مشاهده نسخه کامل
: توزیع رایگان سیم کارت در افغانستان!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دنبال افزايش رقابت ميان شركتهاي خصوصي ارائه خدمات تلفن همراه در افغانستان توزيع رايگان سيم كارت در اين كشور آغاز شده است.
شركت "افغان بيسيم" روز دوشنبه در بيانيهاي اعلام كرد كه تمام شهروندان افغان از اين پس ميتوانند، سيم كارت تلفن همراه اين شركت را رايگان دريافت كنند.
پيش از اين، هر قطعه سيم كارت تلفن همراه شركت افغان بيسيم ۵۰۰افغاني معادل ۹۲هزار و ۵۰۰ريال عرضه ميشد.
افغان بيسيم اولين شركت تلفن همراه افغانستان است كه پس از سقوط گروه طالبان در سال ۲۰۰۱ميلادي در اين كشور فعاليت خدماتي خود را آغاز كرد و در حال حاضر ۱۵۰از ۲۶۴شهرستان اين كشور را تحت پوشش دارد.
افغانها براي استفاده از خدمات تلفن همراه، كارت ۲۵۰تا پنجهزار افغاني را از مغازههاي سطح شهر خود تهيه ميكنند.
هم اكنون سه شركت خصوصي تلفن همراه در افغانستان فعاليت دارند و چهارمين شركت هم به زودي در اين كشور آغاز به كار خواهد كرد.
شمار مشتركين تلفن همراه درافغانستان به يك ميليون و هشتصد هزار مشترك ميرسد.
وزير مخابرات افغانستان نيز پيشتر گفته بود: ۷۰درصد افغانها تحت پوشش شبكههاي مخابراتي قرار دارند كه تا سه سال آينده اين رقم به ۹۰درصد افزايش خواهد يافت.
به گفته" امير زي سنگين" براي اين منظور صندوق توسعه مخابرات ايجاد شد تا تمام شركتهاي خصوصي و دولتي ۲/۵درصد از عوايد خود را به اين صندوق واريز كنند.
در سال ۱۳۸۰در زمان سقوط طالبان امكان مكالمه تلفني از افغانستان به ساير كشورها نبودمردم براي صحبت با دوستان خود به ايران و پاكستان مسافرت ميكردند.
شركت تلفنهمراه روشن پيشتر در افغانستان براي نخستين بار،خدمات اينترنت را با استفاده از تلفن سيار در كشور با همكاري شركت زيمنس آلمان كه اكنون نيمي از خدمات اين شركت را ارايه ميكند، آغاز كرد.
شركت روشن با يك ميليون مشترك يكي از بزرگترين شركتهاي مخابراتي است كه با ۲۴۰ميليون دلار سرمايهگذاري ۱۶۰شهر افغانستان را تحت پوشش دارد.
:ohno: وای حساب کن ما از افغانها هم عقب مونده تریم:blink:
zonealarm
25-12-2006, 20:39
بریم بمیریم.
وای حساب کن ما از افغانها هم عقب مونده تریم
حرف حساب جواب نداره.
سلام
فردا می خوام برم افغانستان .
هرکی میاد بیا بریم .
J A V I D
25-12-2006, 23:16
دوستان جو گیر نشید این ظاهرش قشنگه که سیم کارت مجانی می ده مطمئن باشید بر اثر تماس هایی که توسط این افراد انجام می شه پولش دوباره بر می گرده حالا شاید تو کوتاه مدت بر نگرده ولی در بلند مدت سود سرشاری نصیب این شرکت می کنه اگه این موضوع نباشه مطمئن باشید یه حساب کتابی هست همین جوری هیچ جای دنیا به شما فحش هم نمی دن ! حتی افغانستان ...
اینم از شاهکارهای امریکا تو افغانستان:cool:
Hossein Adeli
26-12-2006, 01:29
محمد گل عزیز من هم می خوام برم افغانستان هنگام رفتن با من تماس بگیر تا با هم بریم
palizesoftware
26-12-2006, 10:23
دوستان جو گیر نشید این ظاهرش قشنگه که سیم کارت مجانی می ده مطمئن باشید بر اثر تماس هایی که توسط این افراد انجام می شه پولش دوباره بر می گرده حالا شاید تو کوتاه مدت بر نگرده ولی در بلند مدت سود سرشاری نصیب این شرکت می کنه اگه این موضوع نباشه مطمئن باشید یه حساب کتابی هست همین جوری هیچ جای دنیا به شما فحش هم نمی دن ! حتی افغانستان ...
اين كه سود نصيب شركت ميشه حرفي نيست مهم اينه كه تا چه اندازه دارن مشتري مداري رو اجرا ميكنند و سعي ميكنند كه مشتري رو راضي نگه دارند.
اما توي مملكت ما برعكس هست، نه هيچ سرويس بدردبخوري هست و نه كيفيتي.
تازه اپراتورهاي دوم و سوم و چهارم هم كه مياد حق ندارند قيمتشون پايينتر از اپراتور دولتي باشه و الا تعطيل.
رويا خانوم
26-12-2006, 10:47
سيم كارت 360 هزار تومني رو بگو.
اينايي كه تازه گرفتن ازشون 320 هزار تومن مي خرن... سود سرشاري به جيب خريدار رفته...نه؟؟؟
mohammad hamed
26-12-2006, 10:58
همينو فقط كم داشتيم
divoonejoon
26-12-2006, 12:57
1 روزی رسید که عرب ها هم ایرانیا رو آدم حساب نکردن چند وقته دیگه افغان ها هم ایرانیا رو به حساب نمیارن و فکر کنم جوونای ما واسه کار برن افغانستان .
M A T I N
27-12-2006, 12:29
به نظر من اگر کشور های همسایمون پیشرفت کنن خیلی هم خوبه ...........
syamak790
27-12-2006, 17:36
سلام
خب تازه اول راهن
حالا حالا حا جا برای بیشرفت دارن
فکر کنم نرخ مکالمش دقیقه ای 90 تومن باشه
B O L O T
27-12-2006, 17:43
واقعا ها
در ايران
پيكان هم همينطوره هست
قيمت كمتر به كشور هاي همسايه ولي ما
غصه نخورین حالا .
ایشالا ما هم پیشرفت میکنیم.
SonyEricsson
28-12-2006, 21:48
بچه ها کشوری مثل ایران روی کره زمین پیدا نمی کنید
پس بهتره ایران با کشوری خارج از این کره خاکی مقایسه کنید :laughing:
SonyEricsson
28-12-2006, 21:51
سيم كارت 360 هزار تومني رو بگو.
اينايي كه تازه گرفتن ازشون 320 هزار تومن مي خرن... سود سرشاري به جيب خريدار رفته...نه؟؟؟
تازه ، ماهی 2500 هم بدون اینکه ازش استفاده کنی برات مالیات و عوارض شهرداری و آبانمان داره :puke: داره
سیم کارتی که هنوز از تو بسته اش هنوز باز نشده ماهی 2500 مالیات :laughing: :laughing: :laughing:
حالا اشکال نداره ، خوببببببببببببببببببببببب میشیم ، سرطان که نداریم :laughing: :laughing: :laughing:
به زودی انقدر افغانستان پیشرفت میکنه که در سال 2020 یک ایرانی از حسادت با هواپیما به برج های دو قلوی کابل خواهد زد
به زودی انقدر افغانستان پیشرفت میکنه که در سال 2020 یک ایرانی از حسادت با هواپیما به برج های دو قلوی کابل خواهد زد
این رو خوب امدی منم موافقم ما از بعضی لحاظ داریم پیشرفت میکنیم از بعضی لحاظ
پس رفت خدا به خیر کنه راستی دولت افغانستان اعلام کرد که ایرانی ها بدونه انگشت
نگاری حق ندارند وارد افغانستان بشوند تازه بعد از درخواست ویزا 15 سال باید صبر کنی
البته این یک شوخی بود که من از خودم در اوردم
بای
اووه... چقدر آينده بين.
مگر اين افغاني ها چه هيزم تري به شما فروخته اينقدر ازشون بد تعريف ميكنيد لطفا نگيد كه بد تعريف نميكنيد اين همه كنايه گويي ها و..... بالاخره اونها هم آدم هستند 50 سال جنگ داخلي داشتند ولي حالا ميخواند پيشرفت كنند البته با اجازه ي شما.
Mehran NZ
30-12-2006, 06:55
اووه... چقدر آينده بين.
مگر اين افغاني ها چه هيزم تري به شما فروخته اينقدر ازشون بد تعريف ميكنيد لطفا نگيد كه بد تعريف نميكنيد اين همه كنايه گويي ها و..... بالاخره اونها هم آدم هستند 50 سال جنگ داخلي داشتند ولي حالا ميخواند پيشرفت كنند البته با اجازه ي شما.
والا تا جایی که ما میدونیم ایرانو به گند کشیدند با مواد مخدرشون
بعدشم بچه ها از این ناراحتند که افغانستان داره پیشرفت میکنه ولی ما همینجوری وایسادیم داریم به حرفهای یه مشت کند ذهن گوش میدیم.
شما فقط ظاهر قضيه رو ميبينيد به اون طرف قضيه نگاه نميكنيد خود افغان ها ميخوان كار كاشت و برداشت هر گونه مواد مخدر كنار بگذارند ولي كشورهايي مثل آمريكا و انگليس مانع از اين كار شدند به هر حال اگر به گند كشونده باشند تنها ايران رو نكشيدند بلكه اكثر كشورهاي جهان رو به گند كشيدند.
شما فقط ظاهر قضيه رو ميبينيد به اون طرف قضيه نگاه نميكنيد خود افغان ها ميخوان كار كاشت و برداشت هر گونه مواد مخدر كنار بگذارند ولي كشورهايي مثل آمريكا و انگليس مانع از اين كار شدند به هر حال اگر به گند كشونده باشند تنها ايران رو نكشيدند بلكه اكثر كشورهاي جهان رو به گند كشيدند.
عزیزم
اگر نگاهی به روزنامه ها بندازی میبینی چقدر جرم هایی که در ایران مرتکب نمیشند
یادت نرفته که چند افغانی چطور یک دختر بی گناه معلول را مورد ازار قرار دادند
انها حاضرند حتی برای هزارتومان برات سر هم ببرند:angry:
hamid_hitman47
01-01-2007, 15:22
عزیزم
انها حاضرند حتی برای هزارتومان برات سر هم ببرند:angry:
موافقم .......:angry:
Mehran NZ
02-01-2007, 03:15
عزیزم
انها حاضرند حتی برای هزارتومان برات سر هم ببرند
من هم می خواستم همین حرفا رو بگم ولی اون شب حس نوشتن نداشتم این رو هم اضافه کنید که این همه افغانی تو ایران کار دارند ولی جوونای ما...
divoonejoon
02-01-2007, 03:30
اقا ادم حوب و بد همه جا پیدا میشه ... بحث اصلا سر خوب و بد بودن نیست اونا حتما لیاقت پیشرفت کردن رو دارن موضوع اینه که ما چرا لیاقتش رو نداریم یا شاید داریم و نمی خوایم باور کنیم ....
دوستان مطمن باشن که به همین زودی واسه گردش و تفریح و کار باید به افغانستان بریم .. همین ترکیه بغل گوشمون با افتخار ایرانی ها رو قبول می کردن الان وقتی 1 ایرانی میبینن انگار ... یا همین همسایه های عرب ....
خودمون کردیم که لعنت بر خودمون باد ...
Mehran NZ
02-01-2007, 04:04
دوستان به نظر من ما ایرانیا از نظر نژادی (البته من نژاد پرست نیستم) و هوش هیچی کم نداریم به نظر من این کشور یه خونه تکونی اساسی می خواد اولین کاری که باید بکنیم جدا کردن دین از سیاسته (چون هم کشورمون داره نابود میشه هم دینمون) بعدش هم باید 98% مسئولهای کشور عوض بشن و افراد با لیاقت که میتونن خودشون رو با تکنولوژی روز سازگار کنن جاشون روبگیرن
Lord_theOne
02-01-2007, 07:36
حدود 30 سال پيش رئيس جمهور كره امد ايران و در كارخانه هاي ايران داشت قدم مي زد و گفت يعني يك روز مي شود ما همچين كارخانه اي داشته باشيم ايران در ان زمان داشت مي شود ابر قدرت آسيا يا شايدم جهان چون داشت 12 تا نيروگاه هسته اي با مجوز مي زد
حالا كره ايها رو ببينيد توي دنيا LG و Sumsung دارد مي تازد
ببينيد ايران كجاست
اين كشور غني كجاست
فقط يك مشت دزد پرورش داده
mehraNz جان جدايي دين از حكومت است مي دوني چرا؟
چون نبايد به اسم دين كارهاي اشتباه كرد چون مردم از دين زده مي شوند اين كار كاملا اشتباهي هست
دوستان به نظر من ما ایرانیا از نظر نژادی (البته من نژاد پرست نیستم) و هوش هیچی کم نداریم به نظر من این کشور یه خونه تکونی اساسی می خواد اولین کاری که باید بکنیم جدا کردن دین از سیاسته (چون هم کشورمون داره نابود میشه هم دینمون) بعدش هم باید 98% مسئولهای کشور عوض بشن و افراد با لیاقت که میتونن خودشون رو با تکنولوژی روز سازگار کنن جاشون روبگیرن
كاملا درسته . . . آفرين
A I R O I
03-01-2007, 01:31
ايران ويران شد! مرگ بر ويرانگر! بزودی ************* و ايران بايد واقعاً ايران بشه..
Dr.Afzali
03-01-2007, 04:21
ديگه موندم چي بايد گفت.باعث تاسفه.
حالا یه سیم کارت = این همه پیشرفت؟؟
اگه این طوریه چرا این همه افغانی تو ایران بر نمی گردند برن کشور پیشرفته شون؟
حالا این اولش تا چند سال بعد ما میشیم یک کشوری در حد اتیوپی
دوستان می تونن تابعیت افغانی بگیرند.....
Mehran NZ
04-01-2007, 03:12
حالا یه سیم کارت = این همه پیشرفت؟؟
اگه این طوریه چرا این همه افغانی تو ایران بر نمی گردند برن کشور پیشرفته شون؟
دوستان می تونن تابعیت افغانی بگیرند.....
دوستان همین حرفا رو یه زمانی در مورد ژاپن و چین و کره هم می گفتن . دیدید چطور ترکیه اینقدر از ما جلو زد. اینطوری که ما داریم پیش میریم افغانستان و اتیوپی هم از ما جلو می زنن واقعا مسخرست که در سال 2007 دولت ما به عمق فاجعه اینترنت و تاثیر بد اون روی جوونها پی برده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اینترنت فقط یک نمونه کوچیکه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.