مشاهده نسخه کامل
: من دوتا سئوال دارم
سلام
من دوتا سئوال دارم
1 . چيكار كنم كه وقتي اطلاعات وارد ركوردهاي جدول ميشه ديگه نشه اون رو تغيير داد بجز اينكه دكمه ويرايش زده بشه؟(دكمه ويرايش رو از قبل ميسازيم)
2 . چطوري ميتونم دكمه خاصي از كيبورد رو براي عمل خاصي مثه ويرايش تنظيم كنم؟
مثلا با زدن دكمه F4 ركورد جاري براي ويرايش آماده بشه
ممنون
با سلام خدمت شما دوست عزيز
براي كار اول مي توني خاصيت enable يا readonly شي edit رو true كني يا adoquery و يا adotable از هر كدوم استفاده مي كني اون رو post كن تا تغييرات لاخيره بشه
براي كار دوم هم مي توني در رويداد keyup مربوط به edit جك كني كه اكه كليى فشرده شده مثلا F4 يا هر جي بود فلان كار رو انجام بده يعني:
if key=vk_F4 then
begin
دستورات
end;
به اين صورت اكه مشكلي بود بكو
به اميد ديدار
سلام دوست عزيز
دستت درد نكنه . اينا رو انجام مي دم بعد دوباره ميام:happy:
سلام
اگه خاصيت enable يا readonly شي edit رو true كنم كه ديگه نمي تونم اطلاعات رو از طريق اونا وارد كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومي درست بود خيلي ممنون:happy:
سلام
اگه خاصيت enable يا readonly شي edit رو true كنم كه ديگه نمي تونم اطلاعات رو از طريق اونا وارد كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومي درست بود خيلي ممنون:happy:
واسه سوال اولیت کمی بیشتر توضیح بده.
MasterData
18-12-2006, 17:33
براي كار اول مي توني خاصيت enable يا readonly شي edit رو true كني يا adoquery و يا adotable از هر كدوم استفاده مي كني اون رو post كن تا تغييرات لاخيره بشه
شما خاصیت autoedit کنترلDataSource رو False کنید
برای اینکه توی فرم یک کلید رو تعریف کنید اون کدی رو که دوستمون گفتن در همون رویداد از فرمتون بنویسید تا در تمام فرم اون کلید کار بکنه
شما خاصیت autoedit کنترلDataSource رو False کنید
برای اینکه توی فرم یک کلید رو تعریف کنید اون کدی رو که دوستمون گفتن در همون رویداد از فرمتون بنویسید تا در تمام فرم اون کلید کار بکنه
بابا دمت گرم خيلي ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازبقيه دوستان بخاطر توجهشون متشكرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.