ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مأموران حق بازدید از محتوای گوشی های همراه مردم را ندارند .

SonyEricsson
26-12-2006, 03:43
به گزارش گروه خبری GSM به نقل از تالیانیوز ، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص شایعاتی مبنی بر حضور برخی مأموران در معابر عمومی و بازدید آن ها از محتوای تلفن های همراه مردم گفت : اگر این اتفاق بیافتد به طور قطع تخلف صورت گرفته است .
علاءالدین بروجردی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی در پاسخ به سؤالات خبرنگار ایرنا افزود : اگر چنین مشکلی برای افراد در شهرهای مختلف به وجود آمد آن ها می توانند با شماره تلفن 33440072 تماس گرفته و مجلس را در جریان امر قرار دهند و به طور قطع برای به وجود آمدن چنین مشکلاتی در جامعه اگر لازم باشد وزیر مربوطه را به مجلس فرا خواهیم خواند .

منبع خبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_power42
26-12-2006, 04:08
هر ماموری بخواد این کارو بکنه کتک نوش جان میکنه
توی گوشی هر کس ممکنه عکس خواهر و مادرش باشه
من که با هیچ ماموری شوخی ندارم
قبلا این موضوعو شنیده بودم ولی باور نمیکردم ولی حالا که شما گفتین فقط منتظرم یه مامور عوضی بخواد پاشو از گلیمش درازتر کنه

Hamid110
26-12-2006, 04:39
سلام . .

درسته . . حق ندارند . .

اما بعضی مواقع ممکنه حق پیدا کنند . .

چون بعضی ها از دوربین موبایل برای عکس برداری مخفی استفاده میکنند . . اگه ماموری این امر رو بخواد ببینه . . ممکنه بازدید کنه . . پس الکی نمیاد یک موبایل بازبینی کنه . .

ممنون . .

موفق باشید . .

smahdis
26-12-2006, 06:08
خودتون هم ميدونيد كه اگر ماموري بخواد چنين كاري بكنه خيلي و به راحتي چنين كاري رو انجام ميده بدون اينكه حتي شما بتونيد يك كلمه حرف بزنيد. اون مقامات يك چيزي ميگن...وقتي ماموري بخواد چنين كاري بكنه و شما بخواين ازش شكايت بكنين فكر ميكنين رسيدگي ميشه؟ من كه چشمم آب نميخوره.

hamed2661
26-12-2006, 08:17
اينكه تو اين مملكت حقوق و حريم خصوصي زياد معنائي نداره حرفي توش نيست اما اين مصداق بارز تجاوز به حريم خصوصي يه كه قاعدتا و اگه رو حساب باشه حتما بايد با حكم مقام قضائي انجام بشه و اگرم شكي هست كه استفاده غير مجاز ( و در اصل براي تجاوز به حريم خصوصي ديگران )‌از موبايل يا هر وسيله ديگري استفاده بشه اونم با طرح شكايت خصوصي و با حكم مقام قضائي قابل پيگيريه ولي خب ....

marmolak
26-12-2006, 09:14
تو حکومت ایران و با دولتی که ما داریم هیچ چیز بعید نیست. ولی اگه زمانی همچین اتفاقی برای من بیفته حاضرم گوشیمو محکم بزنم زمین و خوردش کنم تا اینکه بدمش دست این بی همه چیزا.

MAXXX
26-12-2006, 09:14
سلام
فکر نمیکنم مملکت ما اونقد در و پیکر داشته باشه که ما زنگ بزنیم و وزیر رو به مجلس بکشن اگه راست میگن جلوی این برادار هایی رو که با این لباسایه ارتشی تو خیابون ها به سر و وضع مردم گیر میدن رو بگیرن

mahdi_z100
26-12-2006, 15:36
من خودم شاهد این ماجرا در مترو بودم

یه پسره داشت با گوشیش ور میرفت که سه تا لباس شخصی گوشیشو ازش گرفتن و بعد از اینکه گوشی رو وارسی کردن پسررو با خودشون بردن

Hamid110
26-12-2006, 15:59
سلام . .

دوستان گرامی . . بحث موبایل بود . .

چرا میکشید به سیاست و اینجور حرف ها . .

تاپیک به دلایلی که گقتم . . قــفــل شـــد . .

موفق باشید . .