ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درمورد خرید موبایل یا ام پی تری پلیر

bzsgh
14-12-2006, 18:21
با سلام
لطفا راهنمایی کنید بنده چه تصمیمی بگیرم : یک گوشی خوب با کیفیت بالای آنتن دهی و صدای هدفون عالی و خروجی عالی بگیرم خوبه یا یک گوشی خوب بدون دوربین و MP3 Player بعلاوه یک MP3 Player با صدای و امکانات عالی . آیا گوشی های سونی اریکسون های موجود کار هر دو را انجام می دهند یا عقلانی است هر کدوم را جدا جدا بخریم . در اینصورت یک گوشی عالی بدون دوربین و MP3 Player ولی زیبا و با صدای بلند و یک MP3 Player عالی و با کیفیت به ینده پیشنهاد بدهید . ممنون می شوم.

Actros
15-12-2006, 22:32
اگه میخوای گوشی برا موزیک بگیری
Nokia N91
بعد
Nokia N73
بعد
Nokia 3250 Xperes Music
اینا عالی هستن
ان73 دوربینشم فوقل علده هست

cold2man_100
22-12-2006, 13:23
اگه ام پی تری خوب میخوای مارهای مارشال هم معروفن هم جنسشون خوبه هم قیمتشون خوبه هم گارانتی دارن(6 ماه) خودم میخوام مدل 85 تمانی رو بگیرم . چیزه خوبیه. 2 گیگ هم قابلیت ارتقاع حافظشه. ولی 67 تومانی هست 512 رم نورمال و همین چیزها ولی ارتقا حافظه نداره.

امیدوارم بدردت بخوره.

lovely
29-12-2006, 00:10
اگه همه يه جا باشن مطمئنا بهتره
تا 350 من n70 نوكيا رو پيشنهاد ميكنم بالاتر n73 ولي اگه نه جنس برات مهمه نه عكس نه فيلم به عبارتي فقط صدا رو مي خاي سوني اريكسون W800 اگه مي خاي تا 150 پول بدي z530i سوني اريكسون خوبه هم رم مي خوره هم پلير خوبيه ولي عكسش پايينه

kiarash3500
30-12-2006, 01:49
دوستان همه این گوشی هایی که معرفی کردین دوربین داره
گوشی مخصوص ام پی تری بدون دوربین کسی سراغ نداره؟
ممنون
ضمنا از نظر خودم گوشی ان گیج چه ساده و چه qd غیر از بازی ام پی تری خوبی هم داره

M I S H A
30-12-2006, 08:31
سلام!
گوشی های موبایل هیچ وقت به پای mp3 player ها نمی رسن،نه از نظر پخش موزیک و نه از نظر پخش فیلم و عکس
اگر دوست داری پلیر بگیری:نظر من روی آی پاد هست،کیفیت پخش عالی،اگر ویدئو بگیری که پخش ویدئو هم داره که خیلی عالیه،پخش عکس را هم که که آی پاد ویدئو داره هم نانو، در ضمن اگر فقط می خواهی موزیک گوشی کنی و کاری به فیلم و عکس و تصویر و صفحه نمایش نداری آی پاد نانو
1.آی پاد نانو یا ویدئو
اینم یه لینک از مشخصات سه پلیر بالا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]