ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Everything about TOEFL & IELTS

صفحه ها : 1 2 [3]

cesc.cesar
08-01-2012, 00:06
Countries Like US,Canada, Australia And Medicine is my field of Study
I know that there are many books for IELTS or TOEFL But I Don't Have Much Free Time when I also have to study for University and also i should read them myself so it will be Self-Learning With This Terms What Should I do?
Thanks

کیست که مرا یاری کند . . . ؟

SCYTHE
08-01-2012, 22:03
Countries Like US,Canada, Australia And Medicine is my field of Study
I know that there are many books for IELTS or TOEFL But I Don't Have Much Free Time when I also have to study for University and also i should read them myself so it will be Self-Learning With This Terms What Should I do?
Thanks

This is my recommendation though a good suggestion depends on your level

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FCambridge-IELTS-Study-Practice-Tests%2Fdp%2F0521677025)

master_nimnegah
08-01-2012, 22:48
Hi.
it is for people who want to take the IELTS test

Download and enjoy it...

ya-student.kz/doc3.pdf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cesc.cesar
09-01-2012, 14:18
For TOEFL Please!
I've started With Baron's Essential Words and Express learning grammar By abdollah ghanbari (For review grammar) and grammar In Use Intermediate
what do you Think?

SCYTHE
09-01-2012, 22:29
For TOEFL Please!
I've started With Baron's Essential Words and Express learning grammar By abdollah ghanbari (For review grammar) and grammar In Use Intermediate
what do you Think?
Fine with me, along side with the books try to improve your listening and speaking, find a good partner to speak with each other

omidrohani
25-01-2012, 12:32
ممنون - خیلی عالی بود

A r c h i
30-01-2012, 13:23
دوستان
براي ديدن منابع آزمون تافل لطفا صفحات قبلي را به دقت مطالعه كنيد
ممنون :11:

pouria_br
19-02-2012, 17:41
سلام
والا همش بحث سر تافل بوده تا itles :31:
اگه میشه منابع itles هم ذکر بفرمایید
من اگه از الان به طور مستمر بشینم پای زبان به طور معمول در چند ماه یا سال طول میکشه که من نمره قبولی itles رو کسب کنم ؟
خوبه با روزی چند ساعت شروع کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید :11:

hm741
08-03-2012, 22:28
hello guys
i've got a question
does these Tofel & IELTS have any influence in finding a job in Iran or they're just for foreign countries universities?
for example can i be employed in an English language school or no?

frnsh
09-03-2012, 19:57
hello guys
i've got a question
does these Tofel & IELTS have any influence in finding a job in Iran or they're just for foreign countries universities?
for example can i be employed in an English language school or no?

Hey
i think they can,
when u go to a job interview it is good to tell them u have this degree, in any field,
and about English language schools, yes, u can show ur degree to prove them u can teach or sth!

hm741
02-04-2012, 08:09
hi everybody
first of all i wanna congratulate the Norouz of 1391 to all Iranians
i've got another question
i've finished learning and memorizing of "504 essential words" book but do you think is that enough for TOEFL exam?
let me clearify my question
how hard is the vocabulary that is being used in TOEFL exam and is 504 vocabulary at the same level of TOEFL?

sepid12ir
02-04-2012, 12:34
hi everybody
first of all i wanna congratulate the Norouz of 1391 to all Iranians
i've got another question
i've finished learning and memorizing of "504 essential words" book but do you think is that enough for TOEFL exam?
let me clearify my question
how hard is the vocabulary that is being used in TOEFL exam and is 504 vocabulary at the same level of TOEFL?

hi there,

happy new yr to you to :11:,

as far as I know, 504 is not enough, more is needed for the vocab part

and guys here have always recommended essential words for TOEFL

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hm741
15-04-2012, 22:12
hi
now that i've learned more about TOEFL it seems harder than before day after day for me
but my question is:
for a power engineer who is going to work in Iran between TOEFL and Tolimo which one do you think is more suitable?

A r c h i
21-04-2012, 22:10
hi
now that i've learned more about TOEFL it seems harder than before day after day for me
but my question is:
for a power engineer who is going to work in Iran between TOEFL and Tolimo which one do you think is more suitable?

Hi,
If there's no difference between these two exams for you, Tolimo is much easier and much more cheaper than Toefl. But if you want to improve your English just to work, you'd better go to an English institute and attend regular classes

anti-military
26-05-2012, 16:16
من یه سوالی دارم. کسی اینجا امتحان ielts داده ؟ میدونه چه مدارکی لازم داره ؟
کارت پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل و این چیزها که لازم نداره ؟

saeediranzad
27-05-2012, 01:37
سلام
آزمون آیلتس در ایران توسط سه مؤسسه برگزار میشد که معروفترینش ایران آیلتس بود.
ولی به سبب مشکلاتی که میان این مؤسسه و بریتیش کانسیل بوجود آمد، لغو شد. در حال حاضر دو سازمان برگزار کننده آزمون هستند.
دانشگاه آزاد و تهران آیلتس.
برای اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش بروید. به آن چیزهایی که شما گفتید نیاز ندارد.

mohamadrm70
24-06-2012, 15:52
سلام به دوستان
بنده می خوام یرم کلاس آلتس......
برای یادگیری آیلتس باید چه کلاسهای پیشنازی برم ؟!!!

اگه میشه لطفا کامل توضیح بدین

TnX

feyman
10-07-2012, 09:38
با سلام

می شه لطفا منابع جامعی را در تمامی مهارت ها برای امتحان آیلس معرفی کنید؟

rz21
11-07-2012, 11:43
?what is the diffrences between Ielets and Tofel
?...which institutes is better to learn Tofel in shiraz?ILI or
I have finished Advance 3 in ILI and Still I dont know whether Im good enough to participate in those classes or not
help me:11:

S E V E N
17-07-2012, 12:42
Hi everybody

So long not being here . Passing the military service, being busy at university classes, even now in summer. There are many changes in p30 now

About two and half years ago I finished the classes of ILI with Passing AD4. But unfotunatly didn't go after the tofel and ielts and since that time, I have not tried english and lost the good power of grammer, vocab , writing and even speaking

Now I am thinking about a part time job as a teacher at non-famous and local institutes. But first I should recover the abilities I lost, to be ready for ielts or tofel

I know that it may take time but I think it's worthy

I have some questions if you can help me

Which of them ? tofel or ielts ? considering that my typing is not fast to take ibt

Which books and sources can help me

any opinions , I will be happy

thanks

7777
24-07-2012, 20:23
اگر ابتدا با مطالعه سی دی ها و کتابهای کنکور زبان انگلیسی ، زبانمان را تقویت کنیم و سپس برای تدریس خصوصی زبان انگلیسی برای دوره راهنمایی و سپس بعداً دبیرستان اقدام کنیم ، تدریس خصوصی زبان بتدریج سبب می شود که خودمان بتدریج بر مکالمه و نوشتن انگلیسی در حدّ تافل و آیلتس مسلط شویم؟
البته الآن همان زبان دبیرستان را هم فراموش کرده ام ، می خواهم ابتدا با سی دی و کتاب خودم زبان انگلیسی دبیرستان را دوباره یاد بگیرم سپس تلاش کنم برای تدریس خصوصی انگلیسی دوره راهنمایی و بعداً برای تدریس خصوصی انگلیسی دبیرستان و کنکور (و اگر شد تدریس در مدارس غیرانتفاعی)
آیا این کار علاوه بر مزایای مادی آن باعث می شود خودمان هم بتدریج در حدّ آیلتس و تافل بر خواندن و نوشتن و مکالمه زبان انگلیسی مسلط شویم؟ مخصوصاً با تغییراتی که بتدریج در کتابهای انگلیسی مدارس در حال بوجود آمدن است و دیگر کتابهای مدارس فقط گرامر نیست

pro_translator
25-07-2012, 11:26
ببینین، اهداف تالیف و تدریس زبان توی مدرسه با چیزی که شما دنبالشی در حال حاضر کاملا متفاوته...

زبانی که توی مدرسه تدریس می‌شه در بهترین حالت هدفش اینه که در کنار مطالعه‌های جدایی که خود شما باید بکنی (اینو مستقیم نگفته، ولی شما خودت باید بفهمی که منی که دارم این قدر زحمت می‌کشم برای این که فردا زبان یادم نره بذار دو ترم هم کلاس برم...) شما رو در زمینه‌ی Comprehension برای مطالعه‌ی کتاب‌های زبان‌های اصلی در دانشگاه به یه سطح قابل قبول برسونه... که در همون زمینه هم خیلی موفق عمل نکرده که هیچ، باعث شده بچه‌ها از زبان زده بشن... در حالی که شما می‌خوای در حد مکالمه و writing پیشرفت کنی که اگر مهارت‌های زبان رو ۴ مرحله در نظر بگیریم، شما اول باید بشنوی، بعد بگی، بعد بخونی، بعد بنویسی... کتاب‌های سال اول و دوم و سوم تا زمان ما (۴-۵ سال پیش!!!) رنگی نبود...

یعنی قبل از گفتن باید بشنوی، (توی کتاب درسی این مورد ندید گرفته شده...) و قبل از نوشتن باید بخونی... توی کتاب درسی خوندنی داره، ولی نوشتنی نه... تازه سطح مد نظر شما IELTS هست...

اگه دیده باشین شاگرد اولی که دیفرانسیل و گسسته رو ۲۰ می‌گیره برای گرفتن نمره‌ی قبولی توی زبان مشکل دارن...

ایراد بعدی کتاب‌های درسی رو اینجا بخون...

نتیجه: شما که می‌خوای وقت بذاری، همون وقت رو صرف یادگیری زبان توی کلاس یا حداقل تحت نظر استادهایی که توی آموزشگاه‌ها تدریس می‌کنن بکنین...

rz21
25-07-2012, 19:57
شما که جواب دوست عزیز رو دادی جواب پست قبلی ها رو هم بده کلی وقته منتظرم!

S E V E N
26-07-2012, 14:51
Hi, no one tries to answer me

it seems that p30 has shrunk

saeediranzad
26-07-2012, 15:42
سلام
تا آنجا که من میدونم تفاوت آیلتس و تافل در کشور پذیرنده آنهاست؛ وگرنه اهمیتی از نظر سنجش توانایی زبانی ندارند. تافل را USA ملاک میدونه و آیلتس را بریتانیا و استرالیا و کانادا، چه برای پذیرش دانشگاه و چه مهاجرت.
کتاب استانداردی هم نداره. مثلاً انتشارات کمبریج، یه دوره آیلتس داره که خیلی کمک میکنه.

sepid12ir
27-07-2012, 15:00
?what is the diffrences between Ielets and Tofel
?...which institutes is better to learn Tofel in shiraz?ILI or
I have finished Advance 3 in ILI and Still I dont know whether Im good enough to participate in those classes or not
help me:11:

hi, as our friend said,
TOEFL and IELTS are not that different,
in Iran, both can be kinda good for yr resume in case u needed a job
in case of immigration, IELTS is mostly accepted in European countries , Australia and Canada while TOEFL is more common in America and its colleges

I have no idea about good institutes in Shiraz, but in my opinion, an Advanced student can go for either IELTS or TOEFL; it's exactly the time; neither soon, nor late :46:i

Hi everybody

So long not being here . Passing the military service, being busy at university classes, even now in summer. There are many changes in p30 now

About two and half years ago I finished the classes of ILI with Passing AD4. But unfotunatly didn't go after the tofel and ielts and since that time, I have not tried english and lost the good power of grammer, vocab , writing and even speaking

Now I am thinking about a part time job as a teacher at non-famous and local institutes. But first I should recover the abilities I lost, to be ready for ielts or tofel

I know that it may take time but I think it's worthy

I have some questions if you can help me

Which of them ? tofel or ielts ? considering that my typing is not fast to take ibt

Which books and sources can help me

any opinions , I will be happy

thanks

hi there :10:i

you gotta see what you need IELTS or TOEFL for?
if you wanna immigrate, it depends on wot country you wanna go;
in Iran, it doesn't make any difference, both are good

the most useful sources are IELTS CAMBRIDGE books

and for words, i've found this useful:

good luck pals :7:i

mina74
30-07-2012, 22:10
سال 2008 | 176 صفحه | ISBN: 9780521709750 | 47,8 MB[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کتاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-1328)

توضیحات:کتاب «واژگان کمبریج برای آزمون IELTS همراه با پاسخ» واژگان مورد نیاز دانشجویان در آزمون IELTS را پوشش می‌دهد. کتاب حاضر در هر درس، تمرین و تست به دانشجویان ارائه می‌دهد. این کتاب شامل راهنمایی مفید در مورد چگونگی موفقیت در آزمون IELTS می‌باشد و بخش‌های خاص از جمله زبان مورد نیاز برای توصیف داده‌ها و فرآیندها را به طور ماهرانه‌‌ای در بر می‌گیرد. این کتاب توسط منابع بین‌المللی و دانش‌آموخته‌گان این رشته گردآوری شده تا اطمینان حاصل شود که لغات و کلمات در زمینه‌های اصلی ارائه شده و خطاهای واقعی یادگیرنده را شامل گردد.
این کتاب واژگان مورد نیاز دانشجویانی که به دنبال band 6 یا بالاتر در آزمون IELTS هستند را پوشش می دهد و تمرین‌های عملی از هر آزمون را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جامعه وقتى فرزانگى و سعادت مى‌یابد که مطالعه، کار روزانه‌اش باشد. "سقراط"

hm741
07-08-2012, 17:49
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
دوستان اگر ممکن است لطفا نرم افزاری با دایره لغات وسیع برای ترجمه متون انگلیسی به فارسی معرفی کنید..البته میدانم که این مترجم های کامپیوتری در جمله بندی مشکل دارند ولی خب در متن های طولانی ویرایش یک متن فارسی آسان تر از ترجمه یک متن انگلیسی است

masoud glx
15-08-2012, 01:32
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
دوستان اگر ممکن است لطفا نرم افزاری با دایره لغات وسیع برای ترجمه متون انگلیسی به فارسی معرفی کنید..البته میدانم که این مترجم های کامپیوتری در جمله بندی مشکل دارند ولی خب در متن های طولانی ویرایش یک متن فارسی آسان تر از ترجمه یک متن انگلیسی است

آف تاپیک هستش درخواست شما ، لطفا برای دفعات آینده به عنوان تاپیک دقت بیشتری داشته باشید .
برای ترجمه مناسب و رایگان میتونید از translate.google.com استفاده کنید .

آنتی :
دوستان عزیز کسی هست که آیلتس مینیمم همه آیتم ها 7.5 به بالا شده باشه ؟

aha2012
15-08-2012, 04:37
سلام به دوستان خوبم
کسی هست که pdf این کتابو بتونه برام پیدا کنه؟
ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

desirehd
26-08-2012, 17:55
Hello eveybody
I am a second-year student of english teaching at intl university of imam khomeini in qazvin and i’d like to know more about ielts exam and where can i officially refer for taking the test.
I searched on internet and come across a site: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Does anybody knows how this institute works?. is the certification issued by this institute valid and legally accepted around the world or NOT(in case of need for finding a job,migration or studying abroad)?
if not;should i go abroad to participate in exam.
What about the ielts exams that sanjesh organization hold?and is this instititute hold exams under supervision of sanjesh organization

thank you.

saeediranzad
28-08-2012, 16:12
سلام
اعتبار موسسات برگزارکننده آزمون آیلتس به همکاری با British councilهست و آیلتس تهران یکی از سه موسسه مورد تایید بریتیش کانسیل هست.
قبلاً ایران آیلتس با همکاری سنجش آزمون را برگزار میکرد که با بریتیش کانسیل دچار اختلاف شد و منحل شد و انگار حالا موسسه دیگری با سنجش همکاری میکنه.
دانشگاه آزاد هم زیر نظر BC آزمون را برگزار میکنه.

masoud glx
28-08-2012, 17:58
دانشگاه آزاد ظاهرا مجوزش باطل شده یا بهرصورت همکاریش با استرالیا قطع شده و تا پایان مهرماه امتحان برگزار میکنه . با بریتیش کانسل هم فعلا هیچ ارتباطی نداره ...
در حال حاضر عصر دین و دانش جایگزین ایران آیلتس شده .

Alislow
02-09-2012, 23:56
سلام دوستان
زبان انگلیسی رو در حد تقریبا خوبی بلدم و دوست دارم مدرک هم داشته باشم.
من یه دانشجوی رشته برق هستم و دارم برنامه نویسی یاد می گیرم.
قصد مهاجرت هم ندارم.
یه مدرکی باشه که مثلا بره استخدام خیلی قبولش داشته باشن و کلا با شرایط من خیلی به دردم بخوره.
پیشاپیش ممنونم از کمک بی منت شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masoud glx
03-09-2012, 23:21
درود
بر خلاف انتظار در ایران داشتن مدارک آیلتس و تافل برای پیدا کردن هـــرگـــونــــــه شغل تاثیر مثبت داره ( با توجه به زبان رسمی فارسی عرض میکنم بر خلاف انتظار ) .
نمره کسب شده هم تقریبا هیچ اهمیتی نداره پس برخلاف عقیده منطقی و آکادمیک دوستان آگاه که میگن آیلتس و تافل برای کار و اینها در ایران نگیرید و اینها برای ریپورت شدن به دانشگاه ها و ... هستش یا ارائه به کشورهای انگلیسی زبان ( که واقعا همینطوره ) ، بنده بعنوان دوستی که در ایران تجارب کاری مختلفی داشته به شما عرض میکنم اگر فقط با همین هدف قصد کسب مدرکی رو دارید که به شما در زمینه استخدام کمک کنه ، حتما با هر سطحی که هستید امتحان بدید و فارغ از نمره اکتسابی با قاطعیت در رزومه کاری داشتن مدرک آیلتس یا ... رو هم ذکر کنید و نهایتا رفرنس موجود می باشد رو هم در انتها بنویسید .

بهرحال اینها از عجایب مثبت ممکلت ماست .
فقط درنظر داشته باشید که هزینه امتحان و حواشی حدود 500 هزار تومن میشه .

شاد و پیروز باشید .

brad pitt
07-10-2012, 19:02
سلام

میخواستم تفاوت این دوره ها رو بدونم
میشه بفرمایید تفاوتشون در چی هست ؟

TOFLE و FCE و TOLIMO

ممنون

A r c h i
07-10-2012, 22:18
سلام

میخواستم تفاوت این دوره ها رو بدونم
میشه بفرمایید تفاوتشون در چی هست ؟

TOFLE و FCE و TOLIMO

ممنون
TOEFL که همون مدرک معتبر بین المللی زبان هست

TOLIMO همون تافل قدیمی یا TOEFL PAPER BASE هست که ایرانیه و فقط هم دانشگاه های ایران قبولش دارن برای کسایی که میخوان دکترا بخونن.

FCE اینو حدود 10 سال پیش کتاباشو خوندم :sq_8: ( سیستم امتحان برای کشورهای انگلیسی زبان بریتیش بود) الان فکر می کنم IELTS جاشو گرفته.

brad pitt
08-10-2012, 18:30
TOEFL که همون مدرک معتبر بین المللی زبان هست

TOLIMO همون تافل قدیمی یا TOEFL PAPER BASE هست که ایرانیه و فقط هم دانشگاه های ایران قبولش دارن برای کسایی که میخوان دکترا بخونن.

FCE اینو حدود 10 سال پیش کتاباشو خوندم :sq_8: ( سیستم امتحان برای کشورهای انگلیسی زبان بریتیش بود) الان فکر می کنم IELTS جاشو گرفته.

سلام . ممنون از لطفتون بخاطر پاسخ کاملتون

من دانشجوی فوق لیسانس و از نظر لغات تقریبا 504 رو کامل خوندم و بلدم
به نظر شما رفتن به کدام کلاس برام میتونه مناسب باشه ؟ تافل رو میتونم در عرض یکسال بگیرم ؟

ممنون ازتون

masoud glx
08-10-2012, 22:18
دوست گرامی ، درود
باید دید هدف از شرکت در این آزمون برای شما چیه و چه نمره ای نیاز دارید ... مدرک تافل رو همین الان میتونید اما با نمره نشان دهنده سطح فعلی شما . پس اگر برای هدف خاصی مثلا اپلای کردن برای دانشگاه های خارج از کشور نیاز به تافل دارید ، باید نمره مورد نیاز درج شده در وب سایت همون دانشگاه رو کسب کنید . کلا آیلتس و تافل خیلی نسبی هستن و با توجه به نیاز شخص به موسسه یا ... که نمره آزمون بهش ریپورت میشه ، نمره خاصی رو نیازمندن .

شاد باشید .

feyman
24-10-2012, 23:26
با سلام دوستان می شه لطف کنید و بهترین منابع رو برای هر چهار مهارت (مخصوصا مهارت نوشتاری) IELTS معرفی کنید. باتشکر

moh72
05-01-2013, 15:26
سلام یه سوالی راجع به ielts داشتم
من فیلم ها و مستندات خارجی رو بدون زیرنویس خیلی راحت تماشا میکنم و مشکلی تو ترجمه و معنیش ندارم به نظرتون listening در این حد خوبه؟تو امتحان چه نمره ای میتونم بیارم
+ ایا تو امتحان speaking ،لهجه ملاک هست؟مثلا british یا american فرقی نداره؟
و اینکه من کلا ادم کم حرفی هستم و وقتی طرف تو interview و speaking ازم مثلا میپرسه حالت چطوره میگم "خوبم":n02: همونطوری که به زبون خودمم حرف میزنم جواب میدم این مشکلی داره؟نمرم کم میشه؟اگه طرف یه چیز درست و حسابی بپرسه میتونم توضیح بدما ولی همینطوری بگه از خودت بگو چیزی نمیتونم بگم کلا اینطوریم به انگلیسی ربط نداره.حالا تو امتحان سوالات اینطوری کلی هستن؟مثلا طرف بپرسه حالت چطوره انتظار داشته باشه یه ربع صحبت کنی؟

A r c h i
05-01-2013, 22:49
سلام یه سوالی راجع به ielts داشتم
من فیلم ها و مستندات خارجی رو بدون زیرنویس خیلی راحت تماشا میکنم و مشکلی تو ترجمه و معنیش ندارم به نظرتون listening در این حد خوبه؟تو امتحان چه نمره ای میتونم بیارم
+ ایا تو امتحان speaking ،لهجه ملاک هست؟مثلا british یا american فرقی نداره؟
و اینکه من کلا ادم کم حرفی هستم و وقتی طرف تو interview و speaking ازم مثلا میپرسه حالت چطوره میگم "خوبم":n02: همونطوری که به زبون خودمم حرف میزنم جواب میدم این مشکلی داره؟نمرم کم میشه؟اگه طرف یه چیز درست و حسابی بپرسه میتونم توضیح بدما ولی همینطوری بگه از خودت بگو چیزی نمیتونم بگم کلا اینطوریم به انگلیسی ربط نداره.حالا تو امتحان سوالات اینطوری کلی هستن؟مثلا طرف بپرسه حالت چطوره انتظار داشته باشه یه ربع صحبت کنی؟

listening در این حدی که میگید خوبه و مسلما نمره خوبی میگیرید. من امتحان آیلتس ندادم ولی دوستانم که این امتحان را دادن میدونم لهجه مهم نیست درست حرف زدن مهمه.
به نظرم برای speaking حتما باید کلاس برید یا از کسانی که نمرشون خوب شده راهنمایی بگیرید. حرف زدن در این امتحان هم یک سری تکنیک داره که همینجوری نمیشه یاد گرفت.

موفق باشید

masoud glx
07-01-2013, 00:40
برای اسپیکینگ ؛
کلاس های فری دیسکاشن تا حدی میتونه کمک کننده باشه ، البته فقط برای خروج از مرحله ترس از صحبت کردن ...
بهترین کارهایی که می تونید انجام بدید اینه که هر فکری در ذهنتون می گذره در هرجایی که هستید رو بصورت بلند و انگلیسی بیان کنید و کلی توضیحات راجع به کارهایی که میخواید در اون لحظه یا بعد از اون انجام بدید ، بیان کنید . یعنی واسه خودتون ساپورت بیارید که خوب این رو انجام می دم که فلان بشه که بعدش که که که ... ممکنه اوایل کمی عجیب و سخت باشه ولی به مرور عادت می کنید ، من میخوام در رو باز کنم یا همین الان خواستم جواب شما رو بدم ، توی ذهنم سریعا جملات فکریم تبدیل به لغات انگلیسی شد ، یعنی کم کم فکر کردن شما هم انگلیسی میشه و اصلا مجبور نیستید فارسی فکر کنید و ترجمه کنید و الی آخر ... شخصا از این روش استفاده می کردم از خردسالی . پدرم بهم یاد داد ... الان بعد از گذشت 20 سال از شروع یعنی زمانی که دبستان بودم ، بدون هیــــچ کلاس انگلیسی ( فقط یک دوره 20 روزه تکنیک های رایتینگ و لیسنینگ ) کنکورهای کارشناسی و ارشد رو زبان کامل زدم ، آیلتس هم خیلی بالاتر از تصورم شدم .
کنار این کار ... میشه از ضبط کردن صدا استفاده کرد . صدای خودتون رو مواقعی که تایم آزاد دارید با تکس های مختلف ضبط کنید و به دفعات بهش گوش بدید ... نتیجه برای شما خارق العاده میشه ! هر اشکالی که داشته باشید رو متوجه میشید و هیچ کس جز خود شما به این خوبی قادر نخواهد بود ایرادات اسپیکینگتون رو بهتون توضیح بده . روی لهجه هم با همین کار خیلی میشه مانور داد .
شاد و پیروز باشید .

BabakNoAndish
08-01-2013, 17:26
سلام ؛
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنند :n01:
الآن نامبر وان کتاب یا منابعی که برای آمادگی آیلتس میتونه کمک کننده باشه ( detailed) چی هست ؟ (که خودم بخونم که تو تعیین سطح تا اونجا که میشه جلو بیفتم هم بخاظر زمان هم هزینه!)
همینطور بعدش بهترین آموزشگاه هم از نظر کیفیت هم قیمت - خانه آیلتس؟ سفیر؟ ایران آیلتس؟؟؟ ...
ممنون..

brad pitt
25-01-2013, 18:58
من زبانم تقریبا در حده INTERMEDIATE هست
کارشناسی ارشدم

بخوام در 6 ماه تافل بگیرم حدودا روزی چند ساعت باید وقت بذارم
؟
کلاس هم میخام برم

ممنون

masoud glx
28-01-2013, 03:58
تافل چند نیاز دارید ؟
از موسسه ، دانشگاه ، سفارت یا ... بپرسید تافل حداقل برای شما چه نمره ای هست ؟
همین الان هم با همین سطح میشه تافل گرفت !!
شاد و پیروز باشید .

m.beh
07-02-2013, 20:12
من زبانم تقریبا در حده INTERMEDIATE هست
کارشناسی ارشدم

بخوام در 6 ماه تافل بگیرم حدودا روزی چند ساعت باید وقت بذارم
؟
کلاس هم میخام برم

ممنون

دقیقا لطف کنید بگید که چه نمره ای می خواهید و یا برای چه کاری؟
البته چه نوع تافلی می خواهید بدید البته به احتمال زیاد اینترنت بیس می خواهید بدید

rafaelmehraban
15-04-2013, 00:22
سلام.
من سطح زبانم در حد متوسط هست یعنی قواید انگلیسی رو خوب بلدم (یه دوره کلاس به زبان انگلیسی رفتم) و از نظر شنیداری هم تقریبا 80 درصد متوجه میشم.تصمیم گرفتم آیلتس 6.5 بگیرم در مدت 4 ماه.به نظرتون :
1)از کجا شروع کنم( با چه کتابی)؟اگر بتونید بهم روند کتاب ها رو هم بگید خوبه مثلا با کتاب فلان شروع کن برای ریدینگ با کتاب فلان شروع کن برای رایتینگ و با فلان کتاب ادامه بده.
2)روزی چند ساعت مطالعه لازمه؟
3)آموزشگاه خوب کجاست؟(من تهرانم)

ممنون

shab_2008
15-04-2013, 21:50
سلام.
من سطح زبانم در حد متوسط هست یعنی قواید انگلیسی رو خوب بلدم (یه دوره کلاس به زبان انگلیسی رفتم) و از نظر شنیداری هم تقریبا 80 درصد متوجه میشم.تصمیم گرفتم آیلتس 6.5 بگیرم در مدت 4 ماه.به نظرتون :
1)از کجا شروع کنم( با چه کتابی)؟اگر بتونید بهم روند کتاب ها رو هم بگید خوبه مثلا با کتاب فلان شروع کن برای ریدینگ با کتاب فلان شروع کن برای رایتینگ و با فلان کتاب ادامه بده.
2)روزی چند ساعت مطالعه لازمه؟
3)آموزشگاه خوب کجاست؟(من تهرانم)

ممنون

سلام

اینجا به هر حال دوستانی هستن که خیلی با تجربه ترن و شاید درست نباشه در حضور اونها من نظر بدم ولی خوب من اگه اجازه بدید نظر خودم را میگم که امیدوارم به کمکتون بیاد :

1: اول از همه برای این جور امتحانا باید دامنه یادگیری لغاتتون را افزایش بدین برای این کار حداقل باید کتاب های زیر را بخونید :

Essential Words for the TOEFL
Essential Words for the IELTS
Cambridge Vocabulary for IELTS
کتاب آخری فوق العاده مهم هست ! خط به خطش برای آزمون آیلتس اهمیت داره.

برای ریدینگ در ابتدا هیچ کتابی لازم نیست ! برای تقویت ریدینگ بهترین کار خواندن زیاد متون انگلیسی هست ! مهم نیست چه متنی و در چه بابی هست ، مهم اینه که بتونید ذهنتون و چشمتون را با متون انگلیسی بیشتر آشنا کنید و اونها را تا حد ممکن با هم هماهنگ کنید !

برای لیسنینگ هم پادکست ها بهترین راه برای تقویت این مهارت هست ! ولی فقط گوش دادن مهم نیست و شما باید شنیده هاتون را Transcribeکنید تا این مهارتتون تقویت بشه .

برای رایتینگ هم من کتاب Improve your IELTS Writing را پیشنهاد میکنم. البته در آزمون آیلتس مهارت رایتینگ خیلی خیلی سخت گیرانه تصحیح میشه و نمره داده میشه ولی طبق تجربه من در کنار رعایت قواعد و موارد مهم رایتینگ هر چه قدر لغات متنوع تری در رایتینگ ( بیشتر منظورم تسک دوم هست ) به کار ببرید نمره شما بیشتر میشه.

برای اسپیکینگ هم میتونید با skype در میتینگ ها شرکت کنید و اسپیکینگتون را تقویت کنید. البته اینم بگم که هر چقدر لیسنینگ شما قوی تر باشه اسپیکینگ شما هم قوی تر میشه.

2: روزی چند ساعت درس خوندن که به استعداد شما و کلا شخص شما بستگی داره و هیچ کس نمیتونه بهتر از خودتون برای نتیجه گرفتن در این آزمون ها بگه با چند ساعت خوندن میتونی مثلا 7 بشی ! به نظر من اول برنامه ریزی کنید و همینجوری روی هوا نخونید.

3: اینم که دیگه باید دوستان تهرانی راهنمایی کنن !:n02:

Antonio Andolini
19-04-2013, 00:34
Hi
Sanjesh Organization has announced that they won't sell any voucher after Jan2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
what does it mean? ... they won't sell any voucher anymore ?
Thanks!

A r c h i
19-04-2013, 13:06
Hi
Sanjesh Organization has announced that they won't sell any voucher after Jan2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
what does it mean? ... they won't sell any voucher anymore ?
Thanks!

This is what is written in their website

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره ثبت نام در آزمون هاي TOEFL 1391/10/26

[*=right] نسخه چاپی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به اطلاع متقاضيان ثبت نام در آزمونهاي TOEFL مي رساندطبق اطلاعيه مؤسسه ETS ثبت نام با ووچر(Voucher) فقط تا پايان ماه ژانويه2013 امكان پذير مي باشد لذا پس از اين تاريخ ثبت نام فقط از طريق كارتهاي اعتباري بين المللي ممكن خواهد بود وتمامي ووچرها از اعتبار خارج مي باشد.
شايان ذكر است متقاضياني كه قبلا ووچر خريداري كرده و تا تاريخ ذكر شده موفق به ثبت نام نشوند درخواست خود را(به منظور عودت هزينه خريد ووچر) كتبا با ذكر مشخصات كامل(نام ونام خانوادگي، شماره ووچر، شماره تماس، ايميل) به مركز المپياد علمي دانشجويي وامور آزمون هاي بين الملل سازمان سنجش آموزش كشور تحويل نموده ويا به آدرس ذيل ارسال نمايند.
تهران – خيابان كريم‌خان زند بين خيابان‌هاي استاد نجات الهي و سپهبد قرني پلاك204 - سازمان سنجش آموزش كشور مركز المپياد علمي دانشجويي وامور آزمون هاي بين الملل.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

It's obvious they do not sell vouchers and you have to register via visa card, master card and cards like that

I did the same when I wanted to register for the Toefl exam, at that time they didn't sell voucher.. You can ask your relatives who lives in other countries to register for you, or buy a master card,or go to one of the offices in Tehran who sells master card and register for you.. you can find their adds easily in the internet..so don't worry everything will be fine:n02:l

Antonio Andolini
22-04-2013, 00:08
This is what is written in their website

It's obvious they do not sell vouchers and you have to register via visa card, master card and cards like that

I did the same when I wanted to register for the Toefl exam, at that time they didn't sell voucher.. You can ask your relatives who lives in other countries to register for you, or buy a master card,or go to one of the offices in Tehran who sells master card and register for you.. you can find their adds easily in the internet..so don't worry everything will be fine:n02:l

Thank you so much for the reply
and at what time is best for registering if I want to take exam in late Mordad and GRE in Mehr or Aban ?
have any experiences or heard sth about test centers ? ... I live in Shiraz andTOEFL ibt is also held in Shiraz . is there any difference between test centers and cities?
Thanks!

A r c h i
22-04-2013, 22:35
Thank you so much for the reply
and at what time is best for registering if I want to take exam in late Mordad and GRE in Mehr or Aban ?
have any experiences or heard sth about test centers ? ... I live in Shiraz andTOEFL ibt is also held in Shiraz . is there any difference between test centers and cities?
Thanks!

I took the test in Tehran at Sanjesh center.. at the time it was said that it's the best center in Iran. I have no information about other cities..But I think it's better to take the test in your city ..if you come to Tehran, you'll be under lots of pressure and :n01:stress
But the Gre test is held only in Tehran..so you have to come here

About the time, I think they open the schedule 3 months earlier ..you should check the Toefl website regularly, so as soon as they open the time you want to take the exam , you register. As far as I know summer is a busy time of the year..so you'd better hurry
:n02:

Good luck

shahinfarasystem
24-04-2013, 08:08
Hi
Did u know an valid package for learn Ielts with self study style
it means a package that define a long road map and show the best way and best work in every level

for ex read this book in this level for grammer and this one for vocabulary in elementry level
or
see these films in that level and some thing like that
thansk

Alli13
30-05-2013, 19:33
hello guys
I want to go for TOEFL,Does anybody know about the best institute in north of Tehran

Antonio Andolini
03-09-2013, 00:28
Hi
I took my TOEFL exam last week on Saturday at Shiraz iBT center. It was not satisfactory at all. I realized that I won't score well while I was taking the exam, but this Friday when the results were available, it wasn't that much messy but still not satisfactory.
While I was preparing for the exam,I hoped to score above 27 on Reading and Listening sections to compensate for my weaknesses on Speaking and Writing sections. When the exam just started, I was shocked with how hard the first passage was. I've never had vocabulary problems on self-test on Barrons and Cambridge books, but the passage contained 4-5 keywords that I've never had heard of so I had a lot of problems with understanding the passage. But this wasn't the only problem. At the time I got to the last question, which worth 2 points, I clicked on the "return to the passage" button to check on some details . After I checked the passage, when I wanted to go back to questions, I clicked on the "Next" button mistakenly so it moved to the next passage therefore, I lost a 2-point and a 1-point question:n03:. The other two passages( It was a short-format reading section) weren't that much hard and I didn't have much problems with it. After the exam I thought I might even score under 20 but surprisingly I scored 23! yeay
After the devilish reading section the Listening section started. the first lecture was really hard the topic was about something strange(defense systems in insects or something similar) and the speaker was talking damn fast and continuous. At that moment I was a bit desperate since I messed on reading section and the Listening section didn't start well either, but that was a turning point in the exam! after the first part in the Listening section( I had a long-format Listening section) everything went well! the second part was easier that the previous one and the last part was really a piece of cake:n05:. Since I had a long-format Listening section, I kept the hope that the first part wouldn't be scored and my score would be something above 26 ,but unfortunately I scored 21! I did expect more
Speaking and Writing sections were good, not too hard and not too easy. I scored 23 on each, so my total score became 90:n15: It's not good but I'm happy it wasn't that much messy!

I'm a little bit tired right now but I will be back and share my opinions about the books and other stuffs about the exam

EDITED:

About books
I practiced with Cambridge preparation book (Gear & Gear) . If you want to learn skills and get familiar with the type of questions on TOEFL exam, I think Cambridge is the best because you learn these skills and get familiar with questions by exercising.

But for taking self-tests I think Barron's is better because it has more standard questions. However, for building skills it doesn't present anything much more than Cambridge. All of the self-tests are also included in its CD-ROM so if you can download or borrow the CD-ROM (not the listening CD) from someone else I think you don't have to buy the book.
BTW- The woman you see in this picture is censored in Iran markets:n09:

Barron also has a separate book for writing(Barron's Writing for the TOEFL iBT). It was really a helpful book. I did write better essays by practicing with this book. If you have any problems with the writing section, as I had, I recommend this book:

I also practiced with the official ETS preparation book but the questions were easier than normal tests. I recommend it for practicing but not a good one for self-evaluation

About test-center
The exam held on Shiraz University Eng Building No.2 in Mollasadra St. The atmosphere and facilities was good (except the fact that typing with the keyboard was a bit inconvenient , but not very troublesome ). We were 15 participants, 6 of us (including my-self) took the exam in a room and the others went to the Conference room. The Administrator also noticed that microphones are sensitive that you don't have to shout and troubles for others :n02:and so the participants also made no problems for others. Unfortunately the test-center didn't present anything to eat:n02: but I was lucky my mother reminded me to bring something to eat. during the 10-minute break we were all free to go out and take air or go to bathroom if necessary:35: .All together, test-center situation was good and I didn't have any problems with it

Gooooooood Luck
:n11:

Y@var
02-10-2013, 23:12
hi guys

I wanted know which degree is necessary for accepting in PHD in IRAN?

masoud glx
03-10-2013, 08:34
hi guys

I wanted know which degree is necessary for accepting in PHD in IRAN?

Hey
Almost nothing
as u might know there r some rules abt english language certifications but the most effective one is how to shine urself to the committee, at least half of my friends who enrolled in a phd in Iran, had no idea how to write "Do I need an English certificate??" and im telling you, its just the committee and nothing else
to be sure, u can take a simple one like Tolimo which costs u less than 10$ in Iran
Have fun with boring course based phds in Iran :)

paranoid_android
29-10-2013, 14:00
سلام.
ببحشید یکسری از مراکز یا افراد هستن که امتحان IELTS رو بصورت تضمینی برگزار میکنن و مدرک ارائه میدن (منظورم از مدرک همون کارنامه صادر شده با نمره دلخواه فرده).. دوستانی که توی امتحان کتبی و speaking آیلتس شرکت کردن، بنظرشون ممکنه چنین روشی برای پاس کردن آیلتس؟ فکر میکنم این افراد، کس دیگه ای رو سر جلسه امتحان میفرستن.. مگه هویت فرد امتحان دهنده سر جلسه امتحان چک نمیشه؟ ضمن امتحان مصاحبه چطور؟ چیزی رکورد نمیشه؟ گیریم که همه مراحل طی شد و کارنامه هم صادر شد، بعدها طی پروسه مهاجرت به مشکلی بر نمیخورن اونایی که اینجوری آیلتس رو پاس کردن؟

Reza31001
29-10-2013, 20:06
سلام.
ببحشید یکسری از مراکز یا افراد هستن که امتحان IELTS رو بصورت تضمینی برگزار میکنن و مدرک ارائه میدن (منظورم از مدرک همون کارنامه صادر شده با نمره دلخواه فرده).. دوستانی که توی امتحان کتبی و speaking آیلتس شرکت کردن، بنظرشون ممکنه چنین روشی برای پاس کردن آیلتس؟ فکر میکنم این افراد، کس دیگه ای رو سر جلسه امتحان میفرستن.. مگه هویت فرد امتحان دهنده سر جلسه امتحان چک نمیشه؟ ضمن امتحان مصاحبه چطور؟ چیزی رکورد نمیشه؟ گیریم که همه مراحل طی شد و کارنامه هم صادر شد، بعدها طی پروسه مهاجرت به مشکلی بر نمیخورن اونایی که اینجوری آیلتس رو پاس کردن؟
در حال گذروندم یکی از همین دوره های تضمینی هستم:n02:

تقلب و ... که قرار نیست باشه دیگه!
این موسسه ای که من رفتم برای افرادی که پایشون خوب نیست 6.5 و برای کسایی که پایه قوی تری دارن 7 رو تضمین کرده (آزمون تعیین سطح میگیره)
روشش هم این طوریه که در طول دوره ها با آزمون و تمرین و ... ازت کار میکشن تا مجبور بشی تمرین کنی
در نهایت هم اگه بعد از 2 بار آزمون دادن اون حداقل ها رو نیاری 70% هزینه رو برمیگردونن

حالا نمیدونم؛ شاید چیزی که شما شنیدی این بوده که موسسه تضمین مدرک با نمره بالا کرده ولی اینی که من میرم میگه اگه نمره رو نیاری پولت رو پس میدیم نه اینکه با ثبت نام تو این موسسه بی بروبرگرد نمره 6.5 یا 7 رو میارید!

paranoid_android
29-10-2013, 23:00

این موسسه ای که من رفتم برای افرادی که پایشون خوب نیست 6.5 و برای کسایی که پایه قوی تری دارن 7 رو تضمین کرده (آزمون تعیین سطح میگیره)
روشش هم این طوریه که در طول دوره ها با آزمون و تمرین و ... ازت کار میکشن تا مجبور بشی تمرین کنی
در نهایت هم اگه بعد از 2 بار آزمون دادن اون حداقل ها رو نیاری 70% هزینه رو برمیگردونن

حالا نمیدونم؛ شاید چیزی که شما شنیدی این بوده که موسسه تضمین مدرک با نمره بالا کرده ولی اینی که من میرم میگه اگه نمره رو نیاری پولت رو پس میدیم نه اینکه با ثبت نام تو این موسسه بی بروبرگرد نمره 6.5 یا 7 رو میارید!

چیزی که بنده میگم کلا یه مقوله دیگه ست.. یه مبلغ کلان (بین 6-8 میلیون) میگیرن و اون نمره دلخواه شما رو خودشون براتون پاس میکنن.. در واقع خود شما تو امتحان شرکت نمیکنید.. تعداد افرادی که اینجوری IELTS گرفتن و مهاجرت کردن هم زیاد بوده..
فقط من تو اینش موندم که بعد از امتحان کتبی اون امتحان مصاحبه رو چیکار میکنن! اصلا از طریق کدوم مرکز آزمون و تو کدوم کشور پاس میکنن این امتحان رو.. با هویت خود شما. بعدا گندش در نمیاد یعنی..

chapanah
30-10-2013, 19:42
چیزی که بنده میگم کلا یه مقوله دیگه ست.. یه مبلغ کلان (بین 6-8 میلیون) میگیرن و اون نمره دلخواه شما رو خودشون براتون پاس میکنن.. در واقع خود شما تو امتحان شرکت نمیکنید.. تعداد افرادی که اینجوری IELTS گرفتن و مهاجرت کردن هم زیاد بوده..
فقط من تو اینش موندم که بعد از امتحان کتبی اون امتحان مصاحبه رو چیکار میکنن! اصلا از طریق کدوم مرکز آزمون و تو کدوم کشور پاس میکنن این امتحان رو.. با هویت خود شما. بعدا گندش در نمیاد یعنی..

هیچ گندی نداره شما همین الان به صورت آب خوردن و ظرف 3 سوت میتوانید در کنکور دست کاری کنید :)

دیدم میگما //// الان خیلیا شاید تعجب کنن ولی راحت تر از اون چیزی هست که فکرش رو کنید بعضی وقتا با پول حل میشه بعضی وقتا هر چه قدر هم پول بدی حل نمیشه باید پارتی داشته باشی.

paranoid_android
30-10-2013, 21:28
هیچ گندی نداره شما همین الان به صورت آب خوردن و ظرف 3 سوت میتوانید در کنکور دست کاری کنید :)

دیدم میگما //// الان خیلیا شاید تعجب کنن ولی راحت تر از اون چیزی هست که فکرش رو کنید بعضی وقتا با پول حل میشه بعضی وقتا هر چه قدر هم پول بدی حل نمیشه باید پارتی داشته باشی.

فزمایش شما کاملا متینه.. در مورد کنکور خب بله.. نظام اداری و اجرایی کشور ما متاسفانه کاملا فاسده و چتین چیزهایی کاملا عادی و طبیعی بنظر میاد.. با مبلغ 9 تا 11 میلیون میشه مدرک دکترای دانشگاه تهران یا فوق لیسانس دانشگاه شریف رو در هر رشته ای خریداری کرد.. اما در مورد آیلتس نمیدونم واقعا.. هیچ نظارت بین المللی روی نحوه اجرای آزمون در ایران وجود نداره؟ همین امتحان speaking رکورد و توی سرور ذخیره یا لاگ نمیشه؟ سر جلسه آزمون هویت شرکت کننده ها توسط دوربین مدار بسته ثبت و به هیچ مرجعی ارسال نمیشه؟ امضا و اثر انگشت دیجیتال از شرکت کننده ها اخد نمیشه؟ بنده میدونم تعداد زیادی هستن که اینجوری IELTS یا تافل رو پاس کرده و مهاجرت میکنن اما این رو هم شنیدم که با استعلام اداره مهاجرت در مورد یک فرد مشکوک ممکنه حقیقت رو بشه.. خیلی ها هستن که واقعا فرصت مطالعه برای این آزمون رو ندارن.. پاس کردن یا نکردن این آزمون واقعا ارتباط مستقیما با تسلط یا عدم تسلط فرد مورد نظر به زبان انگلیسی نداره.. یک عده هم واقعا زبانشون اونقدر خوب نیست اما مجبورن برای مهاجرت یا اخذ پذیرش از این سد بزرگ عبور کنن.. البته عرایض بنده به منزله تایید این مطلب که با دادن پول یک مدرک رو خرید نیست.. به هر حال گاهی اوقات شرایط ایجاب میکنه!

paranoid_android
31-10-2013, 12:33
با طرف صحبت کردم، گفت 4000 هزار دلار بدون پیش پرداخت! یعنی تمام مبلغ بعد از مراحل ثبت نام و پاس کردن امتحان و صدور کارنامه دریافت میشه! :n02:

m007007
09-11-2013, 20:11
سلام
لطفا چندتا کتاب برای IELTS و GRE معرفی کنید برای کسی که سطح زیانش عالیه.

bnmnb
09-11-2013, 20:42
سلام
لطفا چندتا کتاب برای IELTS و GRE معرفی کنید برای کسی که سطح زیانش عالیه.
سلام
active reading
new insight ino IELTS
Paragraph Development
Crack IELTS in a flash

AliTavakoli7
13-11-2013, 01:58
I need an IELTS partner for speaking & other skills too. PM me if u r interested. THX.

m-a-88
16-11-2013, 16:08
سلام به همه
راستش در صفحات قبلی دوستان منابع برای آزمونهای IELTS و خصوصا تافل را معرفی کردند
ولی یه مقدار پراکنده شده و یا حداقل من نتونستم بفهمم که منابع اصلی و جامع که خوندنشون ضروریه برای این آزمونها دقیقا کدومها هستند
اگر ممکنه یک بار دیگه معرفی کنید و اگر میشه با عکس اینا یاشه که اشتباه نشه.خواهشا چون به شدت نیاز دارم
خیلی خیلی ممنون از کسایی که اینجا زحمت میکشن

arad_56
02-12-2013, 16:30

میشه اسم موسسه و هزینه رو هم بگی؟

a1_star1
24-12-2013, 20:48

پولی که میگیرن 70 درصد بیشتر از مقدار واقعی هست
در نتیجه ضرری نمیکنن

a1_star1
24-12-2013, 20:51
سلام به همه
راستش در صفحات قبلی دوستان منابع برای آزمونهای IELTS و خصوصا تافل را معرفی کردند
ولی یه مقدار پراکنده شده و یا حداقل من نتونستم بفهمم که منابع اصلی و جامع که خوندنشون ضروریه برای این آزمونها دقیقا کدومها هستند
اگر ممکنه یک بار دیگه معرفی کنید و اگر میشه با عکس اینا یاشه که اشتباه نشه.خواهشا چون به شدت نیاز دارم
بستگی به سطحتون داره
ولی به ترتیب 504, لغات ضروری تافل بارونز و بعدش باید برید خود کتاب های اصلی
تافل مثل بارونز کمبریج رو بخونید

kkevinloren2006
29-12-2013, 18:34
Hi
I took my TOEFL exam last week on Saturday at Shiraz iBT center. It was not satisfactory at all. I realized that I won't score well while I was taking the exam, but this Friday when the results were available, it wasn't that much messy but still not satisfactory.
While I was preparing for the exam,I hoped to score above 27 on Reading and Listening sections to compensate for my weaknesses on Speaking and Writing sections. When the exam just started, I was shocked with how hard the first passage was. I've never had vocabulary problems on self-test on Barrons and Cambridge books, but the passage contained 4-5 keywords that I've never had heard of so I had a lot of problems with understanding the passage. But this wasn't the only problem. At the time I got to the last question, which worth 2 points, I clicked on the "return to the passage" button to check on some details . After I checked the passage, when I wanted to go back to questions, I clicked on the "Next" button mistakenly so it moved to the next passage therefore, I lost a 2-point and a 1-point question:n03:. The other two passages( It was a short-format reading section) weren't that much hard and I didn't have much problems with it. After the exam I thought I might even score under 20 but surprisingly I scored 23! yeay
After the devilish reading section the Listening section started. the first lecture was really hard the topic was about something strange(defense systems in insects or something similar) and the speaker was talking damn fast and continuous. At that moment I was a bit desperate since I messed on reading section and the Listening section didn't start well either, but that was a turning point in the exam! after the first part in the Listening section( I had a long-format Listening section) everything went well! the second part was easier that the previous one and the last part was really a piece of cake:n05:. Since I had a long-format Listening section, I kept the hope that the first part wouldn't be scored and my score would be something above 26 ,but unfortunately I scored 21! I did expect more
Speaking and Writing sections were good, not too hard and not too easy. I scored 23 on each, so my total score became 90:n15: It's not good but I'm happy it wasn't that much messy!

I'm a little bit tired right now but I will be back and share my opinions about the books and other stuffs about the exam

EDITED:

About books
I practiced with Cambridge preparation book (Gear & Gear) . If you want to learn skills and get familiar with the type of questions on TOEFL exam, I think Cambridge is the best because you learn these skills and get familiar with questions by exercising.

But for taking self-tests I think Barron's is better because it has more standard questions. However, for building skills it doesn't present anything much more than Cambridge. All of the self-tests are also included in its CD-ROM so if you can download or borrow the CD-ROM (not the listening CD) from someone else I think you don't have to buy the book.
BTW- The woman you see in this picture is censored in Iran markets:n09:

Barron also has a separate book for writing(Barron's Writing for the TOEFL iBT). It was really a helpful book. I did write better essays by practicing with this book. If you have any problems with the writing section, as I had, I recommend this book:

I also practiced with the official ETS preparation book but the questions were easier than normal tests. I recommend it for practicing but not a good one for self-evaluation

About test-center
The exam held on Shiraz University Eng Building No.2 in Mollasadra St. The atmosphere and facilities was good (except the fact that typing with the keyboard was a bit inconvenient , but not very troublesome ). We were 15 participants, 6 of us (including my-self) took the exam in a room and the others went to the Conference room. The Administrator also noticed that microphones are sensitive that you don't have to shout and troubles for others :n02:and so the participants also made no problems for others. Unfortunately the test-center didn't present anything to eat:n02: but I was lucky my mother reminded me to bring something to eat. during the 10-minute break we were all free to go out and take air or go to bathroom if necessary:35: .All together, test-center situation was good and I didn't have any problems with it

Gooooooood Luck
:n11:

Hello my friend. i have a question. What is your method in learning vocabularies? lietner box or g5 or... ? tnx alot.

ali_ab
30-01-2014, 21:13
با عرض سلام

ممون میشم بهترین روش واسه تقویت مهارت گفتاری و شنیداری برای ازمون های تافل و ایلتس رو معرفی بفرمائید.

با سپاس فراوان

پیروز و پاینده باشید

B.Russell
06-04-2014, 16:06
دوستان کسی فایل پی دی اف این کتاب رو داره؟
اگر لینک دانلودش رو دارین لطف بزرگی کردین. :n16:

Delta's Key to the TOEFL iBT: Advanced Skill Practice; Revised Edition

Keymer
27-07-2014, 10:51
سلام دوستان. میخواستم بدونم فایل صوتی که لغات تافل رو آموزش بده وجود داره اصلا؟ یعنی بجز خود لغت معنیش رو هم بگه که ما فقط گوش بدیم و یاد بگیریم. اگه هست لطفا یه راهنمایی کنین چجوری میشه گیرش آورد
ممنون :n16:

mojtabaivi
27-07-2014, 11:21
با عرض سلام

ممون میشم بهترین روش واسه تقویت مهارت گفتاری و شنیداری برای ازمون های تافل و ایلتس رو معرفی بفرمائید.

با سپاس فراوان

پیروز و پاینده باشید
سوال منم هست.... کسی میشه راهنمایی کنه؟ واسه اسپیکینگ و لیسینینگ چیکار کنیم؟

mahak20147
06-08-2014, 23:29
ممکنه چند کتاب معرفی کنید

flourish
17-08-2014, 17:11
سوال منم هست.... کسی میشه راهنمایی کنه؟ واسه اسپیکینگ و لیسینینگ چیکار کنیم؟

سلام دوست عزیز. راستش این تاپیک ظاهرا برای هر دو آزمون TOEFL و IELTS هست. برای speaking IELTS کتاب های خوبی وجود داره که بهترینش کتاب maximiser آقای معمارزاده هست البته بهترین راه افزایش مهارت speaking اینه که یه دوست پایه داشته باشی باهاش انگلیسی صحبت کنی یا حضوری یا از طریق skype ولی اگه به چنین فردی دسترسی نداشتی میتونی از کتابی که معرفی کردم استفاده کنی که واقعا خوبه. در مورد listening بهترین راه گوش دادن به podcast های مختلف هست که میتونی از سایت های خبرگزاری های خارجی دانلود کنی و گوش بدی و صرفا نیاز نیست که کلمه به کلمه متوجه بشی، همینکه هر روز نیم ساعت به یه متن انگلیسی که میتونه اخبار یا هر برنامه دیگه باشه اثربخشه. فیلم انگلیسی با زیرنویش انگلیسی نگاه کنید هم خوبه و از کتاب های listening هم میتونید استفاده کنید که یکی از بهترین کتابای listening سری tactics for listening هست که در سه سری basic، developing و expanding تو بازار هست که اگه اشتباه نکنم نویسندش آقای Richard معروف هست. اما برای آزمون IELTS که باید به سوالات با فرمت مشخص پاسخ بدید حتما باید از کتابای نمونه استفاده کنید تا روالش دستتون بیاد. که تقریبا تو تمام کتابای مهارت IELTS بخش listening هم کار شده.
موفق باشید

flourish
17-08-2014, 17:25
سلام به همه

سلام
ببینید کتاب های بیشماری در زمینه این دو آزمون در بازار وجود داره که اکثرا هم کتابای واقعا خوبی هستن و هیچکسی همه این کتابا رو نمیخونه. اول اینکه باید مشخص کنید میخواید IELTS امتحان بدید یا TOEFL و بعد دنبال مراجع باشید. دوم اینکه باید مشخص کنید هدفتون از شرکت تو این امتحان چیه؟ و به چه نمره ای احتیاج دارید و اینکه سطح زبان فعلیتون در چه حدی هست؟ نکته دیگه اینکه اگه میخواید امتحان بدید برای تحصیل در خارج از کشور باید مشخص کنید چون در مورد TOEFL که زیاد اطلاعی ندارم ولی IELTS ماژول Academic بیشتر برای تحصیل در خارج استفاده میشه و برای مهاجرت و صرفا زندگی در کشورهای خارجه بیشتر IELTS با ماژول General انتخاب میشه. و برخی از کتاب های این دو ماژول با هم فرق داره و چون برخی از بخش های آزموناش باهم فرق داره. بنابراین هدفتون از شرکت در این آزمون شدیدا بر اینکه چی بخونید و چطور بخونید تاثیر داره. نکته دیگه زمانی هست که شما در اختیار دارید، اگه مثلا 3 ماه وقت دارید برای آزمون با اینکه 6 ماه وقت دارید یا اینکه 1 سال وقت دارید خیلی فرق داره. کسی که فرصتش کمه طبیعتا نمیرسه کتابای بیشتری بخونه بنابراین بهتره در هر skill یه کتاب رو بخونه ولی کسی که وقتش زیاده میتونه راحت چندین کتاب برای هر skill بخونه. ضمن اینکه میشه منابع امتحان IELTS رو به چهار دسته تقسیم کرد: دسته اول کتاب هایی هستن که معرفی خود آزمون میپردازن و در حین پرداختن به نوع آزمون از هر skill نمونه ای در کتاب آوردن و شما رو با نوع آزمون آشنا مینن مثل کتاب New Insight into IELTS، دسته دوم کتاب هایی هستن که رو یه skill خاص تمرکز دارن و اگه شما تو یه skill صعیف تری میتونی تو اون زمینه بیشتر کتاب بگیری مثل کتاب academic writing practice for IELTS، دسته سوم کتاب هایی هستن که از شما آزمون میگیرن و در حقیقت به فرمت ازمون IELTS طراحی شدن و مثل کنکور آزمایشی میمونه، یعنی شما تایم میگیری و آزمون میدی و آخرش تعداد جواب های درست و غلط خودتو رو چک میکنی مثل کتاب های Testbuilders و سری چهارم کتاب هایی هستن که مهارت خاصی از شما رو افزایش میدن که در هر چهار skill به درد شما میخوره مثل کتاب Grammar for IELTS که درسته در آزمون IELTS بخشی به نام گرامر وجود نداره ولی وقتی شما بخوای writing امتحان بدی باید گرامر بلد باشی وقتی بخوای speaking امتحان بدی باید ساختارهای گرامری صحیح استفاده کنی.
امیدوارم مفید بوده باشه.
موفق باشید

flourish
17-08-2014, 17:26
ممکنه چند کتاب معرفی کنید

سلام
لطفا پست بالایی یعنی شماره 579 رو بخونید. با تشکر

khaledjaberi
02-09-2014, 15:01

برفرمایید دوست عزیز بفرمایید دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khaledjaberi
02-09-2014, 15:02

بفرمایید دوست عزیز

50R005H
11-10-2014, 13:18
یه سوال. اصولا کسی که دیپلم زبان داره و مثلا زبان اختصاصی کنکور رو 50 درصد بزنه اگه ielts شرکت کنه نمرش چند میشه حدودا؟

sepid12ir
19-10-2014, 22:21
یه سوال. اصولا کسی که دیپلم زبان داره و مثلا زبان اختصاصی کنکور رو 50 درصد بزنه اگه ielts شرکت کنه نمرش چند میشه حدودا؟

سوال بسیار کلی است. چون
ایلتس هم مهارت و هم دانش...

در هرحال ، معمولا نه لزوما! اگر کسی یک advanced student واقعی باشه میتونه حداقل رو نمره‌ی 6 حساب کنه.

denzelmovie
02-02-2015, 20:22
دوستان من چند سوال در مورد مدارک تافل و آیلتس داشتم
اول اینکه وااسه پیدا کردن یه کاار خووب کدوم مدرک روو پیشنهاد میدید؟ تافل یا آیلتس؟
بعد هرکدوم رو پیشنهاد دادید منابع خووب وااسه خوندن بهم معرفی کنید تا دانلود کنم، در مورد سطح هم فکر میکنم متوسط یه کم بالاتر بااشه (حدودا 50 درصد انگلیسی)

sepid12ir
02-02-2015, 23:12
دوستان من چند سوال در مورد مدارک تافل و آیلتس داشتم
اول اینکه وااسه پیدا کردن یه کاار خووب کدوم مدرک روو پیشنهاد میدید؟ تافل یا آیلتس؟
بعد هرکدوم رو پیشنهاد دادید منابع خووب وااسه خوندن بهم معرفی کنید تا دانلود کنم، در مورد سطح هم فکر میکنم متوسط یه کم بالاتر بااشه (حدودا 50 درصد انگلیسی)

سلام

1. موقعیت شغلی تو ایران ؟! هر دو مدرک خوب هست ولی لزوما موقعیت شغلی خوب را تضمین نمیکنه !
ایلتس و تافل دو مدرکی هستند که بیشتر افرادی که قصد مهاجرت و تحصیل در کشور دیگه را دارند میرن سراغش.

2. تا زمانی که سطح زبان شما را ندونیم هیچ کتابی را نمیتونیم معرفی کنیم...
در صورتی که یکی advanced باشه سطحش، 9 سری کتاب کمریج ایلتس بهترین گزینه هستند برای تمرین ایلتس.

در مورد تافل چندان مطلع نیستم...
در هرحال قدم اول در زمان کار کردن و قوی کردن general english هست

موفق باشین :n40:

denzelmovie
04-02-2015, 12:37
سلام

1. موقعیت شغلی تو ایران ؟! هر دو مدرک خوب هست ولی لزوما موقعیت شغلی خوب را تضمین نمیکنه !
ایلتس و تافل دو مدرکی هستند که بیشتر افرادی که قصد مهاجرت و تحصیل در کشور دیگه را دارند میرن سراغش.

2. تا زمانی که سطح زبان شما را ندونیم هیچ کتابی را نمیتونیم معرفی کنیم...
در صورتی که یکی advanced باشه سطحش، 9 سری کتاب کمریج ایلتس بهترین گزینه هستند برای تمرین ایلتس.

در مورد تافل چندان مطلع نیستم...
در هرحال قدم اول در زمان کار کردن و قوی کردن general english هست

موفق باشین :n40:

یعنی با تسلط به زبان و یا داشتن مدرکش موقعیت شغلی خووبی پیدا نمیشه توو ایران؟ هدفم از گرفتن این مدارک پیدا کردن شغل مناسبه نه قصد مهاجرت و تحصیل در کشور دیگه
سطح هم دقیق نمیدونم به نظر خوودم متوسط به بالا هست

sepid12ir
04-02-2015, 22:32
یعنی با تسلط به زبان و یا داشتن مدرکش موقعیت شغلی خووبی پیدا نمیشه توو ایران؟ هدفم از گرفتن این مدارک پیدا کردن شغل مناسبه نه قصد مهاجرت و تحصیل در کشور دیگه
سطح هم دقیق نمیدونم به نظر خوودم متوسط به بالا هست

چرا ، تسلط به زبان موقعیت شغلی خوبی به همراه داره
اما همیشه یادتون باشه که در ایران، کارهای مربوط به زبان، بیش از مدرک های زبان، خود زبان حائز اهمیت است.
شخصا به من هیچ وقت نگفتن مدارک مربوط به زبانت را بیار، بلکه همیشه مصاحبه شفاهی و یا امتحان کتبی داشتیم و سطح زبان سنجیده شده ...

و خب یقینا اگر در کنار این ها مدارک بین المللی هم باشه میزان اعتماد طرف بیشتر میشه ...

البته این کلی است... خیلی بستگی داره که شما در چه فیلد کاری میخواین کار کنین ... مثلا در موسسات آموزشی ایلتس و تافل انقدر اهمیت نداره که امتحان CAE مهمه .
و یا در کارهای بازرگانی، باز هم ایلتس و تافل انقدر اهمیت نداره که نامه نگاری شما و مکالمه شما مهمه ...

می دونید که ایلتس دو ساله است و بعد از دو سال منقضی میشه و اعتباری نداره و از طرفی هزینه اش تقریبا زیاده
شاید این هم یکی از دلایلی باشه که معمولا افراد در صورت واجب بود سراغ این امتحانات میرن.

denzelmovie
05-02-2015, 12:33
چرا ، تسلط به زبان موقعیت شغلی خوبی به همراه داره
اما همیشه یادتون باشه که در ایران، کارهای مربوط به زبان، بیش از مدرک های زبان، خود زبان حائز اهمیت است.
شخصا به من هیچ وقت نگفتن مدارک مربوط به زبانت را بیار، بلکه همیشه مصاحبه شفاهی و یا امتحان کتبی داشتیم و سطح زبان سنجیده شده ...

و خب یقینا اگر در کنار این ها مدارک بین المللی هم باشه میزان اعتماد طرف بیشتر میشه ...

البته این کلی است... خیلی بستگی داره که شما در چه فیلد کاری میخواین کار کنین ... مثلا در موسسات آموزشی ایلتس و تافل انقدر اهمیت نداره که امتحان CAE مهمه .
و یا در کارهای بازرگانی، باز هم ایلتس و تافل انقدر اهمیت نداره که نامه نگاری شما و مکالمه شما مهمه ...

می دونید که ایلتس دو ساله است و بعد از دو سال منقضی میشه و اعتباری نداره و از طرفی هزینه اش تقریبا زیاده
شاید این هم یکی از دلایلی باشه که معمولا افراد در صورت واجب بود سراغ این امتحانات میرن.

شما خودتون مدرس زبان هستید؟ میشه در مورد درآمدتون و ساعات کاریتون کمی راهنمایی کنید ببینم مثلا در یه موسسه آموزشی بخوام کار کنم به صرفه هست یا نه
بعد برای رفتن در یه موسسه باید چه کارهایی بکنم؟ فقط برم اعلام آمادگی کنم خودشون ازم تست میگیرن؟ خودتون بدون هیچ مدرکی مشغول تدریس هستید؟
بی زحمت برای سطح متوسط به بالا هم کتابی چیزی معرفی کنید بشینم مطالعه کنم سطحم روو بالاتر ببرم، خیـــــــــلی ممنون :n40:

sepid12ir
05-02-2015, 16:24
شما خودتون مدرس زبان هستید؟ میشه در مورد درآمدتون و ساعات کاریتون کمی راهنمایی کنید ببینم مثلا در یه موسسه آموزشی بخوام کار کنم به صرفه هست یا نه
بعد برای رفتن در یه موسسه باید چه کارهایی بکنم؟ فقط برم اعلام آمادگی کنم خودشون ازم تست میگیرن؟ خودتون بدون هیچ مدرکی مشغول تدریس هستید؟
بی زحمت برای سطح متوسط به بالا هم کتابی چیزی معرفی کنید بشینم مطالعه کنم سطحم روو بالاتر ببرم، خیـــــــــلی ممنون :n40:

سلام مجدد...

من تدریس را چندین سال پیش توسط یک واسطه شروع کردم در موسسه‌ای بی نام و نشان (در 19 سالگی)، چون توسط استاد خودم معرفی شده بودم، هیچ آزمونی ازم نگرفتن ولی خب به عنوان کار دانشجویی کار در موسسه بی نام و نشان بد نبود... تجربه خوبی بود...

اما بعد از دانشگاه تدریس را هم خصوصی و هم در موسسه ی "نام آشنا" ادامه دادم و همچنان مشغولم...
موسسات نام آشنا، معمولا ابتدا امتحان کتبی داره، بعد مصاحبه شفاهی و بعد دوره‌های ttc ... دوره‌های ttc خودش خیلی مهمه ... سه و یا چهار assignment و demo که تشخیص داده میشه شما ذاتا معلم هستین یا نه :n02:
پروسه‌ی مشغول شدن در موسسات فرق میکنه ولی نرمش همینه ...

من ادبیات انگلیسی خواندم ولی واقعا از من مدرک نخواستن برای تدریس... ولی خب الان به دلایلی ایلتس را گرفتم (نوامبر 2014) گرفتم ... و تنها تاثیرش اعتماد به نفسم را در کار خودم بالا برده :n01:...

درآمد ... در موسسات... کم است... اگر فقط موسسه کار کنید... تنها در صورتی که فول تایم کار کنید... در آمد خوبی کسب می‌کنید...
البته ... وقتی وارد موسسه میشین درآمد چشم گیر نیست ... ولی وقتی پای سابقه و مدارک مربوط به آموزش زبان مطرح باشه (مثل شرکت در ورک شاپ‌ها و مدارک بین المللی) خودش امتیاز هست و به همون میزان حقوق هم افزایش پیدا میکنه.

فقط به این مطمئنم که درآمد از تدریس، درآمد پربرکتی است (اگه اعتقاد داشته باشی به مساله برکت) :n02:

در مورد تقویت زبان واقعن هیچ نظری نمیشه داد مگر اینکه هم طرف را بشناسیم و هم تا حدودی با شخصیت و علایق طرف و به علاوه پشت کار آشنا باشیم.

:n16:

ghazal_59t
19-02-2015, 16:43
سلام دوستان
من باید ایلس 6.5 یا 7 بگیرم و الانم سطحم متوسط
کسی هم بتونه بهم کمک کنه ؟
یا پارتنری که باه هم بخونیم؟

مهـندس مسعود
25-02-2015, 04:16
بنده نیاز به نمره آیتل 7.5 دارم ولی زبان بنده ضعیف است. توصیه شما چیست؟

tabriz-info
25-02-2015, 10:45
بنده نیاز به نمره آیتل 7.5 دارم ولی زبان بنده ضعیف است. توصیه شما چیست؟

به نظر من هیچ چیز بدون تلاش امکان پذیر نیست

بهترین کار اینه که پیشنهادات رویایی رو کنار بزارید مثلا ( آموزشگاه یا معلمی که قراره 2 ماهه این نمره رو برای شما تضمین کنه )

بهتره یک معلم خوب داشته باشید و حتما کلاس برید

دلیلش اینه که شما هر چقدر هم بخوانید اگر تمرین نداشته باشید هیچ فایده ای نداره

وقتی تو کلاس هستید حداقل شما به چالش کشیده میشید تا از چیزایی که یاد گرفتید استفاده کنید

سعی کنید محیط مناسبی برای خودتون آماده کنید

مثلا تا حد توان از انگلیسی استفاده کنید

بنویسید بخونید بشنوید و صحبت کنید

با اینکه شما هر چقدر هم لعت حفظ کنید بازم کمه اما به خوندن چشمی گرامر و لغت اکتفا نکنید . تا استفاده لغت رو ندونید و نتونید جایی استفاده کنید به دردتون نمیخوره

کتاب های مفید بخرید یا دانلود کنید

انشا و املا در مورد موضوعات مختلف بنویسید

هر روز تمرینتون رو بیشتر کنید برای تمرین اینگلیسی در روز وقت تعیین نکنید بلکه پایه تمریناتتون رو انگلیسی قرار بدید و برای کارهای دیگه وقت تعیین کنید

همچنین سعی کنید خیال و فکرتون رو به انگلیسی تبدیل کنید و...

MITAJOON
16-03-2015, 23:53
سلام
دوستان نمیدونم مجاز به طرح این سوال هستم یا نه. میخواستم نظر شما رو در مورد کلاس های فشرده آریانپور برای آیلتس و تافل بپرسم.
من 3 سال مالزی بودم و ارشد خوندم. در حال حاضر آیلتس 6.5 رو دارم اما دنبال نمره 7 به بالا هستم. دنبال دوره ای هستم که بتونم در اسرع وقت به اون حد از آمادگی لازم برسم (قبل از تموم شدن مهلت اپلای برای دکتری)
ممنون میشم اگر دوره مذکور مورد تاییدتونه بهم بگید یا اگر دوره خاص دیگه ای که بتونه کمکم کنه به اون حد از آمادگی برسم.
(هدف خودم تقویت اسکیل شنیداریه بیشتر)
ممنون

EngineeR EhsaN
03-10-2015, 19:14
سلام.

من برای تحصیلات تکمیلی (دکتری) نیاز به تحصیلات آکادمیک و اصولی در زمینه زبان انگلیسی دارم. سوالی که دارم این هست که کدام یکی از این دوره‌های آموزشی تافل یا آیلتس برای من که سطح متوسطی دارم و البته توانایی استفاده مناسب و درست رو از آموخته هام در شرایط خاص رو ندارم، مناسب‌تر است؟ طول دوره برام مهم نیست.

goldisss
21-12-2015, 03:22
اگربه دنبال کسب اطلاعات کافی و وسیع درزمینه آزمون های بین المللی زبان انگلیسی هستیدحتما از این وبسایت دیدن بفرمایید:
موسسه زبان گلدیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sanamrezaee
03-01-2016, 14:41
با تشکر از مطالب مفیدتون

new evil
09-02-2016, 20:40
درود
1. فرق بین
TOEFL و IELTS چیه؟
2. کدوم بهتره؟
3. این مدرکا مدت اعتبار دارن یا دائمی هستن؟
4. چقدر طول می کشه یکی از این مدرکارو بگیرم؟

new evil
16-02-2016, 12:46
کسی نیست جواب بده ایا؟

masoud_iq
17-02-2016, 02:23
درود
1. فرق بین
TOEFL و IELTS چیه؟
2. کدوم بهتره؟
3. این مدرکا مدت اعتبار دارن یا دائمی هستن؟
4. چقدر طول می کشه یکی از این مدرکارو بگیرم؟

با سلام
هر دو آزمون ویژگی های خودشون رو دارند. امتحان تافل کمی سخت تره ولی تافل مقبولیت بالاتری داره من جایی رو نمی شناسم که تافل رو قبول نکنند
دانشگاه های اروپایی اکثرا ایلتس رو هم قبول می کنند
شما باید با توجه به شرایطتون تصمیم بگیرید....اگر از شما ایلتس رو هم قبول میکنند به نظرم ایلتس بدهید
تافل در حالت عادی دو سال اعتبار داره و اگر نمرتون بالاتر از ۱۱۶ بشه اعتبارش نامحدود هست ( نمره از ۱۲۰ هست)
برای تافل به سایت ets برید و ثبت نام کنید و شهری که می خواید توش امتحان بدهید رو انتخاب کنید هزینه هم ۲۱۰ دلار هست
شما الان احتمالا برای تهران امتحان اسفند می تونید ثبت نام کنید و نتیجه اش هم ۱۰ روز بعدش روی سایت میاد.

new evil
18-02-2016, 00:03
با سلام
هر دو آزمون ویژگی های خودشون رو دارند. امتحان تافل کمی سخت تره ولی تافل مقبولیت بالاتری داره من جایی رو نمی شناسم که تافل رو قبول نکنند
دانشگاه های اروپایی اکثرا ایلتس رو هم قبول می کنند
شما باید با توجه به شرایطتون تصمیم بگیرید....اگر از شما ایلتس رو هم قبول میکنند به نظرم ایلتس بدهید
تافل در حالت عادی دو سال اعتبار داره و اگر نمرتون بالاتر از ۱۱۶ بشه اعتبارش نامحدود هست ( نمره از ۱۲۰ هست)
برای تافل به سایت ets برید و ثبت نام کنید و شهری که می خواید توش امتحان بدهید رو انتخاب کنید هزینه هم ۲۱۰ دلار هست
شما الان احتمالا برای تهران امتحان اسفند می تونید ثبت نام کنید و نتیجه اش هم ۱۰ روز بعدش روی سایت میاد.
دوره ی تافل چقدر طول می کشه
من اصفهانم
شرکت معتبر و کاردرست سراغ دارید معرفی کنید توی اصفهان؟
کوثر چطوره؟

masoud_iq
18-02-2016, 00:36
دوره ی تافل چقدر طول می کشه
من اصفهانم
شرکت معتبر و کاردرست سراغ دارید معرفی کنید توی اصفهان؟
کوثر چطوره؟

قبل از هر چیز پایه زبان شما باید خیلی خوب باشه وگرنه کلاس های تافل رفتن بی فایده هست
اگر پایه زبان خوبی دارید به دلیل اینکه تافل دادن به مهارت و تکنیک های خاصی نیاز داره، کلاس رفتن میتونه براتون خیلی مفید باشه
کلاس رو من جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان رو پیشنهاد می کنم ، تافل آزمایشی هم برگزار می کنند با هزینه ۶۰ تومن.
یکسری تافل های قبلی هم هست که دوستان چینی لطف کردند و به صورت نرم افزار در آوردند و به TPO معروف هست و میتونید دانلود کنید
این TPO ها رو اگر زیاد تمرین کرده باشید امتحان کاملا دستتون میاد و امتحان خوبی خواهید داشت
مثلا برای قسمت speaking یه هدست بگیرید و در خانه خودتون با TPO تمرین کنید
البته من کلاس رفتن رو هم کاملا توصیه می کنم

new evil
18-02-2016, 11:39
قبل از هر چیز پایه زبان شما باید خیلی خوب باشه وگرنه کلاس های تافل رفتن بی فایده هست
اگر پایه زبان خوبی دارید به دلیل اینکه تافل دادن به مهارت و تکنیک های خاصی نیاز داره، کلاس رفتن میتونه براتون خیلی مفید باشه
کلاس رو من جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان رو پیشنهاد می کنم ، تافل آزمایشی هم برگزار می کنند با هزینه ۶۰ تومن.
یکسری تافل های قبلی هم هست که دوستان چینی لطف کردند و به صورت نرم افزار در آوردند و به TPO معروف هست و میتونید دانلود کنید
این TPO ها رو اگر زیاد تمرین کرده باشید امتحان کاملا دستتون میاد و امتحان خوبی خواهید داشت
مثلا برای قسمت speaking یه هدست بگیرید و در خانه خودتون با TPO تمرین کنید
البته من کلاس رفتن رو هم کاملا توصیه می کنم
آدرسش کجاست؟

behnamy01
18-02-2016, 12:56

مطمئنید باید بریم سایت ets ؟ من شنیده بودم که از وقتی تحــر.یم ها بیشتر شده بود، سایت ets دیگه چندسالی هست به ایـرانیا خدمات نمیده، و مشکلات پرداخت آنلایـن ارـزی هم که داشتیم.
ولی مثل اینکه به جاش چندسالی هست که سنجـش به عنوان نمـاینده توی ایـران فعالیت میکنه و آزمون رو برگزار میکنه. الان هم رفتم سایتشون ولی ثبت نام فعالی وجود نداشت.

masoud_iq
19-02-2016, 00:05
آدرسش کجاست؟
36700200 تلفن

masoud_iq
19-02-2016, 00:13
مطمئنید باید بریم سایت ets ؟ من شنیده بودم که از وقتی تحــر.یم ها بیشتر شده بود، سایت ets دیگه چندسالی هست به ایـرانیا خدمات نمیده، و مشکلات پرداخت آنلایـن ارـزی هم که داشتیم.
ولی مثل اینکه به جاش چندسالی هست که سنجـش به عنوان نمـاینده توی ایـران فعالیت میکنه و آزمون رو برگزار میکنه. الان هم رفتم سایتشون ولی ثبت نام فعالی وجود نداشت.

نه دوست عزیز ets باایران هیچ مشکلی نداره فقط برای پرداخت ، اگر کارت بین المللی ندارید باید از طریق سایت هایی مثل سهند پرداخت یا تهران پیمنت اقدام کنید.
مطالبی که تا الان گفتم مربوط به تافل اینترنتی یا ibt هست که الان بیشتر مقبول هست در مورد تافل کاغذی شاید باید از طریق سنجش اقدام کنید ولی تافل اینترنتی، فقط از طریق خود سایت ets باید اقدام بشه.

new evil
20-02-2016, 11:39
رفتم جهاد دانشگاهی تعیین سطح کردن شدم سطح 3
حالا من این دوره رو برم بعد باید چیکار کنم؟کجا امتحان بدم؟
بعد از جهاد یه سرم رفتم کوثر اونجا گفتن که اصلا چه نوع تافلی می خوای امتحان بدی و باید از طرف دانشگاه نامه داشته باشی و این حرفا!

masoud_iq
22-02-2016, 19:04
رفتم جهاد دانشگاهی تعیین سطح کردن شدم سطح 3
حالا من این دوره رو برم بعد باید چیکار کنم؟کجا امتحان بدم؟
بعد از جهاد یه سرم رفتم کوثر اونجا گفتن که اصلا چه نوع تافلی می خوای امتحان بدی و باید از طرف دانشگاه نامه داشته باشی و این حرفا!
شما بیسواد هم که باشید میتونید ثبت نام کنید و امتحان بدهید ، تافل ربطی به تحصیلات شما ندارد
گفتم که الان همه تافل اینترنتی یا ibt می دهند.
شما یه سر به ets بزنید و یه اکانت اونجا بسازید همه چیز رو متوجه می شوید.
یه قسمت داره به اسم register for a test اون رو جلو برید و ایران رو انتخاب کنید و شهر مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا تاریخ های باز نمایش داده بشوند.
فقط اسمتون رو از روی پاسپورت و کامل با پسوند و پیشوند بزنید چون بعدا درست کردنش سخته
پرداخت رو هم که توضیح دادم
روز امتحان هم با یه کارت ملی و خوراکی به سر جلسه بروید :-)

amir hamzeh
30-06-2016, 23:33
من هر چه قدر سوال در مورد زبان میپرس کسی جواب نمیده امیدوارم اینجا کسی راهنمایی کنه
برای اینکه در ازمون هایی مثل تافل ایلتس و بتونیم بالاترین حد از واژگان close test درک مطلب و ... به دست بیاریم باید سطح واژگان وسیعی داشته باشیم کتابهای 504 و 1100 واژه
لطفا بقیه منابع را هم معرفی کنید چه کتابهایی برای لغات تافل مناسب هست ؟ لطفا برای سطح upper intermediate تا رسیدن به بالاترین سطح کتاب لغت و درک مطلب معرفی کنید

brad pitt
08-07-2016, 11:22
با سلام

من کارمندم و عصرها قت برای خوندن زبان دارم
زبان در حد لغات 504 بلدم و سطح زبانم در تعیین سطح upper intermediate

به نظرتون بیشتر برای ارتقای کاری و تسلط زبان ک بعد مدرکش بیشتر بدرد کارم بخوره تافل بهتره یا آیلتس ؟؟
سال اعتبار کدومیک بیشتره ؟

و یه سوال دیگه کتاب انگلیش ریزالت کتاب کامل تری هست یا آمریکن فایل ؟

ممنون

szh_1367
26-09-2016, 11:30
وقت بخیر دوستان

چند روز پیش در کلاس ایلتس ثبت نام کردم میخواستم بدونم چه نکاتی رو باید بیشتر دقت کنم تا مطالب رو بهتر یاد بگیریم یا هر تجربه دیگه ای که بتونه بهم کمک کنه

تعیین سطح ندادم گفتم از صفر میخواهم شروع کنم چون زبانم در حد ضعیف هست

دانشگاه رفته ام( سه سال قبل تمام شد ) و برای اولین بار در کلاس های زبان شرکت میکنم

حافظه تصویری بسیار قوی دارم ( شاید در راهنمایی کمکی بکنه )

50R005H
06-01-2017, 14:49
وقت بخیر دوستان

چند روز پیش در کلاس ایلتس ثبت نام کردم میخواستم بدونم چه نکاتی رو باید بیشتر دقت کنم تا مطالب رو بهتر یاد بگیریم یا هر تجربه دیگه ای که بتونه بهم کمک کنه

تعیین سطح ندادم گفتم از صفر میخواهم شروع کنم چون زبانم در حد ضعیف هست

دانشگاه رفته ام( سه سال قبل تمام شد ) و برای اولین بار در کلاس های زبان شرکت میکنم

حافظه تصویری بسیار قوی دارم ( شاید در راهنمایی کمکی بکنه )
کلاس رفتن خوبه اما 90% پیشرفت به صورت خودآموزه توی یادگیری. انگلیسی لغات خیلی زیادی داره سعی کن هر روز جند لغت یاد بگیری و یادداشت کنی. با زیاد گوش دادن و زیاد خوندن تقریبا تمام مهارت ها تقویت میشه حتی speaking!
در سطح پایه کتاب داستان های level پایین تر و دیدن انیمیشن با زیرنویس انگلیسی خیلی کمک کنندست.

szh_1367
08-01-2017, 10:55
کلاس رفتن خوبه اما 90% پیشرفت به صورت خودآموزه توی یادگیری. انگلیسی لغات خیلی زیادی داره سعی کن هر روز جند لغت یاد بگیری و یادداشت کنی. با زیاد گوش دادن و زیاد خوندن تقریبا تمام مهارت ها تقویت میشه حتی speaking!
در سطح پایه کتاب داستان های level پایین تر و دیدن انیمیشن با زیرنویس انگلیسی خیلی کمک کنندست.

ممنون:n02:

بله دقیقا درسته

البته من سطح زبان پایینی داشتم و رفتن کلاس باعث شد هدفمند و پیوسته زبان رو دنبال کنم

خیلی ها دوست دارند زبان یاد بگیرند اما نمیدونند از کجا شروع کنند یا چطور کار رو ادامه بدهند کلاس باعث هدفمندی میشه

گاهی افراد به کانون میرن و چون سرعت اموزش پایین هست ( انتقال اطلاعات ) عدم پیشرفت چشم گیر باعث میشه کانون رو ترک کنند ( کلاس های ایلتس از این بابت عالی هستن مطالب حجیم و فشرده اما از طرفی فرد باید تمرین زیادی داشته باشه )

این نکته رو هم در این مدت یاد گرفتم که در یادگیری زبان عجله نداشته باش فراگیری نیازمند زمان هست

50R005H
08-01-2017, 21:58
ممنون:n02:

بله دقیقا درسته

البته من سطح زبان پایینی داشتم و رفتن کلاس باعث شد هدفمند و پیوسته زبان رو دنبال کنم

خیلی ها دوست دارند زبان یاد بگیرند اما نمیدونند از کجا شروع کنند یا چطور کار رو ادامه بدهند کلاس باعث هدفمندی میشه

گاهی افراد به کانون میرن و چون سرعت اموزش پایین هست ( انتقال اطلاعات ) عدم پیشرفت چشم گیر باعث میشه کانون رو ترک کنند ( کلاس های ایلتس از این بابت عالی هستن مطالب حجیم و فشرده اما از طرفی فرد باید تمرین زیادی داشته باشه )

این نکته رو هم در این مدت یاد گرفتم که در یادگیری زبان عجله نداشته باش فراگیری نیازمند زمان هست
من تو این 10-12 سال واقعا معلم ماهر تو هیچ موسسه ای ندیدم(به جز 1 مورد) که بتونه نزدیک به یک فرد Native صحبت کنه نه به خاطر سطح کلاس بلکه چون واقعا بلد نبودند! تجربه هم نشون داده کلا موسسات برای سود خودشون هرچی میتونن ترم ها رو کش میدن. وقتی تو یه محیط انگلیسی زبان قرار بگیرید تازه میفهمید هیچی نمیدونید! البته الان به لطف اینترنت خیلی سریع تر میشه زبان یادگرفت.

ghost_dog
08-02-2017, 23:25
سلام دوستان، خسته نباشید
برای امتحان IELTS با نمره بالاتر از 7.5 به صورت خودآموز چه کتابهای را معرفعی میکنید؟ هدفم ادامه تحصیل هستش و دقیقا 1 سال وقت کافی دارم. خداییش حال کلاس رفتن رو ندارم . دنبال منابع میگردم خودم بشینم بخونم. ممنون میشم اگه بتونین بطور کامل برام توضیح بدین
بازم ممنون

Bizow
09-02-2017, 07:40
حتما تافل بدین نه ایلتس

ghost_dog
11-02-2017, 18:11
سلام دوستان، خسته نباشید
برای امتحان IELTS با نمره بالاتر از 7.5 به صورت خودآموز چه کتابهای را معرفعی میکنید؟ هدفم ادامه تحصیل هستش و دقیقا 1 سال وقت کافی دارم. خداییش حال کلاس رفتن رو ندارم . دنبال منابع میگردم خودم بشینم بخونم. ممنون میشم اگه بتونین بطور کامل برام توضیح بدین
بازم ممنون

واقعاکسی نیست راهنمایی کنه،من خودم تمام کتابفروشیهای رو گشتم،هرکدومشون یه عالمه کتاب معرفی کردند. بیشترمنوگیج کردن

ghost_dog
11-02-2017, 18:13
سلام دوستان، خسته نباشید
بازم ممنون

واقعاکسی نیست راهنمایی کنه،من خودم تمام کتابفروشیهای رو گشتم،هرکدومشون یه عالمه کتاب معرفی کردند. بیشترمنوگیج کردن

50R005H
12-02-2017, 12:20
شما برید انجمن applyabroad اونجا افراد با تجربه در این زمینه زیاده. ولی خوب قاعدتا نمیشه 1 سال نشست کتاب های آیلتس رو خوند! اونارو بیشتر برای ماه های آخر کار میکنند. برا لسنینگ اخبار-فیلم-مستند-ویدیو های یوتیوب و خلاصه هر چی در دسترس بود رو کار کنید برا اسپیکینگ ترجیحا کلاس های مخصوص همین کار رو برید یا با اینترنت با یکی دیگه تمرین کنید یا با خودتون. برا رایتینگ و ریدینگ هم مقاله و کتاب انگلیسی از اینترنت گیر بیارید با هر موضوعی و یکی هم باید باشه رایتینگ رو تصحیح کنه. کتاب های official guide و Cambridge 1-10 هم برا نزدیک امتحان. کتاب های لغت مثل 1100 و 504 هم بد نیست(نرم افزار anki رو دانلود کنید) ولی بهتره لغات پرکارد رو خودتون با همین کارهایی که گفتم گیر بیارید تو یه دفتر یادداشت کنید و مرور کنید.

Nocturne
30-04-2017, 23:23
درود،

بچه ها آیلتس و تافل در مواقع معینی از سال برگزار میشن یا همیشه هست؟ از کی باید قبلش ثبت نام کرد؟
ببخشید اگه سوالم ابتداییه. مرسی

mahourmaghsoudian
22-08-2017, 23:10
بچه ها ... من الان کمی ذوق زده ام و خواستم ذوق ام رو با شما به اشتراک بزارم. شش ماه پیش شانسی با گروهی آشنا شدم که آیلتس کار می کردن. سایتشون رو نمی دونم به فارسی بزنین ایزی آیلتس . جاشون بیخوده. جای خاصی نیستن. یه استاد شیروی هست از دستش ندین. کمی گرونه کلاساش ولی عجیب غریبه. عجیب غریبا! ... علی شیروی.. اخلاق خوبی هم نداره و باید سر کلاس تحملش کنید! هاهاها ... ولی نهایتش میشه کارنامه اورال 8 ای که واسه من کرفت. خودشم همین هشت هشت و نیم داره. موسسات دیگه مثه آفرینش هم خوبن ولی بیشتر بنگاه های اقتصادی شدن. این ایزی آیلتس رو یه تست بکنید.

green-mind
23-09-2017, 19:21
من یک سوال دارم چند کورس باید کلاس بریم ؟برای گرفتن ielts

كيفسانرضايي
03-05-2020, 19:01
با سلام و عرض ادب
ببخشید من چطور میتونم از شما در مورد استاد شیروی راهنمایی بخوام ممنونم

- - - Updated - - -

با سلام و عرض ادب

- - - Updated - - -

با سلام و عرض ادب

anathema.
05-07-2020, 23:18
من یک سوال دارم چند کورس باید کلاس بریم ؟برای گرفتن ielts

با سلام
اصولا نیاز خاصی به کلاس زبان رفتن ندارید. اگر کلا سطح زبان انگلیسی شما 0 هست، میتونید اول دایره لغات خودتون رو قوی کنید و بعد به یادگیری گرامر بپردازید. خوبی این کار این هستش که نیازی به پرداخت هزینه های سنگین کلاس زبان ندارید و برای یاد گیری 4 و یا نهایت 5 مدل مختلف گرامکر نیازی نیست 1 ترم کامل صبر کنید. میتونید در خانه با استفاده از فیلم و یا سریال هایی که جهت همین امر ساخته شده اند استفاده کنید و listening خودتون رو قوی کنید.
همچنین از سایت هایی مثل اینترپالس که جهت رد و بدل کردن زبان بین کاربران هست و یا درکل سایت های به اصطلاح pen-pal میتونن برای writing به شما کمک کنند.
آزمون ielts چیزی بجز تمرین شخصی شما نیست و اینکه چقد همت کنید تا سریعتر پیش برید شرط قبولیه.
البته بنده تجربه و سلیقه شخصی خودم رو باتون در میون گذاشتم.
با تشکر