ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اقايان كمک كنيد بدبخت شدم

SANBOR
03-12-2006, 15:18
اقايان و خانمها
قضیه از این قرار است که
کامپیوترم ویروسی شد و وقتی وارد هر فلدری میشم یک فلدر دیگر خود به خود ساخته میشود به نام نیو فلدر و دیگر کاری که این ویروس کرد این بود که من نمی توانستم وارد فلدر هایی که انتی ویروسند وارد بشم
پس من هم نمی توانستم انتی ویروس نصب کنم
پس به ذهنم رسید که دوباره درایوم را فرمت کنم ویه ویندوز جدید نصب کنم .
اما من نمی دانستم که فیلم های پسر داییم که یک بچه کوچولو (1سال) درون دسکتاب کامپیوترم ذخیره شده است پس من درایو ویندوز را فرمت کردم و دوباره ویندوز نصب کردم.
حالا مشکل من دو تاشده:
1. ویروس حذف نشده است
2.و فیلم ها که از موبایل دایم گرفته ام حذف شده است

حال درخواست من از شما این است که بگویید نام این ویروس چیست و چگونه نابود می شود و یک برنامه که بتوانم فیلم ها را برگردانم (درایو را فرمت کرده ام)

marmolak
03-12-2006, 16:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آموزش پاک کردن ویروس ، مال یکی از بچه های همین سایته.
برای برگردونم فایلهاتم میتونم برنامه های زیادی رو معرفی کنم ولی نمیکنم چون هیچکدومشون درست کار نمیکنن .ولی میتونی ازش یه درس بگیری دیگه فایلهای مهمتو تو دسکتاپ نذار.
موفق باشی.

sama_65
04-12-2006, 08:00
از برنامه هايي مثه Anti Spyeare می تونی استفاده کنی.

mohammad hamed
04-12-2006, 09:47
فايل هاي فيلم رو به سختي مي توانيد برگردونيد اگر هم برگردند خيلي سخت ممكنه كه اجرا بشوند

1795
04-12-2006, 10:16
با سلام
من فکر می کنم ویروسی که کامپیوتر شما به آن مبتلا شده یکی از ورژنهای brontak باشه مثلE یا Q که البته به worm.p2p هم معروفه و مشکلاتی از این دست ایجاد میکنه که با دابل کلیک روی هر پوشه یه پوشه جدید می سازه و علتش هم اینه که به پوشه ها پسوند exe ميده يا مثلا عكسهايي با پسوند jpg را حذف میکنه یا در مورد فلاپی شما پیغام خطا میده و خطاهایی از این دست تنها ویوس یابی که من دیدم این ویروس رو از بین میبره البته نه بصورت کامل kaspersky 6.0 هست که شما میتونید از توی سی دی قرمز 3 نصبش کنید البته حتما باید اپدیت بشه وگرنه فایده ای نداره که اپدیت اون هم راحته توی خود کسپر گزینه اپدیت داره فقط یکم طول میکشه .

در مورد فیلمتون هم که حذف شده فکر میکنم با نرم افزار unformat که در nu هست بتونید این کار رو انجام بدید البته زیاد مطمئن نیستم چون شما یه ویندوز روی اون نصب کردید .
موفق باشید .

kbdfa
04-12-2006, 10:33
با سلام دوست عزيز
در مورد برگرداندن فايلهاي حذف شده اگه درايوت رو از طريق خود ويندوز فرمت كرده باشي فكر نكنم بتوني برگردوني
در مورد ويروس هم من با دوست عزيزمون 1795 موافقم چون كار kasper sky درسته من خودم هم همچين مشكلي داشتم با اون حل كردم بعد از نصبويندوز اولين كاري ميكني نصب اون وويروس كشي بعدا بقيه كارهات رو انجام بده
موفق باشي

SANBOR
05-12-2006, 08:55
برای برگردونم فایلهاتم میتونم برنامه های زیادی رو معرفی کنم ولی نمیکنم چون هیچکدومشون درست کار نمیکنن .ولی میتونی ازش یه درس بگیری دیگه فایلهای مهمتو تو دسکتاپ نذار.
موفق باشی.

حالا نميشه هم درس بگيريم هم برگردانيم

SANBOR
05-12-2006, 09:10
موفق باشی.

حالا نميشه هم درس بگيريم هم برگردانيم

snebi
05-12-2006, 18:04
فقط kaspersky