مشاهده نسخه کامل
: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
borzou_one
03-11-2005, 20:09
سلام دوستان محل ذخیره ابدیتهای kit اینجاست: your drive:\Documents and Settings\All Users\Application Data\G DATA\AntiVirusKit\Log\AVKLog
اما خیلی سرعت سیستم واینترنت را میگیره دوستان دیگه امتحان نکردند؟
یه ضعفی که به نظر من داره اینه که توی اسکن کردن دکمه pause نداره وباید وقتی دکمه اسکن را زدی دیگه اجازه بدی حداقل یه دو سه ساعتی اسکن بکنه وچون برای اسکن کردن تتقریبا تمامی رم را اشغال میکنه در مواقع لزوم نمیشه اسکن را نگه داشت وبا سیستم کار کرد وبعد دوباره اونا resumکرد برخلاف کاسبر
papiyoon
03-11-2005, 20:26
اقایون کسی لینک دانلود نسخه نهایی antivirus kaspersky 2006 رو داره ؟
بدين ممنون ميشم
پاپیون جان،کاسپر هنوز نسخه نهایی 2006 رو نداده،فعلا دو روز در میان داره یک ورژن بتا میده بیرون!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بالاخره این انتی ویروس کیت رو هم نصب کردیم.
از نظر پایین اوردن سرعت سیستم، فکر نکنم هیچ انتی ویروسی به پای این انتی ویروس برسه!من سیستمم پایین نیست ولی چنان سرعت رو پایین اورده که فکرکنم اگه نورتون و مک افی و پاندا و کاسپر و... رو با هم نصب کنم اینقدر سرعتم کم نشه!!(حیف اون پنجاه مگا بایت!!) خیلی سنگینه صد رحمت به نورتون.
در مورد سرعت اسکن کردنش که واویلاست،هارد من رو که کاسپر در 75 دقیقه اسکن می کرد،نود در 5 دقیقه،حالا این انتی ویروس در 4 ساعت اسکن می کنه!!!!
از نظر قدرت شناسایی ویروس ها،عالیه(دلیلش هم معلومه)
بعید هم نیست این سریالش فردا پس فردا از کار بیوفته،اون وقت کسانی که با اینترنت دیزلی! این آنتی ویروس را دانلود کرده اند،قیافشون میشه مثل خودم!!
کسانی که سی پی یوشون زیر دو و هشته،دور این انتی ویروس رو خط بکشند،من خودم که هر بار رست می کنم،احتمال بالا امدن سیستمم با خداست!
Harry Potter
04-11-2005, 02:29
با این چند پست اخیر و نظر دوستان در مورد آنتی ویروس کیت به این نتیجه میرسم که نصب همزمان کاسپر و بیت (موتور های اصلی آنتی ویروس کیت) خیلی مطمئن تر از نصب این آنتی ویروس سنگین هست.
من که بدون نصب و تست مطمئن شدم به درد نمیخوره، دلایلش رو هم دوستانی که نصب کردند خیلی خوب گفتن.
فعلا صبر می کنم کاسپر 2006 بیاد تا از اون در کنار نود استفاده کنم و به نظرم این ترکیب میتونه مطمئن تر و بهتر از انتی ویروس کیت باشه.
نمیدونم پس چرا مهدی بست تو پیغام خصوصی اینقدر از سرعت و عملکرد اون تعریف میکرد؟ !
آقا مهدی بیا توضیح بده ببینم چی میگی
نزدیک بود منو الکی یه پنجاه مگا بایت دانلود بندازه
با این تفاصیل که ارزش دانلود نداره
البته این رو هم بگم که،این انتی ویروس (به نظر من)تنها ضعفش کم کردن سرعته و نه چیز دیگه.در قدرتش شک نکنید،اینترفیس خوشگلی هم داره،امکاناتش هم عالی،فقط سرعت رو کم می کنه خیلی زیاد.
این AntiVirusKit عجب چیز بدیه سرعت کامپیوتر و اینترنت رو حسابی میاره پایین طوری که توی هیچ سایتی نتونستم برم پس منم پاکش کردم و بجاش همون KAV ریختم که خیلی بهتره!
سودا جون دانلودش نکن الکی اینترنت مصرف کردی!;)
ضمنا سی پی یوی من 3000 فول هست و سرعت رو ان قدر پایین آورد که شد مثل نورتون روی پنتیوم 3 !!!
دوستان همانطور که در نظرات میبینید و خوندید این آنتی ویروس یک مشکل کلی برای سیستم های دارای رم کم داره
و اون اینکه رم رو بیشتر از از حد نرمال یک آنتی ویروس اشغال میکنه.
ولی یک چیزی که من هم بهش پی بردم اینه که Gdata AntiVirusKit از Database های معمولی کاسپرسکای و بیت دفندر
استفاده میکنه.
کاسپرسکای در حال حاضر دارای 2 Database جداگانه برای تشخیص ویروس و تروجان است. Standard Database که
این حالت معمولی آن است و Extended Database که این هم بیشتر از حد استانداردش میتونه تشخیص بده.
بیت دفندر اگر دقیقا یادم باشه میتونم بگم حدود 5/6 ماه پیش بود که یهویی Database آن به طور غیر قابل باور نکردنی
زیاد شد و رقمش هم اکنون از 230.000 تا هم گذشته و این به دلیل این بود که قدرت تشخیص Spyware و بعضی از
جک و جونورهای دیگه رو هم به Database خودش اضافه کرد.
حالا در اینجا AntiVirusKit از Database های معمولی کاسپرسکای و بیت دفندر استفاده میکنه. و حتی اگر شما برید و به
صورت دستی Extended Database کاسپرسکای را از سایتش دانلود کنید و در پوشه آپدیت آن بریزید باز هم تشخیص معمولی
را میدهد چون که این قابلیت در AVK وجود نداره و کسانی که میخوان از این قابلیت استفاده کنند میتونند از نسخه های اصلی
KAV و Bit استفاده کنند.
بقیه نظرات هم بماند واسه بعد.
موفق باشید
کرکی جون من که قید AntiVirusKit 2006 رو زدم و منتظر کاسپرسکی 2006 فینال هستم;)
ساسان جان من تو یکی از سایتهای رقیب دیده بودم که خیلی با اطمینان گفته بود نسخه فول 2006 اومده .ولی من نصب نکردم.حالا نمیدونم حرفش صحت داشت یانه .ولی خیای با اطمینان میگفت.موضوع هم برای هفته قبل بود.
دوستان یه پیشنهاد براتون دارم.
کسانی که از کاسپرس استفاده میکنند در قسمت ساپورت بر روی لینک فروم کلیک کنید تا فروم تخصصی کاسپرس برید.واقعا باحال.من 1 هفته پیش عضو فروم شدم و چند سوال رو به انگلیسی مطرح کردم از جمله یه سوال در مورد همون ویروس ناشناخته شبیه ساسر بود.که یکی از مدیران که فکر میکنم از سازنده های آنتی ویروس بود به من در حال حاضر پیشنهاد نصب sp2 و یک پچ امنیتی جدید مایکروسافت که الان اسمش یادم نیست رو داد.بقیشم که هیچی نفهمیدم چون انگلیسیم خوب نیست.تازه خدا رو شکر که روسی ننوشت واسم.
کلا با عضویت تو انجمنهای این آنتیویروس خیلی اطلاعاتتون بالا میره نسبت به مسائل امنیتی و کلا ساختار این آنتی ویروس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Masoud.ebi
04-11-2005, 13:16
کرکی نوشته :
دوستان همانطور که در نظرات میبینید و خوندید این آنتی ویروس یک مشکل کلی برای سیستم های دارای رم کم داره
و اون اینکه رم رو بیشتر از از حد نرمال یک آنتی ویروس اشغال میکنه.
ولی یک چیزی که من هم بهش پی بردم اینه که Gdata AntiVirusKit از Database های معمولی کاسپرسکای و بیت دفندر
استفاده میکنه.
کرکی جان
همونطور که قبلا اشاره کردم AVK توی این نسخه یعنی 2006 سرعت سیستم و مخصوصا شبکه رو بطرز وحشتناکی پایین میاره
و دلیلش هم معلومه مانیتورینگ بسیار قوی برنامه هم بر روی سیستم و هم بر روی نت این یکی یعنی مانیتورینگ بر روی نت خیلی شدید سرعت نت و لود شدن صفحات وب رو کاهش میده بطوریکه برا لود شدن کامل این سایت چیزی حدود 5 دقیقه طول میکشه
اما نسخه 2005 اون خیلی بهتر بود و بهیچ عنوان و به این اندازه سرعت رو پایین نمیاورد واقعا عجیبه و نمیشه گفت چه بلایی بر سر این آنتی ویروس اومده ولیکن قدر مسلم پسرفتش مسجل هستش
البته بگم AVK اصلا براش فرقی نمیکنه رمت 256 باشه یا 512 یعنی بهمون نسبتی که سرعت رو برا 256 پایین میاره بهون نسبت سرعت رو برا 512 هم پایین میاره
در مورد استفاده کردن AVK از دیتابیس های استاندارد کاو و بیت شکی وجود نداره دلیلش هم نتایجی است که سایت Virus.gr
در ماه آپریل اعلام کرد که در اون تستها AVK با 97 درصد در مکان دوم قرار گرفت
ولی یه چیزی که برام عجیبه اینه که دیروز که آپدیتش کردم و ویندوز رو اسکن کردم تروجان دانلودرهایی رو پیدا کرد که کاسپرسکی و بیت اصلا روحشون هم خبر نداشت
نمیدونم چطوریه این کاسپر چرا اینقدر دیتابیس هاش با هم اختلاف داره
یعنی نسخه استانداردش بعضا در برخی از موارد ویروس یا تروجان هایی رو تشخیص میده که دیتابیس پیشرفتش روحش هم از اون خبر نداره
این اختلافات و مشکلات دیتابیس کاسپر همونطور که خودت میدونی اولین باری نیست که مشاهده شده یادمه اولین بار این مورد رو یکی از دوستان بنام شهاب 1980 و سپس خود شما اعلام کردی بعد از اون هم چندین مورد دیگه نیز مشاهده شد
یعنی دقیقا مشکلات دیتابیس کاسپر بعد از آپدیت بوجود میاد ویروس رو که قبلا شناسایی میکرده بعد از آپدیت بهیچ عنوان شناسایی نمیکنه ولی 10 روز یا یکماه بعد دوباره اون فایل رو دوباره ویروسی اعلام میکنه
این دوگانگی و اختلافات دیتابیس کاسپر واقعا برخی مواقع کاربران رو کلافه میکنه که آیا به استفاده از این آنتی ویروس ادامه بدن یا نه
همونطوری که خودم نیز در مورد استفاده ازش دیگه اطمینان کامل ندارم
منشا این مشکلات مشخص نیست از کجاست لیکن احتمال زد و بند و ساخت و پاخت کاسپر با برخی شرکتهای تبلیغاتی وجود داره
و این احتمال این روزها که این شرکت اسم و رسم در کرده قوت یافته است
اما از طرفی من به نسخه جدیدش یعنی 2006 خوش بین هستم چونکه ظاهرا مشکلات دیتابیس این نسخه کمتر است
من از اولین نسخه بتاش رو که نصب کردم تا این نسخه آخریش باید بگم پیشرفت های خیلی خوبی داشته و تنها مشکلش پایین اوردن سرعت که دلیلش اسکن درون فایلهای آرشیو و فشرده در زمان RealTime Protection است که اگه این گزینه رو مثل بیت دفندر اختیاریش کنه این مشکلش هم حل خواهد شد
در مورد مسیر ذخیره سازی آپدیت های AVK برای دوستانی که قصد نگه داشتنش رو دارن بگم که دوستمون برزو جان به اشتباه مسیر ذخیره سازی فایل های Log رو گفتند و مسیر درست اونی هست که توی پست قبلی اشاره کردم
در پایان باید بگم واقعا حیف اون سه ساعتی که وقت گذاشتم و این آنتی ویروس حیف نون رو دانلود کردم وحیف این اینترفیس جالب که بر روی این آنتی ویروس قرار گرفته واقعا حیفشه
سایر دوستان هم اگه نظری داشته باشن خوشحال میشم
با تشکـــــــر
borzou_one
04-11-2005, 16:58
Masoud.ebi جان سلام ممنون از توضیحاتتون ولی اگر دقت کرده باشید اون پوشه هائی که برای ذخیره ابدیتهای kit فرمودید( UpdateBase1و UpdateBase0) بعد از ابدیت هم خالی هستند وحتی 1کیلوبایت هم به اون دوتا پوشه اضافه نمیشه
در مورد این انتی ویروس دوستان همه باتفاق نظرشون این هست که سرعت سیستم واینترنت را به طرز وحشتناکی پائین میاره واین دلیل کافی هست تا از استفاده این انتی ویروس صرف نظر کنیم اما من یه پیشنهاد برای دوستانی که به خاطر استفاده از دتابایس دو انتی ویروس; دوستدار این انتی ویروس شدند دارم :من بعد از استفاده از انتی ویروسهای مختلف وازمایش اونها ازسه تاانتی ویروس که با هم مچ بوده وهیچ گونه تداخلی توی کار هم نمیکنند و اثر ی در پایین اوردن سرعت سیستم واینترنت ندارند استفاده میکنم که عبارتند از : kasperskay-nod32-antivirxp تاکید میکنم که این سه تا انتی ویروس به طور همزمان در سیستم من فعال میباشند .
وبالطبع من از دیتابایس سه تا انتی ویروس معروف که حداقل دوتا از انها در رده اول ودوم برترین انتی ویروسهای دنیا هستند استفاده میکنم وفکر کنم این مجموعه دیتا بایسش بسیار بیشتر از دیتا بایس kit باشه یه نکته دیگه به دوستانی که از ترس تداخل انتی ویروسها با هم از این کار امتناع میکنند بگم که من الان یک ماه هست که این مجموعه را دارم وهیچ مشکلی حتی یک مورد برام پیش نیومده (تصویر پائین ):
ازدوستان خواهش میکنم نظرات خودشونا در مورد این پیشنهاد مرقوم بفرمایند
ساسان جان من تو یکی از سایتهای رقیب دیده بودم که خیلی با اطمینان گفته بود نسخه فول 2006 اومده .ولی من نصب نکردم.حالا نمیدونم حرفش صحت داشت یانه .ولی خیای با اطمینان میگفت.موضوع هم برای هفته قبل بود.
سلام
می دونم کدوم سایت رو میگی،اون سایت اشتباه نوشته بود،هنوز 2006 نیومده،اگه اشتباه نکنم تو بخش نظرات همون سایت هم کاربران گفته بودند که ورژنش بتاست.
گیلوپا جون خود Kaspersky Labs هنوز کاملشو نداده بیرون;)
شما کاسپرسکی لبز رو بچسب حرف مردم رو وللش:);)
Masoud.ebi
04-11-2005, 18:53
برزو نوشته :
Masoud.ebi جان سلام ممنون از توضیحاتتون ولی اگر دقت کرده باشید اون پوشه هائی که برای ذخیره ابدیتهای kit فرمودید( UpdateBase1و UpdateBase0) بعد از ابدیت هم خالی هستند وحتی 1کیلوبایت هم به اون دوتا پوشه اضافه نمیشه
برزو جان سلام
اینی که نوشتم مسیر آپدیتی است که در حال اجرا است
مسیر اصلی اونیه که اول گفتم یعنی
C:\Program files\Common files\G Data\AVScanner
hamilton
04-11-2005, 20:38
با سلام خدمت دوستان .
من هم آنتي ويروس AVK 2006 را دانلود و نصب كردم.جاي سوال است كه اصلا تغييري در سرعت سيستم من ايجاد نكرده و حتي بهتر از زماني شده كه كاسپر نصب بود.ولي اشكالي كه داشت اين بود كه تقريبا 4.5 ساعت طول كشيد تا سيستم من را اسكن كنه ولي مانند كاسپر چيزي پيدا نكرد.database اين انتي ويروس را هم كه نگاه ميكردم چيزي در حدود 161000 بود.يعني كمي بيشتر از كاسپر.
اين هم تجربه من بود كه خدمت دوستان مطرح كردم.
Masoud.ebi
04-11-2005, 21:02
همیلتون جان سلام
میتونم بپرسم سیستم شما چیه که سرعتش رو پایین نیاورده ؟
بعد هم شما قرار بود یه Patch برای AVK2006 آپلود کنید چی شد ؟
pedramonline
05-11-2005, 01:49
من آخرین نسخه نود رو میخوام . ادمین باشه .
با یوزر معتبر برای آپدیتش .
حتی المقدور فاینال باشه نه بتا .
ممنونم از همه .( کار کاره مهدی بسته )
Adel.p30
05-11-2005, 06:42
مسعود جون ازت ممنونم وگرنه یک دانلود حجیم حالم رو خراب میکرد
انتی ویروسی که سرعت اینترنت رو پا یین بیاره
انتی ویروس نیست
(از نظر شخصی خودم)
hamilton
05-11-2005, 07:15
همیلتون جان سلام
میتونم بپرسم سیستم شما چیه که سرعتش رو پایین نیاورده ؟
بعد هم شما قرار بود یه Patch برای AVK2006 آپلود کنید چی شد ؟
با سلام.
با توجه به عدم استقبال دوستان از اين آنتي ويروس از گذاشتن patch منصرف شدم.اگر مايل هستسد براتون آپلود ميكنم البته بگم من خودم تست نكردم.كاري كه بايد بكنيد اينه كه تمام محتويات اين فايل را در محلي كه آنتي ويروس را نصب كرده ايد كپي كنيد.باز هم ميگم من تست نكرده ام.
دانلود patch با حجم 2.5MB:
دوستاني كه ابراز داشتند با نصب اين آنتي ويروس سرعت اينترنت پايين اومده عرض كنم كه من هيچ تغيير محسوسي در كند شدن سرعت اينترنتم مشاهده نكردم و عملا هيچ كندي را مشاهده نكردم حتي به مقدار خيلي كم.نميدونم چرا اينطوره؟؟؟
hamilton جون برای من سرعت سیستم رو کم نکرد سرعت اینترنت رو خیلی کم کرد;)
Mehdi_Best
05-11-2005, 11:21
سلام
من از بعد از ظهر پنج شنبه تا الان نبودم و به همين خاطر در اين مورد پست ندادم.
بايد بگم كه من روي 2 سيستم نصب كردم. مشخصات 2 سيستم:
1 - پنتيوم 4 فول 1.8 با 256 مگ رم
2 - پنتيوم 4 فول 2.4 با 256 مگ رم
به هيچ عنوان سرعت سيستم رو كم نكرد. البته نسبت به nod32 كه مشخصه كه كم مي كنه اما نسبت به آنتي ويروسهايي مثل كاسپرسكي پرسونال پرو يا كاسپرسكي 2006 كه تا همين چند روز پيش نصب بود روي سيستمم واقعا سرعت رو كم نكرد، بلكه بهتر هم شد.
در مورد اينترنت هم بايد بگم كه سرعت رو كم نكرد. فقط يك مشكلي كه من دارم در قسمت تنظيمات آنتي ويروس و در سربرگ web وقتي پورت 8080 رو در اون ليست پورت قرار مي دهم كلا به هيچ سايتي نمي تونم وصل بشم. شايد تنظيم خاصي داره كه من نديدم.
من آخرین نسخه نود رو میخوام . ادمین باشه .
با یوزر معتبر برای آپدیتش .
حتی المقدور فاینال باشه نه بتا .
ممنونم از همه .( کار کاره مهدی بسته )
پدرام جان سلام
لينك نسخه ادمين رو كه من بارها داده ام. باز هم مي دم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يوزرنيم و پسورد هم براي آپديت در تاپيك مخصوص nod32 در انجمن كرك و سريال موجود هست. اگه بخواهي مي توني از اين پچ استفاده كني و بدون يوزرنيم و پسورد آپديت كني:
مهدی جون کاپسرسکی پرسونل پرو نسخه ی 5.0.390 رو من دارم سرعت رو اصلا ب هیچ وجه کم نمی کنه سی پی یوم هم 3000 هست ولی این آنتی ویروس کیت یه ذره سرعت رو کم می کنه!
;) البته من بی خیالش شدم چون سرعت اینترنت رو هم کم می کنه!!!
;)
Mehdi_Best
05-11-2005, 17:20
ساسان جان سلام
من كه همه رو امتحان كردم و براي من اينطور جواب داده. الان هم آنتي ويروس كيت نصبه و مشكلي ندارم. البته اسكن كل هارد رو كه انجام دادم خيلي طول كشيد. اما باور كن با اينكه همان موقعي كه آنتي ويروس كيت رو نصب كرده بودم تا قبلش كاسپرسكي نصب بود، چند تا تروجان پيدا كرد كه نوشته بود از انجين كاسپر هم استفاده كرده!!! ولي خود كاسپر پيدا نكرده بود!!!
مهدی جون خود کاسپر دیتا بیسش قویه ولی On-Demand Scan اش نه اینکه بگم قوی نیست روش زیاد کار نشده مثلا تا چند روز پیش ویروس رو از فایلهای ISO نمیشناخت ولی بعد از آپدیت شناخت! ویروسه هم جیفو بود;)
راستی مهدی جون کاسپرسکی extended database اش بیشتره یا redundant database؟
taraneh00
05-11-2005, 19:05
ببخشيد دوستان ممکنه يه لينکه سالم از انتی ويروس کيت با کرکشو بديد چون در نوشته های قبلی لينکه سالم پيدا نکردم ممنون
Mehdi_Best
05-11-2005, 19:16
ترانه خانم سلام
از اين لينكها دانلود كنيد:
سريال:
AntiVir PersonalEdition Classic 6.32.00.51
لینک دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Adel.p30
06-11-2005, 06:54
بچه ها کاسپرسکی بهتره یا بیت دفندر
خواص بیت دفندر
انتی ویروس
فایر وال
انتی اسیم
ولی کاسپرسکی فقط انتی ویروسه
کدام بهتر است با دلیل وا ضح
Masoud.ebi
06-11-2005, 09:34
Mehdi_Best :
سلام
من از بعد از ظهر پنج شنبه تا الان نبودم و به همين خاطر در اين مورد پست ندادم.
بايد بگم كه من روي 2 سيستم نصب كردم. مشخصات 2 سيستم:
1 - پنتيوم 4 فول 1.8 با 256 مگ رم
2 - پنتيوم 4 فول 2.4 با 256 مگ رم
به هيچ عنوان سرعت سيستم رو كم نكرد. البته نسبت به nod32 كه مشخصه كه كم مي كنه اما نسبت به آنتي ويروسهايي مثل كاسپرسكي پرسونال پرو يا كاسپرسكي 2006 كه تا همين چند روز پيش نصب بود روي سيستمم واقعا سرعت رو كم نكرد، بلكه بهتر هم شد
در مورد اينترنت هم بايد بگم كه سرعت رو كم نكرد
آقا مهدی سلام
عرضم بخدمتون این کیت شاید سرعت سیستم رو خیلی کم نکنه ولی سرعت نت رو بشدت کم میکنه البته برا این حرفم دلیل دارم
یعنی شما اگه رم سیستمت 512 یا حتی 1 گیگ هم باشه باز هم سرعت رو کم میکنه
علت ؟ علتش پروسه AVKProxy.exe هستش این پروسه تا قبل از اتصال به نت حجمی حدود 7 الی 8 مگ از حافظه رو اشغال میکنه
اما بمحض اتصال به نت حجمش به حدود 37 الی 38 مگ افزایش پیدا میکنه و هر چه که ما از سایت های بیشتری دیدن کنیم و سایت های بیشتری را باز و بسته و مرور کنیم حجم این فایل بسرعت افزایش پیدا میکنه
طوریکه پس از یکساعت گشت زنی حجم این فایل به بالای 60 مگ افزایش پیدا میکنه
و من مطمئن هستم اگر سایت های بیشتری رو مرور کنیم حجم این فایل میتونه به بالای 100 مگ و یا حتی بیشتر نیز برسه
و این برا سیستم هایی با رم پایین مشکل بوجود میاره حتی برای 512 مگ نیز
بعنوان مثال سیستم خودمن 2800 فول با 512 مگ رم هستش در ابتدا سرعتش خوبه ولی پس از یکی دو ساعت گشت زنی تو نت بشدت سرعت سیستم رو میگیره
و این علت پایین اومدن سرعت شبکه و بالتبع اون پایین اومدن سرعت سیستم هست یعنی تا قبل از اتصال به نت بر روی سرعت سیستم تاثیر چندانی ندارد مشکل پس از اتصال به نت بوجود میاد
البته بعد از قطع اتصال از اینترنت حجم اون فایل کاهش پبدا میکنه ولی این عمل بسیار به کندی انجام میگیره
ممنون میشم سایر دوستانی که اونو نصب کردن نیز نظرشون رو قبل و بعد از اتصال به نت اعلام کنن
عادل جون فایروال و آنتی اسپام بیت دیفندر اصلا قوی نیست نتی ویروسشم به نظر من ضعیف تر کاسپرسکی ا شما کاسپرسکی پرسونل پرو نسخه ی 5.0.390 رو نصب کن با فایروال Kerio یا Outpost اونوقت از نظر امنیت مشکلی نخواهی داشت;)
Mehdi_Best
06-11-2005, 11:19
مسعود جان سلام
باور كن در اين مورد كه اشاره كردي هم براي من مشكلي پيش نيامده. من در هر لحظه 10 تا 20 صفحه مختلف در فايرفكس باز مي كنم. ولي اين مشكل برام پيش نيامده. در ضمن من از وقتي سيستمم رو روشن مي كنم آنلاين هستم. حالا چرا براي من اين مشكل پيش نمي آد خودم هم موندم. يا سيستم شما يه جا مشكلي داره يا سيستم من به خاطر اينكه به شبكه وصل هست دچار اين مشكل نمي شه. خلاصه من كه موندم.
بارها به مقدار رم اشغال شده توسط اين آنتي ويروس نگاه كردم. نهايتا و در بيشترين حالت در مجموع پروسه ها 35 مگ شده.
در ضمن در مورد اون مساله اي كه گفتم وقتي در تنظيماتش و در سربرگ web پورت 8080 رو مي دهم، هيچ صفحه اي برام باز نمي شه و جلوي وصل شدن به اينترنت رو مي گيره كسي نظري نداره كه چرا اينطوريه؟
مهدی جان مشخصات سیستمت رو بدی بد نیست.بعد اینکه سرعن نت شما چند .اصلا دیال آپ.من که دیال آپم تحمل kaspers 2006 رو در هنگام اینترنت ندارم چون واقعا سرعت گند میکنه ولی من نمیدونم این نود چه شاهکاریه که اصلا انگار نه انگار یه آنتی ویروس.
اگه برنامه نویسان نود میومدن کاسپر رو با تعداد ویروسهایی که کاسپر میشناسه مینوشتن الان ما دیگه چی میخواستیم
یه ایمیل دسته جمعی بزنیم به کاسپر و نود و تقاضا کنیم که با هم ادغام بشن ( بالا خونمو اجاره دادم نه ؟ ! )
Masoud.ebi
06-11-2005, 14:28
مهدی جان سلام
گیلوپا جان راست میگه اگر اینترنت شما دی اس ال باشه که دیگه مشخص چرا برا شما سرعت پایین نیست ولی اگه دیال آپ باشه اونوقت که جای سوال داره ؟
بعدشم پروسه های کیت 4 تا در حالت عادی هستند من مقدار اونا رو قبل و بعد از اتصال به نت مینویسن و شما و سایر دوستانی که نصب کردن لطف کنند و قیاس کنند
AVKTray.exe قبل از اتصال 3.6 مگ بعد از اتصال هم همون مقداره
AVKWctl.exe قبل از 33.1 مگ بعد از اتصال 36.3 مگ
AVKService.exe قبل از 2.9 مگ بعد از اتصال هم همون مقدار
AVKProxy.exe قبل از 4.8 مگ بعد از اتصال به نت 37.8 مگ
که این آخری هر چه که ما صفحات و وب سایت های بیشتری رو مرور کنیم اندازه این فایل بزرگتر میشه و برا من تا حدود 60 مگ پیش رفت
البته مقدار AVKWctl.exe بستگی به اجرای برنامه ها در سیستم داره و هر چقدر که برنامه های بیشتری رو اجرا کنیم اندازه اش افزایش پیدا میکنه
در هر صورت من فعلا کیت رو نصب کردم ولی بدلیل این مشکلات مجبور شدم Web Antivirus رو غیرفعال کنم که با اینکار هم سرعت لود صفحات بیشتر شد و هم مقدار اون فایل دیگه زیاد تر نشد
Amir_P30
06-11-2005, 16:01
مهدی جون کاپسرسکی پرسونل پرو نسخه ی 5.0.390 رو من دارم سرعت رو اصلا ب هیچ وجه کم نمی کنه سی پی یوم هم 3000 هست ولی این آنتی ویروس کیت یه ذره سرعت رو کم می کنه!
;) البته من بی خیالش شدم چون سرعت اینترنت رو هم کم می کنه!!!
;)
ساسان جان ميشه لينك دانلود +كركش رو به من هم بدي
ممنون :cool:
Harry Potter
06-11-2005, 16:51
اگه برنامه نویسان نود میومدن کاسپر رو با تعداد ویروسهایی که کاسپر میشناسه مینوشتن الان ما دیگه چی میخواستیمیه ایمیل دسته جمعی بزنیم به کاسپر و نود و تقاضا کنیم که با هم ادغام بشن ( بالا خونمو اجاره دادم نه ؟ ! )
Soda جان این حرفت خیلی خوب بود.
به نظر من هم ادغام نود و کاسپر واقعا عالیه، نتیجه اش میشه بهترین(و تنها) آنتی ویروس دنیا! چون بقیه نابود میشن!!
امیر جون اینک لینک خودش و لایسنس کیش:
برای دانلود به اینجا برو و از هر کدوم خواستی دانلود کن:
کیشم خودم برات آپلود کردم:
ضمنا برای ارتقا به نسخه ی 5.0.390 یا آپدیتش کن و یا بعد از بستن آنتی ویروس این فایل رو اجرا کن که بعد از اجرا هیچ اتفاقی نمیفته به ظاهر ولی به نسخه ی 5.0.390 ارتقا پیدا می کنه:
Adel.p30
07-11-2005, 06:35
متشکرم وممنون اقا سا سان
boys_won
07-11-2005, 08:52
GData AntiVirusKit 2006
يه آنتي ويروس كيت قدرتمند
كه با تمامه آنتي ويروس هاي نصب شده روي سيستمتون هماهنگه
كارش هم از بين بردن Recognises all types of viruses, worms, backdoors, Trojans, diallers, spyware and much more
در ضمن محصول دو شركت KAV and BitDefender engines مي باشد
downloas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
crack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehdi_Best
07-11-2005, 10:51
دوست خوبم سلام
اين آنتي ويروس قبلا و در صفحات قبل معرفي شده. در ضمن محصول دو شركتي كه نام بردي نيست بلكه از engine آنها استفاده مي كنه. اين آنتي ويروس محصول شركت آلماني gdata است.
همه شما با Spyware Doctor که یک Anti Spyware موفق در نوع خودش هست آشنا هستید.
Spyware Doctor یکی از برنامه های شرکت PC Tools میباشد. اما این شرکت اخیرا اقدام به بیرون دادن
آنتی ویروس نیز کرده است.
PC Tools AntiVirus 2.0 دارای Database ی بیشتر از 145000 میباشد و قادر است که از سیستم شما
بصورت Real Time محافظت نماید.
Automatic Update یکی دیگر از قابلیت های این آنتی ویروس میباشد. همچنین این آنتی ویروس قادر به تشخیص
viruses, worms and Trojans با تکنولوژی پیشرفته میباشد.
البته همه این مطالب اظهاراتی است که این شرکت در مورد آنتی ویروسش میگوید.
شخصا تا کنون این آنتی ویروس را امتحان نکرده ام و فقط جهت آشنایی با آن معرفیش کردم.
شما میتوانید Pc Tools Antivirus 2.0 را از لینک زیر با حجم 8 مگابایت دانلود نمائید.
موفق باشید.
syamak790
07-11-2005, 11:21
ُسلام
راستش من تو سيستمم nod 32 admin داشتم ، اما كامپيو ترم هپولي شد هر كاريم كردم كه از نسخه ي ادمين كه دوستان زحمت آپلودشو كشيده بودن دانلود كنم فايده نداشت براي همين نسخه ي base 2.50.41 رو از سايت خودش گرفتم .
فقطم براي تريال شدنش nod32fix رو اجرا كردم اما الان هر چيزيو كه ميخوام اسكن كنم اين پيغام رو ميده
Checking CRC of NOD32.EXE : file in corrupted due to infection
حالا اين يعني چي؟
ممنون ميشم يه كمكي كنيد
Lord_theOne
07-11-2005, 23:09
آقا اين پيغام يعني چه بايد چكار كنم ممنون
Adel.p30
08-11-2005, 07:09
GData AntiVirusKit 2006
يه آنتي ويروس كيت قدرتمند
كه با تمامه آنتي ويروس هاي نصب شده روي سيستمتون هماهنگه
كارش هم از بين بردن Recognises all types of viruses, worms, backdoors, Trojans, diallers, spyware and much more
در ضمن محصول دو شركت KAV and BitDefender engines مي باشد
downloas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]crack[/
URL]
در دمباله ی بحث باید بگم که انتی ویروی کیت از دو انجین سخاخته شده که عبارتند از
kasperskey,bitdefnder9
دوست عزیز گفته بودند که با همکاری دوشرکت اما نگفته بودند که دو انجین دارد ونام این دو انجین هم نگفته بودند
دو انجینه بودن این انتی ویروس یکی از بهترین خواص این انتی ویروس است
Lord_theOne
08-11-2005, 11:55
كسي نيست به ما كمك كنه؟
Masoud.ebi
08-11-2005, 13:07
لرد جان
این نشون میده که یه تروجان دانلودر وارد سیستم شما شده و بیت دفندر بموقع جلوی حرکات بعدیش رو گرفته و اونو بقول معروف بلوکش کرده
شما کاری که باید بکنی اینه که بری به اون مسیری (مسیر کش اینترنت اکسپلورر) که فایل آلوده گزارش شده و بر روی اون پوشه راست کلیک کنی و گزینه اسکن با بیت رو بزنی و سیستم رو اسکن کنی تا بیت اونو پیدا کنه و این دفعه یه پنجره برات باز میشه که با انتخاب گزینه Delete برا همیشه از شرش خلاص میشی
Lord_theOne
08-11-2005, 17:37
مرسي كشتمش
دستت درد نكنه ولي كر اين بيتم خوبه ها
مي خواهم NOD نصب كنم فايروال هم Kasperskye بنظرت نود بيشتر ويروس مي شناسه يا بيت دفندر؟
lord_theone جون همون طور که مصعود جون گفتم بیت دیفندر از ورود تروجان IST-Bar به سیستم شما جلوگیری کرده شما برای اینکه خیالت راحت بشه یه Full System Scan بکن بعدش هر چی از این تروجان پیدا کرد رو Delete کن به همین راحتی!:);)
Masoud.ebi
08-11-2005, 20:58
Lord_theone:
مرسي كشتمش
دستت درد نكنه ولي كر اين بيتم خوبه ها
مي خواهم NOD نصب كنم فايروال هم Kasperskye بنظرت نود بيشتر ويروس مي شناسه يا بيت دفندر؟
عرضم بخدمتون که اگه بخوای از دیدگاه شرکتهای تست آنتی ویروس برات بگم
اولی که AV-comparatives است میگه نود بیشتر میشناسه
دومی که Virus.gr هست این یکی میگه بیت دفندر بیشتر میشناسه
اما اگه نظر منو بخوای من هم با نظر شرکت دوم یعنی بیت دفندر بیشتر موافقم
ولی در کل هر کدومشون یه مزایا و معایبی نسبت بهم دادن و این دو در کنار هم میتونن یه سد محکمی در برابر حملات ایجاد کنن
ولی من بیت دفندر رو ترجیح میدم البته بگم از این دو تا بهتر هم هست که اسمش AVK (AntiVirusKit 2006) هست
و دارای دو تا انجین هستش البته استفاده از این رو در صورتی به شما پیشنهاد میکنم که سیستمتون قوی باشه
Masoud.ebi
08-11-2005, 21:22
نمیدونم قبلا کسی اینو معرفی کرده یا نه ولی به احتمال زیاد معرفی نشده حداقل این نسخه ای که من میذارم
پس اگه تکراریه قبلا پوزش منو بپذیرید و نگید بازم پست تکراری دادن
لینک دانلود غیر مستقیم :
کد:
طریقه دانلود :
1- به آدرسی که در بالا قرار دادم بروید
2- یوزر نیم و پسورد ازتون میخواد :
Order Number: 947088552
Password: slush123
یوزرنیم و پسورد بالا رو وارد کنید تا وارد سایت بشین
3- در قسمتی که وارد میشید بر روی Start Download کلیک کرده تا یک فایل 150 کیلوبایتی دانلود بشه. بعد از اینکه دانلد شد روی فایل کلیک کرده تا آنتی ویروس دانلد بشه . ( مثل دانلد یاهو مسنجره !)
4- بعد از اتمام آنتی ویروس به وسیله کد V39PRX4HCPHKWMKVTCGFXX8Q3 آین آنتی ویروس رو فول کنید البته او دو تا x رو تغیرر بدهید مثلا به D4,T5 و ...
5- شما از اولین کسانی هستید که این آنتی ویروس رو به نسخه فول تبدیل کردید
دوستان این نسخه اصلا نیازی به کرک نداره و تا دو سال با اون روش بالا رجیستر خواهد شد
نقل از
WinBeta.Net
منم با مسعود جان موافقم
و بیت دیفندر بیشتر میشناسه
البته نود هنوز اعلام نکرده که چقدر میشناسه
Harry Potter
08-11-2005, 22:31
میگم مسعود جان عجب روش با حالی گفتی، فقط حیف که نورتون ارزش دانلود کردنش رو نداره.
قبلا هم یک روش تقریبا مشابه برای Spy Sweeper وجود داشت که دیگه خودشون متوجه شدن و جلوی این کار رو گرفتن.
راستی دانلود اصلی نورتون چند مگابایته؟
نسخه ی جدید آنتی ویروس F-Secure برای Workstation:
دانلود نسخه ی کامل:
حجم:
23.6 مگابایت
---------------------------------------------------------------
به سلامتی منم شدم کاربر فعال انجمن های نرم افزاری!!!!!!!!!!!!1:):););)
Adel.p30
09-11-2005, 07:02
سلام
میخواستم ببینم چگونه با انتی ویروس خود کارکنیم تا اخر هر نقصی داره بروز بده
از جواب شما متشکر میشم
hamilton
09-11-2005, 07:18
با سلام.
آبا براي دوستان امكان داره كه patch كاسپر پرو كه ورژن آنرا به 384 ارتقا ميداد را براي من آپلود كنه؟
با تشكر از دوستان.
Masoud.ebi
09-11-2005, 08:53
همیلتون جان
اینم فایل 383 به 384 که خواسته بودی
لینک دانلود :
hamilton
09-11-2005, 09:33
مسعود جان سلام.
از لطف و محبت شما بسيار ممنونم.
[QUOTE=Masoud.ebi]همیلتون جان
اینم فایل 383 به 384 که خواسته بودی
لینک دانلودcode][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code
پس دوستان جريان
390 چيه؟
ebilove جون 390 هم هست ایشون مال 388 رو میخواستن;)
borzou_one
09-11-2005, 20:13
سلام دوستان
این هم patch ارتقا کاسپر 5.0.388 به 5.0.390
موفق باشید
borzou_one
09-11-2005, 20:36
Anti Trojan Elite 3.3.4
Download
Addon/Update
Spyware Doctor™ 3.0.0.288
لینک:
کرک:
borzou_one
09-11-2005, 21:17
سلام
دوستانی که هنوز با کرک کردن نورتون 2006 مشکل دارند این سریالها را امتحان بفرمایند وجوابشا بگند من خودم نورتون ندارم تا امتحان کنم :
Product key: xxxxx8YXGRWJDTQD4TXxxxxx
Subscription Key:V39PRX4HCPHKWMKVTCGFD38Q3
نه راه حل مصعود جون نه راه حل برزو جون هیچ کدوم جوای نمیدن;)
با سلام
برزو جان من از طرفداراي اين
Spyware Doctor هستم
اين با اين چه فرقي ميكنه؟
Spyware Doctor3.2.2.417
borzou_one
09-11-2005, 23:03
ebiloveجان سلام
با عرض شرمندگی من برنامه را دانلود نکردم ونمیتونم اظهار نظری بکنم
فکر کنم ورزن برنامه ای که شما نوشتید بالاتر باشه این دوتا انتی اسپای را یه سایت خارجی توی توضیحاتش به عنوان دو انتی ویروس برتر در ماه اکتبر معرفی کرده ولینکاشا گذاشته بود راست یا دروغش با خودشون
Masoud.ebi
10-11-2005, 00:32
همیلتون جون قابل شما رو نداشت وظیفه بود
در مورد نورتون ساسان جون چرا جواب نمیده بچه هایی که دانلود کردن همشون تونستند رجیسترش کنند
Adel.p30
10-11-2005, 07:15
سلام
اقا مسعود
دست شما درد نکنه :blink: :blink: :blink:
من داشتم این چند صفحه اخره تاپیک رو میخوندوم دیدم که بیشتر بحثاتون درباره انتی ویروسهای NOD -Kaspersky-kit...
نظرتون درباره PC-cilin چیه ایا بدرد بخور هست یا نه.
البته من این چند ماهی که ازش استفاده کردم ازش راضی بودم ولی چون هر راهی رفتم نتونستم اپدیتش کنم میخوام بزارمش کنار
Mehdi_Best
10-11-2005, 08:43
نظرتون درباره PC-cilin چیه ایا بدرد بخور هست یا نه.
... میخوام بزارمش کنار
حميد جان سلام
به نظر من اصلا معطل نكن و هر چه زودتر اين كار رو بكن! ;)
مصعود جون من هر کاری کردم نتونستم رجیسترش کنم همش مینویسه Activation Failed
با سلام
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر از چند گاهی فایلی به نام eicar را برای تست قدرت انتی ویروستان می گذارد.
برای دانلود به این صفحه بروید:
یا روی لینک زیر کلیک کنید:
انتی ویروس من که شناختش
انتی ویروسم kaspersky
من روی لینکش که کلیک کردم نود پیغام داد!;)
nod بیشتر حال bad script ها را جا می اورد
در ضمن من که کرک درست حسابی از nod ندیدم
در ضمن ساسان جان nod رو انگلیسی بنویس چون یه وقت یکی با برنامه نود اشتباهی میگیره :-)
Masoud.ebi
10-11-2005, 22:06
عادل جان خواهش میکنم ما که کاری نکردیم وظیفه بود
ساسان جان
اگه دقیقا طبق دستورالعملی که داده جلو بری حتما رجیستر میشه اونم برا دو سال
بجای اون دو تا ایکس کنار هم باید یه ترکیبی از حرف و عدد بذاری یبار دیگه تست کن مطمئنم که جواب میده
END_GIRL
10-11-2005, 23:01
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mani_Borna
11-11-2005, 02:46
من توي يك تاپيكي خواندم كه يكي از دوستان گفته بود كه آنتي ويروس نورتون براي ايرانيان آپديت نميشه.من خواستم اين حرف را تكذيب كنم و بگم كه اصلا اينجور نيست من كاملا خوب و راحت مثل سابق آپديت ميكنم و نه تنها من بلكه اكثر دوستانم هم مثل من مشكلي با آپديت ندارند.از آنجايي كه من به اين تاپيك مدتهاست نگاه نكردم اگر جاي ديگه گفته شده پوزش ميخوام
Masoud.ebi جون ترکیب حرف و عدد رو گفتم هر چی بزاری جواب میده
بچه ها هر چی سریال دارن که کار می کنه معرفی کنن;)
Adel.p30
11-11-2005, 07:26
سلام
اقا مسعود انتی وروسهایی که در انها انتی اسپایور هم وجود دارد یا انتی اسیم وچیزهای دیگر که به طور اضافه روی انتی ویروس هست
این نوع انتی ویروسها قوی هستند
اگر قوی هستند چرا
اگر قوی نیستند چرا
Adel.p30
:blush: :blush: :blush: :blink: :blink: :blink: :evil: :evil:
محمد علی جون اینجا همه حرفه این داداش میدونن نود یعنی Eset Nod 32;)
nariman888
11-11-2005, 13:43
سلام
قبل از هر چیز عذر خواهی میکنم اگر سوالم تکراری است قبول کنید تعداد پستها زیاد شده وجستجو کاری سخت!!
واما.....
نظر اساتید در مورد کاسپرسکای 2006 بتا چیست؟ و اینکه آپدیتهای این برنامه در چه شاخه ای نگهداری میشه تا بعدا بتوان دوباره انها را بازیابی کرد؟
دوست عزیز این آنتی ویروس کارش عالیه ولی تنها بدیش در حال حاظر گرفتن سرعت سیستم.به نظر من باید در کنار یه آنتی ویروس دیگه به صورت غیر فعال رو سیستمت نصب باشه.اگه نباشه ضرر میکنی چون واقعا آنتی ویروس خوبیه.امیدوارم تو نسخه فولش یه فکری برای فضای رم کنند چون بیشترین فضای رم توی کامپیوترت توسط همین برنامه اشغال میشه.
باسلام
من خيلي از برنامه نسخه بتا خوشم نمياد.
حالا به نطر شما ايا استفاده از انتي ويروس بتا كار عاقلا نه اييه ؟
من كه فكر نميكنم به نسخه بتا بشه اطمينان كرد حالا حتي كسپر.
.................................................. ..........................
حجم ابديت اوليه كسپر رو ميخاستم بدونم
مثل ورژن قبله يا.....؟
بدرود.
Masoud.ebi
12-11-2005, 08:54
Gilopa :
دوست عزیز این آنتی ویروس کارش عالیه ولی تنها بدیش در حال حاظر گرفتن سرعت سیستم.به نظر من باید در کنار یه آنتی ویروس دیگه به صورت غیر فعال رو سیستمت نصب باشه.اگه نباشه ضرر میکنی چون واقعا آنتی ویروس خوبیه.امیدوارم تو نسخه فولش یه فکری برای فضای رم کنند چون بیشترین فضای رم توی کامپیوترت توسط همین برنامه اشغال میشه
گیلوپا جان
گمان نمیکنم کاسپر 2006 با اینکه بتا هست به این اندازه که شما گفتی بیشترین فضای رم رو اشغال کنه
اگه میخوای بفهمی که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رمت رو اشغال میکنه بایستی AVK2006 رو نصب کنی
اونوقت که متوجه خواهی شد که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رم رو اشغال میکنه
قابل توجه شما که کاسپر 2006 دو تا پروسه بیشتر نداره
AVP.exe User
AVP.exe System
در حالت عادی این دو تا پروسه محاله که جمع فضایی که اشغال میکنن بیشتر از یک مرورگر مثل اپرا بشه
توی این حالت اپرا حدود 16 تا 23 مگ بسته به تعداد تب ها فضا رو اشغال میکنه در حالیکه مجموع اون دو تا کمتر از 20 مگ هستش حتی برخی مواقع زیر 12 مگ رو اشغال میکنن
ولی همون AVK رو که گفتم در حالت عادی چیزی حدود 40 مگ و در حالتیکه به نت متصل میشید حدود 80 مگ رو اشغال میکنه و این مقدار نیز بطور مرتب در حال افزایش است
خوب بگذریم از این مثالها بسیاره
بنظر من تنها مشکلی که این آنتی ویروس داره و اکثر دوستان میگن سرعت سیستم رو پایین میاره تنها علتش اسکن درون آرشیوها و فایلهای فشرده در زمان RealTime هستش
که باعث میشه در هنگام مرور محتویات هارد باعث کاهش سرعت بشه که اگه مثل بیت دفندر 9 کاسپر نیز این گزینه رو انتخابی کنه این مشکلش نیز برطرف خواهد شد
گیلوپا جان اینا تجربه من از این آنتی ویروس بود و بنظرم آخرین نسخه بتا که داده بسیار بسیار پایداره ولی کماکان با اوت پست مشکل داره
که امیدوارم توی نسخه نهاییش این مشکل نیز برطرف شه و بشه از اون در کنار اوت پست استفاده کرد
دوستان هم اگه نظر بدن خوشحال میشم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adel :
سلام
اقا مسعود انتی وروسهایی که در انها انتی اسپایور هم وجود دارد یا انتی اسیم وچیزهای دیگر که به طور اضافه روی انتی ویروس هست
این نوع انتی ویروسها قوی هستند
اگر قوی هستند چرا
اگر قوی نیستند چرا
عادل جان مسلما آنتی ویروس هایی که دارای قابلیت آنتی اسپای و آنتی اسپم هستند امنیت سیستم رو کاملتر میکنند و معمولا بصورت پک کامل و با نام اینترنت سکوریتی نامگذاری و عرضه میشوند چونکه توی دنیای وب علاوه بر ویروس ها مسلما کدهای جاسوسی بسیاری وجود داره که در این عرصه رقابتی آنتی ویروس و یا مجموعه ای برنده هست که بتونه مقدار بیشتری از این نرم افزارهای جاسوسی رو علاوه بر ویروسها شناسایی کنه که در این میان دو محصول اینترنت سکوریتی بیت دفندر و کاسپرسکی کارشون رو بهتر از بقیه انجام میدن
اگه دقت کرده باشی از حدود 6 ماه گذشته به این طرف دیتابیس بیت بطرز وحشتناکی افزایش پیدا کرد که علت این افزایش زیاد چیزی نیست جز افزودن همین قابلیت آنتی اسپای و شناسایی اسپای ها به دیتابیسش
خوب رو این قضیه زیاد میشه بحث کرد ولی گمان کنم این مقدار کافی باشه
اگه سوال دیگه ای داشته باشی در خدمتتون هستم
مصعود جون کاملا درست میگه فضایی که Kaspersky Anti-Virus 2006 اشغال می کنه چندادن تفاوت محسوسی با 'Kaspersky Anti-Virus Personal Pro نداره که ما بیایم بگیم کاسپرسکی 2006 بیشترین فضل رو اشغال می کنه و همون طور که مصعود جون گفتند این AntiVirusKit 2006 هست که بیشترین فضا رو اشغال می کنه;)
boys_won
12-11-2005, 09:31
Kaspersky Anti-Virus 2006
چرا به همه چي گير ميده ؟
چون همه چی گیر دارن
به همین سادگی
البته این گمان کاسپر اسکی هستش
:happy: ;)
Harry Potter
12-11-2005, 17:40
حالا این کاسپر 2006 نسخه نهاییش کی میاد؟
نکنه میخوان واقعا تا سال 2006 طولش بدن! (آخه همه میگن 2006 ولی 2005 میان، مثل نورتون و فیفا)
سلام
تا حالا كسي با Norton AntiVirus Corporate کار کرده ؟؟
به نظر من یه تست بکنبد بد نیست نه سریال میخواد نه رجیستر به راحتی هم آپدیت میشه سرعت سیستم رو هم نمیاره پایین مثل بقیه
خلاصه یک تست کنید پشیمون نمیشید
سلام
من می خوام ویندوز عوض کنم ..آیا امکان داره که فایلهای آپدیت kasper رو ذخیره کنم و بعد از نصب دوباره ویندوز استفاده کنم؟ چون در مورد nod32 همچین امکانی رو دیدم.... :)
ArAP30 جان شما این پوشه رو نگه دار:
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
البته درایو X همون درایویه که ویندوزت توش نصبه;)
من از نود 32 استفاده مي كنم مزيتش نسبت به بقيه اينه كه اصلا سرعتو پايين نمي اره ..... بديشم اينه كه تروجانها رو خوب نمي شناسه يه برنامه به اسم stinger می تونه مکمل خوبی واسش باشه فقط مشکل لیسانس برای آپدیت شدنش داشتم که بلاخره یه سی دی با رجیستر سالم به اسم جدیدترین آنتی ویروسهای 2006 از شرکت ونوس قضیه رو حل کرد .....امتحانش کنین چیز خوبیه
Kaspersky Anti-Virus 2006
چرا به همه چي گير ميده ؟
منم دقیقا همین مشکل رو با kasperداشتم با اینکه بعضی فایلهام ویروسی نبودن باز خرشونو می چسبید که این مشکوک می زنه..... مخصوصا با فایلهای اجرایی کم حجم خیلی مشکل داشت آخر بی خیالش شدم ....
Mehdi_Best
12-11-2005, 21:37
دوست عزيزم سلام
مي شه لطف كني كركي كه براي نود 32 در سي دي مذكور هست رو آپلود كني؟ يا طريقه كارش رو بگي؟ چون يك كرك هست كه من فكر مي كنم ايني كه شما مي گي همون باشه. در غير اينصورت اگه چيزه ديگري باشه ما هم خوشحال مي شيم داشته باشيمش.
مهدی جون سلام
این کرک که میگی با Fix فرق داره دیگه نه؟
سلام
دوستان كسي يه سي دي پر از ويروس نداره . مي خوام ببينم هر آنتي ويروس چند تا رو مي تونه شناسايي كنه !
ممنون.
هر كي داره خواهشا بذاره.
Mehdi_Best
13-11-2005, 09:35
مهدی جون سلام
این کرک که میگی با Fix فرق داره دیگه نه؟
ساسان جان سلام
منظور من همون fix هست. مي خوام ببينم اين كرك كه دوستمون گفته هم همونه يا يه كرك جديده؟
مهدی جون چه کرک باشه گه fix باشه و چه سریال به حال من و شما که فرقی نمی کنه من که همون fix رو استفاده می کنم;)
دوست عزيزم سلام
مي شه لطف كني كركي كه براي نود 32 در سي دي مذكور هست رو آپلود كني؟ يا طريقه كارش رو بگي؟ چون يك كرك هست كه من فكر مي كنم ايني كه شما مي گي همون باشه. در غير اينصورت اگه چيزه ديگري باشه ما هم خوشحال مي شيم داشته باشيمش.
اقا مهدي گل .... من اين كركو رو نود هاي ديگه امتحان كردم جواب نداد .... واسه همين كل برنامه رو با كركش واست آپلود كردم .... كاري كه مي كني اينه كه تشريف مي بري لينك پايين بعد فايل زيپ شده به حجم 8 مگ رو دانلود مي كني بعد از extractاول برنامه رو نصب می کنی بعد یه فایل اجرایی کرک داره اجراش می کنی تو پنجره ظاهرشده yesرو می زنی ..... همین
اگر با موفقیت نصبش کردی به من بگو که یه برنامه مکمل هست واست آپلود کنم که از لحاظ تروجانها هیچ مشکلی نداشته باشی
Mehdi_Best
13-11-2005, 14:42
سلام دوست عزيزم
خيلي ممنون كه 8 مگ رو آپلود كردي. اگه مي دونستم 8 مگ رو مي خواهي آپلود كني، زحمت نمي دادم بهت.
ولي متاسفانه اون فايل reg كه داخلش هست مشكل رو حل نمي كنه. يعني در واقع از آپديت هاي تريال استفاده مي كنه. اينطور كه من داخل فايل reg ديدم البته.
البته مشكلي هم پيش نمي آد اما خب ما دنبال اين هستيم كه بدون تريال شدن كرك كنيم.
Harry Potter
13-11-2005, 15:01
اقا مهدي گل .... من اين كركو رو نود هاي ديگه امتحان كردم جواب نداد .... واسه همين كل برنامه رو با كركش واست آپلود كردم .... كاري كه مي كني اينه كه تشريف مي بري لينك پايين بعد فايل زيپ شده به حجم 8 مگ رو دانلود مي كني بعد از extractاول برنامه رو نصب می کنی بعد یه فایل اجرایی کرک داره اجراش می کنی تو پنجره ظاهرشده yesرو می زنی ..... همین اگر با موفقیت نصبش کردی به من بگو که یه برنامه مکمل هست واست آپلود کنم که از لحاظ تروجانها هیچ مشکلی نداشته باشی
pishy جان، آقای Mehdi_Best خیلی حرفه ای تر از اینی هست که شما تصور کردید.
البته شما دوست تازه وارد ما هستی و طبیعیه همه بچه ها رو نشناسی، فقط جهت اطلاع عرض کنم بنده و بقیه دوستان همیشه از کمک های آقا مهدی استفاده می کنیم.
borzou_one
13-11-2005, 20:07
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.390 incl Key
ببخشیداگر تکراری هست
pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدي من واقعا شرمنده ام چون تازه واردم زياد بچه ها رو نمي شناسم ....اصلا متوجه نشدم كه مدير انجمن كرك و سريال هستين! من بنا به عادت خودم كه اگه بخوام چيزي به كسي ياد بدم مرحله مرحله توضيح مي دم و دور از جون شما خر فهمش مي كنم پست دادم .... بعدا كه عنوانتو خوندم خيلي خجالت زده شدم!!! لابد كلي بهم خنديدين!!!
اين نود هم نمي دونم تريال هست يا نه!!! اگه باشه كه سرم كلاه رفته چون طرف فروشنده گفت خودش بصورت خودكار ليسانسش رو مي ده و اين حرفها ..... به هر حال يه هفته ست كه نصب كردم خوب داره آپديت مي كنه حالا بعدشم بكنه يا نه نمي دونم!!!
ولي شنيدم يه بار ليسانس درست حسابي نود رو گير بياري ديگه تا ابد مي توني آپديت كني!!! خالا اگه يكي پيدا كردين به منم بدين .....
حالا من كه از فيكس استفاده مي كنم يعني نسخه كاملش رو ندارم؟؟ از لحاظ امنيتي كم ميارم؟؟
واقعا راهي كه پيشنهاد مي كني سخته ... كي حال داره هفته اي دو بار دنبال يوزر پسورد بگرده! ترجيح مي دم ويروسها تو هاردم تك چرخ بزنن ....
alaodin1
14-11-2005, 07:25
با سلام
من با بودن آنتي ويروس nod32 پس از اينكه آنتي ويروس PC Tools AntiVirus را نيز كه جديدترين آنتي ويروسها است امتحان كردم 37 ويروس وتروجان شناسايي كرد در صورتي كه nod32 هيچ ويروسي را شناسايي نمي كرد .
از دوستاني كه با nod32 زياد كار كرده اند خواهشمندم در مورد تصوير زير دقيقا به من توضيح دهند
علت اينكه ويروس sub seven را داخل خود آنتي ويروسnod32 چیست آیا nod32 آن را قرنطينه كرده است .
در ضمن مي خواستم بدانم آيا ورژن 2.5.16 از لحاظ كاركرد تفاوتي با ورژنهاي جديدnod32 دارد .
[QUOTE=Masoud.ebi]گیلوپا جان
گمان نمیکنم کاسپر 2006 با اینکه بتا هست به این اندازه که شما گفتی بیشترین فضای رم رو اشغال کنه
اگه میخوای بفهمی که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رمت رو اشغال میکنه بایستی AVK2006 رو نصب کنی
اونوقت که متوجه خواهی شد که کدام آنتی ویروس بیشترین فضای رم رو اشغال میکنه
قابل توجه شما که کاسپر 2006 دو تا پروسه بیشتر نداره
AVP.exe User
AVP.exe System
در حالت عادی این دو تا پروسه محاله که جمع فضایی که اشغال میکنن بیشتر از یک مرورگر مثل اپرا بشه
توی این حالت اپرا حدود 16 تا 23 مگ بسته به تعداد تب ها فضا رو اشغال میکنه در حالیکه مجموع اون دو تا کمتر از 20 مگ هستش حتی برخی مواقع زیر 12 مگ رو اشغال میکنن
ولی همون AVK رو که گفتم در حالت عادی چیزی حدود 40 مگ و در حالتیکه به نت متصل میشید حدود 80 مگ رو اشغال میکنه و این مقدار نیز بطور مرتب در حال افزایش است
خوب بگذریم از این مثالها بسیاره
بنظر من تنها مشکلی که این آنتی ویروس داره و اکثر دوستان میگن سرعت سیستم رو پایین میاره تنها علتش اسکن درون آرشیوها و فایلهای فشرده در زمان RealTime هستش
که باعث میشه در هنگام مرور محتویات هارد باعث کاهش سرعت بشه که اگه مثل بیت دفندر 9 کاسپر نیز این گزینه رو انتخابی کنه این مشکلش نیز برطرف خواهد شد
گیلوپا جان اینا تجربه من از این آنتی ویروس بود و بنظرم آخرین نسخه بتا که داده بسیار بسیار پایداره ولی کماکان با اوت پست مشکل داره
که امیدوارم توی نسخه نهاییش این مشکل نیز برطرف شه و بشه از اون در کنار اوت پست استفاده کرد
دوستان هم اگه نظر بدن خوشحال میشم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام.
اولا از دوستان عذر میخوام چون دیر به انجمن سر میزنم یکم دیر جواب دارم میدم.خلاصه ببخشید.
مسعود جان شما چرا یهو قاط زدی بابا من قصد کوبیدن نداشتم .من منظورم از بیشترین اشغال رم توی کل برنامه های کامپیوترم بود نه آنتی ویروسها بابا اینو که منم میدونم kit خیلی بیشتر میگیره.فقط اینو شک ندارم که تو برنامه هایی که حداقل تو کامپیوتر من نصبه بیشترین فضا رو کاسپرس 2006 میگیره و خودتم فکر کنم مطمئنی که نباید در هنگام اینترنت به عنوان آنتی ویروس اول فعال باشه اگه نمیخوای اذیت بشی..قدرت این آنتی ویروس توش هیچ شکی نیست ولی شما برنامه سیستم مکانیک رو برای مثال نصب کن یه قسمتی داره که مقدار cpu usage و اغال رمت توسط برنامه ها به طور کامل چک میشه و بهت گزارش میده که خداشاهده کاسپرس اول بود خود سیستم مکانیک دوم بود از نظر اشغال رم .من به شخصه رو کامپیوتر خودم در حال حاضر nod به صورت فعال , 2006 به صورت غیر فعال نصبه.خلاصه من فقط نظر خودم میگم و نظر شما و همه دوستان که سرور من هستید برای من محترم.امیدوارم موفق باشی.
Mehdi_Best
14-11-2005, 11:51
اقا مهدي من واقعا شرمنده ام چون تازه واردم زياد بچه ها رو نمي شناسم ....اصلا متوجه نشدم كه مدير انجمن كرك و سريال هستين! من بنا به عادت خودم كه اگه بخوام چيزي به كسي ياد بدم مرحله مرحله توضيح مي دم و دور از جون شما خر فهمش مي كنم پست دادم .... بعدا كه عنوانتو خوندم خيلي خجالت زده شدم!!! لابد كلي بهم خنديدين!!!
اين نود هم نمي دونم تريال هست يا نه!!! اگه باشه كه سرم كلاه رفته چون طرف فروشنده گفت خودش بصورت خودكار ليسانسش رو مي ده و اين حرفها ..... به هر حال يه هفته ست كه نصب كردم خوب داره آپديت مي كنه حالا بعدشم بكنه يا نه نمي دونم!!!
ولي شنيدم يه بار ليسانس درست حسابي نود رو گير بياري ديگه تا ابد مي توني آپديت كني!!! خالا اگه يكي پيدا كردين به منم بدين .....
حالا من كه از فيكس استفاده مي كنم يعني نسخه كاملش رو ندارم؟؟ از لحاظ امنيتي كم ميارم؟؟
واقعا راهي كه پيشنهاد مي كني سخته ... كي حال داره هفته اي دو بار دنبال يوزر پسورد بگرده! ترجيح مي دم ويروسها تو هاردم تك چرخ بزنن ....
سلام دوست عزيزم
قبل از هر چيزي بايد بگم كه به هيچ عنوان ناراحت نشدم، بلكه خيلي خوشحال هم شدم كه ديدم دوستان عزيزي مثل شما هستند كه هر چه اطلاعات دارند در طبق اخلاص گذاشته و به ديگران تقديم مي كنند. خود من بارها مطالبي از دوستان عزيزمون ياد گرفته ام كه واقعا در جاهاي مختلف به دردم خورده.
در مورد ليسنس درست و حسابي هم بايد بگم كه يك يوزرنيم و پسورد بود كه مدتها ازش استفاده مي كرديم تا اينكه توسط سايت سازنده بلاك شد. بعد از اون ديگه از يوزر و پسوردهايي كه هر 2-3 روز يك بار عوض مي شن استفاده مي كنيم.
البته از روشي كه شما استفاده كردي و همينطور يك پچ كه به نام fix معروفه هم استفاده كنيد، مشكل خاصي به وجود نمي آد. فقط ديگه نسخه فول و ادمين نيست و تريال مي شه. قبلا هم گفته ام كه من خودم به شخصه روي اين كلمه تريال خيلي حساسم! پس پيدا كردن يوزر و پسورد را به كلمه تريال ترجيح مي دم! ;)
در مورد تك چرخ زدن ويروس ها در هاردت هم بايد بگم كه خوشبختانه گويا تا به حال ويروس بدذاتي :evil: به تورت نخورده!!! وگرنه اين حرف رو نمي زدي!! ;) :happy:
kazemiprince
14-11-2005, 12:21
آقا لطفا یه نفر به من کمک کنه
من تاحالا هر چی user & Password زدم نتونسنم update کنم. با اون پچ fix تونستم اپدیتش کنم ولی تریال شد. حالا هم نوشته 23 روز دیگه بیشتر وقت ندارم یکی کمکم کنه چیکار کنم
Mehdi_Best
14-11-2005, 12:42
كاظم جان سلام
بعد از استفاده از اون كرك fix بايد يك بار سيستمت رو ريست كني. اين كار رو كردي يا نه؟
kazemiprince
14-11-2005, 12:54
آره ریست هم کردم
چند روز هم هست که از نصبش رد شده و داره روز به روز از تاریخش رد می شه.
alaodin1
14-11-2005, 12:57
مهدي جان شما كه با آنتي ويروس nod32 آشنايي داري جواب سوال منو بده
Harry Potter
14-11-2005, 17:08
با سلام
من با بودن آنتي ويروس nod32 پس از اينكه آنتي ويروس PC Tools AntiVirus را نيز كه جديدترين آنتي ويروسها است امتحان كردم 37 ويروس وتروجان شناسايي كرد در صورتي كه nod32 هيچ ويروسي را شناسايي نمي كرد .از دوستاني كه با nod32 زياد كار كرده اند خواهشمندم در مورد تصوير زير دقيقا به من توضيح دهند
اگر همه ویروس هایی که پیدا کردی در همین مسیر \ESET\infected باشن هیچ مشکلی نیست.
چون اینها رو قبلا NOD32 پیدا کرده و الان هم قرنطینه شدن و هیچ خطری ندارن.
در اصل شاخه \ESET\infected قرنطینه Nod هست که قبلا در موردش بحث شده.
حالا اگر جای دیگه ای هم ویروس پیدا کردی بگو.
alaodin1
14-11-2005, 17:42
اگر همه ویروس هایی که پیدا کردی در همین مسیر \ESET\infected باشن هیچ مشکلی نیست.
چون اینها رو قبلا NOD32 پیدا کرده و الان هم قرنطینه شدن و هیچ خطری ندارن.
در اصل شاخه \ESET\infected قرنطینه Nod هست که قبلا در موردش بحث شده.
حالا اگر جای دیگه ای هم ویروس پیدا کردی بگو.
حسين جان بقيه ويروسها در temporary internet files قرار داشتند
در ضمن می خواستم بدانم آیا ورژن های قدیمی وجدید nod32 از لحاظ عملكرد با هم فرق دارند .
و كدام ورژن از همه بهتر است.
Lucky Luck
14-11-2005, 18:05
سلام دوست های من
من یه سوال دارم , نمیدونم که قبلا این سوال پرسیده شده یا نه
من از آنتی ویروس کاسپر پروفشنال استفاده میکنم
من همیشه آنتی ویروسم رو آپدیت میکنم , فقط از یک چیز میترسم , اگه مجبور بشم ویندوز عوض کنم باید دوباره نصبش کنم . خوب من که کلی آپدیت دانلود کردم , چیکار کنم؟ این آپدیت هایی که دانلود میکنم جایی ذخیره نمیشن که ازشون کپی بگیرم و دفعه بعد از روی خود هاردم دیتابیسش رو آپدیت کنم؟
خیلی محبت میکنید اگه جوابم رو بدید
Harry Potter
14-11-2005, 18:54
حسين جان بقيه ويروسها در temporary internet files قرار داشتند در ضمن می خواستم بدانم آیا ورژن های قدیمی وجدید nod32 از لحاظ عملكرد با هم فرق دارند .و كدام ورژن از همه بهتر است.
خوب temporary internet files به نظر من زیاد خطرناک نیست. (فقط چند وقت یک بار باید خالی بکنیش)
در مورد ورژن های قدیمی احتمالا تفاوت هایی دارند، وگرنه که بیخودی ورژن جدید درست نمیکنند.
کلا در مورد انتی ویروس سعی کن همیشه به روز باشی تا امنیتت به خطر نیفته.
من هم که فعلا از ورژن 2.50.25 استفاد میکنم و فکر کنم آخرین و بهترین ورژن باشه.
حالا صبر کن تا آقا مهدی بهتر توضیح بدن.
سلام دوست های منمن یه سوال دارم , نمیدونم که قبلا این سوال پرسیده شده یا نهمن از آنتی ویروس کاسپر پروفشنال استفاده میکنممن همیشه آنتی ویروسم رو آپدیت میکنم , فقط از یک چیز میترسم , اگه مجبور بشم ویندوز عوض کنم باید دوباره نصبش کنم . خوب من که کلی آپدیت دانلود کردم , چیکار کنم؟ این آپدیت هایی که دانلود میکنم جایی ذخیره نمیشن که ازشون کپی بگیرم و دفعه بعد از روی خود هاردم دیتابیسش رو آپدیت کنم؟خیلی محبت میکنید اگه جوابم رو بدید
همین یکی دو صفحه قبل رو ببین یکی از بچه ها توضیح داده.
سلام
تا حالا كسي با Norton AntiVirus Corporate کار کرده ؟؟
به نظر من یه تست بکنبد بد نیست نه سریال میخواد نه رجیستر به راحتی هم آپدیت میشه سرعت سیستم رو هم نمیاره پایین مثل بقیه
خلاصه یک تست کنید پشیمون نمیشید
چي شد كسي اينجا كار نكرده ؟؟
اگه كسي لينك خواست كه دانلود كنه و كارشو ببينه لينك ميدم
اليته 200 مگ به بالاس من از بيرون خريدم آخرين ورژنش هم 10 هستش من خودم راضيم ازش راحت آپديت ميشه بدون اين همه دنگ وفنگ
ممنون
shazdeh23
14-11-2005, 23:14
Only Only NOD32
alaodin1
14-11-2005, 23:44
Only Only NOD32
من هم موافقم
ا- بر روي سرعت سيستم كمترين تاثير را دارد و كمترين رم را مصرف مي كند برعكس آنتي ويروسهاي ديگر
2-راحت آپديت ميشود
3-در كمترين مدت هارد شما را چك مي كند با دقت بالا
4-سيستم مونتورينگ قوي دارد
من با بسياري از آنتي ويروسها كار كرده ام ولي nod32 واقعا يه چيز ديگه است :happy:
Only Only NOD32
من مخالفم
به نطر من توی شناخت تروجانا خیلی ضعیفه
من مخالفم
به نطر من توی شناخت تروجانا خیلی ضعیفه
خوب شما میتونی از برنامه های مخصوص شناخت تروجانو اسپایو و بقیه جک. جونور ها (اینو کرکی جان ابداع کرده) در کنار نود استفاده کنی
boys_won
15-11-2005, 08:38
McAfee نام آشنایی است که با انتشار نسخه ی 2005 خود مرتکب اشتباه بزرگی شد و باعث قدرت گرفتن آنتی ویروس هایی مانند نورتون ،کسپری ، پاندا و... شد ! اما حالا برگشته با ورژن 2006 خودش تا دنیا رو متحول کنه ، به شما پیشنهاد میکنم توی هر جایی که زندگی میکنید و با هر سرعتی که به اینترنت وصل هستید ، این لینک رو از دست ندید چون کامل تر از این گیرتون نمیاد تمامی قسمت های زیر توی همین لینک گنجانده شده :
McAfee VirusScan Home Edition v10.0.27
McAfee SpamKiller v7.0.21
McAfee AntiSpyware v2.0.0.167
McAfee Internet Security Suite v8.0.113.3
McAfee Personal Firewall Plus v7.0.152
McAfee VirusScan Enterprise v8.0i With Patch 10
McAfee VirusScan Pro Edition v10.0.25
McAfee ePolicy Orchestrator 3.6.0
McAfee Wireless Home Network Security 2006 1.0.124.1
McAfee ViruScan Mobile
McAfee AntiSpyware Enterprise v8.0
McAfee SecurityShield for Microsoft ISA Server v1.0.734.0
تمامی این قسمت ها Retail هستند و بدون نیاز به هیچگونه سریال یا کرکی فکر نمیکنم از این بهتر گیرتون بیاد 100% درصد دانلود کنید چون غفلت موجب پشیمانیست حتی در این پکیج آنتی ویروس مکافی برای موبایل هم موجود است
پسورد فایل رار : Corona2K@AppzPoint.net
Masoud.ebi
15-11-2005, 15:07
Gilopa :
سلام.
اولا از دوستان عذر میخوام چون دیر به انجمن سر میزنم یکم دیر جواب دارم میدم.خلاصه ببخشید.
مسعود جان شما چرا یهو قاط زدی بابا من قصد کوبیدن نداشتم .من منظورم از بیشترین اشغال رم توی کل برنامه های کامپیوترم بود نه آنتی ویروسها بابا اینو که منم میدونم kit خیلی بیشتر میگیره.فقط اینو شک ندارم که تو برنامه هایی که حداقل تو کامپیوتر من نصبه بیشترین فضا رو کاسپرس 2006 میگیره و خودتم فکر کنم مطمئنی که نباید در هنگام اینترنت به عنوان آنتی ویروس اول فعال باشه اگه نمیخوای اذیت بشی..قدرت این آنتی ویروس توش هیچ شکی نیست ولی شما برنامه سیستم مکانیک رو برای مثال نصب کن یه قسمتی داره که مقدار cpu usage و اغال رمت توسط برنامه ها به طور کامل چک میشه و بهت گزارش میده که خداشاهده کاسپرس اول بود خود سیستم مکانیک دوم بود از نظر اشغال رم .من به شخصه رو کامپیوتر خودم در حال حاضر nod به صورت فعال , 2006 به صورت غیر فعال نصبه.خلاصه من فقط نظر خودم میگم و نظر شما و همه دوستان که سرور من هستید برای من محترم.امیدوارم موفق باشی.
گیلوپا جان سلام
دوست من چرا من باید قاط بزنم و کسی نگفته که شما قصد کوبیدن دارید
شما گفتید کاسپر 2006 بیشترین فضای رم سیستم شما رو اشغال کرده بنده هم گفتم شما اشتباه میکنی گفتم ولی با دلیل
اصلا برا دیدن فضای اشغالی حافظه توسط برنامه ها نیازی به برنامه جانبی نیست شما با Task Manager به راحتی میتونین مقدار فضای اشغالی و درصد استفاده از پردازنده و پیج فایل رو در هر لحظه مشاهده کنید
بعید میدونم شما از دو برازر اپرا و فایرفوکس استفاده نکنید لااقل یکی از این دو رو استفاده میکنید
دوست دارم لحظه ای که به نت متصل هستید و دارید چند تا سایت رو مرور میکنید یه نگاهی به تسک منیجر بزنید و مقدار فضای اشغالی اونو یه چک کنید و سپس مقدارش رو با اون دو تا پروسه کاسپر مقایسه کنید
در مورد عدم استفاده از کاسپر 2006 هم گمون کنم فقط و فقط عدم همخوانی با اوت پست هست در صورتیکه به راحتی در کنار کریو قرار میگیره و هیچ مشکلی نداره و تنها مشکلش رو هم سری قبل گفتم
بچه ها این کارپرسکی پرسنل پرو من هم با ویندوز قبلیه هم با جدید امتحان کردم اون پوشش که توی Application Data هست رو اگه نگه داری بعد دوباره بریزی با اینکه همین امروز آپدیتش کردی میگه 33 روز پیش آپدیت شده تاریخ سیستم رو هم تست کردم ضمنا میگه Full Scan هم نکردی در صورتی که من دیروز این کار رو کردم حالا که ویندوز عوض کردم دیگه حال آپدیتشو ندارم:puke:!
borzou_one
15-11-2005, 21:51
sAsAn.Kجان سلام
قبلا هم من گفته بودم این کار یعنی ذخیره ابدیتهای کاسپر برای من هم جواب نداد
ولی فکر نکنم شما حال ابدیت کردن کاسپر رانداشته باشید من که بعید میدونم بلا بدور نکنه ازش دلسرد شدی بازم من که بعید میدونم
در مورد عوض کردن مرتب ویندوز بهتون پیشنهاد میکنم mediacenter نصب کنید چون خیلی دیربه دیر لازم میشه که عوضش بکنیم (ببخشید خارج از موضوع صحبت کردم )
موفق باشید
برزو جون ویندوزم رو عشقی عوض کردم حوصلم سر رفته بود!!!
اون آپدیت های کاسپر رو نمیشه کاری کرد؟
ضمنا من غلط بکنم از کاسپر دل سرد شم!!!!!!!!!;);)
borzou_one
15-11-2005, 22:31
ساسان جون نه عزیزم نمیشه کاری کرد ولی کاسپر که به راحتی ودر عرض نیم ساعت تو اصفهان ابدیت میشه
عشقی عوض کردن ویندوزتم با حال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/img]
borzou_one
15-11-2005, 22:32
اشتباهی دوبار ارسال شد
Harry Potter
15-11-2005, 23:36
بچه ها این کارپرسکی پرسنل پرو من هم با ویندوز قبلیه هم با جدید امتحان کردم اون پوشش که توی Application Data هست رو اگه نگه داری بعد دوباره بریزی با اینکه همین امروز آپدیتش کردی میگه 33 روز پیش آپدیت شده تاریخ سیستم رو هم تست کردم ضمنا میگه Full Scan هم نکردی در صورتی که من دیروز این کار رو کردم حالا که ویندوز عوض کردم دیگه حال آپدیتشو ندارم!
ساسان جان NOD32 هم تقریبا همینجوریه. یعنی اول که فایل های آپدیت رو کپی میکنی نمیشناسه ولی بعد از اولین آپدیت درست میشه.
حالا شما هم این کار رو با کاسپر امتحان کن شاید جواب داد.
یعنی آدرس زیر رو کپی کن سر جاش و یک آپدیت بکن، احتمالا آپدیت های موجود رو دوباره دانلود نمیکنه.
\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\5.0\Bases
اگر هم جواب نداد شرمنده،چون دیگه نمیشه کاری کرد.
hossein84x جون من قبلا آپدیتش هم که نمی کردم با این کار می گفت هم Full System Scan انجام شده و هم دیروز آپدیت شده!
این کاری که شما گفتی رو هم کردم فقط به جای 4 مگ آپدیت شد 3 مگ آپدیت!
Harry Potter
16-11-2005, 09:19
hossein84x جون من قبلا آپدیتش هم که نمی کردم با این کار می گفت هم Full System Scan انجام شده و هم دیروز آپدیت شده!این کاری که شما گفتی رو هم کردم فقط به جای 4 مگ آپدیت شد 3 مگ آپدیت!
حالا از بحث آپدیت شدن یا نشدن که بگذریم، آخه ساسان جان 4 مگ دیگه این حرفا رو داره؟
من با همین خطوط دایل آپ روزی حداقل 20 مگ دانلود میکنم!
حسین جون من خودم روزی حدود 30 مگ دانلود می کنم ولی آخه یه هفتس پشت سر هم مجبور شدم آپدیتش کنم!
سلام
به نظر شما محصولات شرکت norton بهتره یا panda (لطفا بر حسب علاقه جواب ندهید!)
سلام
به نظر شما محصولات شرکت norton بهتره یا panda (لطفا بر حسب علاقه جواب ندهید!)
Symantec Norton Antivirus خیلی بیشتر از پاندا تشخیص میده . البته اگر قرار باشه فقط از بین
پاندا و نورتون یکیشون انتخاب کنی در آن صورت نورتون از هر لحاظ که بگی از پاندا بالاتره.
حتی در تست آنتی ویروسها هم تشخیص خیلی بهتری رو نسبت به پاندا داشته.
به این سایت مراجعه کن تفاوتها رو از لحاظ تشخیص جک و جونورها میتونی ببینی و بخونی.
و این یکی که تستش جدیدتر از بالایی هستش.
Mehdi_Best
16-11-2005, 22:30
hamilton جان سلام
يك نكته در مورد لينكهايي كه دادي. اينها نسخه هاي استاندارد هستند و در ضمن تريال نيز مي باشند.
لينكهايي كه براي نود 32 هست و داخل لينك كلمه eval هست، نسخه هاي تريال هستند.
بهترين نسخه اين آنتي ويروس نسخه ادمين هست.
Harry Potter
16-11-2005, 23:36
مهدی جان الان آخرین نسخه ادمین چیه؟
من 2.50.25 رو دارم ، اما hamilton جان ورژن 2.50.32 رو معرفی کرده.
cracki جان لینک نسخه کامل norton antivirus 2006 را داری؟
لینک انتی هکشم داری ؟
منم نظرم نورتونه فقط خواستم مطمئن تر بشم :-)
Mehdi_Best
17-11-2005, 01:27
مهدی جان الان آخرین نسخه ادمین چیه؟
من 2.50.25 رو دارم ، اما hamilton جان ورژن 2.50.32 رو معرفی کرده.
حسين جان سلام
اين عكس رو من همين الان از سايت eset كه سازنده آنتي ويروس نود 32 هست گرفتم. براي ويندوز ايكس پي آخرين نسخه ادمين 2.50.25 است كه با فلش قرمز مشخص كرده ام. اما براي ويندوز 98 ورژن 2.5.44 هم آمده است.
alaodin1
17-11-2005, 09:41
nod32 نسخه trial يا همان 30روزه چه تفاوتي با نسخه commercial از لحاظ عملكرد دارد چون مي شود باكرك نسخه تريال را نامحدود كرد در خود سايت اجازه دانلود نسخه تريال را ميدهد ولي نسخه تجاري ( commercial) يوزر و پسورد ميخواهد راهي دارد كه بتوان نسخه تجارتي آن را دانلود كرد (البته با نرم افزارهاي مخصوص)
دوستاني كه نسخه تجاري آن را دارند لينك آن را به ما هم بدهند
Mehdi_Best
17-11-2005, 10:02
دوست خوبم سلام
1 - نسخه ادمين يا به قول شما تجاري را همانطور كه خود شما اشاره كردي نمي شه از سايتش دانلود كرد و حتما بايد خريد. اما من قبلا از جايي اين نسخه را پيدا كرده و در پرشين گيگ آپلود كرده ام. لينكش هم در صفحات قبل هست. مي تونيد از اون لينكي كه داده ام دانلود نماييد.
2 - نسخه ادمين با تريال از لحاظ عملكرد تا اونجايي كه ما اطلاع داريم، تفاوتي نداره و فقط محدوديت روزهاي مورد استفاده رو داره كه با كرك نامحدود مي شه. اما در اين صورت از آپديت هاي سرور eval استفاده مي كنه و روي نرم افزار كلمه تريال ثبت مي شه كه بعضي ها از جمله خود من به اين كلمه تريال حساسيت داريم وگرنه مشكل خاصي نداره.
Harry Potter
17-11-2005, 10:40
ممنون مهدی جان
خود من هم سایت رو دیده بودم، ولی میخواستم شما هم بگید تا مطمئن تر بشم.
راستی در مورد همون نسخه ادمین که برای دانلود یوزر میخاد اگر یادتون باشه من در یک تاپیک لینکش رو گذاشتم که شما گفتید برای دانلود یوزر میخواد و وقتی خودم تست کردم دیدم حق با شماست و دانلود نمیشه ... اما...
اما باور کنید تقریبا یک ماه قبل من همینطور الکی اون رو دانلود کردم و با تعجب دانلود هم شد! (البته بعد از یک مگ که رسید چون نیازی نداشتم دانلود رو قطع کردم)
شما برای این اتفاق توضیحی دارید؟
Harry Potter
17-11-2005, 10:41
ببخشید، دوتا شد.
Adel.p30
17-11-2005, 11:34
بچها سلام
اقا بین انتی ویروسهای زیر کدوم از دیگری بهتر است
bitdefender9,Nod32
اگر سریع جواب بدید ممنون میشم برای گفته ی خود نیا زمنده دلیل هستیم
هرچه سریع تر بهتر
ازجواب شما ممنون میشم
سلام adel جان
من خودم قبلا bitdefender 9 را نصب کردم ممکنه بعضی وقتها سرعت اینترنتتو کم کنه البته من bitdefender 9 internet security را میگم ولی انتی ویروس تنها شو تست نکردم
ولی nod32 این طوری نیست فقط nod32 ممکنه بعضی وقتها که میخوای مثلا کرک از یه سایت بگیری بهت اخطار بده و نتونی کرک را بگیری
ولی اگه بخوای فقط بین این دو یکی را انتخاب کنی nod32 بهتره اصلا حس نمیکنی انتی ویروس نصبه خیلی هم سریع نصب میشه
راستی یه وقت firewall bitdefender را نصب نکنی که سیستمت از این رو به اون رو میشه اینو نپورسیدی من محظ اطلاع گفتم ویندوز هم مشکل باهاش داره
محمد علی جان بیت دیفندر موارد بیشتری رو نسبت به نود 32 میشناسه
البته خوب اینترنت مونیتورینگ نداره که این یه ضعفه
در کل soda جان به نظر من bitdefender چیز جالبی نیست البته نظر شخصی بنده اینه
ممکنه بعضی ها با این همه ضعفی که داره ازش استفاده کنن
کاپتان هادی
18-11-2005, 03:12
شايد بخاطر سرعت كمپيوتر خيلي ها پاندا رو نپسندند اما اگه يك رم 512 داشته باشيد فكر نمي كنم هيچ چيزي جاي پاندا رو بگيره :biggrin:
hadikhobe جان شما بر اساس چه معیاری می فرامائید که پاندا چیزه خوبیه
من که اصلا برتری نسبت به بقیه آنتی ویروسهای معروف تو پاندا ندیدم . قابلیت True Preventesh هم که خیلی ازش تعریف میکنه اصلا خوب کار نمیکنه
Sinagood
18-11-2005, 08:58
سدا جان من که فکر ميکنم پاندا هر چی داره از این تکنولوجی داره
خود آنتيويروسش هيچ چی پيدا نميکنه مگر این تکنولوجی دو تا ويروس بشناسه
Soda و Sinagood جان این پاندا چیز بدیم نیست من یه مدت داشتمش و از Real-TimeProtection اش واقعا راضی بودم!
Adel.p30
18-11-2005, 09:55
از راهنمایی محمد علی ممنونم وبسیار متشکرم
خدمم همین نظرو داشتم
nod 32
اصلا سرعت سیستم وسرعت اینترنت رو کم نمیکنه
ولی بید دفندر هم به جای خود خوب کار مکنه
Adel.p30
18-11-2005, 09:56
ولی از نظر من
Anti virus kit2006
از همی اینا بهتر و قوی تر
borzou_one
18-11-2005, 10:38
سلام دوستان
در مورد انتی ویروس پاندا یه چیز خیلی جالب که نظر منا جلب کرده اینه که هر ویروس یا تروجان جدیدی که میاد این کمپانی پاندا
هست که قبل از همه اونا میشناسه وبه اطلاع عموم میرسونه که این میتونه بعضی از کاربران را برای استفاده از این انتی ویروس ترغیب کنه
Adel.p30 جون این آنتی ویروس کیت 2006 که در قوی بودنش شکی نیست ولی با یک سیستم مثل سیستم مهدی جون جور در می آد و با یک سیستم مثل سیستم من جور در نمی آد و سرعت رو میاره پایین و رم رو هم خیلی اشغال می کنه!
نا گفته نمونه سیستمامون هم تقریبا یکیه!:);)
ضمنا ما لیاقت کاربر مورد علاقه ی شما بودن رو نداریم عزیز!
Adel.p30
18-11-2005, 15:50
اول اینکه سلام اقا ساسان
ودر مورد جواب اول شما که بله درست است با بعضی از سیستمها مچ مچ است وبابعضی دیگرجور نیست
ودرمورد جواب دوم شما این چه هرفیه شما استاده ما هستین
:rolleye: :rolleye: :rolleye:
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
عادل جون مخلصیم
ببین شما خودت GDATA AntiVirusKit 2006 داری؟ اگه داری راضی هستی یا نه ضمنا مشخصات سیستمتم بگو:)
STAYWITHME
18-11-2005, 16:50
فقط یه سوال فنی کدون آنتی ویروس از همه بهتره ؟؟
و چرا 169 صفحه ؟؟
سلام
بهترين رو خودت بايد تست كني وگرنه
بقيه هر چي بگن ممكنه سخت افرار و نرم افزارايي كه شما باهاشون كار ميكنيد چيز ديگه اي جواب بده.
در مورد 169 هم بايد بگم جالب بودن و مهم بودن بحث و
اين قربون و صدقه رفتناي بيخودي و .......
ebilove عزیز اینا قربون صدقه رفتن بی خودی نیست این اسمش احترام متقابله :]
ebilove عزیز اینا قربون صدقه رفتن بی خودی نیست این اسمش احترام متقابله :]
سلام
دوست عزيز
ممنونم كه احترام رو برام معني كردي
تازه اونم متقابلش...
قابل توجه شما كه اينجا يك انجمن كامپيوتره نه ادبي...
همه بحثا بايد در ضمينه كامپيوتر و متعلقات باشه
نه اينكه مثل چت كردن پست بديم.
شما خودت بيطرفانه تعداد پستا رو نگاه كن.
گيريم كه حرف شما هم صحيح باشه
جاش تو پيام خصوصيه نه اينجا!
من هم فقط يك سوال رو پاسخ دادم نه اظهار نظر
خودتان رو بزاريد جاي يك تازه وارد كه مياد تو اين تايپيك //چي ميكشه
عذر ميخوام از اين پست بيموردم
بدرود.
Mehdi_Best
19-11-2005, 08:35
سلام
ضمن احترام به نظر همه دوستان، در اين مورد با حرفهاي ابي جان موافقم. چون اين تاپيك به قدر كافي سنگين شده و پستهاي محبت آميز و شبه چت!!! جز اينكه صفحات تاپيك را زيادتر كرده و در واقع دوستان تازه وارد را از اين تاپيك فراري بده، كار ديگري نمي كند. پس لطف كنيد تاپيك را در مبحث اصلي كه مقايسه بين آنتي ويروس هاست، دنبال نماييد.
ممنون از توجهي كه در اين مورد خواهيد كرد.
Harry Potter
19-11-2005, 13:54
دوستان به دلیل پر حجم شدن تاپیک های مخصوص طبق تصمیم گیری های به عمل آمده بحث های آنتی ویروس های مختلف از هم تفکیک میشن و همچنین فایر وال ها .
من تاپیک هایی که بنظرم مهم میومد رو ایجاد کردم .دوستان اگه موردی رو که من فراموش کردم رو خودشون با تیتر تاپیک مناسب بسازند .
تاپیک مخصوص آنتی ویروس و فایر وال ها هم برای آرشیو میمونه .
این تاپیک ها تا فردا شنبه شب برای پایان کار باز میمونن و بعد بسته میشن
با تشکر ...
این هم تاپیک های جدید که به نظرم بهتره بحث رو در اونها ادامه بدیم:
تاپیک اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس nod32 antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس کاسپر kaspersky antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس AntiVirusKit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس AVG AntiVirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس bitdefender ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس f-secure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی McAfee ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس نورتون Norton ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Adel.p30
19-11-2005, 15:22
بله اقا ساسان من هم از این انتی ویروس استفاده میکنم
ولی خیلی خیلی راضی نیستم چون به حر حال سرعت سیستم رو کم میکنه
و حالا اگر مشخصات سیستم من رو احتیاج دارید روی چشم می گزارم و براتون مشخصات سیتمم رو میگم
قربانت
Adel.p30
Adel.p30 جون نگفتی هم نگفتی چون خودت گفتی سرعت رو کم می کنه!
در راستای اجرای طرح تفکیک آنتی ویروس ها و فایروال ها این تاپیک قفل میشه و از این به عنوان آرشیو باقی میمونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.