ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : پرواز اژدها ( ضمیمه پلاگين ) ( سطح : مبتدي )

Reza P30
06-12-2006, 23:07
سلام دوستان

اين آموزش شامل ساختن مسيد پرواز اژدها هستش به همراه پلاگيني ارزشمند

:biggrin:

پلاگين ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عكس نهايي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حتما نونه كار بزاريد :)

mahsoft
07-12-2006, 00:43
مرسی رضا جان سیع کن یکم حرفه ای تر جلو بری

Shahin King
07-12-2006, 03:01
سلام

رضا جـان ممنون ، فقط حتما میدونی که مهمترین و اصلی ترین کار رو تو این آموزش پلاگین انجام میده . این پلاگین رو منم دارم و خیلی باهاش کار کردم . و بیشتر برای ساخت کاغذ دیواری و بکگراند استفاده می کنم .
اگر سعی بشه آموزشهای بزاریم که کمتر از پلاگین استفاده شده باشه بهتره . نه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی عزیـــز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Elfin-D
07-12-2006, 10:00
سلام
مرسي راض جان
به مسير حركت مگس هم ميخوره
مخلصيم

Shahin King
08-12-2006, 21:17
سلام
مرسي راض جان
به مسير حركت مگس هم ميخوره
مخلصيم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Reza P30
08-12-2006, 23:10
در هر حال ممنونم ولي پلاگين جالبيه!نه؟

محمد گل
09-12-2006, 01:32
سلام
فدای شصتت
عالی بود
بازم از این کارا بکن .

Shahin King
09-12-2006, 04:07
در هر حال ممنونم ولي پلاگين جالبيه!نه؟

سلام

بله درسته ، خیلی جالبه، مخصوصا با رنگ آبی و سبز روی زمینه مشکی کار کنی ، خیلی زیبا میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت : شاهین :)

saye
09-12-2006, 04:47
جالب بود مرسی
....
یاد چرک کاریای دوران بچگیم افتادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخو میکردم تو مرکب میذاشتم لای دفترم و .............
چقد دفتر خراب کردم

Reza P30
09-12-2006, 14:15
اين پلاگين واقعا براي ساخت Texture & Background عاليه

ميگي نه امتحان كن

با حجم حدود 50 كيلو بايت

siadate
21-12-2006, 07:29
دوست عزیز واقعا ممنون پلاگین جالبی بود مرسی!