مشاهده نسخه کامل
: Silent Hill
سلام
میدونم بازی سایلنت هیل 1 خیلی قدیمی شده ولی شاید برای شما هم جالب باشه بدونید در برخی نسخه های اروپایی و امریکایی این بازی علاوه بر 5 پایان بازی یک پایان ویزه هم هست بنام پایان امبولانس
که در ان جناب هری با پرستاره از شهر با کمک امبولانس فرار میکنند من چون نسخه بازیم فرق میکرد نتونستم این پایان را بازی کنم ولی مال دوستم را دیدم جالب بود
اگر خواستید نحوه پایان را براتون میگم
bahraminter
22-01-2007, 01:16
با عرض سلام .من در بازی سایلنت هیل یک در همان مرحله اول وبعد از ملاقات با ان زن پلیس وگرفتن اسلحه ازاو
از کافه که بیرون میروم تمام خیابانها مسدود است ومن سه تا کاید پیدا کردم اما هیچ راهی ندارم.
لطفا مرا راهنمایی کنید.
SAM-SON 70
07-01-2009, 18:15
با سلام به همه
اقا من تو قسمت اخر بازی تو پلی استیشن مشکل پیدا کردم ؟!!!!
تو قسمت نواور همونجا که تشکیل شده از بیمارستان و مدرسه و مغازه هستش دارم .
من رمز alert رو زدم دختر پرستار رو هم دیدم اون سالیب 6 گوش رو هم برداشتم الان یه پیچ گوشتی هم دارم و یه اتاق که با 4 تا عکس روی دیوار داره که روشون عدد نوشته شده و یه دستگاه که از سه تا رمز تشکیل شده که روشوی هر کدوم از اون رمزا یه عکسی هست حالا نمیدنم باید چیکار کنم رمز رو که نمیتونم پیدا کنم جایی هم نمیتونم برم ؟!!!!
تروخدا کمکم کنین تا برم قسمت بعدی از این بازی رو شروع کنم .:41:
بازيش خيلي قديميه كسي چيزي يادش نمونده كه. بيا ببين اين تو چيز بدرد بخوري هست يا نه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بدست آوردن رمز اتاق باید دست و پای موجوداتی که تصویرشان روی دیوار هست رو بشماری و کنار هم بزاری تا یه عدد سه رقمی بدست بیاد.
فکر کنم عدد چیزی تو مایه های 842 یا 864 یا 486 و اینا بود ...
راهنمای انگلیسی این بازی همه جا ریخته یادمه اون زمان منم این مشکلو پیدا کردم رفتم راهنمای بازی رو دانلود کردم توش نوشته
یکم تو اینترنت سرچ کنی جوابشو پیدا میکنی
تنها کافیه تو گوگل این کلمه رو تاپیب کنی
silenthill1 walkthrough
Ehsan PCbase
11-03-2009, 18:05
سلام
من تو یه جای این بازی گیر کردم و برای وارد شدن به یه خونه نیاز به کد رمز دارم ... کسی یادش هست که این کد چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ehsan PCbase
12-03-2009, 00:50
سلام
قبلی رو بیخیال شدم ... اینو چیکار کنم ؟ بدجوری گیر کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم تاپیک رو جای درستی زدی یا نه اما به هر حال ...
توی این اتاق که هستی یه سری عکس روی دیوار ها هست که برای به دست اوردن کد باید دست و پای موجودات توی این عکس ها رو بشمری و یه کد سه رقمی بدست بیاری .... خیلی راحته . اگه اشتباه نکنم کد همچین چیزی بود : 824 -842 -482 اینجور چیزی ...
Ehsan PCbase
12-03-2009, 12:17
سلام
اقا ممنون از کمک قبلی
اونجا رو رد کردم حالا رفتم طبقه سوم و تو این معما گیر کردم . باید چیکار کنم ؟
Leon-117
12-03-2009, 12:47
سلام.یه توضیح کوچولو بدی بهت می گم.مثلا کدوم قسمت یا اسم اون مکان روی نقشه.من یه کتاب دارم استراتزی و... کامل بازی هایps1هست.
Ehsan PCbase
12-03-2009, 17:10
سلام ... والا من که گیج شدم از بس تو این بازی از اینجا به اونجا منتقل شدم ولی فکر کنم تو بیمارستان باشم ... این عکسی که گذاشتم تو طبقه سوم این بیمارستانه که با اسانسور اومدم بالا ...
Ehsan PCbase
14-03-2009, 20:48
سلام
اقا من این مراحل قبلی رو رد کردم و رسیدم به یه در که باید 5 تا چیز رو بهش وارد کنم . 4 تا از اون چیزها رو پیدا کردم و زدم ولی تو اخریش موندم و نمی دونم اخرین کلید کجاست حالا رفتم تو یه اتاق و به این کلید برخوردم که نمی تونم برش دارم ... باید چیکار کرد ؟
alirezakeshani
21-02-2010, 14:00
kasi hast ke komakam kone man moghabele ek saat cirkardam
شرکت کونامی تاریخ عرضه Silent Hill HD Collection را در ژاپن اعلام کرد. این بازی که شامل دو نسخه بازسازی شده Silent Hill 2 و Silent Hill 3 است، 29 مارس در ژاپن برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد. این شرکت هنوز تاریخ عرضه نسخه X360 را در ژاپن را اعلام نکرده است.
تاریخ عرضه این بازی در آمریکا و اروپا ششم مارس است.
منبع:
sistani14
11-03-2012, 11:18
با سلام 3ماه است که تو این بازی گیر کردم!!!کسی میدونه از کجا باید مدال نقره ایی تو مدرسه رو گیر بیارم مدال طلا رو پیدا کردم و در جایگاهش در برجی که در حیاط مدرسه قرار دارد گذاشتم اما هر چی تو اطاقهای تو در توی مدرسه دنبال مدال نقره ایی میگردم پیداش نمیکنم.
sistani14
11-03-2012, 11:32
راهنمای کامل و سریع سایلنت هیل1
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.