ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال از cs2

shamim24
26-12-2006, 00:29
با سلام و خسته نباشید..یه چند تا سوال داشتم از cs2
1-چرا با وجود اینکه متن فارسی رو می نویسه اعداد رو انگلیسی میزنه؟؟؟
2-فونت نستعلیق که تو word کار می کنه این جا ساپورت نمی کنه؟؟/ایا فونتی که نستعلیق بنویسه سراغ دارید؟؟
3-این البته سوال نیست... مدل تایپ کردنش(انگلیسی ) با فوتوشاپ 7 (قبل از این با اون کار می کردم)فرق می کنه مکان نماش به جای اینکه با هر حرف از چپ به راست بیاد به سمت چپ میره:ohno: یعنی چی فکر کردن که تو ورژن جدید اين تغيير رو دادند من نمی دونم خیلی بده...امیدوارم متوجه منظورم شده باشید..با تشکر فراوان

Shahin King
26-12-2006, 23:11
سلام

1-چرا با وجود اینکه متن فارسی رو می نویسه اعداد رو انگلیسی میزنه؟؟؟

نصب فارسی نویس ویندوز - ورژن فتوشاپتون ME باشه - فونت هم فارسی ( هر سه میزونه ؟؟ )

2-فونت نستعلیق که تو word کار می کنه این جا ساپورت نمی کنه؟؟/ایا فونتی که نستعلیق بنویسه سراغ دارید؟؟

من بی خبرم و ندارم - منتظر پاسخ دوستان دیگر باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3-این البته سوال نیست... مدل تایپ کردنش(انگلیسی ) با فوتوشاپ 7 (قبل از این با اون کار می کردم)فرق می کنه مکان نماش به جای اینکه با هر حرف از چپ به راست بیاد به سمت چپ میره یعنی چی فکر کردن که تو ورژن جدید اين تغيير رو دادند من نمی دونم خیلی بده...امیدوارم

خوب اینکه مشکل ادوبی نیست دست خود شماست . بعد از انتخاب ابزار تایپ اون بالا در بخش تنظیمات حالت تایپ رو از چپ به راست تغییر بدین .

قربانتان : شاهین