مشاهده نسخه کامل
: يه مشكل با اين ويندوزهاي مدت دار
با سلام
يه سوال داشتم اونم اينه كه چطور ميشه فهميد ويندوزي كه روي كامپيوترم نصب هست مدت دار (30روزه) هست يا نه و اگر هست چه طور ميشه اين محدوديت رو از بين برد . با توجه به اين كه ويندوز من ايكس پي هست وشماره سريال اون معتبر يعني ويندوز من اصل هست .
با تشكر . :biggrin:
kiarash3500
07-12-2006, 05:06
خیلی جالبه من تا حالا در مورد ویندوز مدت دار چیزی نشنیده بودم
دوست عزیز شما تا حالا از این ویندوز استفاده میکردی؟
مدتش که تموم شد چی شد؟
دوستان در مورد ویندوز مدت دار میشه بیشتر توضیح بدین؟
مدت دار باشه کنار ساعت فکر می کنم آیکونی وجود داره که روز و ... رو نشون میده
و اخطار برای اکتیو شدن
kiarash3500
09-12-2006, 05:14
مافیا جان این ویندوز های مدت دار با ویندوز ایکس پی 2000 یا 98 فرق میکنه؟
میشه توضیح بیشتری بدی؟
roham111
09-12-2006, 05:47
albator , جان من هم يک سی دی دارم که به همين شکل است.
همونطور که MaFia جان هم گفتند کنار ساعت ويندوز يک برنامه اي باز ميشه که پيغام ميده: ويندوز 30 روز تريال است.
کنار کيستون بايد يک برچسبی شبيه به تصاوير زير باشد که سريال نامبر اصلی است. وقتی شما اون رو وارد کنيد برای هميشه اصل ميماند. (البته اگر کيستون اصل است!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم که کمکی کرده باشم.
با سلام
دست همتون درد نکنه فعلا که امروز روز 28 هست ( از 30 روز) و خبری از اخطار نیست در ضمن roham 111 روی کیس من چیزی ندیدم .
ممنون از همه .
در ضمن kiarash3500 جان این ویندوز هیچ فرقی با این ویندوزهایی که تو بازار هست نداره به غیر از این که چون شما احتمالا از ویندوز قفل شکسته استفاده میکنی ( کسانی که قفل این ویندوزها رو میشکنن محدودیت زمانی برنامه رو هم از بین میبرن) دربارش چیزی نشنیدی . منم برای بار اول بود که یه ویندوز قانونی نصب کردم و موقع نصب بهم اخطار 30 روزه بودن داد به خاطر همین نمیدونم اگر 30 روز تموم بشه چه اتفاقی میفته . ولی همون طور که تو پست قبلی گقتم فعلا توی روز 28 هستم و هیچ اخطاری برای تموم شدن مدت 30 روز نداده .
فعلا خداحافظ .
farhad757
14-12-2006, 08:59
با سلام خدمت دوستان عزیز
این اولین ارسال من در این سایت هست.امیدوارم بتونم مفید باشم
در مورد ویندوزهای مدت دار باید بگم که در کنار ساعت یه آیکن که معمولآ به شکل 2 تا کلید هستش ظاهر میشه که هر روز که سیستم رو روشن کنید یک روز ازش کم میشه و در نهایت ویندوزتون اساسی از کار میافته و اونوقت بیا و درستش کن ...
و اما حل مشکل : باید توی سی دی ویندوزی که نصب کردین دنبال یه فایل crack بگردید و اونو دقیقآ توی دایرکتوری ویندوز روی سیستمتون (معمولآ درایو C) کپی کنید و بعد همون فایلو(البته نه روی سی دی) باز کنید و روی ایکن patch کلیک کنید تا اجرا بشه .بعد از چند لحظه توی پنجره متن patchin succes... میاد .حالا اگه سیستمو restart کنین دیگه نباید خبری از آیکن کلیدو این صحبتا باشه اگر بود چند بار دیگه فرایندو تکرار کنید ....موفق باشید
nightmare
14-12-2006, 09:18
با سلام خدمت دوستان عزیز
این اولین ارسال من در این سایت هست.امیدوارم بتونم مفید باشم
در مورد ویندوزهای مدت دار باید بگم که در کنار ساعت یه آیکن که معمولآ به شکل 2 تا کلید هستش ظاهر میشه که هر روز که سیستم رو روشن کنید یک روز ازش کم میشه و در نهایت ویندوزتون اساسی از کار میافته و اونوقت بیا و درستش کن ...
و اما حل مشکل : باید توی سی دی ویندوزی که نصب کردین دنبال یه فایل crack بگردید و اونو دقیقآ توی دایرکتوری ویندوز روی سیستمتون (معمولآ درایو C) کپی کنید و بعد همون فایلو(البته نه روی سی دی) باز کنید و روی ایکن patch کلیک کنید تا اجرا بشه .بعد از چند لحظه توی پنجره متن patchin succes... میاد .حالا اگه سیستمو restart کنین دیگه نباید خبری از آیکن کلیدو این صحبتا باشه اگر بود چند بار دیگه فرایندو تکرار کنید ....موفق باشید
سلام دوست من ،
راستش من این روشی رو که میگی در مورد ویندوز مدیا سنتر شنیده بودم که کرکش داخل سیدی هم هست .
و یه نکته اینکه اون Patch رو باید در حالت Safe mode اجرا کنیم و اجرا کردنش باعث از کار افتادن قابلیت Windows File Protection میشه . ( SFC )
نمی دونم اما شاید اون پچ برای XP هم جواب بده . بهر حال از لطف شما ممنون .
فکر می کنم مشکل دوستمون هم حل شده .
تا بعد.......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.