مشاهده نسخه کامل
: قيمت گوشي در سراشيبي سقوط - شنبه 25 آذر 1385
کاردینال
16-12-2006, 15:59
هموطن-بهاي انواع گوشي برندهاي محبوب ايران به طور نسبي روزي يك هزار تومان كاهش مي يابد.
به گفته فعالان بازار خريد و فروش گوشي در پاساژ علا الدين تهران ، از يك ماه پيش تاكنون اكثر گوشي هاي متوسط و رده بالاي فروشگاه ها به طور ميانگين 15تا 35هزار تومان با كاهش قيمت مواجه بوده اند.
به گفته اين فعالان ، قيمت گوشي به كندي پايين مي آيد و مي توان گفت: روزي 500 نومان تا 2هزار تومان از قيمت گوشي هاي مختلف كاسته مي شود.
در حالي كه مسئله كمبود گوشي با ورود گوشي هاي رجيستر شده بي نام و نشان تا قسمتي حل شده است اما قيمت گوشي آنچنان كه به نظر مي رسيد كاهش نيافته است.
فروشندگان بازار ، دلايل كاهش نيافتن فاحش قيمت گوشي را خواست دلالان بازار عنوان مي كنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از اخبار به روزت
عزیز جان همه اخبار جدیدت رو تو یک تاپیک جمه کنی .کارستون کردی
ممنون بابت اخبار لطفا قيمتهاي روز گوشي هارم بزاريد
موفق باشيد
Ahmad-Ra
16-12-2006, 20:54
ممنون از خبر.
Braveheart
16-12-2006, 23:58
من تکمیلش میکنم ؛ گوشی های سونی روزی 1000 تومن گران میشود و گوشی هایی نوکیا هم روزی 2000 تومن ارزان میشود ؛ با این حساب و بر اساس قیمت ها : سونی سرور نوکیا
------------------------------
یادش بخیر اون تاپیک فان در این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nabakhshoode
17-12-2006, 00:37
من تکمیلش میکنم ؛ گوشی های سونی روزی 1000 تومن گران میشود و گوشی هایی نوکیا هم روزی 2000 تومن ارزان میشود ؛ با این حساب و بر اساس قیمت ها : سونی سرور نوکیا
------------------------------
یادش بخیر اون تاپیک فان در این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شک :biggrin:
آواتارت منو یاد بازی عالی مل گیبسن تو شجاع دل انداخت یادش به خیر عجب فیلمی بود...
Braveheart
17-12-2006, 01:06
بدون شک :biggrin:
آواتارت منو یاد بازی عالی مل گیبسن تو شجاع دل انداخت یادش به خیر عجب فیلمی بود...
ازت حال کردم ؛ چون تو هم از بابا ویلیامم حال کردی ، همم اینکه معلومه از خودی (طرفدارای سونی )
سونی ارزون نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kiarash3500
17-12-2006, 01:18
سلام
ممنون خبر جالبی بود
explorer2
17-12-2006, 10:59
ارزون نميشه
شتر در خواب بيند پنبه دانه فعلا خوب منبع در آمدي شده براشون
Braveheart
17-12-2006, 13:41
ارزون نميشه
شتر در خواب بيند پنبه دانه فعلا خوب منبع در آمدي شده براشون
عمرا که سونی ارزون بشه > اون نوکیاست که مثل تف شتر بی ارزشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیریدی دودود : سونی ی ی ی ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
divoonejoon
17-12-2006, 14:10
دوستان رعایت کنن من خودم نوکیا دارم ولی روش تعصب ندارم ... بهتره بجای تعصب رو چیزای مزخرف 1 خورده عاقلانه تر رفتار کنیم واسه ایندتون بهتره .. حالا گیرم نوکیا ارزون سونی گرون ... کدومشون میان 1 سکه 25 تومنی بزارن کف دستتون .. دومن ارزون بودن هر چیزی دلیل بر کیفیت پایینش نیست ممکنه به خاطر خدمات خوب و فروش زیادش محصولات رو ارزون بده چون فروش زیاد داره با سود کمتر باز در آمد بیشتری پیدا می کنه.
به هر حال دوستان تعصب ورزی نکنن بابا زشته دیگه بزرگ شدین .
عرضه گسترده سوني اريكسون بدون کاهش قيمت
ز يك هفته گذشته عرضه گسترده انواع مختلف گوشي هاي سوني اريكسون در بازار آغاز شده که با خدمات پس از فروش شركت هاي متفرقه به فروش مي رسد
در طول هفته گذشته ، انواع مدلهاي پرفروش سوني اريكسون از جمله دبليو700، 750، 800 و 810به صورت گسترده در بازار خريد و فروش گوشي تلفن همراه عرضه شد اما تاثيري در كاهش قيمت نداشت.
از يك هفته گذشته عرضه گسترده انواع مختلف گوشي هاي سوني اريكسون در بازار آغاز شده که با خدمات پس از فروش شركت هاي متفرقه به فروش مي رسد.
كارشناسان دلايل كاهش نيافتن قيمت سوني اريكسون را تقاضاي بالاي كاربران تلفن همراه و خواست دلالان بازار عنوان مي كنند و معتقدند: هرچه به سال نو ميلادي نزديكتر مي شويم قيمت گوشي گرانتر مي شود.
به گفته آنان ، از سويي با كاهش قيمت سيم كارت و جو رواني ايجاد شده براي خريد گوشي ، قيمت آن افزايش مي يابد.
گوشي هاي عرضه شده سوني اريكسون مشكل رجيستر ندارند اما فقط با گارانتي هاي متفرقه يا بدون گارانتي به فروش مي رسند.
منبع"سایت مارشال
Braveheart
19-12-2006, 01:10
این پست بالای هم تاییدی بود بر پستای صفحه قبل من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بنظرم سونی تو سال جدید میلادی بتونه کمر نوکیا را بشکونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
morteza_k
19-12-2006, 01:24
سلام
شيردل جان بدون هميشه گروني دليلي بر خوب بودن نيست.
behnam_n80
22-12-2006, 00:58
برا من جالبه که از یه مسئله کاملا بی ربط نتیجه بر خوب بودن سونی گرفتی
چون تخم مرغ گران می شود پس تخم مرغ بهتر مرغ است
nokia is the best and the first
Braveheart
22-12-2006, 01:54
سلام
شيردل جان بدون هميشه گروني دليلي بر خوب بودن نيست.
چرا دیگه واقعا تو این مورد فکر کنم صادق باشه ؛ چون سونی که تولیدشو کم که نکرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حالا که اینجوریه : سونی سرور نوکی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.