مشاهده نسخه کامل
: يكي از قشنگترين آكواريومهايي كه ميتونيد داشته باشيد. قابل توجه علاقهمندان به گرافيك! Aqua Garden
Booseh_ye_Irani
18-12-2006, 06:58
:biggrin: به نام خداوند جان و خرد و نيكي آفرين :biggrin:
درود به همهي دوستان گرامي.
از ته دل آرزوي پاكي و تندرستي و شادي و بهروزي شما و همه را دارم. :biggrin:
این تاپیک به تاپیک Screen Saver ها ( دانلود + كرك + مطالب) صفحه ی 22 یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت معرفی نرم افزار جا به جا شد.
خدانگهدار همگي شما.
نوشته شده در پنجشنبه، 7 دی 1385.
با سلام ضمن تشکر از معرفی این برنامۀ زیبا من دان کردم اما در قسمتی که سریال می خاد نمیدونم چی باید وارد کنم .لطفأ راهنمایی کنید.بازم ممنونم.
marmolak
18-12-2006, 19:26
داخل پوشه کرک یه برنامه هست قبل از نصب برنامه اونو اجرا کن ، بعد رو ایکن اون برنامه که کنار ساعت ویندوز قرار داره و به شکل سه پنجره رو همه کلیک کن تا یه گزینه ان روش به وجود بیاد .
بعد برنامه رو نصب کن اونجایی که ازت سریال میخواد یه علامت " بزار و بعد یه شماره سریال الکی بنویس اخرشم یه " دیگه بزار حالا روی گزینه نکس که غیر فعاله دو بار کلیک کن یه پیغام میده و برنامه شروع میکنه به نصب .
بعد از نصب اون برنامه کنار ساعت ویندوز رو ببندو فایل رجستر داخل پوشه کرک رو اجرا کن.
همین . موفق باشی.
zonealarm
18-12-2006, 19:56
با تشکر از شما
کاش توی تاپیک اسکرین سیورها معرفی می کردین
Pooryia_khan
18-12-2006, 20:40
با سلام
من هر كار مي كنم نمي تونم دانلودش كنم .
لطفا يك لينك ديگه بذاريد.
Booseh_ye_Irani جان قشنگه ها ولی برای ما دایال اپ ها همون اسکرین سرور
پیش فرض ویندوز بهتره اخه 30 مگابایت کم حجمی نیست.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdicracker
18-12-2006, 23:21
سلام
ممنون
می گم این ماهی ها و یا اکواریم هاش روی برنامه aqua real کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و می شه به جای background استفادش کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
marmolak
19-12-2006, 09:00
به جای بک گراوند میشه استفاده کرد .اون برنامه ای هم که گفتی نمیدونم چیه.
Booseh_ye_Irani
20-12-2006, 01:46
به نام خداوند جان و خرد و نيكي آفرين
پاسخ همهي شما دوستان گرامي براساس تاريخ نوشتهتان است
پـنـدار نـیـک - گـفـتـار نـیـک - کـردار نـیـک
Pendar e Nik - Goftar e Nik - Kerdar e Nik
با نام خدا - پاينده ايران
با تشکر از شما
کاش توی تاپیک اسکرین سیورها معرفی می کردین
درود به شما.
Zonealarm گرامي من اين تاپيك يا اتاق رو پيدا نكردم. اگر شما ميدونيد آدرس اون رو براي من بگذاريد.
سپاسگذارم و خدانگهدار.
چهارشنبه، 29 آذر 1385
با سلام
من هر كار مي كنم نمي تونم دانلودش كنم .
لطفا يك لينك ديگه بذاريد.
درود به شما پوريا خان گرامي
لينكهايي رو كه گذاشتم همگي سالم هستند. فكر ميكنم كه راه استفاده از اونها رو نميدونيد.
1- اگر ميخواهيد برنامه رو كلي بگيريد، آدرس اولي رو كليك كنيد يا ميتونيد اون رو كپي كنيد در نوار آدرس كاوشگرتون و Enter رو بزنيد. بعد يك صفحه باز ميشه كه درون يك كادر خاكستري آدرسي با رنگ آبي كه پسوند Zip هم داره قرار داره. روي اون كليك كن و برنامه رو ذخيره كن. اميدوارم از Download Manager استفاده كني.
2- اگر ميخواهي از آدرسهاي تكه تكه استفاده كني، روي اونها كليك كن تا يك صفحه باز بشه. سپس در پايين صفحه روي گزينهي Free كليك كن تا صفحهي ديگري باز بشه. وقتي صفحه باز شد صبر كن تا زمان مورد نظر سپري شه. بعد يك تصوير ظاهر ميشه كه درون اون هرچي نوشته بايد داخل مستطيل كناريش بنويسي. وقتي اون رو نوشتي روي گزينهي Download كليك كن تا قسمتي از برنامه رو بگيري. در ضمن اين فايلها رمز دارند كه در بالا نوشتم.
موفق باشي گرامي، به درود
چهارشنبه، 29 آذر 1385
Booseh_ye_Irani جان قشنگه ها ولی برای ما دایال اپ ها همون اسکرین سرور
پیش فرض ویندوز بهتره اخه 30 مگابایت کم حجمی نیست.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود به شما سعيد گرامي
خدمتتون عرض كنم كه همونطور كه بالا گفتم اين تنها يك Screen Saver نيست و ارزشش بالاتر از اين حرفهاست.
من خودم وقتي اين برنامه رو گرفتم، خستگي از تنم بيرون رفت. اگر دوست داشتي بگيرش. روزي يك قسمت رو Download كني كارت سخت نميشه عزيز. ارزشش رو داره.
خدانگهدار شما
چهارشنبه، 29 آذر 1385
ممنون دوست عزیز ؛
درود به شما
من هم از شما ممنونم Kav3h گرامي. لطف كن و لينكها و آدرسهاي برنامه رو در تارنماي خودت قرار بده تا مردم استفاده كنن گرامي!!!!
خدانگهدار
چهارشنبه، 29 آذر 1385
سلام
ممنون
می گم این ماهی ها و یا اکواریم هاش روی برنامه aqua real کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و می شه به جای background استفادش کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود به مهدي Cracker گرامي
جناب مهدي Cracker، من فكر نميكنم كه بشه چنين كاري كرد چون برنامه نويسي زيز پرسش ميره؟!؟!؟! ديگه ضروري نيست كه چند تا آكواريوم بسازن. يك دونه ميساختن با يك عالمه تنگ و ماهي!!!! مگر اينكه شما كه تو كار Crack هستي يك تدبيري بينديشي!!!!
در مورد اينكه ميتونيم برنامه رو پشت ميزكار بندازيم بايد بگم، بله كه ميشه!!! فقط شما بايد درون پوشهي برنامه بري و روي آيكن Aqua Garden Active Desktop كليك كن تا حالشو ببري!!!
به درود مهدي Cracker گرامي
چهارشنبه، 29 آذر 1385
درود جناب مارمولك، خسته نباشي
از اين كه به من كمك كردي و نحوهي ترك زدايي برنامه رو گفتيد ممنونم گرامي.
مارمولك گرامي Aqua Real هم يك آكواريوم ديگه هست كه ساخت همين شركت. البته ويرايش دوم اون (Aqua Real 2) آمده كه خيلي خيلي قشنگه!!! شما ميتوني اينجا كليك كني ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا تصاوير مربوط به برنامه رو ببيني.
خوب باز هم ممنون و خدانگهدا
چهارشنبه، 29 آذر 1385
Booseh_ye_Irani
20-12-2006, 02:03
mehdicracker
20-12-2006, 23:01
سلام
راستی می گم همزمان چند تا ماهی می شه استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟؟
منظورم داخل backgound است
دوست عزیز این نرم افزار یه ScreenSaver هست یا چیز دیگه ای یه ؟
Booseh_ye_Irani
22-12-2006, 02:56
بله، بله فقط اشكلين شيول مي باشد!!!! اما قيلي قوبه!!! الزش دانلود كلدن و داله!!!!! :biggrin:
Booseh_ye_Irani
22-12-2006, 02:58
سلام
راستی می گم همزمان چند تا ماهی می شه استفاده کنی ؟؟؟؟؟؟؟
منظورم داخل backgound است
ببين خوشل، همزمان خودت هم ميتوني بري توش!!!! با كله برو تو نمايشگر!!! :blink: سعي كن!!!!! :blink: تو ميتوني!!!!! :puke: من ميدونم كه ميتوني:biggrin:
Booseh_ye_Irani
22-12-2006, 02:59
درود جناب مارمولك، خسته نباشي
از اين كه به من كمك كردي و نحوهي ترك زدايي برنامه رو گفتيد ممنونم گرامي.
مارمولك گرامي Aqua Real هم يك آكواريوم ديگه هست كه ساخت همين شركت. البته ويرايش دوم اون (Aqua Real 2) آمده كه خيلي خيلي قشنگه!!! شما ميتوني اينجا كليك كني ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا تصاوير مربوط به برنامه رو ببيني.
خوب باز هم ممنون و خدانگهدا
چهارشنبه، 29 آذر 1385
Booseh_ye_Irani
23-12-2006, 02:11
با سلام ضمن تشکر از معرفی این برنامۀ زیبا من دان کردم اما در قسمتی که سریال می خاد نمیدونم چی باید وارد کنم .لطفأ راهنمایی کنید.بازم ممنونم.
درود به شما Subzeroي گرامي
نخست اينكه نوشتن برنامۀ نادرست است و بايد آن را با ي نوشت. يعني بايد نوشت: برنامهي!!!!
من درست درك نكردم شما در چه مرحلهاي هستي؟!؟ اگر رمز فايلهاي قسمت، قسمت رو ميخواهي در بالا نوشتم. اگر رمز خود برنامه رو ميخواهي، وقتي فايلها رو باز ميكني، فايلي به نام Install Read Me.txt رو باز كن و رمز رو از اونجا كپي كن. نحوهي ترك زدايي برنامه رو هم اونجا گفته. فقط با دقت بخون و به كار ببند.
البته مارمولك گرامي نحوهي ترك زدايي رو در بالا گفتن. از ايشون ممنونم.
موفق باشي گرامي و خدانگهدار شما.
چهارشنبه، 29 آذر 1385
Booseh_ye_Irani
28-12-2006, 11:28
درود به H3SAM گرامي
بايد خدمتتون بگم كه اگر قصد ويروس يابي داريد يا ميخواهيد فايلهاي صوتي رو بهم تبديل كنيد يا كارهاي حرفهاي ديگه، بهتره كه اين برنامه رو دانلود نكنيد. زيرا اين برنامه تنها يك آكواريوم هست. البته ميشه با اون موسقي هم گوش داد اما از لحن صحبتهاتون پر آشكار كه اين برنامهي ساده به درد شما كه حرفهاي هستيد نميخوره.
خدانگهدار شما H3SAM
يكشنبه، 30 آذر 1385
Baby nfs
27-02-2007, 06:58
براي يه كامپيوتر قاطي:
رم›512
گرافيك›on 128
جواب ميده. منظورم اينه تيك دار نشون نميده كه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Baby nfs
27-02-2007, 07:02
در ضمن ميشه به ماهي ها غذا هم داد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Booseh_ye_Irani
01-03-2007, 06:06
بگذار رو 640 در 480 ببين كار ميكنه يا نه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.