مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N71,n72,n80,n91,n92,n93
Hamid110
27-12-2006, 18:00
گوشی های سری N نوکیا - سیمباین 9.1 »»» N71,N72,N73,N80,N91,N92,N93
همه موراد مربوط به این گوشی ها مانند : بررسی - مشکلات - سوالات و ...
به غیر از معرفی نرم افزار و هر نوع فایل که شامل انجمن برنامه های کاربردی و یا بازی و ... میشه
در این تاپیک دنبال می کنیم
هر گونه تاپیک که در این مورد یعنی این مدل گوشی جدا ایجاد شه با این تاپیک ادغام میشه
هدف از متمرکز شدن مباحث فقط نظم دهی به انجمن و دسترسی آسان به مطالب هست
قبل از پرسش سعی کنید دوست خوبم تاپیک رو مطالعه و از امکان جستجو در تاپیک استفاده کنید .
. : ممنون از همکاری شما دوستان گرامی : .
Nokia_My_Life
27-12-2006, 18:43
اقا حمید خدا خیرت بده
خیلی کار خوبی کردی !
چون اونجا هیچ کس جواب مارو نداد
حالا نمیدونم مربوط به اینجا میشه یا نه ولی جواب بدید ممنون میشم . چون لنگ جوابم
میخواستم بدونم N73 متفرقش هم تو دبی هست ؟
من اگه بخوام بگم از دبی برام بیارن ممکنه گوشی برا فنلاند نباشه ؟
ممنون میشم جواب بدید
Hamid110
27-12-2006, 23:16
اقا حمید خدا خیرت بده
خیلی کار خوبی کردی !
چون اونجا هیچ کس جواب مارو نداد
حالا نمیدونم مربوط به اینجا میشه یا نه ولی جواب بدید ممنون میشم . چون لنگ جوابم
میخواستم بدونم N73 متفرقش هم تو دبی هست ؟
من اگه بخوام بگم از دبی برام بیارن ممکنه گوشی برا فنلاند نباشه ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام . .
دوست گرامی . . تا جایی که من میدونم . . اگه گوشی از خارج از کشور بیاری . . رجیستر شده با مخابرات ایران نیست . .
مخابرات هم گفته گوشی از خارج از کشور بصورت جزئی نیارید . . چون رجیستریش نمیکنه . .
ممنون . .
موفق باشید . .
nozhan66253
28-12-2006, 01:33
من میخام N73 بخرم،چه ضمانت نامه ای خوبه؟ در ضمن تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟ از کجا بفهمم کار کرده نیست؟
خبری از N73 Music Edition تو ایران نیست؟
lionheart2
28-12-2006, 11:15
من بالا خره نفهمیدم n72 جزو کدوم دسته است برنامه و بازی سری n دانلود کنم یا چیز دیگه:sad:
Hamid110
28-12-2006, 15:49
سلام . .
N72 جزء سری N نوکیا هستش . . و برنامه های سیمباین 9 هم روش جواب میده . .
در مورد بازی هم . . بازی های جاوا و سیمباین 9 روش نصب میشه . .
مگه امتحان نکردی . .؟
موفق باشی ..
fery joon
28-12-2006, 16:03
آقا حمید چرا گوشیم فرمت sis رو ساپورت نمیکنه ولی یه نرم افزار روش امتحان کردم فرمتش sisx بود نصب شد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farbod_h
28-12-2006, 16:21
آقا حمید چرا گوشیم فرمت sis رو ساپورت نمیکنه ولی یه نرم افزار روش امتحان کردم فرمتش sisx بود نصب شد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فری جون شما باید از نرم افزارهای مخصوص سری 60 ورزن 3 استفاده کنی. حالا من کامل مطمئن نیستم که فورمتشون sisx باشه
فری جون شما باید از نرم افزارهای مخصوص سری 60 ورزن 3 استفاده کنی. حالا من کامل مطمئن نیستم که فورمتشون sisx باشه
مهم اینه که symbian 9.1 باشن. که فرمتش هم میتونه sis باشه و هم sisx.
البته فرمت sisx مخصوص سیمبین 9.1 هستش. و احتمالا اگه فایلی با این پسوند پیدا کنی روی گوشیت نصب میشه
fery joon
28-12-2006, 18:46
مهم اینه که symbian 9.1 باشن. که فرمتش هم میتونه sis باشه و هم sisx.
البته فرمت sisx مخصوص سیمبین 9.1 هستش. و احتمالا اگه فایلی با این پسوند پیدا کنی روی گوشیت نصب میشه
ممنون از راهنماییتون :rolleye: اگه یه سایت واسه برنامه های ان73 دارین معرفی کنین لطفا :rolleye: موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia_My_Life
28-12-2006, 19:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب خوبی هستند ولی Edge رو نمیدونم S60 3RD Edition داره یا نه
در ضمن تو Edge عضو بشی همه چیز در اختیارت میزاره محشره :tongue:
fery joon
28-12-2006, 20:59
انتخاب خوبی هستند ولی Edge رو نمیدونم S60 3RD Edition داره یا نه
در ضمن تو Edge عضو بشی همه چیز در اختیارت میزاره محشره :tongue:
ممنون عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia_My_Life
28-12-2006, 23:26
ممنون عزیزم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلی نداشت عزیز
چیز دیگه ای خواستی در خدمتیم
یا علی
mostafaeshghi
30-12-2006, 06:07
من میخام N73 بخرم،چه ضمانت نامه ای خوبه؟ در ضمن تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟ از کجا بفهمم کار کرده نیست؟
خبری از N73 Music Edition تو ایران نیست؟
من بعد از بسیاری تحقیق بهتون با اطمینان میگم که فقط وفقط دو گارانتی کاملا عتبر در ایران داریم. اگر گارانتی بودن ا 10-20 هزار تومان گرانتر براتون ارزشش زیادتره باید بگم که فقط وفقط گارنتیهای دو شرکت
اتصالات - خدمات طلایی نوکیا (نیا)
معتبر هستند. این موضوع به تایید وزارت بازگانی واحد بازرسی هم رسیده. یه نکته یمهم که مواظب باشید نیاتل را جای خدمات طلایی نوکیا (نیا) قالبتون نکنند. در ضمن اگر علاءالدین رفته باشید مغازه هایی که این 2 گارانتی را ارائه میدهند به احتمال 80% تابلویشان (همون تابلوی بالای مغازه) هم با تبلیغ این دو گارانتیه.
در ضمن بگم که گارانتیه ایراتل هم خداییش آخرش بود که متاسفانه فعالیتش را از گوشیهای نوکیا خارج کرد. (فکر کنم میخواد گوشیهای سونی اریکسون را گارانتی کنه ، البته که فعلا هیچ اقدامی نکرده) ولی قابل ذکر است که گوشیهایی که قبلا ساپورت کرده را تا آخر زمن گارانتی خدمات میدهد.
از سری گارانتیهای فاقد اطمینان:
نوین ، سیما ، ایرافون ، ارس ، نیاتل ، ایرانتل ، ....
Nokia_My_Life
30-12-2006, 15:23
من بعد از بسیاری تحقیق بهتون با اطمینان میگم که فقط وفقط دو گارانتی کاملا عتبر در ایران داریم. اگر گارانتی بودن ا 10-20 هزار تومان گرانتر براتون ارزشش زیادتره باید بگم که فقط وفقط گارنتیهای دو شرکت
معتبر هستند. این موضوع به تایید وزارت بازگانی واحد بازرسی هم رسیده. یه نکته یمهم که مواظب باشید نیاتل را جای خدمات طلایی نوکیا (نیا) قالبتون نکنند. در ضمن اگر علاءالدین رفته باشید مغازه هایی که این 2 گارانتی را ارائه میدهند به احتمال 80% تابلویشان (همون تابلوی بالای مغازه) هم با تبلیغ این دو گارانتیه.
در ضمن بگم که گارانتیه ایراتل هم خداییش آخرش بود که متاسفانه فعالیتش را از گوشیهای نوکیا خارج کرد. (فکر کنم میخواد گوشیهای سونی اریکسون را گارانتی کنه ، البته که فعلا هیچ اقدامی نکرده) ولی قابل ذکر است که گوشیهایی که قبلا ساپورت کرده را تا آخر زمن گارانتی خدمات میدهد.
واقعا پستت بی نظیر بود
من گارانتی هارو قاتی کرده بودم
ممنون
ولی گوشی بدون گارانتی با گوشی با گارانتی خیلی اختلاف قیمت داره :blink: :blink:
najafiinfo
30-12-2006, 17:53
سلام
من باشم تو این بازار به دنبال گوشی با گارانتی نمیرم مخصوصا گوشیهای مدل بالا
به طور مثال n73 با گارانتیش با بی گارانتیش حدود 120000 فرقشه که به نظر من نمیارزد به دلایل زیر
1- باطری شامل گارانتی نمیشود
2-ضربه ، شکستگی ،شکستگی ال سی دی و... شامل گارانتی نمیشود
3- دوربین شامل گارانتی نمیشود
با این حساب فقط نرم افزار موبایل شامل گارانتی میشود که اونم ارزش پرداخت پول اضافه را ندارد
Nokia_My_Life
30-12-2006, 18:03
سلام
به طور مثال n73 با گارانتیش با بی گارانتیش حدود 120000 فرقشه که به نظر من نمیارزد به دلایل زیر
با این حساب فقط نرم افزار موبایل شامل گارانتی میشود که اونم ارزش پرداخت پول اضافه را ندارد
کاملا" موافقممممممممم
یعنی شکی درش نیست که گارانتی توی ایران بی معناست
من خودم اگه بخوام بگیرم میگم هر جوری شده از دبی برام بیارن
بازار ایران کیلو چنده :laughing: :laughing:
کسی از قیمت ان92 و اینکه بالاخره ایران اومد یا نه چیزی میدونه؟؟
گارانتي نيا خيلي كارش درسته...به خاطر همين هم خيلي گرونتره...
ميخواستم ببينم اگر من گوشيم (91)رو ببرم گارانتي قابش وهمچنين تغييرات در نرم افزار رو انجام ميده مثل N91 Music Edition ؟
آيا امكانش هست 4گيگ رو عوض كنه جاش 8 گيگ بزاره؟
بابا از این ان 92 خبری نشد؟
Nokia_My_Life
01-01-2007, 18:22
اخه این گوشی که به درد ایران نمیخوره
در ضمن این همه NSeries رفتی اینو چسبیدی ؟
البته هر کی نظری داره ولی من اصلا" خوشم نمیاد ازش
فونته N80 رو می شه تغیر داد؟ ( اندازشو بزرگتر کرد؟) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nozhan66253
01-01-2007, 20:28
ممنون از جوابت:)
nozhan66253
01-01-2007, 20:32
اونایی که N73 دارن بگن تو جعبش چه چیزایی باید باشه؟یه موقع سرم کلاه نره:sad:
siavash_Skh
01-01-2007, 23:42
تو جعبه N73 بايد هدست .. كابل اتصال به كامپيوتر .. سي دي .. پارچه پاك كننده لنز .. بند دست .. تبديل شارژر قديمي به جديد باشه
mostafaeshghi
03-01-2007, 02:30
سلام
سخت در اشتباهی.
من یه گوشی 6270 با گارانتی ایراتل (توپترین گارانتی) گرفتم. گوشی آخره توپ و بعد از 1 سال هنوز به یه مشکل کوچک هم برنخوردم.
ولی چند وقت پیش برای یکی از دوستان از نیاتل یه گوشی 6270 گرفتم که از همان روز اول دارای مشکل بود. از جمله سوختن 3 تا از پیکسلهای صفحه ، خالی شدن سریع باطری ، هنگی ، ... باز هم بگم . البته که این اتفاقات فعلا توی 1 ماه اول افتاده.
پس یادتان باشد که گارانتی اصلی مهمترین مزیتش اینه که وقتی شرکت اون گوشیو وارد کرده نسبت به سالم بودن مطمئن بوده. یعنی اینکه از جای معتبری وارد شده و نه مانند گارانتیهای دیگر به صورت قاچاقی وارد شده باشد.
یه مثال .اضح هم زدم که کامل با قضیه آشنا شی. و بهت قول میدم که با یه پرس و جوی کوچیک از چند نفر که گوشی با گارانتی اصلی خریدن و تجربه ی بدون گارانتی هم دارند 100% به همین نتیجه ی من میرسی.
تازه یه نکته ی مهم که یهو یادم افتاد. (و پست را ویرایش کردم) شما اگر دقت کنی مغازه هایی که گارنتی متفرقه میفروشند یه اعلامیه زدند که مشکلات رجیستربه ما ربطی نداره. خب این یعنی چی یعنی اینکه یارو رفت مثلا 200 هزار تومان داد گوشی خرید بعد دید با شبکه ایران منطبق نیست باید گوشیش را بندازه دور ویکی دیگه بخره؟!؟!؟!؟
ولی گارانتی اصلی این موضوع را تضمین میکنند که گوشی در مورد رجیستر هیچ مشکلی ندرد.
mostafaeshghi
03-01-2007, 02:31
کاملا" موافقممممممممم
یعنی شکی درش نیست که گارانتی توی ایران بی معناست
من خودم اگه بخوام بگیرم میگم هر جوری شده از دبی برام بیارن
بازار ایران کیلو چنده :laughing: :laughing:
شما فکر نمیکنی در حال حاضر در مورده وارد کردن گوشی در زمینه ی رجیستر به مشکل بر بخوری؟!؟!؟!؟!؟
در ضمن پاسخ حرفهای شما توی پست قبلی هست. لطفا مطالعه کنید.
mostafaeshghi
03-01-2007, 03:26
آقا یه خبر خوشحال کننده دیگر.
شرکت ایراتل را هم به لیست بالا اضافه کنید. یعنی شد 3تا شرکت که گارانتی اصلی گوشیهای نوکیا هستند.
اتصالات - خدمات طلایی نوکیا (نیا) - ایراتل
من زنگ زدم به ایراتل و گفتم که گوشیهای نوکیا را دیگر گرانتی نمیکیند. گفت چرا. گفتم من رفتم علاءالددن ولی هیچکس نداشت و همه میگفتند که ایراتل دیگه جمع شده. یارو گفت نه دروغه محضه. ما شیوه ی کاریمون عوض شده و دیگر گوشی به مغازه های پاساژ علاءالدین نمیدهیم و خودمون نمایندگی های مستقل داریم و هم اکنون هم داریم تمام گوشیهای جدید نوکیا را گارانتی میکنیم.
شماره خود شرکت 88555554
شماره ی مسئول فروش (برای قیمت گرفتن و چه گوشی گارانتی میکنه و ...) 885553
یکی از نمایندگیها (نمایندگی شماره 9) خ نواب بین خ آزادی و میدن جمهوری جنب بانک رفاه نمیاندگی شماره 9 ایراتل.
و اینو اضافه کنم که من یچ زد و بندی با یا شرکته ندارم و هیچ پولی ازشون نمیگیرم وفقط وفقط برای شما اینها را میوسم چون واقعا دوست ندارم سرتون کلاه بره.
nozhan66253
03-01-2007, 11:02
تو جعبه N73 بايد هدست .. كابل اتصال به كامپيوتر .. سي دي .. پارچه پاك كننده لنز .. بند دست .. تبديل شارژر قديمي به جديد باشه
ممنون از جوابت
nozhan66253
03-01-2007, 11:11
شرکت ایراتل را هم به لیست بالا اضافه کنید. یعنی شد 3تا شرکت که گارانتی اصلی گوشیهای نوکیا هستند.
من زنگ زدم به ایراتل و گفتم که گوشیهای نوکیا را دیگر گرانتی نمیکیند. گفت چرا. گفتم من رفتم علاءالددن ولی هیچکس نداشت و همه میگفتند که ایراتل دیگه جمع شده. یارو گفت نه دروغه محضه. ما شیوه ی کاریمون عوض شده و دیگر گوشی به مغازه های پاساژ علاءالدین نمیدهیم و خودمون نمایندگی های مستقل داریم و هم اکنون هم داریم تمام گوشیهای جدید نوکیا را گارانتی میکنیم.
شماره خود شرکت 88555554
یکی از نمایندگیها (نمایندگی شماره 9) خ نواب بین خ آزادی و میدن جمهوری جنب بانک رفاه نمیاندگی شماره 9 ایراتل.
و اینو اضافه کنم که من یچ زد و بندی با یا شرکته ندارم و هیچ پولی ازشون نمیگیرم وفقط وفقط برای شما اینها را میوسم چون واقعا دوست ندارم سرتون کلاه بره.
کارت درسته بامرام:laughing:
آيا ممكن است در ان91 معمولي مثل ان 91 جديد 8گيگ رم قرار داد؟
يعني آيا گارانتي برم متونه اين كار رو انجام بده و هم قاب مشكي بندازه و هم تغييرات نرم افزاري رو روش اعمال كنه
لطفا راهنمايي كنيد.
Nokia_My_Life
03-01-2007, 15:14
شما فکر نمیکنی در حال حاضر در مورده وارد کردن گوشی در زمینه ی رجیستر به مشکل بر بخوری؟!؟!؟!؟!؟
در ضمن پاسخ حرفهای شما توی پست قبلی هست. لطفا مطالعه کنید.
حالا تا 1 ماه دیگه اگه من بیارم از دبی - برای رجیسترش چی کار کنم ؟
شماره خود شرکت 88555554
جدی؟؟؟ ای بابا من اگه می دونستم می رفتم با گارانتی ایراتل می گرفتم از هرکی پرسیدیم گفت دیگه گارانتی نمی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:از تفاوت قیمتش اطلاع دارین؟ ایراتل که 100 تومن گرونتر نمیده؟درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی دارم ممنون میشم کسایی که N73 دارن جواب بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم روی هدفون و شارژر گوشی شما نوشته ساخت کجا؟ و من چیکار کنم که مطمئن بشم گوشیم فنلاندی اصله؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad
03-01-2007, 19:58
سلام
بد نديدم يه چند تا عكس كه با N71 گرفتم واسه دوستان بذارم.
طبيعي بودن عكس ها به نظر من مهمترين ويژگي دوربينش + اينكه عكس هايي كه شب ميگيره خيلي خوبه.در كل دوربين N71 فراتر از انتظار عمل كرده.
fery joon
03-01-2007, 23:15
یه سوالی دارم ممنون میشم کسایی که N73 دارن جواب بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم روی هدفون و شارژر گوشی شما نوشته ساخت کجا؟ و من چیکار کنم که مطمئن بشم گوشیم فنلاندی اصله؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی هردوشون نوشته ساخت چین :rolleye: خب باطریشو درار پشته گوشی رو نیگا کن نوشته ساخت فنلاند :) من تاحالا ان73 غیر اصل ندیدم فکر نکنم باشه
mostafaeshghi
04-01-2007, 07:00
حالا تا 1 ماه دیگه اگه من بیارم از دبی - برای رجیسترش چی کار کنم ؟
هیچ کار به نظرم مجبور میشی برگردونی. فعالیتهای زیرزمینی وجود داره ولی مطمئنا به دردسر و قیمتش نمیارزه.
mostafaeshghi
04-01-2007, 07:02
جدی؟؟؟ ای بابا من اگه می دونستم می رفتم با گارانتی ایراتل می گرفتم از هرکی پرسیدیم گفت دیگه گارانتی نمی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال:از تفاوت قیمتش اطلاع دارین؟ ایراتل که 100 تومن گرونتر نمیده؟درسته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که گفتم به علاءالدین گوشی نمیده (چون خودش نمایندگی های مستقل داره) اونا هم یا لج کردند و دروغ میگن و یا اطلاعی ندارند و اشتباه میگن.
نه دیگه اونقدر. ولی اینو حتما و حتما مطمئن باش که پولی که بابت گارانتی این 3 شرکت بدی به خدمات و گوشی ای که میدند میارزه. (البته اتصالات یه جورایی واقعا گرونه)
روی هردوشون نوشته ساخت چین :rolleye: خب باطریشو درار پشته گوشی رو نیگا کن نوشته ساخت فنلاند :) من تاحالا ان73 غیر اصل ندیدم فکر نکنم باشه
آره نوشته ساخت فنلاند روی خود جعبه هم نوشته ساخت فنلاند ولی برچسبه منم می ترسم برچسبه رو بکنم ببینم زیرش چی نوشته می ترسم اگه یه روز خواستم بفروشم مشکلی پیش بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما شماره سریالشو چک کردین؟ میگن اونایی که فنلاندین رقم 7 و 8 باید صفر باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که گفتم به علاءالدین گوشی نمیده (چون خودش نمایندگی های مستقل داره) اونا هم یا لج کردند و دروغ میگن و یا اطلاعی ندارند و اشتباه میگن.
نه دیگه اونقدر. ولی اینو حتما و حتما مطمئن باش که پولی که بابت گارانتی این 3 شرکت بدی به خدمات و گوشی ای که میدند میارزه. (البته اتصالات یه جورایی واقعا گرونه)
آخه خیلی گرون میدن همین N73 اون موقع که من می خواستم بگیرم 130000 تومن با گارانتی اتصالات گرونتر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه 50 -60 تومن بود باز میشد یه کاریش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه با مرام پيدا نميشه جواب سوال صفحه قبل من رو بده؟
fery joon
04-01-2007, 22:07
ویرایش شددددددددددد
farzad48
04-01-2007, 22:12
سلام دوستان. گوشی من رقم 7 و 8 ان 0 و 1 هست یعنی میگی چون 00 نیست فنلاندی نیست ؟ البته پشت گوشی زیر باطری نوشته فنلاند بعد هم تمام شماره سریالها با هم یکی هست . فری جون تورا خدا مرا ازنگرانی در بیار با این چیزی که گفتی . مرسی.
fery joon
04-01-2007, 22:15
آره نوشته ساخت فنلاند روی خود جعبه هم نوشته ساخت فنلاند ولی برچسبه منم می ترسم برچسبه رو بکنم ببینم زیرش چی نوشته می ترسم اگه یه روز خواستم بفروشم مشکلی پیش بیاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما شماره سریالشو چک کردین؟ میگن اونایی که فنلاندین رقم 7 و 8 باید صفر باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نوشته ساخت فنلاند پس اصله مشکلی نداره درضمن بازم میگم فکر نکنم غیر اصلش تو بازار باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن دختر گلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شایعات توجه نکن شماره سریالش دورقم آخرش صفر باشه و این حرفا همش کشکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farzad48
04-01-2007, 22:27
حالا یک سواله دیگه دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم . من هروقت تم نصب میکنم بعد خواستم پاکش کنم نیتونم یعنی اینکه جایی وجود نداره که ببینمش وپاک کنم توی فایل منیجر هم نیست مثلا از 10 تا تم فقط 2 تای اونا توی فایل نیجر میاد . بقیه اش کجا هستن که برم پاکش کنم . مرسی
fery joon
05-01-2007, 01:34
از همه معذرت میخوام راستش منم شنیدم گفتن که اگه رقم 7 و 8 سریال نامبر گوشی صفر باشه گوشی فنلانده اصله البته من نمیتونم بگم این حرف حقیقت داره یا نداره ولی گوشیه خودمو چک کردم رقم 7 و 8 اون صفر بود
حالا یک سواله دیگه دارم اگه لطف کنی جواب بدی ممنون میشم . من هروقت تم نصب میکنم بعد خواستم پاکش کنم نیتونم یعنی اینکه جایی وجود نداره که ببینمش وپاک کنم توی فایل منیجر هم نیست مثلا از 10 تا تم فقط 2 تای اونا توی فایل نیجر میاد . بقیه اش کجا هستن که برم پاکش کنم . مرسی
اون دوتایی که از 10 تا هست! کجا اند؟
توی system > skins رو نگاه کردی؟
Nokia_My_Life
05-01-2007, 10:45
بیخیال بابا بر نداری ییهو برچسب رو بکنی :laughing:
یه موقع خواستی گوشی رو بفروشی ازت نمیخرن ;)
اگه نوشته فنلاند دیگه فنلانده !
شما چند گرفتی ؟
Hamid110
05-01-2007, 16:27
سلام . .
دوست عزیز . . از همونجایی که تم رو انتخاب میکنی و برای موبایلت استفاده میکنی . . میتونی روی هر تمی که میخوای بری و از آپشن گزینه ی دلیت رو انتخاب کنی . .
موفق باشی . .
mostafaeshghi
05-01-2007, 17:56
آخه خیلی گرون میدن همین N73 اون موقع که من می خواستم بگیرم 130000 تومن با گارانتی اتصالات گرونتر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه 50 -60 تومن بود باز میشد یه کاریش کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطو که فکر کنم گفته بودم ، گارانتی اتصالات پول اسم دوبی و صادر کننده ی گوشی توی خاور میانه را میخوره. و خداییش هم خیلی گرونه ولی خب اصله دیگه کاریش نمیشه کرد. (البته خدمات طلایی نوکیا و ایراتل هم چیزی کم تر از اتصالات ندارند ولی خب به هر جهت اون پوله اسمشو میخوره)
ولی من هفته ی پیش که پرسیدم هنوز گارانتیهای دیگه نیاوردند ان73 را اتصالات میده 590 هزارتومان. یعنی تقریبا حدود 70 هزرا تومان گرانتر.
MESHKIPOSH
05-01-2007, 18:09
ان 73 موزيك اديشن چند قيمت شد ؟؟؟؟ با چه گارانتي ؟
سلام دوست من-nokia_my_life_ منظورت از اینکه n92 بدرد ایران نمی خوره واسه رسیورش میگی یا نه چیزه دیگه ای مدنظرته؟میشه نظرتو بگی .ممن.ن میشم.مرسی
Nokia_My_Life
06-01-2007, 13:01
سلام دوست من-nokia_my_life_ منظورت از اینکه n92 بدرد ایران نمی خوره واسه رسیورش میگی یا نه چیزه دیگه ای مدنظرته؟میشه نظرتو بگی .ممن.ن میشم.مرسی
نمیدونم
ولی اگه به درد ایران میخورد وارد بازار میشد !
شاید به خاطر همین چیزاس که نمیزارن وارد بشه ! ----- و TV و ..
در ضمن N92 شبیه به لبتاپ هست تا یه گوشی !
فکر نکنم زیاد طالب داشته باشه !
گفتم هر کسی یه نظری داره ولی اینطوری که پیش میره N92 وارد ایران نمیشه بهتره انتخاب دیگه ای بکنی !
saman 99
07-01-2007, 01:04
اما میخوام بدونم 1- کیفیت صداش چطوره 2- مشکل خاص و مهمی داره یا نه( جایی خوندم که مشکل پرش آنتن و سوزاندن مموری های ظرفیت بالا داره !!!) :sad: لطفا زود جواب بدین چون میخوام گوشی بخرم.
Nokia_My_Life
07-01-2007, 17:43
اما میخوام بدونم 1- کیفیت صداش چطوره 2- مشکل خاص و مهمی داره یا نه( جایی خوندم که مشکل پرش آنتن و سوزاندن مموری های ظرفیت بالا داره !!!) :sad: لطفا زود جواب بدین چون میخوام گوشی بخرم.
من همچین چیزی نشنیدم
ولی N80 یک ذره ردیف اول دکمه هاش یعنی 1.2.3 سخت قابل دسترسه
کیفیت صداش هم تقریبا" در حد N73 هست و خیلی مطلوب
به نظر من بودجتو بیشتر کن N73 بگیر !
هر جور میل خودته عزیز .
یا علی
behrooz_220
08-01-2007, 00:55
لطفا کمکم کنید . من یک 3250 دارم که نمی تونه کارد حافظه رو بخونه چکار کنم؟ مرتبا پیغام میده که کار ت مموری داخل دستگاه نیست. لطفا سریعا کمکم کنید. با تشکر
mostafaeshghi
08-01-2007, 12:19
لطفا کمکم کنید . من یک 3250 دارم که نمی تونه کارد حافظه رو بخونه چکار کنم؟ مرتبا پیغام میده که کار ت مموری داخل دستگاه نیست. لطفا سریعا کمکم کنید. با تشکر
عزیز دلانگیز اینجا کلوپ گوشیهای سری N نوکیا است. لطفا توجه کنید.
* SadeGh *
08-01-2007, 16:05
سلام و عرض ادب
مشکل با رم یک گیگ در N80 دارم...
تا حالا سه رم مختلف رو امتحان کردم ولی...درست کار نمی کنه، کند می شه، بعضی وقتا به اطلاعات داخل رم دسترسی ندارم،بعضی وقتا رم را نمی شناسد و باید فرمت بشه،....؟
چی کارش کنم؟
منتظر یاری سبزتان هستم.
bidastar
08-01-2007, 16:26
]چه اجباری بود که از رم 1 گیگ استفاده کنی
یه 512 می گرفتی دیگه فکر نکنم ازین مشکها داشتی
M.MARSHAL
08-01-2007, 16:38
:sad: سلام
من کد #92702689#* رو تو گوشیم وارد کردم اما پیامی که میده مینویسه 000004:31 :life timer این چه معنی میده مرسی.
Doctor.Freeman
08-01-2007, 17:33
مگه N73 سیمبیان نیست ؟
پس چرا روش فایلهای سیمبیان نصب نمیشه ؟
لطفا اگه بلدین راهنمایی کنین
Doctor.Freeman@Yahoo.com:blush:
* SadeGh *
08-01-2007, 18:03
خوب الان باید چی کار کنم
آخه چرا من هر چی نتخاب میکنم بخرم یه چیزش کمه.کسی می تونه کمکم کنه.من یه گوشی تاشو ظریف(مستطیل)-با دوربین 2 مگا-مموری بالا که آهنگ و عکس و sms توش ریاد جا شه و قیمت 500 حالا یه نمه اونور اینور تر.میشه راهنماییم کنید
مرسی
Nokia_My_Life
08-01-2007, 19:04
آخه چرا من هر چی نتخاب میکنم بخرم یه چیزش کمه.کسی می تونه کمکم کنه.من یه گوشی تاشو ظریف(مستطیل)-با دوربین 2 مگا-مموری بالا که آهنگ و عکس و sms توش ریاد جا شه و قیمت 500 حالا یه نمه اونور اینور تر.میشه راهنماییم کنید
مرسی
اگر میخوای از نوکیا سری N انتخاب کنی N71 انتخاب خوبیه !
N93 هم که از اون چیزایی که شما خواستی بالاتر هم انجام میده اما قیمتش بالاست 700 تومن !!
موتورولا V3X هم بررسی کنید شاید به دردتون بخوره !
یا علی ;)
siavash_Skh
08-01-2007, 22:23
سلام
چرا N73 سیمبین هستش
البته : Symbian 9.1 3rd Edition
احتمالآ شما نرم افزار هایی رو خواستید رو این گوشی نصب کنید که مربوط می شن به ورژن های قبلی مثل 7 و8
در کل باید دنبال نرم افزار های S60 V3 باشید همچنین تو بازی ها برای این گوشی باید اولآ ورژن بازی مخصوص سیمبین 9.1 باشه هم چنین رزولوشن اون 240x320
برای نرم افزار می تونید به تاپیک زیر مراجعه کنید :
و برای بازی به این تاپیک :
موفق باشید
JAVADY_MJM
08-01-2007, 22:25
اشکالات n70
در هر مورد که میتوانید کمکم کنید بگویید متشکرم .
1. شماره گیر صوتی با صدا خود موبایل کار میکند
2.عدم ایجاد فولدر جدید برای جداسازی عکس در گالری و قاتی بودن عکس و ویدئو
3. هنک کردن سرعت پایین بیش از اندازه ___ همه کاری کردم ... ریسیتو ... برنامه پاک کردنو ....
4.... تا بقیش یادم بیاد
n_yaghmaei
09-01-2007, 01:00
همانطور که دوست خوبمان آقاي سياوش فرمودند شما بايد از سيمبين 9.1 استفاده کنيد شما مي توانيد اين برنامه ها را از طريق سايت نوکيا دريافت کنيد (البته تريالش
ariya996
09-01-2007, 06:21
مرسی
شما می تونی 1 N73 بگیری که هم دوربینش 3.2 هم می تونی 1 مموری 1 گیگ بگیری که همه اینها کمتر از 500 تومان می شه.
Hamid110
09-01-2007, 07:20
آخه چرا من هر چی نتخاب میکنم بخرم یه چیزش کمه
سلام . .
دوست گرامی . . چون اگه شرکت نوکیا بیاد یک گوشی بزنه . . که همه چیزش خوب باشه . . و هر پی هم بخوای داشته باشه . . دو روزه ورشکست شده . . کسی گوشی های دیگه شونو . . نمیخره . .
موفق باشید . .
¥ Ramin2 ¥
09-01-2007, 08:20
سلام . .
دوست گرامی . . چون اگه شرکت نوکیا بیاد یک گوشی بزنه . . که همه چیزش خوب باشه . . و هر پی هم بخوای داشته باشه . . دو روزه ورشکست شده . . کسی گوشی های دیگه شونو . . نمیخره . .
موفق باشید . .
عوضش همه اون گوشی خوبه رو میخرند پولدار میشه. :cool:
تازه سلیقهها فرق داره یکی تاشو دوست داره یکی دیگه کشویی.
حالا بگو ببینم این n73 چیش کمه؟
haj agha kami
09-01-2007, 10:14
:اقا n90 بهتره يا n70
من بين اين ها گير كردم
:blink: :blink: :blink:
MESHKIPOSH
09-01-2007, 10:38
اگه اندازه n90 اذيتت نميكنه خوب n90 بهتره
1- لنز كارل زايس
2- اتو فوكوس
3-صفحه نمايش با قابليت چرخش
4- نداشتن ويره
5-اندازه بزرگ
...خود داني ولي n70 به نظر من زيبا تره
به نظر شما چهمدلی از نوکیا که قیمتش زیر 360 باشه بهتره ؟ (از ان90 خوشم نمیاد خیلی بزرگه)
Nokia_My_Life
09-01-2007, 14:13
به نظر شما چهمدلی از نوکیا که قیمتش زیر 360 باشه بهتره ؟ (از ان90 خوشم نمیاد خیلی بزرگه)
میتونی N70 بگیری
اگر بودجتو بیشتر کنی N72 که خیلی خوشگله :happy:
يعني آيا گارانتي برم متونه اين كار رو انجام بده و هم قاب مشكي بندازه و هم تغييرات نرم افزاري رو روش اعمال كنه
((((لطفا راهنمايي كنيد.))))
Nokia_My_Life
09-01-2007, 14:24
((((لطفا راهنمايي كنيد.))))
گارانتی میتونه کارای نرم افزاری رو انجام بده
اما نمیدونم بتونی با اپدیت فریم ور - رو گوشیت رم 8 گیگ بندازی یا نه !
از اونایی که N91 دارن بپرس
Mohammad
09-01-2007, 16:32
میتونی N70 بگیری
اگر بودجتو بیشتر کنی N72 که خیلی خوشگله :happy:
n72 فقط ظاهرش قشنگ تر!همين!نسبت به N70 مشكلات بيشتري داره.
Nokia_My_Life
09-01-2007, 19:38
n72 فقط ظاهرش قشنگ تر!همين!نسبت به N70 مشكلات بيشتري داره.
تایید میشه
اما منم رتبه ی اول رو گفتم N70
ولی از نظر خوشگلی N72
M.MARSHAL
09-01-2007, 21:44
:sad: بابا یکی پیدا نمیشه بتونه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
najafiinfo
10-01-2007, 09:50
سلام
آقا ما یه n73 گرفتیم این نامرد زود به زود هنگ میکنه چکارش کنیم ؟؟؟؟
Nokia_My_Life
10-01-2007, 12:53
سلام
ADSL داری فریم ورشو اپدیت کن
siavash_Skh
10-01-2007, 17:18
سلام
آموزش Update کردن فریم ور
Nokia_My_Life
10-01-2007, 19:19
آموزش Update کردن فریم ور
من میخواستم یاد بگیرم که گرفتم
ThaNkS
haj agha kami
11-01-2007, 09:42
n72 فقط ظاهرش قشنگ تر!همين!نسبت به N70 مشكلات بيشتري داره
همونطور كه خودت گفتي
به غير از قيافه هيچيش بهتر از n70 نيست
كسي ان 91 نداره جواب اين سوال رو بده:
fery joon
11-01-2007, 12:17
نه عزیزم تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه اینکارو کرد :)
Nokia_My_Life
11-01-2007, 12:20
نمیشه اقا الکی که نیست !
شاید بتونی به N91 Music Edition تبدیلش کنی بعد بتونی بندازی روش !
شاید- به احتمال خیلی کم !
M.MARSHAL
12-01-2007, 01:18
بچه ها سلام دوربین n80 واقعا اینقدر بی کیفیته یا من تنظیماتشو نمیدونم.به نظرم از رزولوشن 6630 که داشتم پایین تره تمام عکسهام نقطه نقطه داره! ممنونم:)
siavash_Skh
12-01-2007, 12:15
بچه ها سلام دوربین n80 واقعا اینقدر بی کیفیته یا من تنظیماتشو نمیدونم.به نظرم از رزولوشن 6630 که داشتم پایین تره تمام عکسهام نقطه نقطه داره! ممنونم:)
سلام
من هم زیاد شنیدم که می گن دوربین N80 در حد گوشی های 2 مگاپیکسلی هم کیفیت نداره
painkiller_2006
12-01-2007, 16:48
سلام
من می خام بدونم N93 بهتره یا N73
به نظر شما من کدام را بخرم
siavash_Skh
12-01-2007, 18:10
سلام
سلام
توی چیزای مهم می گم که کدومشون بهتره خودت در آخر انتخاب کن :
ال سی دی : عین هم
صدا : N73
فیلم برداری : N93
زوم : N93 ) سهx اپتیکال زوم داره )
عکس : N73
وزن : N73 ( ان 93 وزنش 180 گرمه که خیلی زیاده به نظر من اذیت می کنه )
ابعاد : N73 ( این N93 تو جیب جا نمی شه :happy: )
سیستم عامل : عین هم
خروجی TV : فقط N93 داره
سرعت : N93 ( ببینید N93 Cpu = 400 MH --- N73 Cpu = 200 MH ) این مورد رو یادم نیست کجا دیدم اینه که عدد ها تقریبیه :rolleye:
در کل از لحاظ نرم افزاری : N93
WLAN : فقط N93 داره ( برای اتصال به اینترنته از طریقه WireLess )
قیمت : N73 ارزون تره :tongue:
انتخاب بین این دو تا سخته نه ؟؟ :blink: ;)
موفق باشید
Nokia_My_Life
12-01-2007, 18:15
سلام
سرعت : N93 ( ببینید N93 Cpu = 400 MH --- N73 Cpu = 200 MH ) این مورد رو یادم نیست کجا دیدم اینه که عدد ها تقریبیه :rolleye:
موفق باشید
معلومه N73 !!
جون تقریبا" یه چیزاییش بهتره که تو ایران تا 100 سال دیگه هم نمیاد :laughing:
اینترنت وایرلس !
در صمن از لحاظ نرم افزاری فکر نکنم با هم فرق داشته باشن !
قیمت N73 هم که کمتره
==> N73
سلام
بظر من N93i
;)
painkiller_2006
13-01-2007, 14:31
سلام
موفق باشید
شما کدام را پیشنهاد میکنی؟
siavash_Skh
13-01-2007, 15:32
شما کدام را پیشنهاد میکنی؟
بین اون دو تا نمی تونم نظر بدم بستگی به خودت داره ولی خودم بین این دو تا گیر کرده بودم و N73 رو انتخاب کردم خیلیم ازش راضیم ولی خوب N93 مزایایی داره که نمی شه ازشون چشم پوشی کرد :)
با توجه به گفته ووکمن جان اگه می تونی صبر کن تا N93i بیاد که فرقش با N93 معمولی در دو مورده :
1- اولین و مهمترین فرقش طراحی و شکل ظاهریشه که خیلی بهتر و زیباتر شده
2- وزنش از 180 گرم به 163 گرم کاهش پیدا کرده
2- تعداد رنگ ال سی دی هم از 256K به 16M ارتقا پیدا کرده ( فوق العادست :blink: )
دو تا عکس از N93i :
siavash_Skh
13-01-2007, 15:33
ببخشید اینترنت قاطی کرد 3 دفعه سند شد
siavash_Skh
13-01-2007, 15:40
ببخشید اینترنت قاطی کرد 3 دفعه سند شد
Mohammad
13-01-2007, 17:42
ولي سياوش جان
به يه نكته خيلي مهم هم بايد توجه كني كه باطري N93i نسبت به N93 ضعيفتر! واين ميتونه خيلي مشكل ايجاد كنه!بعلاوه اينكه كيفيت رنگش از 256k به 16M ارتقا پيدا كرده!
siavash_Skh
13-01-2007, 21:54
ولي سياوش جان
به يه نكته خيلي مهم هم بايد توجه كني كه باطري N93i نسبت به N93 ضعيفتر! واين ميتونه خيلي مشكل ايجاد كنه!بعلاوه اينكه كيفيت رنگش از 256k به 16M ارتقا پيدا كرده!
سلام محمد جان
N93i = Stand-by Up to 280 h
Talk time Up to 3 h 30 min
N93 = Stand-by Up to 240 h
Talk time Up to 5 h
اگه دقت کنی متوجه می شی در حالت ْStand By که جفتشون ال سی دیشون خاموشه N93i باطری تا 280 ساعت دوام داره در مقابل 240 ساعت برای N93
ولی خوب چون ال سی دیه N93i شونزده میلیون رنگه و با کیفیت تر از N93 به همین دلیل باطری بیشتری در حین کار و مکالمه مصرف می کنه حق با شماست ولی بازم باطری رو میشه کاری کرد مثلآ یه باطری اضافه بخری همیشه تو جیبت باشه :happy: :biggrin:
KING iMAN
14-01-2007, 11:55
سلام.3250 هم symbian 9.1 هستش و برنامه ی کرک شده Smart Movie رو می خوام
Mohammad
14-01-2007, 12:59
اينم به صحبت هاي شما اضافه كنم:
N93:Standard battery, Li-Po 1100 mAh (BP-6M)
N93i:Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)
سلام من چند تا سوال داشتم.
1.گوشی من ان 80 و وقتی برام sms میاد ساعت فرستادنشون رو با 13.5 ساعت اختلاف نشون میده مثلا اگر ساعت 12 ظهر امروز کسی برام مسیج بفرسته و چند دقیقه بعد که اونو دریافت میکنم تو قسمت message detail ساعت فرستادن اونو 1.5 بامداد نشون میده!
توضیحا عرض کنم که ساعت موبایلم روی تهران(+3.30)تنظیم شده.
2.چطوری میتونم فایلهای تصویری با فرمت Ota رو تو n80 با sms بفرستم؟
3. فایلهای midi ای رو که میریزم روگوشیم (از USB) نمیتونم نه با بلوتوث نه با اینفرارد به گوشی دیگه ای منتقل کنم و پیغام Protected Object رو میده.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
Hamid110
14-01-2007, 18:51
3. فایلهای midi ای رو که میریزم روگوشیم (از USB) نمیتونم نه با بلوتوث نه با اینفرارد به گوشی دیگه ای منتقل کنم و پیغام Protected Object رو میده.
سلام . .
دوست گرامی . . نام فایل Mid رو تغییر بده . . مثلا Hamid.mid رو به Hamid.mi تغییر نام بده . . و بعد سندش کن . .
موفق باشی . .
siavash_Skh
14-01-2007, 20:54
2.چطوری میتونم فایلهای تصویری با فرمت Ota رو تو n80 با sms بفرستم؟
گوشی های جدید نوکیا این مشکل رو دارند
نمی دونم به چه علت ولی نوکیا تو گوشی های جدیدش امکان ارسال اس ام اس های تصویری منتقل شده به گوشی رو حذف کرده
( نکته : نرم افزار PictureSmS می تونه این کار رو انجام بده ولی من موفق به پیدا کردن این نرم افزار برای N73 ( Symbian 9.1 ) نشدم )
البته اگه یکی یه پیکچر اس ام اس برات بفرسته می تونی اون رو از Inbox به یه شماره ی دیگه Forward کنی
موفق باشید
سلام
بد نديدم يه چند تا عكس كه با N71 گرفتم واسه دوستان بذارم.
طبيعي بودن عكس ها به نظر من مهمترين ويژگي دوربينش + اينكه عكس هايي كه شب ميگيره خيلي خوبه.در كل دوربين N71 فراتر از انتظار عمل كرده.
با تشکر از عکسها ، میخواستم بدونم از نظر کارکرد نسبت به گوشیهای هم رده n71 چجوره ؟
کسی میدونه n95 اومده تو ایران یا نه
اگر اومده قیمتش چنده
SeAn PaUl
15-01-2007, 19:29
بريد تو سايت زير حال كنيد:
SeAn PaUl
15-01-2007, 19:33
N95 اومده. قيمتش هم 1950000 تومنه.
MESHKIPOSH
16-01-2007, 10:33
n73 چي ارزون نشد؟؟؟؟؟؟؟
mostafaeshghi
16-01-2007, 12:12
n73 چي ارزون نشد؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا همه منتظرند که ارزون بشه بازار را بترکونند. :biggrin:
سلام من سه تا برنامه واسهn80 میخواستم.
1.photo sms
2.ریموت کنترل
3.seleq
mostafaeshghi
16-01-2007, 19:16
سلام من سه تا برنامه واسهn80 میخواستم.
1.photo sms
2.ریموت کنترل
3.seleq
عزیز دل انگیز اینجا مخصوص خود گوشیهاست. و نه نرمافزار و جزئیات.
ممنون و متشکر
jack_panosyan
17-01-2007, 00:08
سلام و عرض ادب
مشکل با رم یک گیگ در N80 دارم...
تا حالا سه رم مختلف رو امتحان کردم ولی...درست کار نمی کنه، کند می شه، بعضی وقتا به اطلاعات داخل رم دسترسی ندارم،بعضی وقتا رم را نمی شناسد و باید فرمت بشه،....؟
چی کارش کنم؟
منتظر یاری سبزتان هستم.
دوست عزیز نمیدونم چه رمی گرفتی گوشی من n93 هستش اتفاقا منم 3 بار عوض کردم البته هر سه بار kingstone گرفتم(1 گیگ) موقع کار کردن خیلی اذیت میکرد تو سایتهای خارجی رفتم زده بود با این مموری خوب جواب نمیده 3 شب پیش دادم یه مموری exe_byte گرفتم(2گیگ-35000 تومن) خیلی خوب کار میکنه
ادرس مغازه هم جمهوری نرسییده به چهار راه استانبول پلاک 462 تلفن 66748164 -66748371
ali_saeedi
18-01-2007, 14:18
salam kasi hast ke betoone n73 ro ba n80 moghayese kone koodom behtare
ali_saeedi
18-01-2007, 14:36
ye nafar raje be kharid mano rahnamaee kone n73 ya n80
mostafaeshghi
18-01-2007, 15:34
ye nafar raje be kharid mano rahnamaee kone n73 ya n80
اولا که نوشتن فارسی تو فوروم واجبه. دوما که ان73 معلومه که بهتره. ولی خب مسلما کمی هم گرونتره.
لطفا كمك كنيد
من امروز مي خواستم گوشي براي دومين بار آپديت كنم و بعد از دانلود nokia software updater بعد از start وnext وقتي مي خواد سرچ كنه بعد از مدتي هي ميگه try again دليلش چي است.
دفعه پيش هم با اينترنت معمولي آپديت كردم.
كمك كنيد لطفا
Saman-tci
19-01-2007, 12:34
سلام من دیروز یه N73 گرفتم به قیمت 465 تومان اولین کاری هم که کردم با برنامه Nokia Software Updater اپدیتش کردم که فریمورش از 3.0638.0.0.1 به 3.0649.0.0.1 ارتقا یافت حجمه فایل دانلود هم 65 مگ بود که در 7 دقیقه دانلود کرد ( اینترنت من LAN هست ) کلا به نظر میرسه گوشی خوبی باید باشه (یعنی اگه خوب نبود که نمیگرفتم) لطفا کسانی که n73 دارن یه مقدار توضیح بدن .
siavash_Skh
19-01-2007, 14:14
سلام من دیروز یه N73 گرفتم به قیمت 465 تومان اولین کاری هم که کردم با برنامه Nokia Software Updater اپدیتش کردم که فریمورش از 3.0638.0.0.1 به 3.0649.0.0.1 ارتقا یافت حجمه فایل دانلود هم 65 مگ بود که در 7 دقیقه دانلود کرد ( اینترنت من LAN هست ) کلا به نظر میرسه گوشی خوبی باید باشه (یعنی اگه خوب نبود که نمیگرفتم) لطفا کسانی که n73 دارن یه مقدار توضیح بدن .
تبریک می گم بهترین کار رو کردی منم دارم عالیه
راستی من اول که خریدم ورژن 2 و خورده ای بود بعد Upgrade کردم شد 3.0638.0.0.1 حالا شما که از 3.0638.0.0.1 به 3.0649.0.0.1 ارتقا دادی چه تغییراتی کرد ؟؟
در ضمن در مورد N73 تو تاپیک های مختلفی بحث شده می تونی سرچ کنی مثلآ تاپیک زیر :
یه سوال : کجا خریدی 465 تومن ؟؟ همه که می گن گرون شده رفته بالای 500 ؟؟؟
nozhan66253
19-01-2007, 15:01
سلام من دیروز یه N73 گرفتم به قیمت 465 تومان .
465 تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ارزون شده؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
19-01-2007, 15:01
تبریک می گم بهترین کار رو کردی منم دارم عالیه
راستی من اول که خریدم ورژن 2 و خورده ای بود بعد Upgrade کردم شد 3.0638.0.0.1 حالا شما که از 3.0638.0.0.1 به 3.0649.0.0.1 ارتقا دادی چه تغییراتی کرد ؟؟
در ضمن در مورد N73 تو تاپیک های مختلفی بحث شده می تونی سرچ کنی مثلآ تاپیک زیر :
یه سوال : کجا خریدی 465 تومن ؟؟ همه که می گن گرون شده رفته بالای 500 ؟؟؟
چون تازه گرفتم و سریع اپدیتش کردم متوجه تغیراتش نشدم و کلا احساس میکنم باید گوشیه خوبی باشه در ضمن من گوشیمو از مجتمع بهار توی خیابان بهار شمالی گرفتم (پیچ شمیران) راستی ID من تو Yahoo اینه : saman_2325@yahoo.com اگه میتونی یه pm بده الان ان لاینم ممنون
Nokia_My_Life
19-01-2007, 16:31
چون تازه گرفتم و سریع اپدیتش کردم متوجه تغیراتش نشدم و کلا احساس میکنم باید گوشیه خوبی باشه در ضمن من گوشیمو از مجتمع بهار توی خیابان بهار شمالی گرفتم (پیچ شمیران) راستی ID من تو Yahoo اینه : saman_2325@yahoo.com اگه میتونی یه pm بده الان ان لاینم ممنون
مبارک باشه !
انشاا... صد سال کار کنه :biggrin: :blink: :blush:
من ان73 رو 460 تومان با گارانتی متفرقه خریدم اگه دوست داشتید آدرسش رو قرار بدم
Saman-tci
19-01-2007, 18:15
بله الان قیمتش با گارانتی متفرقه همینه بازم میگم منم دیروز گرفتم
Mohammad
20-01-2007, 01:00
با تشکر از عکسها ، میخواستم بدونم از نظر کارکرد نسبت به گوشیهای هم رده n71 چجوره ؟
سلام
خدمتتون عرض كنم كه اگه ظاهرش رو بپسندين از نظر كاركرد خيلي عاليه.امكانات-سرعت بالا-كيفيت و بلندي صداي عالي و ...
سلام
بین ان 70 و71و72 و سونی اریکسون دبلیو810 کدام را انتخاب کنم؟
موبایلم باید صداش بلند باشه و برنامه هم بشه حسابی روش ریخت
راستی صفحه نمایشش هم بزرگ باشه
ابعاد صفحه نمایش ان 70 و 72 چقدره؟؟؟
ممنون
Mohammad
20-01-2007, 10:37
سلام
بین ان 70 و71و72 و سونی اریکسون دبلیو810 کدام را انتخاب کنم؟
موبایلم باید صداش بلند باشه و برنامه هم بشه حسابی روش ریخت
راستی صفحه نمایشش هم بزرگ باشه
ابعاد صفحه نمایش ان 70 و 72 چقدره؟؟؟
ممنون
سلام
با توجه به اينكه مي خواي برنامه نصب كني بهترين انتخاب N71 هست.N70 هم هست ولي كيفيت و بلندي صداي N71 رو نداره و همينطور كيفيت عكس N71 هم خيلي بهتر.از نظر سايز تصوير هم N71 كاملا برتر.
n71:Size 320 x 240 pixels, 36 x 49 mm
n70:Size 176 x 208 pixels, 35 x 41 mm
n72:Size 176 x 208 pixels
nozhan66253
20-01-2007, 10:46
من ان73 رو 460 تومان با گارانتی متفرقه خریدم اگه دوست داشتید آدرسش رو قرار بدم
قرار بده جونم
Saman-tci
20-01-2007, 11:32
سلام اونایی که N73 دارن لطفا راهنمایی کنن که بهترین حالت برای دوربین N73 برای فیلمبرداری کدوم حالته؟ مثلا بگید حالته White Balance گزینه Automatic از بقیه بهتره یا Color Tone حالته Normal بهتره ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چون من با فیلمبرداریش یه مقدار مشکل دارم چون در حین فیلمبرداری هاله های سفید افقی بصورت ممتد ظاهر میشه و اون شفافیت معمول رو نداره در صورتی که در حالته عکسبرداری واقعا عالیه میخوام بدونم ایا باید گزینه هاشو تغییر بدم یا .......؟
najafiinfo
20-01-2007, 11:52
سلام
سفیدو قرمزش 450000 کی پد عربیش
Saman-tci
20-01-2007, 12:35
سلام اونایی که N73 دارن لطفا راهنمایی کنن که بهترین حالت برای دوربین N73 برای فیلمبرداری کدوم حالته؟ مثلا بگید حالته White Balance گزینه Automatic از بقیه بهتره یا Color Tone حالته Normal بهتره ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چون من با فیلمبرداریش یه مقدار مشکل دارم چون در حین فیلمبرداری هاله های سفید افقی بصورت ممتد ظاهر میشه و اون شفافیت معمول رو نداره در صورتی که در حالته عکسبرداری واقعا عالیه میخوام بدونم ایا باید گزینه هاشو تغییر بدم یا .......؟
نه توي نور فيلم برداري كني فيلم برداريش خيلي خوبه!!!اون هاله ها به خاطر كم بود نور هستش!!!!!كه خيلي كم هستش و به خاطر كمي نور هستش!!توي نور فيلم برداري كني اونا ديگه نيستن!!!
هيچ تغييري به نظر من نده براي فيلم برداريش بزار اوتو باشه!!!
در ضمن فيلم برداري ان 73 عينه ماله ان 70 هستش و با نويز كم تر و لرزش گير كه خيلي امكان عالي هستش و با عث ميشه ديگه تيكه تيكه نشه و لقوه هايي كه ماهنگامه فيلم برداري داريم رو اصلا احساس نكنيم!!!
در كل همه چيه اين گوشي عاليه!
Saman-tci
20-01-2007, 21:34
ممنون پوول جان اولا به خاطر وقتی که برای جواب دادن به مشکل من گذاشتی ثانیا ممنون از راهنمایی که کردی پس شما میگی همه گزینه هاشو روی حالته Automatic بزارم؟ راستی خودتم N73 داری؟
سلام
با توجه به اينكه مي خواي برنامه نصب كني بهترين انتخاب N71 هست.N70 هم هست ولي كيفيت و بلندي صداي N71 رو نداره و همينطور كيفيت عكس N71 هم خيلي بهتر.از نظر سايز تصوير هم N71 كاملا برتر.
n71:Size 320 x 240 pixels, 36 x 49 mm
n70:Size 176 x 208 pixels, 35 x 41 mm
n72:Size 176 x 208 pixels
مرسی:rolleye:
SeAn PaUl
23-01-2007, 14:32
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
Saman-tci
23-01-2007, 14:34
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....
amirtaker
23-01-2007, 18:25
man che joori mitoonam tooye N73 screenserver bezaram
Nokia_My_Life
23-01-2007, 19:37
man che joori mitoonam tooye N73 screenserver bezaram
بعد از 333 پست نمیدونی باید فارسی بنویسی ؟
جواب رو باید اونایی بدن که N73 دارن
Screen Server Na ~ Screen Saver !!!!
با سلام
آیا در N73 میشه فولدر برای عکسا درست کرد یا مثل N70 فقط یک فلدر هست !؟!!؟
siavash_Skh
23-01-2007, 23:37
با سلام
آیا در N73 میشه فولدر برای عکسا درست کرد یا مثل N70 فقط یک فلدر هست !؟!!؟
مثل N70 فقط یک فلدر هست
admiral_cavandish
24-01-2007, 02:20
سلام کسی می دونه که گوشیهای قاچاقی در ایران رجیستر میشن یا نه؟
اکه نه میشه برد مخابرات ؟
کسی اگه چیزی میدونه بگه ممنون؟
Saman-tci
24-01-2007, 09:13
سلام کسی می دونه که گوشیهای قاچاقی در ایران رجیستر میشن یا نه؟
اکه نه میشه برد مخابرات ؟
کسی اگه چیزی میدونه بگه ممنون؟
سلام بله رجیستر میشه ولی واقعا به دردسرش نمی ارزه از 2 راه میتونی رجیستر کنی :
1-ببری مخابرات اونجا باید تصمیم بگیرن برات که ایا رجیستر بشه یا نه؟ (حداقل یه هفته سرکاری)
2-خودت ببری جمهوری اونجا برات رجیستر کنن فکر کنم حدودا 20.000 تومن واست اب میخوره
سلام و خسته نباشید.
من دیروز یه ان 73 گرفتم، ولی هر کاری میکنم ، نمیتونم عکس صاف باهاش بگیرم، همهی عکس هام تار می افته. در ضمن ، وقتی میخوام عکس بگیرم، انگار داری از تو مه به دوربین نگاه میکنی، هیچ چیز با رنگ طبیعی نیست، تنظیمات دوربین هم در حالت پیش فرض هستند.
لطفا کمک کنید
مرسی
SeAn PaUl
24-01-2007, 22:24
مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....
اول تم رو منتقل ميكنم توي گوشي. بعد به اين مسير ميرم: tools_file manager_data و بعد وقتي ميرم روي تم و instal رو ميزنم اين اخطار رو ميده: Installtion of this theme is not supported . در حالي كه اين تمها مخصوص N73 هستند...
یکی به من جواب بده . لطفا
Nokia_My_Life
24-01-2007, 22:41
سلام و خسته نباشید.
من دیروز یه ان 73 گرفتم، ولی هر کاری میکنم ، نمیتونم عکس صاف باهاش بگیرم، همهی عکس هام تار می افته. در ضمن ، وقتی میخوام عکس بگیرم، انگار داری از تو مه به دوربین نگاه میکنی، هیچ چیز با رنگ طبیعی نیست، تنظیمات دوربین هم در حالت پیش فرض هستند.
لطفا کمک کنید
مرسی
نمیدونم والا
ولی اگه حالت ماکرو جدا گونه داره ! حتما" رو حالت ماکرو هست !
مطمین نیستم !
من قصد دارم بین ان 70 و 71 یکی را بگیرم
برای برنامه و بلندی صدا و ...
میگن 71 بهتره
راستی اگه بخواهم صدای کسی که برام زنگ زده و توی گوشی حرف می زنه واضح و بلند باشه چی بگیرم؟
بابام یه گوشی داره اصلا صدای طرف را نمی شه فهمید!!!
ممـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنون%%-
farzad48
25-01-2007, 08:32
بين n70 و n71 گوشي n71 رو بگير.اگر ميخواي گوشي صداش واضح وبلند باشه n73 بگير
Saman-tci
25-01-2007, 10:59
اول تم رو منتقل ميكنم توي گوشي. بعد به اين مسير ميرم: tools_file manager_data و بعد وقتي ميرم روي تم و instal رو ميزنم اين اخطار رو ميده: Installtion of this theme is not supported . در حالي كه اين تمها مخصوص N73 هستند...
خوب ببین اشکال داره دیگه باید بریزی توی قسمت other و از اونجا نصب کنی
Saman-tci
25-01-2007, 11:02
سلام و خسته نباشید.
لطفا کمک کنید
مرسی
منم N73 دارم عکسو خیلی عالی میندازه ولی فیلم برداریو هاله های تار میندازه منم نمیدونم اشکالش چیه
SeAn PaUl
25-01-2007, 13:59
وقتي تمهاي مناسب رو ميريزم اين اخطار رو ميده:
cartifical may not be vailed is expired is phones data setting may be inccorect
سلام خدمت همگي
مي بخشيد مي خواستم ببينم n73 خوبتره يا n80
موندم كه كدوم را بخرم مر30
Nokia_My_Life
25-01-2007, 18:17
سلام خدمت همگي
مي بخشيد مي خواستم ببينم n73 خوبتره يا n80
موندم كه كدوم را بخرم مر30
برای 1000 بار ! N73 بهتره !
با سلام
اگه به من یک ان 80 مجانی بدن !!! نمیگیرم چون:
پرش آنتن - صدای ضعیف (نسبت به قیمت) - طراحی ضایع - کیفیت بد دوربین
Nokia_My_Life
26-01-2007, 20:12
با سلام
تقریبا" موافقم
ولی صداش زیاد بد نیست !
طراحیش هم خوبه ! و کیپدش جون میده واسه SMS
ولی فیلم گرفتم باهاش وقتی داشتم میدیدم انگار با دوربین عهد بوق فیلم گرفتی انقدر که ضایع بود !
Saman-tci
26-01-2007, 20:14
با سلام
حالا جان من روی بچه های این تاپیک رو زمین ننداز این یه بارم شده این N80 رو مجانی قبول کن. خواهش میکنم اگه قبول نکنی من خودم رو میکشم
Nokia_My_Life
26-01-2007, 20:18
حالا جان من روی بچه های این تاپیک رو زمین ننداز این یه بارم شده این N80 رو مجانی قبول کن. خواهش میکنم اگه قبول نکنی من خودم رو میکشم
شرمنده !!!!
ادیت شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــد
am.as.fa
27-01-2007, 03:12
سلام دوستان یه راهنمایی کنید
چطوی میشه فرمان صوتی داد به نوکیا n72
لطفا کامل بگید
چه دکمه ای رو باید بگیریم یا چی بگیم
Hamid110
27-01-2007, 08:47
سلام دوستان یه راهنمایی کنید
چطوی میشه فرمان صوتی داد به نوکیا n72
لطفا کامل بگید
چه دکمه ای رو باید بگیریم یا چی بگیم
سلام . .
دوست گرامی . . من با گوشی N72 کار نکردم . . اما در گوشی های دیگه ی نوکیا مثل 6630 . . باید در منو ، بدنبال گزینه ای بنام voice com باشی . . از اونجا میتونی فرمان صوتی به گوشیت بدی . . ( البته باید یک کلید جدا هم در بغل گوشیت باشه . .
موفق باشی . .
Hamid110
27-01-2007, 08:59
سلام . . .
دوستان گرامی . . بحث در مورد گوشی نوکیا N73 در تاپیک اختصاصی زیر . .
ممنون . .
موفق باشید . .
ویرایش شددددددددددد
فری کارت خیلی درسته:biggrin:
am.as.fa
28-01-2007, 02:45
با عرض پوزش آقای Hamid110
من voice com پیدا کردم ولی هیچ دکمه ای در اطراف گوشی برای
فعال کردن اون قرار نداره
در ضمن اگه زحمت بکشید در گوشی n70 توضیح بدید شاید بتونم رایش بندازم
با تشکر
سلام . .
موفق باشید . .
دقیقا" با نظرت موافقم.
نه فقط شرکت نوکیا بلکه تمام شرکتها از این اصل پیروی میکنند
من قصد خرید ان 70 یا 71 را دارم
لطفا کمک کنین:blink:
صدای بلند و واضح / برنامه
راست می گن به علت طراحی بد فورا روی ان 71 خش می افته:sad:
mrmostafa
28-01-2007, 10:48
آقا من منشي تلفني و Call recorder براي N73 ميخوام ممنون ميشم لينك برام بزاريد . سرچ كردم پيدا نشد
Nokia_My_Life
28-01-2007, 16:57
با عرض پوزش آقای Hamid110
من voice com پیدا کردم ولی هیچ دکمه ای در اطراف گوشی برای
فعال کردن اون قرار نداره
در ضمن اگه زحمت بکشید در گوشی n70 توضیح بدید شاید بتونم رایش بندازم
با تشکر
ببینید اقا دکمه ی بالای - دکمه ی قرمز که برای قطع کردن تماس هست رو 2 ثانیه نگه دارید و فرمان رو به صورت واضح به بالای گوشی (اسپیکر) بدید !
این برای N70 بود
یا علی
fery joon
30-01-2007, 03:34
فری کارت خیلی درسته:biggrin:
مخلصیم عزیز :happy:
hooooooossein
30-01-2007, 17:08
چگونه ميتوان فهميد ان 93 اشل فلاند است يا نه اصلا الان n93خارج از فلاند توليد ميشود اقا حميد لطفا توضيح دهيد
hooooooossein
30-01-2007, 17:09
:puke: چگونه ميتوان فهميد ان 93 اصل فلاند است يا نه اصلا الان n93خارج از فلاند توليد ميشود اقا حميد لطفا توضيح دهيد
fery joon
30-01-2007, 17:57
چگونه ميتوان فهميد ان 93 اشل فلاند است يا نه اصلا الان n93خارج از فلاند توليد ميشود اقا حميد لطفا توضيح دهيد
اشل ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه تست مرفین ازت بگیریم مشکوک میزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( شوخی بود ))
Nokia_My_Life
30-01-2007, 20:50
اشل ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه تست مرفین ازت بگیریم مشکوک میزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( شوخی بود ))
:laughing: :laughing: از سریال گوشی شاید بشه ! من راه خاصی نمیشناسم ولی وقتی نوشته فنلاند یعنی فنلاند دیگه
سلام
من می خواهم ان 71 بخرم
اولا بگیرم یا نه؟
اگه بگیرم اصلش را چه طور گیر بیارم
ممنون
mrmostafa
01-02-2007, 17:02
منشي تلفني n73 كسي نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منشي خوب باشه بشه خودمونم براش صدا انتخاب كنيم
S a f a 6 4
02-02-2007, 01:41
سلام
کسی می تونه در مورد سیمبین n72 یه کمی به من توضیح بده?
یه سوالم در مورد نحوه عضویت تو سایت 4shared.com دارم. چرا هر موقع در قسمت free میخوام عضو بشم error میده؟ اگر توضیح بدید ممنون میشم.
S a f a 6 4
02-02-2007, 03:20
:puke: چگونه ميتوان فهميد ان 93 اصل فلاند است يا نه اصلا الان n93خارج از فلاند توليد ميشود اقا حميد لطفا توضيح دهيد
این کدی که بهت میدم رو تو گوشیت بزن شماره سریال گوشی رو میده.اگه رقم هفتم و هشتم شماره سریال صفر باشه گوشیت فلاندیه.;)
سلام
من می خواهم ان 71 بخرم
اولا بگیرم یا نه؟
اگه بگیرم اصلش را چه طور گیر بیارم؟ باید فنلاندی باشه؟
تا نرفته ام یه چیز آشغال بگیرم کمک کنین.
راستی حافظه ان 71 را تا چند گیگ می شه ارتقا داد؟
ممنون
سلام
اگر بخواهیم برای مدتی از باطری نوکیا استفاده نکنیم.باید چکار کنیم؟
Arshia001
03-02-2007, 19:35
بظر من N93i
;)
چنده؟من از هر کی پرسیدم گفت n93 شیشصدو پنجاه تومن.
Arshia001
03-02-2007, 19:49
من اول می خواستم ان 90 بگیرم،ولی با کلی بدبختی پول جمع کردم ان 93 یگیرم.بجز سایز و وزن چه مشکلاتی داره؟در ضمن،فرق معمولیش با i اش چیه؟اگه جواب بدین ممنون میشم.
Nokia_My_Life
05-02-2007, 16:00
من اول می خواستم ان 90 بگیرم،ولی با کلی بدبختی پول جمع کردم ان 93 یگیرم.بجز سایز و وزن چه مشکلاتی داره؟در ضمن،فرق معمولیش با i اش چیه؟اگه جواب بدین ممنون میشم.
دوربینش تو عکاسی کم میاره نسبت به 3.2 بودنش !
اون هم وزنش کم تر شده هم LCD بیرونیش یه حالتی داره که اصلا" معلوم نیست LCD هست ! حالا اسم او حالت رو نمیدونم
و باتریش ضعیف تر شده
یا علی
rasoul_s
05-02-2007, 16:52
N72 که من توی سایت جی اس ام دیدم وشته بود سیمبین 8.1 ولی تو این تاپیک نوشته بودین که برنامه های سیمبین 9 روش نصب میشه
کدوم درسته ؟
یعنی هم سری ورژن 2 رو ساپورت میکنه هم ورژن 3 ؟
Arshia001
05-02-2007, 21:28
N72 که من توی سایت جی اس ام دیدم وشته بود سیمبین 8.1 ولی تو این تاپیک نوشته بودین که برنامه های سیمبین 9 روش نصب میشه
کدوم درسته ؟
تا جایی که من میدونم،برنامه های سیمبیان 9.1 رو هیچ گوشی دیگه ای نصب نمیشه!یکیشون اشتباه کرده!
سلام.
لطفا یه مقایسه کلی بین n72 و w810 بذارین.
مخصوصا در زمینه ی صدا و دوربین و باتری.
S a f a 6 4
06-02-2007, 22:11
کدوم درسته ؟
من n72 رو خریدم ولی راستشو بخوای اصلا باهاش حال نکردم.با n70 هیچ فرقی نداره.تازه دوربین vga ام نداره.فقط تنها خوبیش این که خیلی کمتر دست مردم هست.سیمبینشم دقیقا مثل n70 تاده.از من یه نصیحت.اگر توی اون قیمتا خواستید یه نوکیای سری n بخرید حتما n71 بخرید.خیلی بهتره
سلم به همه دوستان
میخواستم بدونم Gprs چیست؟
S a f a 6 4
08-02-2007, 01:11
سلم به همه دوستان
میخواستم بدونم Gprs چیست؟
: GPRS
مخفف عبارت General Packet Radio Service مي باشد . نوعي تکنولوژي بي سيم که امکان ارتباط پرسرعت اينترنتي و انواع ديگري از ارتباطات اطلاعاتي را مهيا مي سازد . در ساختار GPRS اطلاعات به صورت بسته هاي ديتا در آمده و منتقل مي گردند . سيستم GPRS به طور موازي با GSM کار خواهد کرد بنابراين در حين ارتباط اينترنتي از طريق گوشي تان ، به هيچ وجه خط تلفن اشغال نخواهد بود . در اين سيستم هزينه ها بر اساس حجم اطلاعات رد و بدل شده محاسبه مي گردند (بر حسب کيلوبايت) و مدت زمان ارتباط شما هيچ تاثيري بر افزايش هزينه ها ندارد . قبل از بوجود آمدن GPRS ، براي ارتباط اينترنتي مي بايست از طريق شبکه GSM با ISP ها تماس گرفته مي شد که هزينه هاي سنگيني براي کاربران در بر داشت و ضمنا حداکثر سرعت ارتباطي 9.6 کيلوبيت در ثانيه ميسر بود . اما GPRS از لحاظ تئوري مي تواند سرعتي معادل 115 کيلوبيت در ثانيه را براي شما مهيا سازد (البته در دنياي واقعي اين سرعت بين 30 تا 40 کيلوبيت در ثانيه خواهد بود). GPRS عملاً به عنوان نسل 2.5 يا 2.5G در تلفن هاي همراه شناخته مي شود .
واکمن ن 71 چطوره؟
حال می ده؟
: GPRS
مخفف عبارت General Packet Radio Service مي باشد . نوعي تکنولوژي بي سيم که امکان ارتباط پرسرعت اينترنتي و انواع ديگري از ارتباطات اطلاعاتي را مهيا مي سازد . در ساختار GPRS اطلاعات به صورت بسته هاي ديتا در آمده و منتقل مي گردند . سيستم GPRS به طور موازي با GSM کار خواهد کرد بنابراين در حين ارتباط اينترنتي از طريق گوشي تان ، به هيچ وجه خط تلفن اشغال نخواهد بود . در اين سيستم هزينه ها بر اساس حجم اطلاعات رد و بدل شده محاسبه مي گردند (بر حسب کيلوبايت) و مدت زمان ارتباط شما هيچ تاثيري بر افزايش هزينه ها ندارد . قبل از بوجود آمدن GPRS ، براي ارتباط اينترنتي مي بايست از طريق شبکه GSM با ISP ها تماس گرفته مي شد که هزينه هاي سنگيني براي کاربران در بر داشت و ضمنا حداکثر سرعت ارتباطي 9.6 کيلوبيت در ثانيه ميسر بود . اما GPRS از لحاظ تئوري مي تواند سرعتي معادل 115 کيلوبيت در ثانيه را براي شما مهيا سازد (البته در دنياي واقعي اين سرعت بين 30 تا 40 کيلوبيت در ثانيه خواهد بود). GPRS عملاً به عنوان نسل 2.5 يا 2.5G در تلفن هاي همراه شناخته مي شود .
سلام
قربان اون معرفتت گلت
safa64 جان ممنونم محبت کردی
موفق باشی در تمام مراحل زندگی
:biggrin:
Nokia_My_Life
09-02-2007, 17:37
واکمن ن 71 چطوره؟
حال می ده؟
نوکیا سری واکمن نداره ! :blink:
¥ Ramin2 ¥
10-02-2007, 01:09
حتما منظورش هندزفری هست. بله کیفیت بالایی داره.
surena_iran2564
10-02-2007, 22:35
n93 از n73 خيلي بهتره كه قيمتش 250 تومن گرونتره؟ به غير از دوربين فيلم برداريه بهتر و سيم خروجيه tv ان93 چه برتريهايي داره كه اينقد گرونتره؟؟؟ يكي ميخواد بخره منم گفتم اينجا بپرسم . ممنون.. لطفآ قيمت اين روز اين دو تا رو هم بزاريد. ممنون
S a f a 6 4
11-02-2007, 00:03
میگن توی گوشیه n93 اگر یه برنامه خاص بریزید 7 کانال دیجیتال میگیره.البته من فقط شنیدم!!!!
¥ Ramin2 ¥
11-02-2007, 03:25
n93 از n73 خيلي بهتره كه قيمتش 250 تومن گرونتره؟ به غير از دوربين فيلم برداريه بهتر و سيم خروجيه tv ان93 چه برتريهايي داره كه اينقد گرونتره؟؟؟ يكي ميخواد بخره منم گفتم اينجا بپرسم . ممنون.. لطفآ قيمت اين روز اين دو تا رو هم بزاريد. ممنون
ان73 ساده هست ولی ان93 تاشو. خب ساختن گوشی تاشو سختتره قیمتش هم گرونتره. :cool:
Arshia001
11-02-2007, 11:46
اصولا n93 طرحش قشنگتره،استفاده ازش راحتتره(چون تاشوئه،کلیداش گنده تره)،بعدش چند تا کلید اضافه داره(یرای حالت landscape )،کلا کلاسش بیشتره،عوض joystick،کلید داره،...
n93:شیشصدوپنجاه،n73:پونصدوخور ده ای.
Nokia_My_Life
11-02-2007, 15:12
اصولا n93 طرحش قشنگتره،استفاده ازش راحتتره(چون تاشوئه،کلیداش گنده تره)،بعدش چند تا کلید اضافه داره(یرای حالت landscape )،کلا کلاسش بیشتره،عوض joystick،کلید داره،...
n93:شیشصدوپنجاه،n73:پونصدوخور ده ای.
N73 : 440 ;)
root professional
11-02-2007, 16:51
من N72 دارم كه عربي هم داره بدون خراب كردنش چه جوري مي شه گ چ پ ژ را به آن اضافه كرد.
سلام من یک N91 دارم و به مشکل خوردم
گوشی من تا 2.5 گیگ پر بود و به خوبی کار می کرد اما اون رو پر کردم تا 3.85 بعدم خوب بود اما ییهو خاموش شد و با بد بختی روشن می شه یعنی باید بهش ضربه بزنی بعدم که روشن میشه هیچ کدام از فایل ها رو نمی خونه و این ارور رو میده:Disk error-cannot co...
retry or data will be lost
تو رو خدا کمک کنید
surena_iran2564
11-02-2007, 23:05
n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
سلام من یک N91 دارم و به مشکل خوردم
گوشی من تا 2.5 گیگ پر بود و به خوبی کار می کرد اما اون رو پر کردم تا 3.85 بعدم خوب بود اما ییهو خاموش شد و با بد بختی روشن می شه یعنی باید بهش ضربه بزنی بعدم که روشن میشه هیچ کدام از فایل ها رو نمی خونه و این ارور رو میده:Disk error-cannot co...
retry or data will be lost
تو رو خدا کمک کنید
به Pc هم وصل می کنی هنگ می کنه.چیزی پاک نمی تونم بکنم چون چیزی نشون نمیده اما تولز میری مقدار واقعی پر شده رو نشون میده
surena_iran2564
12-02-2007, 13:13
n93i چه فرقهايي با n93 أاره. و قيمتش چنده؟
Arshia001
14-02-2007, 15:32
N73 : 440 ;)
مطمئنی؟؟؟؟
Nokia_My_Life
14-02-2007, 16:01
مطمئنی؟؟؟؟
اره برو علالادین قیمت کن
ممکنه الان شده باشه 445 تومن
milad_badboy
15-02-2007, 21:32
با سلام به دوستان عزیز
ما sms های گوشی 3250 رو تو سیستم ک÷ی کردیم العان برای انتقال به گوشی n72 با ارور های زیر مواجه میشیم و اونها رو داخل گوشی n72 ایندباکسش ک÷ی نمیشود ولی در دراف ک÷ی میشود و در گوشی بالا نمیاید ولی در سیستم مشاهده میشود که در دراف هستند این ارور ها با چه چیزی بر طرف میشوند در ضمن برنامه رو چند بار نصب کردیم به صورت کامل ولی دوباره با همین ارورها مواجه میشویم
لطفا مشکل ما رو حل کنین هر چه زودتر منتظر هستیم :blink: :rolleye:
ERORR 1
ERORR2
ميخواستم بدونم قيمت گوشي دست دوم n70 و n93وn73 چند هست.
root professional
17-02-2007, 13:52
Magical بايد به شما بگم N73 دورو بر 450 و N70 دوروبر 320 است ولي اگه مي خواهي N70 بگيري N72 بگير قيمتشون نزديكه ولي N72 بهتره.
root professional
17-02-2007, 14:06
آقا ميلاد اينها كه Error نيست اين برنامه دو قسمت داره يكي روي كامپيونرت نصب مي شه اون يكي رو موبايل بعد از اينكه بله رو زدي در حالي كه گوشي به كامپيوتر وصله روي گوشي Setup Nokia PC Suit اجرا مي شه كه نصبش مي كني بعد Syncronize رو از كامپيوترت كليك مي كني و Message Transfer رو مي زني.
گوشيت خيلي خوبه و اصلا نبايد ازش نا اميد شي.
Nokia_My_Life
17-02-2007, 18:16
Magical بايد به شما بگم N73 دورو بر 450 و N70 دوروبر 320 است ولي اگه مي خواهي N70 بگيري N72 بگير قيمتشون نزديكه ولي N72 بهتره.
کاملا" در اشتباهی ! یه دلیل بیار که N72 بهتر از N70 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا من یک گوشی N71 دارم تا حالا برنامه های زیادی روش ریختم، البته همه رو روی حافظه خارجیش ریختم، عکس و موزیک و غیره رو هم روی حافظه خارجیش می ریزم، ولی الان متوجه شدم که از حافظه داخلیش فقط 3 مگ جا مونده، برنام هایی هم که ریختم uninstall می کنم فایده نداره، چی کار کنم؟ وضع گوشیم بحرانیه!
S a f a 6 4
20-02-2007, 21:04
آقا من یک گوشی N71 دارم تا حالا برنامه های زیادی روش ریختم، البته همه رو روی حافظه خارجیش ریختم، عکس و موزیک و غیره رو هم روی حافظه خارجیش می ریزم، ولی الان متوجه شدم که از حافظه داخلیش فقط 3 مگ جا مونده، برنام هایی هم که ریختم uninstall می کنم فایده نداره، چی کار کنم؟ وضع گوشیم بحرانیه!
'گوشیت چیزیش نشده.فقت باید بری تو برنامه file manager گوشیت.بعد تو همون قسمت حافظه داخلیت یه فولدر به نام installed files هست.توی اون فایلهای خام تمام برنامه هایی که تا هالا نسب کردی باقی میمونه . باید هرچی داخلش هست رو پاک کنی . بعد گوشیت درست میشه:biggrin:
'گوشیت چیزیش نشده.فقت باید بری تو برنامه file manager گوشیت.بعد تو همون قسمت حافظه داخلیت یه فولدر به نام installed files هست.توی اون فایلهای خام تمام برنامه هایی که تا هالا نسب کردی باقی میمونه . باید هرچی داخلش هست رو پاک کنی . بعد گوشیت درست میشه:biggrin:
آخه توی اون پوشه هم هیچ فایلی نیست؟!
حالا چیکار کنم؟
root professional
22-02-2007, 09:59
برو بابا. من چه دليلي بيارم كه N72 بهتر از N70 است. خوب اولي سريعتره. تا 2G ساپورت مي كنه از Stablizer برخورداره كه هنگ نكنه عربي داره و راحت فارسي مي شه و ......................
S a f a 6 4
22-02-2007, 12:16
آخه توی اون پوشه هم هیچ فایلی نیست؟!
حالا چیکار کنم؟
خوب details حافظه گوشيت رو نگاه گن ببين كدم قسمتش جا گرفته؟
شايد حجم sms هات زياد شده؟
Nokia_My_Life
22-02-2007, 18:41
برو بابا. من چه دليلي بيارم كه N72 بهتر از N70 است. خوب اولي سريعتره. تا 2G ساپورت مي كنه از Stablizer برخورداره كه هنگ نكنه عربي داره و راحت فارسي مي شه و ......................
1. درست حرف بزن
2. مثل اینکه چشمای شما دوربین دوم و پشتیبانی از 3G رو تو N70 نمیبینه !
amirtaker
22-02-2007, 19:35
1. درست حرف بزن
2. مثل اینکه چشمای شما دوربین دوم و پشتیبانی از 3G رو تو N70 نمیبینه !
آخ جون دعوا
Nokia_My_Life
22-02-2007, 21:27
آخ جون دعوا
من که نمیخوام دعوا کنم ! نمیدونم خودش میدونه یا نمیدونه ! اگه پستشو ریپورت بدم دیگه نمیزارن بیاد تو سایت !
والا 2 روزه اومده اینجا 30 تا پست زده فکر کرده مدیره , میگه برو بابا ! ( مدیرا هم هیچ وقت نمیگن برو بابا ! )
هروقت فهمیدی اصلا" Nokia چی هست بد بیا بگو N72 بهتره ! !
یا علی
با تشکر از صفا، روی حافظه داخلی میاره:
memory in use:11mb
free memory:3052 kb
calender:3 kb
contacts:38 kb
images,soundfiles,video clips,applications : 0kb
documents:12 kb
تازه وقتی من این سوال را کردم حافظه داخلی 3400 kb خالی داشت ولی الان بازم کمتر شده و شده 3052 kb، با نرم افزار آنتی ویروس هم چک کردم ویروسی را تشخیص نداد؟
توروخدا چی کارکنم؟؟؟
S a f a 6 4
23-02-2007, 17:01
با تشکر از صفا، روی حافظه داخلی میاره:
memory in use:11mb
free memory:3052 kb
calender:3 kb
contacts:38 kb
images,soundfiles,video clips,applications : 0kb
documents:12 kb
تازه وقتی من این سوال را کردم حافظه داخلی 3400 kb خالی داشت ولی الان بازم کمتر شده و شده 3052 kb، با نرم افزار آنتی ویروس هم چک کردم ویروسی را تشخیص نداد؟
توروخدا چی کارکنم؟؟؟
اول با برنامه Nokia PC Suite وارد قسمت Phone memory شو . چک کن ببین فولدر یا فایلی با حجم غیر عادی وجود داره یا نه؟
بعد اگه نشد هرچی برنامه روی گوشیت و مموریت داری پاک کن و یکبار ریست کامل کن .
اگه درست نشد باید ببریش گارانتی ممکنه مشکل سخت افزاری باشه!!!
در ضمن پیشنهاد میکنم اگه آنتی ویروس خوب روی کامپیوترت یه بارم با اون گوشیت چک کن
همگي خسته نباشين. راست ميگن ان93 با كيفيت دي وي دي فيلم ميگيره؟
فيلم برداريه ان 93 بهتره با ان73
كلا كودوم رو پيشنهاد ميكنين؟
S a f a 6 4
23-02-2007, 22:41
همگي خسته نباشين. راست ميگن ان93 با كيفيت دي وي دي فيلم ميگيره؟
فيلم برداريه ان 93 بهتره با ان73
كلا كودوم رو پيشنهاد ميكنين؟
نه اصلا اینجوری که میگی نیست. سیستم دوربینهای دیجیتال بدلیل تکنولوژیه خاص خودشون هیچ وقط نمیتونند به پای دوربین های فیلم برداری برسند.هالا از هرنوعی که میخوان باشن.
مشکل اساسی دوربینهای دیجیتال اینه که هر چه قدر هم کیفیت آنها زیاد شه بازم حالت اسلاید اسلاید شدن نو دارن.
فقط تنها پیشرفت اساسی صورت گرفته در سریهای n نوکیا ضبط کردن فیلمها با فرمت mp4 می باشد.
( من سی کردم تاجایی که میشه ساده توضیح داده باشم )
serendipiti
24-02-2007, 02:08
سلام من یه ان 91 دارم یه سری اس ام اس تصویری از اینترنت گرفتم ولی نمی تونم بریزم تو قسمت مسیج گوشی و به صورت عکس میره تو گالریم و فقط می شه از طریق بلوتوث فرستاد کمکم کنید ممنون
burningflame
24-02-2007, 18:56
salam mikhastam bebinam az agaoon kesi burring password sorag dare ?
man hame jaro gashtam peida nakardam
gooshim n91 Hastesh
Mamnoon Misham Age Kesi Burring pasworde N 91 Sorag Dashte Bashe o Bezare Tu Site Ta hame Estefade Kona
Mahze Etminan Age Momkene SMS Bezanin
Jobran Mikonam
09143471249
ToHiD
با سلام به همه دوستانی که سری n دارن.
یه چند تا سوال دارم ، دوستانی که گوشی سری n دارن لطفا جواب بدند.:)
میخواستم بدونم فرق برنامه های سری 9 با سری 6 چیه؟
سری 9 میتونه برنامه های سری 6 رو اجرا کنه؟
سری 9 برنامه دیکشنری انگلیسی به فارسی و بالعکس(فارسی به انگلیسی) رو داره؟
در آخر برنامه های سری 9 به فراوانی سری 6 هست یا نه؟
با تشکر از دوستان
Dr.Dolfin
24-02-2007, 21:48
سلام آقا یکی به من بگه سیمبین ان 80 9.1 هست یا نه؟
soranstar
25-02-2007, 17:46
سلام آقا یکی به من بگه سیمبین ان 80 9.1 هست یا نه؟
نه دوست عزیز
8هستش
Dr.Dolfin
25-02-2007, 18:22
مرسی soranstar عزیز.
Dr.Dolfin
25-02-2007, 18:25
آقا به نظر شما تا عید میتونم یه گوشی n73 در حد 350 تومن(با یا بی گارانتی) گیر بیارم یا فکر یه گوشی دیگه باشم؟ممنون میشم کمکم کنید
Dr.Dolfin
25-02-2007, 18:27
منظورم ان 73 دست دوم هست
carnation
27-02-2007, 11:16
سلام
میشه قیمت های بازار n70 و n71 جنده؟ و اینکه خوب دراومده یا نه؟
aminjoon_ronaldo
27-02-2007, 12:11
salam khedmate doostan
agha man nafahmidam in system amele n71 va gushiyayee ke mese inan behtar az un ghabliashe?masalan n70
akhe man harchi file roo in n71 mirizam nemikhoonashoon
mishe ye tozihe kuchik rajebe karkarde in system amele n71 bedin?
mamnoon
root professional
28-02-2007, 16:28
در حد 250 تومن بايد دنبال يه چيزه ديگه باشي مثل N72 يا N70 كه اولي بهتره.
Dr.Dolfin
28-02-2007, 18:31
آقا من گفتم ان 73 دست دوم در حد 350 تومن نه 250 تومن.گیر میاد به نظر شما؟
Nokia_My_Life
28-02-2007, 19:10
آقا من گفتم ان 73 دست دوم در حد 350 تومن نه 250 تومن.گیر میاد به نظر شما؟
ما که گوشی دست دوم نمیفروشیم اقا !
خودت برو تحقیق کن پیدا کن دیگه !
------------------------------------------------------
N73 آکبند 470 تومن قیمتشه ! نمیدونم با این قیمت دست دومش رو پیدا میکنی یا نه !
Nokia_My_Life
28-02-2007, 19:43
نه اصلا اینجوری که میگی نیست. سیستم دوربینهای دیجیتال بدلیل تکنولوژیه خاص خودشون هیچ وقط نمیتونند به پای دوربین های فیلم برداری برسند.هالا از هرنوعی که میخوان باشن.
مشکل اساسی دوربینهای دیجیتال اینه که هر چه قدر هم کیفیت آنها زیاد شه بازم حالت اسلاید اسلاید شدن نو دارن.
فقط تنها پیشرفت اساسی صورت گرفته در سریهای n نوکیا ضبط کردن فیلمها با فرمت mp4 می باشد.
( من سی کردم تاجایی که میشه ساده توضیح داده باشم )
اگر با N93 فیلم گرفته بودی , اینو نمیگفتی :happy:
Dr.Dolfin
28-02-2007, 23:33
ما که گوشی دست دوم نمیفروشیم اقا !
خودت برو تحقیق کن پیدا کن دیگه !
------------------------------------------------------
N73 آکبند 470 تومن قیمتشه ! نمیدونم با این قیمت دست دومش رو پیدا میکنی یا نه !
آقای محترم من از شما کمک خواستم نه اینکه بگی برو خودت پیدا کن.آدم های دیگه ای تووی این تاپیک نظر میدن که میتونن به من کمک کنن.در ضمن ان73 اینجا(بروجرد) 420 تومن هم هست.ممنون از کمکت
S a f a 6 4
01-03-2007, 00:21
اگر با N93 فیلم گرفته بودی , اینو نمیگفتی :happy:
برادرم n93 داره
Nokia_My_Life
01-03-2007, 15:42
برادرم n93 داره
پس چرا این حرف رو میزنی ؟
واقعا" فیلم برداریش حرف نداره !
نمیدونم شما چطور میگی که فرقی نداره !
S a f a 6 4
02-03-2007, 13:33
پس چرا این حرف رو میزنی ؟
واقعا" فیلم برداریش حرف نداره !
نمیدونم شما چطور میگی که فرقی نداره !
نگفتم فرق نداره .گفتم هرچه قدرم کیفیتش بالا بره حالت اسلاید اسلاید بازم داره مخصوصا وقتی که رو حالت شب باشه یا دست آدم تکون بخوره این حالت خیلی شدت پیدا میکنه
Dr.Dolfin
02-03-2007, 19:15
آقا چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟
Dr.Dolfin
02-03-2007, 20:15
بابا یکی جواب منو بده.من میتونم عید یه ان80 یا ان 73 دست دوم با قیمت 350 تمون بگیرم یا نه؟
(اون آقایی که گفت سیمبین ان 80 8 هست باید بگم من با تحقیق از نت و مغازه دار ها فهمیدم که 9.1 هست لطفا اگه اطلاع ندارین نظر ندین.ممنون)
ali racer
02-03-2007, 23:31
بابا یکی جواب منو بده.من میتونم عید یه ان80 یا ان 73 دست دوم با قیمت 350 تمون بگیرم یا نه؟
(اون آقایی که گفت سیمبین ان 80 8 هست باید بگم من با تحقیق از نت و مغازه دار ها فهمیدم که 9.1 هست لطفا اگه اطلاع ندارین نظر ندین.ممنون)
salam
en e chizeh tabloeeye k ghablee ead hame chi geroon mishe
vali age bezari 14 farvardin va e kam ham begardi gir miyad:happy:
Dr.Dolfin
03-03-2007, 14:18
salam
en e chizeh tabloeeye k ghablee ead hame chi geroon mishe
vali age bezari 14 farvardin va e kam ham begardi gir miyad:happy:
علی جان ممنون از کمکت.پس تا اون موقع صبر میکنم.
Hpower_sl3
04-03-2007, 13:34
سلام دوست عزیز من یکی از دوستام به زور و پارتی ان 92 گرفت
چون کانال های ماهواره رو میگیره اجازه ورود به ایران رو بهش نمیدن
موفق باشی
در مورد فیلمبرداری N93 : من یه فیلم دیدم که با N93i گرفته شده بود و در سطح کیفیت DVD بود !!!
اصلا هم اسلاید اسلاید نمیشد ، من با N93 هم فیلمبرداری کردم ، اون هم اسلاید اسلاید نمیشه !
M O H S E N
05-03-2007, 14:59
من ميخوام گوشيم رو عوض كنم و يك گوشي كشويي(فقط كشويي) بخرم.
فعلا كه ان80 دست دوم رو انتخاب كردم البته گوشي من كا750 ولي ميخوام با يه گوشي كشويي عوضش كنم.
به نظر شما ان80 انتخاب مناسبيه؟
Nokia_My_Life
05-03-2007, 16:35
در مورد فیلمبرداری N93 : من یه فیلم دیدم که با N93i گرفته شده بود و در سطح کیفیت DVD بود !!!
اصلا هم اسلاید اسلاید نمیشد ، من با N93 هم فیلمبرداری کردم ، اون هم اسلاید اسلاید نمیشه !
کاملا" تایید میشه
یا علی
M O H S E N
05-03-2007, 17:09
اساتيد مترم و محترمه لطفا نظراتشون رو در مورد ان80 بيان نمايند.
root professional
06-03-2007, 02:27
ان 92 چه جور گوشييست و از كجا مي شود آن را تهيه كرد و قيمتش چنده.thx
Dr.Dolfin
06-03-2007, 22:34
اساتيد مترم و محترمه لطفا نظراتشون رو در مورد ان80 بيان نمايند.
کاملا انتخاب درستی کردین.منم میخوام ان80 بگیرم.کلی هم در موردش تحقیق کردم گوشیه خیلی خوبیه.یا علی
mostafa_khan
07-03-2007, 15:25
من ميخوام گوشيم رو عوض كنم و يك گوشي كشويي(فقط كشويي) بخرم.
فعلا كه ان80 دست دوم رو انتخاب كردم البته گوشي من كا750 ولي ميخوام با يه گوشي كشويي عوضش كنم.
به نظر شما ان80 انتخاب مناسبيه؟
اگه به دوستن طرفدار نوکیا بر نخوره..محسن جان منم دبلیو 850 رو بهت پیشنهاد می کنم...یه گوشیه فوق العادست که هیچی کم نداره....اما خوب الان یه کمی قیمتش نا متعارفه البته با امکاناتش ها...الان با گارانتیش حول و حوش420 تومن هستش و بدون گارانتی هم 390 اینطوراست
در کل اینم یه گزینه می تونه برات باشه ضمن اینکه منم تایید می کنم که ان 80 انتخاب بسیار مناسبیه تو برند نوکیا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.