مشاهده نسخه کامل
: آموزش : پرواز اژدها ( ضمیمه پلاگين ) ( سطح : مبتدي )
Reza P30
06-12-2006, 23:07
سلام دوستان
اين آموزش شامل ساختن مسيد پرواز اژدها هستش به همراه پلاگيني ارزشمند
:biggrin:
پلاگين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عكس نهايي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حتما نونه كار بزاريد :)
مرسی رضا جان سیع کن یکم حرفه ای تر جلو بری
Shahin King
07-12-2006, 03:01
سلام
رضا جـان ممنون ، فقط حتما میدونی که مهمترین و اصلی ترین کار رو تو این آموزش پلاگین انجام میده . این پلاگین رو منم دارم و خیلی باهاش کار کردم . و بیشتر برای ساخت کاغذ دیواری و بکگراند استفاده می کنم .
اگر سعی بشه آموزشهای بزاریم که کمتر از پلاگین استفاده شده باشه بهتره . نه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی عزیـــز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسي راض جان
به مسير حركت مگس هم ميخوره
مخلصيم
Shahin King
08-12-2006, 21:17
سلام
مرسي راض جان
به مسير حركت مگس هم ميخوره
مخلصيم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza P30
08-12-2006, 23:10
در هر حال ممنونم ولي پلاگين جالبيه!نه؟
سلام
فدای شصتت
عالی بود
بازم از این کارا بکن .
Shahin King
09-12-2006, 04:07
در هر حال ممنونم ولي پلاگين جالبيه!نه؟
سلام
بله درسته ، خیلی جالبه، مخصوصا با رنگ آبی و سبز روی زمینه مشکی کار کنی ، خیلی زیبا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت : شاهین :)
جالب بود مرسی
....
یاد چرک کاریای دوران بچگیم افتادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخو میکردم تو مرکب میذاشتم لای دفترم و .............
چقد دفتر خراب کردم
Reza P30
09-12-2006, 14:15
اين پلاگين واقعا براي ساخت Texture & Background عاليه
ميگي نه امتحان كن
با حجم حدود 50 كيلو بايت
دوست عزیز واقعا ممنون پلاگین جالبی بود مرسی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.