مشاهده نسخه کامل
: کمک در باره نصب هارد ساتا
K A R I M I
09-12-2006, 05:54
سلام
من جدیدا یه هارد ساتا نصب کرده ام.ولی با مشکلی که در عکس هاهست مواجه میشم .چه جوری میتونم مشکلم رو حل کنم ؟
هاردم رو میخواد از بین ببره !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid_2001
09-12-2006, 14:08
خوب اين مشكل ( البته نميشه گفت دقيقا مشكل ) يا شايد بهتره بگيم اتفاق معمولا روي مينهاي با چيپ Nforce رخ ميده .
خوب شما nForce ATA drivers رو بايد Uninstall كني اگه درست شد كه شد اگه نه بايد بري تو ريجيستري يسري دستكاري بكني البته اينو بگم اين مشكلي نيست و مشكلي هم بوجود نمياره در اصل اين امكان hot swapping براي sata رو بوجود مياره در هر صورت اين عملياتي كه در ريجيستري بايد انجام بدي من خودم امتحان نكردم از تو يه فرووم خارجي گير اوردم .
1. Click Start -> Run
2. Execute regedit
3. Navigate to
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\nvata
4. Click Edit
5. Select New > DWORD value
6. Name this DWORD: DisableRemovable
7. Double click this new DWORD and set its value to one (1).
8. Close Regedit and reboot
This works on the Nforce3 also and in my case the registry line was HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\nvatabus
dead_makers
09-12-2006, 14:16
هاردت external هست؟
از بین نمیبره!!هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه.این پیغام واسه اینه که بخای هاردتو (یا هر وسیله ی مجزایی که به کامپیوترت وسله مثل flash و mp3 که به درگاهusb متصل میشن) جدا کنی باید ازش استفاده کنی،که اگه ویندوز داشت اطلاعاتی رو از روش میخوند یا روش ذخیره میکرد رو cancel کنه تا هنگام قطع کردن دستگات صدمه نبینه.به همین سادگی
saeid_2001
09-12-2006, 14:37
هاردت external هست؟
از بین نمیبره!!هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه.این پیغام واسه اینه که بخای هاردتو (یا هر وسیله ی مجزایی که به کامپیوترت وسله مثل flash و mp3 که به درگاهusb متصل میشن) جدا کنی باید ازش استفاده کنی،که اگه ویندوز داشت اطلاعاتی رو از روش میخوند یا روش ذخیره میکرد رو cancel کنه تا هنگام قطع کردن دستگات صدمه نبینه.به همین سادگی
خوبه گفت هارد ساتا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
K A R I M I
09-12-2006, 16:52
saeid_2001 جان خیلی باحالی !
من تونستم از طریق رجیستری درستش کنم ( دوست دارم 1000 تا ) !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.