مشاهده نسخه کامل
: Os 9-symbian version 3 GAMES
ALI_PERS!@N
21-12-2006, 01:37
agha man inja bazihayi ke be os9 symbian 9 mikhoran ra mo arefi mikonam shoma ham age darid bezarid
chon hali bedam behetoon ye link midam berin toosh bazihaye symbian version 3 ra darad chom man 6600 daram bazi hasho ke rikhtam ro on ham javab dad link = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسي تايپ كن چشم ادم كور ميشه بياد بخونه
ولي ممنون
ALI_PERS!@N
21-12-2006, 15:17
modire anjoman ye chizi bege be khoda ghasam yek bare dige begin farsi type kon ye chizi magam ha baba chand bar begam nemitoonam 1- farsi nevis nadaram 2- rahnamaye farsi nevis rooye key board nadaram 3- khareje keshvaram nemitoonam tahiye konam va lap top daram az inja kharidam 4- age barneme e berizam pc kharab she garanti ghabool nemikone va bayad 900 dollar pool bedam
خب به یک سایتی اول برو که در آن برنامه فارسی نویس که با موس کار میکنه وجود داشته باشه و سپس کپی و پیست کن اینجا
ALI_PERS!@N
22-12-2006, 01:34
nemishnasam badesham midooni ba mouse chandhezar sal tool dare dar zemn inja baraye gozashtane bazi hast na bahs va mozakere
پس اگر اینجا حای معرفی بازی هستش اجازه بده من چندتا نکته بگم
اول اینکه شما تنها لینک یک بازی را بدون هیچ توضیح و حتی عکسی درمورد آن دادید که این ارزش زیادی نداره
دوم هم اینکه خیلی از بازیهای این سایت تریال هستش و پس از مدتی حذف میشه!
به نظر من شما یک نگاهی به تاپیک بازیهای جدید و زیبا بزن و اگر میخوای این تاپیک موفق باشه به سبک آقا کمال(کلنگ) بازیهات را معرفی کن
البته من تنها نظراتم را گفتم و قصد جسارت نداشتم
موفق و پیروز باشید
soheil_julio
22-12-2006, 12:20
براي بازي هاي symbian 0s 9.1 به اينجا بريد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid110
22-12-2006, 12:59
سلام . .
اگه ممکنه لینک به سایتی ندید . .
اگه بازی دارید . . خودتون توی تاپیک قرار بدید . .
در ضمن . . اگه میتونید یک جوری مشکل فارسی نویسیتون رو حل کنید . .
موفق باشید . .
ALI_PERS!@N
22-12-2006, 14:20
azizan mamnoon az nazarat avalan man aval topic dar in mored baz kardam pas behtare baghiyebiyan inja 2 yoman hich kodam az bazihaye oon saite trail nist man download kardam va bazi kardam hala age mikhahin mitoonam linke mostaghim download ra bezaram age mikhahin begin bezaram vali akseshon ye linke mizaram bebinin nemitoonam upload konam chon koli karh aye digar daram
Hamid110
22-12-2006, 15:07
سلام . .
دوست گرامی . .
شما لینک دانلود بازی توی این تاپیک نگذاشتید . . بلکه لینک یک سایت رو گذاشتید . .
تاپیک قــفــل شـــد . .
اگه میخواید بازی برای گوشی های سری 60 سیمباین 9 بزارید . . لطفا در تاپیک زیر این کار رو انجام بدید . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم قصد دارید این تاپیک رو بصورت گسترده ادامه بدید و به معرفی بازی های این سری بپردازید . . با پیغام خصوصی با من تماس بگیرید تا تاپیک رو باز کنم . .
در ضمن . . شما اگه فارسی نویس ندارید . . چه جوری متن های فارسی رو میخونید . . ؟
حتما سعی کنید فارسی تایپ کنید . . چون یکی از قوانین انجمن همینه . .
ممنون از شما . .موفق باشی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.