مشاهده نسخه کامل
: تعقیبات نمازها (گرافیکی تحت وب)
bollboll
21-12-2006, 08:11
به نام خالق لوح و قلم
با سلام خدمت دوستان عزیز!
متن تعقیبات نماز برای گوشی های موبایل که بهترین حالت نمایش آن در گوشی های
با ابعاد 220 * 176 پیکسل است : مثل سونی اريکسون , k750 , w700 , w800
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود با حجم 199 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع فایل: فشرده
توضیحات: فایل را به همراه شاخه اش در قسمت other یا html کپی نموده و اجرا نمایید.
در مناجاتتون ما رو هم ياد کنید.
am_merman01
23-12-2006, 23:47
خدا خیرت بده دوست عزیز
اجرت با امام زمان
بسیار مفید
حتما استفاده می کنم.
morteza_k
24-12-2006, 00:26
سلام
ممنونم دارم استفاده مي كنم.
خيلي ثواب كردي
hamid_hitman47
24-12-2006, 02:16
ممنون........
bollboll
24-12-2006, 19:41
با سلام!
با تشکر از عنایت شما دوستان، از اینکه قابل قبول شما افتاد خرسند شدم.
حال مجموعه دیگری آماده کرده ام: دعاهای ایام هفته
لینک دانلود با حجم 169 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات: فایل را به همراه شاخه اش در قسمت other یا html کپی نموده و اجرا نمایید.
سعی ما در هر نسخه بهبود گرافیک متن و سرعت لود بالاتر می باشد. دعای عرفه را هم دوست داشتم بگذارم ولی متنش زیاد است، اگر نتوانستم حداقل متن غیر گرافیکی آن را قرار می دهم ان شاء الله.
موفق باشید و ملتمس دعای خیر!
bollboll
26-12-2006, 08:01
الهی و ربّــی مَن لی غیــرک
سلامی دوباره حضور دوستان عزیز!
دعای کمیل
لینک دانلود با حجم 170 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات: فایل را به همراه شاخه اش در قسمت other یا webpage کپی نموده و اجرا نمایید.
التماس دعای کثیر !
bollboll
31-12-2006, 11:48
به نام خدای عادل غفار
اللهم عجل لولیک الفرج ـ صلوات الله علیه ـ
با سلام خدمت دوستان عزیز! عید سعید قربان بر همگی شما مبارک باد!
دعاي ندبه با همان فرمت قبل
دانلود با حجم 218 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع فايل : فشرده
توضيحات: فايل را به همراه شاخه اش در قسمت other يا web page کپي نموده و اجرا نماييد.
التماس دعا
ممنون از زحماتتون
من اونا رو ريخت م روي 6630 خيلي ريز نشون ميده
كل صفحه رو توي يه اسكرين ميخواد نشون بده
ممنون ميشم راهنماييم كنين
bollboll
01-01-2007, 08:28
سلام دوست عزیز!
ببینید در حال حاضر اکثر گوشی ها صفحات وب را باز می کنند ولی نوع نمایش آنها متفاوت است، ممکن است یک گوشی مانند گوشی شما عکس ها را به صورت fit نشان دهد و ممکن است به اندازه واقعی خودش. در فرمت استاندارد صفحه باید به اندازه خودش نمایش داده شود، احتمالاً گوشی شما تنظیماتی برای تغییر نمایش صفحه دارد، آنها را بررسی نمایید.
ضمن اینکه این برنامه همانطور که در بالا عنوان شده، بهترین حالت اجرایش روی گوشی های سونی اریکسون با وضوح 220 در 176 پیکسل می باشد.
به امید موفقیت شما
bollboll
11-01-2007, 00:53
حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:
من اصعد الی الله خالص عبادته اهبط الله عزوجل الیه افضل مصلحته
كسی كه عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.
(بحار الانوار ، ج 70، ص 249 )
bollboll
11-01-2007, 00:54
ان السعید، كل السعید، حق السعید من أحب علیا فی حیاته و بعد موته
همانا سعادتمند(به معنای) كامل و حقیقی كسی است كه امام علی(ع) را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.
(مجمع الزوائد علامه هیثمى ، ج 9 ، ص 132)
bollboll
11-01-2007, 00:54
قاریءُ الحدید، و اذا وقعت، و الرحمن، یدعی فی السموات و الارض، ساکن الفردوس
تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند
(کنزالعمال ، ج 1 ، ص582)
bollboll
11-01-2007, 00:59
خیارکم الینکم مناکبة و اکرمهم لنسائهم
بهترین شما کسی است که در برخورد با مردم نرم تر و مهربان تر باشد و ارزشمندترین مردم کسانی هستند که با همسرانشان مهربان و بخشنده اند.
(دلال الامامه و کنزالعمال ، ج 7، ص225)
bollboll
11-01-2007, 01:00
به نام خدای ظاهر و باطن
با سلام خدمت دوستان گرامي! JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
مناجات خمس عشرة : مجموعه 15 دعای پرمغز است که از امام سجاد علیه السلام نقل شده است.
به صورت گرافيکي که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750 مي باشد.
دانلود با حجم 347 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضيحات: فايل را به همراه شاخه اش در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
.
التماس دعا از همگی !
سلام
دستت درد نکنه ......ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamineh-6630
11-01-2007, 18:23
به نام خدای ظاهر و باطن
مناجات خمس عشرة : مجموعه 15 دعای پرمغز است که از امام سجاد علیه السلام نقل شده است.
به صورت گرافيکي که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750 مي باشد.
دانلود با حجم 347 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضيحات: فايل را به همراه شاخه اش در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
.
التماس دعا از همگی !
سلام دوست عزیز
کار خیلی قشنگی کردی که حتما مأجور خواهد بود.امیدوارم بقیه دعاهای مشهور را هم تهیه کنی.
چند تا نکته بنظرم رسید که خواستم بهت بگم.اول اینکه تو دعای خمسه عشر، از صفحه اول نمیشود دعاهای یازدهم به بعد را آورد و لینکش خراب است.اگر می شود آنرا تصحیح کن.:sad:
دوم اینکه آیا فکری برای غلطهای املایی و گاهی اعرابی کرده ای ویا اگر وقت اینکار را نداری اگر گزارش بدهیم امیدی به اصلاح آنها هست یا نه؟:rolleye:
کار نو هیچوقت بی اشکال نمی شود، مهم شروع آن است.امیدوارم در کارت موفق باشی.:blush:
سلام...
اينا رو همه گوشيها ميان؟
من روي N73 تست كردم نشد!
bollboll
11-01-2007, 21:43
سلام!
دوست عزیز hamineh-6630
از توجه و اظهار نظرهای شما بسیار متشکرم! ایراد صفحات 10 به بعد را اصلاح کردم و فایل را با همان لینک قبلی جایگزین نمودم. در مورد غلط های املایی و اعرابی، چون دعاهای این مجموعه بسیار پرارزش هستند و با متن عادی فرق می کنند، لذا باید عاری از غلط و اشتباه باشند، اگر موردی را مشاهده نمودید حتماً آنرا گزارش بفرمائید تا اصلاح شود. البته من متن این دعاها را از منبعی معتبر دریافت نموده ام، که باز هم وجود اشکال در آن امکان پذیر است.
در مورد سؤال عزیز دیگر که فرمودند روی نوکیا n73 چگونه است؟ من به شخصه دسترسی به این گوشی نداشتم تا روی آن تست کنم. ولی روی گوشی نوکیا 7610 تست کردم که بنا بر تنظیمات اولیه صفحات وب روی آن گوشی، عکس را بدون زوم نشان می داد که با تغییر تنظیمات نمایش screen صفحه، مشکل حل شد. شما هم این تنظیمات را باید تغییر دهید.
از عنایت همه دوستان سپاسگذارم، امید که هر روز بیشتر از گذشته به معارف نامتناهی اسلام رهنمون شویم.
اجرت با امام حسیــــــــــن
اگه ترجمه فارسی داشت خیلی توپ تر میشد
اگه قران با ترجمه فارسی داشتی یک لینک بده
سلام
آقا یکی یه توضیح بده من این دعا ها رو کجای گوشیم بریزم
گوشیم نوکیا 6670 هست
اصلا پوشه html یا other نداره
ازتون ممنون میشم
آقا جان من یکی بگه دیگه
شما اول کپی کن تو موبایل بعد هم فایل های htmرو اجرا کن من که همین کارو کردم
شما اول کپی کن تو موبایل بعد هم فایل های htmرو اجرا کن من که همین کارو کردم
من اینکارو کردم ولی ارور داد
bollboll
14-01-2007, 19:41
سلام
نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است. امام صادق (ع)
bollboll
14-01-2007, 19:47
سلام
دوست عزیز bpz364 !
بهترین روش این است که شما شاخه را داخل کارت حافظه تان کپی نمایید. حتماً کارت حافظه شما شاخه other را دارد. بعد برای اجرا از فایل html استفاده نمایید. نباید error بدهد نهایتاً باید صفحه ای بیاورد که عکسهایش در حالت استاندارد قرار ندارند. اگر باز هم error می دهد متن Error را بنویسید تا ببینیم اشکال از کجاست.
موفق و منصور باشید.
bollboll
18-01-2007, 10:51
به نام خالق زیباییها
با سلام خدمت بزرگواران!
حدیث شریف کـســــاء : حدیثی که خواندن آن مخصوصاً به صورت دست جمعی بسیار توصیه شده است
و بسیار از منظر اهل بیت علیهم السلام مورد اهمیت است.
این دفعه همراه با ترجمه
به صورت گرافيکي که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750و w810 مي باشد.
دانلود با حجم 257 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضيحات: بعد از خارج کردن از حالت فشرده، آنرا در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
التماس دعا در سحرگاهان!
بسیار عالی
منتظر ادامه اش هستیم
bollboll
06-02-2007, 13:50
به نام رزاق عليم
با سلام خدمت همگي عزيزان!
زيارت جامعه کبيره که داراي مضاميني بلند و شگرف در وصف ائمه معصومين است.
به صورت گرافيکي که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750, w800 مي باشد.
دانلود با حجم 254 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضيحات: بعد از خارج کردن از حالت فشرده، آنرا در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
ملتمس دعاي خير
bollboll
20-02-2007, 16:03
به نام مبدأ خوبی ها
دوستان سلام!
دعای عهد ، دعا برای تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام.
به صورت گرافيکي که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750, w800 مي باشد.
دانلود با حجم 94 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
============================================
لینک ارتباطی مجموعه دعاها تاکنون (12 مورد)
جهت دسترسی بهتر به دعاها، یک صفحه ارتباط دهنده به شکل زیر ساخته ام.
دانلود با حجم 8 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع فایل : فشرده
توضیحات: بعد از خارج کردن از حالت فشرده شاخه doa را در حافظه گوشی در قسمت other یا webpages کپی نمایید. حال دعاهای دیگر را داخل زیر شاخه ma از شاخه doa منتقل کنید. با اجرای فایل majmooe-doa.htm صفحه اصلی «مجموعه ادعیه» قابل مشاهده است.
التماس دعا !
موفق باشید.
bollboll
04-03-2007, 01:21
به نام غنی مطلق
سلام !
دوست عزیزی که برای گوشی های نوکیا سؤال کرده بودند، اگر گوشی شما صفحات وب را نشان بدهد به احتمال زیاد توانایی نمایش این دعاها را هم خواهد داشت. فقط اگر تصویر ریز نمایش داده شد باید به مسیر زیر روی گوشی بروید :
option >>advanced<<original size
در این صورت متن دعاها به صورت خوانا مشاهده می شوند. گوشی های 3230 و 7610 شخصاً توسط بنده تست شده و دعاها به این روش در آنها نمایش داده می شود.
اگر شنیده باشید جدیداً از طریق خط ایرانسل می توان با گوشی موبایل با تکنولوژی gprs اینترنت را مرور کرد، اما بسیاری از صفحات اینترنت بزرگتر از صفحه گوشی موبایل هستند و گشت و گذار در آنها وقت گیر است. لذا این فکر به ذهنم رسید که مجموعه حاضر را در اینترنت به صورت صفحات وب قرار دهم تا همیشه در دسترس علاقمندان باشد. پس با وارد کردن آدرس زیر در گوشی خود می توانید به دعاها دسترسی پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما را از دعای خیر محروم نفرمائید.
به امید توفیق روز افزون
khore_64
08-03-2007, 02:19
دستت درد نکنهههههههههههههههه
به نام خالق لوح و قلم
با سلام خدمت دوستان عزیز!
متن تعقیبات نماز برای گوشی های موبایل که بهترین حالت نمایش آن در گوشی های
با ابعاد 220 * 176 پیکسل است : مثل سونی اريکسون , k750 , w700 , w800
لینک دانلود با حجم 199 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مناجاتتون ما رو هم ياد کنید.
به فکر نوکیا هم باشین 176*208
bollboll
20-03-2007, 17:36
به نام مقلب قلبها
دوستان سلام!
شهادت امام غریب حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام بر همه شما عزیزان تسلیت باد.
زيارتنامه امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)
دانلود با حجم 489 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.
alireza1717
23-03-2007, 10:11
در صورت داشتن صحیفه سجادی لینک آن را قرار دهید
masoud khan
30-03-2007, 06:06
دوستان اجرتون با امام زمان عالی بود مرسی
من نمیدونم چه طوری میشه دانلود کرد
پسوند این فایلا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.jar یا .sis
mohammadflash2006
01-04-2007, 23:31
ممنون.......................
bollboll
02-05-2007, 23:26
به نام امان الخائفین و دلیل المتحيرین
دوستان سلام!
مولای یا مولای! انت المولی و انا العبد و هل یرحم العبد الا المولی؟
مناجات حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) در مسجد کوفه
دانلود با حجم 113کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشيد.
am_merman01
04-05-2007, 00:04
اجرت با آقا امام زمان
آق خدا خيرت بده
bollboll
07-05-2007, 04:07
به نام رب الکعبة
دوستان سلام!
زيارت آل يس
به صورت گرافيکي به همراه ترجمه که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750, w800 مي باشد.
دانلود با حجم 146کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستانی که w810 دارند تغییراتی در دو مجموعه اخیر ایجاد شده تا روی گوشی های w810, w900 با اندازه واقعی نمایش داده شود، لطفاً امتحان کرده و نتیجه را اطلاع دهید.
موفق باشيد.
سلام علیکم
آقا اجرت با بی بی فاطمه ی زهرا
فقط اگه بتونی زمینه ها رو طوری قرار بدی که چشم رو آزار نده خیلی خوب میشه.
Mont@zer
17-05-2007, 03:16
سلام دوست من.
من گوشيم دبليو 810 هستش و وقتي اين فايلها رو ميريزم رو گوشيم و بازشون مي كنم اندازه عرض فايلها يك سوم عرض ال سي دي گوشي هست و نميشه خوندشون.با زوم و فول اسكرين هم امتحان كردم نشد.
اگه يه راهنمايي بكني ممنون ميشم.
emprator_kochak
17-05-2007, 17:14
پس نوکیا چی؟؟؟؟؟
masoud khan
20-05-2007, 05:54
سلام دوست من.
من گوشيم دبليو 810 هستش و وقتي اين فايلها رو ميريزم رو گوشيم و بازشون مي كنم اندازه عرض فايلها يك سوم عرض ال سي دي گوشي هست و نميشه خوندشون.با زوم و فول اسكرين هم امتحان كردم نشد.
اگه يه راهنمايي بكني ممنون ميشم.
خوب کارب نداره قبل از اجرای برنامه روی فایل برو ودکمه بیشتر یا more را بزن واز اونجا قسمت اسکرین سایز رو انتخاب کن واندازه برنامه رو تغییر بده
به همین راحتی
bollboll
21-05-2007, 16:29
خدمت جناب emprator_kochak و دیگر عزیزانی که نوکیا دارند عرض شود که این دعاها روی بعضی از گوشیهای نوکیا هم اجرا می شود از جمله گوشیهایی که من به شخصه امتحان کرده ام: 7610 و 3230. فقط باید تنظیمات صفحه را به original size تغییر دهید.
موفق باشید.
bollboll
21-05-2007, 16:32
جناب masoud khan ! آیا شما روی گوشی w810 عملاً چنین چیزی را امتحان کرده اید؟ اگر چنین باشد که مشکل w900 هم که محیط مشابه این گوشی دارد حل شده است.
bollboll
21-05-2007, 16:40
به نام آن که اسماء حسنی از آن اوست
دعای سمات
معروف به دعاء شبّور كه مستحبّ است خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه و مخفى نماند كه اين دعا از ادعيه مشهوره است و اكثر علماء سَلَفْ بر اين دعا مواظبت مىنمودهاند
دانلود با حجم 235کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
التماس دعا
masoud khan
23-05-2007, 03:23
جناب masoud khan ! آیا شما روی گوشی w810 عملاً چنین چیزی را امتحان کرده اید؟ اگر چنین باشد که مشکل w900 هم که محیط مشابه این گوشی دارد حل شده است.
سلام دوست من
نه ولی با این روش تو k800 که گوشی خودم هست خیلی وقتها این مشکل برطرف شده البته برای برننامه های دیگه اینجا هم فکر میکنم کاربرد داشته باشه
Mont@zer
24-05-2007, 02:56
اين ادعيه به صورت وب پيج هستند. برنامه جاوا نيستند كه من برم اسكرين سايز رو تغيير بدم؟!
masoud khan
25-05-2007, 00:45
اخ ببخشید حق با شماست من اشتباه کردم
bollboll
28-05-2007, 02:22
Mont@zer جان! نه ، فرمت جاوا نیستند و برای نمایش نیازی به نصب ندارند. تغییر سایز هم فکر کنم تنها از طریق کامپیوتر میسر است.
آره masoud khan گوشی w810 و w900 فرمت نمایش صفحات وبشان به کلی با گوشی های دیگر سری w متفاوتند. اما k800 همانند k750 عمل می کند، منتها چون صفحه اش بزرگتر از 176 * 220 پیکسل است، دارای حاشیه سفید است.
setare_joon_579
11-07-2007, 19:04
سلام پس چرا من نتوستم دانلودشون کنم ؟!!!!؟؟!!؟
سلام دوست من
کارت خیلی درسته. من مدتها دنبال این دعاها بودم ولی لینکها هیچکدوم دانلود نمیشه
اگه ممکنه لینکها رو اصلاح کنید. جای دوری نمیره
التماس دعا
اصلا سایت شگردها وجود نداره
javad3386
13-07-2007, 21:39
ممکنه مشابه این برنامه ها رو واسه ان90 برام معرفی کنید
ممنون
bollboll
15-07-2007, 15:27
به نام خالق توانا
ماه رجب ماه خداست.
«رجبیه» مجموعه ای منتخب از ادعیه و اذکار ماه رجب که از کتاب شریف مفاتیح الجنان گرفته شده است.
به صورت گرافيکي به همراه ترجمه که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750, w800 مي باشد.
دانلود نسخه کامل همراه با دعای ام داود با حجم 608کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه کوچکتر با حجم 394کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان لینکهای قبلی ان شاء الله در آینده نزدیک اصلاح می شوند.
التماس دعا
سلام علیکم.اگه چندتا از دعای های صحیفه ی سجادیه با ترجمه بذارید خیلی خوب میشه.از زحماتتون کمال تشکر رو دارم.
meisam317
28-07-2007, 21:17
سلام واقعا کارت جالب و خوبه
انشا الله به آرزوی دلت برسی
asghar_206
29-07-2007, 08:11
دست تک تک دوستان را می بوسم "
خیلی خیلی استفاده کردم .
++ یا علی ++
nima_949
30-07-2007, 04:20
نزدیک ماه رمضان میشیم شهریور ماه دعاهای خوب و با کیفیت با فرمت جار بزارید خدا خیرتون بده
یا حق
sajjad79
30-07-2007, 12:19
سلام
ممنون اززحماتتون
اگه ميشه اين دعاهارو به صورت mp3هم بديد.
Saghachi
30-07-2007, 16:37
ببخشید ولی روی 3250 اصلا عکس ها لود نمیشه !
شما بودید چی کار می کردید ؟
asghar_206
31-07-2007, 07:31
دوست عزیز bollboll اگه ممکنه تعقیبات نمازها (گرافیکی تحت وب) را در جای دیگه آپلود کنید.نتونستم دانلودش کنم.
در ضمن خیلی خیلی ممنون از از برنامه های که گذاشتید...
مرسی
asghar_206
07-08-2007, 06:46
آقا دستت درد نکنه " خیلی استفاده کردیم .
باز هم بزارید ...
مرسی
sadravip
09-08-2007, 23:50
اجرت با خود خدا..... فقط خودش
اینم از طرف من :11:
فقط لینک ادعیه ماه رجب مشکل داشت .......
bollboll
23-08-2007, 08:32
به نام آنکه نور آسمانها و زمین است
ماه شعبان ماه پیامبر اکرم (ص)
«مناجات شعبانيه» به همراه صلوات ماه شعبان
دانلود با حجم 191 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
التماس دعا
asghar_206
30-08-2007, 22:12
bollboll" دستت درد نکنه خدا اجرت بده.
برنامه نهج البلاغه را بزارید خیلی خیلی ممنون می شم
مرسی
دوست من زيارت عاشورا هم اگه بزاري خيلي عالي ميشه.
alionline2006
04-09-2007, 14:43
اقا من گوشیم k750 هست و از این دعا های شما فقط دعای کمیل روش اجرا شد
چی کار کنم
سلام دوست عزیز
واقعا جالب بود من كه خيلي استفاده كردم.
اجرت با اقا.
منتظر چيز هاي جالب ديگر از شما در اينجا هستم.
ياعلي
mojtaba0007
09-09-2007, 12:02
خیلی خوب بود
bollboll
12-09-2007, 06:56
بسم الله الذی هو نور السماوات و الارض
ماه رمضان فرصتي است براي اوج گرفتن، خوشا به حال کساني که از لحظه لحظه اين ماه بهره گيرند.
با سلام!
امروز احتمالاً آخرین روز ماه شعبان است و بالاخره مجموعه حاضر آماده شد بحمد الله.
«رمضانيه» مجموعه اي است منتخب از ادعيه و اعمال ماه مبارک رمضان که به صورت صفحات وب مناسب براي اجرا روي گوشي هاي موبايل تهيه شده است. بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هايي است که داراي وضوح صفحه نمايش 220 * 176 پيکسل باشند.
روش استفاده: برنامه را پس از دانلود از حالت فشرده خارج کرده و به شاخه webpage يا other داخل گوشي منتقل کنيد. حال بدون اينکه احتياج به نصب داشته باشيد، مي توانيد برنامه را اجرا کنيد.
به خاطر اينکه قدرت انتخاب بيشتر داشته باشيد، برنامه به دو گونه مجموعه کامل و مجموعه کم حجم قابل دريافت است. دو بخش مقدمه و دعاي افتتاح تنها در مجموعه کامل رمضانيه قابل مشاهده است.
دانلود نسخه کامل با حجم 952 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه کوچکتر با حجم 655 کيلوبايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده توضیحات بیشتر اینجا را کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمایید.
وبلاگ شوق رمضان، هم در راستای شناخت هر چه بهتر این ماه و تلاش در جهت بهره گیری از این ضیافت، آماده بازدید و تبادل نظر با شماست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
التماس دعا در اوقات گرانقدر این ماه عزیز
امکانش هست جوشن کبیر هم تولید بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو موبايل من (p990)كه اجرا نميشه يعني هيچ كدوم از تصاوير رو نمياره
pariaeghbal
19-10-2007, 19:15
آجرک الله ........
محشر بود
alizerang
20-10-2007, 23:07
بابا با این کارات رفتی تو بهشت
به نام خدای ظاهر و باطن
.
التماس دعا از همگی !
باسلام لطفا راهنمايي فرماييد فايل رااز كجا دانلود نمايم
golmohammadi
05-12-2007, 01:24
باسلام لطفا راهنمايي فرماييد فايل رااز كجا دانلود نمايم
مگه نميبيني پايين عكس لينك دانلود هست
اونو كپي كن در مرورگر و اينتر بزن تا سيو بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.