PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل عجیب توی ویندوز : تو رو خدا کمکم کنید ....

feri_1054
28-12-2006, 14:14
من یه ویندوز ایکس پی داشتم که خراب شد و بالا نمیومد . من با دستورات داس ، یه فولدر که توی دسکتاپ ویندوزم داشتم رو به یه درایو دیگه کپی کردم چون این فولدر خیلی برام ارزشمند بود.
بعد از عوض کردن ویندوز ، حالا که رفتم به اون درایوی که فولدر رو توش کپی کرده بودم ، دیدم این فولدر به شکل یه فایل ذخیره شده!!! یعنی دقیقا شکل یه فایلی هستش که با هیچ برنامه ای باز نمیشه. منظورم اینه که اگه روش کلیک راست بکنم و properties رو بزنم ، مینویسه :
Type of file: File
یعنی بجای اینکه یه فولدر باشه یه فایله!!!! برای اینکه فولدر میبود ، باید مینوشت : Type: File Folder
حالا بهم بگین چه جوری میتونم این فایل رو به ویندوز بفهمونم که یه فولدره !!! با توجه به اینکه واقعا داخلش اطلاعاتی هست وقتی حجمش رو میبینم. تو رو خدا کمکم کنید.........

mohammad hamed
28-12-2006, 17:01
پسوند این فایل چیه؟
( در ضمن در این جور مواقع بهتره که با ویندوز مجازی بالا بیای و اطلاعات رو کپی کنی)

yang
28-12-2006, 18:12
با command prompt یه dir از محل فولدر (نه داخل فولدر) بگیر .نتیجه رو اینجا کپی کنم تا ببینیم مشگل چیه

feri_1054
28-12-2006, 23:26
با command prompt یه dir از محل فولدر (نه داخل فولدر) بگیر .نتیجه رو اینجا کپی کنم تا ببینیم مشگل چیه

همونطور که گفتید رفتم و یه Dirازمحل فولدرم گرفتم. LASTWIN1 و LASTWIN2 و LASTWIN4 و LASTWIN3 که پایین میبینید ، هر چهار تا در اصل فوادر هستن ولی بصورت یه فایل توسط ویندوز در نظر گرفته شده اند!! در اصل مثل LASTWIN8 باید بصورت یه فولدر میبود که جلوش نوشته <DIR>
در ضمن یه عکس هم گرفتم که نشون میده این چهار تا توی درایوم به چه شکلی هستن!!! در اصل باید تبدیل به فولدر بشن.
لطفا هر چی میدونید بهم بگید تا تبدیل به فولدر کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yang
29-12-2006, 00:14
مشکلی که من فکر میکردم اینجا دیده نمیشه.شما یه بار سیستم رو از روی یه سیدی لایو مثل پارسیکیس بالا بیار ببین مشکلی حل میشه یا نه.در ضمن فضای کل اشغال شده و مقدار قضایی رو که بقیه اطلاعات اشغال کردن رو چک کن ببین تفاوت چقدره.در هر صورت راه حل خاصی به ذهنم نمیرسه

yang
29-12-2006, 00:16
مشکلی که من فکر میکردم اینجا دیده نمیشه.شما یه بار سیستم رو از روی یه سیدی لایو مثل پارسیکیس بالا بیار ببین مشکلی حل میشه یا نه.در ضمن فضای کل اشغال شده و مقدار قضایی رو که بقیه اطلاعات اشغال کردن رو چک کن ببین تفاوت چقدره.در هر صورت راه حل خاصی به ذهنم نمیرسه

feri_1054
30-12-2006, 00:20

یعنی هیچکسی نیست که قبلا به چنین مشکلی برخورد کرده باشه و بتونه کمکم کنه؟؟؟:sad:

nestor
30-12-2006, 22:48
یعنی هیچکسی نیست که قبلا به چنین مشکلی برخورد کرده باشه و بتونه کمکم کنه؟؟؟:sad:

با سلام
من که تا الان همچین چیزی ندیدم احتمالا موقع کپی کردن 1 مشکلی داشته
ولی 1 nc تحت داس توی همون درایو کپی کن بعدش بادیسکت بوت بیا بالا و برو توی nc ببین اونجا میتونی
فایلهات رو ادیت کنی؟
ایشالا که جواب بده

پی نوشت: البته گفتی فولدر هست در این صورت باید توی nc باز بشن

خوش وخرم باشید