ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : چطور بين دوسيستم در دو نقطه ارتباط بر قرار كنم ؟

hp1361
09-12-2006, 18:03
سلام
دوستان عزيز اگه ميشه راهنمايي بفرمايين كه خيلي برام حياتيه

من براي برنامه ام نياز دارم كه اطلاعات ي رو از روي ديگر سيستم ها دريافت كنم . فرض رو هم بر اين مي زاريم كه سيستم من هميشه روشن هست . حالا چطور از روي ديگر سيستم ها اطلاعات رو ارسال كنم . دقت داشته باشيد كه مي خواهم اطلاعات بصورت بسته هاي داده اي ارسال بشند و بعد سيستم مركزي اونارو به بانك اصلي اضافه كنه .
يكمي كه تحقيق كردم در مورد ايندي در دلفي شنيدم اما زياد نفهميدم .
جدول اطلاعاتي من هم پارادوكس هست .(راستي جداولي از اين نوع محدوديت تعداد ركورد دارند ؟ )

ممنون و منتظرم

MasterData
09-12-2006, 19:08
نرم افزار شما اگه ميخواد فقط بانك اطلاعاتي كار بكنه از كامپوننت هاي ADO تقريبا مشكل شما رو خل ميكنه
اما اگه ميخواهيد ارتباطات شبكه اي بين دو سيستم داشته باشيد از همون Indy مي تونيد استفاده كنيد
پيشنهاد ميكنم اين جا رو مطالعه كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MasterData
09-12-2006, 19:09
نرم افزار شما اگه ميخواد فقط بانك اطلاعاتي كار بكنه از كامپوننت هاي ADO تقريبا مشكل شما رو خل ميكنه
اما اگه ميخواهيد ارتباطات شبكه اي بين دو سيستم داشته باشيد از همون Indy مي تونيد استفاده كنيد
پيشنهاد ميكنم اين جا رو مطالعه كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hp1361
12-12-2006, 21:23
سلام

يعنييكي پيدا نمشه كه براي اينمورد قدم به قدم راهنمايي كنه

اونجا كه ما چيزي نفهميديم