ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل معادلات و نامعادلات رياضی (سخنگو) Universall Math Solver ver 5.0.1.3

***Spring***
17-12-2006, 00:56
Universall Math Solver ver 5.0.1.3

حل كردن انواع مختلف معادلات و نامعادلات رياضی تا درجه ان ام طي چند ثانيه
پيدا كردن ريشه هاي معادلات و نامعادلات به همراه نمودار
اولين حل كننده سخنگو معادلات و نامعادلات رياضی به زبان انگليسی
با قابليت ذخيره مسائل نمونه و فرمول هاي رياضی
ورژن اصلی اين برنامه به زبان روسی مي باشد اما اين ورژن انگليسی است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم کل قسمتها : تقریبآ 8.6 مگابایت

قسمت اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قسمت پنجم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

seyyed.ali
17-12-2006, 02:59
سلام
من دانلود کردم ولی کار نمی کنه!
extract میشه ولی وقتی برنامه رو اجرا می کنم فقط توی لیست process ها اضافه میشه همین!
اگه شما خودتون باهاش کار می کنید ممکنه لطفا چک کنید که ایا command اضافی ته shortcut ها داره یا نه؟

ممنون ...

***Spring***
17-12-2006, 12:10
سلام دوست عزیز...شما لازم نیست فایلهای rar رو extract فقط همه فایلها توی یه پوشه باشند ،بعد فایل exe رو اجرا کنید ،یک فولدر جدید ساخته میشه که برنامه اصلی توی اونه...فایل اصلی برنامه هم به اسم umsolver.exe با آیکون سبز رنگ در این فولدر جدید هست

seyyed.ali
17-12-2006, 12:49
سلام
ممنون از پاسختون!
من هم همین کارو کردم که می گم برنامه umsolver.exe فقط توی لیست process هام میاد :blink:
ولی بعد از یه restart درست شد و برنامه ی فوق العاده ایه

در ضمن این لینک دانلود همشه به حجم 8.57 مگ واسه اونایی که سرعتشو دارن و لینک رپیدشر هم نیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در هر حال ممنون از برنامه

***Spring***
18-12-2006, 09:56
خواهش میکنم:) ...بعد از سوال شما ،برنامه رو دوباره روی یه سیستم جدید ،دانلود و نصب کردم ،چون براحتی اجرا شد ،گفتم شاید منظور شما فایلهای rar بوده:blush: ...بهر حال خوشحالم که درست شد:) ...ممنون و متشکر برای لینک کلی برنامه...

Siavash_S500
20-12-2006, 23:17
مرسی عالی بود.

saeed774
21-12-2006, 17:16
آقا دمت گرم
ممنون ازبابت معرفی برنامه

***Spring***
21-12-2006, 19:32
از همه دوستان خوبم ، بخاطر لطفشون ،ممنون و متشکرم...:)

rezaxp
21-12-2006, 19:45
ایول
فقط خدا کنه راه حلم داشته باشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

***Spring***
21-12-2006, 20:24
ایول
فقط خدا کنه راه حلم داشته باشه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راه حل که داره هیچی ،جواب رو هم میگه ، تازه درست:laughing: ...البته اگه خودش قاطی نکنه...:laughing:

rezaxp
21-12-2006, 21:27
بابا من که خیلی حال کردم
اصلا کفم بریده بد رقم
ده برابر معلم ریاضی ما قشنگ تر حل می کنه...
قربون کسی برم که این برنامه را نوشته...

از فردا دیگه مدرسه نمی رم...

***Spring***
22-12-2006, 04:16
بابا من که خیلی حال کردم
اصلا کفم بریده بد رقم
ده برابر معلم ریاضی ما قشنگ تر حل می کنه...
قربون کسی برم که این برنامه را نوشته...

از فردا دیگه مدرسه نمی رم...

باور کن ،تو پست قبلی یه سری مطالب رو خواستم بگم ...نگفتم ،پیش خودم گفتم بد آموزی داره ،بیخیال:laughing:
حالا میگم : حسابی ضد معلم و استاد و رفیق دانش آموزه...یک کلام، تنبل پرور... توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید:laughing:

ahmadreza1363
25-12-2006, 01:36
اقا خواهشن یه لینک یه سره بدید.....همشون خرابه

***Spring***
25-12-2006, 09:23
لینکها که سالمند!!! امتحان کردم ،مشکلی ندارند...شاید شما ،با دانلود از سایت rapidshare آشنایی ندارید...در این این صورت به انجمن مباحث نرم افزاری و بقیه انجمنهای در ارتباط با نرم افزار مراجعه کنید ،قبلآ دوستان راهنمای اون رو توضیح دادند...یا از آیکون " جستجو " استفاده بفرمایید...

تو پست 4 ،دوست عزیزمون seyyed.ali عزیز ،هم یه لینک مستقیم ،در یک آپلودسنتر دیگه رو گفتن ،که اون هم درسته!!! ،لطفآ اول همه پستها رو با دقت بخونید ...حالا همون لینک رو دوباره پایین گذاشتم:

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amin Uljay
26-12-2006, 00:41
خیلی ممنون بچه ها!

divoonejoon
26-12-2006, 02:25
1 برنامه قوی هم در این مورد قبلا معرفی شده بود که اونم حرف نداشت اینم لینک تاپیکش ... اگر لینک های دانلود کار نکردند اونجا همونجا پست بدید تا من یا دوستانی که دارن اپلود کنیم واستون .ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahmadreza1363
26-12-2006, 13:19
اقا دستت درست....هر چی از اینا دارید بدید

farid0485
29-12-2006, 04:08
از اينا بيشتر بذاريد