ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک فوری درباره رجیستر 810

Silwestern
04-12-2006, 12:07
سلام

من هر چی تو این مشهد خراب شده رو گشتم نتونستم یه 810 رجیستر شده پیدا کنم...
همشون Change بودن....

اینجا که نشد...

کسی میتونه بگه از کجای تهران باید گیر آورد؟
جای خاصی رو سراغ دارید؟

ببخشید من فقط میتونم یک روز مرخصی بگیرم و بیام تهران...واسه همین نمیتونم خیلی بگردم... باید صبح بیام و شب هم برگردم...

خواهش میکنم دوستان عزیز لطف کنن و کمک کنن...
اگه تلفن یا ادرس خاصی از فروشگاه خاصی هم دارید بگید من تلفنی هماهنگ کنم باهاشون و بعد بیام...

از لطفتون ممنون

Silwestern
04-12-2006, 12:59
خواهش کردم جواب بدین

esi_x
04-12-2006, 14:32
كي گفته پيدا نميشه تو پاساژ بقل قصر موايل ( احمد آباد ) فروشگاهايران زمي داره 3 كابله وقيمت اون هم 332 تومان .... موفق باشي

Silwestern
05-12-2006, 15:08
سلام به دوستای گل...
اولا كه اونجايي كه گفتي تا مرحله خريد گفت اصليه و وقتي تست كردم ديدم چنجه... بگذريم
خلاصه بعد از کلی گشت و گذار تونستم یه 810 سریال اصلی با مموری آبی ( سری اول) گیر بیارم.. هرچند گرون تر از قیمت واقعیش... البت به رجیستر قانونی بودنش می ارزه...
وقتی که تو خونه با 810 خودم تست میکردم متوجه یه چیز جالبی شدم... ورژن فریمورش با مال خودم متفاوت بود... چیزی جالب بود اینکه کیفیت عکسش به مراتب بهتر بود و همچنین صدای اسپیکرش... عکسهای بانور کمش به مراتب نویز کمتری داشت ... سرعت منوهاش واقعا عالی بود ... به طوری که این دو 810 رو نمیشه باهم مقایسه کرد...
اما چیزی که قابل تحمل نبود Megabass اش بود....
یعنی صدا در حالت Bass و Megabass هیچ فرقی نمیکنه ... یعنی اصلا Megabass نداره... و واسه کسی که سری واکمن رو به خاطر کیفیت صدا میخره غیر قابل تحمله...

حالا نظر شما چیه؟
به نظرتون با آپدیت کردن درست میشه؟
راه حل پیشنهادیتون چیه؟

مثل همیشه ... مرسی

ritzdvb
05-12-2006, 18:08
سلام به دوستای گل...
اولا كه اونجايي كه گفتي تا مرحله خريد گفت اصليه و وقتي تست كردم ديدم چنجه... بگذريم
خلاصه بعد از کلی گشت و گذار تونستم یه 810 سریال اصلی با مموری آبی ( سری اول) گیر بیارم.. هرچند گرون تر از قیمت واقعیش... البت به رجیستر قانونی بودنش می ارزه...
وقتی که تو خونه با 810 خودم تست میکردم متوجه یه چیز جالبی شدم... ورژن فریمورش با مال خودم متفاوت بود... چیزی جالب بود اینکه کیفیت عکسش به مراتب بهتر بود و همچنین صدای اسپیکرش... عکسهای بانور کمش به مراتب نویز کمتری داشت ... سرعت منوهاش واقعا عالی بود ... به طوری که این دو 810 رو نمیشه باهم مقایسه کرد...
اما چیزی که قابل تحمل نبود Megabass اش بود....
یعنی صدا در حالت Bass و Megabass هیچ فرقی نمیکنه ... یعنی اصلا Megabass نداره... و واسه کسی که سری واکمن رو به خاطر کیفیت صدا میخره غیر قابل تحمله...

حالا نظر شما چیه؟
به نظرتون با آپدیت کردن درست میشه؟
راه حل پیشنهادیتون چیه؟

مثل همیشه ... مرسی
لطفا مغازهای را که ازش 810 خریدی را بده تا منهم یکی بگیرم.راستی رنگ سفیدشو داره؟چند خریدی؟

Silwestern
05-12-2006, 20:11
من تو این سایت آدرسش رو نمیدم چون ممکنه خلاف قوانین باشه... زنگ بزن تا آدرسش رو بدم... الان هم یادم نیست...رو فاکتورش نوشته بود...چون چندتا شعبه داشت یادم نیس...

سفیدش رو نداشت... اما بگم که من 3 نفر رو معرفی کردم تا آقایون منت گذاشتن و دادن...(اولش که میگفت اصلا تو بازار نیست اما بعدش...آخرش گفت خیلی نوکرتم !!!)
گرونتر بود اما از 810 خودم بهتر بود به جز جریان مگابیسش....

قیمتش هم 315 تومن

Silwestern
05-12-2006, 20:13
آقایون کمک کنید لطفا... پای جون در میونه !!!!

من مشکل مگا بیس رو چیکار کنم ؟ اصلا کار نمیکنه... یعنی تن صدا در حالت Bass و MEGABASS هیچ فرقی نداره که نداره...

فلش؟ آپدیت؟ یا .... ؟ بگید چیکارش کنم؟

Farbod_h
05-12-2006, 20:52
با آپدیت ممکنه وبا فکش حتم درست می شه ولی چیزای خوبی که گفتی ممکنه از دست بدی

ritzdvb
06-12-2006, 10:27
اقای silwestern اگه ميشه ادرس جايي را كه ازش خريد كردي را بده تا منهم يكي بگيرم.منظور رنگ سفيد 810 با رجيستري قانوني است.

Silwestern
06-12-2006, 18:17
عزیزم .. .تو مشهد سفیدش نیست... فقط تعویضه قابه.. در ثانی ... من هنوز صحت خوب بودن این گوشی شک دارم... چون دوربین و این چیزا واسم اصلا مهم نبود که 810 خریدم... واسه من ترکوندن موزیک مهم بود که این قسمتش خوب نبود.

در هر صورت ... جوینده یابنده بود... یکی از دوستان تماس گرفتن و آدرس رو دادم... متاسفانه خلاف قوانینه...

( یواشکی میگم !!! موبایل 911 احمد آباد - یعنی روبروی بلوار رضا) ..

شادباشی....

اما ماجرای megabass خودمون... من حاضرم گوشیم دوربین نداشته باشه اما مگابیسش درست بشه...
میدونم اینجا جاش نیس... اما با سرچی که کردم فهمیدم واسه فلش دستگاهی به نام باکس میخواد...

این دستگاه چنده؟ توش چی داره؟ کجا میشه کارکردن و فلش کردن رو باهاش یادگرفت؟

نکته: تاپیکی که در همین زمینه است اصلا جامع نیست و ما آماتورها هیچی نفهمیدیم !!!!!!

بازم مرسی

Farbod_h
06-12-2006, 20:09
باکس گرونه کمه کم 100-150 برای ماها به صرفه نیس بخریم

ritzdvb
07-12-2006, 10:35
قيمت 100-700 هزار تومان.اگه با هندزفري را به گوشي وصل كني احتمالا مگابيسش كار خواهد كرد.