ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خم شدن مادربورد بخاطر فن های جدید!

amirt2006
18-12-2006, 16:17
سلام
از دوستان یه راهنمایی میخواستم. من چند روز پیش سیستم رو آپدیت کردم.
مشخصات سیستم من اینه:
cpu: Intel 3.2 Ghz -1MB cash - socket 775
Motherboard: Gigabyte Ga-945-ps3
PCI-E: Gegorce 7300 gs 256DDR2 up to 512
Ram: 512 DDR2 OCZ Pro
Hard: Maxtor160 gb

اول اینکه میخواستم ببینم قطعات خوبی خریدم یا فروشندگان محترم لطف کردن و جنس بنجل بهم انداختن؟ چون مادربورد و کارت گرافیک و هارد(اصل کاریها) چینی اند :ohno:
دوم یه سوال داشتم. فن cpu رو که جا زدم (البته با مشت و لگد :laughing: ) دیدم که پشت مادربورد خم شده. فن رو باز کردم و از اول زدم جا. ولی هنوز قسمت پشت فن مادربورد خم هست.
تورو خدا یه نفر که کارش سیستم بستنه، بهم بگه آیا طبیعیه که مادربورد خم بشه یا نه؟؟؟
من مادربورد رو بستم روی کیس ولی به مرور زمان مشکلی برای مادربورد پیش نمیاد؟؟

hiwa_it
18-12-2006, 17:33
بیشتره‌ قطعات چینی هستند این دیگه عادی شده عزیز البته تایوان هم گیر میاد

بهترین کار برای جا زدن فنهای بد قلق جا زدنش بیرون از کیس هست شما که زحمتش رو کشیدی مین رو بیرون بیار ید و فن رو خارج از مین جا بزنید بعد تمام پیچهای بین مین و کیس رو حتما ببندید این پیچها غیر از اینکه از برق دزدی جلوگیری میکنند بلکه باعث میشن که مین با فنهای سنگین و دمای بالا تاب برندارند

موفق باشید

amirt2006
19-12-2006, 02:05
از جوابتون ممنون hiwa_it عزیز
ولی زمانی که فن رو جا میزدم، مادربورد روی قالی بود، نه توی کیس!
اول فن رو جازدم بعد مادربورد رو بستم.

saeid_2001
19-12-2006, 02:34
اين فنهاي Lga ها واقعا جا زدنشون دردسره من اصلا خوشم نمياد ازشون فنهاي Am2 واقعا از نظر جا خوردن خيلي عالي هستن . البته جا زدن فنهاي Lga ها هم روش داره خوب اول بايد 4 تا پيچ پلاستيكي فن رو بچرخوني بعد پيچهاي روبروي هم رو يعني اگه فن رو يه مربع در نظر بگيري و پيچها رو 4 گوشه مربع بايد گوشهايي كه روبروي هم هستن رو با هم فشار بدي داخل .

amirt2006
19-12-2006, 17:09
بخدا من گیره های فن رو ضربدری بستم. بار اولم نیست که این فن های Lga رو جا میزنم ولی تا حالا به پشت مادربورد دقت نکرده بودم. اینبار چون سیستم خودم بود مادربورد رو معاینه کردم :laughing:

moby
19-12-2006, 21:42
امیر جان من اگه جای شما بودم اینکارو با دقت بیشتری انجام میدادم چون پشت فن قسمتیه که cpu رو قرار میدن واگه تاب برداره فکر کنم برا cpu هم مشکل بوجود بیاد چون میشه گفت دقیقا جا نرفته و احتمالا برات مشکل بوجود میاره!
کاملا معلومه که تاب برداشته یا اینکه باید دقت کردتا ببینیش؟

mohammad javad eskandary
20-12-2006, 00:48
:puke: :puke: هیچ مشکلی پیش نمی یاد بیشتر مادربوردهای lga این خمیدگی رو موقع نصب فن پیدا می کنن و همه هم بی خیال شدن و کار کردن نمونش من الان مادر بوردم تاب داره به مشکلم بر نخوردم :puke:

amirt2006
20-12-2006, 01:33
بخدا تا حالا 6 بار فن رو باز کردم و از اول با دقت زدم جا. الان پشت مادربورد قلمبه شده :blink: . فن و cpu که خریدم BOX بود. مادربورد هم که گیگا هست و 95 تومن برام آب خورد. اگه فن تقلبی یا مادربورد 40-50 تومنی بود، دلم نمیسوخت.
آخه مگه مشخصات فنی سوکت رو اینتل به سازنده های مادربورد نمیده؟
پس یا فن اشکال داره ، یا مادربورد ، یا من چشام کج میبینه :cool:
آخه 4 تا گیره جا زدن که نباید اینقدر دردسر داشته باشه.

moby
20-12-2006, 12:55
:puke: :puke: هیچ مشکلی پیش نمی یاد بیشتر مادربوردهای lga این خمیدگی رو موقع نصب فن پیدا می کنن و همه هم بی خیال شدن و کار کردن نمونش من الان مادر بوردم تاب داره به مشکلم بر نخوردم :puke:

بابا بیخیال مگه میشه کجا شما دیدی که این طوری میگی مگه کارخونه ای که اینو میسازه اندازشو نمیدونه؟:thumbsdow

jjafarnejad
24-12-2006, 22:34
ای بابا بی خیال " دوست عزیز من کارم سیستم بستنه و تا حالا مادربردی ندیدم که خم نشه " اینقده نگران نباش :)

Lord_theOne
25-12-2006, 08:01
مشكلي ندارد ماردبرد اگر دوسرش را به هم بروسونيد هم نمي شكند البته خم شدن مشكلاتي بوجود مي اورد
منظورم خم شدن زياد هست براي كيت خوب نيست
شما مشكلي نداريد

nestor
30-12-2006, 07:10
با سلام
من هم تا الان 2 3 تا lga بستم مین کمی تاب برداشته و لی مشکل ساز نبوده البته مین هم ایسوز و هم گیگا
فکر میکنم این مسئله بیشتر روی قطعات چین :angry: (حالم از هرچی جنس:angry: چینی بهم میخوره خصوصا سخت افزار کامپیوتر) :angry:
تابلوتر هستش و به پایه های فن سی پی یو مربوط میشه

خوش وخرم باشید

amirt2006
07-01-2007, 00:34
سلام - بازم یه زحمت براتون داشتم.
میخوام مودم adsl بگیرم ولی هر شرکتهایی که adsl ارائه میدن ، خودشون هم فروشنده مودم شدن و میگن مودم ما بهتره!!
لطفا یه مودم خوب بهم معرفی کنید تا حدود 70 تومن باشه (حداکثر) و با اکثر شرکتهای ارائه دهنده adsl مشکلی نداشته باشه.
دوستام بهم planet و d-link رو پیشنهاد دادن. ولی از چند تا شرکت سوال کردم میگن که d-link خوب نیست.
نمیدونم چیکار کنم. لطفا منو راهنمایی کنید.

MaFia
07-01-2007, 04:36
سلام - بازم یه زحمت براتون داشتم.
میخوام مودم adsl بگیرم ولی هر شرکتهایی که adsl ارائه میدن ، خودشون هم فروشنده مودم شدن و میگن مودم ما بهتره!!
لطفا یه مودم خوب بهم معرفی کنید تا حدود 70 تومن باشه (حداکثر) و با اکثر شرکتهای ارائه دهنده adsl مشکلی نداشته باشه.
دوستام بهم planet و d-link رو پیشنهاد دادن. ولی از چند تا شرکت سوال کردم میگن که d-link خوب نیست.
نمیدونم چیکار کنم. لطفا منو راهنمایی کنید.
ایسوز 602
قیمت هم 42 تا 45

Lord_theOne
07-01-2007, 06:05
D-link عالي نيست يك مودم معمولي هست
بهترين Aztech هست البته اسوس كار نكردم شايد مافيا تست كرده يعني خودش دارد

M.C.
22-01-2007, 13:36
سلام دوست عزیز
این که مشکل حساب نمی شه
مال منم همین جوریه.
اصلا خک شدن برد چه ربطی به چینی بودنش داره