مشاهده نسخه کامل
: Kaspersky Internet Security Persian Version
amirgooran
23-12-2006, 14:46
سلام،براي فارسي كردن كامل آنتي ويروس كپرسكي به پست شماره 21 مراجعه كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني لينك زير
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی ساز دانلود نمیشه - ضمنا کرک این ورژن رو داری؟
amirgooran
28-12-2006, 03:05
دانلود ميشه،در صفحه باز شده بر روي گزينه Download File كليك كن
مراحل رو رفتم
ولی زبان ماشینی دیده میشه فارسی دیده نمیشه
چیز خاصی باید نصب شه تا فارسی دیده شه!؟
فکر کنم باید زبان ویندوزتو به فارسی تبدیل کنی :
amirgooran
28-12-2006, 20:58
درسته،بايد ويندوزت از زبان فارسي به طور كامل پشتيباني كنه
gholam14
29-12-2006, 04:39
باسلام
جناب اميرگوران باسپاس ازشماكاسپرمن به فارسي تبديل شدفقط ميخواستم بدانم اگرروزي خواستيم همان زبان انگليسي رابرگردانيم راهي داردالبته من قبل ازجايگزين كردن فايلهاي فارسي سازازفايلهاي قبلي يك كپي گرفتم آيا ميشود دوباره فايلهاي انگليسي سازرابرگرداند.
متشكرم
خیر مراحل بالا رو هم رفتم حل نشد
در هر صورت سپاس از شما
amirgooran جان ممنون
اگه این نسخه کرک داره من دانلود کنم
؟
amirgooran
29-12-2006, 08:56
باسلام
جناب اميرگوران باسپاس ازشماكاسپرمن به فارسي تبديل شدفقط ميخواستم بدانم اگرروزي خواستيم همان زبان انگليسي رابرگردانيم راهي داردالبته من قبل ازجايگزين كردن فايلهاي فارسي سازازفايلهاي قبلي يك كپي گرفتم آيا ميشود دوباره فايلهاي انگليسي سازرابرگرداند.
متشكرم
بله،مي توني دقيقا همين مراحل بالا را بري،تا زبان برنامه دوباره انگليسي بشه
در ضمن من خودم براي برنامه كرك ندارم،از شماره سريال استفاده مي كنم،تا الان هم به اين شماره سريال گير نداده،اين هم شماره سريال:
آقا ممنون.خيلي خوب بود
pesar_tanha
15-01-2007, 00:59
name
چرا صفحه دسكتاپت اينقدر خلوته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
doyenfox
23-01-2007, 01:50
واقعا ممنون ...خيلي عالي بود.
name
چرا صفحه دسكتاپت اينقدر خلوته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس واسه منو ببيني وحشت ميكني
از زحمت اين دوستمون هم كمال تشكر دارم
من از كاسپر استفاده نميكنم تا ببينم كار ترجمه چه جوريه
ولي كار حرفه اي كار طاقت فرساييه
mehdi_vsgh
27-01-2007, 09:51
خیلی قشنگ شد!
دستت درد نکنه
amirgooran
03-02-2007, 21:54
پست حذف شد...
amirgooran
03-02-2007, 22:22
پست حذف شد...
amirgooran عزیز خیلی ممنون کارت حرف نداره.
آیا راهی وجود داره که با خود شرکت کاسپرکای تماس بگیری تا در نسخه های آینده فارسی رو هم اضافه کنن؟البته به اسم و کپی رایت خودت.
اگه اینجوری بشه خیلی عالی میشه.:happy:
موفق باشی
amirgooran
03-02-2007, 22:45
amirgooran عزیز خیلی ممنون کارت حرف نداره.
آیا راهی وجود داره که با خود شرکت کاسپرکای تماس بگیری تا در نسخه های آینده فارسی رو هم اضافه کنن؟البته به اسم و کپی رایت خودت.
اگه اینجوری بشه خیلی عالی میشه.:happy:
موفق باشی
ها...راست مي گي ها،چرا به فكر خودم نرسيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]،بهتره برم اين برنامه اي كه بالا گذاشتم رو انگليسي كنم و توي فروم سايت كسپرسكي مطرح كنم،شايد مارو تحويل گرفتند،و آدم حسابمون كردند
امیر جان الان که برنامه رو امتحان می کنم Runtime Error میده.
می شه بگی فایل رو باید چیکار کنم؟ از برنامه خارج می شم،کنار فولدرش کپی می کنم ولی باز هم Error میده و پیغام Path Not found Runtime error76 رو میده.
لطفا کمک...
amirgooran
05-02-2007, 06:33
سلام،از ديروز تا حالا من نسخه هاي مختلف آنتي ويروس كسپرسكي رو داخل سيستم خودم تست كردم،از اين قبيل:
Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.303
Kaspersky internet Security 6.0.0.299
Kaspersky Anti-Virus 5
Kaspersky internet Security 6.0.1.411
و به اين نتيجه رسيدم كه اين برنامه تنها با نسخه Kaspersky Internet Security 6.0.0.411 سازگار است،و نصب اين فارسي ساز روي هر نسخه ديگري باعث از دست رفتن قسمتي از متون برنامه يا ناسازگاري متن و نشان ندادن قسمت هاي مهم كسپرسكي خواهد شد،باورتون نمي شه؟؟خوب يه نگاهي به تصويري كه آقاي Name از سيستم خودشون انداختند مي اندازيم:
تازه اين فقط صفحه اصلي برنامه هست،اگه يه نگاهي به بخش تنظيمات بندازه،مطمئنا هرچي فحش باشه،بار ما مي كنه.در هر صورت نسخه كامل فارسي Kaspersky internet Security 6.0.1.411 اون رو براتون داخل يك وبسايت
ريختم،اين نسخه داخل كامپيوتر چهار،پنج تا از دوستام نصب كردم و هيچ مشكلي نداشته،همينجا هم تضمين مي كنم كه هيچ مشكلي پيش نمياد،لينك دانلود خاصيت Resume هم داره،اگه بخوايد همين نسخه رو از سايت اصلي دانلود كنيد حجمش 22 مگابايت هست كه من با فشرده سازي اون حجمشو 15 مگابايت كردم
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Persian Version.exe
خب،حالا آموزش طريقه نصب برنامه رو مي گم كه نگيد چرا آموزش رو نذاشتي:(توصيه ميشه آموزش رو با دقت بخونيد)
بعد از دانلود آنتي ويروس هر نسخه از آنتي ويروس كسپرسكي يا آنتي ويروس هاي ديگه كه داخل سيتسمون نصب كرديد،همه رو پاك كنيد،چون كه در وسط كار بهتون گير مي ده،اونوقت بعد از پاك كردن اون آنتي ويروس،سيستم رو ري استارت مي كنه،دقت كنيد كه اگر به اين دليل سيستم ري استارت بشه،برنامه بايد از اول نصب بشه،يعني دوباره بايد فايل رو اجرا كنيد،در غير اين صورت برنامه فارسي نميشه
خوب حالا كه آنتي ويروس داخل سيستم رو پاك كرديد،برنامه رو اجرا كنيد:
كليد Next رو بزنيد
گزينه I Accept the terms of the lisence Agreement رو بزنيد و كليد Next رو بزنيد
اين قسمت خيلي مهمه،شما به هيچ وجه نبايد مسير نصب برنامه رو تغيير بديد،يعني هر جايي كه خودش داره نصب مي كنه،همون جا بذاريد نصب كنيد،در غير اين صورت برنامه فارسي نميشه پس فقط كليد Next رو بزنيد
گزينه Complete رو بزنيد
كليد Next رو بزنيد
اين قسمت هم خيلي مهمه،دقت كنيد به هيچ وجه نبايد گزينه Enable self defence تيك داشته باشد
حالا منتظر بمانيد تا مراحل نصب برنامه تمام شود
كليد Next رو بزنيد
حالا وارد صفحه اي ميشيد كه از شما مي خواد كه برنامه رو فعال كنيد،(از طريق شماره سريال يا فايل)،از حالا ديگه اگر مراحل را درست انجام داده باشيد،برنامه به طور كامل فارسي شده و هيچ مشكلي هم نداره،در اين مورد صد در صد مطمئن هستم
اگر با لينك دانلود مشكلي داشتيد،بگيد تا يه جاي ديگه آپلود كنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.