ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Slax

kiarash3500
16-12-2006, 08:54
سلام من دیروز یه سی دی لینوکس اسلکس رو از دوستم گرفتم اما اصلا بالا نمیاد
تو دفترچه راهنماش نوشته:
سیستم عامل به صورت خودکار از روی سی دی اجرا خواهد شد برای ورود به سیستم عامل در خط فرمان در مقابل password login,password و root@slax:~# به ترتیب عبارات زیر را استفاده کنید:
login:root یا guest t
password:root یا guest
root@slax:~# gui
gu: برای فراخوانی محیط گرافیکی استفاده میشود
اما دوستان نه این عبارات دیده میشه نه وقتی اینا رو مینویسم تغییری میکنه
میخواستم ببینم باید چی کار کنم تا وارد لینوکس بشم؟
ممنون
:sad: :sad:

rootnt
16-12-2006, 19:26
حتما cd مشکل داره
من خودم کار کرده ام
خیلی معمولی و بدون مشکل بالا اومد

Bayazee
16-12-2006, 23:08
startx رو هم یه تستی بکن

kiarash3500
17-12-2006, 01:45
دوستان ممنون اما میشه بیشتر توضیح بدین من تا حالا با لینوکس کار نکردم و هیچ آشنایی ندارم
start x چیه؟
ممنون

arkadas
17-12-2006, 03:36
در اسلکس
یوزر نیم:
root
پسورد:
toor
برای ورود به محیط گرافیکی:
startx

LordMMD
27-11-2008, 15:23
دوستان چرا يک تاپيک براي Slax وجود نداره ؟
بهترين روش کار باهاش که تنظيماتت هم ذخيره بشن چيه؟
چون من با Live CD که کار ميکنم، تنظيمات اتومات ذخيره نميشه و بايد با دستور تغييرات رو ذخيره کني و در بوت بعدي هم بايد به صورت دستي و با کد اين ذخيره ها رو بازخواني کني.

البته ميخوام روي فلش مموري هم تستش کنم.

چطوري ميشه Live CD رو روي هارد ريخت؟
تا ديگه مثل يک سيستم عامل بشه بوتش کرد ؟
ممنون

rootnt
27-11-2008, 15:54
توزیع لینوکس زیاد داریم
نمی شه که برای هر کدوم یه تاپیک بچسبونیم
بهترین روش برای اسلکس فکر کنم نصب روی usb flash باشه
متندات سایت خودشم روش نصبشو گفته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

LordMMD
29-11-2008, 18:27
دوستان مادربورد من قابلیت USB Boot نداره (Asus P4PE-X)

برای این که بتونم تنظیات Slax رو ذخیره کنم بدون این که بخوام هر دفعه که با cd بون میکنم دستی آدرس ذخیره و لود اطلاعات رو بدم، باید چه کنم؟

میشه بریزم روی یک درایو هارد، بعد یک طوری تنظیم کنم که تو منوی اول همراه ویندوز xp ها نشونش بده ؟ بدون نصب ها! یعنی فقط با همون کپی.
ممنون.

m a j r i x
29-11-2008, 18:59

برای این که بتونم تنظیات Slax رو ذخیره کنم بدون این که بخوام هر دفعه که با cd بون میکنم دستی آدرس ذخیره و لود اطلاعات رو بدم، باید چه کنم؟

میشه بریزم روی یک درایو هارد، بعد یک طوری تنظیم کنم که تو منوی اول همراه ویندوز xp ها نشونش بده ؟ بدون نصب ها! یعنی فقط با همون کپی.
ممنون.
مطمئنی مدل مین بورد سیستمت همینه ؟ !
برای اینکه با مین بورد یکی هستش
اگر بازهم مطمئنی تنها راهش یا نصب به روی هارد هست
یا اینکه بتونی از طریق flash usb استفاده کنی

taia
29-11-2008, 20:03

ممنون.

البته این یک راه حل نیست ولی همیشه مخصوصا در لینوکس گزینه های راحتری هم هست، اگر شما از استفاده از slax فقط کار با لینوکس رو می خواهی و تصمیم داری روی هارد نصب کنی،‌چرا به سراغ دیگر توزیع ها که قابلیت نصب بروی هارد رو دارند نمی رید؟ الان خیلی از توزیعها با نصاب های گرافیکی و کاملا واضح در توضیحات ارئه میشند.
من خودم slax رو روی usb flash نصب کردم و خوب هم کار می کرد ولی تجربه ی خوبی در استفاده از لینوکس نبود!
آیا شما از استفاده از slax چیز خاصی در نظر دارید؟

LordMMD
29-11-2008, 20:34
مطمئنی مدل مین بورد سیستمت همینه ؟ !
برای اینکه با مین بورد یکی هستش
اگر بازهم مطمئنی تنها راهش یا نصب به روی هارد هست
یا اینکه بتونی از طریق flash usb استفاده کنی

نفهمیدم منظور شما رو . "برای اینکه با مین بورد یکی هستش" ؟؟
آره مدل مین بورد من همینه

البته این یک راه حل نیست ولی همیشه مخصوصا در لینوکس گزینه های راحتری هم هست، اگر شما از استفاده از slax فقط کار با لینوکس رو می خواهی و تصمیم داری روی هارد نصب کنی،‌چرا به سراغ دیگر توزیع ها که قابلیت نصب بروی هارد رو دارند نمی رید؟ الان خیلی از توزیعها با نصاب های گرافیکی و کاملا واضح در توضیحات ارئه میشند.
من خودم slax رو روی usb flash نصب کردم و خوب هم کار می کرد ولی تجربه ی خوبی در استفاده از لینوکس نبود!
آیا شما از استفاده از slax چیز خاصی در نظر دارید؟

من بعضی از فایل های ویدئویی بود که در ویندوز بعد از پخش ، عقب و جلو که میکردم cpu usage میچسبید به سقف.
اما در لینوکس خیلی خوب اجرا میشد. یعنی اگر ویدئو هم گیر میکرد، لا اقل میتونستی stop کنی یا دیگه همه چیز قفل نمیکرد، cpu آزاد بود.

در کل هم میخوام linux یاد بگیردم.
و این که شاید یک روزی از این ویندوز که غیر قانونی هم داریم استفاده میکنیم، کوچ کردم به لینوکس (یه روزی...)
ممنون.

LordMMD
30-11-2008, 00:12
دوستان دو تا سوال.
1) با لپ تاپ Slax رو آوردم بالا، در اون برنامه Kwifimanager، وقتي scan رو ميزدم مودم adsl ام رو پيدا ميکرد اما دکمه switch to network غبر فعال بود. چه کنم؟

2) از گرافيک اين slax و video performance اش تعريف کردم ! با لپتاپ يک ويدئو اومدم پخش کنم از ويندوز هم بد تر گريپاژ کرد.
فکر ميکنم مشکل درايوري باشه.
چه کنم؟

ممنون.

taia
30-11-2008, 08:35
دوستان دو تا سوال.
1) با لپ تاپ Slax رو آوردم بالا، در اون برنامه Kwifimanager، وقتي scan رو ميزدم مودم adsl ام رو پيدا ميکرد اما دکمه switch to network غبر فعال بود. چه کنم؟

2) از گرافيک اين slax و video performance اش تعريف کردم ! با لپتاپ يک ويدئو اومدم پخش کنم از ويندوز هم بد تر گريپاژ کرد.
فکر ميکنم مشکل درايوري باشه.
چه کنم؟

ممنون.

درست خاطرم نیست ولی فکر کنم در منوی اصلیش در قسمت Internet یکجایی به نام set IP وجود داشت، اگر درست گفته باشم در اونجا ببینید وضعیت چگونه هست.
در مورد گرافیک،‌آیا شما درایور کارت گرافیکتون رو نصب کردید؟ برای اینکار باید module مورد نیاز رو از سایتش بگیرید و در فولدر مورد نظرش بریزید. آیا انجام داده اید؟

LordMMD
02-12-2008, 15:26
بالاخره موفق شدم اسلکس رو از روی usb لود کنم.

چطور میشه مثل ویندوز گفت با alt+shift زبان کیبورد تغییر کنه؟

راستی فونت فایرفاکس در لینوکس برای فارسی خیلی بده چشم درد گرفتم چه کنم؟
ممنون

rootnt
02-12-2008, 22:09
باید فونت نصب کنی
و فارسیش کنی
بعد بسته به اینکه کی دی ای کار می کنی یا گنوم لایه کیبورد رو اضافه می کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو سایت خود slax هم ماژولی برای فارسی سازی بود تا اونجایی که یادم میاد
سر بزنید

m a j r i x
02-12-2008, 22:21
بالاخره موفق شدم اسلکس رو از روی usb لود کنم
حداقل یه راهنمایی ۲ - ۳ خطی براش مینوشتی :20:

Ahmad-Ra
02-12-2008, 22:56

آره آره ...

....

راستی فقط slax هست که میشه از رو usb میشه نصب کرد یا سایر توزیع ها هم این قابلیت وجود داره ؟

taia
03-12-2008, 05:25
آره آره ...

....

راستی فقط slax هست که میشه از رو usb میشه نصب کرد یا سایر توزیع ها هم این قابلیت وجود داره ؟

نه خیلی توزیع ها هستند که این قابلیت براشون هست مانند اوبونتو،‌ کوبونتو، زوزه و ...
برای اطلاعات بیشتر برید به :

LordMMD
03-12-2008, 07:36
خوب،
من چون مادربوردم قابليت USB Boot نداره ، از Hiren's Boot CD استفاده کردم.(اگر هم که USB Boot داريد که خوش به حالتون)
وقتي رايانه رو باهاش بوت ميکنيد، گزينه Dos و بعد USB Support رو بزنيد، بعد از يکي دو تا yes زدن، يک منو از انتخاب هاي مختلف براي درايور مربوط به USB‌مياد،
من خودم از گزينه 3 استفاده کردم و درايو USB ام هم (که از قبل به رايانه وصل بود) بر روي درايو S ، مونت (Mount) شد.
بعدش هم با دستور زير لودش کردم:
s:\Boot\Dos\slax.bat

نکته:
اين اسلکس گيرش فقط تو اينه که تغييرات رو ذخيره نميکنه و هر دفعه بايد دستي بگي که ذخيره کنه تا در دفعه بعد بازخواني بشن
(البته خودم هم ور نرفتم ولي مطمئنن کار هايي ميشه کرد)

پ.ن:
اگر مايل باشيد و لازم باشه، ميتونم در همين اثنا که با Slax کار ميکنم، آموزش کار هاي مختلفش رو اين جا بذارم.
اگر پست اول تاپيک رو بديد، آموزش ها رو اونجا ميذارم (تا اين تلاش ها به تاريخ بپيوندن !)

راستي نسخه 6.0.8 آخرين نسخه هست .

taia
03-12-2008, 09:45
اگر مايل باشيد و لازم باشه، ميتونم در همين اثنا که با slax کار ميکنم، آموزش کار هاي مختلفش رو اين جا بذارم.
اگر پست اول تاپيک رو بديد، آموزش ها رو اونجا ميذارم (تا اين تلاش ها به تاريخ بپيوندن !)

خوبی و پرسش!
قطعا کار مفیدی خواهد بود برای دوستانی که قصد کار با این توزیع را دارند مخصوصا هم که منابع اینترنتی زیادی نداره...
در مورد قسمت پست اول تاپیک هم منظورتون رو نفهمیدم؟ دقیقا چی نیاز دارید؟
اگر منظورتون تاپیک جدا هست، شما در همین تاپیک ادامه بدید نهایتا با نظر مدیر انجمن اسمش را عوض می کنیم، و یا اگر فکر می کنید اینجا مناسب نیست خودتون تاپیکش رو باز کنید، شما شروع کنید ما هم دنبال می کنیم.

Ahmad-Ra
03-12-2008, 21:43
خوب،
من چون مادربوردم قابليت usb boot نداره ، از hiren's boot cd استفاده کردم.(اگر هم که usb boot داريد که خوش به حالتون)
وقتي رايانه رو باهاش بوت ميکنيد، گزينه dos و بعد usb support رو بزنيد، بعد از يکي دو تا yes زدن، يک منو از انتخاب هاي مختلف براي درايور مربوط به usb‌مياد،
من خودم از گزينه 3 استفاده کردم و درايو usb ام هم (که از قبل به رايانه وصل بود) بر روي درايو s ، مونت (mount) شد.
بعدش هم با دستور زير لودش کردم:
S:\boot\dos\slax.bat

نکته:
اين اسلکس گيرش فقط تو اينه که تغييرات رو ذخيره نميکنه و هر دفعه بايد دستي بگي که ذخيره کنه تا در دفعه بعد بازخواني بشن
(البته خودم هم ور نرفتم ولي مطمئنن کار هايي ميشه کرد)

پ.ن:
اگر مايل باشيد و لازم باشه، ميتونم در همين اثنا که با slax کار ميکنم، آموزش کار هاي مختلفش رو اين جا بذارم.

اقا من موافقم... شروع کن خودت

LordMMD
04-12-2008, 13:15
خوب !
از
بوت کردن و توضیحات کلی
شروع میکنیم:

شما برای بوت دو راه دارید:
1- بوت از طریق CD که ساده ترین راه هست.
2- بوت از روی فلش مموری USB

راه دوم، خودش 2 حالت داره:
الف - Bios رایانه شما قابلیت USB Boot داره، که خوب خوش به حالتون هست و کافیه فایل Slax Iso یا فایل مخصوص USB که دانلود کردید رو روی USB تون extract کنید.
دو تا پوشه slax و boor ایجاد خواهد شد.
در ویندوز، فایل bootinst.bat رو از پوشه boot اجرا کنید که در مورد فلش مموری، فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه، چون MBR درایو رو تغییر میده.

ب- اگر رایانه شما قابلیت USB boot رو نداره، باید با یک CD یا Floppy رایانه رو بوت کنید و بعد فلش مموری رو به رایانه بشناسونید و بعد هم slax رو بوت کنید.

بهترین کار اینه که یکی از این فایل های iso (آخرین ورژن بهتر!) slax-boot-usb-from-cd رو از اینجا بگیرید:

آخرین نسخه ، 6.0.8 هست.

بعد اون رو میریزید روی CD و با اون رایانه رو بوت میکنید در حالی که فلش مموری هم وصل هست، خودش اتومات فایل های slax رو روی فلش پیدا میکنه و اون رو بوت میکنه.

پ.ن:
من خودم دل سرد شدم از این slax.
آخه هر چی تغییرات انجام میدی ، در بوت بعدی ، روز از نو و روزی از نو !
البته میشه تغییرات رو ذخیره کرد، ولی باید هر دفعه ذخیره کنی، بعد دوباره لود کنی.
توزیع بهتری سراغ دارید که بشه تغییراتش رو راحت Save/Laod کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان با این ور برن ، اگر سوالی بود بپرسن.

بهترین منبع هم خود سایت Slax.org هست.
قمست انجمن گفتگو:

برای دریافت Module یا همون برنامه :

البته ماژول ها بسیار بیشتر هستند، اما این جا فقط تایید شده ها قرار دارند. باید بیشتر جستجو کنید.

LordMMD
01-01-2009, 15:04
سلام.
دوستان Module اي براي Slax يا کلا برنامه اي براي لينوکس (ترجيحا همون ماژول مخصوص اسلکس) سراغ داريد که باهاش بشه تنظيمات Vga out رو انجام داد ؟

براي Laptop ميخوام. يعني مثل ويندوز، Output to Monitor داشته باشه و بتوني resolution خروجي رو هم انتخاب کني.
براي تلويزيون LCD
ممنون.

LordMMD
20-03-2010, 16:30
آیا هیچ برنامه پرکسی برای slax یا لینوکس هست ؟ مثل همون fr e e gate یا ul su rf برای ویندوز ؟
ممنون.

yonsen
20-07-2011, 18:24
با سلام آموزش اسلاكس كسي داره ترجيحا" فارسي سوال دوم هم اين كه چطوري ميشه به اينترنت وصل شد در ضمن 1- من چيزي از لينوكس بلد نيستم پس در صورت راهنمايي كامل توضيح بديد 2- اسلاكسو تو فلشم دارم و با فلش لودش مي كنم