ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ی ارسال نرم افزار با بلوتوث

bidastar
18-12-2006, 23:53
سلام
من دنبال برنامه ی ارسال نرم افزار از گوشی خودمون به یه گوشی دیگه از طریق بلوتوث هستم لطفا" اگه لینکش رو دارین بذارین واسه دانلود

Hamid110
19-12-2006, 01:22
سلام . .

دوست گرامی . . تاپیک های زیر رو یه مطالعه کن . .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست برنامه فقط تاپیک زیر . .
اما جوابتون رو میدم . . تا زین بعد درخواست تون رو توی تاپیک بالایی کنید . .

می تونید پسوند فایل رو تغییر بدید . . و یا از برنامه ProfileExplorer که یک فایل منیجر هستش استفاده کن . .
دانلود با حجم 330 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشی . .

SANBOR
19-12-2006, 08:36
دوست عزیز
شما میتوانی با برنامه Instant Sis راحت هر برنامه ای که روی موبایلت است را بفرستی

bidastar
19-12-2006, 18:29
دوست عزیز
شما میتوانی با برنامه Instant Sis راحت هر برنامه ای که روی موبایلت است را بفرستی

احسنت بر شما من همین برنامه رو می خوام لینک دانلودش نیست؟

Hamid110
19-12-2006, 19:57
احسنت بر شما من همین برنامه رو می خوام لینک دانلودش نیست؟

سلام . .

دوست گرامی . . برنامه ای رو که من در پست شماره ی 2 قرار دادم . . کاری رو که شما میخواسد انجام میده . .

خوب اگه میخواید نرم افزار نصب شده رو سند کنید . . میتونید از برنامه ی Instant Sis استفاده کنید . .
دانلود با حجم 46 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip)

موفق باشید . .

am_merman01
23-12-2006, 23:52
برنامه profi maile رو استفاده کن میتونه فایل سیس رو منتقل کنه

morteza_k
24-12-2006, 00:09
سلام . .

دوست گرامی . . برنامه ای رو که من در پست شماره ی 2 قرار دادم . . کاری رو که شما میخواسد انجام میده . .

خوب اگه میخواید نرم افزار نصب شده رو سند کنید . . میتونید از برنامه ی Instant Sis استفاده کنید . .
دانلود با حجم 46 کیلوبایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip)

موفق باشید . .

سلام حميد جان
دوست خوبم اين برنامه وقتي مي خواد فايلي رو ارسال كنه پيغام مي ده كه اول نرم افزار رو ريجستر كنيد بعد اقدام كنيد.:sad:

Hamid110
24-12-2006, 03:10
سلام حميد جان
دوست خوبم اين برنامه وقتي مي خواد فايلي رو ارسال كنه پيغام مي ده كه اول نرم افزار رو ريجستر كنيد بعد اقدام كنيد.
سلام . .

دوست گرامی . .این برنامه رو از لینک زیر دانلود کن . . کیجان مربوط به اون هم همراهشه . . میتونی کد رجیستریش رو بگیری . .
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] en-HSpda.zip)

ممنون . .

موفق باشی . .

MEMA
25-12-2006, 00:11
لینک خرابه حاج حمید.میشه یه لطف بکنی،یه لینک درست بدی؟.ممنونم.

morteza_k
25-12-2006, 01:03
سلام حميد جان
دوست خوبم شانس ما لينكي كه گذاشتي كار نمي كنه. قربونت

Amin_0913
18-02-2007, 23:53
حمید جان دستت درد نکنه
من خیلی وقته دنباله این برنامه می گشتم