ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه پيشنهاد : معرفي ريز تر دلفي

hp1361
12-12-2006, 21:42
سلام
پيشنهادي دارم كه اگه دوستان موافق بودن كار خودشون رو شروع كنن

اكثر اونهايي كه توي اين انجمنها مي پلكن مثل من تازه كارن ( اينكه معلوم بود ) پس بهتره بهتر و بيشتر با اجزاي دلفي ( منظورم اشياء و دستورات و متغير ها و ... ) آشنا بشن

مثلا اشياء رو يه تاپيك براش بزنيم ( براي مثال Button ) و بطور كامل در موردش و اينكه چه كارهايي ميشه باهاش انجام داد چه رويداد هايي داره و ... توضيح داد

يا براي دستورات ( براي مثال Perform ) بگيم كه چيه و چه كاربردي داره و ديگر دستورات

و متغير هايي كه ميشه انتخب كرد ( براي مثال Handle ) و ...

براي هر يك از اينها يه تاپيك ساخته شه و فقط مطالب مربوط به اون نوشته بشه

در صورت توافق دوستان از اين تاپيك براي تقاضاي دوستان استفاده بشه . يعني اينكه كسي توضيحي در مورد چيزي خواست درخواست بده و مدير اين بخش هم در صورت انجام درخواست اونو ازاين تاپيك حذف كنه تاتاپيك شلوغ نشه

اميدوارم دوستان موافقت كنن

ممنون

soldier
12-12-2006, 23:16
سلام
پيشنهادي دارم كه اگه دوستان موافق بودن كار خودشون رو شروع كنن

اكثر اونهايي كه توي اين انجمنها مي پلكن مثل من تازه كارن ( اينكه معلوم بود ) پس بهتره بهتر و بيشتر با اجزاي دلفي ( منظورم اشياء و دستورات و متغير ها و ... ) آشنا بشن

مثلا اشياء رو يه تاپيك براش بزنيم ( براي مثال Button ) و بطور كامل در موردش و اينكه چه كارهايي ميشه باهاش انجام داد چه رويداد هايي داره و ... توضيح داد

يا براي دستورات ( براي مثال Perform ) بگيم كه چيه و چه كاربردي داره و ديگر دستورات

و متغير هايي كه ميشه انتخب كرد ( براي مثال Handle ) و ...

براي هر يك از اينها يه تاپيك ساخته شه و فقط مطالب مربوط به اون نوشته بشه

در صورت توافق دوستان از اين تاپيك براي تقاضاي دوستان استفاده بشه . يعني اينكه كسي توضيحي در مورد چيزي خواست درخواست بده و مدير اين بخش هم در صورت انجام درخواست اونو ازاين تاپيك حذف كنه تاتاپيك شلوغ نشه

اميدوارم دوستان موافقت كنن

ممنون
سلام
موافقم.
چون نکته های خیلی ریزی هست که ممکنه بعضی ها ندونن.
اینطوری کار خیلی مفید تر واقع میشه. و کد نویسی هم کمتر و راحت تر.
منتظریم بقیه قبول کنن تا شروع کنیم.
موفق باشید . بای

مرد مباح
13-12-2006, 10:46
اچ پی جان.
این چیزی که میگی خیلی خوبه.
ولی تقریبا شدنی نیست.
چون اولا تعداد فرامین و کامپوننتهای دلفی اینقدر زیاده که اگه هر ساعت هم به یکی برسیم بازم یک سال طول میکشه.
به نظر من بهتره که بخواین که درباره یک دو کامپوننت خاص بحث بشه.
یا اینکه یک تاپیک درست کنیم که هر کسی اطلاعات توضیحی درباره یک فرمان یا یک کامپوننت میخواد اونجا بگه و بقیه توضیح بدن.

soldier
13-12-2006, 12:43
اچ پی جان.
این چیزی که میگی خیلی خوبه.
ولی تقریبا شدنی نیست.
چون اولا تعداد فرامین و کامپوننتهای دلفی اینقدر زیاده که اگه هر ساعت هم به یکی برسیم بازم یک سال طول میکشه.
به نظر من بهتره که بخواین که درباره یک دو کامپوننت خاص بحث بشه.
یا اینکه یک تاپیک درست کنیم که هر کسی اطلاعات توضیحی درباره یک فرمان یا یک کامپوننت میخواد اونجا بگه و بقیه توضیح بدن.
سلام
حالا هم خیلی سخت نگیر.
اصل اینه که بخواهید در موردش بحث بشه.
و دستوراتش رو یاد بگیریم. حالا تو کدوم تاپیک . فرقی نداره.
ما که منتظریم. برای شروع.
بای

hp1361
16-12-2006, 19:09
سلام
في الواقع فكر نمي كنم كسي پيدا بشه كه بگه من دلفي رو كامل بلدم .(لااقل تو اين انجمن )
ما هم مي خواهيم آموخته هامون رو بصورت ريز تر تو سيني اخلاص بگذاريم . حالا اگه تعداد تاپيك هاي مربوطه زياد شد ادمين ها زحمت مي كشن و اون ها رو دسته بندي مي كنن .
دوستان ديگر هم مثل من كمتر نظر مي دن و هميشه نظر هارو شما دو دوست بهمراه ادميرال و ... ارائه مي دين .

پس بهتره كه شروع كنيم

توضيحات كامل در بارهي دستور Perform

نگين كه اين خيلي ساده است . فقط توضيح كامل با مثال و ....

تا فردا من منتظرم و بعدش خودم مينويسم .

يا حق و منتظرم