:19
مرسی

و
1998, pp. 833–837.

مقاله اولتون زيادي قديمي بود. اين دوميش:

mir@
01-10-2007, 23:37
مرسی

و
1998, pp. 833–837.

مقاله اول خيلي قديمي بود

اين دوميش

mir@
01-10-2007, 23:39
اینا ماله بالاییه :19::19::19::19::19:

بازم از لطفتون ممنون:10::11:

تعدادش خيلي زياد بود هااااا :13:

mir@
01-10-2007, 23:41
سلام
دوستان بنده هم به مقالات زیر اختیاج دارم.
پیشاپیش از محبتتون سپاسگذارم:20::11:

Neural Network Aided Dynamic Parameter Identification of Robot Manipulators
Fault identification for robot manipulators
Identification of Industrial Robot Parameters for Advanced Model-Based Controllers Design
Identification of robot manipulators using neural networks andgenetic programming

hasan_godarzi
02-10-2007, 00:34
از لطفتون نهایت تشکر و قدردانی رو دارم:11:

amiva
02-10-2007, 17:38
آقا دستت درد نکنه,این مقالات که گرفته بودی خیلی توپ بود!ممنون!البته بازم مزاحم میشم...

------------
دوست من لطف کنید قوانین رو مطالعه بفرمایید!فقط فارسی تایپ کنید...ویرایش شد!!

Mohammad

amiva
02-10-2007, 18:02
Thank you, for the last papers, now please these...

esadeghi
02-10-2007, 18:24
آقا خیلی مخلصیم. دستت درست. ایشالا که بتونم جبران کنم.

mir@
03-10-2007, 03:47
Thank you, for the last papers, now please these...

هر دو يكي است و به هيچ يك دسترسي نيست.:41:

alireza_monfared
04-10-2007, 15:31
سلام مجدد خدمت امير خان...........

اگر براتون مقدور باشه اين مقالات رو هم من مي خواستم :

[LEFT]
Ultra-wide bandwidth time-hopping spread-spectrum impulse radio forwireless multiple-access communications
Win, M.Z.; Scholtz, R.A.
Communications, IEEE Transactions on
Volume 48, Issue 4, Apr 2000 Page(s):679 - 689
Digital Object Identifier 10.1109/26.843135

Performance evaluation of TH-PPM UWB systems in the presence of multiuser interference
Durisi, G.; Benedetto, S.
Communications Letters, IEEE
Volume 7, Issue 5, May 2003 Page(s): 224 - 226
Digital Object Identifier 10.1109/LCOMM.2003.812171

A power-efficient routing metric for UWB wireless mobile networks
De Nardis, L.; Giancola, G.; Di Benedetto , M.-G.
Vehicular Technology Conference, 2003. VTC 2003-Fall. 2003 IEEE 58th
Volume 5, Issue , 6-9 Oct. 2003 Page(s): 3105 - 3109 Vol.5
Digital Object Identifier 10.1109/VETECF.2003.1286195

Optimum multi-user detection in ultra-wideband (UWB) multiple-access communication systems
Yoon, Y.C.; Kohno, R.
Communications, 2002. ICC 2002. IEEE International Conference on
Volume 2, Issue , 2002 Page(s): 812 - 816 vol.2
Digital Object Identifier 10.1109/ICC.2002.996968

[/LEFT

با تشكر،
عليرضا.

mir@
05-10-2007, 04:36
سلام مجدد خدمت امير خان...........

اگر براتون مقدور باشه اين مقالات رو هم من مي خواستم :

[LEFT]
Ultra-wide bandwidth time-hopping spread-spectrum impulse radio forwireless multiple-access communications
Win, M.Z.; Scholtz, R.A.
Communications, IEEE Transactions on
Volume 48, Issue 4, Apr 2000 Page(s):679 - 689
Digital Object Identifier 10.1109/26.843135

Performance evaluation of TH-PPM UWB systems in the presence of multiuser interference
Durisi, G.; Benedetto, S.
Communications Letters, IEEE
Volume 7, Issue 5, May 2003 Page(s): 224 - 226
Digital Object Identifier 10.1109/LCOMM.2003.812171

A power-efficient routing metric for UWB wireless mobile networks
De Nardis, L.; Giancola, G.; Di Benedetto , M.-G.
Vehicular Technology Conference, 2003. VTC 2003-Fall. 2003 IEEE 58th
Volume 5, Issue , 6-9 Oct. 2003 Page(s): 3105 - 3109 Vol.5
Digital Object Identifier 10.1109/VETECF.2003.1286195

Optimum multi-user detection in ultra-wideband (UWB) multiple-access communication systems
Yoon, Y.C.; Kohno, R.
Communications, 2002. ICC 2002. IEEE International Conference on
Volume 2, Issue , 2002 Page(s): 812 - 816 vol.2
Digital Object Identifier 10.1109/ICC.2002.996968

[/LEFT

با تشكر،
عليرضا.