ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عودت سیم کارتهای 440 هزار تومانی به مخابرات

zonealarm
13-12-2006, 00:48
سلام دوستان

همون طور که می دونین برای ثبت نام کردن سیم کارت موبایل یه پولی به مخابرات پرداخت می کنین

(440 هزار قبلا و الان 360 هزار).

البته تا اون جایی که من می دونم قسمت اعظم این مبلغ بعنوان ودیعه هست و صاحب سیم کارت

هر موقع که بخواد می تونه به مخابرات مراجعه بکنه و با تحویل سیم کارت ودیعه رو پس بگیره.

حالا با توجه به این افت قیمتها سیم کارت منو 350 بیشتر نمی خرن(کار کرده):sad: :sad: :sad:

در حالی که 440 هزینه ثبت نامش شده!:ohno: :angry:

می خواستم بپرسم می دونین اگه سیم کارتو به مخابرات بدیم چقدر از اون 440 تومن کم می کنه؟

چون همون طور که گفتم این 440 یه مقدارش چیزای دیگه اس مثل مالیات و ...

و اینکه برای این کار کجا باید مراجعه کرد؟

با تشکر.

Mirzaie
13-12-2006, 02:24
به حق چیزای نشنیده و ندیده!!!
عزیز دل برادر شما چند سال هست که دور از وطنی؟ آخه همچین سوالی از یکی که تو این مملکت زندگی میکنه بعیده!!! اگر فکر میکنی چیزی رو که از شما گرفتن پس می دن خواب دیدی خیر باشه ... تو ایران فقط پول میگیرن ولی پس دادنش با خداست ... برو هرکجا هم که دلت میخواد شکایت کن ! دادگاه لاهه، سازمان ملل ، و ...
ولی یک راهی هست !به رییس جمهور احمدی نژاد بگو حتما درستش میکنه !؟!! به شرط زاد و ولد بیشتر!
سیم کارت شما رو هر چقدر که در بازار میخرن ، مخابرات 10 بیست هزار تومن ارزونتر میخره ! خواستی برو بفروش!
حالا کد چنده؟

zonealarm
13-12-2006, 08:51
جدی پرسیدم!

دور از وطنم نیستم.

چیزیه که به هر حال موقع ثبت نام گفته شده

راست و دروغشو هم از بچه هایی که اطلاعات کافی دارن ! خواهش می کنم راهنمایی کنن.

THE AMIMAN
13-12-2006, 14:27
اصلا چرا مي خواي بفروشي؟!
برو به مخابرات مراجعه كن مشكلت رو در ميان بزار!
شايد فرجي شد...

zonealarm
13-12-2006, 19:07
از پاسخهای تمسخر آمیز هر دو نفرتون ممنونم.:angry: :angry: :angry:

نظر دیگه ای نبود؟

marmolak
13-12-2006, 19:19
دوست من شخصا خودم تا حالا چیزی رو که شما گفتید نشنیدم ولی در اولین فرصت از دوستام تو مخابرات میپرسم و جوابشو میگم ولی اینم مد نظر داشته باش اگه همچین قانونی بود همه مردم میرفتن و سیم کارتاشونو پس میدادن و از این 150 تومانی ها میگرفتن یا حداقلش یه سیم کارت نو میگرفتن با همون پول .
این از نظر من ، از نظر همدردی هم میتونم بگم که منم سیم کارتمو 810 هزار تومان خریدم و کاملا درکت میکنم الان سیم کارتمو بخوام بفروشم بهم همون 350 تومان رو هم نمیدن.

zonealarm
13-12-2006, 19:33
ممنون از شما دوست عزیز

لطف می کنین.

مهدی 2007
13-12-2006, 19:53
من یه بار یه خبر خوندم که نوشته بود مخابرات پول ودیعه رو پس میده نمی دونم نوشته بود که 60000 پول مالیات و... که تو دفترچه سیم کارت نوشته رو کم می کنه البته ملاک پول اولیه است که دادی نه پولی که الان برا ثبت نام میگیرند مثلا کسی که 500 داده با کسی که 440 یا 360 داده فرق می کنه منبعشم سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش یه سرچ کن ببین نوشته یا نه
البته هنوز بازار به اون حدی نرسیده که به مخابرات پس بدی البته تو تهران تو شهر های دیگه رو نمی دونم

M O H S E N
13-12-2006, 23:31
حالا کسایی که ثبت نام نکردن و از بازار سیاه خریدن هم میتونن که سیمکارت رو عودت بدن؟

J A V I D
13-12-2006, 23:35
خیلی ببخشید مخابرات برای بردن سیم کارتمون از از یه شهر به یه شهر دیگه هزینه حمل می گیره بعد بیاد پولو پس بده بعیده

hamid_hitman47
14-12-2006, 01:50
این کار اصلا غیر قابل انجامه .........
این افت قیمت واسه هر چیزی وجود داره ......مثلا الان شما میری یه وسیله ای مثلا یه گوشی میخری 800 تومان ..6 ماه دیگه این گوشی میشه 400 تومان .....خوب حالا شما گوشی رو میبری پس میدی به کارخونه پولشو میگیری؟؟؟؟؟؟؟ واقعا شما هم چه توقعاتی دارین .......

Mirzaie
14-12-2006, 06:46
خدایش من که با این پست ها مخم تعطیل میشه ! شما رو نمی دونم!

مهدی 2007
14-12-2006, 18:41
بچه ها من اون خبری که گفتم رو پیدا کردم ولی نمی دونم یعنی چه که نوشته کسانی که تاکنون از سیم کارت خود استفاده نکرده اند لینک اون رو می ذارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zonealarm
16-12-2006, 18:30
بچه ها من اون خبری که گفتم رو پیدا کردم ولی نمی دونم یعنی چه که نوشته کسانی که تاکنون از سیم کارت خود استفاده نکرده اند لینک اون رو می ذارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا مهدی خیلی از لطف شما ممنونم.زحمت کشیدین

فکر می کنم منظورش از اینکه استفاده نکردن یعنی سیمکارتشون صفره.

متن اون لینکی هم که قرار دادین برای اطلاع بقیه دوستان عینا کپی می کنم:

بهای ثبت نام این دوره سيم کارت دولتي بین ۱۴۰ تا ۲۹۰ هزار تومان خواهد بود

مشتركاني كه تاكنون از سيم‌كارت‌هاي خود استفاده نكرده‌اند مي‌توانند با حضور در دفاتر خدمات امور مشتركان، كل مبلغ پرداختي براي سيم‌كارت خود را از شركت ارتباطات سيار پس بگيرند.
عباسعلي ابوالفضلي، سرپرست روابط عمومي شركت ارتباطات سيار با بيان اين مطلب گفت: دارندگان سيم‌كارت‌هاي اپراتور اول هر زمان كه تمايل داشته باشند مي‌توانند پول سيم‌كارت خود را به صورت نقد دريافت كنند.
وي افزود: كساني كه از سيم‌كارت‌هاي خود استفاده كرده‌اند مبلغ ماليات و عوارض كه حدود 67 هزار تومان مي‌شود از مبلغ ثبت‌نام اوليه شان كسر مي‌شود و مابقي به آنان پرداخت مي‌شود.
ابوالفضلي خاطرنشان كرد: اين موضوع براي كساني كه در دوره‌هاي مختلف ثبت‌نام، سيم‌كارت تهيه كرده‌اند متفاوت است به نحوي كه اگر كسي براي سيم‌كارت‌هاي 540 هزار توماني ثبت نام كرده و هم اكنون قصد پس دادن آن را داشته باشد با كسر ماليات و عوارض ياد شده بقيه مبلغ به وي پس داده مي‌شود.
وي در پاسخ به اين سوال كه عده‌اي از مردم از ترس كاهش قيمت ثبت نام سيم‌كارت در دور جديد اقدام به پس‌دادن سيم‌كارت‌هاي خود كرده‌اند و در برخي از شهرها اين روند سير صعودي داشته، گفت: چنانچه قيمت سيم‌كارت ثبت نامي در دور جديد هم كاهش پيدا كند به همان رويه‌اي كه قبلا به آن اشاره شد مي‌توانند پول خود را پس بگيرند.
ابوالفضلي همچنين درخصوص كاهش قيمت سيم‌كارت در بهمن ماه سال جاري گفت: به احتمال زياد قيمت سيم‌كارت بين 140 هزار تومان تا 290 هزار تومان تعيين مي‌شود ولي هنوز شوراي اقتصاد چيزي را تصويب نكرده است.
براساس شنيده‌ها از داخل وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، به احتمال زياد قيمت پيشنهادي وزارت ارتباطات به شوراي اقتصاد براي سيم‌كارت‌هاي ثبت نامي در دور جديد، 250 هزار تومان است.
منبع : taliyanews

Mirzaie
17-12-2006, 18:08
عمرا ... اگر دادن من تمام گیسم هامو از ته می تراشم ...

zonealarm
17-12-2006, 22:42
خدایش من که با این پست ها مخم تعطیل میشه ! شما رو نمی دونم!

کسی مجبورتون نکرده بخونید.:angry: :angry: :angry:

zonealarm
17-12-2006, 22:43
عمرا ... اگر دادن من تمام گیسم هامو از ته می تراشم ...

دیگه دارین شورشو در می آرین.

zonealarm
17-12-2006, 22:47
اگر فکر میکنی چیزی رو که از شما گرفتن پس می دن خواب دیدی خیر باشه .
برو هرکجا هم که دلت میخواد شکایت کن ! دادگاه لاهه، سازمان ملل ، و ...
به رییس جمهور احمدی نژاد بگو حتما درستش میکنه !؟!!
به شرط زاد و ولد بیشتر!

لطفا برای پر کردن اوقات بیکاری تون جای دیگه ای پیدا کنید.

Mirzaie
18-12-2006, 01:27
لطفا برای پر کردن اوقات بیکاری تون جای دیگه ای پیدا کنید.
ناراحت نشو جیگر ! خداییش یکم مریخی فکر میکنی ! مردان مریخی و زنان ونوسی!

مهدی 2007
18-12-2006, 19:07
یکی از دوستان اگه زحمتی نیست اگه گذرش به دفتر خدمات ارتباطی یا همون دفتر پستی خورد یه سوال کنه ببینیم چجوریه؟

marmolak
18-12-2006, 19:22
دوست عزیز قرار بود برم پیش دوستام تو مخابرات و برات بپرسم ، به قولم وفا کردم و رفتم پرسیدم ولی دوستم یه جوری نگام کرد که خودم پشیمون شدم از سئوال کردم ،سرم رو انداختم پاینو اومدم بیروم .امیدوارم بهت کمک کرده باشم.

zonealarm
18-12-2006, 20:57
دوست عزیز قرار بود برم پیش دوستام تو مخابرات و برات بپرسم ، به قولم وفا کردم و رفتم پرسیدم ولی دوستم یه جوری نگام کرد که خودم پشیمون شدم از سئوال کردم ،سرم رو انداختم پاینو اومدم بیروم .امیدوارم بهت کمک کرده باشم.

از زحمتی که کشیدین خیلی ممنونم.

لطف کردین.

Mirzaie
19-12-2006, 04:09
برا همینه که میگم چیز میگی چرا!

zonealarm
19-12-2006, 20:33
درست صحبت کن.