ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود 5 کتاب خود در زمینه هک (فارسی - PDF) از جلمه Hacking Exposed, Google ----, ...

Honradez
03-12-2006, 18:22
Free E-Books List

Size: 1.9+1.7+1.4=5MB
Hacking Exposed Farsi

Edition - Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hacking Exposed Farsi

Edition - Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hacking Exposed Farsi

Edition - Part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---
Size: 1.1MB
Netcat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---
XP Hacking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---
Size: 0.37MB
XP Hacking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---
Google Hackers Guide Farsi Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید. ;)

AK1
05-12-2006, 01:17
سلام مجدد

اين رو يمكي از بچه هاي باحال فروم آپ كرده
شامل تمام كتابهاي مي شه كه تو لينك بالا معرفي شده

حجمش هم زيپ شده و تقريا 66 مگاباته

لينك مستقيم هستولي ريزوم نداره(يعني با دانلود منيجر مي تونين دانولد كنيد ولي سيستم ادامه دانلود رو پشتيباني نمي كنه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

danyel
05-12-2006, 02:20
دستت درد نكنه
ولي چطور 5 مگ شده 66 مگ!!!!!!!!

AK1
05-12-2006, 02:25
دستت درد نكنه
ولي چطور 5 مگ شده 66 مگ!!!!!!!!

سلام

خب تو پستم گفتم كه اين تمام كتابهاي در مورد هك از منبع بالا هستش يعني از لينك بالا كتاب هاي ديگه اي هم بود كه دانلود و آپ شده

از لينك زير هم مي تونين دان كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

j.j
12-12-2006, 15:23
حالا بالايي 5 مگ كاملتره يا پاييني 66 مگ

alikhodayar
27-01-2007, 23:38
خيلي حال داديد
ممنون ولي چرا دوتاXP Hacking وجود داره يكي فرقش رو براي من بگه

M.C.
27-01-2007, 23:51
Free E-Books List

Size: 1.9+1.7+1.4=5MB
Hacking Exposed Farsi

Edition - Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hacking Exposed Farsi

Edition - Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hacking Exposed Farsi

Edition - Part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---
Netcat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---

---

---
Google Hackers Guide Farsi Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید. ;)

سلام Feiz جان
آقا گل کاشتی
دستت درد نکنه :)
اگه بیشتر هم هست بگذارید
من یکی که دانلود می کنم

اگه یه مقاله بگذاری برای هک ISP
که تریقه ی بدست اوردنه UserName و Password ه
برای خطوطه ADSL ممنون میشم

soodeh
07-04-2007, 11:48
سلام دستتون درد نکنه.

humanhacker
27-04-2007, 20:08
ایول گل کاشتی تو دیگه کی هستی...

ebilove
28-04-2007, 19:33
66مگ دانلود نمیشه

یکی دیگه هم چک کنه لطفا

ممنون

rosetanha
02-05-2007, 13:54
مرسي دوستان من كه خيلي استفاده كردم اگه كتاب هاي خوبي دارين براي دانلودبزارين كه همه استفاده كنيم منم چند تا كتاب دارم آپلودمي كنم براي دانلود تو همين تاپيك مي زارم