ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا FrontPage

SonyEricsson
27-12-2006, 05:19
سلام
میخواستم بدونم چرا Frontpage آدرس تمامی عکس های که برای طراحی یه سایت میخوایهم ویرایش کنیم میسوزونه
در صورتی که همون عکس در همون آدرس هست
مثلا من طرحی درست میکنم میارم تو فرونت پیج که ویرایش کنم برای کد نویسی
حالا وقتی طرح تو فرونت پیج Copy-past میکنم تا الان میتونم پیش نمایش عکس ببینم ولی وقت آدرس عکس که میخوام تو سایتم بزارم اینجوری میکنم کلا عکس رو میسوزنه
image/border.gif
اما وقتی آدرس عکس اینجوری هست پیش نمایش عکس میتونم تو فرونت پیج ببینم
images/border.gif/.......

smahdis
27-12-2006, 06:17
من سئوال شما رو درست متوجه نشدم ولي اگر منظورتون اينه براي مثال يك عكس در فرانت پيج در قسمت Preview ميتونيد ببينيد ولي در هنگامي اون را آپلود ميكنيد هيچ عكسي نمياد اين به احتمال زياد به اين خاطره كه شايد Server شما Case Sensitive هست يعني نام يك عكس اگر براي مثال Border.jpg باشه شما حتما بايد آدرس آن را نيز درست داخل كنيد يعني بايد حرف اول آن را با حرف بزرگ بنويسيد و آن را اين طور ننويسيد: border.jpg.

alikhodayar
26-01-2007, 21:25
من سئوال شما رو درست متوجه نشدم ولي اگر منظورتون اينه براي مثال يك عكس در فرانت پيج در قسمت Preview ميتونيد ببينيد ولي در هنگامي اون را آپلود ميكنيد هيچ عكسي نمياد اين به احتمال زياد به اين خاطره كه شايد Server شما Case Sensitive هست يعني نام يك عكس اگر براي مثال Border.jpg باشه شما حتما بايد آدرس آن را نيز درست داخل كنيد يعني بايد حرف اول آن را با حرف بزرگ بنويسيد و آن را اين طور ننويسيد: border.jpg.

حق با دوستمونه اگه بيشتر دقت كني حتما موفق ميشي