مشاهده نسخه کامل
: خواهش میکنم نظرتون رو بفرمایید که کدوم را بخرم
amin_rogh
16-12-2006, 23:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان محبت کردند و امید مرا در مورد ارتقای سیستم موجودم نا امید کردند!
امروز یه چند تا دستگاه دیدم که از شما دوستان خواهش میکنم نظرتون رو بفرمایید که اصلا بدرد بخور هستند یا نه و اینکه کدوم را بخرم بهتر هست
ممنونم
البته ببخشید ولی یکبار یه عالم تایپ کردم ولی بعلت یک خطا همش دود شد و هوا رفت.حالا از دست نوشته خودم یه اسکن گرفتم و حتی المقدور کوچولو!
بازم ممنونم
امین رخ
اصلا کامپیوتر حاضری نخر عزیز اون £ رو دیدم این رو بهتون میگم چون در اروپا قیمت که به شما میدن 150£ بالاتر از قیمت قطعات هست یعنی کامپیوتری که به شما قیمت دادن اولی در حدود 500 تا درمیاد اگه خودت جمع کنی
cpu+main ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ram ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
power ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این بهترین سیستم هست که میتونید بگیرید بدون کارت گرافیک و فن که اونها دیگه بستگی به کارایی شما داره اگه قیمتها بالاست یه حدود قیمت بزارید تا براتون جمع کنیم
amin_rogh
17-12-2006, 16:34
نقل قول..
((((اگه قیمتها بالاست یه حدود قیمت بزارید تا براتون جمع کنیم))))
دوست عزیز سلام
حقیقتش منظورتون رو نفهمیدم.
ممکنه خواهش کنم کمی توضیح محبت کنین؟و اگر درست فهمیدم این قیمت ها به پاوند هست.آیا امکان ارسال به بلژیک هم هست یا نه؟وبه یورو؟
ممنونم از محبتت.
در اروپا وقتی یک کامپیوتر میفروشند 100 یورو بابت ویندوز)recovery( و ٥٠ یورو بابت اسمبل میگیرند +تمام برنامه های بیخودی که میزارن روش که به راحتی میتونید اونها رو از روی سایتهای دیگه به صورت رایگان دانلود کنید
اگه بخواهید از انگلیس خرید کنید باید مالیات بدین و اصلا صرف نداره اگه بلژیک هستین میگردم یه سایت از منطقه خودتون براتون پیدا میکنم فقط بگین چقدر هزینه کردین
amin_rogh
17-12-2006, 23:57
در اروپا وقتی یک کامپیوتر میفروشند 100 یورو بابت ویندوز)recovery( و ٥٠ یورو بابت اسمبل میگیرند +تمام برنامه های بیخودی که میزارن روش که به راحتی میتونید اونها رو از روی سایتهای دیگه به صورت رایگان دانلود کنید
اگه بخواهید از انگلیس خرید کنید باید مالیات بدین و اصلا صرف نداره اگه بلژیک هستین میگردم یه سایت از منطقه خودتون براتون پیدا میکنم فقط بگین چقدر هزینه کردین
ممنون میشم دوست من.
من که هنوز چیزی هزینه نکرده ام.اگر منظورتون اینه که چقدر میخوام هزینه کنم که حقیقتش هنوز نمیدونم وطبیعتا میخوام که مروارید ارزون و لغزون و غلتون و ....باشه.مثلا همون سیستمی رو که شما فرمودید با کمترین هزینه ممکن!
از لطفی که میکنید و وقتی که میگذارید ممنونم
امین رخ
راستش قیمتهایی که من تونستم پیدا کنم از سایتهای بلژیکی با قیمتهای اینجا خیلی تفاوت داره با اینکه من از اشنا یک سایت بلژیکی گرفتم که میگفت قیمتهاش خوبه ولی تفاوت زیادی داشت
در هر صورت من قطعات رو براتون مینویسم و شما بگردین ببیند قیمتها رو اگه امکانش برات هست از المان خرید کن
amin_rogh
18-12-2006, 13:21
ممنونم دوست من
خیلی لطف کردین
امین رخ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.