PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوست دارید گل داشته باشید ،اون هم تو کامپیوتر؟!!!

***Spring***
09-12-2006, 14:17
دوست دارید گل داشته باشید ،اون هم تو کامپیوتر؟ !!! :blink: یعنی تو محيط دسكتاپ كامپيوترتان يك گلدان داشته باشيد .

اين گلدان ، گلدانی است كه بايد واقعا آن را پرورش دهيد و از آن نگهداری كنيد و به موقع به آن آب و كود دهيد تا زرد و پژمرده نشود !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرم افزار DesktopPlant 2.2.6 زندگي را به كامپيوترتان مي آورد و با استفاده از آن مي توانيد گلدانهاي زيبا از گلهاي مختلفي همچون ، كاكتوس ، ازاليه ، شيپوري ، گل آفتابگردان و … را در رايانه خود داشته باشيد .

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حجم : تنها 431 كيلو بايت !

برای گلهای بیشتر به اینجا بروید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تکنولوژی شورش رو درآورده،نه؟! فقط دعا میکنم غذا خوردن مجازی نشه ،بگن برو برنامه رو دانلود و نصب کن سیر میشی :biggrin:

حالا بعد نتونی برنامه رو کرک کنی ، تا آخر باید گرسنه بمونی! :laughing:
.

lindows
09-12-2006, 14:51
جالب بود
ممنون :)

zonealarm
09-12-2006, 14:59
واقعا آخرشه!

ممنون.

somayeh_63
09-12-2006, 15:26
بعد سي روز كه گلمون خوشگل شد بايد يهو غيب بشه؟
پس كو كركش؟

royaye_talkh55
10-12-2006, 11:59
بعد سي روز كه گلمون خوشگل شد بايد يهو غيب بشه؟
پس كو كركش؟
اي بابا شما حالا سي روز رو استقفاده كن تا بعدش هم خدا بزرگه بالاخره يكي پيدا ميشه كركش كنه!:)

Monica
18-12-2006, 14:46
اي بابا شما حالا سي روز رو استقفاده كن تا بعدش هم خدا بزرگه بالاخره يكي پيدا ميشه كركش كنه!
اینم شد حرف؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمیه راست می گه اینکه دمو ئه کرکش کجاست پس؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramin_zero1818
18-12-2006, 15:59
ممنون از گلها.
خیلی قشنگ هستند

***Spring***
18-12-2006, 16:29
خواهش میکنم ،دوست عزیز :) ...قابل دوستان رو نداره;) ...از همه دوستان ممنون...در مورد کرک هم ،اگه پیدا کردم چشم...بقیه دوستان هم یه سرچ بفرمایند...

Alipacino
18-12-2006, 23:03
من اینو گیر اوردم
مال یه ورژن دیگه س ولی روی این کار می کنه
در ضمن دستت درد نکنه برنامه قشنگیه

***Spring***
18-12-2006, 23:19
من اینو گیر اوردم

Alipacino جان ممنون :) ،البته هنوز نرسیدم برنامه و کرکش رو امتحان کنم ،ولی همین که زحمت کشیدی ،ممنون و متشکرم...:) ;)

morteza_k
19-12-2006, 00:35
سلام
ممنونم و موفق باشيد.

nimafire
19-12-2006, 06:49
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Monica
21-12-2006, 15:03
من اینو گیر اوردم

ببخشید این لینک کار نمی کنه؟ یا اینکه من باهاش مشکل دارم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

***Spring***
21-12-2006, 17:59
لینک کاملآ سالمه...احتمالآ ایراد از سیستم شماست...دوباره سعی بفرمایید ،اگه نتونستید ،براتون آپلود میکنم...

mohammad24
21-12-2006, 18:43
سلام

برای من هم کار نمی کنه.

***Spring***
21-12-2006, 19:06
بفرمایید دوستان ، همین الآن آپلود کردم ،خدمت شما :

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahin666
21-12-2006, 20:27
Spring جان ممنون كه جاي ديگه آپلود كردي
ولي اين چرا اينجوريه هر چي رو كلمه دانلود فايل كليك ميكنيم
باز يه صفحه ديگه مياره يعني همون صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

***Spring***
21-12-2006, 20:39
Spring جان ممنون كه جاي ديگه آپلود كردي
ولي اين چرا اينجوريه هر چي رو كلمه دانلود فايل كليك ميكنيم
باز يه صفحه ديگه مياره يعني همون صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahin جان ، نمیدونم چه مشکلی دارید ، ولی بهر حال ،لینک قبلی که دوست عزیمون گذاشتند سالمه ،این لینک هم سالمه ،شما روی دانلود رایت کلیک کنید و اون رو توی صفحه جدید باز کنید ،در صفحه جدید از گزینه دانلود استفاده کنید...همین الآن اونجا بودم ،حداقل سه نفر تا حالا از این جا دانلود کردند...نمونه عکس رو پایین آضافه کردم...بازم اگه مشکلی بود در خدمت...موفق باشی...

shahin666
21-12-2006, 21:03
آره Spring جان اون 3 نفر كه گفتي من وقتي رفتم اونجا تعداد دانلود ها 0 بود كه وقتي من
دوبار روي دنلود فايل زدم كه شد 2 الانم من باز رفتم حالا تعداد دانلود شده 5
نمي دونم چرا اينجوريه

Booseh_ye_Irani
22-12-2006, 01:59
دوست دارید گل داشته باشید ،اون هم تو کامپیوتر؟ !!! :blink: یعنی تو محيط دسكتاپ كامپيوترتان يك گلدان داشته باشيد .

اين گلدان ، گلدانی است كه بايد واقعا آن را پرورش دهيد و از آن نگهداری كنيد و به موقع به آن آب و كود دهيد تا زرد و پژمرده نشود !

نرم افزار DesktopPlant 2.2.6 زندگي را به كامپيوترتان مي آورد و با استفاده از آن مي توانيد گلدانهاي زيبا از گلهاي مختلفي همچون ، كاكتوس ، ازاليه ، شيپوري ، گل آفتابگردان و … را در رايانه خود داشته باشيد .

حجم : تنها 431 كيلو بايت !

برای گلهای بیشتر به اینجا بروید:

تکنولوژی شورش رو درآورده،نه؟! فقط دعا میکنم غذا خوردن مجازی نشه ،بگن برو برنامه رو دانلود و نصب کن سیر میشی :biggrin:

حالا بعد نتونی برنامه رو کرک کنی ، تا آخر باید گرسنه بمونی! :laughing:
.

دستت درد نكنه با شركت سازنده!!!!
در ضمن بگم كه حالا غذا خوردن مجازي بشه اشكال زياد اشكال نداره!!!!! :puke: بچه دار شدم مجازي نشه كه با خدا دعوامون ميشه :blink:
قربون همه؛ عمري!!!
آدينه، 1 دي 1385

Booseh_ye_Irani
22-12-2006, 02:01
ببخشید این لینک کار نمی کنه؟ یا اینکه من باهاش مشکل دارم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشكل نداره خوشگل من دانلود كردم، فقط روش كليك كن!!!!!! :biggrin:

***Spring***
22-12-2006, 04:33
آره Spring جان اون 3 نفر كه گفتي من وقتي رفتم اونجا تعداد دانلود ها 0 بود كه وقتي من
دوبار روي دنلود فايل زدم كه شد 2 الانم من باز رفتم حالا تعداد دانلود شده 5
نمي دونم چرا اينجوريه

باور بفرمایید ، لینک سالمه ،اما چشم ،این هم برای شما و سایر دوستان:

این در راپید که احتمالآ دیگه مشکلی نداره ،بازم اگه مشکل داشت یا سوالی بود در خدمتم...

دستت درد نكنه با شركت سازنده!!!!
در ضمن بگم كه حالا غذا خوردن مجازي بشه اشكال زياد اشكال نداره!!!!! :puke: بچه دار شدم مجازي نشه كه با خدا دعوامون ميشه :blink:
قربون همه؛ عمري!!!
آدينه، 1 دي 1385

خواهش میکنم ، دوست خوبم...;) :happy:

farid0485
22-12-2006, 06:02
هيچ كس دانلود نكنه آخه وقتي 30 روز زحمت مي كشي يهو خراب شه آدم تا تهش مي سوزه كه.

shahin666
22-12-2006, 18:19
مرسي Spring جان

mehdicracker
22-12-2006, 18:50
سلام
به در خواست یکی از دوستان کرکش کردم
ورژن 2.2.6 تست کنید . حال کنید . برای تست هم می تونید تاریخ کامپیوتر تون رو یکسال ببرید جلو
ببینید سالمه ( مثل خودم )
مشکلی بود در خدمتم

لینک :

***Spring***
22-12-2006, 19:11
مرسي Spring جان

خواهش میکنم ، دوست خوبم...:)

هيچ كس دانلود نكنه آخه وقتي 30 روز زحمت مي كشي يهو خراب شه آدم تا تهش مي سوزه كه.

دوست عزیز ،تمام پستها رو با دقت نخوندید ،یکی از دوستان قبلآ کرکش رو گفته بود ...ظاهرآ یکی دیگه از دوستان هم زحمت کشیدند ،کرک براش ساختند ،در پست پایینی...

سلام
به در خواست یکی از دوستان کرکش کردم
ورژن 2.2.6 تست کنید . حال کنید . برای تست هم می تونید تاریخ کامپیوتر تون رو یکسال ببرید جلو
ببینید سالمه ( مثل خودم )
مشکلی بود در خدمتم

لینک :

ممنون و متشکرم ،دوست عزیز:) ...زحمت کشیدید...ممنون...

Booseh_ye_Irani
23-12-2006, 02:20

فكر كنم از تهش هم اون ور تر!!!!

nikndm
23-12-2006, 19:53
مهدي جان مطمئني فايل كرك درسته؟ من دوبار گرفتم ولي فقط يه فايل تكست نصيبم شد:)

farid0485
29-12-2006, 01:39
كركش كار نمي كنه

محمد گل
29-12-2006, 01:56
سلام
بابا عجب گلی .
ایولا .

mehdicracker
01-01-2007, 00:49
سلام
شما که می گید کرک خرابه
همین الان دانلود کردم درست بود
مشکل چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
این فایل ایکون ندارد و نباید با چیز دیگه ایی اجرا بشود
در اصل اصلا این فال قابل اجرا نیست
شما اول باید از طریق task manager هر چی گل فعال دارید رو end proccess کنید
بعد فایل کرک رو کپی کنید داخل پوشه ی بر نامه
بعد هم ریست !!!!!!!
همین
اینم لینک کرک ( جدید اپلود کردم سالمه سالمه)
موفق باشید

WooKMaN
01-01-2007, 00:55
اينم چند تا Screenshots از Setting اين برنامه :

;)

koochooloo
01-01-2007, 03:22
سلام
به به چه برنامه جالبی
ممنون دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید استفاده کردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MEMA
04-01-2007, 16:28
خداییش خیلی ردیفه.ایول.دمت همتون گرم.دم کرکرشم اساسی گرم.کرک کار میکنه.

nikndm
04-01-2007, 23:44
مهدي جان كرك كار ميكنه. تشكر

MEMA
11-01-2007, 13:40
آقا نمیدونم چرا این گل ما همه برگاش داره میریزه!!!:sad: من همیشه اون آب و کودش و نور رو تا آخر پر میکنم و درجه هم رو 35 هست ولی نمیدونم چرا این گله همه برگاش بازم داره میریزه؟؟؟کسی میدونه قضیه چیه؟اصلا میدونین چیه ما هیچ وقت تو گل کاری و گلداری از اولش شانس نداشتیم.:grrr: :angry:

***Spring***
11-01-2007, 17:18
شاید درجه حرارت اون بالاست ...اگه آزالیا باشه ،اینطوری که خودشون در راهنما گفتند ،درجه حرارت 25 باید باشه...

راهنما :

saeid_ronaldo
11-01-2007, 18:30
ممنون. جالب بود

MEMA
12-01-2007, 12:43
شاید درجه حرارت اون بالاست ...اگه آزالیا باشه ،اینطوری که خودشون در راهنما گفتند ،درجه حرارت 25 باید باشه...

راهنما :

شما چرا اینقدر کود و آبت کمه؟مگه نباید پر باشه؟؟؟:ohno: مال من که تا ته پره!!؟؟:blink:

mehdi_vsgh
12-01-2007, 13:24
خیلی خوب بید من که حال کردم!!
دست شما آقا مهدی بابت کرک هم درد نکنه خیلی خوووووووب کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_vsgh
12-01-2007, 17:05
راستی چرا نمیشه گلهای دیگه را دانلود کرد؟؟؟

***Spring***
12-01-2007, 21:50
شما چرا اینقدر کود و آبت کمه؟مگه نباید پر باشه؟؟؟:ohno: مال من که تا ته پره!!؟؟:blink:

از همه دوستان ،بابت لطف و محبتی که دارند ،ممنون و متشکرم :) ...

اما شما MEMA عزیز ،اول اینکه این نمونه عکسی بود که WooKMaN عزیز لینکش و توضیحاتش رو در پست 32 گفته بود...در مورد آب و نور و کود و غیره ...اول اینکه حدی داره نه کاملآ پر :blink: ... و بعد برای گلهای مختلف فرق داره... من دارم در طبیعت رو میگم ،خودم help این برنامه رو نخوندم ...ولی در طبیعت ،مثلآ اگه کاکتوس رو خیلی آب بدید زود خراب میشه...هر گلی ویژگی خودش رو داره...یکی آب زیاد میخواد ،یکی کم ...این مطلب دقیقآ برای نور و حرارت و کود هم هست...همه اینها باید به میزان و اندازه باشه ،نه کمتر و نه بیشتر...بازم از دوستان دیگه سوال بفرمایید...

***Spring***
12-01-2007, 21:56
راستی چرا نمیشه گلهای دیگه را دانلود کرد؟؟؟

لازم به دانلود نیست ... تو خود برنامه هست .... از مسیر زیر بروید
AllPrograms\DesktopPlant\Plants

MEMA
13-01-2007, 17:14
از همه دوستان ،بابت لطف و محبتی که دارند ،ممنون و متشکرم :) ...

اما شما MEMA عزیز ،اول اینکه این نمونه عکسی بود که WooKMaN عزیز لینکش و توضیحاتش رو در پست 32 گفته بود...در مورد آب و نور و کود و غیره ...اول اینکه حدی داره نه کاملآ پر :blink: ... و بعد برای گلهای مختلف فرق داره... من دارم در طبیعت رو میگم ،خودم help این برنامه رو نخوندم ...ولی در طبیعت ،مثلآ اگه کاکتوس رو خیلی آب بدید زود خراب میشه...هر گلی ویژگی خودش رو داره...یکی آب زیاد میخواد ،یکی کم ...این مطلب دقیقآ برای نور و حرارت و کود هم هست...همه اینها باید به میزان و اندازه باشه ،نه کمتر و نه بیشتر...بازم از دوستان دیگه سوال بفرمایید...

:ohno: عجعععب.خوب زودتر میگفتی داداش.:laughing: یعنی میگیب اینقدر آب و کودش زیاد بوده اینجوری شده؟؟؟:biggrin: اگه یه ذره زودتر این فرمایشو میکردی و اون عکس رو نشون میدادی الان آزالیام اینجور مظلومانه پرپر نمیشد.الان دیگه ازش جز دو سه تا برگ پژمرده چیز دیگه ای باقی نمونده.:blush: :sad: ممنون دوست عزیز از راهنماییت.:cool:

mehdi_vsgh
13-01-2007, 19:17
عجعععب.خوب زودتر میگفتی داداش. یعنی میگیب اینقدر آب و کودش زیاد بوده اینجوری شده؟؟؟ اگه یه ذره زودتر این فرمایشو میکردی و اون عکس رو نشون میدادی الان آزالیام اینجور مظلومانه پرپر نمیشد.الان دیگه ازش جز دو سه تا برگ پژمرده چیز دیگه ای باقی نمونده. ممنون دوست عزیز از راهنماییت.

خوب از اول شروع کن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا چقدر طول میکشه تا این گل ها کاملا بزرگ و خوشکل بشن؟؟
یه چیزی من خواستم یه شیطنت بکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم تاریخ کامپیوترم را 2 -3 هفته جلو بردم یه دفعه تمام گلهام نابود شدن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdicracker
13-01-2007, 22:37
سلام
اگر می خواید می تونید تنظیم اتوما تیم بزنید
خودش براتون تنظیم می کنه و شما هم حال می کنید
اقا مهدی شما اگر تاریخ کامپیوتر 8 روز ببری جلو مشکلی پیش نمی یاد
شاید بنویسه مرده ولی بزرگ می شه
خودم همین کار رو کردم

mehdi_vsgh
14-01-2007, 22:30
شاید بنویسه مرده ولی بزرگ می شه
خودم همین کار رو کردم

اونوقت دوباره گل میده؟؟

mehdicracker
15-01-2007, 13:42
سلام
اره گل هم می ده بزرگ هم میشه

nikndm
15-01-2007, 21:27
مهدي جان كرك شما رو استفاده كردم ولي پس از انقضاي زمان آزمايشي گلها مي ميرند و عليرغم گفته شده ديگر رشد نمي كنند و رنگ و رويشان را از دست مي دهند. مطمئن هستيد كه كرك موردي ندارد؟

Baby nfs
18-01-2007, 06:50
آقا خيلي خوب دستت درد نكنه فقط طرز كارشو ياد ندارم.
خيلي ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اردلان
18-01-2007, 13:43
سلام دستت درد نکنه. بازم از این برنامه های اینجوری بذاربد.
متشکرم.

lindows
18-01-2007, 13:44
من هر مدلي گياهي كه كاشتم بزرگ ميشن و هيچ كدوم گل نميدند و پژمرده ميشن - چرا ؟
تنظيمات هم روي اتوماتيكه

nimafire
18-01-2007, 16:57
من هر مدلي گياهي كه كاشتم بزرگ ميشن و هيچ كدوم گل نميدند و پژمرده ميشن - چرا ؟
تنظيمات هم روي اتوماتيكه
آره.برای من هم همین طور شد.یهو مرد. 3-4 روز هم گزاشتم بازم زنده نشد

MEMA
19-01-2007, 01:11
گل من هم یه بار پژمرده شد.واسه بار دوم کود و آبش رو تنظیم کردم ببینم کار میکنه یا نه ولی من فکر میکنم مشکل از کرک باشه.نظر شما چیه؟

S A M
19-01-2007, 10:12
بابا من اينو دانلود كردم چيجوري ميشه گلارو از كامپيوتر خارج كرد؟
اصلا چيجوري ميشه بهش اب داد؟

MEMA
19-01-2007, 10:54
گلها رو از کامپیوتر خارج کرد!!!:ohno: یعنی چی اونوقت!!!:blink: داداش دو بار رو گله کلیک بکن،پنجرش که باز شد2 تا گزینه داره:آب و کود.باید میزان خاصی باشه.زیاد هم بدی میسوزه.ناقلا میخواستس چجوری گلها رو از کامپیوتر خارج کنی؟هان؟:laughing: :biggrin:

mehdi_vsgh
19-01-2007, 12:16

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
فکر کنم منظورشون اینه که چطوری میشه برنامه را کاملا بست و دیگه اجرا نشه !!! چون اگه ببندیمش بعدز یه با ریستارت شدن دوباره همه گلها باز میشن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

S A M
19-01-2007, 14:26
برا من الان 6 تا گل روي هم تو كامپيوترن چيجوري ميشه 5 تا رو برداشت؟
خيلي مسخره شده

MEMA
20-01-2007, 21:03
آقا جان برو تو task manage و 5 تاشو ببند.(end task)

mehdi_vsgh
20-01-2007, 21:43
خوب دوست عزیز بعد از ریستارت دوباره همه اون گلها بر میگردن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MEMA
21-01-2007, 05:50
میدونم.ولی مال من هم 2 تا باز میشد.یکیشو همین طوری که بستم دیگه بالا نیومد.ولی شما برای اینکه دیگه بالا نیاد میتونید مسیر اصلی بقیه گلها رو از تو پوششون تغییر بدین.یعنی تو یه پوشه دیگه بریزین.

IM@N
23-01-2007, 16:12
آقا مهدی، آقا محمد و Mema جان

من هم اولش به چنین مشکلی برخورد کردم. از توی توضیحات خودش این جوری فهمیدم:
برای این که گل هایی رو که روی دسکتاپ گذاشتین، از اونجا بردارین، باید روی گل دوبار کلیک کنید (قسمت تنظیمات که خودتون میدونین) بعد در قسمت بالا و سمت چپ، روی آیکون این برنامه یک کلیک چپ یا کلیک راست بکنین، از لیستی که باز میشه گزینه ی آخر یعنی Quit رو انتخاب کنین. این گزینه گل رو حذف می کنه.
اگه به قول آقا مهدی وقتی ریستارت می کنین بازم روی دسکتاپتون میاد از همون پنجره ی تنظیمات، وارد تب Options بشین و گزینه ی اول سمت چپ (Autostart with Windows) رو غیر فعال کنین. البته روش گل رو پاک نمیکنه فقط یه نوع گول زدن برنامه است که گل ها رو از جلوی دست و پای شما دور میکنه!
امیدوارم موثر باشه.

ایمان...

lindows
23-01-2007, 20:46
راحت ترين راه حذف گلها اينكه از منوي استارت آپ پاكشون كنيد

mehdicracker
23-01-2007, 21:42
سلام
شرمنده یه مدت نبودم
اره درسته اگه تاریخ رو ببری جلو خراب می شه هرچند مال من تا 22 روز بزرگ شد

بهترین راه هم برای برداشتنشون همون msconfig است

user128