مشاهده نسخه کامل
: سريال يا كرك براي Virus-Bursters 6.3
كسي از دوستان حرفه اي كرك يا سريال اينرو داره؟
من كه هر چي گشتم نبود
اساتيد كرك و سريال...
پس چي شد؟؟؟
سلام دوست عزیز
منم همچین مشکلی رو داشتم ولی کسی کرک بهم نداد
برای همین وقتی برنامه رو هجرا می کنی از روی آدرس فایلهای ویرسی آنها را پاک کن
خیلی وقت می گیره ولی شدنیه منم همین جوری پاک کردم
اما یه راه بهتر اینکه از طریق system restore ه زمان قبل از ویرسی شدن کامپیوترت برگردی
فکر کنم این بهتره
Mohammad55
12-12-2006, 16:06
سلام
ميشه بيشتر توضيح بدين
چون کرکش نیست .... وقتی برنامه نصب شد و اجرا کردید از شما شماره رجیستری می خوادوو اون پنجره رو ببندید و لیست ویروسها و مسیرشان مشخص است. شما باید یطور دستی به مسیر ها رفته و تک تک آنها را پاک کنید.
اما اگر از system restore استفاده کنید :Start/All programs/Accessories/System tools/ Syastem restore را اجرا کنید وبعد از اجرا کلید restore ا بزنید و از روی تقویم می توانید زمان تنظیم ویندوزتان را به عقب یا زمان نصب ابتدایی برگردانید
در غیر اینصورت باید از AntiSpy استفاده کنید
Mohammad55
12-12-2006, 23:49
ممنونم دستون درد نكنه
چون کرکش نیست .... وقتی برنامه نصب شد و اجرا کردید از شما شماره رجیستری می خوادوو اون پنجره رو ببندید و لیست ویروسها و مسیرشان مشخص است. شما باید یطور دستی به مسیر ها رفته و تک تک آنها را پاک کنید.
اما اگر از system restore استفاده کنید :Start/All programs/Accessories/System tools/ Syastem restore را اجرا کنید وبعد از اجرا کلید restore ا بزنید و از روی تقویم می توانید زمان تنظیم ویندوزتان را به عقب یا زمان نصب ابتدایی برگردانید
در غیر اینصورت باید از AntiSpy استفاده کنید
صحبت شما درست
اما من دنبال كركشم
يكي كمك كنه لطفا
يك زمان اين انجمن پر Cracker بود
Virus-Bursters 6.3 تا جایی که من میدونم این نرم افزار یک Trojan هست.
اونوقت شما دنبال Crack اون میگردی...؟؟؟
برای پاک کردن Virus-Bursters 6.3 از نرم افزار Ad-Aware SE Personal استفاده کنید.
این نرم افزار از بهترین نرم افزارهای زد جاسوس هست.
لینک دانلود نرم افزار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اطلاعات کامل تری خواستید یا اگه خواستید دستی پاکش کنید :
Kamran_A
23-12-2006, 20:30
Virus-Bursters 6.3 تا جایی که من میدونم این نرم افزار یک Trojan هست.
اونوقت شما دنبال Crack اون میگردی...؟؟؟
برای پاک کردن Virus-Bursters 6.3 از نرم افزار Ad-Aware SE Personal استفاده کنید.
این نرم افزار از بهترین نرم افزارهای زد جاسوس هست.
لینک دانلود نرم افزار :
اگه اطلاعات کامل تری خواستید یا اگه خواستید دستی پاکش کنید :
تمام موارد فوق تایید میشه!
من قبلا با این مشکل مواجه بودم و در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راجع بهش صحبت کرده بودم.
Mohammad55
25-12-2006, 07:26
دوست عزيز
من برنامه اي را كه معرفي كرديد با لينك فوق دانلود كردم ولي فايل به دست آمده رو نتونستم باز كنم چون آيكن اون مثل فايلهاي ناشناس بود (همون فايل سفيد رنگ ) در ضمن من spy hunter 2.8 رو دانلود كردم به نظر مي آد برنامه خوبي باشه چون اجرا كردم تروجان هاي زيادي رو شناخت ولي هنگام remove شماره سريال مي خواست حالا بايد چكاركنم
Kamran_A
25-12-2006, 13:28
دوست عزيز
من برنامه اي را كه معرفي كرديد با لينك فوق دانلود كردم ولي فايل به دست آمده رو نتونستم باز كنم چون آيكن اون مثل فايلهاي ناشناس بود (همون فايل سفيد رنگ ) در ضمن من spy hunter 2.8 رو دانلود كردم به نظر مي آد برنامه خوبي باشه چون اجرا كردم تروجان هاي زيادي رو شناخت ولي هنگام remove شماره سريال مي خواست حالا بايد چكاركنم
ورژن SE Personal رایگانه و سریال نمی خواد.
از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونی دانلود کنی.
تمام موارد فوق تایید میشه!
من قبلا با این مشکل مواجه بودم و در این تاپیک راجع بهش صحبت کرده بودم.
ورژن SE Personal رایگانه و سریال نمی خواد.
از این لینک می تونی دانلود کنی.
کامران جان تشکر از یادآوری.
نوشته شده توسط Mohammad55 مشاهده تاپيک
دوست عزيز
من برنامه اي را كه معرفي كرديد با لينك فوق دانلود كردم ولي فايل به دست آمده رو نتونستم باز كنم چون آيكن اون مثل فايلهاي ناشناس بود (همون فايل سفيد رنگ )
خوب پسوند فایل ZIP هست . ویندوز XP هم این فایل رو میشناسه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.