مشاهده نسخه کامل
: ویرایش و پیمایش دستی رکوردهای جدول با DBEdit و DBNavigator
Sarah_zhr
18-12-2006, 18:40
سلام
من یکسری DBEdit و DBText روی فرمم دارم که می خوام با استفاده از دکمه هایی که همون کار DBNavigator را می کنند و به صورت دستی ساختمشون، کار ویرایش و پیمایش روی رکوردهای جدول مثل حذف و اضافه و... را انجام بدم. بدین ترتیب که مثلا با زدن دکمه Insert محتویات DBEdit ها که شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه، نام پدر و... هستند به عنوان رکورد جدید وارد جدول بشه. می خواستم بدونم به چه صورت می تونم این کار رو انجام بدم.
ممنون :)
MasterData
18-12-2006, 20:01
شما وقتي عناصر رو به ديتابيس درست متصل كرده باشيد با كليك هر كدوم از دكمه هاي navigator شما ميتونيد اطلاعات درون DBtext يا هر عنصري را توي ديتابيس درج يا ويرايش و حذف كنيد و نياز به نوشتن كد نيست
Mahmood_N
21-12-2006, 13:41
سلام
شما وقتي عناصر رو به ديتابيس درست متصل كرده باشيد با كليك هر كدوم از دكمه هاي navigator شما ميتونيد اطلاعات درون DBtext يا هر عنصري را توي ديتابيس درج يا ويرايش و حذف كنيد و نياز به نوشتن كد نيست
درسته ولی فکر کنم منظورشون اینه که خودشون به جای دکمه های Navigator ، دکمه های دلخواه گذاشتن ...
اگه این طوره شما دو راه برای این کار دارید :
1. از Action ها استفاده کنید :
برای این کار یه کامپوننت ActionList روی فرم بزارید و بعد با اون Action های Delete و Edit و Insert و Next و ... رو درست کنید ( خیلی آسونه ) ، بعد اونها رو به دکمه هاتون نسبت بدید ( با استفاده از خاصیت Action مربوط به دکمه ها )
2. کد نویسی کنید :
برای این کار باید توی رویدادهای OnClick دکمه هاتون ، کدهای مربوط به همون کارهای Navigator رو بنویسید ، مثلا توی رویداد OnClick مربوط به دکمه ویرایش ( Edit ) می نویسید : DataBase.Edit ، تا وقتی روش کلیک شد بانک اطلاعاتی به حالت Edit بره ... ( DataBase نام بانک اطلاعاتی هست )
اگه بازم به مشکل برخوردید بپرسید ...
موفق باشید ...
Sarah_zhr
22-12-2006, 10:27
سلام
بله منظورم همون بود که Mahmood_N گفتن. روش اول که نه، ولی روش دوم را بلد بودم و انجام می دادم. مشکلم این بود که باید خصوصیت dataField , datasource ، دی بی ادیت ها رو هم تنظیم می کردم، که متوجه شدم. به هر حال ممنون از راهنماییتون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.